Canım, ben reklam kokusu aldım biraz ama forumda bu serbest mi bilemediğim için sizleri bekledim. Sorun gözümden kaçmış, neydi acaba, zahmet olacak ama yinelersen memnuniyetle cevaplarım. Bir de bu gün yürüyebilseydim....... Sevgilerimle...iyi akşamlar senacım anlaşılan bayagı bi koşuşturma içindesin Allah yardımcın olsun.. sanada Allah rahatlık versin inş.
yemegimide yaparım,halımıda yıkarım, misafirimide ağırlarım, eşimide bütçemide düşünürüm diyosunnn ee bende sana vallahi süpersin diyorumm
canım burda yeni eski diye bişi yok sorabilirsin tabiki burda herkes(saygı çerçevesi dahilinde) fikrini beyan edebilir
bu arada sana bi soru sormuştum menünle alakalı galiba gözünden kaçtı ama iyi gidiyosun inşş. devamı gelirr
derya işle ilgili bir sorun mu var canım
ben kaçırdım, inşallah hayılısı olur hakkınızda
kızlar ben göbek fıtığım var diye mekik çekemiyorum ya.spor yaparken bari karnıma yağ sürüp streç sarayım diyorum.gülçin yapıyordu bir ara bi de zuzum mu yapıyordu.derya sanırım sen de bir ara almıştım o yağları.hangi yağlardı söylesenize.
benim aklımda lahana yağı kalmış bir tane daha vardı sanki..
Deryacımmm nasılsın canımm?:80::80:
ZELİSCE ; canım sorum buyducanım tebrik ederim 3. günüde atlattın:81::81:
inşşş. herşey istediğin gibi olur şimdi yediklerin miktar olarak fazla geliyo gözüme ama karatay yapıodun sanırım sen?
o yüzden menünle ilgili pek yorum yapmıyoruz çünkü yemen gereken ölçüleri daha iyi biliyosun diyetinin özelliklerine göre
yanlız ben o bademe takıldım o bildiğimiz badem dimi? geçen bi arkadas ufak salatalıklar için badem salatalık için badem yazmış biz onu kuru yemiş olan badem sanmıştık mesela çünkü 20 tane diyosun o yüzden takıldım canımcım:)
çok teşekkür ederim güzelim bende iyiyimmİzloşum bayramdan sonra satmayı düşünüyoruz ama bilmiyorum işte, hayırlısı olsun diyelim, cesarete bakıyor çoğu :18::18:
Nilgünüm unuttum hangileri olduğunu, akşam bakarım evde yarın yazarım
İyiyim sevdacım sen nasılsın
misafirim var kızlar 2 saat sonra gelirim sohbete
menümü yazim
sahur
1 yumurta peynir domates salatalık
çay
iftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kadar 1 yumurtalı menemen(makarnam vardı, ama yemedim kendiem menemen yaptım az yağlı)
2-3 dilim domates salatalık
su
şimdi de 1 bardak zero içiyorum yeter
Bayrama kadar dikkat edicem artık, kaçamakları en aza indiricem, şiş bir göbekle bayramı geçirmek istemiyorum
Banuuum canım çok hoş görünüyor gerçekten, ne kilolu göstermiş ne de kötü duran bir yer var gayet hoş...Çok beğendim rengini de kumaşını da..Şu belde ki lastik kısmını tam göbüşün üstüne getirsen daha güzel olur. Ama bu sefer yukarıdan çekme yapar ortayı bulmak lazım, güle güle kullan
Çok yakışmış masum'cum
Ayrıca öyle abartılacak bir kilon yok
Hatta kilon yok bile diyebilirim...
Maaşallah canım sana
3. Günün menüsü
Kalkınca; 2 sb ılık su, maydanoz kürü
1. Öğün; 2 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 5 adet ceviz, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası
2, Öğün; 1 adet çipura balık, soğan salatası, 1 sb kefir, 20 adet badem
Sıvı; 2.5 lt su, 2 sb yeşil çay
Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su
Spor; Yok.......
3. Günün menüsü
Kalkınca; 2 sb ılık su, maydanoz kürü
1. Öğün; 2 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 5 adet ceviz, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası
2, Öğün; 1 adet çipura balık, soğan salatası, 1 sb kefir, 20 adet badem
Sıvı; 2.5 lt su, 2 sb yeşil çay
Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su
Spor; Yok.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?