nihalciğim görmemişsin ekliyorum senin için..
son halim 79.7
Eki Görüntüle 247083 Eki Görüntüle 247084 Eki Görüntüle 247085 Eki Görüntüle 247086 Eki Görüntüle 247087 Eki Görüntüle 247088
bu da 85-86 kilo iken.. bir iki resim daha vardı onları kaldırmışım galiba..
Eki Görüntüle 247089
son halim 79.7
Eki Görüntüle 247083 Eki Görüntüle 247084 Eki Görüntüle 247085 Eki Görüntüle 247086 Eki Görüntüle 247087 Eki Görüntüle 247088
Eki Görüntüle 247089
DOMATES ÇORBASI( bol kaşar eşliğinde)
KIYMALI BEZELYE YEMEGİ
TEREYAĞLI ERİŞTE (ceviz eşliğinde)
YEŞİLLİK SALATASI(kıvırcık,roka,semizotu,lolorosso,domates,salatalık,mısır v.s )
ETİMEK TATLISI (kaymak ve dondurma eşliğinde)
KIZARTMA (bol yoğurt eşlinde)
ALEMİNYUM FOLYOYO SARILI FIRINDA BÜTÜN PİLİÇ (garnitür eşliginde)
kızlar şimdilik bunlar daha ne ilave etsem ki:26::26:
benimde yazıma bakarmısınız sankim yemekteyiz programına çıkmışız
bilmem ne bilmem ne eşliğinde
offfff aman yarabbim bu ne..akşama sizdeyim sevdacım
buyur bitanem ne demek başımın üstünde yerin varr nihalcimm... bunlar ne siz gelin ben size neler yaparım neler
ahhh keşke lafta kalmasada gerçekten görüşebilsek cidden görüşmeyi arzuladığımız üç beş arkadasımızla
canım ben sana bişi desem inanmazsın ben şehir ve yer konusunda resmen özürlüyümben sana yakınım aslında canım Çayırovadayım ben ama evin Çekmeköyde ben de beklerim valla her zaman..
İzlemle buluşacam zaten kısmetse kurbana gittiğimde..
İstda kimler var kızlar bayramdan sonra bir İstanbul buluşması yapsak mı ne dersiniz..Ben burdan eski üyelerden 3 kişiyle tanıştım..Ayda,Sema,süreyyayla..hepsi de çok şekerler valla..ben kaçtım kızlar
teşekkür ederim canım benimSlm kızlar dün akşam dışarı da yemekteydik ve ben ilk defa kaçamak yapmadığımı düşünüyorum
iftar menüm:
1 hurma (iftariyelikleri görüne gözüm döndü ama nasıl olduysa tuttum kendimi)
1 kase çorba
1 porsiyon tavuk şiş (yanınde gelen pidesinden pilavından hiç yemedim sadece etlerini)
3-4 çatal salata
1 adet çiğköfte
saat 23 gibi 2 top dondurma sossuz tabi ki
sahur menüm :
1 avuç içi kadar pide
4 dilim domates
1 yk dereotlu lor
3 küp kaşar peyniri
3 ceviz
birde 6 ince dilim sucuk:78::78:
kokusunu duyunca dayanamadım
kilo bildirimini bu akşam mı yapacağız yoksa yarın mı onu öğreneyim kızlar
zum'cum menün muhteşem,ağzım sulandı
ya nilgüncüm nedir anlamadım vallahi resmen 10 kilo almış gibi şişmişim ve kalınlaşmışım bu işte bi tuhaflık var ama ne? yok canım cam falan açıkta degil bi kaç gündür kalbimde bi sıkıntı var gögsüm agrıyo nedir bilemedim yani:26:hz.yusufu ben de izliyorum canım.önceden önyargılıydım sevmem böyle dizileri dedim eşim izlemekte ısrar edince müptelası oldum.hem öğleden sonra hem de gece eşimle izliyorum.züleyhanın yani putperest bir kadının Allahı keşfi onu farketmesi o kadar güzel anlatılıyor ki..hele dünkü bölüm tüylerim ürperdi.insanlar ne mücadeleler vermiş din adına..çok şanslıyız valla..
"ya sonra" yı ilk çıktığında sinemada izlemiştim arkadaşlarla.eşim böyle filmleri sevmez arkadaşlarınla sinemada izle der.belki de bazı şeylerle yyüzleşmeyi sevmiyor erkekler bu tür filmlerde.eşini kendine güveni ve cesaretinden dolayı kutluyorum..
canım bu karışıma yağların hepsini döksek olmuyor mu?merak ettim.bi de 10 dk masaj mı yapılacak yani.ben sürüp streçle sarıp sporumu yapayım diyorum yani 1 saat üzerimde duracak.bi de göbeğe süreceğim de sen totoyoda mı sürüyordun.kız streç yetmez bize :)))
sen söyle bakalım karışım bitine kadar kullanıyoruz sonra yeniden mi hazırlıyoruz yada şöyle diyelim bu ölçülerdeki karışım kaç kullanmalık oluyor?
canım makarna tek başına atıyorum 200 kaloriyse yoğurtla birleştiğinde 300-350 ye kadar çıkıyor.bi daha yoğuret yeme lütfen.ben de yeni öğrendim.suyu sahurda içmiyor musun?su miktarını yazarken onu da eklesene..
rica ederim liste evet çıkmamış ama sonuçta bizimle bir bilgi paylaşmak istemişsin yorulmuşsun.keşke düzgün çıksaydı da görüp faydalansaydık..
canım önceliğin bebekse bu tempo sana yaramaz.hayır şimdi siparişler falan bi yolda gidiyorsun.bebk bunları bırakman demek olacak.bebek düşünüyprsan bu işe ara vermelisin.senin için hayırlısı olsun canım.önemli olan sağlığın..
sağol canım teşekkür ederim.hepimiz ramazandan dolayı arada kaçırıyoruz normal ama her iftarda pilav,patates,pide vs olmamalı yazık emeklerine.pilav ekmek yememeye çalış lütfen..
görmedin mi koyayım o zaman :))
alalım canım alalım.ben de bugun iftar için ton balıklı salata yiyeceğim.bi de karpuz yiyeceğim arada abartmadan.şişliğe çözüm bulmam lazım benim de .form çayım bitti alacağım birazdan.incirin faydalı olduğunu bilmiyordum.dün eşim iftarda değildi.allahım tatlı olarak dondurma yememek için zor tuttum kendimi sonra gittim 1 incir yedim...
ellerine sağlık mis gibi yapmışsın evi.pilav mutlaka pirinç pilavı olmalı bence.sağlıklı olan bulgur olsa da beyler pirinci seviyor malesef.
ben de her sabah inan dayak yemiş gibi kalkıyordum her yerim ağrıyordu.dün keşfettim ki pencereyi üstten aralık bırakarak uyuyorum odada.her akşam spor yapıp duş alıyorum ya işlte meğer gece soğuğunu alıyormuş vücudum.dün eşime kapattırdım.sabah inan eşimle kalktım 4 saat uykuya rağmen. yarım saat spor yaptım.çamaşır astım.ütü yaptım.evi temizledim sildim.yani tüm suçlu soğuk havaymış.
belki senin de böyle bir sıkıntın vardır farketmediğin?geçmiş olsun..
banu canım kardeşim alanyada şimdi.herşey dahil bir otelde.oda kilo almaktan korkuyordu.şöyle yapıyormuş.sabah normal kahvaltı bol domates salatalık yeşillik falan.öğlen de ızgara et salata yada zeytinyağı akşam da bol salata ve içecek ayran diyet kola falan.bol bol yüüzyormuş.hiç kilo almamış.ama snack leri de kaçırmıyor yani.yiyormuş ama bol su içiyorum dedi.bi de akşam hafif yiyormuş.
temizlik yapmışsın ellerine sağlık..
canım hayırlı yolculuklar...
bu ne kız kaç kişi gelecek misafir? etimek tatlısına sadece dondurma koy bence..ellerine sağlık şimdiden..
son halim 79.7
Eki Görüntüle 247089
gel hayatım gel başımın üstünde yeriniz varcanım bütün şekilde tavuğu güzelce kenarını köşesini bi temizliyosun(bi elden geçir yani) sonra bi tütsülüyorum ocakta ufaktan bi tütsülemezsem midem almıyo küçük küçük tüyler varya üstünde tavuğu istersen azıcık elini yaglayıp tavugu sıvazla yada hiç gerekte yok bence tavuğun içini dışını az biraz tuzla sonra komple her yerini aleminyum folyoyla sar tavuğun. (tepsiyi degil) sür fırına ... o kadarrrr yada daha gösterişli bişi olsun istiyosan bi kapta azcık bi yogurt çırp biraz su ekle yag kekik pul biber karabibertuz dövülmüş sarımsak iyice karıştırrr tavuğun her yanına sür sar folyoya at fırına nar gibi kızarınca çıkartırsın.. ama bi kaç yerinden iğneyle delikler açç fırına vermeden önce.
buyur canım ne demek başımın üstünde yeriniz var yok be canım ne güzeli yabancı degil bi kardesim bide arkadasım gelicek o yüzden pek bişi yok ama Allah ne verdiyse işte..
hem turşu var cevizli helva hurma falan derken menü kalabalıklaşır zatenn..
merhaba arkadaşlar siteye çok sık yazmasamda iyi bir takipçisiyim ben yaklaşık 80.500 kilodan 75e düştüm 27 günde fakat şuan resmen motıvasyonumu kaybettim :S her eşy beyınde bıtıyor sanırım çünkü hemen 2 gunde 800 gram aldım tekrar aynı tempoya ulaşmalıyım yaaa bayram gelıyor koyvermemeliyim
Nilgün,Sevda'nın alıntısında gördüm,ne büyük farklılık,tebrik ediyorum,harika görünüyorsunuz.
canım vallahi çok hoşsunnnçok büyük farklarr varrr
Dsrısı bsşımıza....... Aminnnnnnn.............
Nilgüncüm süpersin canımm ya kesinlikle sporun etkisi valla sanki arada 6-7 değil 15 kg var gibi..çok incelmişsin ..yola devam canım çok tebrik ederim..çok seviniyorum ya böyle değişimleri gördüğümde valla helal olsun..
merhaba arkadaşlar siteye çok sık yazmasamda iyi bir takipçisiyim ben yaklaşık 80.500 kilodan 75e düştüm 27 günde fakat şuan resmen motıvasyonumu kaybettim :S her eşy beyınde bıtıyor sanırım çünkü hemen 2 gunde 800 gram aldım tekrar aynı tempoya ulaşmalıyım yaaa bayram gelıyor koyvermemeliyim
hımm eminim çok lezzetli oluyordur hiç denememiştim en kısa sürede deniycem ....bu arada bugun nilgüncüm gelmemiş..gülümde sabah gelmiş gitmişş...huuuu nerdesinizzzzz
canım ben 2 çeşit yapıyorum.fasülyeyi ıslatıp az haşlıyorum. güveçte 2 3 saat kadar pişiyor çünkü. pastırmalıya soğanı az yağda kavurup biber salçası ve domates salçası ekliyorum.çok kavurmuyorum ama ardından 3 4 diş sarımsakla kırmızı tatlı biberden kalınca doğrayıp ekliyorum. fasülyeleri koyup kaynar suyu en az 2 3 parmak fasülyeleri geçecek kadar ekliyorum tabi tuzunuda. sonra suyu kaynayınca elimle kopardığım pastırmaları ekliyorum ve ağzını aliminyum folyoyla kapatıp tencere kapağını koyuyorum.ilk 1 saat hiç açmadan kısık ateşte pişiriyorum.ocağın en küçük gözünde. 1 saat kadar sonra açıp suyunu ve fasülyesini kontrol ediyorum su isterse ekliyorum ve tencere kapağını kapatıyorum.tekrar folyo sarmıyorum. eğer kuşbaşılı yapıyorsam alta kuşbasını koyuyorum yazın domates yeşilbiber atıyorum. bu kadarrr...ama diğer türlü güveç yada et güveçte ağzını hiç açmadan pişiriyorum 2 3 saat. kolay gelssiiinnn
sağol tatlım evet temizlik yaptım hala da yapıyorum çok yoruluyorum ya ne olcak böyle?hz.yusufu ben de izliyorum canım.önceden önyargılıydım sevmem böyle dizileri dedim eşim izlemekte ısrar edince müptelası oldum.hem öğleden sonra hem de gece eşimle izliyorum.züleyhanın yani putperest bir kadının Allahı keşfi onu farketmesi o kadar güzel anlatılıyor ki..hele dünkü bölüm tüylerim ürperdi.insanlar ne mücadeleler vermiş din adına..çok şanslıyız valla..
"ya sonra" yı ilk çıktığında sinemada izlemiştim arkadaşlarla.eşim böyle filmleri sevmez arkadaşlarınla sinemada izle der.belki de bazı şeylerle yyüzleşmeyi sevmiyor erkekler bu tür filmlerde.eşini kendine güveni ve cesaretinden dolayı kutluyorum..
canım bu karışıma yağların hepsini döksek olmuyor mu?merak ettim.bi de 10 dk masaj mı yapılacak yani.ben sürüp streçle sarıp sporumu yapayım diyorum yani 1 saat üzerimde duracak.bi de göbeğe süreceğim de sen totoyoda mı sürüyordun.kız streç yetmez bize :)))
sen söyle bakalım karışım bitine kadar kullanıyoruz sonra yeniden mi hazırlıyoruz yada şöyle diyelim bu ölçülerdeki karışım kaç kullanmalık oluyor?
canım makarna tek başına atıyorum 200 kaloriyse yoğurtla birleştiğinde 300-350 ye kadar çıkıyor.bi daha yoğuret yeme lütfen.ben de yeni öğrendim.suyu sahurda içmiyor musun?su miktarını yazarken onu da eklesene..
rica ederim liste evet çıkmamış ama sonuçta bizimle bir bilgi paylaşmak istemişsin yorulmuşsun.keşke düzgün çıksaydı da görüp faydalansaydık..
canım önceliğin bebekse bu tempo sana yaramaz.hayır şimdi siparişler falan bi yolda gidiyorsun.bebk bunları bırakman demek olacak.bebek düşünüyprsan bu işe ara vermelisin.senin için hayırlısı olsun canım.önemli olan sağlığın..
sağol canım teşekkür ederim.hepimiz ramazandan dolayı arada kaçırıyoruz normal ama her iftarda pilav,patates,pide vs olmamalı yazık emeklerine.pilav ekmek yememeye çalış lütfen..
görmedin mi koyayım o zaman :))
alalım canım alalım.ben de bugun iftar için ton balıklı salata yiyeceğim.bi de karpuz yiyeceğim arada abartmadan.şişliğe çözüm bulmam lazım benim de .form çayım bitti alacağım birazdan.incirin faydalı olduğunu bilmiyordum.dün eşim iftarda değildi.allahım tatlı olarak dondurma yememek için zor tuttum kendimi sonra gittim 1 incir yedim...
ellerine sağlık mis gibi yapmışsın evi.pilav mutlaka pirinç pilavı olmalı bence.sağlıklı olan bulgur olsa da beyler pirinci seviyor malesef.
ben de her sabah inan dayak yemiş gibi kalkıyordum her yerim ağrıyordu.dün keşfettim ki pencereyi üstten aralık bırakarak uyuyorum odada.her akşam spor yapıp duş alıyorum ya işlte meğer gece soğuğunu alıyormuş vücudum.dün eşime kapattırdım.sabah inan eşimle kalktım 4 saat uykuya rağmen. yarım saat spor yaptım.çamaşır astım.ütü yaptım.evi temizledim sildim.yani tüm suçlu soğuk havaymış.
belki senin de böyle bir sıkıntın vardır farketmediğin?geçmiş olsun..
banu canım kardeşim alanyada şimdi.herşey dahil bir otelde.oda kilo almaktan korkuyordu.şöyle yapıyormuş.sabah normal kahvaltı bol domates salatalık yeşillik falan.öğlen de ızgara et salata yada zeytinyağı akşam da bol salata ve içecek ayran diyet kola falan.bol bol yüüzyormuş.hiç kilo almamış.ama snack leri de kaçırmıyor yani.yiyormuş ama bol su içiyorum dedi.bi de akşam hafif yiyormuş.
temizlik yapmışsın ellerine sağlık..
canım hayırlı yolculuklar...
bu ne kız kaç kişi gelecek misafir? etimek tatlısına sadece dondurma koy bence..ellerine sağlık şimdiden..
çok belli oluyor ne kadar güzel vermişsin darısı başımıza......nihalciğim görmemişsin ekliyorum senin için..
son halim 79.7
Eki Görüntüle 247089
hoşgeldin fisuncum :80::80:Herkese merhaba,uzun süre olmayınca konulara da uzak kalıyorum ve sayfa o kadar çok ki okumayı da göze alamıyorum.
Benim bu hafta diyet olumsuz gibi görünüyor(sabah 69 du)Şişlik de olabilir bakalım yarın ne olacak?Asıl diyet bayram sonrası gibi gözüküyor.Bayramda tatlı yemeyi hiç düşünmüyorum ama inşallah kendimi tutarım da o kadar emekler boşa gitmez.Birazdan arkadaşım gelecek,o gidince gece sohbete katılırım umarım.Görüşmek üzere...
canım sana en büyük tavsiyem buraya daha fazla dahil olman inan burda büyü gibi bişi varrmerhaba arkadaşlar siteye çok sık yazmasamda iyi bir takipçisiyim ben yaklaşık 80.500 kilodan 75e düştüm 27 günde fakat şuan resmen motıvasyonumu kaybettim :S her eşy beyınde bıtıyor sanırım çünkü hemen 2 gunde 800 gram aldım tekrar aynı tempoya ulaşmalıyım yaaa bayram gelıyor koyvermemeliyim
canım benim senin gönlün güzel oldugu için güzel yorumluyosuncanım nasipse gelirim inşallah bende beklerim herzaman.bende illa tütsülerim yada derilerini atarım.ilk defa duyuyorum bu tarifi çok güzel olacağına eminim hemen kaydettim bilg. mayağları delince tepsiye dökülüyodur o zmn dimi canım. bende tavuk gögüsten şinitzellik parçalara kaşar ve sucuk koyup sarıyorsun. folyolara sarıp suda haşlıyorsun öle bişey görmüştüm o sandım.ama seninki daha pratik ve mantıklı.ellerine sağlık.Rabbim kimseyi yoklukla sınamasın. pek bişey yok dediğin menün buysaaaa artık çok şey olanı düşünemiyorum ellerine sağğğlllııııkkk bol elli bol gönüllü arkadaşımm
canım istersen incir yerine varsa yeşil elma ye daha uzun süre tok tutarkızlar bu günkü menüm...
sahur
küçük bir dilim börek
2 lt su
1 form çayı
iftar
yarım tabak sebze yemeği
3 4 tane sarma
ayran
karpuz
ara
1 lt su
birazdan 1 form çayı içerim
1 2 tane incir yerim
umarım başka bir şey yemem çünkü kendimi çok aç hissediyorum.........
canım çook teşekkür ederim güzel sözlerine. hayat bazen böyle... erken yaşta sınanmaya başlıyoruz. Rabbim hep güldürsün yüzünü. tavukda poşette yapıyorum ama bunu bayram sonrası deniycem bütün tavuk olarak..3 gün yerin artık.ellerine sağlıkhoşgeldin fisuncum :80::80:
canım sana en büyük tavsiyem buraya daha fazla dahil olman inan burda büyü gibi bişi varr
canım benim senin gönlün güzel oldugu için güzel yorumluyosun
amin canım rabbim kimseyi yoklukla sınamasın valla bazen diyorum daha 25 yaşındayım ama yaşadıklarımı yazsam kitap yapsam dünyaca satış rekorları kırarım heralde
canım şimdi şöyle iğneyle delikleri sadece üstünden açıyosun heryerinden yada altından degil sadece üstünden o yüzden akmıyo öyle yağ falan
bide istersen daha pratik olsun dersen fırın poşetine koy öyle at fırına oda olur poşetin üstünden biraz delik açarsın igneyle olur biter kuşum
canım istersen incir yerine varsa yeşil elma ye daha uzun süre tok tutar
aç hissediyosan yagsız yada yarım yaglı yogurt ye
kızlar ben 13 ağustosta diyete başladım ve 84.4 kg ile sizin sayenizde bugün sabah tam 81.4 çıktım. ekmeği sabah hariç kestim, şekeri tamamen kestim ve tatlı yemedim her sabah 30 dk yürüdüm. ve bol su tükettim. inşallah sağlıkla ve sütüm azalmadan devam ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?