kızlar güveçte kuru fasülyeyi nasıl yapıyorsunuz?koltuklarımın kadife örtülerini yastık yüzlerini filan yıkadım serdim altlarını süpürdüm sildim,
bayaa yoruldum yaa, parlayıverdi örtüler vallaa
bi halım kaldı, onu da yıkamaya vericem, zaten bayramda evde değiliz, bayramdan sonra vericem artık
akşama iftara misafirim var kızlar
sarımsak kavurmalı mercimek çorbası yapıcam
güveçte kuru fasülye (tülincim saol, ondan aklıma geldi :))
pirinç pilavı mı domatesli biberli soğanlı, bulgur pilavı mı yapsam karar veremedim :26:
fırında mücver yapıcam
cacık yaparım
tatlımı yaptım, geçen yaptığım irmik tatlısından
bir de patlıcan közleyip meze yapsam mı kii :26::26::26:
selam kızlarr
dün iftar ve sonrası da süper geçti,
bayrama kadar böyle devam edicem vallahi
dün ne karpuz ne dondurma yedimnilgünün dedikleri aklıma geldi
eşime baklava verdim kendim yemedim demişti bi keresinde
aynı şey başıma geldi, eşim baklava istedi, ben yemedim onunda 2 tane taze incir yedim
hem sağlıklı hemde meyvemi yemiş oldum az da bağırsaklarımı çalıştırdı sanırım
2 gündür wc yoktu, form çayı ve incir sayesinde temizlendim
bayramda rahat rahat oturmak istiyorum, göbek mide pırtlamadan, elbiselerde sorunum yok da
pantull giyince alt göbeğin üstüne geliyor, mideyi pırtlatıyor
yok yokk şimdiden önlemini aliyim...
canım bu karışımı not ettim bayram sonu tam gaz geliyorruuummm ...nilgün bak iyi dinle şimdi ben geçen sene spora giderkene bazı yağlar alıp streçle sarıp gidiyordum o ay göbek bölgesinden 10 cm inceldim diğer 2 ay zor geldi totoişime yağları sürmedim 2 ay toplamı 5 cm inceldim ,bu demek oluyorki benim sürdüğüm yağlar mucizeydi,biraz zahmetli ama %100 etkili ben bi spor hocamdan duymuştum bunu
1 adet tane zencefil 1 çay bardağı suda 5 dkk kaynıcak ,ocaktan alınca içine
biberiye
susam
portakal
melisa yağlarından 10 ar damla damlatılacak ve bölge tatbik edilirken masaj yapılacak bolca sonra streçle sarılacak ...bu ka , ama 10 dakika ayırmak bana zor geliyordu şimdi yine yapıcm bayram sonra adet bitince canım.tavsiye edilir
bu güzel fikirmiş ortim derya ne dersin
menü akşama kadar pek güzelmiş ama akşamcanım benim ben cuma günü özel nedenlerimden dolayı yapamadım bildirimi yapmadım değil yani. ayrıca zaten dikkat edersen sorarkende bunu kastetmiştim yapamadığım için mi ? yoksa 3. cuma oldu ya şimdi bilgiler alınıp sonraki hafta mı yayınlacak o amaçla sormuştum. tabi ki deryacım müneccim değil tabiki sevgi gelse de yazsam diye beklemeyecek bilgisayar başında ben sadece merak ettiğim için sordum bunu bir önceki msjda da belirtmiştim zaten. Yarın sabah tüm istenen bilgileri ayrıca yazarım şekerim. kocaman öperim seni. ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim.
bu arada günaydın demeyi unuttum zumcuğuma açıklama yapayım derken. hepinize kucak dolusu sevgiler.
hemen dünkü menüme geçeyim,
sabah,
kepekli sandaviç 2 çay
ara beyaz leblebi
öğlen kahvaltılık ve biraz tavuk haşlama
akşam cozuttum 3 tane yufkadan peynirli yalancı gözleme
ramazandan sonra daha iyi olacak arkadaşlar merak etmeyin. herkeşler oruç ya ben su bile içemiyorum neredeyse, çok çekiniyorum bişey yiyip içmeye çünkü.
oo afiyet olsun. canım fikir verebildiysem ne mutlu. sen zaten çok kaçırmazsın ama bence dikkat et. öldürdü beni fasülye çatlıycam 2 gündür şişlikten.. bence pirinç yakışır hemde daha kolay. patlıcan közlemeyide herkes sevmiyo sen bilirsin ben yaptım ama ben yedimmmkoltuklarımın kadife örtülerini yastık yüzlerini filan yıkadım serdim altlarını süpürdüm sildim,
bi halım kaldı, onu da yıkamaya vericem, zaten bayramda evde değiliz, bayramdan sonra vericem artık
pirinç pilavı mı domatesli biberli soğanlı, bulgur pilavı mı yapsam karar veremedim :26:
fırında mücver yapıcam
cacık yaparım
selam kızlar temizliğim bitse de rahat rahat girsem............
sahur
1 kase çorba
iftar
1 tabak sebze yemeği
salata
ayran su
ara
üzüm
1 tane incir
kızlar güveçte kuru fasülyeyi nasıl yapıyorsunuz?
DOMATES ÇORBASI( bol kaşar eşliğinde)
KIYMALI BEZELYE YEMEGİ
TEREYAĞLI ERİŞTE (ceviz eşliğinde)
YEŞİLLİK SALATASI(kıvırcık,roka,semizotu,lolorosso,domates,salatalık,mısır v.s )
ETİMEK TATLISI (kaymak ve dondurma eşliğinde)
KIZARTMA (bol yoğurt eşlinde)
ALEMİNYUM FOLYOYO SARILI FIRINDA BÜTÜN PİLİÇ (garnitür eşliginde)
kızlar şimdilik bunlar daha ne ilave etsem ki:26::26:
benimde yazıma bakarmısınız sankim yemekteyiz programına çıkmışız
bilmem ne bilmem ne eşliğinde
menü akşama kadar pek güzelmiş ama akşam
KIYMALI BEZELYE YEMEGİ
YEŞİLLİK SALATASI(kıvırcık,roka,semizotu,lolorosso,domates,salatalık,mısır v.s )
her gece sahur saatine kadar star da Hz. Yusuf oluyor kızlar izliyormusunuz
bu 3. izleyişim seriyi ama bıkmıyorum hiç
züleyhanın geçleştiği sahne vardı, off nasıl güzel hissettiriyorlar o manevi duyguyu...
netten de izleyebilirsiniz, izlemek isteyenlere tavsiye ederim...
bu akşam gene bi film izledik eşimle
özcan denizin ya sonra filmini
listemizde vardı sürekli ama bi türlü sıra gelmiyordu
gerçekte çok başarılı olmuş, yabancıların çektiği romantik filmlerden pek bi farkı yok yanii
büyük bir aşk var ortada, ama sorunlar 2. plana düşme bunu kaldıramama
şahsen ben bazı sahnelerinde kendimden çok şey buldum sorguladım
eşinizz ya da sevgilinizle izlemenizi tavsiye ederim...
bazı şeylerin değeri kaybedilince mi anlaşılıyor????
nilgün bak iyi dinle şimdi ben geçen sene spora giderkene bazı yağlar alıp streçle sarıp gidiyordum o ay göbek bölgesinden 10 cm inceldim diğer 2 ay zor geldi totoişime yağları sürmedim 2 ay toplamı 5 cm inceldim ,bu demek oluyorki benim sürdüğüm yağlar mucizeydi,biraz zahmetli ama %100 etkili ben bi spor hocamdan duymuştum bunu
1 adet tane zencefil 1 çay bardağı suda 5 dkk kaynıcak ,ocaktan alınca içine
biberiye
susam
portakal
melisa yağlarından 10 ar damla damlatılacak ve bölge tatbik edilirken masaj yapılacak bolca sonra streçle sarılacak ...bu ka , ama 10 dakika ayırmak bana zor geliyordu şimdi yine yapıcm bayram sonra adet bitince canım.tavsiye edilir
tünaydın kızlar
dünkü menüm
sahur 3 dilim inci dilim kepek ekmek
k k kadar peynir
3 zeytin
şekersiz çay
iftar 1 tabak makarna (eşim evde olmadığı için yemek yapmadım)
1 kase yoğurt
1 dilim karpuz
2 incir
yarım şeftali
2 bardak su
su içemedim çünkü saat 10 da yattım
listem çok kötü oldu kızlar yaaa düzletme de yapamadım 30 dak içinde olması gerekiyormuş ben öğle tatiline çıkmıştım görüntü kirliliği ve anlaşılmasında zorluk çıkardığı için özür dilerim hepinizden...
Selam kızlar..kızlar benim kafa bin valla..kafa nereye biz oraya durumuuykusuzluktan ölcem sanırım durduğum yerde kafam geri geri gidiyor ne vardı şu malzemeleri önceden alıp siparişleri öncedne alabilseydim ama yopk tatil yok kayınvalideler yok eğitim derken böyle hepsi sıkıştı..sabah kalk 1 saat yol git işte çalış 1 saat yolda geri dön..gece 01 e dek kurabiye yap..yat sabah 07.00 de kalk..ceset gibiyim..bir de bebek meselesini aradan çıkaraya çalışıyorum ama hayatta tutmaz ne uyku var ne sigarayı bırakabildim ne yememe dikkat edebiliyorum..
bu kadar sağlıksız ortamda bebiş falan da olmaz da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
merhaba arkadaslar
off off gecmis cok guzel ama ben okuyamıyorum
kesinlikle hızınıza yetisemiyorummm
resimleri görebildim ancak,
wisper nilgün cok ama cok farketmis saka gibi masallah
tülincigim ne o oyle ne zaman ansıl yaptın yetistirdin bravo
herkesin paylasımları cok cok guzel
ne diyimm
benim menüler o kadar güzel deği lancak
bakalım yarın nasıl bir bildirim yapacağım
ama burada cok degisik bir enerji var insan zayıflıyor gercektennn
Pazartesi iftar
fırın tavuk ve 4 kaşık pilav yanında salata
salı iftar
kıymalı menemen + 3 köfte + salata ve ramazan pidesi
biraz büyükçe
yanında yoğurtlu patlıcan
çarşamba iftar
çorba+ 3 dilim börek + 2 kaşık pilav ve 2 kaşık patlıcan oturtma
yarım bardak meyvelli gazoz
boğazımdan geçenler tümden bu şekilde
bakalım bu hafta bir fark olacakmı
su içiyorum soda içiyorum
ama bu hafta 1 gıdım dahi tatlı yemedim maalesef
insallah bayram itibariyle duzgun bir yeme sekline geri dönebileceğim
herkese cok selamlar sevgiler
yarın ki kilo
bildiriminde görüşmek üzere
Kızlar ne fotoları var ya Nilgünn ben de görcem başka ekleyen var mı hangi sayfada??
selam kızlarr
dün iftar ve sonrası da süper geçti,
bayrama kadar böyle devam edicem vallahi
dün ne karpuz ne dondurma yedimnilgünün dedikleri aklıma geldi
eşime baklava verdim kendim yemedim demişti bi keresinde
aynı şey başıma geldi, eşim baklava istedi, ben yemedim onunda 2 tane taze incir yedim
hem sağlıklı hemde meyvemi yemiş oldum az da bağırsaklarımı çalıştırdı sanırım
2 gündür wc yoktu, form çayı ve incir sayesinde temizlendim
bayramda rahat rahat oturmak istiyorum, göbek mide pırtlamadan, elbiselerde sorunum yok da
pantull giyince alt göbeğin üstüne geliyor, mideyi pırtlatıyor
yok yokk şimdiden önlemini aliyim...
koltuklarımın kadife örtülerini yastık yüzlerini filan yıkadım serdim altlarını süpürdüm sildim,
fırında mücver yapıcam
cacık yaparım
kızlar geçmişe gidemiyorum şuan yarın bakıcam artık yada gece bakarım akşama misafirim var hem iftara hem sahura kalkıp hazırlık yapmam gerek Allahtan ev temiz banyo tuvalet yatak süpürge ütü falan derdim yok bugün ayy bide onlar olsa kafayı sıyırırdım
ŞİMDİİİ ÇOKKK ÖNEMLİİ Bİ SORUUUUU
Ben dün sabah 1.200 eksideydim bu sabah tartıldım 500gr. eksideyim
ama vücudum kalas gibi resmen gece şişmişim ben elim kolum karnım yüzüm davul gibi
insan kalınlaştığını odunlaştığını hisseder mi evet hisseder işte benn
gece tuzlumu kaçırdım acaba bu kadar hantallaştım bi gecede bu kadar elim kolum kütük gibi oldu dicem yooo akşam zaten bol salata ve ızgara çipura ve zeytin yedim
ama ramazan girdi gireli ben hiç şöyle bi parça kopartıyımda ramazan pidesi yiyim demedim
ama dün bi parça ramazan pidesi yedim noldu anlamadım bi fikir verin ve ne yapabilirim bu kalaslıktan kurtulmak için
selam izlemmmm
güle güle kirlet cnm oh ne güsel dikkat etmeyede başladın ben sanırım 65 oldum yahu
tatildede kilo aldıgımı hesap eidnce cnm sıkılmıyor dgeil ya 66 67 yi görcem yendieennn sanırım :18::18:
ama tatil sonrası full diyet
yürüyüş plates
bolsu yeşil çayyyy
artımı dayanır bana yaww
selam kızlar temizliğim bitse de rahat rahat girsem............
sahur
1 kase çorba
iftar
1 tabak sebze yemeği
salata
ayran su
ara
üzüm
1 tane incir
kızlar güveçte kuru fasülyeyi nasıl yapıyorsunuz?
kızlar bende ancak girebildim. yarın akşam 20:30da antep yolcusu kalmasııınnnn.... biraz hediyelik alışveriş falan yaptım bittim. zaten uykusuzumda.daha çamaşır olaylarına başlamadımda. ayyy yorgunumm şişiiiimmmm
canım bu karışımı not ettim bayram sonu tam gaz geliyorruuummm ...listeye bide yaşadığı şehiri eklemeli. bide forma gireli kaç kg verdi ve toplamda kaç kg verdi olmalı ama deryayada kıyamam. bilgileri bayram sonrası alalım biz yapalım. ama tabi herkes isterseeee...
menü akşama kadar pek güzelmiş ama akşam
oo afiyet olsun. canım fikir verebildiysem ne mutlu. sen zaten çok kaçırmazsın ama bence dikkat et. öldürdü beni fasülye çatlıycam 2 gündür şişlikten.. bence pirinç yakışır hemde daha kolay. patlıcan közlemeyide herkes sevmiyo sen bilirsin ben yaptım ama ben yedimmmkolay gelsin
KIYMALI BEZELYE YEMEGİ
gel hayatım gel başımın üstünde yeriniz varoooohhh bayıldım menüye bengeliyorum.bana sadece tereyağlı erişte yeterrrrr...menün çoook güzel ilaveye hiç gerek yokk..bu gece bol kalori var desene canım. kaşar dondurma kaymak erişte tereyağ çook güzeellll. aliminyum folyoya sarılı tavuk nasıl onu hiç bilmiyorum.tepsiyimi tavugumu sarıyoruz
haklısın şekerim bir an için kendimi kaybediverdim bende bugün çok süperim şu ana kadar ne kaçak ne göcek yaniiii
ben ben ben tabiki... bu kadar güzel menüye anca ben eşlik edebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?