80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nedemek keşke elimizden bişey gelsede yapabilsek netten anca bukadar sen orucu tutma canım bak sen bize lazımsın...
kek mekte yok canım bize tuzak kuruyorlar fark etmedinmi

bayrama kadar ne verirsek kardır boşver biz devam edlim

Sen merak etme filizcigim biz misafirimize yapiyoruz bunlari.hep diyet hakkinda bildiklerimizi yaziyoruz.birbirimizin diger marifetlerini de ogrensek fena mi olur :)))))

sporumu yapip geliyorum.1 saat sonra gorusuruz...
elbetteki öğrenecez nilgüncüm, vallahi görünce okadar canım çektiki eski ben olsaydım şimdi soluğu mutfakta almıştım s:76:sanada kolay gelsin canım

senacım ben artık ramazandan korkmuyorum bayramı düşünüyorum, şimdi yine suyla şişirip tutabiliyoruz bayram ziyaretlerinde bakalım ne olcak iyi geceler canım

ben kaçıyorum kızlar allah rahatlık versin hepinize

sevdacım unutmadan nedemek (benden bi halt olmaz) onu hemen deyiştir canım kendine güvenki başara bilesin,

oldumu..

Son düzenleme:

edelim ortimm bu hafta sürükleye sürükleye götür benii kafama kafama vurrr yediğimin içtiğimin hesabını sorr olur mu kuşummm

sevdacım unutmadan nedemek (benden bi halt olmaz) onu hemen deyiştir canım kendine güvenki başara bilesin,

oldumu..

sanada canımmmm
hemennn ortimmm sen yeter ki iste bu hafta yapıcam başarıcam sözzzz

merhaba ben tülin hoşgeldin. maşallah 4,5 kg gitmiş bile. hergün menünü düzenli olarak paylaş ve cuma günleri kilo bildirimi yap canım. geçmiş sayfalarda örneklerini göreceksin. aramızdasııınnnn

canım bence menün şu 3 haş. patates hariç çok güzel. keşke 1 patatesle boool bir salata yanındada ayran olsaydı. çünkü haş. patates 80 kalori civarı. ve patateste aynı pirinç gibi yoğun nişasta içeriği ile su tutar ve vücuttan su kaybını azaltır. onun dışında menün çok güzellll

canım sende bu azim varken yaparsın sen. ban sana güveniyorum. bizim topicdeki en azimli hatun sensinnnnnnn

oldumu..

iyi geceler. çok haklısın bende avatarın altındakini okuyunca çok üzüldüm. sevdacım hemen değiştir lütfen. bence başarı benimmm gibi bişey olmalı canım.

iyi gecelr kızlar geçmiş birikmiş hızlı bi geçiş yaptım.
daaaaa nilgun menun cok az.
hadi bunu gectim birde bugun cok yemişim demişsin ya ona daha cok sastım.

yok yok bugunku menulere bi baktımda aklımı basıma getirdiniz.
bende yediklerimi yarıya indirecegim artıkın yoksa gitmiyor artık gitmiyooooorrrrrrr
Bugunku menum

sahur : k ve sut

iftar: 1 hurma,4 catal begendi(etsiz),1 dilim gullac

ara: karpuz

2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi

nedense bugun biraz fazla yedim ama mahvoldum.soda icmem lazim.

Ben de aranıza katılmak istiyorum...

hoşgeldin canım umarım istediğin kilolara ulaşırsın hergün yediklerimizi yazıyoruz ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz 2 hafta sonunda sen de listeye katılıyorsun ama yazmak istemezsen de yine gelebilirsin tabi ben özlem. iyi geceler.

kızlar dün de gelemedim kvlerle yemekteydik çok geç oldu yazamadım
dün ki menüm
sabah
patlıcanlı kabaklı yoğurt neredeyse yağsız 3-4k
ara bir kase tavuklu çorba
ara bir şeftali
akşam 5yıldızlı oteldeydik oyüzden sabah çok az yedim
2kaşık çorba 1kayısı 2badem 1dilim pastırma
eşim ben bebeğe bakarken bana da bir dolu yemek doldurmuş ama ben sadece etleri yedim gerisini bıraktım
tatlılardan da tadımlık yedim

bugünki menüm
sabah kflex
ara patlıcanlı kabaklı yoğurt
öğle tonbalıklı salata ve bir dilim ekmek
ara dondurma
akşam 1kepçe çorba mercimek
1 küçük tavuk baget 1k pilav
yoğurtlu kabak
ara yine biraz dondurma(olmamalıydı aldıktan sonra aklıma nilgün ve tülinin yazdıkları geldi ben de eşime yedirdim ama çok utandım bi daha yapmıycam:26:

spor olarak da 1 saat yürüyüş yaptım
akşam çengelköydeydik az önce geldik

Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç

Nihalim, güzel yüzlüm yürekten tebrikler

heyooo ben de listedeyim artık gerçi veremedim ama yine de listede olmak güzell
listeyi yapan arkadaşım deryaydı galiba değilmi teşekkürler eline sağlık canım
kilo veren herkesetebrikler
iyi geceler canlarım benim kız sanbaha kadar uyanıp duruyor sabah 5ten 6dan sonra da doğru düzgün uyumuyor iyice zombi gibi oldum.. ya adım atmak gelmiyor içimden sizce bunun bir çaresi var mıdır daha enerjik olmak için neler yapabilirim??:26

bu arada aklıma geldide bitte, sacre, melikemirac ,sesi ,mavikelebek123 ,filizkuzey , yağmurcini ben bikaç gündür göremedim arkadaşlarımızı...nerdeler acabaaa

tülincimmm degiştirdimm canımmmm

kek mek yok sakin ha...zaten sonuncu olmusun bi de kek mi yiyeceksin..cezalisin sen :)))

Saka bir yana hemen spora basla ve su ic bol bol...

Ben de aranıza katılmak istiyorum...

merhaba tatlim hos geldin ben nilgun..

Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç

Nihalim, güzel yüzlüm yürekten tebrikler

deryam ellerin dert gormesin.bizim icin yorulan gozlerin ve ellerin icin hakkini helal et canim.hic bir topik de boyle guzel liste yok.tesekkur ederim.

canim evet az gorunuyor ama begendide malum besamel sos ve kasar olunca az da olsa midemi rahatsiz etti.16 saat bos bir mide icin biraz agir oldu yani.o yuzden fazla yedim dedim..

yok canim onerim.bebis buyuyene kadar cekeceksin.balli limonlu yada balli tarcinli cay ic enerji verir..

günde bir iki tane ceviz ye canım birde şekersiz 1 tane sade kahve iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…