80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ıyı akŞamlar handerya canım sÜper olmuŞsun kıskandım bıraz
kızlar bu haftakıkılom
80.100 olmuŞum bıraz kaÇırdım hemen kılo olmuŞ
ÜzgÜnÜm

İyİ canım senden

kusura bakma dalmisim
bende yorgunum ya,... ve acim
yarin bigüzel kahvalti yaparim, haslanmis yumurta yemedim bu hafta, iyi degil, haftada 2-3 yenmesi gerekiomus, kolostrolü olanlara haftada 1 tane

ay bu konu nerden cikti simdi sengözlerimebaksanab

merve nerde evdemi

ay ben cikiyorum yorgunum.......
kendinize iyi bakin...
handerya ablam listeyi yarin yapicakmis, simdiden kolay gelsin
öptüm
by

merhaba arkadaşlar nasılsınız??

bende haftaya cuma tartılmaya başlayacam nasipse :) geçen pazartesi 83tüm bugün tartılmadım biraz zaman geçsin die.. 4 gündür yürüyorum o yüzden haftaya cuma tartılmayı düşünüyorum.. kilo veren arkadaşlar tebrikler bu arada .. darısı başıma :)

handeryacım foto eklemek istiyorum ama beceremedim, kızlar var mı bilen nasıl yapılacağını?

edit: haha becerdim galiba kızlar, 1. fotoda 80kg, 2. fotoda 78kg, 3. fotoda 75kg, 4. fotoda 72kg'yim. 69'luk halimi de çeker yollarım. Kusura bakmayın mayolu-bikinili oldu ama kız kızayız nasılsa.

Eklentiler

• $1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $2.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $4.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
fleksnaber canım maşallah akşam bi elmayla nasıl uyucan şekerim yemek düşünmekten sabahı sabah edersin canım keşke bişiler yeseydin hiç olmazsa sebze yada salata gibi
ben yediklerimi yazayım bugün
sabah:iki sahanda yumurta 1 zeytin 2 çatal peynir bir dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
öğle canım bişi istemedi
ara bir salatalık
akşam :1 tabak sarma ve yoğurt
1 saat yürüyüş su fazla içemiyorum ama 1,5 lt içmişim dir
kızlar ben bu su içme işini ne yapıcam fazla içemiyorum
açlıktan galiba midemi bulandırıyor

valla sevvacım 84 kgluk halim pek yok fotolarda, görsem tam dombiliydim, ama şunu anladım 3 kg. bile müthiş fark ediyor, bunlara baktıkça daha da hırslanıyorum, bundan sonra hep dikkatli davranıcam, sağlıklı beslenicem, 3 yıl önceki gibi 58kg'ya geri dönücem, inşallah hepimiz başarıcaz...

flatlınersÇok fark var gerÇekten brova vallahı 58 kg lık fotoĞrafın yokmu o halınıde merak ettım son fotoda hıÇ kılonu gÖstermıyorsun odıkkatımden kaÇmadı

HAKLISIN AYNENÖYLE OLDU ZATEN ÇOK KARNIM ACIKTI YATMAK İSTİYORUMAMA EŞİMİ BEKLİYORUM ŞEHİR DIŞINDAN GELECEK ZOR TUTYORUM KENDİMİ GİDİP İKSİR İÇİYİM EN İYİSİmafoldumben

58 ve 84 mü? neden okadar kilo aldın .. doğum mu yaptın benim gibi ?

yok be sevvacım polikistikover çıktı bende o da insülin direnci yapıyomuş, bi sürü doktor gezdim hiç biri adetim düzenli diye şüpelenmedi, nihayet bu soktor buldu.

herkese iyi gecelerr canlarımm yaa okadar işim varkii şu saate kadar hep uraştım bakmadan yatmak istemedimm kızlar vallahi bravoo çokk iyi görünüyorsunuzz benn de de baya fark etti ama 2 doğum yapınca insan daha bir açılıyor yaniii bide benimm basen kısmım geniş olduğundann ben hala 44 bedeni rahat rahat giyemiyorumm oluyorda ben darr giymediğim içinn maluumm tesettürlü olduğum içinn ondann anlıyacağınızz beni görenlerinde ağzıı açıkk kalıyorr ayy ne kadarr vermişssin falan diyolarr nasıl vverdinn bende boğazımı tuttum diyorumm burayıı asla söyylememm beniim üst kısımdan hiç şikayetim yokk karnımm azıcıkk varr ama şuu basenlerr varya beni mahvediyorr neyse gidicekk ben 60 düştükten sonra belkii 55 de inerimm bana diyorlarkii ayy neyin kaldıı daha vermee böyle güzelsinn sanki 50 kiloyumm kıskandıklarından diyorlarr eminim vericezz demii arkadaşlarrrr bugünn dahada azimlendimm ayy zaten bütün iştahımm gitti bugünn KIZLAR YENİ KURALIMIZ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUNN HERKES BOĞAZINI TUTSUNN YOKSAA KARIŞMAMM HAA ONA GÖRE 2 HAFTA VEREMEYİNCEEE ATIYORUZ GRUPTANN BENİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN BU KURAL HEPİMİZİN İYİLİĞİ İÇİN İŞİ DAHA BİR CİDDİYE ALINN DİYEE CANLARIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…