canım sen skorları saySelam kızlar..
geçmişe şöyle ucundan bakabildim kızlar..
banucum tulumuna bayıldım çok hoş valla sana da çok yakışmış güle güle kullan canım..bu tulumlarda wc olayı zor olmuyor mu yaw ben dakika başı gidiyom ya hiç benlik değil..ya da alttan fermuar yapmaları lazım
Deryacım işinizin durumunu alıntılardan gördüm hakkınızda hayırlısı olsun canım..Gün doğmadan neler doğar..bence sen sağlam işe girersen eşin de isterse ticarete atılabilir..o zaman harket alanın daha geniş oluyor..aa istediğin gibi iş de çevrende var mıdır bilemiyorum tabi..
kızlar benim kafa bin valla..kafa nereye biz oraya durumuuykusuzluktan ölcem sanırım durduğum yerde kafam geri geri gidiyor ne vardı şu malzemeleri önceden alıp siparişleri öncedne alabilseydim ama yopk tatil yok kayınvalideler yok eğitim derken böyle hepsi sıkıştı..sabah kalk 1 saat yol git işte çalış 1 saat yolda geri dön..gece 01 e dek kurabiye yap..yat sabah 07.00 de kalk..ceset gibiyim..bir de bebek meselesini aradan çıkaraya çalışıyorum ama hayatta tutmaz ne uyku var ne sigarayı bırakabildim ne yememe dikkat edebiliyorum..
bu kadar sağlıksız ortamda bebiş falan da olmaz da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
canım bendede bi şişlik var ama reglim yaklaştı ondanmıdır yoksa kilo vermemmi durdu anlayamadımkızlar geçmişe gidemiyorum şuan yarın bakıcam artık yada gece bakarım akşama misafirim var hem iftara hem sahura kalkıp hazırlık yapmam gerek Allahtan ev temiz banyo tuvalet yatak süpürge ütü falan derdim yok bugün ayy bide onlar olsa kafayı sıyırırdım
ŞİMDİİİ ÇOKKK ÖNEMLİİ Bİ SORUUUUU
Ben dün sabah 1.200 eksideydim bu sabah tartıldım 500gr. eksideyim
ama vücudum kalas gibi resmen gece şişmişim ben elim kolum karnım yüzüm davul gibi
insan kalınlaştığını odunlaştığını hisseder mi evet hisseder işte benn
gece tuzlumu kaçırdım acaba bu kadar hantallaştım bi gecede bu kadar elim kolum kütük gibi oldu dicem yooo akşam zaten bol salata ve ızgara çipura ve zeytin yedim
ama ramazan girdi gireli ben hiç şöyle bi parça kopartıyımda ramazan pidesi yiyim demedim
ama dün bi parça ramazan pidesi yedim noldu anlamadım bi fikir verin ve ne yapabilirim bu kalaslıktan kurtulmak için
hayırlı yolculuklarkızlar bende ancak girebildim. yarın akşam 20:30da antep yolcusu kalmasııınnnn.... biraz hediyelik alışveriş falan yaptım bittim. zaten uykusuzumda.daha çamaşır olaylarına başlamadımda. ayyy yorgunumm şişiiiimmmm
canım bu karışımı not ettim bayram sonu tam gaz geliyorruuummm ...listeye bide yaşadığı şehiri eklemeli. bide forma gireli kaç kg verdi ve toplamda kaç kg verdi olmalı ama deryayada kıyamam. bilgileri bayram sonrası alalım biz yapalım. ama tabi herkes isterseeee...
menü akşama kadar pek güzelmiş ama akşam
oo afiyet olsun. canım fikir verebildiysem ne mutlu. sen zaten çok kaçırmazsın ama bence dikkat et. öldürdü beni fasülye çatlıycam 2 gündür şişlikten.. bence pirinç yakışır hemde daha kolay. patlıcan közlemeyide herkes sevmiyo sen bilirsin ben yaptım ama ben yedimmmkolay gelsin
DOMATES ÇORBASI( bol kaşar eşliğinde)
KIYMALI BEZELYE YEMEGİ
TEREYAĞLI ERİŞTE (ceviz eşliğinde)
YEŞİLLİK SALATASI(kıvırcık,roka,semizotu,lolorosso,domates,salatalık,mısır v.s )
ETİMEK TATLISI (kaymak ve dondurma eşliğinde)
KIZARTMA (bol yoğurt eşlinde)
ALEMİNYUM FOLYOYO SARILI FIRINDA BÜTÜN PİLİÇ (garnitür eşliginde)
kızlar şimdilik bunlar daha ne ilave etsem ki:26::26:
benimde yazıma bakarmısınız sankim yemekteyiz programına çıkmışız
bilmem ne bilmem ne eşliğinde
nilgüncüm şimdi dikkat ettimde bedeninle birlikte yaşında baya bi küçülmüş, aynen devam ipin ucunu yakalamışken sakın bırakma...nihalciğim görmemişsin ekliyorum senin için..
son halim 79.7
Eki Görüntüle 247083 Eki Görüntüle 247084 Eki Görüntüle 247085 Eki Görüntüle 247086 Eki Görüntüle 247087 Eki Görüntüle 247088
bu da 85-86 kilo iken.. bir iki resim daha vardı onları kaldırmışım galiba..
Eki Görüntüle 247089
hoşgeldin canım, o şişlik bi tek sende deyil sanırım hepimizde varHerkese merhaba,uzun süre olmayınca konulara da uzak kalıyorum ve sayfa o kadar çok ki okumayı da göze alamıyorum.
Benim bu hafta diyet olumsuz gibi görünüyor(sabah 69 du)Şişlik de olabilir bakalım yarın ne olacak?Asıl diyet bayram sonrası gibi gözüküyor.Bayramda tatlı yemeyi hiç düşünmüyorum ama inşallah kendimi tutarım da o kadar emekler boşa gitmez.Birazdan arkadaşım gelecek,o gidince gece sohbete katılırım umarım.Görüşmek üzere...
canım tebrik edrim, burda paylaşımda bulunarak, aynı temponu yakalayabilirsinmerhaba arkadaşlar siteye çok sık yazmasamda iyi bir takipçisiyim ben yaklaşık 80.500 kilodan 75e düştüm 27 günde fakat şuan resmen motıvasyonumu kaybettim :S her eşy beyınde bıtıyor sanırım çünkü hemen 2 gunde 800 gram aldım tekrar aynı tempoya ulaşmalıyım yaaa bayram gelıyor koyvermemeliyim
allah hep yüzünü güldürsün canım, ama hayat bazı insanlara çok küçük yaşta okadar acılar çekiyorki o küçüçük yürekler okadar büyük yük taşımak zorudaki hayat okadar acımasızki :85: yinede allah kimseye dermansız dert vermesin...hoşgeldin fisuncum :80::80:
canım sana en büyük tavsiyem buraya daha fazla dahil olman inan burda büyü gibi bişi varr
canım benim senin gönlün güzel oldugu için güzel yorumluyosun
amin canım rabbim kimseyi yoklukla sınamasın valla bazen diyorum daha 25 yaşındayım ama yaşadıklarımı yazsam kitap yapsam dünyaca satış rekorları kırarım heralde
canım şimdi şöyle iğneyle delikleri sadece üstünden açıyosun heryerinden yada altından degil sadece üstünden o yüzden akmıyo öyle yağ falan
bide istersen daha pratik olsun dersen fırın poşetine koy öyle at fırına oda olur poşetin üstünden biraz delik açarsın igneyle olur biter kuşum
canım istersen incir yerine varsa yeşil elma ye daha uzun süre tok tutar
aç hissediyosan yagsız yada yarım yaglı yogurt ye
maşlhh kendini nasıl tuttun ortiimmkızlar birazdan dolaşmaya çıkıcaz ayıp olmasın ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın
bu arada sadece bol tavuk, bol salata ve biraz tereyaglı erişte yedim turşuyla beraber
tatlı,dondurma,kaymak yemedim.
bezelye yemeğinden yemedim
çorba içmedim, ekmek falan yemedim
zeytin, cevizli helva, hurma yemedim
daha hatırlamıyom gerisini aklıma gelince yazarım
aynen devam et çok iyi gidiyorsun, sıvı aldıkçada sütün olurkızlar ben 13 ağustosta diyete başladım ve 84.4 kg ile sizin sayenizde bugün sabah tam 81.4 çıktım. ekmeği sabah hariç kestim, şekeri tamamen kestim ve tatlı yemedim her sabah 30 dk yürüdüm. ve bol su tükettim. inşallah sağlıkla ve sütüm azalmadan devam ederim :)
hımm eminim çok lezzetli oluyordur hiç denememiştim en kısa sürede deniycem ....
teşekkürler yazdığın için........
sağol tatlım evet temizlik yaptım hala da yapıyorum çok yoruluyorum ya ne olcak böyle?
çok belli oluyor ne kadar güzel vermişsin darısı başımıza......
yaptığın özel bir şey var m?
ii geceler kızlarrrr
nilgüncüm
bende kardeşin gibi yapıcammm sanırımmm çünküü zaten artılardayım ice fena olurum yoksamm
birdeee bir kez daha gördümmm resmini ve seninnnn azmedippp hedefe geleceginden ice emin oldum
kendinii sev ve lütfen bu kez bırakma ipin ucunu nilgünümmm baya yol kat ettin cnmm
harika görnüyorsunn zaten pozitif ve hoş bir hatunsunnnn
bi içim su olcaksın vesselammm........
sevdamm
bende gelem iştahımı açtın bacım yaaa
ne güsle menüü öleee
tülinnn
ne güzel tarif etmişsin vallahi cnm çekti kuru fasulye tatil dönüşü yapcamm bende
bendee valizleri hazırlıycammm şimdiki yarına çok işim kalmasın sonra elim ayagım dolanır biliyorummm
çok heycanlıyımm yahu çocuk gibiiii umarım hayal ettigim gibi bir tatil olur
izlemmm
sana bişiy sorcam unutuyorum
cnm sen geç yatıyorsunn ya egede mi o saattte yatıyorr
eger erken yatıyorsa nasıl ilgileniyorsunnn kalkıncaa
merak ettim kuu
merhabalar kızlaar konyadayımmutlu ve yorgunum uçakta kzu hep ağladı çok uykum var bugün ki menüm
sabah kflex 1tk bal
ara 3hurma
öğle peynirli salata
ara bir parça ekmek acuka
ara tavuklu sandviç ama ekmeğini azalttm
akşam 1kase çorba azıcık patlıcan
ara incir ve domates iyi geceler herkese nilgün seni gördüm ve hiç kilolu görünmüyorsun canım ya bence gayet güzel seni seviyorum nilgün seni seviyorum kkhepinizi çok seviyorum
bugünkü menüm
sahur 3ince dilim kepek ekmeği
1 yumurta--4 sosisten oluşan menemen
3 zeytin
şekersiz çay
2 bardak su
iftar 4 kaşık pilav
1 tabak tavuk sote
1 kase salata
1 dilim güllaç
yarım şeftali
4 bardak su
sağol canım, sizde iyiki varsınız :93::93:Filizcigim canim arkadasim agzina saglik.ne guzel seyler yazmisin..sagol iyi ki varsin..
kızlar ne yapın edin zayıflayın.. ben de bu başlıktaydım bi kaç ay öncesine kadar ama şuan 71,6 ile 70-79 kilo arasındakiler başlığındayım ve bi kaç haftaya kadar 60-69 başlığına geçiş yapacağımı düşünüyorumm
84 kiloydum.. azmin sonu zafer sakın yılmayınn
amin canım benim Rabbim cümlemizin yüzünü hep güldürsün inşşşşş.canım çook teşekkür ederim güzel sözlerine. hayat bazen böyle... erken yaşta sınanmaya başlıyoruz. Rabbim hep güldürsün yüzünü. tavukda poşette yapıyorum ama bunu bayram sonrası deniycem bütün tavuk olarak..3 gün yerin artık.ellerine sağlık
ooohh maşalah maşallaaahhhh..bol suyla sütün azalmaz canım merak etme. 12 günde 3 kg harikasıııınnnn...
bende kaçıyoreee...kocam kötü kötü bakıyoreeee....
aşk olsun kuzummm buyur başımın üstünde yeriniz varii geceler kızlarrrr
nilgüncüm
bende kardeşin gibi yapıcammm sanırımmm çünküü zaten artılardayım ice fena olurum yoksamm
birdeee bir kez daha gördümmm resmini ve seninnnn azmedippp hedefe geleceginden ice emin oldum
kendinii sev ve lütfen bu kez bırakma ipin ucunu nilgünümmm baya yol kat ettin cnmm
harika görnüyorsunn zaten pozitif ve hoş bir hatunsunnnn
bi içim su olcaksın vesselammm........
sevdamm
bende gelem iştahımı açtın bacım yaaa
ne güsle menüü öleee
tülinnn
ne güzel tarif etmişsin vallahi cnm çekti kuru fasulye tatil dönüşü yapcamm bende
bendee valizleri hazırlıycammm şimdiki yarına çok işim kalmasın sonra elim ayagım dolanır biliyorummm
çok heycanlıyımm yahu çocuk gibiiii umarım hayal ettigim gibi bir tatil olur
izlemmm
sana bişiy sorcam unutuyorum
cnm sen geç yatıyorsunn ya egede mi o saattte yatıyorr
eger erken yatıyorsa nasıl ilgileniyorsunnn kalkıncaa
merak ettim kuu
canım bence gayet iyi ve dozunda bir menü ama dediğin dogru olabilir gece çok geç saatte sahur oldugu içinsahur: 2 di.tamta.ekmek, 1 haş.yu.
3 zeytn, peynir, 1 tat ka. çi.reçeli
domatez salatalık, 1 ku çay
1 lt.su
iftar:1 kase çorba, taze fasülye 1 di. ta.ekmek
yoğurt
ara:yarım kase sütlaç
ara: 1 şeftali
form çay
2 lt. su
canım seni eksik mi bırakmışım olur mu hiçççç gel buyur bitanem başımla beraberr ahhh keşke yakın olsanda gelsenn canım fedacanım sen skorları saynihalcim bu tempoya bebiş sana nasıl tutunsun, hemen istiyorsan bi süre ara verseydin :26: hakkında hayırlısı artık sen yinede maça devam et, bakarsın tutar
canım bendede bi şişlik var ama reglim yaklaştı ondanmıdır yoksa kilo vermemmi durdu anlayamadım
hayılısıyla bayram geçsin biş düzene oturtmam lazım, sahurda bal reçel hüpletirsem olacağı bu
hayırlı yolculuklar
menün çok güzel, bende bayılırım erişteye ve etimek tatlısına yanlız beni eksik bırakmışsın herşeye bi eşlik bulmuşsun, menü eşliğinde ben
nilgüncüm şimdi dikkat ettimde bedeninle birlikte yaşında baya bi küçülmüş, aynen devam ipin ucunu yakalamışken sakın bırakma...
hoşgeldin canım, o şişlik bi tek sende deyil sanırım hepimizde var
canım tebrik edrim, burda paylaşımda bulunarak, aynı temponu yakalayabilirsin
allah hep yüzünü güldürsün canım, ama hayat bazı insanlara çok küçük yaşta okadar acılar çekiyorki o küçüçük yürekler okadar büyük yük taşımak zorudaki hayat okadar acımasızki :85: yinede allah kimseye dermansız dert vermesin...
maşlhh kendini nasıl tuttun ortiimm
aynen devam et çok iyi gidiyorsun, sıvı aldıkçada sütün olur
canımmmm bunu benim için mi yazdınnnn???''bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız..
bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı..
bazen en tutkulu aşkla bağlı olduğumuzdan en vahşi intikamı almak isteriz..
bazen kendi duygularımızdan bile kuşkuya düşeriz..
bazen sevdiğimiz kuşkulandırır bizi..
sevgiyi, aşkı, mutluluğu saf ve lekesiz bir biçimde ele geçirmeyi başaramayız..
hayat bütün izlerin birbirine karıştığı ürkütücü bir ormana benzer bazen..''
valla maşallahhhh ortim gayet iyi gidiyosunn maşallahhhFilizcigim canim arkadasim agzina saglik.ne guzel seyler yazmisin..sagol iyi ki varsin..
Canim pilav yerine ekmek yesen 1 dilim tb ekmegi gibi..pilav cok kalorili ekmege gore.bi de suyunu da attirsan iyi olur.
Bugunku menum
sahur: 2 dilim tb ekmegi.peynir.domates.yumurta
iftar: ton balikli salata ( marul.domates.maydonoz)
1 dilim yumurtali mantarli sucuklu ekmek
2,5 lt su
1 sise madensuyu
1 fincan form cayi ve 1 fincan nane limonlu yesil cay
1 saat tempolu yurume(biraz once yaptim )
400 twist
Yarim saat callanetics( sabah yaptim)
canım bizde izledik iki defa filmi benimki tam tersiselam kızlar...
ilgüncüm güzel sözzlerin için çok teşekkürler
gerçekten de erkekler romantik komedi filmlerini kortukları için izlemekten kaçıyor olabilirler
çok doğru bir tespit
eşim biraz farklıdır, özcan denize kıza kıza bi kaldı hattaa, bırak kadın işini yapsın diye
ama o yat olayına çok güldük yaa
sana bayramdan sonraki pazar gelip gelemeyeeğini sormuştum canım ama
cevap verdin mi görmedim, kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?