Sevgili KK üyeleri, ben 45 yaşında, 1.55 boyunda çalışan bir bayanım. Ömrüm hep diyetlerle geçti. O kadar çok 20'şer, 30'ar kilolar verip aldım ki sayısını hatırlamak bile istemiyorum. Denemediğim yöntem ve işlem kalmadı. Gençlik yıllarımda yaptığım bilinçsiz diyetler hem fazlasıyla kilo olarak geri geldi hem de metabolizmamın yavaşlamasına neden oldu. Sonuçta bu konuda yılların verdiği deneyimlerimle ve araştırmalarımla resmen uzmanlaştım. Erken menopoza girmem, insülün direncimin olması, 23 gıdaya karşı intoleransımın olması, fiziksel rahatsızlıklarımın olması neticesinde bu gün itibarıyla 87.6 kg oldum. Üç yıl evvel 57 kg idim. Hiç bir kıyafetim gelmiyor. İnat ettim fazla kıyafet de almıyorum. Kıyafet almak kilolarımı kabul etmek gibi gelecek. Asıl ben bu hala doktorların ve diyetisyenlerin gözetiminde geldim. Şu anda bu iş gözümde öyle büyüyor ki anlatamam.Tek kelimeyle yoruldum artık. Motivasyon olarak aranıza katılmak istedim ve sıcak karşılamanız için de hepinize sevgiyle teşekkür ediyorum. Bu arada amacım sağlıklı bir şekilde incelebilmek. Hedefim ayda ortalama 3 kilo ve kalıcı kilo vererek incelebilmek. Çünkü şu gıda intoleransı diyetimde, doktorun yaptırdığı, tüm kaslarım erimiş ve hiç bir şey yemediğim için de metabolizmam iyice yavaşlamıştı . Son üç ayda gittiğim diyetisyen de bana kilo aldırmıştı. Verdiğim paralara mı yanayım yoksa sağlığımdan iyice olduğumdan mı bilemiyorum. Yarın dr gidip tahlil sonuçlarımı alıp sizlerle de dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama macerama başlamak istiyorum. Bu arada iradem çok güçlüdür. Beni düşündüren tek şey hareketsizliğim inş bunu da hallederim. Bu arada kilo cetvelini indirmeyi başaramadım. Biraz bilgisayar özürlüyüm herhalde. Son aşamayı başaramıyorum.KK imza yeri neresi bulamadım. Kısacası hazırladığım cetveli nereye yapıştıracağım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Tekrar hepinize tşk ediyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım.
peki ögretmenimkek mek yok sakin ha...zaten sonuncu olmusun bi de kek mi yiyeceksin..cezalisin sen :)))
Saka bir yana hemen spora basla ve su ic bol bol...
merhaba tatlim hos geldin ben nilgun..
deryam ellerin dert gormesin.bizim icin yorulan gozlerin ve ellerin icin hakkini helal et canim.hic bir topik de boyle guzel liste yok.tesekkur ederim.
canim evet az gorunuyor ama begendide malum besamel sos ve kasar olunca az da olsa midemi rahatsiz etti.16 saat bos bir mide icin biraz agir oldu yani.o yuzden fazla yedim dedim..
yok canim onerim.bebis buyuyene kadar cekeceksin.balli limonlu yada balli tarcinli cay ic enerji verir..
sende harikasıın canımm:13:ellerine sağlık güllaç harika olmuşşşşliste çok güzel olmuş saol canımmm. ben demiştim dimi ilk 3 e girerim diye.listede bu hafta olmayan 2700 gr veren arkadaşımıda prensesti sanırım tebrik ediyorum.oda olsa tam 3 olcakmışımmm...nihalcim çook tebrik ederim ve kilo veren herkese maşallah veremeyenlerede daha yolumuz var nasılsa bu hafta veririz diyorum. inşallah haftaya herkes eksilerde olurr...
canım bak aklına gelmişiz. çok güzel çok hoşuma gitti. aklından çıkmayalım hiç. ilk dondurmayı affettik..dondurmayı eline alınca bi kez yala bak tadına ver eşineee...tebrik ederim seniii...ikincide olsa başardın. yeme bidenem yemee...
ya olacak ya olacaaakkkkk...harikasın canım.
bu arada geceden beri giremiyorum kk ya. ancak yazabildim. arada film izledik eşimle sahura kadar. bende az fıstık ve fındık yedim. 6 7 şer tane. 1 de kuru kayısı. sahuru boşverinşimdi yazmıyım.fırça yemeyi yarın iftara davetliyiz ya, ondan sonra gelince ayrıca ara öğün olarak almak istiyorum.şimdi yediğimi yazıp kızdırmıyım sizleriii.herkese hayırlı sabahlarrr. bende kaçıyoreeee
ayşeeee ne ciciler almışsın kendine güle güle giy canım inşşş.hadi bağalım dünüşün muhteşem olsunngüzellerrrrrrrrrr
birçok alıntı yaptım ama bilg kastı kapandı yeniden dönemicem geçmişeee
hoşbulduk canlar
bugün öğleen sonra alışverişe çıktımmm neler aldım nelerrrr
akşam 10:30 a kakadar alışverişş yaptımmm
daha da yarın dewam edeceğimm
tatil alışverişi ama bayağı bi tuzlu oldu ama değdi hiç üzülmüom ii motive etti benii
5 tane elbise
5 tane üst
2 kapri
1 kot etek
aldım resimler sonra inşallahh
koton c&a
ve rodi den aldım kızlar düşünen varsa her beden vardıı
benim aldıklarım hep kotondan olanlar 42
rodiden olanlar da medium
c&a dan olanlar da 42
elbiseler ve etek hep diz üstü ve hayatımda ilk defa bu kadar kısa bişiler aldımmm
hepsi de sizlerin sayesinde hiç bişeyi kafama takmıcam içimde kaldı yıllardır giymedim de ne olduuu
en azından 42 beden de olsa istediğim modellerde bişişer bulabilmek inanılmaz keyifliydiii
çok mutluyum çokkkkk
kotondan aldığğım etek çok güzel bu arada tavsiye ederimmmm
hepinizi çok seviom ben yaaa
sizlerin fikirleri olmasa ben böle ciciler almazdımmmmmm
aslında pazartesi için rezervasyon yaptırmıştık ama aycanı doktora götürcem pazartesi burdaki doktor da bi baksın ara ara hala öksürüyo bide hırıltı var galiba salıya gideceğiz
yarın da ayakkabı çanta bide plaj havlusu ile çanta alacağımmm
bide bu ara kotondaki küpelere taktım her gitmede 1-2 alıom walla...
akşamda mersinden gelen bavulları çıkardım yıkamaya başladım yarın da yıkar pazartesiye ayarlarım artıkkk
çok yorgunum yarında alışveriş ii yorar beni spor niyetine inşallahhh
hepinizi öpüöööömmmm
bu arada bikinim vardı doğumdan öncesinden ama tekrar bakıom bi de mayomu alsam bilemedimm
önerisi olan varmı şöyle toparlayacak bikini de olur mayo da olur model marka tavsiyeleriniz yarın bakayımmmm
şimdilik ben kaçıomm yatayımm artıkkkk
kafiyene kurbannn çiçemmmmKatıldın bile..Hoşgeldin
Haftaya, buluşalım haftaya..
Sevdacım gelecek, üst sıralara konmaya :92::92::92::87::87::87:
Benim hayatımı değiştiren bu topiğe az bile, ne demek gani gani helal olsun
Ayşecim izlemin kullandığı yüzücü mayo senin kilondakiler için çok iyi, o da öyle tavsiye etmişti zaten eskiden bak şöyle bir şey ;
Adidas 3 STRIPES - E89879 BAYAN YÜZÜCÜ MAYO 38# GittiGidiyor.com'da #36987846
Kaç beden alırsan al, sakın umutsuzluğa düşüp moralini bozma, sen öyle ya da böyle sonuç almaya başladın nihayet, önemli olan da bu :13:
valla allah yardımcın olsun canım cidden çok zorrr inşş. altından kalkarsın bu işlerinselam kızlar saat sabah 5 de yattım 9 da geri kalktım eşimin yurtdışında yaşayan dayısı izne gelmiş.bursayıda gezmek istiyor galiba pazar günü size geleceğiz dedi.saat 10 da ocagın başına geçtim 2 çocugu var benim kız var yengede oruç tutmuyor mecbur sabahtan yaptım yemekleri.hala gelmediler bu saatten sonra geleceklerde oraya buraya gidilecek pilim bitti şimdiden yarın iş günü bu akşam kalırlar nasıl olacak bilmiyorum bide evin fayansları seçilip alınacaktı misafiri severimde yatılı ramazanda çok zor oluyor yaa hele bide bu inşaat telaşı içinde
iyi etmişsin canım valla zamanında şu evim dolar dolar taşardı oturucak yer bulamazdım kendime hani noldu kime yarandın kimden hayır gördün hiççççAllah kolaylık versin canım. bende yatılı misafiri sevmem.ev küçük 3 öğün ne pişirecem derdi beni geriyor.ramazanda daha zor.benimde almanyadan görümcem gelmiş kabul etmedim. oruç tutmuyorlar, onlara hizmet etmeye oruçlu oruçlu halim yok o yüzden bayramda gelin dedim Allah tan kabul ettiler.kv de kalıyorlar bayramda bizdeler 6 kişiler nerde yatırcam bilmem. hayırlısı bakalım
sagol ortim güven banaselammm kızlar
sevdacım yarın başlıyoruz, sanada güveniyorum artık bu defa olacak ortim :13:görbak listede nasılda yukarılara çıkacaksınhemen deyiştirdiğin içinde sevindim canım
canım hoşgeldin
deryacım ellerine sağlık canım, liste çok güzel görünüyor yiyesim geldi
kilo veren herkezi tebrik ediyorumveremeyenlerde inşş. haftaya
canım seni böyle görmek sevindirdi, boşver sen alıntıyı, cicilerini güle güle giy canım, bekliyoruz artık fotoları. geçmiş olsun inşş. iyi olur tatilinde gönlünce geçer...
haklısın bizimde adana, tarsus, mersin bakalım ne olcekgelenekler iyide bukadar ısrar olunca bayramlarda malum artı oluyor inşş. en az hasarla atlatırız :90::90::90: köy düğünleride güzel olur, bi okadarda yoğun geçer, yemek aklına bile gelmez şimdiden canını sıkma..
canım şu sabah yediklerini deyiştirsen, normal kahvaltı daha iyi olur gibi.kaşarlı pide dışında kötü bi menü deyil lapadan sonra dikkat etmediysen :26: ondan şişkinlik olabilir
tülincim kaçırmayacağına eminim canım sen dikkat edersin
bayram günü kavga etmekte nedemeksinirden verebiliyorsan eminim verirsin bende tam tersi sinirlenince şişiyorum :90::90::90:
denizcim kolay gelsin canım, ramazanda misafir ağırlamak zor ama hayrı büyük, senin bide inşaat vardı :26nlarda anlayış gösterirler herhalde, allah yardımcın olsun
afiyet olsun eminim kaçırmazsınnnakşam iftara davetliyiz ben çkıyorum kızlar görüşürüz umarım kaçırmam :18::18:
Sevgili KK üyeleri, ben 45 yaşında, 1.55 boyunda çalışan bir bayanım. Ömrüm hep diyetlerle geçti. O kadar çok 20'şer, 30'ar kilolar verip aldım ki sayısını hatırlamak bile istemiyorum. Denemediğim yöntem ve işlem kalmadı. Gençlik yıllarımda yaptığım bilinçsiz diyetler hem fazlasıyla kilo olarak geri geldi hem de metabolizmamın yavaşlamasına neden oldu. Sonuçta bu konuda yılların verdiği deneyimlerimle ve araştırmalarımla resmen uzmanlaştım. Erken menopoza girmem, insülün direncimin olması, 23 gıdaya karşı intoleransımın olması, fiziksel rahatsızlıklarımın olması neticesinde bu gün itibarıyla 87.6 kg oldum. Üç yıl evvel 57 kg idim. Hiç bir kıyafetim gelmiyor. İnat ettim fazla kıyafet de almıyorum. Kıyafet almak kilolarımı kabul etmek gibi gelecek. Asıl ben bu hala doktorların ve diyetisyenlerin gözetiminde geldim. Şu anda bu iş gözümde öyle büyüyor ki anlatamam.Tek kelimeyle yoruldum artık. Motivasyon olarak aranıza katılmak istedim ve sıcak karşılamanız için de hepinize sevgiyle teşekkür ediyorum. Bu arada amacım sağlıklı bir şekilde incelebilmek. Hedefim ayda ortalama 3 kilo ve kalıcı kilo vererek incelebilmek. Çünkü şu gıda intoleransı diyetimde, doktorun yaptırdığı, tüm kaslarım erimiş ve hiç bir şey yemediğim için de metabolizmam iyice yavaşlamıştı . Son üç ayda gittiğim diyetisyen de bana kilo aldırmıştı. Verdiğim paralara mı yanayım yoksa sağlığımdan iyice olduğumdan mı bilemiyorum. Yarın dr gidip tahlil sonuçlarımı alıp sizlerle de dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama macerama başlamak istiyorum. Bu arada iradem çok güçlüdür. Beni düşündüren tek şey hareketsizliğim inş bunu da hallederim. Bu arada kilo cetvelini indirmeyi başaramadım. Biraz bilgisayar özürlüyüm herhalde. Son aşamayı başaramıyorum.KK imza yeri neresi bulamadım. Kısacası hazırladığım cetveli nereye yapıştıracağım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Tekrar hepinize tşk ediyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım.
hoşgeldinizz diyorummSevgili KK üyeleri, ben 45 yaşında, 1.55 boyunda çalışan bir bayanım. Ömrüm hep diyetlerle geçti. O kadar çok 20'şer, 30'ar kilolar verip aldım ki sayısını hatırlamak bile istemiyorum. Denemediğim yöntem ve işlem kalmadı. Gençlik yıllarımda yaptığım bilinçsiz diyetler hem fazlasıyla kilo olarak geri geldi hem de metabolizmamın yavaşlamasına neden oldu. Sonuçta bu konuda yılların verdiği deneyimlerimle ve araştırmalarımla resmen uzmanlaştım. Erken menopoza girmem, insülün direncimin olması, 23 gıdaya karşı intoleransımın olması, fiziksel rahatsızlıklarımın olması neticesinde bu gün itibarıyla 87.6 kg oldum. Üç yıl evvel 57 kg idim. Hiç bir kıyafetim gelmiyor. İnat ettim fazla kıyafet de almıyorum. Kıyafet almak kilolarımı kabul etmek gibi gelecek. Asıl ben bu hala doktorların ve diyetisyenlerin gözetiminde geldim. Şu anda bu iş gözümde öyle büyüyor ki anlatamam.Tek kelimeyle yoruldum artık. Motivasyon olarak aranıza katılmak istedim ve sıcak karşılamanız için de hepinize sevgiyle teşekkür ediyorum. Bu arada amacım sağlıklı bir şekilde incelebilmek. Hedefim ayda ortalama 3 kilo ve kalıcı kilo vererek incelebilmek. Çünkü şu gıda intoleransı diyetimde, doktorun yaptırdığı, tüm kaslarım erimiş ve hiç bir şey yemediğim için de metabolizmam iyice yavaşlamıştı . Son üç ayda gittiğim diyetisyen de bana kilo aldırmıştı. Verdiğim paralara mı yanayım yoksa sağlığımdan iyice olduğumdan mı bilemiyorum. Yarın dr gidip tahlil sonuçlarımı alıp sizlerle de dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama macerama başlamak istiyorum. Bu arada iradem çok güçlüdür. Beni düşündüren tek şey hareketsizliğim inş bunu da hallederim. Bu arada kilo cetvelini indirmeyi başaramadım. Biraz bilgisayar özürlüyüm herhalde. Son aşamayı başaramıyorum.KK imza yeri neresi bulamadım. Kısacası hazırladığım cetveli nereye yapıştıracağım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Tekrar hepinize tşk ediyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım.
valla ben her seferinde yeniden hazırlayarak kopyalıp yapıştırıyorum başka türlü ilerletiliyomu çizelge bilmiyorum hiçç tekrar hazırla kopyala yapıştırr:13:kilo çizergemi nasıl yapacağımkilo mu ayarlıyacağımilerletmek için
slm kızlar nasılsınızzzzzz ben cok yorgunum misafirim var akşama iftara öldüm işler bitti bende bittimmmmmmmmmmmm
Ee cami, hurma ardından ne gelir? Tabi ki güllaç
Nihalim, güzel yüzlüm yürekten tebrikler
nunucum valla ben hiç bilmiyorum duymadım öyle bişi ama bi bakıyorum hemen şimdiyaaa kızlar bişey sorcam..
bi site vardı porsiyon kuru meyveler çerezler fln satıyodu..4lü paket yapabiliyoduk hatta.off girmediğim site kalmadı siz biliyormusunuz onuu?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum
evet canım 3. olmuşsun tebrik ederim bende sondan birinci oldum :76:
ama kusura bakma şekercim haftaya birincilik benim kimselere kaptırmam
Hepinize tşkr ediyorum. Sevgili Zum ilgin ve alakan için tşk dediklerini uyguladım, başarabildim mi bilmiyorum.
yine başaramamışım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?