80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle geçmiş olsun canım... öncelikle kilo vereceğine konsantre olmaslısın
ve genelde geçmişi okduysan eğer ki vakit bulursan oku derim göreceksin
arkadaşlarımız genelde sık sık yani 6 öğün ve az az yiyorlar bol su ve spor
arada bazı sıvılar alınıyor metobalizma için

buarada ben verdiğim kiloyu yazayım rakibem bebeq seni tebrik ederim a.s.
ben verilen 600 gr la sanırım ancak sonuncu olurum :tomato::çok üzgünüm:
başlangıç kilom 85 400
geçen hafta 83
bu hafta 82400
verilen 600 (

bugün yediklerimide yazayım
sabah yarım kase sütlaç
ara 2 adet bisküvi
öğlen 4 kaşık pilav şinitzel yarım çorba
ara 2 kepekli bisküvi
şekersiz çay 1,5 su ve yürüyüş yapamadım (

Olsun o bİle İİ bİŞİ bence...:):) İnŞ. Bende verebİlİrİm..

vericeğine inan zayıflayacağına inan ve vaktin olursa buraya takıl çalışan anne evhanımı öğrenci arkadaşlarımız var vakit buldukça buraya takılıyoruz ve motive oluyoruz destek veriyoruz birbirimize gerçekten güzel dostluklar oluşuyor..
hergün yediklerimizi bildiriyoruz
cuma sabahları tartılıp sonucu yazıyoruz canım

Ben Çıkıyorum ınŞ. GÜsel haberler ıle p.tesı sabah gırıcem..ve kaÇ kg olduĞumu ne yedıĞımı ne spor yapt.hergÜn yazarım..ıı akŞamlar

Ben Çıkıyorum İnŞ. GÜsel haberler İle p.tesİ sabah gİrİcem..ve kaÇ kg olduĞumu ne yedİĞİmİ ne spor yapt.hergÜn yazarım..İİ akŞamlar

tamam canım ii akşamlar sabah ve gün içindede sohbetlere katılabilirsin ben sabahları olamıyorum sabahları sabah şekerlerimiz var yani :))
ancak işten sonra 4 ten sonra filan girebiliyorum bye bye

handerya çok farketmişsin yaaa.. sanki biri arkadan belini büzmüş kaydirigubbakcemile3 süper görünüyorsun bugün ... başka resim paylaşan yokmuuu bak nasıl gaza gelioruzzzz hadi kızlar gösterin kendinizi neslihan canım sende hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun der sonrada gazan mübarek olsun gitsin kilolar diyoruzzzzzzzz haydeeeeee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

mrb kızlar anca fırstım oldu yazabiliyorum yoğun bi gundu 1 kilo gitmiş bendendegr söleyemicem tartı öle deyil çünkü 84 idim 83 olmuşum aylıncim b zahmet değiştiriver bitanem daha yemeğimi yiyemediğim için sona gelcem yazmaza

ablammmm koltuklarin cok güzelmis :roflol::roflol::roflol:

naniknanik caktirmayin kiskandigimdan kendisine birsey demicem :roflol::roflol:

saka sakaaa cok fark var ablam süperr olmusssunnn.... tebrikler devammm bölee alkisalkisalkis

sükret ablam ben 100gr artidayim ilk kez, regl den siskinlik var

ablam daha yeni gördüm bana yazdigini
lütfen birine yazdiginizda KIRMIZI yapin ismi, cabuk görüyoruz ozaman emi :jeyyar:
tabi degistiririm, tebrikler bu arada.

bugün yediklerim

sabah: -
öglen : sadece 4 kasik patlican yemegi, 4 kasik makarna yedim.
1,5 litre su simdilik ve 1 saat spor

aksam patatesli köfte, 3 patates parcasi, 2 köfte
ve salata.

bugün yediklerim
sabah --- tost ve çay
öğle---yok
ikindi---2 sigara böreği,patates salataı.arkadaşdaydım

akşam---,1 elmave iksir
1.5 ltsu ve 1saat yürüyüş
karnımda çok acıktı ama bu saaten sonra yemem birşey iksir içerim 1 bardak daha

a.s.iyi akşamlar arkadaşlar bu gün başım agrıyordu ilşac ictim ancak girebildim KG VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMa.s. veremeyenler ve banada tabikiklava:klava:klava: hak ettik malesef
LAVİTA canım cok üzüldüm bence bizden yana bir sorun yok sen daha az girdigin icin böyle düşünüyorsun sana sevgimiz sonsuz yok öyle birşey görmemiş olabiliriz
HANDERYA
evet sopayı hak ettim kötükedihüsoklava:klava: dogru söze ne denir ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bu arada cok güzel vermişsin tebrik ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…