80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ii geceler kızlarrrr

nilgüncüm
bende kardeşin gibi yapıcammm sanırımmm çünküü zaten artılardayım ice fena olurum yoksamm
birdeee bir kez daha gördümmm resmini ve seninnnn azmedippp hedefe geleceginden ice emin oldum
kendinii sev ve lütfen bu kez bırakma ipin ucunu nilgünümmm baya yol kat ettin cnmm
harika görnüyorsunn zaten pozitif ve hoş bir hatunsunnnn
bi içim su olcaksın vesselammm........

sevdamm
bende gelem iştahımı açtın bacım yaaa
ne güsle menüü öleee

tülinnn
ne güzel tarif etmişsin vallahi cnm çekti kuru fasulye tatil dönüşü yapcamm bende

bendee valizleri hazırlıycammm şimdiki yarına çok işim kalmasın sonra elim ayagım dolanır biliyorummm
çok heycanlıyımm yahu çocuk gibiiii umarım hayal ettigim gibi bir tatil olur

izlemmm
sana bişiy sorcam unutuyorum
cnm sen geç yatıyorsunn ya egede mi o saattte yatıyorr
eger erken yatıyorsa nasıl ilgileniyorsunnn kalkıncaa
merak ettim kuu

merhabalar kızlaar konyadayımmutlu ve yorgunum uçakta kzu hep ağladı çok uykum var bugün ki menüm
sabah kflex 1tk bal
ara 3hurma
öğle peynirli salata
ara bir parça ekmek acuka
ara tavuklu sandviç ama ekmeğini azalttm
akşam 1kase çorba azıcık patlıcan
ara incir ve domates iyi geceler herkese nilgün seni gördüm ve hiç kilolu görünmüyorsun canım ya bence gayet güzel seni seviyorum nilgün seni seviyorum kk hepinizi çok seviyorum

Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme, adamın kendini daha iyi hissetmesine neden oldu. Bu mutlu hava içinde, yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dostuna teşekkür etmediği geldi aklına. Hemen bir not yazıp yolladı. Dost, bu sıcak teşekkürden öyle keyiflendi ki her öylen yemek yediği lokantadaki garson kıza yüklüce bir bahşiş bıraktı. Garson kız, ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu. O sevinç içinde akşam eve giderken kazandığı paranın bir kısmını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı. İki gündür boğazından tek lokma geçmemiş adam, öylesine minnettar oldu ki güzelce karnını doyurduktan sonra ıslık çalarak bir apartman bodrumundaki tek odasının yolunu tuttu. Öyle neşeliydi ki bir saçak altında titreşen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi. Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar oynadı, koşuşturdu durdu.
Gece yarısından sonra apartmanı bir anada dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanın kokusunu alan köpek öyle bir havlamaya başladı ki önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman halkı... Anne babalar, dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, ölümden kurtardılar.
Bütün bunların hepsi, beş kuruşluk bile maliyeti olmayan, küçük bir gülümsemenin sonucuydu.....

Son düzenleme:
sahur: 2 di.tamta.ekmek, 1 haş.yu.
3 zeytn, peynir, 1 tat ka. çi.reçeli
domatez salatalık, 1 ku çay
1 lt.su

iftar:1 kase çorba, taze fasülye 1 di. ta.ekmek
yoğurt

ara:yarım kase sütlaç
ara: 1 şeftali

form çay
2 lt. su

canım sen skorları say nihalcim bu tempoya bebiş sana nasıl tutunsun, hemen istiyorsan bi süre ara verseydin :26: hakkında hayırlısı artık sen yinede maça devam et, bakarsın tutar

canım bendede bi şişlik var ama reglim yaklaştı ondanmıdır yoksa kilo vermemmi durdu anlayamadım
hayılısıyla bayram geçsin biş düzene oturtmam lazım, sahurda bal reçel hüpletirsem olacağı bu

hayırlı yolculuklar

menün çok güzel, bende bayılırım erişteye ve etimek tatlısına yanlız beni eksik bırakmışsın herşeye bi eşlik bulmuşsun, menü eşliğinde ben

nilgüncüm şimdi dikkat ettimde bedeninle birlikte yaşında baya bi küçülmüş, aynen devam ipin ucunu yakalamışken sakın bırakma...
hoşgeldin canım, o şişlik bi tek sende deyil sanırım hepimizde var

canım tebrik edrim, burda paylaşımda bulunarak, aynı temponu yakalayabilirsin
allah hep yüzünü güldürsün canım, ama hayat bazı insanlara çok küçük yaşta okadar acılar çekiyorki o küçüçük yürekler okadar büyük yük taşımak zorudaki hayat okadar acımasızki :85: yinede allah kimseye dermansız dert vermesin...

maşlhh kendini nasıl tuttun ortiimm

aynen devam et çok iyi gidiyorsun, sıvı aldıkçada sütün olur

bugünkü menüm

sahur 3ince dilim kepek ekmeği
1 yumurta--4 sosisten oluşan menemen
3 zeytin
şekersiz çay
2 bardak su

iftar 4 kaşık pilav
1 tabak tavuk sote
1 kase salata

1 dilim güllaç
yarım şeftali
4 bardak su

en onemlisi spor sanirim ve yasak seylerden uzak duruyorum.

sagol guzel sozlerin jcin.inan hep aklimdasiniz bir sey yerken size mahcup olmayayim diye kac kez dusunuyorum.

Taili coktan hakkettin sen.hastaliklar cocuklar cok yordu.eminimki harika bir tatil gecireceksin..
:2:

sagol arkadasim ben de sizleri cok seviyorum.

''bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız..
bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı..
bazen en tutkulu aşkla bağlı olduğumuzdan en vahşi intikamı almak isteriz..
bazen kendi duygularımızdan bile kuşkuya düşeriz..
bazen sevdiğimiz kuşkulandırır bizi..
sevgiyi, aşkı, mutluluğu saf ve lekesiz bir biçimde ele geçirmeyi başaramayız..
hayat bütün izlerin birbirine karıştığı ürkütücü bir ormana benzer bazen..''

Son düzenleme:
Filizcigim canim arkadasim agzina saglik.ne guzel seyler yazmisin..sagol iyi ki varsin..

Canim pilav yerine ekmek yesen 1 dilim tb ekmegi gibi..pilav cok kalorili ekmege gore.bi de suyunu da attirsan iyi olur.

Bugunku menum

sahur: 2 dilim tb ekmegi.peynir.domates.yumurta

iftar: ton balikli salata ( marul.domates.maydonoz)
1 dilim yumurtali mantarli sucuklu ekmek

2,5 lt su
1 sise madensuyu
1 fincan form cayi ve 1 fincan nane limonlu yesil cay
1 saat tempolu yurume(biraz once yaptim )
400 twist
Yarim saat callanetics( sabah yaptim)

4. Günün menüsü

Kalkınca; 1 sb ılık su, maydanoz kürü

1. Öğün; 1 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 5 adet ceviz, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası

2, Öğün; 1 dilim somon balığı, salata, 1 sb kefir, 20 adet badem

Sıvı; 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay

Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su

Spor; 40 dk yürüyüş

selam kızlar...

ilgüncüm güzel sözzlerin için çok teşekkürler
gerçekten de erkekler romantik komedi filmlerini kortukları için izlemekten kaçıyor olabilirler
çok doğru bir tespit
eşim biraz farklıdır, özcan denize kıza kıza bi kaldı hattaa, bırak kadın işini yapsın diye
ama o yat olayına çok güldük yaa

sana bayramdan sonraki pazar gelip gelemeyeeğini sormuştum canım ama
cevap verdin mi görmedim, kusuruma bakma

İyi geceler
menüm
sahur
fındık
beyaz peynir
çavdar ek

sahur
kağıt kebabı
2 köfte
patlıcan salatası

ara
1 top dondurma

ceviz
suuuuuuuuu
bolca yeşil çay

kızlar ne yapın edin zayıflayın.. ben de bu başlıktaydım bi kaç ay öncesine kadar ama şuan 71,6 ile 70-79 kilo arasındakiler başlığındayım ve bi kaç haftaya kadar 60-69 başlığına geçiş yapacağımı düşünüyorumm

84 kiloydum.. azmin sonu zafer sakın yılmayınn

banuşşş
bak geçen hafta tatilden gelmiş birinin bloğu burası
gündüz 2 gece 2 partiye gitmişler

bol bol kombin önerisi var, belki yardımcı olur fikir olur sana da canım...
bu kız izmirlii, belki tanışırız önümüzdeki günlerde :)

fashiONözge

saol canım
motiven için teşekkürler
bizim topiğimiz 80-89 ama
biz genelde 60 ve 50li li kilolara düştük ama genede burdan kopamıyoruz
yaniii bir geldik bi daha gitmedik

merhaba iyi sabahlar yada iyi geceler kızlar

iftar menüm

1 kase tavuk çorbası
3 adet sigara böreği
salata

ara
abur cubur arasıydı 3 tane küçük tereyağlı kurabıye ve yarım bardak sarı gazoz

sahur menüm
1 kase kflex

zekiyem ve gülçünümmm içinnn

bunun üstüne beyaz da olur siyah da olur, şifon önden uzun fiyonklu uzun kollu bi bluz giyip,
üstüne incecik bir hırka ve ince deri bir kemer takıcaksın, süper olur zekiye bacuum yaa

ahhh aahhh bu eteklere bayılıyorum, renge bakk, giymeye kıyamam la ben bunu

ben kaçıyorum kızlar
eşim yarın oruç tutucak, çok heyecanlı
ona güzel bir masa hazırlıyım

kadir geceniz şimdiden mübarek olsun, tüm dualarımız günahlarımız affolur inşllah

amin canım benim Rabbim cümlemizin yüzünü hep güldürsün inşşşşş.
aşk olsun kuzummm buyur başımın üstünde yeriniz var
gelin tabi Allah ne verdiyse yeriz canımmm
inşşş. canım tam istediğin planladığın bir tatil olurr
havalar güzel gider inşşş. çok eğlenirsin inşşşş.
canım bence gayet iyi ve dozunda bir menü ama dediğin dogru olabilir gece çok geç saatte sahur oldugu için
1 tatlı kaşıgıda olsa reçel v.s yemen iyi olmayabilir reçel yerine domates salatalıgı arttır biraz hee ortimm?
canım seni eksik mi bırakmışım olur mu hiçççç gel buyur bitanem başımla beraberr ahhh keşke yakın olsanda gelsenn canım feda valla aslında tutmadım hiç canım istemedi ama bayıldılarr
valla iki kişiydiler ama dogru dürüst bişi kalmadı helali hoş olsun..... kardeşim sahurada bende
bide yarın gece sahura misafirim var yine arkadaşım gelicek kocası ve çocugu gelicek artık sabahlarız yani
benim eşim iftarda hiç evde bulunamadıgı için ben genelde hep sahurda ağırladım misafirlerimi
amin canım inşş. Rabbim dermansız dert vermesin inşşş.
canımmmm bunu benim için mi yazdınnnn???
çok teşekkür ederimmm canım arkadasım ellerine,güzel gönlüne yüregine saglıkkk inşşşşş.
valla maşallahhhh ortim gayet iyi gidiyosunn maşallahhh
accık sporda bağa yollasan olur mu kuuuuu:78::78:
canım bizde izledik iki defa filmi benimki tam tersi
aferinn sakın yollama ne işi var kadın başına kır bacaklarını otursun dizinin dibinde diyo durmadan
ben altta kalırmıyım hiççç
bee adamm sen 7/24 karını ihmal et ilgilenme işine saygı duyma
eeee olucagı bu kadın çeker gider ben olsam terketmeden önce bide döverdim falann diyorumm
hepten deliriyo benim ki yapmaa yaaa bende dedim öyle cicimmm
belliydi zaten kadının gidecegi falannn yani anam biz film izlemiyoz resmen dalaşıyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…