- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
Nihalim, güzel yüzlüm yürekten tebrikler
canım bak aklına gelmişiz. çok güzel çok hoşuma gitti. aklından çıkmayalım hiç. ilk dondurmayı affettik..dondurmayı eline alınca bi kez yala bak tadına ver eşineee...tebrik ederim seniii...ikincide olsa başardın. yeme bidenem yemee...hoşgeldin canım umarım istediğin kilolara ulaşırsın hergün yediklerimizi yazıyoruz ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz 2 hafta sonunda sen de listeye katılıyorsun ama yazmak istemezsen de yine gelebilirsin tabi ben özlem. iyi geceler.
kızlar dün de gelemedim kvlerle yemekteydik çok geç oldu yazamadım
dün ki menüm
sabah
patlıcanlı kabaklı yoğurt neredeyse yağsız 3-4k
ara bir kase tavuklu çorba
ara bir şeftali
akşam 5yıldızlı oteldeydik oyüzden sabah çok az yedim
2kaşık çorba 1kayısı 2badem 1dilim pastırma
eşim ben bebeğe bakarken bana da bir dolu yemek doldurmuş ama ben sadece etleri yedim gerisini bıraktım
tatlılardan da tadımlık yedim
bugünki menüm
sabah kflex
ara patlıcanlı kabaklı yoğurt
öğle tonbalıklı salata ve bir dilim ekmek
ara dondurma
akşam 1kepçe çorba mercimek
1 küçük tavuk baget 1k pilav
yoğurtlu kabak
ara yine biraz dondurma(olmamalıydıaldıktan sonra aklıma nilgün ve tülinin yazdıkları geldi ben de eşime yedirdim ama çok utandım bi daha yapmıycam:26:
spor olarak da 1 saat yürüyüş yaptım
akşam çengelköydeydik az önce geldik
tülincimmm degiştirdimm canımmmm
deryacım ellerine saglık canım yine herzamanki gibi itinayla hazırlanmış harika bir liste
nilgün süper gidiyorsun azmin hiç bitmesin canım inşallah hedefede ulaşacaksın bu sefer oldu bi iş maşallah aman nazar degmesin
güzellerrrrrrrrrr
birçok alıntı yaptım ama bilg kastı kapandı yeniden dönemicem geçmişeee
hoşbulduk canlar
bugün öğleen sonra alışverişe çıktımmm neler aldım nelerrrr
akşam 10:30 a kakadar alışverişş yaptımmm
daha da yarın dewam edeceğimm
tatil alışverişi ama bayağı bi tuzlu oldu ama değdi hiç üzülmüom ii motive etti benii
5 tane elbise
5 tane üst
2 kapri
1 kot etek
aldım resimler sonra inşallahh
koton c&a
ve rodi den aldım kızlar düşünen varsa her beden vardıı
benim aldıklarım hep kotondan olanlar 42
rodiden olanlar da medium
c&a dan olanlar da 42
elbiseler ve etek hep diz üstü ve hayatımda ilk defa bu kadar kısa bişiler aldımmm
hepsi de sizlerin sayesinde hiç bişeyi kafama takmıcam içimde kaldı yıllardır giymedim de ne olduuu
en azından 42 beden de olsa istediğim modellerde bişişer bulabilmek inanılmaz keyifliydiii
çok mutluyum çokkkkk
kotondan aldığğım etek çok güzel bu arada tavsiye ederimmmm
hepinizi çok seviom ben yaaa
sizlerin fikirleri olmasa ben böle ciciler almazdımmmmmm
aslında pazartesi için rezervasyon yaptırmıştık ama aycanı doktora götürcem pazartesi burdaki doktor da bi baksın ara ara hala öksürüyo bide hırıltı var galiba salıya gideceğiz
yarın da ayakkabı çanta bide plaj havlusu ile çanta alacağımmm
bide bu ara kotondaki küpelere taktım her gitmede 1-2 alıom walla...
akşamda mersinden gelen bavulları çıkardım yıkamaya başladım yarın da yıkar pazartesiye ayarlarım artıkkk
çok yorgunum yarında alışveriş ii yorar beni spor niyetine inşallahhh
hepinizi öpüöööömmmm
bu arada bikinim vardı doğumdan öncesinden ama tekrar bakıom bi de mayomu alsam bilemedimm
önerisi olan varmı şöyle toparlayacak bikini de olur mayo da olur model marka tavsiyeleriniz yarın bakayımmmm
şimdilik ben kaçıomm yatayımm artıkkkk
hehhehe
supangleyi elaya yapacaksın kendine değil
ciğeri sen yeee
tamam tatlım anlaştık,bu arada bayramdan sonra Alsancak işi için sabırsızlandım ,yemekler benden çaylar senden anlaştıköpüyorum sabah sabah
elbetteki öğrenecez nilgüncüm, vallahi görünce okadar canım çektiki eski ben olsaydım şimdi soluğu mutfakta almıştım s:76:sanada kolay gelsin canım
senacım ben artık ramazandan korkmuyorum bayramı düşünüyorum, şimdi yine suyla şişirip tutabiliyoruzbayram ziyaretlerinde bakalım ne olcak iyi geceler canım
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
DERYAAAAA
canımmm liste harika ellerine kolllarına saglıkkk ne kadar ince düşüncelisinnn
ama bana bakınnn resmen sefilleri oynuyorummm
deryam ellerin dert gormesin.bizim icin yorulan gozlerin ve ellerin icin hakkini helal et canim.hic bir topik de boyle guzel liste yok.tesekkur ederim.
bu arada bikinim vardı doğumdan öncesinden ama tekrar bakıom bi de mayomu alsam bilemedimm
önerisi olan varmı şöyle toparlayacak bikini de olur mayo da olur model marka tavsiyeleriniz yarın bakayımmmm
Benim de canim sikildi.yarin alisveris yapacagim yani cok degil bi siyah kot almam lazimokul icin.bir kac parcada ust.neyse 8 kg a yakin verdim ya kesin dedim 44 beden pantolonum bol gelecek.tamam cok bol olmasa da bi fark olur dedim cunku gecen haziranda giyiyordum bunu.neyse giydim tam oldu.yani sikmadi rahat oldu ama ne bilim biraz bolluk olur diyordum.olmayinca canim sikildi.
Yarin bakalim kotu kac beden alacagim.
Sahuru da coktan yaptim da daha yatmadim.artik uyusam iyi olur yoksa tum gun uyuklayarak gececek...
sağol canım yaaprken şok oldum ama çok kalorili kaç paket yağ gidiyor artık elbasanda listemde SEV AMA YEME yemeğiseher iyi canım seni merak etmiştim bende
allah kabul etsin, hayrını
off elbasanıda çok severim haa
ellerine sağlık canım
Oh piyasalara hareket katmışsın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben geldimmmmmmm,aldım aldım aldım ne varsa aldım oh canıma değsin ,annemi taktım koluma gittik ksk'ye ilk defa anneciğimle beraber çıktık ikimiz.
1elbise taba rengi dantel
1 dolgu toğuk pudra pembe ayakkabı
1 pudra rengi etek dizde
2 bluz
1 bolera pudra pembesi oda
1 sandalet aldım parmak arası
daha alasım vardı param bitti
elçin gelince beni ya öpcek ya gömcek ,kocamın haberi yok henüz kozlar gelince paylaşılcak ,fotolar p.tesi
Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
canım senin yediğini ben yesem ve senin kadar spor yapsam sanırım 2 kg daha verirdim sanırım. ben yavaş veriyorum kg diyorum ama senin metabolizma daha yavaş sanırım. yada ters giden bişeyler var. gel sporu değiştirelim ve haftada 2 gün dinlendir vücudunu.benimde siyah kota ihtiyacım var ama bulamıyorum üstüme göre. ya çok dar kesim ya çok düşük bel oluyo giyemiyorum.inşallah dilediğin gibi bulursun.sagol canim.guzel sozleriniz hep destek bana.canim fazla istemiyor diye az yiyor gibiyim.bana kalsa degil ama istedigim gibi kilo veremiyorum ya sinir oldum.hadi 2 kusur vermeyeyim de 1 veryim en azindan.gerci reglim bitti 2 gundur oruc tutuyorum ama karnim davul gibi yine.
cok sevindim alisveris yapmana.42 bedene sigmanda ayri bir guzellik.
Benim de canim sikildi.yarin alisveris yapacagim yani cok degil bi siyah kot almam lazimokul icin.bir kac parcada ust.neyse 8 kg a yakin verdim ya kesin dedim 44 beden pantolonum bol gelecek.tamam cok bol olmasa da bi fark olur dedim cunku gecen haziranda giyiyordum bunu.neyse giydim tam oldu.yani sikmadi rahat oldu ama ne bilim biraz bolluk olur diyordum.olmayinca canim sikildi.
Yarin bakalim kotu kac beden alacagim.
Sahuru da coktan yaptim da daha yatmadim.artik uyusam iyi olur yoksa tum gun uyuklayarak gececek...
canım senin sabahlarınada ben kafayı taktım. bi sabah cacık bi sabah yoğurtlu patlıcan. ben sabahları yiyemem böyle. yoğurt türü çogu insanda şişkinlik yapar. sen sabah mideye ilk yoğurt verdiğin içinde olabilir şişkinliğin bidenem. bide dışarıda yediğim zaman çatlarım şişlikten bende.artık yağlarımı sularımı dokunur bilmiyorum. sanırım ondandır. bende 5 gündür kabızım çatlıycam. menündede kötü bişey yok canım. pideyi az alsan daha iyi olurdu gerisi güzel. ama kahvaltıya bi el atmak lazımmmmcanlarım benim moralim çok bozuk benim ben 75,7 gördüm diyorken bugün sabah 77,7gördüm yine bu ne böyle bu Allah'ın cezası rakama neden geri döndüm ,şişkinlikmi ,yorgunluktan mı acaba ,regl e 8-10 gün var daha bilmiyorum delircem gitmezse yarına etlerimi kesip kasaba vercem ithal et diye satsınlar bıktım valla,yağlarımıda kıyma yapar
ben size menümü yazıyım dünkü biraz fazla olan menümü sizde yorumlarıyın bana ufffhadi bakam
sabahşimdi bu menü çok mu kötü bu şişkinliğin sebebi öğle ve akşam yemeklerimi dışarda yememden kaynaklı olabilirmi,ama dışarda yediğim en masum şeyler bunlar olabiliyor napıyım başkaatlıcan ezme yoğurtlu (elay yok ,kahvaltı yok )
ara:kahve ,
öğle:soya soslu,mantarlı tavuk salata(dışardaydık annemle o pizza menü yedi ben salata ,ayran)
ara:kahve
akşam 1 kase kellepaça çorbası,yaında 2 dilim incecik lavaşı kesmişler pide kaşarlı
eşimin iskenderinden 2-3 çatal
ara:10 tane kadar üzümtamam iskenderden parmakladım ama inanın azcık yani bilemiyorum,sizler yorumlayın
tamam tatlım anlaştık,bu arada bayramdan sonra Alsancak işi için sabırsızlandım ,yemekler benden çaylar senden anlaştıköpüyorum sabah sabah
selam kızlar saat sabah 5 de yattım 9 da geri kalktım eşimin yurtdışında yaşayan dayısı izne gelmiş.bursayıda gezmek istiyor galiba pazar günü size geleceğiz dedi.saat 10 da ocagın başına geçtim 2 çocugu var benim kız var yengede oruç tutmuyor mecbur sabahtan yaptım yemekleri.hala gelmediler bu saatten sonra geleceklerde oraya buraya gidilecek pilim bitti şimdiden yarın iş günü bu akşam kalırlar nasıl olacak bilmiyorum bide evin fayansları seçilip alınacaktı misafiri severimde yatılı ramazanda çok zor oluyor yaa hele bide bu inşaat telaşı içinde
canım Allah yardımcın olsun.çok yorulmuşsun belli. bu kadar işin içinde hemde. Allah sabır versin.selam kızlar saat sabah 5 de yattım 9 da geri kalktım eşimin yurtdışında yaşayan dayısı izne gelmiş.bursayıda gezmek istiyor galiba pazar günü size geleceğiz dedi.saat 10 da ocagın başına geçtim 2 çocugu var benim kız var yengede oruç tutmuyor mecbur sabahtan yaptım yemekleri.hala gelmediler bu saatten sonra geleceklerde oraya buraya gidilecek pilim bitti şimdiden yarın iş günü bu akşam kalırlar nasıl olacak bilmiyorum bide evin fayansları seçilip alınacaktı misafiri severimde yatılı ramazanda çok zor oluyor yaa hele bide bu inşaat telaşı içinde
Allah kolaylık versin canım. bende yatılı misafiri sevmem.ev küçük 3 öğün ne pişirecem derdi beni geriyor.ramazanda daha zor.benimde almanyadan görümcem gelmiş kabul etmedim. oruç tutmuyorlar, onlara hizmet etmeye oruçlu oruçlu halim yok o yüzden bayramda gelin dedim Allah tan kabul ettiler.kv de kalıyorlar bayramda bizdeler 6 kişiler nerde yatırcam bilmem. hayırlısı bakalım
edelim ortimm bu hafta sürükleye sürükleye götür benii kafama kafama vurrr yediğimin içtiğimin hesabını sorr olur mu kuşummm
sevdacım yarın başlıyoruz, sanada güveniyorum artık bu defa olacak ortim :13:görbak listede nasılda yukarılara çıkacaksınsanada canımmmm
hemennn ortimmm sen yeter ki iste bu hafta yapıcam başarıcam sözzzz
canım hoşgeldinBen de aranıza katılmak istiyorum...
deryacım ellerine sağlık canım, liste çok güzel görünüyor yiyesim geldiEe cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
güzellerrrrrrrrrr
birçok alıntı yaptım ama bilg kastı kapandı yeniden dönemicem geçmişeee
hoşbulduk canlar
bugün öğleen sonra alışverişe çıktımmm neler aldım nelerrrr
akşam 10:30 a kakadar alışverişş yaptımmm
daha da yarın dewam edeceğimm
tatil alışverişi ama bayağı bi tuzlu oldu ama değdi hiç üzülmüom ii motive etti benii
5 tane elbise
5 tane üst
2 kapri
1 kot etek
aldım resimler sonra inşallahh
koton c&a
ve rodi den aldım kızlar düşünen varsa her beden vardıı
benim aldıklarım hep kotondan olanlar 42
rodiden olanlar da medium
c&a dan olanlar da 42
elbiseler ve etek hep diz üstü ve hayatımda ilk defa bu kadar kısa bişiler aldımmm
hepsi de sizlerin sayesinde hiç bişeyi kafama takmıcam içimde kaldı yıllardır giymedim de ne olduuu
en azından 42 beden de olsa istediğim modellerde bişişer bulabilmek inanılmaz keyifliydiii
çok mutluyum çokkkkk
kotondan aldığğım etek çok güzel bu arada tavsiye ederimmmm
hepinizi çok seviom ben yaaa
sizlerin fikirleri olmasa ben böle ciciler almazdımmmmmm
aslında pazartesi için rezervasyon yaptırmıştık ama aycanı doktora götürcem pazartesi burdaki doktor da bi baksın ara ara hala öksürüyo bide hırıltı var galiba salıya gideceğiz
yarın da ayakkabı çanta bide plaj havlusu ile çanta alacağımmm
bide bu ara kotondaki küpelere taktım her gitmede 1-2 alıom walla...
akşamda mersinden gelen bavulları çıkardım yıkamaya başladım yarın da yıkar pazartesiye ayarlarım artıkkk
çok yorgunum yarında alışveriş ii yorar beni spor niyetine inşallahhh
hepinizi öpüöööömmmm
haklısın bizimde adana, tarsus, mersin bakalım ne olcekgünaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarrr
günaydın canım
mübarek ay zaten beni durdurdu..rütun bir kilo vermem vardı sekteye uqradı..dediqin qibi bayramda neler olacak tahmin edemiyorum..biz safranboluya gidiyoruz bizim geleneklerimizdendir her gittiqin yerde mutlaka sofra kurulur...çayla aqırlamak ayıptır..yemeklerimiz yöresel ve aqır yemeklerdir..yemek sonunda mutlaka her evde su böreqi sarma ve ev baklavası verilir..yemediqin zaman beqenmedi olarak algılanıyor...bnm işim zaten çok zor kilo alacaqım kesin kaç kiloyla döneceqimi tahmin bile edemiyorum..bunun dışında bayram sonu düqünümüz var...köy düqünü olduqu için oda yemekli..akşama kadar sayısız sofra kuruluyor..ve düqünümüz 5 gün sürüyor...7li rakamları görmek istemiyorum..69a bile razıyım ama 70 olmıyım...zaten en son tatilde aldıqım kilolardan 2.600qramını ramazandan dolayı hala veremedim..mübarek ayı çok seviyorum ondan gelen herşeye razıyım..inşallah bayram dönüşü hayırlı bir şekilde sıfırlarız kilolarımızı...
canım şu sabah yediklerini deyiştirsen, normal kahvaltı daha iyi olur gibi.kaşarlı pide dışında kötü bi menü deyil lapadan sonra dikkat etmediysen :26: ondan şişkinlik olabilircanlarım benim moralim çok bozuk benim ben 75,7 gördüm diyorken bugün sabah 77,7gördüm yine bu ne böyle bu Allah'ın cezası rakama neden geri döndüm ,şişkinlikmi ,yorgunluktan mı acaba ,regl e 8-10 gün var daha bilmiyorum delircem gitmezse yarına etlerimi kesip kasaba vercem ithal et diye satsınlar bıktım valla,yağlarımıda kıyma yapar
ben size menümü yazıyım dünkü biraz fazla olan menümü sizde yorumlarıyın bana ufffhadi bakam
sabahşimdi bu menü çok mu kötü bu şişkinliğin sebebi öğle ve akşam yemeklerimi dışarda yememden kaynaklı olabilirmi,ama dışarda yediğim en masum şeyler bunlar olabiliyor napıyım başkaatlıcan ezme yoğurtlu (elay yok ,kahvaltı yok )
ara:kahve ,
öğle:soya soslu,mantarlı tavuk salata(dışardaydık annemle o pizza menü yedi ben salata ,ayran)
ara:kahve
akşam 1 kase kellepaça çorbası,yaında 2 dilim incecik lavaşı kesmişler pide kaşarlı
eşimin iskenderinden 2-3 çatal
ara:10 tane kadar üzümtamam iskenderden parmakladım ama inanın azcık yani bilemiyorum,sizler yorumlayın
tülincim kaçırmayacağına eminim canım sen dikkat edersinbugun iftara davetliyizumarım kaçırmam. güveniyorum kendime ama çooooook ısrarcı sevdiğim bi arkadaşıma gidiyoruz başka bi aileyle beraber. bende bayramdan ççooookkk korkuyorum. eşimle benim ailelerimiz Ankarada. bayramda gidicez bizde. bu kadar kilo verdiğimi görmediler. annem başta olmak üzere kv de yedirmeye çalışırlar kesin. ama ben yememmmm. kv hemen Allaha salar. "yemessen şöyle olsun böyle olsun" demeye başlar. ama kiloluykende azcık dikkat etsen der. bayram günü kavga etmesek barimmm. hiç istemiyorum gitmeyi gelen giden sofralarca yemekler. belki hizmet etmekten ve sinirden kilo veririrmmmmm ama kv çook güzel sarı burma tatlısı yapar..2 3 taneyle kalırım inşallah..artık bayramlardan nedense şevk almıyorum. hatta sevmiyorum bile. mübarek günlerin elbette bilincindeyim ama ne biliyim.saçmaladımmı ne
denizcim kolay gelsin canım, ramazanda misafir ağırlamak zor ama hayrı büyük, senin bide inşaat vardı :26selam kızlar saat sabah 5 de yattım 9 da geri kalktım eşimin yurtdışında yaşayan dayısı izne gelmiş.bursayıda gezmek istiyor galiba pazar günü size geleceğiz dedi.saat 10 da ocagın başına geçtim 2 çocugu var benim kız var yengede oruç tutmuyor mecbur sabahtan yaptım yemekleri.hala gelmediler bu saatten sonra geleceklerde oraya buraya gidilecek pilim bitti şimdiden yarın iş günü bu akşam kalırlar nasıl olacak bilmiyorum bide evin fayansları seçilip alınacaktı misafiri severimde yatılı ramazanda çok zor oluyor yaa hele bide bu inşaat telaşı içinde
selammm kızlar
tülincim kaçırmayacağına eminim canım sen dikkat edersin
bayram günü kavga etmekte nedemeksinirden verebiliyorsan eminim verirsin bende tam tersi sinirlenince şişiyorum :90::90::90:
denizcim kolay gelsin canım, ramazanda misafir ağırlamak zor ama hayrı büyük, senin bide inşaat vardı :26nlarda anlayış gösterirler herhalde, allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?