80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilgüncüm süpersin canımm ya kesinlikle sporun etkisi valla sanki arada 6-7 değil 15 kg var gibi..çok incelmişsin ..yola devam canım çok tebrik ederim..çok seviniyorum ya böyle değişimleri gördüğümde valla helal olsun..

offfff aman yarabbim bu ne..akşama sizdeyim sevdacım

offfff aman yarabbim bu ne..akşama sizdeyim sevdacım

buyur bitanem ne demek başımın üstünde yerin varr nihalcimm... bunlar ne siz gelin ben size neler yaparım neler
ahhh keşke lafta kalmasada gerçekten görüşebilsek cidden görüşmeyi arzuladığımız üç beş arkadasımızla

ben sana yakınım aslında canım Çayırovadayım ben ama evin Çekmeköyde ben de beklerim valla her zaman..
İzlemle buluşacam zaten kısmetse kurbana gittiğimde..
İstda kimler var kızlar bayramdan sonra bir İstanbul buluşması yapsak mı ne dersiniz..Ben burdan eski üyelerden 3 kişiyle tanıştım..Ayda,Sema,süreyyayla..hepsi de çok şekerler valla..ben kaçtım kızlar

canım ben sana bişi desem inanmazsın ben şehir ve yer konusunda resmen özürlüyüm
çayırova kocaeliye baglı çekmeköy istanbula baglı degilmi?
sen şimdi hergün evinden yani istanbuldan kocaeliye mi geliyon ? valla
dedim ya bu yer konusunda neresi nerde nereye baglı cidden felaket özürlüyüm benn

BURCU minnak davşan hoşgeldin ara sıra ismini görüyorum ama hiç yazmıyosun iyimisin canımm?
diyet nasıl tam gaz devam dimi? çok öpüyorum seniii

teşekkür ederim canım benim
ya nilgüncüm nedir anlamadım vallahi resmen 10 kilo almış gibi şişmişim ve kalınlaşmışım bu işte bi tuhaflık var ama ne? yok canım cam falan açıkta degil bi kaç gündür kalbimde bi sıkıntı var gögsüm agrıyo nedir bilemedim yani:26:
bi kardeşim bide arkadasım gelicek canım o kadar ya bu bende bi hastalık mı diyim huy mu diytim nediyim bilemedim
ben hep derim ki eger olurda CENABI RABBİM beni cennetine koyarsa ömrüm boyunca kul hakkı yemediğim için kul hakkından çok korktuğum için yedirmeyi içirmeyi haddinden fazla sevdiğim için ve sürekli etrafımdaki insanlara hediyeler aldıgım için(yani onları sevindirdiğim için...
sakın yanlış anlaşılmasın yaptığını konuşuyo gibi falan Allah muhafaza rabbim sevabından düşürmesin inşşş.
herkesin günahıda sevabıda kendi boynuna sonuçta yanlış anlaşılmakk istemem asla.......
bide dediğim gibi eger bu hastalıksa küçüklüğümden kalmış olmalı çünkü çocuklugumda çok yokluk çektim o yüzden kimse zorda kalsın aç kalsın istememmm Rabbim kimseyi aç açık bırakmasın inşşş.

canım vallahi çok hoşsunnn çok büyük farklarr varrr

Herkese merhaba,uzun süre olmayınca konulara da uzak kalıyorum ve sayfa o kadar çok ki okumayı da göze alamıyorum.
Benim bu hafta diyet olumsuz gibi görünüyor(sabah 69 du)Şişlik de olabilir bakalım yarın ne olacak?Asıl diyet bayram sonrası gibi gözüküyor.Bayramda tatlı yemeyi hiç düşünmüyorum ama inşallah kendimi tutarım da o kadar emekler boşa gitmez.Birazdan arkadaşım gelecek,o gidince gece sohbete katılırım umarım.Görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar siteye çok sık yazmasamda iyi bir takipçisiyim ben yaklaşık 80.500 kilodan 75e düştüm 27 günde fakat şuan resmen motıvasyonumu kaybettim :S her eşy beyınde bıtıyor sanırım çünkü hemen 2 gunde 800 gram aldım tekrar aynı tempoya ulaşmalıyım yaaa bayram gelıyor koyvermemeliyim

canım nasipse gelirim inşallah bende beklerim herzaman.bende illa tütsülerim yada derilerini atarım.ilk defa duyuyorum bu tarifi çok güzel olacağına eminim hemen kaydettim bilg. mayağları delince tepsiye dökülüyodur o zmn dimi canım. bende tavuk gögüsten şinitzellik parçalara kaşar ve sucuk koyup sarıyorsun. folyolara sarıp suda haşlıyorsun öle bişey görmüştüm o sandım.ama seninki daha pratik ve mantıklı.ellerine sağlık.Rabbim kimseyi yoklukla sınamasın. pek bişey yok dediğin menün buysaaaa artık çok şey olanı düşünemiyorum ellerine sağğğlllııııkkk bol elli bol gönüllü arkadaşımm

canım ne güzel vermişsin 5 6 kilo maşallah. ama dahada hırslanman lazım. elbette ramazanda hepimiz eski düzenimizde değiliz.en azından kilo almamaya çalışıyoruz. sende aldıgın 800 grmı kafana takma. çok değil hemen gider. kolay gelsinnn

bugunkü menüm:

sahur: 2 dilim börek / 1 2 çatal tatlı / 1kupa çay

iftar : 1 kepçe mercimek çorbası / 1 kase cacık / yarım bardak ayran / salata / 1 galeta

ara: 4 5 kayısı yemeyi düşünüyorum

1 lt iksir / şimdilik 1 lt su

Nilgün,Sevda'nın alıntısında gördüm,ne büyük farklılık,tebrik ediyorum,harika görünüyorsunuz.

canım vallahi çok hoşsunnn çok büyük farklarr varrr

Dsrısı bsşımıza....... Aminnnnnnn.............

kızlar çok sağolun inşallah hep beraber kurtulacağız fazlalıklarmızdan..hepinizi öpüyorum..

buraya yazmak insanı daha motive ediyor.her gün menünü yaz istersen..

hımm eminim çok lezzetli oluyordur hiç denememiştim en kısa sürede deniycem ....
teşekkürler yazdığın için........
sağol tatlım evet temizlik yaptım hala da yapıyorum çok yoruluyorum ya ne olcak böyle?
çok belli oluyor ne kadar güzel vermişsin darısı başımıza......
yaptığın özel bir şey var m?

kızlar bu günkü menüm...
sahur
küçük bir dilim börek
2 lt su
1 form çayı

iftar
yarım tabak sebze yemeği
3 4 tane sarma
ayran
karpuz

ara
1 lt su
birazdan 1 form çayı içerim
1 2 tane incir yerim
umarım başka bir şey yemem çünkü kendimi çok aç hissediyorum.........

hoşgeldin fisuncum :80::80:
canım sana en büyük tavsiyem buraya daha fazla dahil olman inan burda büyü gibi bişi varr
canım benim senin gönlün güzel oldugu için güzel yorumluyosun
amin canım rabbim kimseyi yoklukla sınamasın valla bazen diyorum daha 25 yaşındayım ama yaşadıklarımı yazsam kitap yapsam dünyaca satış rekorları kırarım heralde
canım şimdi şöyle iğneyle delikleri sadece üstünden açıyosun heryerinden yada altından degil sadece üstünden o yüzden akmıyo öyle yağ falan
bide istersen daha pratik olsun dersen fırın poşetine koy öyle at fırına oda olur poşetin üstünden biraz delik açarsın igneyle olur biter kuşum
canım istersen incir yerine varsa yeşil elma ye daha uzun süre tok tutar
aç hissediyosan yagsız yada yarım yaglı yogurt ye

kızlar birazdan dolaşmaya çıkıcaz ayıp olmasın ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın
bu arada sadece bol tavuk, bol salata ve biraz tereyaglı erişte yedim turşuyla beraber

tatlı,dondurma,kaymak yemedim.
bezelye yemeğinden yemedim
çorba içmedim, ekmek falan yemedim
zeytin, cevizli helva, hurma yemedim
daha hatırlamıyom gerisini aklıma gelince yazarım

kızlar ben 13 ağustosta diyete başladım ve 84.4 kg ile sizin sayenizde bugün sabah tam 81.4 çıktım. ekmeği sabah hariç kestim, şekeri tamamen kestim ve tatlı yemedim her sabah 30 dk yürüdüm. ve bol su tükettim. inşallah sağlıkla ve sütüm azalmadan devam ederim :)

canım çook teşekkür ederim güzel sözlerine. hayat bazen böyle... erken yaşta sınanmaya başlıyoruz. Rabbim hep güldürsün yüzünü. tavukda poşette yapıyorum ama bunu bayram sonrası deniycem bütün tavuk olarak..3 gün yerin artık.ellerine sağlık

ooohh maşalah maşallaaahhhh..bol suyla sütün azalmaz canım merak etme. 12 günde 3 kg harikasıııınnnn...

bende kaçıyoreee...kocam kötü kötü bakıyoreeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…