Kızlar kendİmİ anlatım bİraz...ben pos hastasıyımm ve 4 yıllık evlİyİm..adet olamadıĞım İÇİn sÜreklİ kola alıyorum kİlo veremedİĞİm İÇİnde adetr olamıyorum..170 boyumm....85 kg. Mımm....ve 44 yerİ gelİyor 42 beden gİyyİorum. Kemİk yapım bİraz İrİ olduĞu İÇİn 75 kg. GÖsterdİĞİmİ sÖylÜyor herkes...bana ne Önerİrsİnİz...sİzler nasıl rejİm yapıyorsunuz...
Olsun o bİle İİ bİŞİ bence...:):) İnŞ. Bende verebİlİrİm..
Ben Çıkıyorum İnŞ. GÜsel haberler İle p.tesİ sabah gİrİcem..ve kaÇ kg olduĞumu ne yedİĞİmİ ne spor yapt.hergÜn yazarım..İİ akŞamlar
flekscim görüşürüz fırına gitmişken bi simitte kendine alıver canım :jeyyar:
daha bir hafta var eritirsin:roflol:bilmem artık rakibiz yiyeceklerini ona göre düşün derim ben sonra cuma günü üzülmek yok ona göre[
merhaba kızlar merhaba rakibim yok kız alırmıyım hiç önceden olsa alırdım tabi şimdi rakipte bulmuşken kendime dimi ama
buarada ben verdiğim kiloyu yazayım rakibem bebeq seni tebrik ederim a.s.
ben verilen 600 gr la sanırım ancak sonuncu olurum :tomato::çok üzgünüm:
başlangıç kilom 85 400
geçen hafta 83
bu hafta 82400
verilen 600(
mrb kızlar anca fırstım oldu yazabiliyorum yoğun bi gundu 1 kilo gitmiş bendendegr söleyemicem tartı öle deyil çünkü 84 idim 83 olmuşum aylıncim b zahmet değiştiriver bitanem daha yemeğimi yiyemediğim için sona gelcem yazmaza
aylin fileksi nasılsınız aylincim gitmemiş bu hafta kg haftaya birincilik senin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?