80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalarrrr hoşgeldiniz topice Yazdıklarınızı okurken annemin hayatını okuyor gibi oldum.Annemde 46 yaşında yıllarca şok diyetler aç kalmalar yosun tedavileri iğneler ya aklıma gelmiyor bile çoğu birçok yöndem denedi..şuan 88kilo.46 yaşında ama sağlığından oldu günde 10 tane hap içiyor çeşitli hastalılardan dolayı Ben onun bu maceralını en yakından takip edendim o yüzden de onun yaptığı hatalardan ders aldım..benimde hedefim ayda 2 kilo vererek ve sporu hayatımdan eksik etmeyerek 1 yılın sonunda 24 kilo vermek.bu hafta ilk haftam 2 kg vermişim bu aylık hakkımı doldurdum sayılır :) ama durmak yok tabi spora ve bol suya devam :) neyse ne kadar çok uzattım :) tekrar hoşgeldiniz :)

kızlar inanılmaz mutluyum yaklaşık 1 hafta olmamıştır rejimdeydim söylemiştim baskülümyoktu hiç tartılmamıştım bugün baskül aldık şimdi üzerine çıktım 87,7 idim şimdi 84 düm şok oldum sürekli tekrar tekrar yerdeğiştirip çıktım eşim kg biliyor onuda doğru tarttı şoklardayım çok sevinçliyim

peki ögretmenim bi daha olmicak bol su içicem :93: ya ortim ne dicem ben bu hafta toplasan 1 bardak bile su,bitki çayı içmedim şimdi düşününce sadece normal çay, kola meyve suyu falan içtim acep ondan mı bu kadar aldım ödem falan degil yani bildigin kilo
sende harikasıın canımm:13:
ayşeeee ne ciciler almışsın kendine güle güle giy canım inşşş.hadi bağalım dünüşün muhteşem olsunn
kafiyene kurbannn çiçemmmm
valla allah yardımcın olsun canım cidden çok zorrr inşş. altından kalkarsın bu işlerin
iyi etmişsin canım valla zamanında şu evim dolar dolar taşardı oturucak yer bulamazdım kendime hani noldu kime yarandın kimden hayır gördün hiçççç herkes iyi gün dostu olmuş....hadi allah yardımcın olsun canım inşşş.
sagol ortim güven bana inşşş. bu hafta en az 1 kilo hedefim ama 2 olur farketmez inşş. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başladık inşş.
akşam iftara davetliyiz ben çkıyorum kızlar görüşürüz umarım kaçırmam :18::18:
afiyet olsun eminim kaçırmazsınnn

merhaba hoşgeldin abla. abla diyorum ben 30 yaşındayım.adım nazlı.hepimizin burda ortak derdi kilo.benimde metabolizmam çok yavaş.diyetler diyoruz ama özeleştiri olarak söylüyorum birazda tembelliğimizden zayıflayamıyoruz.spor zorumuza gidiyor hele benim gibi üşengeç oldumu... birbirimize destek vererek sağlıklı bir şekilde zayıflayacağız inşallah.hergün menünü yaz deneyimli arkadaşlar yol gösteriyorlar.hadi bakalım 2012 yılı hepimiz değişim yılı olsun.

hoşgeldinizz diyorumm hakkınızda hayırlısı olsun inşş. bb code yazısının altında http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıyosunuz(sadece o kısmı)sonra forum actions yazıyo oraya tıklayın sayfayı aşagı kaydırdıgınızda çizelge yazısını görüceksiniz ordaki yazıyı silin yeni kopyaladıgınızı yapıştırın...yada isminize tıklayın zelisce tıklayın profil bilgileri yazıyo ona tıklayın kişisel tercihler de cizelge yazıyo çizelge yazısının yanındaki kalem işaretine tıklayıp orayada yapıştırabilirsiniz innşş. yardımcı olmuşumdur:87:
kilo çizergemi nasıl yapacağımkilo mu ayarlıyacağımilerletmek için
valla ben her seferinde yeniden hazırlayarak kopyalıp yapıştırıyorum başka türlü ilerletiliyomu çizelge bilmiyorum hiçç tekrar hazırla kopyala yapıştırr:13:

slm kızlar nasılsınızzzzzz ben cok yorgunum misafirim var akşama iftara öldüm işler bitti bende bittimmmmmmmmmmmm

deyacım eline saglık liste güzel olmuş ayrıca nihalide kutlıyorum gerci her ne kadar beni gecmiş olsada yapacak birşey yok yani

slm kızlar nasılsınızzzzzz ben cok yorgunum misafirim var akşama iftara öldüm işler bitti bende bittimmmmmmmmmmmm

selam selma ablacım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın? ohh maşallahh işler bitmiş olsun bunlar tatlı telaşlar eminim ki çok güzel bi sekilde ağırlarsın misafirlerini:93:

Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç

Nihalim, güzel yüzlüm yürekten tebrikler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu haftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum

yaaa kızlar bişey sorcam..
bi site vardı porsiyon kuru meyveler çerezler fln satıyodu..4lü paket yapabiliyoduk hatta.off girmediğim site kalmadı siz biliyormusunuz onuu?
nunucum valla ben hiç bilmiyorum duymadım öyle bişi ama bi bakıyorum hemen şimdi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu haftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum

evet canım 3. olmuşsun tebrik ederim bende sondan birinci oldum :76:
ama kusura bakma şekercim haftaya birincilik benim kimselere kaptırmam

evet canım 3. olmuşsun tebrik ederim bende sondan birinci oldum :76:
ama kusura bakma şekercim haftaya birincilik benim kimselere kaptırmam

keşke öyle hırsa gelebilen bi insan olsamda desem ki hayırrr 1. benim ben 2. olsamda kabulümm sorun değil ::)

buldummmm valla buldum billa buldummmm :):):)
mola paketi sitenin adııı link vermiyorum ama isim verebilrim dimii

işe ve okula gidenler içinnn mükemmel bişeyy

Slm kızlar nasılsınız
iftar menüm belli oldu yazayım sonra anneme yardıma gideyim iftara misafir var

mercimek çorbası
kuşbaşılı pide (ben 1/4 nü yiyeceğim )
salata
şekersiz şeftali hoşafı 1 bardak
diğer yemeklerden yemeği düşünmüyorum
zira pide hepsine bedel:2:
callanetics yapamadım bugün iftardan sonra lessli ile birleştireceğim

Hepinize tşkr ediyorum. Sevgili Zum ilgin ve alakan için tşk dediklerini uyguladım, başarabildim mi bilmiyorum.

yine başaramamışım..........

Hepinize tşkr ediyorum. Sevgili Zum ilgin ve alakan için tşk dediklerini uyguladım, başarabildim mi bilmiyorum.

yine başaramamışım..........

canım rica ederim başaramicak bişi degil aslında ama birçogumuz (bende dahil) kaç defa denediğimiz olmuştur yapabilmek için..
sen zaten zor kısmı yapmışsın çizelgen hazır madem sadece bb code yazan kısmın altındaki http ile başlayıp png ilen kısmı kopyalayıp çizelge yazan kısımdaki yazıları sil ve kopyaladıgını yapıştır belki başka bi yerden hazırladıgın için çizelge formatını kabul etmiyoda olabilir bu verdiğim linkten dene inş. olur merak etme bir iki denemeden sonra olucaktır eminim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…