80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım, ben reklam kokusu aldım biraz ama forumda bu serbest mi bilemediğim için sizleri bekledim. Sorun gözümden kaçmış, neydi acaba, zahmet olacak ama yinelersen memnuniyetle cevaplarım. Bir de bu gün yürüyebilseydim....... Sevgilerimle...

derya işle ilgili bir sorun mu var canım
ben kaçırdım, inşallah hayılısı olur hakkınızda

İzloşum bayramdan sonra satmayı düşünüyoruz ama bilmiyorum işte, hayırlısı olsun diyelim, cesarete bakıyor çoğu :18::18:

Nilgünüm unuttum hangileri olduğunu, akşam bakarım evde yarın yazarım

Deryacımmm nasılsın canımm?:80::80:

İyiyim sevdacım sen nasılsın

ZELİSCE ; canım sorum buydu
çok teşekkür ederim güzelim bende iyiyimm

Son düzenleme:
misafirim var kızlar 2 saat sonra gelirim sohbete
menümü yazim

sahur
1 yumurta peynir domates salatalık
çay

iftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kadar 1 yumurtalı menemen(makarnam vardı, ama yemedim kendiem menemen yaptım az yağlı)
2-3 dilim domates salatalık

su

şimdi de 1 bardak zero içiyorum yeter

Bayrama kadar dikkat edicem artık, kaçamakları en aza indiricem, şiş bir göbekle bayramı geçirmek istemiyorum

Merhaba:)

Bayramı şiş göbekle geçirmeyelim tabi ama bayramın ortasında daha çok şişiyoruz. O tatlılar, yemekler ve şekerlere dur diyemiyorum ben mesela. Var mı bu konuda bana vereceğin tüyo? Vardır eminim

Sevgili Zum, kuruyemiş olan badem. Canım bana tahıl ve 22 gıda yasak olduğu için bu diyeti seçtim. Daha önce zorunlu bu diyete benzer bir diyet yapmıştım fakat yasaklardan dolayı yiyecek bir şey bulamayınca ben de yememeye başladım, 1000 kalorinin altında beslendiğim için de kas erimesi oldu, kaslarım parçalanmaya başladı, sol omuzumdan yeni ameliyat oldum, tam iyileşince sağ omzumdan da olacağım. Karatay, kitabında kuruyemişin ekmeğin içindeki besinleri içerdiğini birde bunlardaki yağların vücut yağlarını yaktığını iddia ediyor. Ben de denek olarak kendimi öne süreyim dedim, başarılı olmazsam kalori diyetine dönerin... Başarımız daim olsunnnnn..........

kızlarrrr tulumummm buuu hepsinii ayrı ayrıı giyinip
çekmek isterdimmm ama kocacım çok hoşlanmıyorrr foto çekmekten bunu zor çektirdimm
yarın arkadaşıma çektircemm inşş hepicinii

birazdan ayakkabılarımıı çekicemm eklerimm

kızlar menümü yazıp kaçıcam eşim taktı benim burda olmama kafayı. yarın geçmişe bakarım.

sahur : 2 börek /domates / 1 kupa çay

iftar: 1 kase mercimek çorba / 2 kasık kuru fasülye / salata / patlıcan salata / kefir

ara : 1 top dondurma (ah bu oğlummmm)

iyi geceler kızlar ben mecburen kaçıyoreeeee

Banuuum canım çok hoş görünüyor gerçekten, ne kilolu göstermiş ne de kötü duran bir yer var gayet hoş...Çok beğendim rengini de kumaşını da..Şu belde ki lastik kısmını tam göbüşün üstüne getirsen daha güzel olur. Ama bu sefer yukarıdan çekme yapar ortayı bulmak lazım, güle güle kullan

merhabalar kızlar bu aralar çok yoğun günler yaşıyorum bugün kayınbiraderim amerikadan geldi work&travela gitmişti (bana da tişört almış üstünde Ilove NY yazıyor :)pek tarzım olmasa da saolsun nyarın konyaya uçuyorumordanda inş taşucu öğleden sonraları kvdemde oluyoruz bir de bazen onlarda kalınca bir türlü uğrayamadım size :) bugün işe gittim kuzumla bizim dükkan sahile yakın orda kahvaltı yaptım 3-4 dilim kepekli ekmek iki dilim peynir 1zeytin 1tk bal 1tk kaymak 4 bardak çay
öğle birtabak etli yaprak sarma 2k yoğurt şehriye çorba
ara armut
akşam yoğurt çorba 1k pilav 1k kuru fasulye salata
ara free shopun çikolatası çok şeytanlı hem de..
şimdi de biraz kabak çekirdeği
geçmişi okuyamıyorum geleceğide okuyamıcam sanırım konyada okurum artık inşallah sizi seviyorum iyi geceler

Çok yakışmış masum'cum
Ayrıca öyle abartılacak bir kilon yok
Hatta kilon yok bile diyebilirim...

Maaşallah canım sana

tşk ederim kızlarrr biraz alt göbek var ama tam düzeltemeidm bile üzerimi hemencik ekleyim diyeee
yarın bütün hepsini giyip arkadaşıma çektirimm fotoo görmenizi istiyorum çünkü
şuan biraz artıdayım diyet yapamıyorum amaa dikkat eidyorum tabii .........

zaten alt göbegim vardı şimdi ice çıktı hem regliden hemde spor yapamadıgımdann

sahur: 2 di.tam ta.ekmek,1 haş.yu.
peynir, 1 tat ka.çilek re. 2 zeytin, domatez salatalık
yeşil biber, 1 ku.çay, 1yeşilçay, 1 lt.su

iftar:1 kase. çorba, 12 yaprak sarma (az yağlı ve esmer pirinçten)

1 kase yoğurt, hoşaf
ara. 1 ka. pepeçure
ara: yarım şeftali, 1 kayısı

1 beşibiryerde
2 lt. su

çıkmak zorundayım sabah geçmişe bakarım
iyi geceler kızlar

kızlar resimler konulmuş hepinizde muhteşemsiniz
banu izlem nilgün derya süpersiniz hatunlar
DERYA pembe elbise süper
nilgün cnm göbekten bayağı gitmiş maşallah cnm böyle devm eder kilolar inşallah

Bu gün yürüyemedim diye çok üzülmüştüm ama 23.30 da karşım komşum geldi, hadi yürüyüşe çıkalım dedi ve 35-40 dk kadar yürüyüş yolunda yürüdük, çok mutluyum canlarımmmmmmm..............

Yürüyüş yok dedim ama akşam 23:30 da karşı komşum geldi, çay içtik ve ,hadi yürüyüşe çıkalım, dedi, 35-40 dk kadar yürüdük çok mutluyummmmmmm............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…