Günaydın..
82,700
5 ay önce doğum yaptım o zamanda yazmıştım burada ki arkadaşlar erken bekle dedi 6. ayını5 aylık yiter ya gitsin göbüş popo bacaklar yeter =D
nORmalde yediğim şeylerin yarısını yemeye karar verdim bol salata bol yeşil çay =)))
Tavsiyelerinize açığım yardımlarınızı bekliyorummmmm =)))
abooooo bayıldıııımmm menüne çok güzel canım.kaşarlıı sucuuukkklluuu mayalı ekmekli 15 zeytinliiii afiyet olsun canımmmm...15 yeşil zeytinmiiiiiiitülin naber bacım ,görüşemedik bugün sana menümü yazıyım da bi bak
sabah
1 kase k-fleks,süt
12 de geç kahvaltı gibi yaptım acıkıncatekrar
1 dilim ekşi maya ekmek
2 yumurtadan omlet kaşarlı sucuklu
az peynir,az domates veeeee 14 adet yeşil zeytintabağa ne koyarsan bitirme sorunu var bende (annem hep arkadan köpekler koşturur demişti küçükken hala köpek koşcak sanıyorum bu yalana elay bile inanmıyo
ara kahve
az önce akşam yemeğimi yedim yarım tabak hazır mantı,2 adet cordon blue tavuktan
çok tokum şuan arada üzüm ve şeftali yemeyi düşünüyorum yemek olayı btti ama
abooooo bayıldıııımmm menüne çok güzel canım.kaşarlıı sucuuukkklluuu mayalı ekmekli 15 zeytinliiii afiyet olsun canımmmm...15 yeşil zeytinmiiiiiii15 yeşil . yaklaşık 11 siyaha bedel yaniiiiiii....kaşar sucukkkk az peynniiirrrr....köpek koşmaz emin ol canımmm ama ben koşarımmmm ısırırırııııımmmmm bide çok tokum demişsin töbe töbe dalgamı geçiyosun. eh tokda olman lazım zaten.üzüm yeme şeftali ye bari...bu menüyü okumamış sayıyorum.yarınını merakla bekliyorum gülüümmm..biraz sert olayım artık aaaaa yarın perşembe...75 800 gördün coştun aaaaaa
ben o 15 yeşil zeytii sat 12de yedim ,hepsi uçtu gitti
1,5 saat salonda spor yaptım tamam mı ben ,şeyimden ter aktı tamam mıbukadar üstüne gelinmezki bi insanın öliyim ben ,evet gidip bizim kanal köprüsünden atlıyım geliyim
kuzum çok yüzsüzüm demi valla adet öncesi kendini bilmezlik sendromu bu ,özür dilerim bi daha yapmıcam yaparsam ısır beni anammmmmmmm
Memlun oldum bende büşra :))) Bütün yardımlara açığım tavsiyelerinizi bekliyorum emzirdiğim için herşeyi yapamıyorum..Ama bu dönemi de kullanmak istiyorum emzirir iken kilo vermek kolay diyorlar ama nasıl..?
[ [/COLOR][/B]
ooo toprağım maşallah sana
aman dikkat et de çok yorma kendini,
inşallah hayalerindeki o sakız beyazı masa örtülü, sardunyalı- begonvilliii harika cafeyi açarsın da
bende çırağın olurum
selam kızlar nasılsınız inşallah keyifler yerindedir. ben çok yogunum hem bayram üzeri hemde ay sonu birbirine karıştı avanslardı ödemelerdi kdv muhtasar herşey üstüste geldi evdeki tadilatta son hız devam daha kızıma bayramlık alışverişine çıkıcam bayramın 3 günü yegenlerin sünneti var kendime bişeyler bakıcam daha iftara gidilecek yer var çagırılacak bi arkadaş var ve ben maalesef bu sabah regli oldum başındada olmuştum başından 5 gün sonundan 6 gün 11 gün borcu nasıl ödeyeceğim Allahım sen yardım et
canım ürünün orjinali bu.Doctors Cure At Kestanesi Balsamı GittiGidiyor.com'da #38242898
canım aç linki sayfayı azıcık kaydır büyük ekran fotosunu görüceksin
ürünün..
karnın nasıl oldu canım iyimisin?kızlar karnım bi şiş ki anlatamam
daha 1 hafta filan var, ayy bii görsenizz yaa, pembe tshirt-taytla bi resmim var ya
şu halim önceki, o pembeli sonraki olur o derece şiş yanii
hiç alışık değilim karnımın çıkmasına gıcık oluyorum
hayırlısı inşşş. canımmSevdacım ürün bitmiş gözüküyor ama araştıracağım bakalım daha zaman var ama mutlaka deneyeceğim.
Dr. ları karıştırmışım deseneİsme dikkat ederim sonuçta kalitesi test edilmiş ürünü almak isterim...
Beni iş konusunda en iyi anlayacak kişilerden biri de sensin biliyorum, bir sen bir de izlem bu durumu yaşamış insanlarsınız ama zekiyenin dediği gibi hayırlısını dilemek lazım...Hayırlısı olsun diyorum artık
Zekiyecim o kadar haklısın ki zaten bu korkular yüzünden eşimde satmıyor ya...Ya tutunamazsak, ya yeni işimizde başarılı olamazsak diye diye sürdürdük işte bu güne kadar. Ama ciddi ciddi sabrımız taştı ikimizin de..
Satalım diyorum kafeyi o parayı peşinat veririz, gireriz bir işe çalışırız taksitlerini de öder bir ev alırız...Hayalim hep bu ama eşim kendi işini yapma taraftarı, ticareti çok seviyor...Kafeyi satsak dahi hemen bilgisayarcı açma hayali var, ben de garantiye almak istiyorum işi.Ne malum bilgisayarcının tutunabileceği, bu sefer elimizdeki emeklerimizin sermayesi de gidecek
Böyle karışık bir durum işte ama hayırlısı diye dua etmek en güzeli sanırım.. Hep satılsın satılsın diyorum ama belki çok daha kötü durumlara düşeceğiz, bilemem...Hayırlısı diyelim canım, sağolsın...
tülinnnn bu akşamda ben mi gelsem kuuuu maşallahhh pek begendim yemekleriniii anaa gele gele iki kişi mi geldi? olsun ellerine saglık canımm............bugunkü menüme gelelimmm coştum coştuuummm
sahur : 1 tam b.ekmek / domates / 1 haş. yumurta / peynir /salatalık / 1kupa çay
iftar : yarım kase çorba
1 servis kaşığı kuru fasülye / 1 kaşık pilav / salata / 5 6 kaşık cacık / 4 5 kaşık patlıcan salata / yarım baget
ara : 1 güllaç (yani niye getirdinizki yaaaaa) / 2 bardak çay
canımcım alıntım uzun olunca ben unuttum süprizi kuuuufüsun hoşgeldin canım, biz iyiyiz seninde pc sorunun devam ediyor sanırım...
ortim sen menümü beğendin ama menüm sahur için çok fazla bunu biliyorum napim akşama kadar midem kazınıyor, günler uzun olunca kan şekerimde düşüyor, yani çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. senin karbon yaptığını bilmiyorduminşş. iyi bi sonuç alırsın
canım süprizin tripmibende bekliyorum sonuna ne gelecek diye görmediğini sandım madem işlerin var
sana kolay gelsin
deryacım kilo yapıyorsakalsın canım almiyimm
ellerine sağlık çok güzel görünüyor, güllacıda sorun etme hafif tatlı eee birde o yoğunluğa haketmiştin
canım yukarda yazdığım linkte çıkan büyükk resim ürünün orjinali benim evdeki bu yani.
deneyeceğim canım soğanın faydası malum kanıtlanmış inş güzeldir
sevda benim de sırtağrılarım ve varis problemim var doğru lingi bulunca paylaşırmısınız
sebze olarak yapmadan önce karar veririz canım pazarda ne varsa onu atarım içineHavuç olabilir bezelye olabilir brokoli olabilir lahana olabilir olabilirde olabilir
3 gün yapılıyor ve hergün taze canım
canlarım doğru yerden allalım işe yarasın oturmkatanmı olur varis bende çok ayakta kaldım ondan sanıyom ah ah 10 yıl çalıştım deryam aynı sorunlar bende de oldu
inş satarsınız gönlünüzce iş açarsınız tüm dualarım seninle canım
fotolar arasında snei görmek harika oldu tülin hoş görünüyon
Güllaca bende dayanamıyorumhafif tatlı die sonra kendimi teselli etsemde koca ramazanda 1 kez yedim yemeeeeeeeeeeeee
canım çamaşır suyuyla karıştırmasan domestos zaten yeter oruölu iken solumamaya çalış
ohhhhh maşallahhhh canım benim elleriine saglıkkkkk artık foto koyarsın bi ara kurabiye çikolatalarselam kızlar nasılsınız..
cumadan beri giremiyorum valla ihmal ettim sizleri de topiği de ama çoook yoğun günler geçiriyorum..kızlar benim kurabiye çikolata siparişleri aldı başını gitti onları yetiştirmeye çalışıyorum gündüz çalış eve gel sonra gece 1 e kadar çikolata,kurabiye yap..
cuma akşamı kardeşlerim geldi akşamına onlara çikolata yaptım..
c.tesi tüm gün gezdik eve geç geldik kardeşimin baldızının kızının doğumgünü var 1 ay sonra Burcu işte bizim gelin abla hadi ona kurabiye yapalım dedi haddiii oturduk onları yaptık gece 04.00 de hepsi bitemeden yattık sabah erken kalkıp devam ettik sonra onlar gitti bne arkadaşım doğum yapacak onun bebek kurabiyelerini hazırladım saat 17 den gece 01.00 e kadar..
p.tesi onları işe getirdim göstermeye bayıldı herkes bayram için çoluk çocuğa vermeye siparişler verdi arkadaşlar..eve geldim çikolata yaptım yine gece 01.00 e kadar 7 kutu falan geldim bir kısmını sattım bayram için de birsürü sipariş aldım arife günü teslim edilecek..
dün sözde dinlencektim ama duramadım panik oldum yetiştiremem diye kurabiyelerin ıncık cıncıklarını hallettim hazır olsun diye gece 12 de bıraktım artık bugün de başlıcam yavaştan yapmaya..
15 kutuya yakın da çikolata siparişim var..
çok şükür biranda hızlı girdim ama tabi hepsi bayrama yetişeceği için sıkışıcam kızlar dua edin bana..
400 tl ye yakın masraf etmiştim malzemeler için bu siparişlerle büyük kısmını çıkardım sayılır..Kurbana artıya geçerim..size foto eklicem de daha fotoları aktaramadım..
tabi bu koşturmaca ve hengamede ne spor yapabiliyorum ne uykumu alabiliyorum tarçın çayımı bile yapamadım kaç gündür..şu bayram geçsin de rahatlıcam işallah..
işyerinde de sipraişlerle ilgilendiğimden giremedim..
umarım herkes iyidir..
canım iki haftam doldu diyosun ama bildirim yapmadım diyosun ilahi canım deryacım müneccimmi nerden bilsin senin başlangıcın nedir, hedefin nedir, boyun kaç, kaç beden giyiyosun,spor yapıyomusun bunların bildirimini yap ki listeye girebil degil mi ama?canım listede yokumda onun için sormuştum neden eklenme olmadı diye...( 3. cuma oldu da. acaba dedim bildirim yapamadım diye mi yoksa daha sonra mı alınacam diyemi sorduydummm )
bu arada hepinize kocaman günaydın fıstıklar. dün kü menüm ise;
sabah yine yanı tarz kahvaltı
ara leblebi
öpeln kahvaltılık ( içim dışım kahvaltı oldu)
ara domates ve salatalık
akşam ise 2 yemek kaşığı pilav 1 kase çorba 2 tane soslu tavuk
ara 2 top dondurma
nasıl iyimi acaba? nasıl gidiyorum
canım tek formülll bollll suuu, az ye sık ye asla aç kalmaaa yavaş yavaş azaltarak git tüm yediklerini ve sakın hazır kutu meyva sularını içme meyvenin kendisini yee inşşşş. kolaylıkla kurtulursun fazlalıklarındann
Memlun oldum bende büşra :))) Bütün yardımlara açığım tavsiyelerinizi bekliyorum emzirdiğim için herşeyi yapamıyorum..Ama bu dönemi de kullanmak istiyorum emzirir iken kilo vermek kolay diyorlar ama nasıl..?
Eki Görüntüle 246472
çok tatlı bir kombin önerisi, jean kot, etek, tulum, gömlek, ceket bu sene çok moda
varsa, dolabınızda kıyıda köşede hemen çıkarın :))
kızlar ben göbek fıtığım var diye mekik çekemiyorum ya.spor yaparken bari karnıma yağ sürüp streç sarayım diyorum.gülçin yapıyordu bir ara bi de zuzum mu yapıyordu.derya sanırım sen de bir ara almıştım o yağları.hangi yağlardı söylesenize.
benim aklımda lahana yağı kalmış bir tane daha vardı sanki..
Kocaeli bölgesinde oturan kilo vermek istiyorum ve yardıma ihtiyacım var diyen bayanlar özel mesaj gönderebilirlerse görüşme ayarlayacağım ücretsiz vücut analizi hediyelerim var bunları kullanacaklardır ve bu aşamadan sonra analizi değerlendirip kilo vermeye başlıcaksınız mesajlarınızı bekliyorum.
canım tebrik ederim 3. günüde atlattın:81::81:3. Günün menüsü
Kalkınca; 2 sb ılık su, maydanoz kürü
1. Öğün; 2 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 5 adet ceviz, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası
2, Öğün; 1 adet çipura balık, soğan salatası, 1 sb kefir, 20 adet badem
Sıvı; 2.5 lt su, 2 sb yeşil çay
Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su
Spor; Yok.......
plates yapıyorum denmez sadece 10 dk hoplatıyomafiyet olsun canım, hem aldığın kaloriyi hemen yakmışsın
anacım platesi iki kezmi yaptın :26: sen bu enerjiyi nerden buluyorsun bakem bize söylede bizde yapalım
elinin yatkınolması çok güzel canım bol siparişlerr insanın sevdiği birşeyle meşgul olması tatlı bir yorgunluk inş maddi olarakta seni tatmin eder yokmu yaptığın çikolatann kurabiyelerin resimleri blog açıp daha fazla kitlelere ulaşabilirsin acizane fikrimselam kızlar nasılsınız..
cumadan beri giremiyorum valla ihmal ettim sizleri de topiği de ama çoook yoğun günler geçiriyorum..kızlar benim kurabiye çikolata siparişleri aldı başını gitti onları yetiştirmeye çalışıyorum gündüz çalış eve gel sonra gece 1 e kadar çikolata,kurabiye yap..
cuma akşamı kardeşlerim geldi akşamına onlara çikolata yaptım..
c.tesi tüm gün gezdik eve geç geldik kardeşimin baldızının kızının doğumgünü var 1 ay sonra Burcu işte bizim gelin abla hadi ona kurabiye yapalım dedi haddiii oturduk onları yaptık gece 04.00 de hepsi bitemeden yattık sabah erken kalkıp devam ettik sonra onlar gitti bne arkadaşım doğum yapacak onun bebek kurabiyelerini hazırladım saat 17 den gece 01.00 e kadar..
p.tesi onları işe getirdim göstermeye bayıldı herkes bayram için çoluk çocuğa vermeye siparişler verdi arkadaşlar..eve geldim çikolata yaptım yine gece 01.00 e kadar 7 kutu falan geldim bir kısmını sattım bayram için de birsürü sipariş aldım arife günü teslim edilecek..
dün sözde dinlencektim ama duramadım panik oldum yetiştiremem diye kurabiyelerin ıncık cıncıklarını hallettim hazır olsun diye gece 12 de bıraktım artık bugün de başlıcam yavaştan yapmaya..
15 kutuya yakın da çikolata siparişim var..
çok şükür biranda hızlı girdim ama tabi hepsi bayrama yetişeceği için sıkışıcam kızlar dua edin bana..
400 tl ye yakın masraf etmiştim malzemeler için bu siparişlerle büyük kısmını çıkardım sayılır..Kurbana artıya geçerim..size foto eklicem de daha fotoları aktaramadım..
tabi bu koşturmaca ve hengamede ne spor yapabiliyorum ne uykumu alabiliyorum tarçın çayımı bile yapamadım kaç gündür..şu bayram geçsin de rahatlıcam işallah..
işyerinde de sipraişlerle ilgilendiğimden giremedim..
umarım herkes iyidir..
gamze hanım sizin tam olarak mesleginiz nedir ve kocaelinin neresindesiniz? açık konuşmak gerekirse
ben sizin söylediklerinizden pek bişi anlamış degilim açıkçası
bi diyosunuz size yardım ediyim var mı sorularınız
kilo veremediniz mi veripte aldınız mı yada koruyamadınız mı falan diye
sonra diyosunuz kocaeli bölgesindekilere yardım edebilirim
ücretsiz analiz hediyelerim var falan daha açıklayıcı olursanız sevinicem.........
gamze hanım sizin tam olarak mesleginiz nedir ve kocaelinin neresindesiniz? açık konuşmak gerekirse
ben sizin söylediklerinizden pek bişi anlamış degilim açıkçası
bi diyosunuz size yardım ediyim var mı sorularınız
kilo veremediniz mi veripte aldınız mı yada koruyamadınız mı falan diye
sonra diyosunuz kocaeli bölgesindekilere yardım edebilirim
ücretsiz analiz hediyelerim var falan daha açıklayıcı olursanız sevinicem.........
iyi akşamlar senacım anlaşılan bayagı bi koşuşturma içindesin Allah yardımcın olsun.. sanada Allah rahatlık versin inş.iyiakşamlar kızlar... bugün full yoqundum öldüm bittimm alışveriş beni mahvetti ve bitmek bilmedi...bayram sonunda düqünümüz var kızımın abiye kıyafetinin üstüne cepken eşarp ve platform topuk abiye ayakkabı aldık...fanztazi beyaz pardesü 2 etek bide bluz aldık..2 tanede tekerlekli valizlerden...eve geldim dondurucuya atmak için bamya almıştım onları ayıkladık kızımla...namaz kılıp mukabele okuyasıya eşim geldi...bu defada onunla alışverişe çıktık...hediye götüreceqimiz çikolatalarımızı aldık...yarın izmirden halam ve kuzenim geliyorlar..birazda takviye erzak alışverişi yaptık...eve geldim dondurucuda mantı vardı hemen onu pişirdim köfte patates biber kızarttım kızımda ayran yaptı iftara 10 dakika kala mutfaktan çıkabildim..ayaklarım kopmuş aqrıdan bu akşam teravih namazına gidemicem..maden suyu içiyorum şimdi...başımı yastıqa koysam uyucam yatsı namazını kılmak için ezanın okunmasını bekliyorum sonrasında cupp uyku....yarın daha çok işim var...misafirler gelmeden temizlik ve yemeklerimi yapmam lazım...kuaförede gidicez kızımla...gün bitmeden ve halamlar uçaktan inmeden işlerimi bitirmem lazım...hepinize iyi akşamlar Allah rahatlık versin arkadaşlar..
yemegimide yaparım,halımıda yıkarım, misafirimide ağırlarım, eşimide bütçemide düşünürüm diyosunnn ee bende sana vallahi süpersin diyorummkızlar eşimin kuzeni bizde eşimde işte kuzeni ist. ünv okuyacak rizeden geldi yol yorgunu uyuyor uyanınca giremem daha menümü yazıym çıkarım
menüm
sahur
1/2 börek
çay
iftar
bamya
salata
tavuk ızgara
çavdar ek
2 lt su
bu arada pasta yaptım yerim gibi nefsim ağır geliyo
halı yıkadım terasta ellerim parçalandı resmen ama kızımla yıkamak ayrı zevk verdi eşiminde parası cebinde kaldı daha spor beklemen yaniiiiiiiiiii
Sevgili Zum, ben de soracaktım ama forumda yeni olduğum için sizler sorarsınız diye bekledim... Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?