- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
haklısın cnm Rabbimiz daha iyisini bilir..yapı itibariyle her zaman sonuca giden biri olduqum için çabalarımın sonuçsuz kalması beni bu hale getirdi..halbuki daha 1 haftadır ciddi ciddi iş bakıyorum..relax olmakta neden bukadar zorlandım bilmiyorum... canım bizim burda iş çevresi çok fazla..iş bulmak çok zor deqil...ben muhesebe yapmak istediqim için ve bu konuda tecrübem olmadıqı için zorlandım..buna raqmen ilk görüşmemde olumlu bakılan 3 kişinin ikinci görüşmemdede 2 kişinin arasındaydım..bilgisayar işletmeni olmamın etkisi büyük sanırım...olacak inşallah...dahada olmadı muhasebe kursuna gidicem bayramdan sonra...2-3 ay kaybım olur sonrasında rahat ederim...biraz babama çekmişim bazı konularda..oda çok tez canlıdır..işi kökünden bitirmeden bırakmaz..aceleciliqim babamdan geliyor yani..hayırlısı bakalım..bu arada seninle özelden görüşebilirmiyiz cnm..
çok teşekkür ederim cnm..başımın aqrısı tam geçmesede biraz daha iyiyim..ama aşırı üzüntümün yorgunluqu hala vücudumda..atlatıcam inşallah..
teşekkürler canım..inşallah bundan sonra hayırlı ve güzel haberlerle burda olurum..
peki canım..bunu denicem...
daha 1 ay bile olmadı burun kanamam için doktora gideli..benimki aşırı üzüldüqüm zaman oluyor..bunu testettim...doktorumda aşırı stres sıcak ve soquk hava darbe tansiyon yükselmesi vs.. gibi şeylerin burun kanamasının en önemli faktörleri olduqunu söyledi...yapıcak bişey yok yani..stresten uzak durmam gerekiyor..normalde relax biriyim ama bu sefer başaramadım...
canım yeni mobilyalarını güle güle kullan...hayırlı olsun...
iş görüşmesinden geldim..bu sefer şartları ben beqenmedim..ümitlerim bir başka görüşmeye kaldı...
oqlum çok hasta ateşi var..geçen akşam gittiqimiz iftarda soquk su içmiş içindede buz varmış...yatıyo şimdi...oruçluda...oqlum hastasın ilaç vereyim hastayken oruç bozulabilir desemde yok annecim ben orucumu bozmucam dedi...canım oqluşum benimmmmmmmmmmakşama uzak biyere iftara davetliyiz..inşallah ozamana kadar daha iyi olur...
canım yeni mobilyalarını güle güle kullan...hayırlı olsun...
iş görüşmesinden geldim..bu sefer şartları ben beqenmedim..ümitlerim bir başka görüşmeye kaldı...
oqlum çok hasta ateşi var..geçen akşam gittiqimiz iftarda soquk su içmiş içindede buz varmış...yatıyo şimdi...oruçluda...oqlum hastasın ilaç vereyim hastayken oruç bozulabilir desemde yok annecim ben orucumu bozmucam dedi...canım oqluşum benimmmmmmmmmmakşama uzak biyere iftara davetliyiz..inşallah ozamana kadar daha iyi olur...
slm kızlar nasılsınızzzzzzz :79::79::79::79::79::79:
İnşallah çok güzel günler beni bekliyor önerileriniz için çok teşekkürlerr :) Annem zaten facebook olsun twitter olsun baya meşgul bi kadın bi de buraya üye edersem kadının yüzünü göremeyiz mazallahhhhhHoşbulduk canım tşk. Çok mantıklı bir karar almışsın. Eğer gerçekten kilo verme maceranda ayda 2-3 vererek incelirsen emin ol ki canım bu kalıcı bir kilo olacaktır. Bir de kas erimesi yaşamazsın. İlk haftalarda biraz hızlı olabilir ama daha sonra ayarlama yaparsın. Asla ayda üç kg nun üstünde kilo verme. Bir de annenle de yazışmak isterdim, belki onu da foruma üye yaparsın canım. Annene de önerim Loise Hay'in Pozitif Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kitabını okumadıysa öneririm. Ben günde 30 civarı hap alıyordum, tansiyon ilacım hariç hepsini klozete döktüm bu ve bunun gibi kitaplar sayesinde şimdi o halimden çok çok iyiyim... Sevgi ve ışıkla kalalım.
selam kızçelerimm(elimizdekiler ayran olsun )
bugünkü kombinim kızlar, belki fikir olur
bayramda da bu bluzu giyeyim diyorum, nasıl sizce :26::26::26:
başka etek yada pantul giyerim ama, bu biraz kısa sanki bayram ziyreti için :26::26::26:
podyumda yürür gibi oldugeçen aldım dediğim etek bu da, bluzu daha önce almıştım bebe yaka :82:
bu ara kendimi pek bi beğeniyorum, giydiklerim hoşuma gidiyor, eskiden öylemiydi ya
altı çekme, üst al demekten utanır olmuştum, şimdi boydan diyorum
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
Eki Görüntüle 244881 Eki Görüntüle 244882 Eki Görüntüle 244878 Eki Görüntüle 244879 Eki Görüntüle 244880
ben zayıflama döneminde resim eklendiğinde çok sevinirdim, dakikalarca bakardım
umarım bi hoşunuza gidiyordur... :26::26:
canım tekrar hoşgeldin, daha öncede başarılı olmuşsun, ve bedenini fazlasıyla yormuşsun eminimki takrar başarabilirsin, aradığın motivasyon ve desteği almak içinde tamyerindesinSevgili KK üyeleri, ben 45 yaşında, 1.55 boyunda çalışan bir bayanım. Ömrüm hep diyetlerle geçti. O kadar çok 20'şer, 30'ar kilolar verip aldım ki sayısını hatırlamak bile istemiyorum. Denemediğim yöntem ve işlem kalmadı. Gençlik yıllarımda yaptığım bilinçsiz diyetler hem fazlasıyla kilo olarak geri geldi hem de metabolizmamın yavaşlamasına neden oldu. Sonuçta bu konuda yılların verdiği deneyimlerimle ve araştırmalarımla resmen uzmanlaştım. Erken menopoza girmem, insülün direncimin olması, 23 gıdaya karşı intoleransımın olması, fiziksel rahatsızlıklarımın olması neticesinde bu gün itibarıyla 87.6 kg oldum. Üç yıl evvel 57 kg idim. Hiç bir kıyafetim gelmiyor. İnat ettim fazla kıyafet de almıyorum. Kıyafet almak kilolarımı kabul etmek gibi gelecek. Asıl ben bu hala doktorların ve diyetisyenlerin gözetiminde geldim. Şu anda bu iş gözümde öyle büyüyor ki anlatamam.Tek kelimeyle yoruldum artık. Motivasyon olarak aranıza katılmak istedim ve sıcak karşılamanız için de hepinize sevgiyle teşekkür ediyorum. Bu arada amacım sağlıklı bir şekilde incelebilmek. Hedefim ayda ortalama 3 kilo ve kalıcı kilo vererek incelebilmek. Çünkü şu gıda intoleransı diyetimde, doktorun yaptırdığı, tüm kaslarım erimiş ve hiç bir şey yemediğim için de metabolizmam iyice yavaşlamıştı . Son üç ayda gittiğim diyetisyen de bana kilo aldırmıştı. Verdiğim paralara mı yanayım yoksa sağlığımdan iyice olduğumdan mı bilemiyorum. Yarın dr gidip tahlil sonuçlarımı alıp sizlerle de dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama macerama başlamak istiyorum. Bu arada iradem çok güçlüdür. Beni düşündüren tek şey hareketsizliğim inş bunu da hallederim. Bu arada kilo cetvelini indirmeyi başaramadım. Biraz bilgisayar özürlüyüm herhalde. Son aşamayı başaramıyorum.KK imza yeri neresi bulamadım. Kısacası hazırladığım cetveli nereye yapıştıracağım? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla kafanızı şişirmek istemiyorum. Tekrar hepinize tşk ediyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım.
haaydi bismillah...peki ögretmenimbi daha olmicak bol su içicem :93: ya ortim ne dicem ben bu hafta toplasan 1 bardak bile su,bitki çayı içmedim şimdi düşününce sadece normal çay, kola meyve suyu falan içtim acep ondan mı bu kadar aldım ödem falan degil yani bildigin kilo
sende harikasıın canımm:13:
ayşeeee ne ciciler almışsın kendine güle güle giy canım inşşş.hadi bağalım dünüşün muhteşem olsunn
kafiyene kurbannn çiçemmmm
valla allah yardımcın olsun canım cidden çok zorrr inşş. altından kalkarsın bu işlerin
iyi etmişsin canım valla zamanında şu evim dolar dolar taşardı oturucak yer bulamazdım kendime hani noldu kime yarandın kimden hayır gördün hiççççherkes iyi gün dostu olmuş....hadi allah yardımcın olsun canım inşşş.
sagol ortim güven banainşşş. bu hafta en az 1 kilo hedefim ama 2 olur farketmez inşş. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başladık inşş.
afiyet olsun eminim kaçırmazsınnn
sevdacım menüne bakınca hayalkırıklığı yaşadımbu arada bugünkü yediklerim ;
bol bol peynirrr
3-5 tane zeytin
1 büyük bardak zero kola
1 büyük bardak elmalı yeşil çay, mürdüm erigi işte adını unuttum bilmem neli çay
üç tane haşlanmış yumurta
su sadece bi bardak
içemiyorum anacım içemiyorum
bu siteye bayıldımKURU MEYVE TROPKAL | tazesinden sonra en saglkls
canım burası var ama porsiyonluk degil kilo işi satıyo sanırım bulamadım yardımcı olıyım dedim ama
sanırım bir yıl yetecek balığı stokladın :90::90::90:kızlarrrr ben kaçarrrrr balık tutiyim biraz spor olsun oturdugum yerden
istediğin gibi bulamamana üzüldüm, halbuki senin yaşlar için çok güzel şeyler bulunur ama tabi ne tarz sevdiğini bilmiyorum...Kızlar Sürekli Alışverişle İlgili Şeyler Okuyunca Bende Gittim
3 4 Saat Gezdim Koca Alışveriş Merkezinde Alıcak Bişey Bulamadım
Ya İnsan Birazda Göze Hitap Edicek Bişeyler Diker Tasarlar Sunar İnsanlara
Yok Anacım Hepsi Aynı Ayaklarım Koptu 2 tane Maske Ve Oje Aldım Sadece
Bayrama Kadar İnşallah Güzel Bişeyler Bulurum
canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin, sporunu doktor kontolinde yapman daha iyi olu sanırım kendini fazla yormamış olursun..İlginiz için tşk ediyorum canım. Sağlıklı olmak çok büyük bir nimet insanlar için. Belimde üç adet bel fıtığı var ve dr lar acil ameliyat diyorlar fakat ben cesaret edemiyorum, bir de omzumdan yeni ameliyat oldum. Yine de elimden gelen gayreti sizlerin sayesinde göstereceğime inanıyorum. 80 kg nun altına düşebilirsem yürüyüşe de başlayabileceğimi düşünüyorum. Sevgi ve ışıkla kalalım...
yakında podyumda yürürsen şaşırmam fıstıkkkk gibisin
başka etek yada pantul giyerim ama, bu biraz kısa sanki bayram ziyreti için :26::26::26:
podyumda yürür gibi oldugeçen aldım dediğim etek bu da, bluzu daha önce almıştım bebe yaka :82:
bu ara kendimi pek bi beğeniyorum, giydiklerim hoşuma gidiyor, eskiden öylemiydi ya
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
Eki Görüntüle 244881 Eki Görüntüle 244882 Eki Görüntüle 244878 Eki Görüntüle 244879 Eki Görüntüle 244880
allah gönlüne göre bi iş nasip etsin.. kardeşinin kesesine bereket, insanın kazandığını harcaması kadar büyük mutluluk olmaz hele sevdikleri için harcama yapıyorsa :119:bizde forum ve ikea yaptık bugün
kardeşim geldi, 1 aydır arkadaşıyka domates fabrikasında çalıştı kıyamam
biz hafta sonu denize gidelim diye çağırıyorduk ona bile gelmiyordu, abla gene gelirim diye
kendine telefon aldı, spor ayakkabı, egeye bişiyler ama nasıl mutlu
para kazanmanın ve kazandığını harcamanın mutluluğu işte
inşallah allah bana da nasip eder güzel bir iş
beni oruç çok sarstı bugün, sıcakta, birde bütün mağazaları gezdik, aartık iftara 2 saat kala pilim bitti :92::92::92::92::92::92:
yarın da gene çıkıcaz kardeşim için, tutmayayım diyorum yarın ama nasıl olacak bilmem
çok alıştım 20 gündür
sevdacım keşke yumurtanı yağsız tavada yapsaydın, hani peynirdede yağ varya, zeytinide 3 taneyle sınırlasan ve salatalık, domatez, biber yeşillik eklesen daha iyi olurkızlarrrrrr siz bana kızdınız ama yarın iftara davetliyim.oruç tutcam yarın inş. o yüzden sahurda yapıcaktım bu sebepten az yedim
şimdi devamını yazıyım aramı ve sahurumu;
ARA: ton balıklı salata ve zero
SAHUR: azcık yagda pişmiş peynirli yumurta
biraz köy peyniri, 3-5 zeytin
1 dilim kadar tam bugday ekmegi
ızgara tavuk bi parça
şekersiz çayyy 3 çay bardağı
deniz yıldızına bayılırım biara bende toplardımBANUUUU yok anacım nerde tutamıyoruz balık falanbizimki maksat muhabbet olsun yani geçenlerde tuttu bi tane dedim hayatta sokmam onu evime dedim git dükkandan birine ver oda gitmiş ocakbaşı ustamıza vermiş ustada diyoki 1 tane balıkla dönülürmü hiç bi dahakine daha çok getirin ablacım tamammı diyo adam bile dalga geçti yani anladı biz bi halt tutamayız bu akşam ne tuttuk bilin kocamannn bi yengeççç, çok güzel bi deniz yıldızı, bi tanede tuhaf bi midye gerçi o midye nasıl igneye takıldı hala anlamış degilim:44::44:
İZLEMMMM annemmmm sen ne olmuşsun be yavrumyemin ederim on numara olmuş saçın, küpen, bilekligin, etegin,bluzun ohhhhhh 'yemede yanında yat ' olmuşsun kuzum senn.... ayy ben senin kocan olsam çatır çatır çatlarım orta yerimdennn maşallahhh canım benim nur gibi hatunsunnn
DERYAAA vur çiçemmm kafama kafama vurr ellerin dert görmesinnnn sopa yemek cidden rahatlatıyomuş insanı ohhhhh ver öpiyim o güzell elleriniiii
FİLİZİMM ortim yoksun bugün iftara gidicektiniz nasıl geçti kuzum ? ama ama ben seni göremeyince üzülüyorum yahu
NİLGÜNNN kızışına kurbannnn ortimmmm ne güzell demişsin öyle 'beni orti katili etme iç şu suyunu' valla korkudan iki bardak suyu diktim kafama, bi tanede soda içtim kız annem kızzz Allah razı olsun iyiki varsın canım benim
NURANLA AYŞEE ortilerimmm nerelerdesinizzzz
kızlarrrrrr ben sizi seviyorum demişmiydim (kesin bin defa demişimdir) ama olsun bi kere daha diyim fena mı
ben sizleriiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
güle güle kullan canım yatak odası çok şık duruyor, oturma gurubunda çok güzel ve rahat görünüyorEki Görüntüle 245022 Eki Görüntüle 245023 [attac
şuan yorumlarınız benim için çok önemli bu 2 takımı gittik aldık dün eşimle %99 onayladık imzaladık sözleşmeyi bi kart çekmedik bugün çekicez ödemesini
yatak odası avangade beyaz lake 2250 zorla ilk fiyat 2800 dü
oturma grubu eşim çok istedi bunu minik küçük diye 1750 lira zorla aldık
hayırlısı olsun canım, çok geçmiş olsun ah canım oruçkende hastalık çekilmez bi ilaç falan alsaydı, madem bozmicak allah yardımcısı olsuncanım yeni mobilyalarını güle güle kullan...hayırlı olsun...
.....şimdi devamını yazıyım aramı ve sahurumu;
ARA: ton balıklı salata ve zero
SAHUR: azcık yagda pişmiş peynirli yumurta
biraz köy peyniri, 3-5 zeytin
1 dilim kadar tam bugday ekmegi
ızgara tavuk bi parça
şekersiz çayyy 3 çay bardağı
NİLGÜNNN kızışına kurbannnn ortimmmm ne güzell demişsin öyle 'beni orti katili etme iç şu suyunu' valla korkudan iki bardak suyu diktim kafama, bi tanede soda içtim kız annem kızzz Allah razı olsun iyiki varsın canım benim
ben sizleriiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrr:)
sabah çok soguktu ya ankaraya kış geliyor sanırım soguklar başladı gece ve sabahları çok soguk oluyor
yürümek için 7 de ancak gidebilirim sanırım artık ve tatil dönüşü ancak başlaya bilirim yürümeye
platesee devam ediyorum tabi bu aradaa ve diyet yapmayı düzenli planlı yemeyi özledim ama bu aralar mümkün degil
ya biz bi yere gidiyorum ya kvler geliyor larr zaten bu ayda böle olacagını biliyordum
aamaa tatil dönüşüü tam gaz ddevam edicme diyetime inşş ve bu kışta kalan kilollarımıı vericem inşşş
dün aldıgım şifon elbismein altınaaa bvizon rengi ayakkabılarımı giyidm çok şık durdularr
sizin için giyinip foto ekliycem bugünn inş...
bugünde dişimin geçici dolgusunu aldırıp yeni dolgu yaptırcam
ve eksikleirmi tamamlıycma kızılaya inmişkennn
şimdilik ben kaçar öpt hepicinizi:)
nilgünüm alışverişe çıkacaksan marks&spencerda acayip indirim var ince gösteren kotunu 40a aldım 20 ye filan pantolonlar var tavsiye ederim moralini bozma canım benim ilerde o pantolonları hep daraltmaya götürces inşallahhhh
Eki Görüntüle 245022 Eki Görüntüle 245023 [attac
şuan yorumlarınız benim için çok önemli bu 2 takımı gittik aldık dün eşimle %99 onayladık imzaladık sözleşmeyi bi kart çekmedik bugün çekicez ödemesini
yatak odası avangade beyaz lake 2250 zorla ilk fiyat 2800 dü
oturma grubu eşim çok istedi bunu minik küçük diye 1750 lira zorla aldık
günaydııııınnnnnnnn....
heryerim ağrıyor bu sabah.sırtım belim başımmm.. dün iftardan geç geldik oğlumda eve gelince durmadı hiç bakamadım sizlere.önce menümü yazayım sonrada geçmişe bakayımm... herkese mutlu bir gün diliyorummm
sahur : 1 milföylü tavuk / yarım dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı margarin / 1kupa çay
iftar : 3 kaşık şehriye çorbası
1 kaşık kabak havuç yoğurtlusu / 1 tatlı kaşığı kadar rus salata
1 küçük karnıyarık / 1 kaşık pilav / 1 lokma börek / 1 çatal içli köfte
ara : 2 bardak çay / 2 tulumba tatlısı / 1 çatal güllaç
kızlar iftardaydık demiştim ya hani ısrarcı arkadaşımdaçorbayı koydu ben gittim yarısını geri koydum. hem patatesli hem kıymalı içli köfte yaptırmış kv sine. eşime verdim ben sadece 1 çatal kıymalı aldım. pilavı 1 kş yedim oğluma yedirdim börek eşimin tabağa geçti tatlılarıda ısrar etme ben kendime alıcam dedim ve bu kadar aldım. hepsinden birer lokma tattım inanın. ben kendime şaşmaya başladım hayır demeyi öğrendim sayılır dimi dönüştede dondurma yemedimmmm bugun iksirimi ve kabak yemeğimi yemeyi düşünüyorum. oda bitmedi daha..geçmişe bakamda gelem
günaydın kızlar
hepinize az kalorili bi hafta diliyorum
dün iftardan geç geldik ve nettede sorun olunca bakamadım
dünkü menüm:
sahur.2 di.t.ta.ekmek, 2 zeytin, peynir,1 tat ka.çi.reçeli,
1 haş.yu. domatez salatalık, 1 ku.çay, yarım lt.su
iftar:1 kep.çor. 1 şiş ke.1 ta.göğ.ızgara
salata, zero, 1 bar.ayran
ara: 1 çatal kadayıf( ev yapımı)
ara:2 üzüm, 10 böğürtlen,1 kayısı
1 soda
1 beşibiryerde çay, 2 lt.su
biraz kaçırdım kadayıfta kendimi tutamadım
ben bi geçmişe bakayım neler kaynattınız
ama ben sana kızmaya başladım canım artıkkkkk..sen iftarda doğru bişey yemiyosun hiç ama.sahurların güzel ama iftarcoştum diyosun bide böyle coşulmaz canım beni takip et ıvırzıvır yemişssin yemek yok oollmmmaaazzzzzz:
slm kızlar nasılsınızzzzzzz :79::79::79::79::79::79:
iyiz canım, seni daha sık görmek isteriz..slm kızlar nasılsınızzzzzzz :79::79::79::79::79::79:
haklısın canım ama bu aralar oruçtan hareketsiz kalıyorum ondan..o kadar olsun canım..tüm ramazandır tutuyoruz kendimizi.azcık kaçamakla kimse ölmez.1 porsiyon yeseydin.sanırım mesele sürekli yememek de.ara sıra kaçamak bize de iyi gelir..
teşekkür ederim canım, nilgüncüm sende bugün foto eklicektin sanırım sabırsızlıkla bekliyoruz...filizciğim çemberin hayırlı olsun.güle güle kullan..
ben de çıkıyorum yine gelirim..
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
ramazan yaramıyor dediğin 2 kg gitmiş daha ne olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum
sena nekadar hızlı kg alıp veriyon aman tekrar kg almak benim fobimselam kızlar günaydınnn
2 gündür iftarlar şimdiden 70e dayandırdı beni...bu hafta full doluyuz ya biz gidiyoruz ya bize geliyorlar..66ları gördüm bugün akşam yine iftara gidicez yarında 70leri görürüm:84::84::84::84:
birazdan bi iş görüşmesine gidicem...hayırlısı bakalım...dua edin bnm için kızlarr
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
ramazan yaramıyor dediğin 2 kg gitmiş daha ne olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bu çizelgeyi yeni gördümmmm 3. mü olmuşum yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaftaya 1.lik bende :76: diyorum ama ramazan bana hiç yaramıyor gibiii 2 gündür spor yapamıyorum
sena nekadar hızlı kg alıp veriyon aman tekrar kg almak benim fobimselam kızlar günaydınnn
2 gündür iftarlar şimdiden 70e dayandırdı beni...bu hafta full doluyuz ya biz gidiyoruz ya bize geliyorlar..66ları gördüm bugün akşam yine iftara gidicez yarında 70leri görürüm:84::84::84::84:
birazdan bi iş görüşmesine gidicem...hayırlısı bakalım...dua edin bnm için kızlarr
canım ıvırzıvır derken hata ettim hani yemek değil anlamında dedim.çok az yiyorsun.1 lokma hamurdan nolcak..yemek ye yemeeekkk. gelde akşama kabak yiyelimmmmyok canım benim ıvır zıvır yemedim.hamur kızartması,peynir,sarelle yanında çay içtim.kahvaltı gibi oldu.ama bundan sonra biraz geç yazacağım menümü.spordan sonra 1 tabak karpuz da yiyorum.onu yazmadım.daha dikkatli olurum merak etme.
ın?
amin canım çok teşekkür ederim
amin cnm herşeyin hayırlısı..ama nedense iş konusunda beklemeye tahammülüm yok..en hayırlısı neyse o olsun...oqlum içinde teşekkür ederim teyzesi..ben onu dinlemedim cnm çorba içirip ilaç verdim..şimdide kuşburnu kaynatıyorum...
maşallah oqluşunaaayy ne sevimlidir şimdi o..şimdiden aşıla cnm Allah korkusunu...ben çocuklarımı büyütürken hiç başka şeylerle korkutmadım...yanlış bişey yaptıklarında Allah yakar dedim..bu bilinçle büyüdüler...kızım 16 yaşında tesettürlü 5 vakit namazını kılar..liseyi okuyor..oqlumda 13 yaşında oda 5 vakit namazını kılar 7ye geçti..inşallah Rabbim bize ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını nasip eder...
m[/B][/COLOR]
selam kızlar....
dünkü mönüm
sahur:
bir kurabiye
çay
iftar
yarım tabak mantı(tabak küçüktü)
bir parça tavuk
2 tane sigara böreği
ara
karpuz
çay
2 lt su
birde ben listede neden yokum?
bendemi sorun var yoksa kkdamı anlamadım. 2 3 saattir uğraşıyorum sayfa bekliyor ve açılmıyor. bakalım msj gidecelmi
canım ıvırzıvır derken hata ettim hani yemek değil anlamında dedim.çok az yiyorsun.1 lokma hamurdan nolcak..yemek ye yemeeekkk. gelde akşama kabak yiyelimmmm
maşşalllaaaaahhhhh...darısı bizim oğlumuza ve tüm çocuklara. benimkide benimle namazda eğilip doğrulur.oruç tutmayıda bizimle öğreniyor. Allah sevgisinide aşılamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince korkutmadan. inşallahhh
kızlar evin seramiklerini seçtim Allahım sana şükürler olsun banyom harika oldu çokta içime sindi eccikkk tuzlu oldu ama ne yapayım bikere yapılıyor yerler açık kremle kum beji arası bi renk duvarlar yarıya kadar kahve ama koyu kahve değil sonra çok estetik bi dekor sonra yine açık renkten devam edecek seramikler kaygan parlak değil mat ve hafif pütürlü çok modern duruyorlar içmimar kızla birlikte seçtik.ama maalesef şuan ellerinde yokmuş eşim köpürüyordu daha 15 gündür bakmamıza ragmen herkese 2 ayda begenemedi diyor .mutfak yerler granit olacak balkonlarda içinde dalgalar olan krem rengi karalor olacak üzerimden büyük bir yük kalktı ne zormuş seçmesi yaaa bitince resmini çekeceğim ekleyeceğim buraya söz veriyorum hepinizeeee
amin cnm herşeyin hayırlısı..ama nedense iş konusunda beklemeye tahammülüm yok..en hayırlısı neyse o olsun...oqlum içinde teşekkür ederim teyzesi..ben onu dinlemedim cnm çorba içirip ilaç verdim..şimdide kuşburnu kaynatıyorum...
maşallah oqluşunaaayy ne sevimlidir şimdi o..şimdiden aşıla cnm Allah korkusunu...ben çocuklarımı büyütürken hiç başka şeylerle korkutmadım...yanlış bişey yaptıklarında Allah yakar dedim..bu bilinçle büyüdüler...kızım 16 yaşında tesettürlü 5 vakit namazını kılar..liseyi okuyor..oqlumda 13 yaşında oda 5 vakit namazını kılar 7ye geçti..inşallah Rabbim bize ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını nasip eder...
teşekkür ederim tatlım 13 yaşına yeni girdi..inşallah tüm ömrü boyunca Rabbimizin yolundan ayrılmaz..
amin canım çok saqol..evet canım ya hem hava sıcak hem ateşi var çorba içirdim ilaç verdim...iyileşmesi lazım biran önce..akşamada davet var..yarında yokuz öyle hastalanmaya zaman yok..cuma tatile çıkıyorum oqlum hastalanmanın zamanı deqil diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?