80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi canım görüşebiliriz

hayırlısı olsun canım. oğlunada çok geçmiş olsun. sen yinede ateşini kontrol et yükselirse ver ilacını. yaşını bilmiyorum oğluşunun ama maşallah orucunda bilincinde bozmamanında. darısı benim oğlumun başına 3,5 yaşında kendileri.

çok geçmiş olsun canım.oğlunun tutumuda çok güzel aslında inancı kuvvetli ne güzel.kaç yaşında?

İnşallah çok güzel günler beni bekliyor önerileriniz için çok teşekkürlerr :) Annem zaten facebook olsun twitter olsun baya meşgul bi kadın bi de buraya üye edersem kadının yüzünü göremeyiz mazallahhhhh
Onun ilaçları artık kalıcı ilaç ömür boyu kullanması gerekiyor malesef..Ve de öyle pozitife fln inanmaz annem baya bi gerçekçidir..Benimde hayatım evrene pozitif göndermekle geçer Aykut Oğut'un kitaplarını okudunuz mu? bu arada ben nuray (nunu :) )
ne güzel demişsiniz..SEVGİ ve IŞIKLA kalalım

İzlemmmmmmmmmm tam tam tam tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir fıstık olmuşsun bayıldım sanaaaa :81::81::81::81::81::81::81::81:

Darısı hepimizin başınaaaaa :)

Bugün çokk mutlu musmutlu bir gün olsun öpüyorum hepinizi kocaman kocamannn

canım tekrar hoşgeldin, daha öncede başarılı olmuşsun, ve bedenini fazlasıyla yormuşsun eminimki takrar başarabilirsin, aradığın motivasyon ve desteği almak içinde tamyerindesin

haaydi bismillah...

sevdacım menüne bakınca hayalkırıklığı yaşadım önce menülerinde deyişiklik yapsan daha iyi olur, toplamdamı bunları yedin canım senin kilo verememen anlaşılmıştır düsenziz yemek ve su hiiççç içmemek, sevdacım suyu hergün 2 -3 bardak arttırsan zamanla alışırsın canım yeni çay üretiminemi başladın adıda bilmem neyli çay, allah iyiliği versin
KURU MEYVE TROPKAL | tazesinden sonra en saglkls
canım burası var ama porsiyonluk degil kilo işi satıyo sanırım bulamadım yardımcı olıyım dedim ama
bu siteye bayıldım

kızlarrrr ben kaçarrrrr balık tutiyim biraz spor olsun oturdugum yerden
sanırım bir yıl yetecek balığı stokladın :90::90::90:

istediğin gibi bulamamana üzüldüm, halbuki senin yaşlar için çok güzel şeyler bulunur ama tabi ne tarz sevdiğini bilmiyorum...

canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin, sporunu doktor kontolinde yapman daha iyi olu sanırım kendini fazla yormamış olursun..
yakında podyumda yürürsen şaşırmam fıstıkkkk gibisin bluz çok güzel etek boyuda gideceğin yere göre deyişir aile ziyaretlerine kısa olabilir:26:

allah gönlüne göre bi iş nasip etsin.. kardeşinin kesesine bereket, insanın kazandığını harcaması kadar büyük mutluluk olmaz hele sevdikleri için harcama yapıyorsa :119:

sevdacım keşke yumurtanı yağsız tavada yapsaydın, hani peynirdede yağ varya, zeytinide 3 taneyle sınırlasan ve salatalık, domatez, biber yeşillik eklesen daha iyi olur

Son düzenleme:
deniz yıldızına bayılırım biara bende toplardım evet canım dün yoktum bende özlüyorum gelirgelmez bakim dedim nette sorun vardı
güle güle kullan canım yatak odası çok şık duruyor, oturma gurubunda çok güzel ve rahat görünüyor

hayırlısı olsun canım, çok geçmiş olsun ah canım oruçkende hastalık çekilmez bi ilaç falan alsaydı, madem bozmicak allah yardımcısı olsun

kızlar şimdi çemberim geldi
:122::122:

ertesi günkü iftar için az yenir mi bu sefer hem daha çok acıkacaksın hem de daha çabuk yağa dönüşecek..ama sahurun güzel olmuş.

rica ederim canım.benim için bir zevk :))))
biz de seni çok seviyoruz.

kolay gelsin canım .dişin için de geçmiş olsun..

ah keşke burada marks&spencer olsa giderdim tatlım..

tatlım almışsın artık.bize hayırlı olsun demek düşer..
ay çatlarım ama yazmazsam..koltukların sanırım oturma odası için.salona olmaz çünkü.bi arkadaşım da vardı hiç rahat değildi..dışardan içine gömülecek gibi görünüyor ama inşallah rahat edersiniz.

yatak odası rengi güzel ama dolap sanırım küçük.gerçi içini görmedik.ne olursa olsun yeni eşya be güzelim..güle güle kullan.beğenmezsen 5 -6 sene sonra değiştirirsin..

afiyet olsun canım.gayet tutmuşsun kendini daha ne olsun.tebrikler..

o kadar olsun canım..tüm ramazandır tutuyoruz kendimizi.azcık kaçamakla kimse ölmez.1 porsiyon yeseydin.sanırım mesele sürekli yememek de.ara sıra kaçamak bize de iyi gelir..

yok canım benim ıvır zıvır yemedim.hamur kızartması,peynir,sarelle yanında çay içtim.kahvaltı gibi oldu.ama bundan sonra biraz geç yazacağım menümü.spordan sonra 1 tabak karpuz da yiyorum.onu yazmadım.daha dikkatli olurum merak etme.

slm kızlar nasılsınızzzzzzz :79::79::79::79::79::79:

iyiyiz canım sen nasılsın?

slm kızlar nasılsınızzzzzzz :79::79::79::79::79::79:
iyiz canım, seni daha sık görmek isteriz..

o kadar olsun canım..tüm ramazandır tutuyoruz kendimizi.azcık kaçamakla kimse ölmez.1 porsiyon yeseydin.sanırım mesele sürekli yememek de.ara sıra kaçamak bize de iyi gelir..
haklısın canım ama bu aralar oruçtan hareketsiz kalıyorum ondan..

filizciğim çemberin hayırlı olsun.güle güle kullan..

ben de çıkıyorum yine gelirim..
teşekkür ederim canım, nilgüncüm sende bugün foto eklicektin sanırım sabırsızlıkla bekliyoruz...

canım harika kombinlerin var çok yakışıyor sanada

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu haftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum
ramazan yaramıyor dediğin 2 kg gitmiş daha ne olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

sena nekadar hızlı kg alıp veriyon aman tekrar kg almak benim fobim
İş görüşmen için başarılar

Bana gelince ilk dünün menüsünü yazıym kaçamaklarımda olsa yazacağım :26:
sahur
melemen
çavdar ek
yeşil çay

iftar
çorba
peynirli börek
haşlama et 20 gr
salata
50 gr karışık kızartma (patlıcan kabak)

2 çatal kadayıf üzeri dondurma

bolca suuu

Dışarda olduğumuzdan kaçtı gitti menünün dozu
1 saat yürüyüş
eve gelince leslie 3 mil
plates 200 er hop hop

çoooooook ütüm var hiç sevmiyorum ütü yapmayı öylede birikmişki dağ olmuş mecburen yapmalıyım
ayşe elbiseler almışın güle güle giy canım resim eklersin dimiiiiiiiii
banu bikini almışın gülüm ohhh yakışacağına eminim tatil sonrası fotoğraf isteriz geneee

selam kızlar:80::80:
ayşe hoşgeldin canım, merak etmiştik seni. aldıklarını güle güle giy.
izlem yine çok şıksın. bu arada bizi motive etmek için eskilerden fotoğraf koymayı da unutmuyorsun
banucum hazırlıklar yapıyorsun ne güzel. dilediğin gibi bir tatil olur inşallah
senacım oğlun için geçmiş olsun canım
filizcim çemberin gelmiş yavaş yavaş ben de almaya başlıycam artık pilates malzemelerini
zelisce hoşgeldin ben de daha önce 104 ten 77 ye düşmüştüm, bu ikinci uzun süreli diyetim. buradan ayrılma
elaycım mobilyalarını güle güle kullan
filizcim seni göremiyoruz artık. inşallah yeni iş yerinde herşey yolundadır canım

selam kızlar....
dünkü mönüm
sahur:
bir kurabiye
çay

iftar
yarım tabak mantı(tabak küçüktü)
bir parça tavuk
2 tane sigara böreği

ara
karpuz
çay
2 lt su

birde ben listede neden yokum?

canım harika kombinlerin var çok yakışıyor sanada

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu haftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum
ramazan yaramıyor dediğin 2 kg gitmiş daha ne olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

sena nekadar hızlı kg alıp veriyon aman tekrar kg almak benim fobim
İş görüşmen için başarılar

Bana gelince ilk dünün menüsünü yazıym kaçamaklarımda olsa yazacağım :26:
sahur
melemen
çavdar ek
yeşil çay

iftar
çorba
peynirli börek
haşlama et 20 gr
salata
50 gr karışık kızartma (patlıcan kabak)

2 çatal kadayıf üzeri dondurma

bolca suuu

Dışarda olduğumuzdan kaçtı gitti menünün dozu
1 saat yürüyüş
eve gelince leslie 3 mil
plates 200 er hop hop

çoooooook ütüm var hiç sevmiyorum ütü yapmayı öylede birikmişki dağ olmuş mecburen yapmalıyım
ayşe elbiseler almışın güle güle giy canım resim eklersin dimiiiiiiiii
banu bikini almışın gülüm ohhh yakışacağına eminim tatil sonrası fotoğraf isteriz geneee

bendemi sorun var yoksa kkdamı anlamadım. 2 3 saattir uğraşıyorum sayfa bekliyor ve açılmıyor. bakalım msj gidecelmi

canım ıvırzıvır derken hata ettim hani yemek değil anlamında dedim.çok az yiyorsun.1 lokma hamurdan nolcak..yemek ye yemeeekkk. gelde akşama kabak yiyelimmmm

maşşalllaaaaahhhhh...darısı bizim oğlumuza ve tüm çocuklara. benimkide benimle namazda eğilip doğrulur.oruç tutmayıda bizimle öğreniyor. Allah sevgisinide aşılamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince korkutmadan. inşallahhh

kızlar evin seramiklerini seçtim Allahım sana şükürler olsun banyom harika oldu çokta içime sindi eccikkk tuzlu oldu ama ne yapayım bikere yapılıyor yerler açık kremle kum beji arası bi renk duvarlar yarıya kadar kahve ama koyu kahve değil sonra çok estetik bi dekor sonra yine açık renkten devam edecek seramikler kaygan parlak değil mat ve hafif pütürlü çok modern duruyorlar içmimar kızla birlikte seçtik.ama maalesef şuan ellerinde yokmuş eşim köpürüyordu daha 15 gündür bakmamıza ragmen herkese 2 ayda begenemedi diyor .mutfak yerler granit olacak balkonlarda içinde dalgalar olan krem rengi karalor olacak üzerimden büyük bir yük kalktı ne zormuş seçmesi yaaa bitince resmini çekeceğim ekleyeceğim buraya söz veriyorum hepinizeeee

2 hafta geçmedi ondandır.2 cuma sonrası 3. cumada listeye alınıyorsun canım..

hımmm bayılırım kabağa olur vallahi gelirim.şimdiden afiyet olsun..

güle güle kullan canım.

senacım öncelikle oğluşuna çok geçmiş olsun.Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin hepimizinkini inşallah.ama bişey söylemeden geçemeyeceğim .ben Allah yakar yıkar mahveder şeklindeki korkutmalara karşıyım.benimde kızım var 6 yaşında.bana Allah'ı sordugunda Allahın rahmetinden bizleri çok sevdiğinden bize zarar gelmesini istemediği için bize dikkatli olmamızı istediği için kurallar koydugunu anlatırım.mesala benim kızım fena bişey yaptıgında Allah kızarmı anne dediğinde hayır kızmaz üzülmüş olabilir ama seni daha çok sevmesini istiyorsan ona göre davran derim.ben kendimden örnek vereyim ben cehennem ateşini hiç düşünmem bişey yaptıgımda Rabbimin rızası varmı acaba bu konuda diye düşünürüm.bişeyi korkudan dolayı yapmaktansa sevgiden dolayı yapmayı tercih ederim inşallah bende senin evlatların gibi namazında niyazında çocuk yetiştirebilirim bakış açımı söylemeden geçemedim inşallah kusur etmemişimdir.helal et hakkını canım

Son düzenleme:
kızlar merhaba cumadan bu yana giremedim siteye çok yoğundum cuma günü öğlen çıktım işten kızı doktora götürdük kayınvalidem doktora giti ev mev derken geçmişi bile yarımyamalak okudum. listeyi işyerimdeki internet yüzünden açamıyorum ben de katıldım mı acaba hoş bildirim yapamadım ama yine alındım mı diyede merak ediyorum doğrusu. bu hafta 500 gr almışım niye almışım onuda anlamış değilim herhalde yediğim simitlerden olabilir. bu arada çok halsizim eşim grip sanırım ondan bana geçti. çok yoğunum ve çok uykuzum akşamın olmasını iple çekiyorum. yeni masama geçtim artık tek başıma oturuyorum biraz da sote bir yer çaktırmadan da yiyebiliyorum :))
bu sabah kendime hazırladığım kahvaltımı( domates badem zeytin maydanoz peynir ve közlenmiş sivri biber) sunmak ister yorumlarınızı beklerim.çok çok öpüyorum anacım kendinize iyi bakınnn....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…