hahayyyy ilahi kuşumm senin gibi hatunu kim cesaret edebilirki boşamaya
güzellik,marifet, zerafet eniştemiz çok şanslı anam çokkkk
inşşş. bir ömür bilin birbirinizin kıymetini
bugunkü menüme gelelimmm coştum coştuuummm
sahur : 1 tam b.ekmek / domates / 1 haş. yumurta / peynir /salatalık / 1kupa çay
iftar : yarım kase çorba
1 servis kaşığı kuru fasülye / 1 kaşık pilav / salata / 5 6 kaşık cacık / 4 5 kaşık patlıcan salata / yarım baget
ara : 1 güllaç (yani niye getirdinizki yaaaaa) / 2 bardak çay
slmlar canlarım kv de kaldığım için gelemedim perşembe sabah da tatile gidiyoruz inşallah önce konyaya oradan taşucuya gideceğiz inş yine imkan nbulursam gelmeye çalışacağım şimdi çımalıyım iyi geceler herkese özledim yahu kendinize iyi bakın
valla tatlım daha hiç arkadaş dışındakilerden sipraiş almadım olay çok hızlı başladı..ben şehir fırsatından 3 er saatlik workshop aldım oraya gititm çok keyif aldım..önce çikolata malzemeleri alıp evde yapmaya başladım gelen gidene ikram derken beni gaza getirdiler tadı çok güzel kesinlikle bunu satmalısın diye hehe dedim kaldı..sonra kurabiye malzemelerine daldım amanın bir baktım 430 tl malzemelere harcamışım..ama napayım almamm gerek çeşit yapmak için bir kalıp 7.5 tl kızlar düşünün..ee onlardna vagzeçip bırakmak da istermedim..ama o kadar zengin de değilim bana fazla masraf bu napayım napayım dur dedim ben çikolata yapıp satayım malzemelrin parası çıksın..işte eminönündne şık kutular aldım onlara çikolata koyu satıcam fikir bu..kurabiyeleri de keyfine yapıcam..sonra oturduk işte ilk deneme bayıldım süper zevkli beni hayatta hiçbir güç 6 saat hiç durmadan bişi yaptıramaz..neyse sonra özendim arkadaşıma doğuma bişi görtürceğime sevinsin hadi bunlardan yapayım dedim aaa baktım çok güzel olduylar dur kızlara göstereyim dedim ..hiç aklıma gelmez mesela insanlar elbiseli vosvoslu kurabiye yaptırıyolar bayramda gelen çocuklara yeğenlere vermek için ..ben hani görürler sonra toplu sipariş verirler diye düşünmüştüm doğumgünü ,doğum için falan ana bir baktım 3 tane ondan 5 tane bundan lar da geliyor..aa dedim bu da bir fikir..nişan kurabiyesi istendi mesela..onu yapıcam falan..çikolata kutularım bitti yenilerini almaya gidicem eminönüne c.tesi..amanın..
diycem şu canım bayramdan sonrası için tabi ki şehirdışına da sipariş kabul ederim..kargo parasını karşı ödemeli ya da fiyata ekleyerek gibi canım..ben tanesi 2 tl ye yapıyorum piyasada 4,5 TL bu kurabiyeler..herkes ucuza veriyon değer mi çok uğraşıyosun diyor ama kendimi düşündüm bir doğumgünü olsa çocuğumun 30 tane için 150 yazık çok fazla..geliştireyim kendimi de sonrasına bakarım..
bakarsınız işler büyür ben bu işlere dalarmışım kızlar..
deryacım çok sağol canım dua edin de bol müşterilerim olsun..herkes yaptıklarımı çok beğensin ben de mutlu olayım
ay canım benim yeter ki bebişlerimiz gelsin ben hazırlarım en güzelinden ayıp ediyorsun. hem o zamana kadar ustalaşırım da..ara kablomu kaybettim pc ye bile aktaramadım fotoları.. arayıp bulmaya da vakit de olmadı..Söz canım en kısa zamanda..inşşşlh canım bak şimdi biraz daha kendini geliştir etraftanda gören bilen olunca müşterinde artarşimdiden sölim tedavim olumlu giderde bebiş gelirse doğum için çikolata kurabiye ne varsa sipariş vericem haberin olaa..
canım birde fotoları görsek yoksa ağlamayana yokmu:95: :90::90:
canım ben de dün dayanamadım yedim ama paketi 6 ya böldüm 1 küçük parça yedim.sen de lütfen bundan sonra 1 top ye.inan değil 3 top 10 top da yesen en fazla 15 dk sonra ağzında tadı falan kalmıyor.ama bi o kadar şekr yağ giriyor vücudumuza.sonra da bunları eritmek için uğraş babam uğraş....
hoş geldin ben nilgün..
merhaba hoş geldin ben nilgün.dün midem bulandı demişsin ama abur cuburu da doldurmuşsun mideye.çok yanlış bir yeme olmuş.yolculuklarda canımız bu tür şeyle istiyor ama sandviç gibi alternatifler hazırlarsan kendine daha iyi olur.meyveli yoğurt falan..
canım süpersin bu işe daha da yoğunlaşmalısın.yani bi süre devam et ama sonra asıl işin bu olsun bence.2 iş nasıl yürür yoksa..eşin de destekliyordur seni değil mi?
blog falan da hazırla bence...
Nilgüncüm eşim site açacak bana da şimdi daha erken diye düşünüyorum..Netten sipariş alanlar yetişemiyolarmış ben de malum akşam 19.30 da eve geliyorum çok zor olur iyice elim alışsın onu bekliyorum..Herkes diyo zaten bu iş senin esas işin olsun pastayı da öğren diyolar da durun diyorum yavaş
valla eşim destekliyor da yorulmama kızıyor hobi diye başladın seri üretime girdin diyor..ee şimdi acemiyim ya 6 satte bir kurabiye seti çıkarabiliyorum onun yüzüne bakmıyorum tabi..o nedenle şikayetçi hafiften..ama sağolsun pek sesini çıkarmıyor..
tulumum için yaptınız yorumlara da teşekkür ederim kızlar ama
yok göbeğim felaket bu ara
sanırım ondan öyle hissettim, bende çoks everk giyiyorum teşekkürler hepinizee
nihal :79::79::79::79::79: nasılsın canım
iyiyim be selmacım nolsun işte koşturuyorum..sen naıslsın ortim?
ben listeye falan bakamadım geçmişte 50 sayfa bakamadım tabi..
noldu son durum de yaklaştım mı sana bakim..?
bu hafta artı olmam işallah çok fena bozdum düzenimi..çok bişi yediğimden değil de 3 gün kahvaltı yapamadan geldim işe burda da fırsatım olmadı..spor da yapamıyorum falan bayram sonra asılcam artık..
ya nihalcim ne yaklaşlması sen beni gectin bile
selam kızlar nasılsınız inşallah keyifler yerindedir. ben çok yogunum hem bayram üzeri hemde ay sonu birbirine karıştı avanslardı ödemelerdi kdv muhtasar herşey üstüste geldi evdeki tadilatta son hız devam daha kızıma bayramlık alışverişine çıkıcam bayramın 3 günü yegenlerin sünneti var kendime bişeyler bakıcam daha iftara gidilecek yer var çagırılacak bi arkadaş var ve ben maalesef bu sabah regli oldum başındada olmuştum başından 5 gün sonundan 6 gün 11 gün borcu nasıl ödeyeceğim Allahım sen yardım et
selam yavru kuşlar nasılsınızzz
çok verimli degilim eskisi gibi giremiyorum yogunum
nilgüncüm cuma günü gece çıkıcaz cnm inşş yola
bugün akşam son eksikleir alıcazz gidip
yarında bavulları hazırlamaya başlıycam cuma günüde agda işleirmi halleidcem öle işte
ama çok şişim ya regli dönemine geldi yaa tam rezil gibi şiş şiş gidicem ve dikkat edemiyorumda
bugündee gözlemeleriii hüplettim yani ama akşam yemem artık şimdi form çay içicemm
izloşum
sen resimmi ekledin ku anam ben kötr mü oldum sabah özellikle baktım izlem gelmiştir gece diye yazıları göremeidm
dedim izlmede gelmemmiş gece
nihalim
cnmm maşş okurken yoruldummm sende yaparken yoruluyorsun eminim ama sana bi ışık ve renk kattı
bence dahada pozitiff oldunn cnmmm
tülinnn
sunumlara bende bayıldımmmm helede tabaklaraaa
bende tabakçıyım bayılıyorum şık şıkırdım şeylereee
bugün eşimin teyzesine gittik
kollarıı ve yakası şifon ,kemer kısmıda şifon olan bir tişört giydim
altınaa dar paça kot
minicik topuklu bantlı terliklermide giysim görenler bayıldırlarrr :)))))))))
Günaydın..
82,700
5 ay önce doğum yaptım o zamanda yazmıştım burada ki arkadaşlar erken bekle dedi 6. ayını5 aylık yiter ya gitsin göbüş popo bacaklar yeter =D
nORmalde yediğim şeylerin yarısını yemeye karar verdim bol salata bol yeşil çay =)))
Tavsiyelerinize açığım yardımlarınızı bekliyorummmmm =)))
çoook teşekkür ederim canııımmmm...ah bana kalsa bide şu küçücük mutfaktan kurtulsam neler neler alıcamda işte yer yok. zaten eşimde benim tabak çanak merakıma felaket kızıyoooo..bi keresinde bi tabak daha alırsan döverim bak demiştiiiiakşam kocam gelince okuycam bu yazdıklarını ona
ayağını denk alsın
ellerine sağlık canım ne güzelde şeyler yapmışsın
dekoratif tabaklarını çok beğendim, bende çok severim böyle şeylerii
illaa masaya renk vermelii bişiyler
sende çok hoş görünüyorsun tatlım...
61:
canım teşekkür ederim sofrada daha hoş duruyorlardı örtüyle falan ama çekemedim misafriler varken.sanada kolay gelsinselam yavru kuşlar nasılsınızzz
çok verimli degilim eskisi gibi giremiyorum yogunum
nilgüncüm cuma günü gece çıkıcaz cnm inşş yola
tülinnn
sunumlara bende bayıldımmmm helede tabaklaraaa
bende tabakçıyım bayılıyorum şık şıkırdım şeylereee
rr :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?