bizde forum ve ikea yaptık bugün
kardeşim geldi, 1 aydır arkadaşıyka domates fabrikasında çalıştı kıyamam
biz hafta sonu denize gidelim diye çağırıyorduk ona bile gelmiyordu, abla gene gelirim diye
kendine telefon aldı, spor ayakkabı, egeye bişiyler ama nasıl mutlu
para kazanmanın ve kazandığını harcamanın mutluluğu işte
inşallah allah bana da nasip eder güzel bir iş
beni oruç çok sarstı bugün, sıcakta, birde bütün mağazaları gezdik, aartık iftara 2 saat kala pilim bitti :92::92::92::92::92::92:
yarın da gene çıkıcaz kardeşim için, tutmayayım diyorum yarın ama nasıl olacak bilmem
çok alıştım 20 gündür
bu arada bugünkü yediklerim ;
bol bol peynirrr
3-5 tane zeytin
1 büyük bardak zero kola
1 büyük bardak elmalı yeşil çay, mürdüm erigi işte adını unuttum bilmem neli çay
üç tane haşlanmış yumurta
su sadece bi bardak
içemiyorum anacım içemiyorum
Sevda bu mu şimdi bütün gün yediklerin
Yahu ya ipin ucunu kaçırıyorsun, ya da böyle sağlıksız besleniyorsun yavrum hiç mi buradan örnek almıyorsun ne olacak böyle
merhaba hoşgeldiniz aramıza banu ben çok geçmiş olsun saglık sorunlarınız için umarım isteginizz kiloyaa ulaşırsınız.ki bundan şüphem yok kaç kez zayıflamışsınız maşallahhh ayrı bir irade bence buu bir kaç kez zayıflama olayı
anacım sana yazıyorum yazıyorum görmüyorsunnnn çok hoş hatunsun yahu hele o avatr yokmu bayıldım o resminee
pek narin kırılgan duruyorsun annenn içinde geçmiş olsun cnmmm
sen birde sabah tartıl bakalım dahada düşük rakam görebilirisn gün içinde tartıldıysan egerr. tebrikler bu aradaa
ayşe güle güle giy cnm aldıklarını bikini mayo ne istiyorsan onu giy cnm sakın kilollar yüzünden giymemilik yapma aycan hanımada geçmiş olsun
sıkmaaa canınııı nilgünüm yahuu bi 10 kiloya tamamla bak ozman göreceksin farkıı hem demekki önceden azcık sıkıyorsu şimdi rahat dedigine göree:)
canlarım benim moralim çok bozuk benim ben 75,7 gördüm diyorken bugün sabah 77,7gördüm yine bu ne böyle bu Allah'ın cezası rakama neden geri döndüm ,şişkinlikmi ,yorgunluktan mı acaba ,regl e 8-10 gün var daha bilmiyorum delircem gitmezse yarına etlerimi kesip kasaba vercem ithal et diye satsınlar bıktım valla,yağlarımıda kıyma yapar
ben size menümü yazıyım dünkü biraz fazla olan menümü sizde yorumlarıyın bana ufffhadi bakam
sabahşimdi bu menü çok mu kötü bu şişkinliğin sebebi öğle ve akşam yemeklerimi dışarda yememden kaynaklı olabilirmi,ama dışarda yediğim en masum şeyler bunlar olabiliyor napıyım başkaatlıcan ezme yoğurtlu (elay yok ,kahvaltı yok )
ara:kahve ,
öğle:soya soslu,mantarlı tavuk salata(dışardaydık annemle o pizza menü yedi ben salata ,ayran)
ara:kahve
akşam 1 kase kellepaça çorbası,yaında 2 dilim incecik lavaşı kesmişler pide kaşarlı
eşimin iskenderinden 2-3 çatal
ara:10 tane kadar üzümtamam iskenderden parmakladım ama inanın azcık yani bilemiyorum,sizler yorumlayın
gülaycım lapa sonunda vverilen kilolların bir kısmı geliyor gerii bird esu filan içmedinse şişknlik olmuştur ama
düzgün kahvaltı yapmıyorsun sen hiç ya böle kahvaltımı olur yogurtlu patlıcan salata ileee ve bence bu yüzden düzgün vermiyorsun kilolları kendini önemse lütfen ve kendineee güsle güsell kahvaltılar hazırla ekmekleir kızartt mis gibi peynirini yeşilligni yeeee hadi görem seni
tülinn yemek istemiyorsan tabagına al yiyormu gibi yap cnm
ısrarcılardan kurtulmadın tek yöntemi dene pişman olmazsın:)
hihihiii baya stok yaptınız sevdaa kışaaa balıklarıı kuu
gözleirni açan similey gözleirni açan similey gözleirni açan similey
buna kııı accık birde yarıldım ha bilmemm neyli çayyy yeniii üretimm:)
anam kuzucum 1 elbisede mi bulamadın aşk olsun sana:)
nescafe içebilirisin sütü ama şekersizz:)
cuma günlerii tartılıp bildirim yapıyorsun 2 hafta düzenli bildirim ve paylaşım sonund allisteye giriyorsun
1.de o hafta en çok kilo verennnnn şanslııııı arzadeger kişi oluyor
kızlarrrrrr siz bana kızdınız ama yarın iftara davetliyim.oruç tutcam yarın inş. o yüzden sahurda yapıcaktım bu sebepten az yedimkolay gelsin canım dikkat et kendine..
hoş geldin ben nilgün..
içeceksin canım içeceksin.hem söz ver yukardaki yorumda hem de içemiyorum de.yağlarıu vücuttan nasıl atacaksın hanfendi ancak su içersen..ne yaparsan yap su içmezsen zayıflayamazsın..lütfen ortim beni orti katili yapma iç şu suyunu
menünü de hiç beğenmedim.dengeli olmamış.o yüzden vücut aldığı her besini yağa çeviriyor ve kilo veremiyorsun.sebze salata et salata yesene gülüm ya..
bu günkü menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,yumurta,peynir
iftar: 1 tane lokma (hamur kzartması) ama büyük değil 2 küçük kare,peynir,domates
2 dilim kaşar peynir,1 tatlı kaşığı sarelle (coştum bugün )
2 tane fındıklı hurma
2 lt su
1 şişe maden suyu
1 saat yürüyüş
400 twist
şimdi devamını yazıyım aramı ve sahurumu;
ARA: ton balıklı salata ve zero
SAHUR: azcık yagda pişmiş peynirli yumurta
biraz köy peyniri, 3-5 zeytin
1 dilim kadar tam bugday ekmegi
ızgara tavuk bi parça
şekersiz çayyy 3 çay bardağı
Kızlar kesinlikle motive edici bir video paylaşmak istiyorum sizinle
Dailymotion - Before and After Weight Loss - Kadınca Kanalı
çok haklısın canım ya ,ben düzensiz yemek iyiyorum daha doğrusu sabah kahvaltıları berbat,ama elay yoktu ya 2 gün ondan böyle oldu ,şimdi evde bebeğim,az sonra yapıcaz kahvaltımızı ,dışarda yememe bağlıyorum ,benim moralim çok bozuk ama kg olayına değil sadece neden bilmiyorum uffff delircem bugün kötüyümcanım senin sabahlarınada ben kafayı taktım. bi sabah cacık bi sabah yoğurtlu patlıcan. ben sabahları yiyemem böyle. yoğurt türü çogu insanda şişkinlik yapar. sen sabah mideye ilk yoğurt verdiğin içinde olabilir şişkinliğin bidenem. bide dışarıda yediğim zaman çatlarım şişlikten bende.artık yağlarımı sularımı dokunur bilmiyorum. sanırım ondandır. bende 5 gündür kabızım çatlıycam. menündede kötü bişey yok canım. pideyi az alsan daha iyi olurdu gerisi güzel. ama kahvaltıya bi el atmak lazımmmm
sevgi ve ışık içimizde ,görmesini ,göstermesini bilelim teşekkürler ablacım dileğin için,bu arada siz çok yormuşsunuz bedeninizi,yaşınız 45 bundan sonra nasıl olur nasıl yol izlemeniz gerekecek bizden farklı hep beraber görücez ,demek istediğim tk şey bu topiği sakın bırakmayın ,gazanız mubarek olsunSevgili KK üyeleri, ben 45 yaşında, 1.55 boyunda çalışan bir bayanım. Ömrüm hep diyetlerle geçti. O kadar çok 20'şer, 30'ar kilolar verip aldım ki sayısını hatırlamak bile istemiyorum. Denemediğim yöntem ve işlem kalmadı. Gençlik yıllarımda yaptığım bilinçsiz diyetler hem fazlasıyla kilo olarak geri geldi hem de metabolizmamın yavaşlamasına neden oldu. Sonuçta bu konuda yılların verdiği deneyimlerimle ve araştırmalarımla resmen uzmanlaştım. Erken menopoza girmem, insülün direncimin olması, 23 gıdaya karşı intoleransımın olması, fiziksel rahatsızlıklarımın olması neticesinde bu gün itibarıyla 87.6 kg oldum. Üç yıl evvel 57 kg idim. Hiç bir kıyafetim gelmiyor. İnat ettim fazla kıyafet de almıyorum. Kıyafet almak kilolarımı kabul etmek gibi gelecek. Asıl ben bu hala doktorların ve diyetisyenlerin gözetiminde geldim. Şu anda bu iş gözümde öyle büyüyor ki anlatamam.Tek kelimeyle yoruldum artık. Motivasyon olarak aranıza katılmak istedim ve sıcak karşılamanız için de hepinize sevgiyle teşekkür ediyorum. Bu arada amacım sağlıklı bir şekilde incelebilmek. Hedefim ayda ortalama 3 kilo ve kalıcı kilo vererek incelebilmek. Çünkü şu gıda intoleransı diyetimde, doktorun yaptırdığı, tüm kaslarım erimiş ve hiç bir şey yemediğim için de metabolizmam iyice yavaşlamıştı . Son üç ayda gittiğim diyetisyen de bana kilo aldırmıştı. Verdiğim paralara mı yanayım yoksa sağlığımdan iyice olduğumdan mı bilemiyorum. Yarın dr gidip tahlil sonuçlarımı alıp sizlerle de dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama macerama başlamak istiyorum. Bu arada iradem çok güçlüdür. Beni düşündüren tek şey hareketsizliğim inş bunu da hallederim. Bu arada kilo cetvelini indirmeyi başaramadım. Biraz bilgisayar özürlüyüm herhalde. Son aşamayı başaramıyorum.KK imza yeri neresi bulamadım. Kısacası hazırladığım cetveli nereye yapıştıracağım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Tekrar hepinize tşk ediyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım.
izlem kombini beğendim çok şıkır şıkırsın hem spor giyinip hem alımlı böyle olunur kızlar
selam kızçelerimm(elimizdekiler ayran olsun )
bugünkü kombinim kızlar, belki fikir olur
bayramda da bu bluzu giyeyim diyorum, nasıl sizce :26::26::26:
başka etek yada pantul giyerim ama, bu biraz kısa sanki bayram ziyreti için :26::26::26:
podyumda yürür gibi oldugeçen aldım dediğim etek bu da, bluzu daha önce almıştım bebe yaka :82:
bu ara kendimi pek bi beğeniyorum, giydiklerim hoşuma gidiyor, eskiden öylemiydi ya
altı çekme, üst al demekten utanır olmuştum, şimdi boydan diyorum
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
Eki Görüntüle 244881 Eki Görüntüle 244882 Eki Görüntüle 244878 Eki Görüntüle 244879 Eki Görüntüle 244880
ben zayıflama döneminde resim eklendiğinde çok sevinirdim, dakikalarca bakardım
umarım bi hoşunuza gidiyordur... :26::26:
aneeemmmm ağzından akan balıı yidiğimm
çok teşekkür ederim canım, çok naziksin
ama gün içinde hepimizin yaptığı şeyler yemek v.s
ama evde dışarı çıkacağım zaman filan, özenirim kendime, kocama, çocuğuma (herkes gibi)
oohhhhh sefamız olsun, o kadar çalışıyorsun tabiki alacaksın tatlım
kadnız genimizde var, ama biraz bizde fazla var sanırım
koton bana da çok hitap eder, girdiğimde aradığımı bulurum kesin
iyi yapmışsın, mayo konusunda da ben şu an için sana mayo al derim
çok toparlıyor, hem kendini de iyi hissedersin
denize sadece serinlemek için girenlerdensen eğer, yüzücü mayosu değil de
minik taşlı, çok şık mayolar gördüm bugün, siyah tavsiye ederim, modası hiç geçmez hemde kullanırsın
2 tane alıcaksan bütçen varsa, birini sihay birini de renkli bişiyler al
oo harika yaa, allahtan iyi vakit geçirmenizi dilerim, ağustostan sonra havalara pek güven olmuyor ama
inşallah iyi olur tadını çıkarırsınız
nilgüncüm okul için, sürekli kullanacağın bişiy alacaksan, journeyin pantolon kalıpları çok güzel oluyor
kumaşı da harika, hem estetik duruyor hemde şık
bi bak istersen
keşke yarın gelebilme şansın olsa canım
kardeşimle yarın bayram alışverişine gidicez alsancağa
bi mola verirdik sayende
olmasa da sonrasında değerlendiririz mutlaka, faceden de yazışırız, nehiri de çağırırız harika olur
ayy bi an heyecan yaptım ayol
canım inşallah bayram sonra artık menemen uzak biraz biliyorsun,yarına ayarlamam imkansız gibi bişi ...ama o heyecanı sen bende gör,nehiride çağırırız oy oy oy süper olucak..
]
gülaycım
güle güle kullan şimdiiden yatak oadı takımın şık duruyor bu yıl zaten
beyaz moda ve lakeee bende degiştircem taşındıgım zaman inşş
ama fiyatlara bak uçmuşş nasıl olcka bilmiyorum ?
koltuk takımınd aşık duryor modeli güsel ama oturumu çok rahat degil bunların
kafaıkarıştırmam inşş ama alt komşum aldı ve pişmanda oldu diyebilirim sırt kısmı çok yüksekk
bunların ama begendinse sen sorun yok tabi iyi günlerde kullan cnm
inş hakkında hayırlısı olsn canım.. verirken ne emeklerle verdiğini düşün millet senin kilona gelmek için neler vermez sende 7lere geliyorsunselam kızlar günaydınnn
2 gündür iftarlar şimdiden 70e dayandırdı beni...bu hafta full doluyuz ya biz gidiyoruz ya bize geliyorlar..66ları gördüm bugün akşam yine iftara gidicez yarında 70leri görürüm:84::84::84::84:
birazdan bi iş görüşmesine gidicem...hayırlısı bakalım...dua edin bnm için kızlarr
beyaz kesinlikle süper ama dolap biraz küçük mü canım belki de fotodandırEki Görüntüle 245022 Eki Görüntüle 245023 [attac
şuan yorumlarınız benim için çok önemli bu 2 takımı gittik aldık dün eşimle %99 onayladık imzaladık sözleşmeyi bi kart çekmedik bugün çekicez ödemesini
yatak odası avangade beyaz lake 2250 zorla ilk fiyat 2800 dü
oturma grubu eşim çok istedi bunu minik küçük diye 1750 lira zorla aldık
Eki Görüntüle 245022 Eki Görüntüle 245023 [attac
şuan yorumlarınız benim için çok önemli bu 2 takımı gittik aldık dün eşimle %99 onayladık imzaladık sözleşmeyi bi kart çekmedik bugün çekicez ödemesini
inş hakkında hayırlısı olsn canım.. verirken ne emeklerle verdiğini düşün millet senin kilona gelmek için neler vermez sende 7lere geliyorsun
beyaz kesinlikle süper ama dolap biraz küçük mü canım belki de fotodandır
koltukları sevdm çok nrahat görünüyor güle güle kullan
merhaba ben tülin hoşgeldinizzSevgili KK üyeleri, ben 45 yaşında, 1.55 boyunda çalışan bir bayanım. Ömrüm hep diyetlerle geçti. O kadar çok 20'şer, 30'ar kilolar verip aldım ki sayısını hatırlamak bile istemiyorum. Denemediğim yöntem ve işlem kalmadı. Gençlik yıllarımda yaptığım bilinçsiz diyetler hem fazlasıyla kilo olarak geri geldi hem de metabolizmamın yavaşlamasına neden oldu. Sonuçta bu konuda yılların verdiği deneyimlerimle ve araştırmalarımla resmen uzmanlaştım. Erken menopoza girmem, insülün direncimin olması, 23 gıdaya karşı intoleransımın olması, fiziksel rahatsızlıklarımın olması neticesinde bu gün itibarıyla 87.6 kg oldum. Üç yıl evvel 57 kg idim. Hiç bir kıyafetim gelmiyor. İnat ettim fazla kıyafet de almıyorum. Kıyafet almak kilolarımı kabul etmek gibi gelecek. Asıl ben bu hala doktorların ve diyetisyenlerin gözetiminde geldim. Şu anda bu iş gözümde öyle büyüyor ki anlatamam.Tek kelimeyle yoruldum artık. Motivasyon olarak aranıza katılmak istedim ve sıcak karşılamanız için de hepinize sevgiyle teşekkür ediyorum. Bu arada amacım sağlıklı bir şekilde incelebilmek. Hedefim ayda ortalama 3 kilo ve kalıcı kilo vererek incelebilmek. Çünkü şu gıda intoleransı diyetimde, doktorun yaptırdığı, tüm kaslarım erimiş ve hiç bir şey yemediğim için de metabolizmam iyice yavaşlamıştı . Son üç ayda gittiğim diyetisyen de bana kilo aldırmıştı. Verdiğim paralara mı yanayım yoksa sağlığımdan iyice olduğumdan mı bilemiyorum. Yarın dr gidip tahlil sonuçlarımı alıp sizlerle de dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama macerama başlamak istiyorum. Bu arada iradem çok güçlüdür. Beni düşündüren tek şey hareketsizliğim inş bunu da hallederim. Bu arada kilo cetvelini indirmeyi başaramadım. Biraz bilgisayar özürlüyüm herhalde. Son aşamayı başaramıyorum.KK imza yeri neresi bulamadım. Kısacası hazırladığım cetveli nereye yapıştıracağım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Tekrar hepinize tşk ediyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım.
maşallahhhkızlar inanılmaz mutluyum yaklaşık 1 hafta olmamıştır rejimdeydim söylemiştim baskülümyoktu hiç tartılmamıştım bugün baskül aldık şimdi üzerine çıktım 87,7 idim şimdi 84 düm şok oldum sürekli tekrar tekrar yerdeğiştirip çıktım eşim kg biliyor onuda doğru tarttı şoklardayım çok sevinçliyim
kilo çizergemi nasıl yapacağımkilo mu ayarlıyacağımilerletmek için
hoşgeldinizz diyorummhakkınızda hayırlısı olsun inşş. bb code yazısının altında http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıyosunuz(sadece o kısmı)sonra forum actions yazıyo oraya tıklayın sayfayı aşagı kaydırdıgınızda çizelge yazısını görüceksiniz ordaki yazıyı silin yeni kopyaladıgınızı yapıştırın...yada isminize tıklayın zelisce tıklayın profil bilgileri yazıyo ona tıklayın kişisel tercihler de cizelge yazıyo çizelge yazısının yanındaki kalem işaretine tıklayıp orayada yapıştırabilirsiniz innşş. yardımcı olmuşumdur:87:
valla ben her seferinde yeniden hazırlayarak kopyalıp yapıştırıyorum başka türlü ilerletiliyomu çizelge bilmiyorum hiçç tekrar hazırla kopyala yapıştırr:13:
neyseki yeşil çay içiyorsun canım. ama dedikleri gibi menün çok az.bu arada bugünkü yediklerim ;
bol bol peynirrr
3-5 tane zeytin
1 büyük bardak zero kola
1 büyük bardak elmalı yeşil çay, mürdüm erigi işte adını unuttum bilmem neli çay
üç tane haşlanmış yumurta
su sadece bi bardak
içemiyorum anacım içemiyorum
canım ne olcak 20 günde 1 tanecik bişey olmaz.iç keyifleee..bu arada ben tülin yeni gördüm seni sanırım. yeni katıldıysan hoşgeldinselam arkadaşlar, şuan yapmamam gereken bişeyi yapıyorum. yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum ama 20 gündür falan içmiyordum canım çok çekti.
bu akşamki iftar menüm: 3 kepçe çorba, 3-4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu salatası, 1 yk tavuk kavurma. (dün akşamla aynı)
ara öğün 1 tane nektarin, yeşilçay.
ramazandan sonra bayramda allah nasip ederse tatile gidicez. bol bol yüzücem. sonrada ismek in kurslarına kayıt olucam. gitsin kilolar.gelsin bebek:))
canım oda güzel fikir ama çöpe gider yemediklerim. bende arada çaktırmadan eşime vererek hallettimmerhaba hoşgeldiniz aramıza banu ben çok geçmiş olsun saglık sorunlarınız için umarım isteginizz kiloyaa ulaşırsınız.ki bundan şüphem yok kaç kez zayıflamışsınız maşallahhh ayrı bir irade bence buu bir kaç kez zayıflama olayı
tülinn yemek istemiyorsan tabagına al yiyormu gibi yap cnm
ısrarcılardan kurtulmadın tek yöntemi dene pişman olmazsın:)
cuma günlerii tartılıp bildirim yapıyorsun 2 hafta düzenli bildirim ve paylaşım sonund allisteye giriyorsun
1.de o hafta en çok kilo verennnnn şanslııııı arzadeger kişi oluyor
ama ben sana kızmaya başladım canım artıkkkkk..sen iftarda doğru bişey yemiyosun hiç ama.sahurların güzel ama iftarkolay gelsin canım dikkat et kendine..
bu günkü menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,yumurta,peynir
iftar: 1 tane lokma (hamur kzartması) ama büyük değil 2 küçük kare,peynir,domates
2 dilim kaşar peynir,1 tatlı kaşığı sarelle (coştum bugün )
2 tane fındıklı hurma
2 lt su
1 şişe maden suyu
1 saat yürüyüş
400 twist
podyumlar halt etmiş şekerim harikasın...çok düzgünde fiziğin var maşallah
selam kızçelerimm(elimizdekiler ayran olsun )
podyumda yürür gibi oldugeçen aldım dediğim etek bu da, bluzu daha önce almıştım bebe yaka :82:
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
Eki Görüntüle 244881 Eki Görüntüle 244882 Eki Görüntüle 244878 Eki Görüntüle 244879 Eki Görüntüle 244880
:26::26:[/COLOR][/B]
canım menün harika. lorlu olan köfte dimi isveç köfte. oğlum yemez diye denemedim ama merakda ediyorum. nasıl sencemenüm
sahur
1 rafadan yumurta
krem peynirli peksimet 1 tane
1 şeftali, çay
iftar
3 kaşık domates çorbası (sevmediğim tek çorbadır gene de bikaç kaşık aldım midem yumuşasın diye)
isveç köfte, 3 tane patates kızarması, yağsız sossuz salata
suu
maşallah ne güzel kendi emeğiyle alması. darısı iş arayan herkese ve banabizde forum ve ikea yaptık bugün
kardeşim geldi, 1 aydır arkadaşıyka domates fabrikasında çalıştı kıyamam
biz hafta sonu denize gidelim diye çağırıyorduk ona bile gelmiyordu, abla gene gelirim diye
kendine telefon aldı, spor ayakkabı, egeye bişiyler ama nasıl mutlu
para kazanmanın ve kazandığını harcamanın mutluluğu işte
inşallah allah bana da nasip eder güzel bir iş
beni oruç çok sarstı bugün, sıcakta, birde bütün mağazaları gezdik, aartık iftara 2 saat kala pilim bitti :92::92::92::92::92::92:
yarın da gene çıkıcaz kardeşim için, tutmayayım diyorum yarın ama nasıl olacak bilmem
çok alıştım 20 gündür
endamıı güzel bekliyoruzzzzTelefondan yukleyebiliyormusum resim.yarin cekerim eklerim resim.bi arzi endam edeyim size...
olsun canım kızında geldi düzene girer kahvaltın takipteyim. canım niye kötüsün. içindenmi öyle hissediyorsun yoksa bi sorunmu var.anlat gülüüüümmmm.derdini söyle dermanoın olaaammmçok haklısın canım ya ,ben düzensiz yemek iyiyorum daha doğrusu sabah kahvaltıları berbat,ama elay yoktu ya 2 gün ondan böyle oldu ,şimdi evde bebeğim,az sonra yapıcaz kahvaltımızı ,dışarda yememe bağlıyorum ,benim moralim çok bozuk ama kg olayına değil sadece neden bilmiyorum uffff delircem bugün kötüyüm
inşallah dilediğin gibi bir iş olur ve olumlu sonuçlanır canım. Allah yardımcın olsunselam kızlar günaydınnn
2 gündür iftarlar şimdiden 70e dayandırdı beni...bu hafta full doluyuz ya biz gidiyoruz ya bize geliyorlar..66ları gördüm bugün akşam yine iftara gidicez yarında 70leri görürüm:84::84::84::84:
birazdan bi iş görüşmesine gidicem...hayırlısı bakalım...dua edin bnm için kızlarr
canım ani alınan eşyadan korkmuşumdur ve pişman olmuşumdur ben. oturma grubunun rengi çok hoş sanki rahat gibide. yatak odası çoook hoş. bende siyah beyaz mobilyaları seviyorum. ama benim oğlum kağıt gibi boyar onlarııııı. fiyatlarıda uygunmuş.iyi günlerde kullanEki Görüntüle 245022 Eki Görüntüle 245023 [attac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?