yedikerimide yazıyım ben
09:00:1 fincan kahve (şekersiz)
11:00:1 sahanda yumurta,1 dilim ekmek
13:00:1fincan kahve ,1 bardak meyve suyu
15:00:1 fincan kahve ,5kaşıkbezelye yemeği,2 kaşık makarna ,1 dilim k.ekmek
17:00 1 tane k-bar
akşamda 1dilim tavuk az makarna ve az patlıcan közlemesi yicem daha bişi yemem garii sositososito
bu arada kızlar belki biliyonuzdur da ben haber veriyim başlıcam bugün bir bardak suya 2-3ceviz ve 2-3 diş sarımsak koyup bekletcen sabahtan akşam içcen kesin kilo verdiriyomuşş hemide çok verdiriyomuş yan etkisi felen da yokumuşşş yaaa ..DAHA ÖNCE DENEYEN VARMIDI BUNU??
]
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim ,bugün biraz daha iyiyim .Şu bizim iksir ii geldi sanırım biraz (her derde deva:)) benim haydutu babanesi aldı götürdü ben şimdi biraz kafa dinleyip dinleniyorum (ev aldı başını gidiyor ama canım hiç iş yapmak istemiyor hasta hasta..)
Elaycım rakibem varya bende bu hafta 800 gr verdim,haftaya görüşeceğiz ama..(haftaya bomba gibi gelcem ! )
Aylincim aman dikkat et canım havalar tam çarpmalık valla Serracığımın da dediği gibi sağlık derken sağlığımızdan olmayalım..
Tebrikler canım (sonunda başında 6 rakamı var!! darısı hepimizeee ) zaten tabloya asıl sizin isminizi yazacağım serra ve sen iftiharımızsınız..
Daha öncede yazmıştım gözünüzden kaçtı heralde kızlar bizi en iyi siz gaza getirirsiniz yokmu resminiz ilk haliniz ve şimdiki haliniz olarak (yüzünüzü kesip koyun,çekiniyorsanız )
vücüdunuzdaki değişimden,hayatınızı nasıl değiştirdiğinden falan bahsedin biraz yaaa ihtiyacımız var bu tür şeyleri duymaya..
Merveeee ya bu verdiğin kiloyu küçümseme canım bak hepimiz 1 kg versek mutlu oluyoruz,sonra her hafta 2 kilo verirsen vücudun da zayıf düşer yüklenme o kadar..Tebrikler bu arada..(hadi bakalım bu hafta yazacağım ismini inşallah haftanın istikrarlısı olarak..)
Alnağmecim ve selmacım gerçekten sopalıksınız tam yaz geldi siz tekliyorsunuz,size ceza hergün 3 kere giriyorsunuz :) gerçekten alnağmecim sen artık eskisi gibi girmiyorsun tabi hesap vereceğin kimse olmayınca homini gırtlak yapmışsın..Haftaya en azından bu alınan kilolar gitsin kızlar bak hepimiz sopalarla gelcez yoksa...
Aylincim bu hafta gideceklerin listesini yapmışsın canım,bu geceye kadar vakitleri var (gerçi cumadan cumaya gelen kimse girmesin listeye,paylaşım olsun kızlar..)
Ok tatlım bencede.. zaten üst üste 2 hafta girmeyen siliniyor listeden + bu kural da olsun ve aylinciğimin dediği gibi artık artıda olanları ayrıca yazacağım (cezaaaakötükedihüso)
Ok tatlım bu hafta böyle hazırlayacağım listeyi..
Ve lavitacım öncelikle bu hafta naptın kaç kilo verdin göremedim.. çıkamzsın listeden falan (demirbaşlar çıkamıyorsırnaşık şey,böyle de bir kural var.. ) Sen bence alıngan bir dönemindesin canım oluyor öyle bende çoğu zaman geceleri bir sürü şey yazıyorum hiç cevap alamıyorum mesela ya da meşgul oluyoruz o an cvp veremiyoruz (küçük şeylere takılma derim..) Sen yine eskisi gibi kilolarına motive ol ve vermek için yine bizimle savaş,gördüğüm kadarıyla (sınavlarından dolayı sanırım ) eskisi gibi girmiyorsun ve yazdığın listeye göre dieti bırakmışsın hemen toparlan canım bu kadarcıkmıydı yani.. 85 kilo bir genç kız için çokkkkk bir de bu kız evlilik hazırlıkları içindeyse (şimdi kilolar gitsin ki cillop gibi bir gelin olsun dimi ama..)
Elaycım sevgili rakibim bunlar çok az canım ya vücut zayıf düşer sonra ye biraz daha şu k-barlardan bi kaç tane dahacokacimcoook haftaya kadar erir kaydirigubbakcemile3 (bende bu akşam kayınvalideme yemeğe gidiyorum kesin tuzak şeyler vardır dün beni zayıflamış gördü ya..sırnaşık şey )
Bu arada dediğin şeyi ilk defa duydum bi denemek lazım madem kesin verdiriyor onun da bi tadına bakalım..
[/ATTACH]
oldumu acep bunlar doğumdan sonraki ilk ve 20 ay sonraki fotolarım birinde 98 birinde 80 kiloyum :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?