80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahayyyy ilahi kuşumm senin gibi hatunu kim cesaret edebilirki boşamaya
güzellik,marifet, zerafet eniştemiz çok şanslı anam çokkkk
inşşş. bir ömür bilin birbirinizin kıymetini

akşam kocam gelince okuycam bu yazdıklarını ona
ayağını denk alsın

canım benim tatlı diline sağlık

ellerine sağlık canım ne güzelde şeyler yapmışsın
dekoratif tabaklarını çok beğendim, bende çok severim böyle şeylerii
illaa masaya renk vermelii bişiyler

sende çok hoş görünüyorsun tatlım...

taşucu-mersin silifkedeki taşucu mu, çok güzeldir oralar
iyi eğlenceler

ooo toprağım maşallah sana
aman dikkat et de çok yorma kendini,
inşallah hayalerindeki o sakız beyazı masa örtülü, sardunyalı- begonvilliii harika cafeyi açarsın da
bende çırağın olurum

bugün çok şükür evimdeyim,
3 gündür bi oyana bi buyana, kardeşimle 1 ayın acısını çıkardık
neyseki ihtiyacı ola herşeyi aldı
içine sindi hepsi, bende çok sevindim tabikii

ramazan ramazan derken bitiyor bile, allah bi dahaki seneye görmeyi de nasip eder inşallah

bayramda ailemle geçiricez, çok heyecanlıyım, herkesi bi arada görme şansım oluyor
köyde bayram bi başka güzel

çok tatlı bir kombin önerisi, jean kot, etek, tulum, gömlek, ceket bu sene çok moda
varsa, dolabınızda kıyıda köşede hemen çıkarın :))

Son düzenleme:
tulumum için yaptınız yorumlara da teşekkür ederim kızlar ama
yok göbeğim felaket bu ara
sanırım ondan öyle hissettim, bende çoks everk giyiyorum teşekkürler hepinizee

Son düzenleme:
ay canım benim yeter ki bebişlerimiz gelsin ben hazırlarım en güzelinden ayıp ediyorsun. hem o zamana kadar ustalaşırım da..ara kablomu kaybettim pc ye bile aktaramadım fotoları.. arayıp bulmaya da vakit de olmadı..Söz canım en kısa zamanda..

[ [/COLOR][/B]

ooo toprağım maşallah sana
aman dikkat et de çok yorma kendini,
inşallah hayalerindeki o sakız beyazı masa örtülü, sardunyalı- begonvilliii harika cafeyi açarsın da
bende çırağın olurum
[/QUOTE]

oo toprağım o günlere çok var daha da valla hayali bile güzel..ben elim hızlansın güzel modeller çıksarayım diye bakıyorum..bebiş de olursa 2 aylık doğum iznini de bunlara yoğunlaşarak geçirirsem iyice ustalaşırım..bir de şu şeker hamurlu pasta olayını halledebilirsem o zaman çok sipariş alırım..bakalım kısmet bu işler..bir arkadaşın arkadaşı varmış..kız geçen seneye kadar normal kurabiye yapmayı bile bilmiyormuş. bir kursa gitmiş 2.5 aylık sonra bir sene içinde öle büyümüş ki şimdi yalılarda yapılan nişanlara kurabiyeler hazılrıyormuş demet akalının bütün org kurabiyelerini o yapıyormuş..vayy be dyor insan..başka bir kadın odtü mü ne mezunu yurtdışında master yapmış 10 sene finans sektöründe yöneticilik yapmış yani kallavi bir kariyeri varmış ama kadın bırakmış herşeyi pasta kurabiye işine girmişi bir yer açmış kocası da işi bırakmış sırf bu işle uğralıyolarmış şimdi..çok da zenginlermiş..böyle hikayeleri duyunca acaba diyorum ya acaba bir umut olabilir mi sevdiğim işi yapabilmek:)

nihal :79::79::79::79::79: nasılsın canım

iyiyim be selmacım nolsun işte koşturuyorum..sen naıslsın ortim?
ben listeye falan bakamadım geçmişte 50 sayfa bakamadım tabi..
noldu son durum de yaklaştım mı sana bakim..?
bu hafta artı olmam işallah çok fena bozdum düzenimi..çok bişi yediğimden değil de 3 gün kahvaltı yapamadan geldim işe burda da fırsatım olmadı..spor da yapamıyorum falan bayram sonra asılcam artık..

ya nihalcim ne yaklaşlması sen beni gectin bile

selam kızlar nasılsınız inşallah keyifler yerindedir. ben çok yogunum hem bayram üzeri hemde ay sonu birbirine karıştı avanslardı ödemelerdi kdv muhtasar herşey üstüste geldi evdeki tadilatta son hız devam daha kızıma bayramlık alışverişine çıkıcam bayramın 3 günü yegenlerin sünneti var kendime bişeyler bakıcam daha iftara gidilecek yer var çagırılacak bi arkadaş var ve ben maalesef bu sabah regli oldum başındada olmuştum başından 5 gün sonundan 6 gün 11 gün borcu nasıl ödeyeceğim Allahım sen yardım et

Denizcim kolay gelsin canım..eşim de uhasebeci ya biliyorum ne yoğun olduğunuzu Allah kolaylık versin çok işin var gerçekten..

selam yavru kuşlar nasılsınızzz
çok verimli degilim eskisi gibi giremiyorum yogunum
nilgüncüm cuma günü gece çıkıcaz cnm inşş yola
bugün akşam son eksikleir alıcazz gidip
yarında bavulları hazırlamaya başlıycam cuma günüde agda işleirmi halleidcem öle işte

ama çok şişim ya regli dönemine geldi yaa tam rezil gibi şiş şiş gidicem ve dikkat edemiyorumda
bugündee gözlemeleriii hüplettim yani ama akşam yemem artık şimdi form çay içicemm

izloşum
sen resimmi ekledin ku anam ben kötr mü oldum sabah özellikle baktım izlem gelmiştir gece diye yazıları göremeidm
dedim izlmede gelmemmiş gece

nihalim
cnmm maşş okurken yoruldummm sende yaparken yoruluyorsun eminim ama sana bi ışık ve renk kattı
bence dahada pozitiff oldunn cnmmm

tülinnn
sunumlara bende bayıldımmmm helede tabaklaraaa
bende tabakçıyım bayılıyorum şık şıkırdım şeylereee

bugün eşimin teyzesine gittik
kollarıı ve yakası şifon ,kemer kısmıda şifon olan bir tişört giydim
altınaa dar paça kot
minicik topuklu bantlı terliklermide giysim görenler bayıldırlarrr :)))))))))

Banucum kolay gelsin işlerin canım ohh tatil gibisi var mı beee..hiçbişeyi takma canım..Tespitinde kesinlikle haklısın eşim de şaşkınlıklar içerisinde beni izliyor..saatlerce oturduğu yerden kalkmayan kadın şimdi oturmak yatmak bilmiyor inanamıyorum diyor..uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim banucum..bundan sonra psikolojik rahatsızlığı olanı görürsem dicem kardşeim bir hobi bul valla kendini dinlemeye vaktin olmuyor

emzirirken daha çabuk veriyorsun çünkü bebişin seni emerkene senden kalorileride hüpletiyor

ve sen homini homini yemezsen bebem benim gibi verirsin kilocuklarını heç sıkılma ,bu arada ben Gülay
3 ana 3 ara öğün ye 3 ana öğünde çavdar ,tambuğday yada kepekli ekmek ye ,1 er 2 şer dilim ama o ekmek yediğin öğünlerde başka karbonhidrat alma ,piriç,makarna,bulgur ,mercimek gibi ...onun dışında ekmek,yemek süt yapmaz güzelim kimseyi dinleme,sütü yapan sudur sadece bol su iç,meyvesuyu,soda iç...ara öğünlerine meyve,yoğurt,ayran,süt koy....hebide sakın unutmaki emzirmeyi kesince insan kilo alıyor malesefff

bide bu topikten ayrılma ,menülerimizi incele ve kendini frenle

Son düzenleme:
BEN GELDİİİİMMMMM... ankaraya değil gaziantepe hani şu diyete zorla başlattıgım ablamlara gidicez çoooook mutluyuuummmm
çoook teşekkür ederim canııımmmm...ah bana kalsa bide şu küçücük mutfaktan kurtulsam neler neler alıcamda işte yer yok. zaten eşimde benim tabak çanak merakıma felaket kızıyoooo..bi keresinde bi tabak daha alırsan döverim bak demiştiiii
canım teşekkür ederim sofrada daha hoş duruyorlardı örtüyle falan ama çekemedim misafriler varken.sanada kolay gelsin

tülin naber bacım ,görüşemedik bugün sana menümü yazıyım da bi bak

sabah
1 kase k-fleks,süt
12 de geç kahvaltı gibi yaptım acıkınca tekrar
1 dilim ekşi maya ekmek
2 yumurtadan omlet kaşarlı sucuklu
az peynir,az domates veeeee 14 adet yeşil zeytin tabağa ne koyarsan bitirme sorunu var bende (annem hep arkadan köpekler koşturur demişti küçükken hala köpek koşcak sanıyorum bu yalana elay bile inanmıyo

ara kahve

az önce akşam yemeğimi yedim yarım tabak hazır mantı,2 adet cordon blue tavuktan
çok tokum şuan arada üzüm ve şeftali yemeyi düşünüyorum yemek olayı btti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…