80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben tülin hoşgeldin. elay83 ünde yani gülayımında dediği gibi canım bol sıvı sadece süt yapıyor. sende biliyorsundur artık eminim. kimseye kanıpta şekerli kompostolar falan içme. ben o kadaaaar çok içtimki hergün 1 2 kavanoz içirirlerdi annemler. sen benim hatamı yapma.ara öğünlerini bol tut. yemek yapamıyorsan bisküvilere saldırma.kuru kayısı incir , galeta, leblebi bulundur evde bolca. bebeğini sağlıkla büyüt canım

abooooo bayıldıııımmm menüne çok güzel canım.kaşarlıı sucuuukkklluuu mayalı ekmekli 15 zeytinliiii afiyet olsun canımmmm...15 yeşil zeytinmiiiiiii 15 yeşil . yaklaşık 11 siyaha bedel yaniiiiiii....kaşar sucukkkk az peynniiirrrr....köpek koşmaz emin ol canımmm ama ben koşarımmmm ısırırırııııımmmmmbide çok tokum demişsin töbe töbe dalgamı geçiyosun. eh tokda olman lazım zaten.üzüm yeme şeftali ye bari...bu menüyü okumamış sayıyorum.yarınını merakla bekliyorum gülüümmm..biraz sert olayım artık aaaaa yarın perşembe...75 800 gördün coştun aaaaaa

ben o 15 yeşil zeytii sat 12de yedim ,hepsi uçtu gitti
1,5 saat salonda spor yaptım tamam mı ben ,şeyimden ter aktı tamam mıbukadar üstüne gelinmezki bi insanın öliyim ben ,evet gidip bizim kanal köprüsünden atlıyım geliyim

kuzum çok yüzsüzüm demi valla adet öncesi kendini bilmezlik sendromu bu ,özür dilerim bi daha yapmıcam yaparsam ısır beni anammmmmmmm

tmmm ısırırım artık. bende şiştim kurufasülye bitirdi beni:90::90::90: gülüm zeytin direk yag..5 zeyin 1 tatlı kaşığı oldguna göre 15 tanesi 1,5 çorba kaşığı yaklaşık 200 kalori hoşgeldiiiinnn..ama 1,5 saaat spor maşallahhhh ben masayı hazırlayayım şimdilik kaçıyoreeeee

bol bol su için sebze ve meyve yiyin.hamur işinden uzak durun.bunları yapmanız yeterli olacaktır..

oo toprağım o günlere çok var daha da valla hayali bile güzel..ben elim hızlansın güzel modeller çıksarayım diye bakıyorum..bebiş de olursa 2 aylık doğum iznini de bunlara yoğunlaşarak geçirirsem iyice ustalaşırım..bir de şu şeker hamurlu pasta olayını halledebilirsem o zaman çok sipariş alırım..bakalım kısmet bu işler..bir arkadaşın arkadaşı varmış..kız geçen seneye kadar normal kurabiye yapmayı bile bilmiyormuş. bir kursa gitmiş 2.5 aylık sonra bir sene içinde öle büyümüş ki şimdi yalılarda yapılan nişanlara kurabiyeler hazılrıyormuş demet akalının bütün org kurabiyelerini o yapıyormuş..vayy be dyor insan..başka bir kadın odtü mü ne mezunu yurtdışında master yapmış 10 sene finans sektöründe yöneticilik yapmış yani kallavi bir kariyeri varmış ama kadın bırakmış herşeyi pasta kurabiye işine girmişi bir yer açmış kocası da işi bırakmış sırf bu işle uğralıyolarmış şimdi..çok da zenginlermiş..böyle hikayeleri duyunca acaba diyorum ya acaba bir umut olabilir mi sevdiğim işi yapabilmek:)[/QUOTE]

herkes önce hayal ederek başlıyor nihalciğim.sen neden başarmayasın?yaptığı işi seven insan her zaman başarılı olur.

ramazan sonrası tutarsın artık üzülme.elinde değildi ki? işte de kolay gelsin canım..

kızlar ben göbek fıtığım var diye mekik çekemiyorum ya.spor yaparken bari karnıma yağ sürüp streç sarayım diyorum.gülçin yapıyordu bir ara bi de zuzum mu yapıyordu.derya sanırım sen de bir ara almıştım o yağları.hangi yağlardı söylesenize.

benim aklımda lahana yağı kalmış bir tane daha vardı sanki..

Doctors Cure At Kestanesi Balsamı GittiGidiyor.com'da #38242898

canım aç linki sayfayı azıcık kaydır büyük ekran fotosunu görüceksin
ürünün..
canım ürünün orjinali bu.
karnın nasıl oldu canım iyimisin?
hayırlısı inşşş. canımm
tülinnnn bu akşamda ben mi gelsem kuuuu maşallahhh pek begendim yemekleriniii anaa gele gele iki kişi mi geldi? olsun ellerine saglık canımm............
canımcım alıntım uzun olunca ben unuttum süprizi kuuuu
şeyy dicektim karbon yapıyom dediğim sıkı degil ama daha fazla protein almaya gayret gösteriyorum
vee cumaya göre 1.200 eksideyimmm
senden naber kuşum?
canım yukarda yazdığım linkte çıkan büyükk resim ürünün orjinali benim evdeki bu yani.
ohhhhh maşallahhhh canım benim elleriine saglıkkkkk artık foto koyarsın bi ara kurabiye çikolatalar
yap canım yap ama yimee
canım iki haftam doldu diyosun ama bildirim yapmadım diyosun ilahi canım deryacım müneccimmi nerden bilsin senin başlangıcın nedir, hedefin nedir, boyun kaç, kaç beden giyiyosun,spor yapıyomusun bunların bildirimini yap ki listeye girebil degil mi ama?
canım tek formülll bollll suuu, az ye sık ye asla aç kalmaaa yavaş yavaş azaltarak git tüm yediklerini ve sakın hazır kutu meyva sularını içme meyvenin kendisini yee inşşşş. kolaylıkla kurtulursun fazlalıklarındann
Eki Görüntüle 246472

çok tatlı bir kombin önerisi, jean kot, etek, tulum, gömlek, ceket bu sene çok moda
varsa, dolabınızda kıyıda köşede hemen çıkarın :))

ellerine saglık canım ama evde kot olarak sadece pantullarım varrr başka kot bişim yok etek filan olsada giydirmez ki benim numunelik kocammm

göbek eriten bitkisel yağlar:

Mazlemeler:

* limon suyu,
* susam yağı,
* biberiye yağı,
* okaliptüs yağı

Hazırlanışı ve kullanımı:

Birer çorba kaşığı limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırın. Yağlarından kurtulmak istediğiniz sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yapın.
nilgüncüm bunları buldum ortim belki işine yararr

Kocaeli bölgesinde oturan kilo vermek istiyorum ve yardıma ihtiyacım var diyen bayanlar özel mesaj gönderebilirlerse görüşme ayarlayacağım ücretsiz vücut analizi hediyelerim var bunları kullanacaklardır ve bu aşamadan sonra analizi değerlendirip kilo vermeye başlıcaksınız mesajlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
3. Günün menüsü

Kalkınca; 2 sb ılık su, maydanoz kürü

1. Öğün; 2 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 5 adet ceviz, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası

2, Öğün; 1 adet çipura balık, soğan salatası, 1 sb kefir, 20 adet badem

Sıvı; 2.5 lt su, 2 sb yeşil çay

Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su

Spor; Yok.......

gamze hanım sizin tam olarak mesleginiz nedir ve kocaelinin neresindesiniz? açık konuşmak gerekirse
ben sizin söylediklerinizden pek bişi anlamış degilim açıkçası
bi diyosunuz size yardım ediyim var mı sorularınız
kilo veremediniz mi veripte aldınız mı yada koruyamadınız mı falan diye
sonra diyosunuz kocaeli bölgesindekilere yardım edebilirim
ücretsiz analiz hediyelerim var falan daha açıklayıcı olursanız sevinicem.........

canım tebrik ederim 3. günüde atlattın:81::81:
inşşş. herşey istediğin gibi olur şimdi yediklerin miktar olarak fazla geliyo gözüme ama karatay yapıodun sanırım sen?
o yüzden menünle ilgili pek yorum yapmıyoruz çünkü yemen gereken ölçüleri daha iyi biliyosun diyetinin özelliklerine göre
yanlız ben o bademe takıldım o bildiğimiz badem dimi? geçen bi arkadas ufak salatalıklar için badem salatalık için badem yazmış biz onu kuru yemiş olan badem sanmıştık mesela çünkü 20 tane diyosun o yüzden takıldım canımcım:)

afiyet olsun canım, hem aldığın kaloriyi hemen yakmışsın

anacım platesi iki kezmi yaptın :26: sen bu enerjiyi nerden buluyorsun bakem bize söylede bizde yapalım
plates yapıyorum denmez sadece 10 dk hoplatıyom enerji kaynağımsınız canımmmm

elinin yatkınolması çok güzel canım bol siparişlerr insanın sevdiği birşeyle meşgul olması tatlı bir yorgunluk inş maddi olarakta seni tatmin eder yokmu yaptığın çikolatann kurabiyelerin resimleri blog açıp daha fazla kitlelere ulaşabilirsin acizane fikrim

gamzenin niyeti belli reklam

iyiakşamlar kızlar... bugün full yoqundum öldüm bittimm alışveriş beni mahvetti ve bitmek bilmedi...bayram sonunda düqünümüz var kızımın abiye kıyafetinin üstüne cepken eşarp ve platform topuk abiye ayakkabı aldık...fanztazi beyaz pardesü 2 etek bide bluz aldık..2 tanede tekerlekli valizlerden...eve geldim dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıkladık kızımla...namaz kılıp mukabele okuyasıya eşim geldi...bu defada onunla alışverişe çıktık...hediye götüreceqimiz çikolatalarımızı aldık...yarın izmirden halam ve kuzenim geliyorlar..birazda takviye erzak alışverişi yaptık...eve geldim dondurucuda mantı vardı hemen onu pişirdim köfte patates biber kızarttım kızımda ayran yaptı iftara 10 dakika kala mutfaktan çıkabildim..ayaklarım kopmuş aqrıdan bu akşam teravih namazına gidemicem..maden suyu içiyorum şimdi...başımı yastıqa koysam uyucam yatsı namazını kılmak için ezanın okunmasını bekliyorum sonrasında cupp uyku....yarın daha çok işim var...misafirler gelmeden temizlik ve yemeklerimi yapmam lazım...kuaförede gidicez kızımla...gün bitmeden ve halamlar uçaktan inmeden işlerimi bitirmem lazım...hepinize iyi akşamlar Allah rahatlık versin arkadaşlar..

kızlar eşimin kuzeni bizde eşimde işte kuzeni ist. ünv okuyacak rizeden geldi yol yorgunu uyuyor uyanınca giremem daha menümü yazıym çıkarım
menüm
sahur
1/2 börek
çay

iftar
bamya
salata
tavuk ızgara
çavdar ek

2 lt su
bu arada pasta yaptım yerim gibi nefsim ağır geliyo
halı yıkadım terasta ellerim parçalandı resmen ama kızımla yıkamak ayrı zevk verdi eşiminde parası cebinde kaldı daha spor beklemen yaniiiiiiiiiii

Sevgili Zum, ben de soracaktım ama forumda yeni olduğum için sizler sorarsınız diye bekledim... Sevgilerimle...

Bugun kü menüm
Sahur : 2 dilim ekmek
salatalık
1 y.k kaşığı reçel

İftar: 1 kase çorba
Patates salatası
4 kaşık fasulye
3 kaşık pilav
1 dilim revani

sahura kadar 2 litre su

iyi akşamlar senacım anlaşılan bayagı bi koşuşturma içindesin Allah yardımcın olsun.. sanada Allah rahatlık versin inş.
yemegimide yaparım,halımıda yıkarım, misafirimide ağırlarım, eşimide bütçemide düşünürüm diyosunnn ee bende sana vallahi süpersin diyorumm
Sevgili Zum, ben de soracaktım ama forumda yeni olduğum için sizler sorarsınız diye bekledim... Sevgilerimle...

canım burda yeni eski diye bişi yok sorabilirsin tabiki burda herkes(saygı çerçevesi dahilinde) fikrini beyan edebilir
bu arada sana bi soru sormuştum menünle alakalı galiba gözünden kaçtı ama iyi gidiyosun inşş. devamı gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…