80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım; ]Weight Loss - Diet Ticker

20-30 kiloları alıp vermek çok zor olmalı, hem fiziki hem de ruhsal açıdan...Onca emek ve çabanın boşa gitmesi çok acı
Burada da bir çok hastalığa rağmen vermeye uğraşan arkadaşlar var eminim onlar daha detaylı yardımcı olacaktır..
İnşallah bu sefer sizin için son olur bu diyetiniz..
Çizelgede ise "http" ile başlayıp "png" ile biten kısmı kopyalayıp yukarıda forum actions- profili düzenleye girerek biraz alttaki çizelge yazan kısma yapıştıracaksınız..Daha detaylı anlatım için aşağıda verdiğim linke bir göz atabilirsiniz.

kilo çizergemi nasıl yapacağımkilo mu ayarlıyacağımilerletmek için

Sevdacım vermiş ama bir de ben vereyim;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım bak şimdi adım adım gidelim
1. forum actions a tıkladın,
2.profili düzenle ye tıkladın,
3. şimdi orda senin dogum günün,meslegin egitim durumun v.s bilgiler var kaydır sayfayı aşagıı
4. kişisel bilgilerde çocugun var mı,kan grubun, kan bagışı (seve seve kan veririm) seçenegi falan var
5. hahh işte orası kan grubu ve kan bagışı yazısının altında çizelge yazıyo
ordaki bütün yazıları sil,kopyaladıgını yapıştır
hadi bismillahh

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm

Sabah

yarım kase k-flakes, 1 bardak süt
elmalı yeşil çay

Öğle

Yarım porsiyon menemen
2 dilim eti form etimek
2 dilim hindi salam
3 küp kaşar
1 kupa ayran

Ara

2 nektarin

Akşam

1 kase k-flakes
1.5 bardak süt
form çayı, erikli tarçınlı çay

3 litre su

Spor : 1 saat plates

Yarın platesimde tam 1 ay olacak ama bunun 1- 1.5 haftası filan platessiz geçti, ben gene de ölçülerimi alacağım :18:

Son düzenleme:

Canım bak tek tek anlattım başka nasıl anlatılır bilemedim deryacımda yazmış zaten sagolsun bu şekilde oluyo yani bi yanlışlık var ama hangi adımda oluyo bilemedim:26::26:

hadi hayırlısı Derya sultann eminimki fark etmiştir hep diyosun karın kısmım çok toparlandı diye sıkılaştıgına eminim canım bu arada maşallahhh (nazar degmesin tüüü tüüüü tüüüüü) beslenme şekli ara ögünler bitki çayları 3 litre sular platesler ohhhhhh maşallahhh diyorum süpersin diyorum inş. bir ömür böyle azimli olursun diyorum hemen totonu kaşı,dilini ısır diyorummm

Canım sabrın için tşk. O kutucukta hiçbir şey yazmıyor, kopyaladım, kaydettim, dünden beri, formata uygun değil yazısı çıkıyor. Dediğin gibi ]Weight Loss - Diet Ticker

Bugun kü menüm
Sahur : yarım dilimden az ekmek
salatalık ve yeşil çay

İftar : 3 kaşık çorba
2 kaşık taze fasulye
3 kaşık pilav
salata

biberiye çayı
ara: üzüm
sahura kadar en az 2 litre su

Sevdacım platese başladığımda 72 kiloydum, şu an 74 yani tamam sıkılaşmışımdır belki ama kilo da aldım..
Bir de ara verdim pek düzenli olmadı son 1 haftadır..Bakalım ya şu an ilk amacım kilo vermek o yüzden üzülmem asla sonuçlara..
Amin canım amin, geç bulduğum azmimi kaybetmek istemiyorum artık

Canım tekrar sabrın için tşk ediyorum. Özelden msj yazamıyormuşum. Tekrar deniyeceğim. Sevgilerimle...

bu arada bugünkü yediklerim ;
bol bol peynirrr
3-5 tane zeytin
1 büyük bardak zero kola
1 büyük bardak elmalı yeşil çay, mürdüm erigi işte adını unuttum bilmem neli çay
üç tane haşlanmış yumurta
su sadece bi bardak
içemiyorum anacım içemiyorum

Sevda bu mu şimdi bütün gün yediklerin
Yahu ya ipin ucunu kaçırıyorsun, ya da böyle sağlıksız besleniyorsun yavrum hiç mi buradan örnek almıyorsun ne olacak böyle

Kızlar Sürekli Alışverişle İlgili Şeyler Okuyunca Bende Gittim
3 4 Saat Gezdim Koca Alışveriş Merkezinde Alıcak Bişey Bulamadım
Ya İnsan Birazda Göze Hitap Edicek Bişeyler Diker Tasarlar Sunar İnsanlara
Yok Anacım Hepsi Aynı Ayaklarım Koptu 2 tane Maske Ve Oje Aldım Sadece
Bayrama Kadar İnşallah Güzel Bişeyler Bulurum

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar, şuan yapmamam gereken bişeyi yapıyorum. yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum ama 20 gündür falan içmiyordum canım çok çekti.
bu akşamki iftar menüm: 3 kepçe çorba, 3-4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu salatası, 1 yk tavuk kavurma. (dün akşamla aynı)
ara öğün 1 tane nektarin, yeşilçay.

ramazandan sonra bayramda allah nasip ederse tatile gidicez. bol bol yüzücem. sonrada ismek in kurslarına kayıt olucam. gitsin kilolar.gelsin bebek:))

arkadaşlar bu arada hangi gün tartılıyorsunu birinci seçiyormusunuz? çizelgeyi ne zaman değiştiriyoruz. çok soru sordum ama yeniyim:))

canım kilo çizelgen göz kamaştırıcı gerçekten. o kadar mative oldum ki sizlerin arasında bende başarabilirim inş. çok tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…