80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa bu arada ben yazmayı unuttum bu hafta 800 gr verdim ve 78 kilo oldum..
Kızlar bu gece evde olmayabilirim ve liste yarına kalabilir bilginize sunulurrrr..

Elaycım sevgili rakibim bunlar çok az canım ya vücut zayıf düşer sonra ye biraz daha şu k-barlardan bi kaç tane dahacokacimcoook haftaya kadar erir kaydirigubbakcemile3 (bende bu akşam kayınvalideme yemeğe gidiyorum kesin tuzak şeyler vardır dün beni zayıflamış gördü ya..sırnaşık şey )

Bu arada dediğin şeyi ilk defa duydum bi denemek lazım madem kesin verdiriyor onun da bi tadına bakalım..

dügünüme gelirseniz hepiniz citir bi sekilde bende veririm kilolari:))

canim ya evet diyetten epey bi kopmustum bugün kendime geldim:))

sabah (12 gibi:) ) : kk beyaz peynir, 4 lokmalik menemen, bir cavdar ekmegi, ve cok az bi bal cay kasigin yarisi kadar

ara: taze sklmis portakal suyu (ne kadar taza bu döndemde bilinmez ama)

aksam: tavuklu,patatesli, domatesli, soganlik kabak yemegi :) 4 tahta kasik
(yarim saat sonra falan yicez)

ara: 3-4 kuru kayisi yemeyi düsünüorum, nedesen yine problemin var...

simdi ye kadar 2 litre su ictim, bir litre daha icerim ders calisirken, birde büyük bir bardak 5 in 1 cay icecem

[/ATTACH]

oldumu acep bunlar doğumdan sonraki ilk ve 20 ay sonraki fotolarım birinde 98 birinde 80 kiloyum :teytey:

Eklentiler

• $gugu.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $gugue.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 15

yemicem yaaaa:a015: hem bikerem onlar sadece90 kalori bikere bu hafta eşitiz bende 800 verdim :jeyyar: seviyom öpyom seniii canım benimmmmmm

[/ATTACH]

oldumu acep bunlar doğumdan sonraki ilk ve 20 ay sonraki fotolarım birinde 98 birinde 80 kiloyum :teytey:

Olmazmı canım! gerçekten çok farketmiş (gerçi doğum sonrası olcek o kadar ) ama süper gitmişsin 70 kiloluk resmi de bekliyoruzzzzz..

70 olunca kk ya çerçeveletip göndercem :) allahım o günleri göster bana tez elden:Saruboceq:

slm kızlar bu foruma yeni üyeyim.. ve bende 85 kg. geliyorum boyum 170 yardımınıza ihityacım var...

gecmisi birazdan okuyacam
merve benim icin kilomu yazicakti
ben 100 gr artidayim
gecen hafta 86,4
bu hafta 86,5
ama az önce tartildim spordan geldim, 86 düsmüsüm bu sayilmaz tabi :)
bu hafta 2 kg vermeyi düsünüyorum hadi insallahhh.....
dustan ciktim giyinipp hazirlanip gecmisi okucam

Kızlar bu rejime ilk başladığım zamanlar çekilmiş bir foto 86 kiloydum (siyah kıyafete aldanmayın içinde kat kat yağ var:)) Zaten zor resim buldum o dönem çok kilolu olduğum için hiç resim çekilesim gelmiyordu

Bu da bugün itibarıyla çekildiğim fotom 78 kilo

handeryacım geçmiş olsun canım
kızlar bugün sohbet felaketmiş yeni kurallar konmuş filan yani
lavitacım biryere gitmiyorsun dimi buraya ilk geldiğimde ilk yazıştıklarımdan birisin sakın gitme
bebeqcim tebrik ederim ii vermişsin şişim mişim dedin ama sen varya sen -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Kızlar kendımı anlatım bıraz...ben pos hastasıyımm ve 4 yıllık evlıyım..adet olamadıĞım ıÇın sÜreklı kola alıyorum kılo veremedıĞım ıÇınde adetr olamıyorum..170 boyumm....85 kg. Mımm....ve 44 yerı gelıyor 42 beden gıyyıorum. Kemık yapım bıraz ırı olduĞu ıÇın 75 kg. GÖsterdıĞımı sÖylÜyor herkes...bana ne Önerırsınız...sızler nasıl rejım yapıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…