80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsallah gonlune gore bir isin olur canim.kardesin icinse ne guzel bir sey kazandigini harcamasi.allah parasinin bereketini arttirsin insallah.

Sahurunu saglam yap istersen.eger o da oruc tutmuyorsa bir gun icin tutma canim.sonra kazasini yaparsin.

Sevda bu mu şimdi bütün gün yediklerin
Yahu ya ipin ucunu kaçırıyorsun, ya da böyle sağlıksız besleniyorsun yavrum hiç mi buradan örnek almıyorsun ne olacak böyle

BANUUUU yok anacım nerde tutamıyoruz balık falan bizimki maksat muhabbet olsun yani geçenlerde tuttu bi tane dedim hayatta sokmam onu evime dedim git dükkandan birine ver oda gitmiş ocakbaşı ustamıza vermiş ustada diyoki 1 tane balıkla dönülürmü hiç bi dahakine daha çok getirin ablacım tamammı diyo adam bile dalga geçti yani anladı biz bi halt tutamayız bu akşam ne tuttuk bilin kocamannn bi yengeççç, çok güzel bi deniz yıldızı, bi tanede tuhaf bi midye gerçi o midye nasıl igneye takıldı hala anlamış degilim:44::44:

İZLEMMMM annemmmm sen ne olmuşsun be yavrum yemin ederim on numara olmuş saçın, küpen, bilekligin, etegin,bluzun ohhhhhh 'yemede yanında yat ' olmuşsun kuzum senn.... ayy ben senin kocan olsam çatır çatır çatlarım orta yerimdennn maşallahhh canım benim nur gibi hatunsunnn

DERYAAA vur çiçemmm kafama kafama vurr ellerin dert görmesinnnn sopa yemek cidden rahatlatıyomuş insanı ohhhhh ver öpiyim o güzell elleriniiii

FİLİZİMM ortim yoksun bugün iftara gidicektiniz nasıl geçti kuzum ? ama ama ben seni göremeyince üzülüyorum yahu

NİLGÜNNN kızışına kurbannnn ortimmmm ne güzell demişsin öyle 'beni orti katili etme iç şu suyunu' valla korkudan iki bardak suyu diktim kafama, bi tanede soda içtim kız annem kızzz Allah razı olsun iyiki varsın canım benim

NURANLA AYŞEE ortilerimmm nerelerdesinizzzz

kızlarrrrrr ben sizi seviyorum demişmiydim (kesin bin defa demişimdir) ama olsun bi kere daha diyim fena mı
ben sizleriiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ıslıkkkkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bunlar snein için izlemcimmmmm
terlikleirn dechman dan sanırım onlarıda çok begendim
annemden böyle bir şey itiycem anlatabilersem geçen anlattım
bakarım bi dediii
şapkanda defo dan mı aldın dün giridm bir tane siyah kalmış ve arkdaşım almıştı onuda tesadüfen bugün başka defo lara bakıcam
etegidee alamasam çatlarım yaaaa bugün dişçiden sonra agrı magrı demiycem
dolanıp bulucam lcw leri inşşşş

günaydın kızlarrr:)
sabah çok soguktu ya ankaraya kış geliyor sanırım soguklar başladı gece ve sabahları çok soguk oluyor
yürümek için 7 de ancak gidebilirim sanırım artık ve tatil dönüşü ancak başlaya bilirim yürümeye
platesee devam ediyorum tabi bu aradaa ve diyet yapmayı düzenli planlı yemeyi özledim ama bu aralar mümkün degil
ya biz bi yere gidiyorum ya kvler geliyor larr zaten bu ayda böle olacagını biliyordum
aamaa tatil dönüşüü tam gaz ddevam edicme diyetime inşş ve bu kışta kalan kilollarımıı vericem inşşş
dün aldıgım şifon elbismein altınaaa bvizon rengi ayakkabılarımı giyidm çok şık durdularr
sizin için giyinip foto ekliycem bugünn inş...

bugünde dişimin geçici dolgusunu aldırıp yeni dolgu yaptırcam
ve eksikleirmi tamamlıycma kızılaya inmişkennn

şimdilik ben kaçar öpt hepicinizi:)

çok haklısın canım ya ,ben düzensiz yemek iyiyorum daha doğrusu sabah kahvaltıları berbat,ama elay yoktu ya 2 gün ondan böyle oldu ,şimdi evde bebeğim,az sonra yapıcaz kahvaltımızı ,dışarda yememe bağlıyorum ,benim moralim çok bozuk ama kg olayına değil sadece neden bilmiyorum uffff delircem bugün kötüyüm
sevgi ve ışık içimizde ,görmesini ,göstermesini bilelim teşekkürler ablacım dileğin için,bu arada siz çok yormuşsunuz bedeninizi,yaşınız 45 bundan sonra nasıl olur nasıl yol izlemeniz gerekecek bizden farklı hep beraber görücez ,demek istediğim tk şey bu topiği sakın bırakmayın ,gazanız mubarek olsun
izlem kombini beğendim çok şıkır şıkırsın hem spor giyinip hem alımlı böyle olunur kızlar bende siz foto ekleyince içim titriyor ,iç çekiyor dakikalarca ekrana kilitleniyorum valla

selam kızlar günaydınnn
2 gündür iftarlar şimdiden 70e dayandırdı beni...bu hafta full doluyuz ya biz gidiyoruz ya bize geliyorlar..66ları gördüm bugün akşam yine iftara gidicez yarında 70leri görürüm:84::84::84::84:
birazdan bi iş görüşmesine gidicem...hayırlısı bakalım...dua edin bnm için kızlarr

nilgünüm alışverişe çıkacaksan marks&spencerda acayip indirim var ince gösteren kotunu 40a aldım 20 ye filan pantolonlar var tavsiye ederim moralini bozma canım benim ilerde o pantolonları hep daraltmaya götürces inşallahhhh

[attac

şuan yorumlarınız benim için çok önemli bu 2 takımı gittik aldık dün eşimle %99 onayladık imzaladık sözleşmeyi bi kart çekmedik bugün çekicez ödemesini
yatak odası avangade beyaz lake 2250 zorla ilk fiyat 2800 dü
oturma grubu eşim çok istedi bunu minik küçük diye 1750 lira zorla aldık

gülaycım
güle güle kullan şimdiiden yatak oadı takımın şık duruyor bu yıl zaten
beyaz moda ve lakeee bende degiştircem taşındıgım zaman inşş
ama fiyatlara bak uçmuşş nasıl olcka bilmiyorum ?

koltuk takımınd aşık duryor modeli güsel ama oturumu çok rahat degil bunların
kafaıkarıştırmam inşş ama alt komşum aldı ve pişmanda oldu diyebilirim sırt kısmı çok yüksekk
bunların ama begendinse sen sorun yok tabi iyi günlerde kullan cnm

banucum beğendiğine sevindim gerçekten çok taktım kafama 2 saat içinde hiç aklımızda o an yokken aldık ,sonra pişmanlık,nasıl ödücez,güzel mi diye gel-gitler yaşadım,en iyisi size sormaktı.içimi rahatlattın yatak odasını ben beğendim detaylar çok şık,başlık kadife gri kapitone ,ama koltukarı eşim beğendi artık rahat değilse yandı :=) içim rahat banane sen beğendin derim valla ...bunlar en uygunlar 8000 tl y.odası 4000 koltuk takımı var beğendim ama alamadım yeni gelinmiiyiz napalım 3-4 yıl sonra koltuklar yine değişir ama y.odası baki kalır artık

günaydııııınnnnnnnn....
heryerim ağrıyor bu sabah.sırtım belim başımmm.. dün iftardan geç geldik oğlumda eve gelince durmadı hiç bakamadım sizlere.önce menümü yazayım sonrada geçmişe bakayımm... herkese mutlu bir gün diliyorummm

sahur : 1 milföylü tavuk / yarım dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı margarin / 1kupa çay

iftar : 3 kaşık şehriye çorbası
1 kaşık kabak havuç yoğurtlusu / 1 tatlı kaşığı kadar rus salata
1 küçük karnıyarık / 1 kaşık pilav / 1 lokma börek / 1 çatal içli köfte

ara : 2 bardak çay / 2 tulumba tatlısı / 1 çatal güllaç

kızlar iftardaydık demiştim ya hani ısrarcı arkadaşımda çorbayı koydu ben gittim yarısını geri koydum. hem patatesli hem kıymalı içli köfte yaptırmış kv sine. eşime verdim ben sadece 1 çatal kıymalı aldım. pilavı 1 kş yedim oğluma yedirdim börek eşimin tabağa geçti tatlılarıda ısrar etme ben kendime alıcam dedim ve bu kadar aldım. hepsinden birer lokma tattım inanın. ben kendime şaşmaya başladım hayır demeyi öğrendim sayılır dimi dönüştede dondurma yemedimmmm bugun iksirimi ve kabak yemeğimi yemeyi düşünüyorum. oda bitmedi daha..geçmişe bakamda gelem

günaydın kızlar
hepinize az kalorili bi hafta diliyorum

dün iftardan geç geldik ve nettede sorun olunca bakamadım

dünkü menüm:
sahur.2 di.t.ta.ekmek, 2 zeytin, peynir,1 tat ka.çi.reçeli,
1 haş.yu. domatez salatalık, 1 ku.çay, yarım lt.su

iftar:1 kep.çor. 1 şiş ke.1 ta.göğ.ızgara
salata, zero, 1 bar.ayran
ara: 1 çatal kadayıf( ev yapımı)
ara:2 üzüm, 10 böğürtlen,1 kayısı
1 soda
1 beşibiryerde çay, 2 lt.su

biraz kaçırdım kadayıfta kendimi tutamadım
ben bi geçmişe bakayım neler kaynattınız

Son düzenleme:
inş hakkında hayırlısı olsn canım.. verirken ne emeklerle verdiğini düşün millet senin kilona gelmek için neler vermez sende 7lere geliyorsun

beyaz kesinlikle süper ama dolap biraz küçük mü canım belki de fotodandır
koltukları sevdm çok nrahat görünüyor güle güle kullan

canım yeni mobilyalarını güle güle kullan...hayırlı olsun...

iş görüşmesinden geldim..bu sefer şartları ben beqenmedim..ümitlerim bir başka görüşmeye kaldı...
oqlum çok hasta ateşi var..geçen akşam gittiqimiz iftarda soquk su içmiş içindede buz varmış...yatıyo şimdi...oruçluda...oqlum hastasın ilaç vereyim hastayken oruç bozulabilir desemde yok annecim ben orucumu bozmucam dedi...canım oqluşum benimmmmmmmmmm akşama uzak biyere iftara davetliyiz..inşallah ozamana kadar daha iyi olur...

haklısın cnm...tatiller bayramlar ve ramazan-ı şerif ayı benim artılarla boquştuqum zamanlar...ama sonrasında aldıqım kiloları çok kolay veriyorum..inşallah bayram sonrası eski düzenime dönerim..iyi dileklerin için teşekkürler cnm..

merhaba ben tülin hoşgeldinizz32 yaşındayım bende çoookk aldım verdim sizin gibi.ama bu kez son dedim. arkadaşlarım desteğiyle veriyorum kilocuklarıtekrar hoşgeldiniz

maşallahhh devamıda gelecek çok sevindim

kilo çizergemi nasıl yapacağımkilo mu ayarlıyacağımilerletmek için

canım ben çizelgemi yaptıktan sonra sayfada üstte çıkan ilk linki kopyaladım bilg. ve şifre kaydettim. herseferinde o sayfaya gidip şifremi yazıp düzeltiyorum.

neyseki yeşil çay içiyorsun canım. ama dedikleri gibi menün çok az.
canım ne olcak 20 günde 1 tanecik bişey olmaz.iç keyifleee..bu arada ben tülin yeni gördüm seni sanırım. yeni katıldıysan hoşgeldin

canım oda güzel fikir ama çöpe gider yemediklerim. bende arada çaktırmadan eşime vererek hallettim o yesin dimiii
ama ben sana kızmaya başladım canım artıkkkkk..sen iftarda doğru bişey yemiyosun hiç ama.sahurların güzel ama iftar coştum diyosun bide böyle coşulmaz canım beni takip et ıvırzıvır yemişssin yemek yok oollmmmaaazzzzzz:

podyumlar halt etmiş şekerim harikasın...çok düzgünde fiziğin var maşallah bluzüne bayıldım ama dediğin gibi bayramda gideceğin yere göre belki kısa olabilir. ama ben çoook beğendim. sandalatlerin harika demiştim daha önce ama bida diyim..
canım menün harika. lorlu olan köfte dimi isveç köfte. oğlum yemez diye denemedim ama merakda ediyorum. nasıl sence

maşallah ne güzel kendi emeğiyle alması. darısı iş arayan herkese ve bana
Telefondan yukleyebiliyormusum resim.yarin cekerim eklerim resim.bi arzi endam edeyim size...
endamıı güzel bekliyoruzzzz

olsun canım kızında geldi düzene girer kahvaltın takipteyim. canım niye kötüsün. içindenmi öyle hissediyorsun yoksa bi sorunmu var.anlat gülüüüümmmm.derdini söyle dermanoın olaaammm
inşallah dilediğin gibi bir iş olur ve olumlu sonuçlanır canım. Allah yardımcın olsun

canım ani alınan eşyadan korkmuşumdur ve pişman olmuşumdur ben. oturma grubunun rengi çok hoş sanki rahat gibide. yatak odası çoook hoş. bende siyah beyaz mobilyaları seviyorum. ama benim oğlum kağıt gibi boyar onlarııııı. fiyatlarıda uygunmuş.iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…