nedemek keşke elimizden bişey gelsede yapabilsek netten anca bukadarcanımm ortimmm
sagol canım destegin için canım oruç zorlamıyoda uzun süre aç kalınca bi anda vuruyo agrı napıcamı bilemiyorumm
NİLGÜNNNN canımm sanada çok teşekkür ederimm canım destegin için iyiki varsın canım benimm
TÜLİNNNN canım çok sagol eksik olma güzelim çok teşekkür ederimmm
kızlarrrr hepinizeeee çokk teşekkür ediyorummm iyiki varsınızzzzzz
tek tek isim isim yazıyım dedim ama kafam basmadı yine unuttum
DERYACIM ben seni cidden çok begeniyorum hiç biyerin gözüme batmıyo ama sen en dogrusunu bilirsin canım tam gaz devamm
NİLGÜNNNNN anammm tam karbon yapıyım dedim sen canımı kek çektirdin kuuu
iki tokat salla bana sanki kek hakettim tühhh bana hem sürünüyom hemde kek istiyom yok bana kek mek
elbetteki öğrenecez nilgüncüm, vallahi görünce okadar canım çektiki eski ben olsaydım şimdi soluğu mutfakta almıştım s:76:sanada kolay gelsin canımSen merak etme filizcigim biz misafirimize yapiyoruz bunlari.hep diyet hakkinda bildiklerimizi yaziyoruz.birbirimizin diger marifetlerini de ogrensek fena mi olur :)))))
sporumu yapip geliyorum.1 saat sonra gorusuruz...
senacım ben artık ramazandan korkmuyorum bayramı düşünüyorum, şimdi yine suyla şişirip tutabiliyoruzyengemlerde iftardaydık bu akşam...amaniiiinnnnnnn benim kuzen neler hazırlamışş!!! duymayın sakın....yazmıyım şimdi canınız çekmesin...ne çok şey yapmış bikaç tanesinden tadamadım bile..midem patlıcak nerdeyse..maden suyu içiyorum şuan...
sözde yarın akşam evde iftar edecektik...planladıqımız gibi olmadı görümceme gidicez iftara..gitmiştik ramazanın başında bu ikinci olacak...oda saqolsun yapmadıqını bırakmıyor...pazartesi ve salı yine davet var hadi gelde kilo ver...perşembe halam geliyor ben hazırlıcam..cumada bizdeler..akşamına zaten tatile çıkıyoruz hep beraber...artık artı bilmem kaçlarla döneriz istanbula...
midem çok yediqi için yorqun bende gönül yorqunuyum...sahura kalkıcam daha gidip az yatayım..hepinize iyigeceler hayırlı sahurlar tatlı rüyalarrrrrrrr
nedemek keşke elimizden bişey gelsede yapabilsek netten anca bukadarsen orucu tutma canım bak sen bize lazımsın...
kek mekte yok canım bizetuzak kuruyorlar fark etmedinmi
bayrama kadar ne verirsek kardırboşver biz devam edlim
ben kaçıyorum kızlar allah rahatlık versin hepinize
sevdacım unutmadan nedemek (benden bi halt olmaz)onu hemen deyiştir canım kendine güvenki başara bilesin,
oldumu..
merhaba ben tülin hoşgeldin. maşallah 4,5 kg gitmiş bile. hergün menünü düzenli olarak paylaş ve cuma günleri kilo bildirimi yap canım. geçmiş sayfalarda örneklerini göreceksin. aramızdasııınnnnslm kızlar gruba nasıl katılabilirim? bende 1 aydır diyet yapıyorum. 89la başladım şuan 84.5 im. bir ayda 4,5 kilo gitti. tabi ramazan araya girdiği için hiç spor yapmadan gitti. ramazandan sonra başlıycam spora inşallah.
benim de bugün akşamakadar yediklerm
sabah kızarmış yumurta 2dilimkepek ekmeği
öğlen haşlanmış patatez 3 tane
arada üzüm az
bolsu
yeşil çay 3fincan
akşam mangal tavuk ekmek 1 dilim
karpuz
canım sende bu azim varken yaparsın sen. ban sana güveniyorum. bizim topicdeki en azimli hatun sensinnnnnnnCanim regl olmama ragmen 800 verebildim cok sukur.sanirim bunye de alisti.su an ac kalmiyorum cok sukur.orucdan dolayi cok su iciyoruz ya.insallah kilo gelmez bayram sonrasi.
Ama biliyorsun okul baslayinca asil sinavi verecegim.evde diyet kolay da okul yorgunlugu..,sabah 5.30 da kalkma va gece 12 de yatma...duzenim cok degisecek.insallah bu azmim sekteye ugramaz..
iyi geceler. çok haklısın bende avatarın altındakini okuyunca çok üzüldüm. sevdacım hemen değiştir lütfen. bence başarı benimmm gibi bişey olmalı canım.ben kaçıyorum kızlar allah rahatlık versin hepinize
sevdacım unutmadan nedemek (benden bi halt olmaz)onu hemen deyiştir canım kendine güvenki başara bilesin,
oldumu..
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Bugunku menum
sahur : k ve sut
iftar: 1 hurma,4 catal begendi(etsiz),1 dilim gullac
ara: karpuz
2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi
nedense bugun biraz fazla yedim ama mahvoldum.soda icmem lazim.
heyooo ben de listedeyim artık gerçi veremedim ama yine de listede olmak güzellEe cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
Nihalim, güzel yüzlüm yürekten tebrikler
Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
tülincimmm degiştirdimm canımmmmmerhaba ben tülin hoşgeldin. maşallah 4,5 kg gitmiş bile. hergün menünü düzenli olarak paylaş ve cuma günleri kilo bildirimi yap canım. geçmiş sayfalarda örneklerini göreceksin. aramızdasııınnnn
canım bence menün şu 3 haş. patates hariç çok güzel. keşke 1 patatesle boool bir salata yanındada ayran olsaydı. çünkü haş. patates 80 kalori civarı. ve patateste aynı pirinç gibi yoğun nişasta içeriği ile su tutar ve vücuttan su kaybını azaltır. onun dışında menün çok güzellll
canım sende bu azim varken yaparsın sen. ban sana güveniyorum. bizim topicdeki en azimli hatun sensinnnnnnn
iyi geceler. çok haklısın bende avatarın altındakini okuyunca çok üzüldüm. sevdacım hemen değiştir lütfen. bence başarı benimmm gibi bişey olmalı canım.
canımm ortimmm
sagol canım destegin için canım oruç zorlamıyoda uzun süre aç kalınca bi anda vuruyo agrı napıcamı bilemiyorumm
NİLGÜNNNN canımm sanada çok teşekkür ederimm canım destegin için iyiki varsın canım benimm
TÜLİNNNN canım çok sagol eksik olma güzelim çok teşekkür ederimmm
kızlarrrr hepinizeeee çokk teşekkür ediyorummm iyiki varsınızzzzzz
tek tek isim isim yazıyım dedim ama kafam basmadı yine unuttum
DERYACIM ben seni cidden çok begeniyorum hiç biyerin gözüme batmıyo ama sen en dogrusunu bilirsin canım tam gaz devamm
NİLGÜNNNNN anammm tam karbon yapıyım dedim sen canımı kek çektirdin kuuu
iki tokat salla bana sanki kek hakettim tühhh bana hem sürünüyom hemde kek istiyom yok bana kek mek
Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
iyi gecelr kızlargeçmiş birikmiş hızlı bi geçiş yaptım.
daaaaa nilgun menun cok az.
hadi bunu gectim birde bugun cok yemişim demişsin ya ona daha cok sastım.
yok yok bugunku menulere bi baktımda aklımı basıma getirdiniz.
bende yediklerimi yarıya indirecegim artıkınyoksa gitmiyor artık gitmiyooooorrrrrrr
heyooo ben de listedeyim artık gerçi veremedim ama yine de listede olmak güzell
listeyi yapan arkadaşım deryaydı galiba değilmi teşekkürler eline sağlık canım
kilo veren herkesetebrikler
iyi geceler canlarım benim kız sanbaha kadar uyanıp duruyor sabah 5ten 6dan sonra da doğru düzgün uyumuyor iyice zombi gibi oldum.. ya adım atmak gelmiyor içimden sizce bunun bir çaresi var mıdır daha enerjik olmak için neler yapabilirim??:26
heyooo ben de listedeyim artık gerçi veremedim ama yine de listede olmak güzell
listeyi yapan arkadaşım deryaydı galiba değilmi teşekkürler eline sağlık canım
kilo veren herkesetebrikler
iyi geceler canlarım benim kız sanbaha kadar uyanıp duruyor sabah 5ten 6dan sonra da doğru düzgün uyumuyor iyice zombi gibi oldum.. ya adım atmak gelmiyor içimden sizce bunun bir çaresi var mıdır daha enerjik olmak için neler yapabilirim??:26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?