80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hoşgeldiniz aramıza banu ben çok geçmiş olsun saglık sorunlarınız için umarım isteginizz kiloyaa ulaşırsınız.ki bundan şüphem yok kaç kez zayıflamışsınız maşallahhh ayrı bir irade bence buu bir kaç kez zayıflama olayı

anacım sana yazıyorum yazıyorum görmüyorsunnnn çok hoş hatunsun yahu hele o avatr yokmu bayıldım o resminee
pek narin kırılgan duruyorsun annenn içinde geçmiş olsun cnmmm

sen birde sabah tartıl bakalım dahada düşük rakam görebilirisn gün içinde tartıldıysan egerr. tebrikler bu aradaa

ayşe güle güle giy cnm aldıklarını bikini mayo ne istiyorsan onu giy cnm sakın kilollar yüzünden giymemilik yapma aycan hanımada geçmiş olsun

sıkmaaa canınııı nilgünüm yahuu bi 10 kiloya tamamla bak ozman göreceksin farkıı hem demekki önceden azcık sıkıyorsu şimdi rahat dedigine göree:)

selammm kızlar ii akşamlarrr
bugün çok yogundu aacım giremedim
sabah çocuklar erken kalktı hadi forum a gidelim dedikk
2 bikini aldım biri birazz dar oluyor alt kısmı amaa idare dicem artıkın
mayo kini almadıgıma a pişman olmadım desem yalan olurr yaa

çiçekli mini elbiseyi veridm yerinee şifon diz üsütü
gögüsten altı bollaşan kahve rengi bir elbise aldım
resim ekliycem makinam gelinceee

ögleden sonra kvlere gittik bırakmadılarr yemek çay derken
eve geldim kötü olmaya yüz tutan domates ve biberlerii
dograyııp kışlık yaptım attım dipfirizee

izlemmin mini kot eteginden aradım forumda yokmuş buraya kısa etekler az geliyor kızılayda vardır dedilerr
yarın fildir fildir arıycam inşşş bulucamm:))

tatil eksikleirmi tamamladımmm agda ve valzler kaldı sayılırr
liste yapıppp hazırlamayaa başlıycam salıdan sonra ancakk çünküü

[/QUOTE]cuma günlerii tartılıp bildirim yapıyorsun 2 hafta düzenli bildirim ve paylaşım sonund allisteye giriyorsun
1.de o hafta en çok kilo verennnnn şanslııııı arzadeger kişi oluyor[/QUOTE]

masumcum bilgilendirdiğin için sağol cnm. hedefim ayda 4 kilo. yavaş yavaş vermek sağlıklı vermek. çükü diyetisyene gitmiyorum. ailem bu duruma çok kızıyor. ama burda yazılanlar bana rehber oluyor. yanlış yaptığım yada acaba doğrumu dediğim şeylere cevap buluyorum. tekrar teşekkürler.

cuma günlerii tartılıp bildirim yapıyorsun 2 hafta düzenli bildirim ve paylaşım sonund allisteye giriyorsun
1.de o hafta en çok kilo verennnnn şanslııııı arzadeger kişi oluyor[/QUOTE]

masumcum bilgilendirdiğin için sağol cnm. hedefim ayda 4 kilo. yavaş yavaş vermek sağlıklı vermek. çükü diyetisyene gitmiyorum. ailem bu duruma çok kızıyor. ama burda yazılanlar bana rehber oluyor. yanlış yaptığım yada acaba doğrumu dediğim şeylere cevap buluyorum. tekrar teşekkürler.[/QUOTE]

rica ederimmm sen aklına takıldıkça sor yardımcı olmaya çalışırızzz..
hergün içme tabiki ama haftada 2 3 ten zarar gelmezz

merhabalar kızlaaarr.. nbugün yine bir iftar davetindeydik bu yüzden nsabah az yedim
sanbah (nharfimde sorun var ama acelemden düzeltemiyorum özür dilerim çünkü eşim pc başında olmama küsüyor)
kflex 1tk bal
ara 5-6k yoğurtlu kabak 2k çerkez tavuğu
ara 1 hurma
ara bir bardak kola ve 1 muz (bağırsaklarımı bozduğum için yedim bunları)
ara bir şeftali
akşam yoğurt çorbası
1k pilav 4-5 k tavuk sote ve sebzeler
1 dilim börek
ara dondurma güllaç da vardı ama azcık yedim elmasınndan filan sonra eşime verdim
1 bardak çay

kilo versem de vermesem de ki deli gibi vermek istiyorum o ayrı da
insan kendine olan saygısını güvenini geri kazanıyor iç huzurum için sağlıklı beslenmeliyim beslenme açısından gerçek mutluluk böyle oluyor bu arada yemekler neredeyse sıfır yağlıydı çünkü benim canım kuzenim de 60-60 kilo gurubunun daimi üyelerinsdenzaten ebru şallı gibi tipi oldu maşallah 1gram fazlası yok tabi ona sorsan çok ağlar o ayrı iyi geceler canlarımm

İlginiz için tşk ediyorum canım. Sağlıklı olmak çok büyük bir nimet insanlar için. Belimde üç adet bel fıtığı var ve dr lar acil ameliyat diyorlar fakat ben cesaret edemiyorum, bir de omzumdan yeni ameliyat oldum. Yine de elimden gelen gayreti sizlerin sayesinde göstereceğime inanıyorum. 80 kg nun altına düşebilirsem yürüyüşe de başlayabileceğimi düşünüyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım...

Tşk ediyorum Banucum, motivasyonun için. Sevgiyle kal canım...

geçmiş olsun canım.bel fıtığı gerçekten çok zordur.spor için acele etme aslında senin doktor kontrolünde hareket etmen lazım.bu hastalıkta olan insanların günlük yapılması gereken egzersiz pogramlarının olduğunu duymuştum.tabi sen hangi aşamadasın bilmiyorum ama eğer ameliyatla bundan tamamen kurtulacaksan yapmalısın.teyzemde de bel fıtığı var ayakta durdumu yada ev işi yaptımı ağrılardan duramıyor.Allah acil şifalar versin

anacım sana yazıyorum yazıyorum görmüyorsunnnn çok hoş hatunsun yahu hele o avatr yokmu bayıldım o resminee
pek narin kırılgan duruyorsun annenn içinde geçmiş olsun cnmmm

ayyyyyyyyyyyy valla görmedim görsemmm kesin yazarımmm her gördüğüme bana yazana yazamayana yazıyorum çok özür dilerimmm

çok teşekkür ederimmmm öyle güzel değilimde artistik pozlarım meşhurdur annem kime çekti bu kız diye merak eder hahahahahaha

annem içinde çok teşekkür ederimmm

Hoşbulduk canım tşk. Çok mantıklı bir karar almışsın. Eğer gerçekten kilo verme maceranda ayda 2-3 vererek incelirsen emin ol ki canım bu kalıcı bir kilo olacaktır. Bir de kas erimesi yaşamazsın. İlk haftalarda biraz hızlı olabilir ama daha sonra ayarlama yaparsın. Asla ayda üç kg nun üstünde kilo verme. Bir de annenle de yazışmak isterdim, belki onu da foruma üye yaparsın canım. Annene de önerim Loise Hay'in Pozitif Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kitabını okumadıysa öneririm. Ben günde 30 civarı hap alıyordum, tansiyon ilacım hariç hepsini klozete döktüm bu ve bunun gibi kitaplar sayesinde şimdi o halimden çok çok iyiyim... Sevgi ve ışıkla kalalım.

kolay gelsin canım dikkat et kendine..

hoş geldin ben nilgün..

içeceksin canım içeceksin.hem söz ver yukardaki yorumda hem de içemiyorum de.yağlarıu vücuttan nasıl atacaksın hanfendi ancak su içersen..ne yaparsan yap su içmezsen zayıflayamazsın..lütfen ortim beni orti katili yapma iç şu suyunu

menünü de hiç beğenmedim.dengeli olmamış.o yüzden vücut aldığı her besini yağa çeviriyor ve kilo veremiyorsun.sebze salata et salata yesene gülüm ya..

bu günkü menüm

sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,yumurta,peynir

iftar: 1 tane lokma (hamur kzartması) ama büyük değil 2 küçük kare,peynir,domates
2 dilim kaşar peynir,1 tatlı kaşığı sarelle (coştum bugün )
2 tane fındıklı hurma

2 lt su
1 şişe maden suyu
1 saat yürüyüş
400 twist

selam kızçelerimm (elimizdekiler ayran olsun )

bugünkü kombinim kızlar, belki fikir olur
bayramda da bu bluzu giyeyim diyorum, nasıl sizce :26::26::26:
başka etek yada pantul giyerim ama, bu biraz kısa sanki bayram ziyreti için :26::26::26:

podyumda yürür gibi oldu geçen aldım dediğim etek bu da, bluzu daha önce almıştım bebe yaka :82:

bu ara kendimi pek bi beğeniyorum, giydiklerim hoşuma gidiyor, eskiden öylemiydi ya
altı çekme, üst al demekten utanır olmuştum, şimdi boydan diyorum

eski halimi de ekliyim

Eki Görüntüle 244878 Eki Görüntüle 244879 Eki Görüntüle 244880

ben zayıflama döneminde resim eklendiğinde çok sevinirdim, dakikalarca bakardım
umarım bi hoşunuza gidiyordur... :26::26:

menüm

sahur
1 rafadan yumurta
krem peynirli peksimet 1 tane
1 şeftali, çay

iftar
3 kaşık domates çorbası (sevmediğim tek çorbadır gene de bikaç kaşık aldım midem yumuşasın diye)
isveç köfte, 3 tane patates kızarması, yağsız sossuz salata
suu

ya bir de izlem sen ne kadar çok yönlü bir insansın maşallah hem azimli bakımlı hamarat sosyal........
keyifle takip ediyorum seni kuu vallahi bravo..

aneeemmmm ağzından akan balıı yidiğimm
çok teşekkür ederim canım, çok naziksin
ama gün içinde hepimizin yaptığı şeyler yemek v.s
ama evde dışarı çıkacağım zaman filan, özenirim kendime, kocama, çocuğuma (herkes gibi )

oohhhhh sefamız olsun, o kadar çalışıyorsun tabiki alacaksın tatlım
kadnız genimizde var, ama biraz bizde fazla var sanırım

koton bana da çok hitap eder, girdiğimde aradığımı bulurum kesin
iyi yapmışsın, mayo konusunda da ben şu an için sana mayo al derim
çok toparlıyor, hem kendini de iyi hissedersin
denize sadece serinlemek için girenlerdensen eğer, yüzücü mayosu değil de
minik taşlı, çok şık mayolar gördüm bugün, siyah tavsiye ederim, modası hiç geçmez hemde kullanırsın
2 tane alıcaksan bütçen varsa, birini sihay birini de renkli bişiyler al

oo harika yaa, allahtan iyi vakit geçirmenizi dilerim, ağustostan sonra havalara pek güven olmuyor ama
inşallah iyi olur tadını çıkarırsınız

nilgüncüm okul için, sürekli kullanacağın bişiy alacaksan, journeyin pantolon kalıpları çok güzel oluyor
kumaşı da harika, hem estetik duruyor hemde şık
bi bak istersen

tamam tatlım anlaştık,bu arada bayramdan sonra Alsancak işi için sabırsızlandım ,yemekler benden çaylar senden anlaştık öpüyorum sabah sabah

keşke yarın gelebilme şansın olsa canım
kardeşimle yarın bayram alışverişine gidicez alsancağa
bi mola verirdik sayende

olmasa da sonrasında değerlendiririz mutlaka, faceden de yazışırız, nehiri de çağırırız harika olur
ayy bi an heyecan yaptım ayol

3-4 saat gezindin hiç bişey bulamadın mı gülüümmm
ahhh kıyamam sana ben ben sana ne diyim genç olacaksınız laa bide :82::82::82:

senin yerinde olsam, daha 20li yaşlardasın
renki yeşil, turuncu pembe gibi neondan biraz daha mat pantolonlar var çekerim altıma
üstüne süper bir atlet ya da bluz, sen uzunsun altına da bi babet yada sandalet

bayılıyorum o renkli pantolonlara
bugün baktım 40 liraydı zara ve berchkada pintiliği tuttu
almadım

oooyyyy bikinisini yiidiiğiimmm

ooo plajlar şenlenecek desene
ayşeye de dedim, ağustostan sonra havalara belli olmuyor
inşallah 1er hafta size müsade eder, dua edicem sizin için o kadar hazırlandınız :18::18::18::18:

neden güzel olmayasın gülümm,
eminim fıstık gibisindir
önce kendini seveceksin, sonra çiçeği böceği evreni

Canim tam yaziyordum isim cikinca yazamadim gerisini..

Her zamanki gibi nefis.izledigin bloglara da bakiyorum ara sira.sen de zaten allah vergisi bir yetenek var bu konuda.giydigini yakistiriyorsun ve ozgun kombinler de olusturuyorsun.takip ettigin bloglar da seni besliyor ve ortaya harika seyler cikiyor.

Ben de bugun seven hill den iki bluz aldim.biri seninkine benziyor ust tarafi dantel.cok severek aldim..resim koyacagim da bilgisayarda sorun var ekleyemiyorum resim.

bizde forum ve ikea yaptık bugün
kardeşim geldi, 1 aydır arkadaşıyka domates fabrikasında çalıştı kıyamam
biz hafta sonu denize gidelim diye çağırıyorduk ona bile gelmiyordu, abla gene gelirim diye

kendine telefon aldı, spor ayakkabı, egeye bişiyler ama nasıl mutlu
para kazanmanın ve kazandığını harcamanın mutluluğu işte

inşallah allah bana da nasip eder güzel bir iş
beni oruç çok sarstı bugün, sıcakta, birde bütün mağazaları gezdik, aartık iftara 2 saat kala pilim bitti :92::92::92::92::92::92:

yarın da gene çıkıcaz kardeşim için, tutmayayım diyorum yarın ama nasıl olacak bilmem
çok alıştım 20 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…