80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar günaydın geçmişi okuamaıdm çok yogunum
kilo bildirmi yapayım ghiçte iç açıcı degilll sabah sabahh ilk bildirim
geçen hafta:64.9
bu hafta :65.7

her geçen gün uzaklaşıyorum çizelgemden amaa
yemedimde bu hafta ya neredeyse akşam yemegi yemedim 4gün filan
reglim yakın ondan birdee su içmiyorum hhiçç ondan kaynaklıda olabilir
bu demektirkii
70 lerii görme ihtimalim yüksek yenidennn:18::18:

günaydın kızlar bir zamanlar zayıf olan resmimi paylaşmak istedim. Ahhh ahhhh bir zamnlar sevgi işte böyleydi....

şimdi ise böyle

nilgüncüm olmuyor öyle işte ,hergün o tane zencefil kökünü 5 dakka kaynatcan taze taze elde ettiğin suyun için 10 ar damla damlatcan bu 4 adet yağdan....10 dakka masaj yapmasanda iyice yedir göbeğine kalçana neresi sorunluysa ki bacağa bile sürüyorsun selülite bire bir bak..sonra streçle sar sporunu yap 1 saat en az kalsın .ben bi nalburdan büyük boy streç aldım içinde 700 metre var hayatta bitmez zaten 3-4 tur sarsan yeter .bak yine söylüyorum göğüs altı ile bacaklarına kadar istediğin böleye uygula kola bile olur yani ,ben gece sarar kollarıma yatardım..totom küçük ya benim kaybolucak diye ona donkudurtmuyom bile ama kol göbek bacaklara sürüyordum ..uygula 1 ay ya bak görcen zaten küçük şişeler sana 3 ay gider

e nihal sen izmire gelip izlem le buluşuyormuşsun..böyle bir buluşmadan haberim olmazsa
daha da bişi demiyorum ona göre

sıra bildirim yapamay geldi..
dün sabah sandaviç ve2 bardak çay
ara beyaz leblebi
öğlen kahvaltılık 2 dilim ekmek bol su
ara yapamadım
akşam
4 yemek kaşığı kuru ve 2 tane pişmiş soğan(yemeğin niçinde oluyorya bütün ben bayılıyorum onlara) 1 dilim ekmek

spora malesef başlayamadım ama bayramdan sonra yepyeni bir liste ve sevgi olacak karşınızda....
dün dediğim gibi artık acele kilo verme serüvenlerim olmayacak. alacağım kalori belli listem belli değişimleriyle birlikte....
sporum belli seneye hazirana 55 kilo garanti....
bekleyin beni anacımmmm....

Evet sıra bildirimde:
başlangıç kilom: 87
geçen hafta: 86.500
bu sabah: 85.800
beden 44 - 46
spor yok ama başlayacağım
yaş 32

listeye girmeyi dört gözle bekleiyorum....

bu arada kandiliniz mübarek olsun yeriniz cennetin en güzel yeri, peygamber efendimize komşu olsun...
tüm günahlarınız affola, kul haklarınız kalmaya inşallah....

öperim bal yanaklarınızdan...

Son düzenleme:
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,3kg
bu hafta 77.1 kg
gelen:800 gr.:95::95::95::95::95:
toplamda giden 5. kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 240 dak

gidiyor 3 geliyor 5 ,ben napıyorum Allah aşkına ,o kadar yapmaya çalışıyorum olmuyor,çekilen kürekler boşuna ,akıntının yönünü bulamıyorum,artık gücüm tükeniyor ,salonda attığım terler ,tadını özlediğim beyaz ekmek,ve bir sürü vazgeçtiği gıda...ne yapmalıyım anlamıyorum ben,çok sıkıldım artık gerçekten .tam bir salağım ben yeter artık gerçekten yeter yapıştılar üstüme gitmiyorlar 2 gün 75 kusur 3 gün 77 kusur.bunlardan kurtulmak istiyorum ,ama gücüm bitiyor artık tükendim uğraşmaktan

dünkü menüm
sabah:1 kase k-fleks sütlü(170 cal)
1 nescafe(60 cal)
1 hazır bardak çorba(80 cal)
2 poğaça( 300 cal)
1 peksimetve şekersiz çay(65cal)
akşam:
1 kase domatesli şehriye çorbası(200cal)
10 adet küçük mezgit(375cal)
marul salatası(50 cal)
fırında patates ,soğan 5-6 adet toplam(100 cal)
toplam 1400 kalori meraktan hesapladım sadece..akşam iftardaydık tüm gün pazarda ,sporda ,koşturdum aptal poğaçalar oyüzden ,bilmiyorum sanırım o koca boğazımı tutamıyorum.artık bişi yapmıycam sıkıldım

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

günaydın kızlar , hayırlı cumalar olsun hepinize
kadir gecemiz hayırlı olsun, günahlarımız af olur inşşlhh...
hepimiz için hayırlara vesile olur inşşlah..

Son düzenleme:
Günaydınlar efendim

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen Hafta 74.5
Bu Hafta 74.5
Gelen-giden yok
Toplamda Giden 12.5
Hedef 68
Toplam Spor 60 dakika
Beden 44
Boy 1.77

Mutluyum çünkü reglime ve devasa şişliğime rağmen sabitim, kesin artıdaydım diyordum ama son gün toparladım sanırım, dün baya mide kazıntısı çektim çünkü

Son düzenleme:
Günaydin Kizlar ..

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74
Bu Hafta: 75
Gelen: 1.kg
Toplam Giden: 13
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 40
Spor: 180 dk

Prensesimin $i$kinligi Üzerimde , Tüm Hafta Dikkat Etmeme Ragmen Artidayim ..
Ama Olsun Prenses Gelip Gittikten Sonra Güzel Rakamlar Beni Bekliyor Biliyorum :93:

Kilo Veren ve Vermeyenleri Yinede Tebrik Ediyorum

günaydın kıslar nasılsınız bu hafta öle çok yedimki offf kendimi firenleyemiyorum ve 1 kg artıdayım

Başlangıç 81 kg
geçen hafta 72 kg
bu hafta 73 kg
gelen:1 kg
toplamda giden 8 kg
hedef 65
boy 160
beden 42
spor yok

hayırlı cumalar arkadaşlar Kadir Geceniz Mübarek Olsun...
arkadaşlar 2 gündür izmirden misafirlerim var geçmişe bakamadım...akşam sahurdan sonra bayram tatili için yola çıkıcaz..vodemi yanıma alıyorum arada girer bakarım..hepiniz Allaha emanet olun...görüşürz..

kilo bildirimi
bşlngç 90
gçn hafta 64.6
bu hafta 66.2
gelen 1.600
toplamda 23.800
hedef 60...

Son düzenleme:
selam kızlar kadir gecemiz mübarek olsun
ben bugün bildirim yapamayacağım
gece sahurumu yaptım bi güzel sabahta prensesim geldi orucum bozuldu yedim içtim sabah kalkıncada
iftara kadarda erim ozmn çok fazla çıkar kilo
beni bu hafta sabit geçersen sevinirim deryacım

görüşürüzz

günaydın kızlar sizinle sohbeti çok özlüyorummm

bu mağaza uygun olmuyor.yanımda hep birileri var ve mobilya -mutfak birarada olduğu için ihtiyacı olmadığı halde mutfak bölümünü gezip gereksiz yere meşgul eden müşteriler burada çok...fırsat buldukça girerim sabah tartıldım fakat artıdatım sahur sonrası tartılmaya bağlıyorum.67,5 çıktım....akşam iftar öncesi tartılıp ilk fırsatta bildirim yaparım.sanırım aynı kilodayım yada birazcık artıda çıkabilirim.Bayramda beyaz jean giymek hayal oldu.güya bayrama kadar 60 olurum diye hayal ediyordum fakat gülçin,fusün,nilgün ve tülin'deki irade şuan için bende yok.kızlar sizleri tebrik ediyorum....ramazan ayına rağmen çok güzel gidiyorsunuz...

adaşım filzcim teşekkürler listeyi ve nilgün'ün resimlerinii paylaşmışsın...topiğe her girdiğimde senin yorumlarını yada seni görüyorum...bende eskisi gibi sürekli burada olmak istiyorum bakalım.

Nilgün canım tebrikler maşallah tam gaz devam valla süpersin.eşin bu büyük değişim hakkında ne düşünüyor.pişman olmuştur konuştuğu olumsuz yorumlara...Nilgün saçlarına aralara platin balyaj yada daha ince röfle yaptırsan nasıl olur.hiç denedin mi?walla kilo gidince hem ölçüler küçülüyor hemde yaş..

nihalcim sana bol şanş canım ii satışlar inş.oğlumun diş kurabiyesini yapmakta sana nasip olur.kargoyla yollarsın...bende ev kurabiyelerini (tuzlu,çikolatalı,fındıklı) bu sefer kalıpla yapacağım kuzeyime özel.ikea'ya gidiyim orada belki kalıplar daha uygundur.Bebek içinde sigarayı kesin bırakmalısın...inş.gönlüne göre olur en kısa sürede...

deryacım baskülün geldi galiba sabit çıkmışsın çok ii artı olduğunu düşünüyordun...dükkanın satışı gibi bişeyle yazmışsın...hayırdır canım devretmeyi mi düşünüyorsunuz?

izlem en son paylaştığın domatesli-biberli tavuk cigerini çok iştah açıçı duruyor.sakatatı çok severim.ve bu en zararsızı ellerine sağlık...ilk fırsatta yapacağım canım çekti...

sevdacım folyaya sarılı bütün tavuk tarifini verir misin?birde folya sağlık için zararlı diyorlar.ısıyla birleşince tehlikeli oluyormuş. ben uzun süredir paketlemek için kullanıyorum.olmazsa yağlı kağıtla denerim...bizde bütün hiç yenmez kalçalı but yada kanat yenir.ama bütünün görünüşü süper oluyor...etimek tatlısını çok yaparım çok severim...oruçken bu iştah ne anlamıyorum günün bu saatinde birde diyet topiğinde....artık susuyorum tıpp:)

arzucum nasılsın?

fusün hoşgeldin?uzun bir tatil sonrası nasılsın?sanırım kilolar buradan ayrıykende verildi.önceki-sonraki resimlerini bekliyoruz....toplamda kaç kilo gitti...

gülçincim nasılsın annenin sağlığı nasıl?

banu,burcu,zeynep,ilkay,ayşe,nuran,gülay,tülin,sesi,scare,iclal,yasemin,deniz,sena....ve unuttuklarım umarım hepiniz iyisinizdir.

herkese hayırlı cumalar ve kadir gecesi tüm dualarımız kabul olur.inş.bebek isteyene bebek,ev isteyene ev,iş isteyene iş,ii bir eş isteyene eş...sağlık-huzur nasip etsin....

[QUOTE

filizcim ne guzel yazmıssın oyle
boylece guzel bir bayram da dilemis oldun herkese

ben bayramda giriş yapamam muhtemelen ancak dönüşte tekrar bulusmak üzere umarım herkes ağız tadıyla güzel bir bayram geçirir

benim de islerim yogun gecmisin ancak cok azına goz gezdirebiliyorum onlarda resimli olanlar :)

simdiden herkese en sevdikleriyle güzel ve sağlıklı geçirilecke bayram günleri dilerim

arkadaşlar bu forumdayken hep okurken kilo bildirimlerini kılo vermiş herkes çok guzel ama ne kadar zamanda hep merak edıyorum zamanıda eklesek olur mu mesela ben kılo verdim 28 gunde toplam 5 kılo gibi

canım yazmıştım aslında ayarlamaya çalışırım diye.eşim bölge trafikte polis ya canım.hafta sonu ne zaman çalışacağını cumadan öğrenebiliyorum.şu durumda ayarlama yapamam.o yüzden net bir şey söyleyemiyorum.dua edelim de çalışmasın o gün..

yollarım canım sporun lafı mı olur.hadi bakim sen de kaldır o totonu da azcık hareket et bakim :)))))

boş ver sen bunları.güzelce tatilini yap gel.tatil sonrası verirsin canım.

tamam canım en kısa zamnda alıp başlarım.sağol bilgiler için..

ne yapmalıyım diye dövünüp duracağına bi zahmet o poğaçaları,fırın patatesleri yeme şekerim.

hep söyleniyordum uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor diye..halbuki hata bendeydi.kör gözüm görmüyordu yada görmek istemiyordum.bak 15 temmuzda başladım diyete düzenli spora 7 kilo verdim.o söylenen nilgün de aynıydı şimdiki nilgün de aynı.ne değişti?sadece yediklerime dikat ettim ve spor yaptım.sen de spor yok yemem kaçamaklarla dolu ..sonra niye zayıflayamıyorum diyorsun?bak benim menülere nasıl zayıflanıyor gör...

kızıyorum çok kızıyorum çünkü benim hatalarımı yapıyorsun.lütfen artık yeme şunları ve ben yapamıyorumu bırak.

zamanında söylenirken izlem banu demiştiki sen sabahın köründe kalkıp gece yatıyorsun,az uyuyorsun,işe gidiyorsun,2 çocukla uğraşıyorsun..bu kadar şeyi başaran nilgün 2 lokmayla mı baş edemiyor demişlerdi?

bilmem anlatabildim mi canım?kaçamaklarla zayıflanmaz.yani ara sıra yap nefsin körelsin ki diyet ağır gelmesin.1 gün belirle kendine o zmaan abartmadan yap ve ye.

tamam mı arkadaşım..bana en büyük destek verenlerden birisin ama sen de bir şeyler yapmaya devam et ki ben de seni örnek alayım..

sıkma canını olsun.haftaya inşallah verirsin...

ben salak nilgün ne yaptım?menümü yazdım suyumu içiyordum gece 1 de..kızım anne yaş pasta istiyorum dedi.ona koyarken 1 dilim de ben hüplettim hem de bugünün cuma olduğunu unutarak..

siz de bana kızın bari..zaten illaki bir fire vermesem ölürüm keşke bu dün olmasaydı..bakalım kaç çıkacağım.iftardan 1 saat önce tartılır söylerim..

mübarek kadir gecemiz kutlu olsun.inşallah ettiğimiz tüm dualar kabul olur.ben hepiniz için dua edeceğim.siz de beni dualarınızda anarsanız (özellikle evliliğim konusunda) memnun olurum.çok öpüyorum hepinizi...

hoşgeldinb bitte. buranın verdiği güç bambaşka gerçekten. daha nice 3 kilolar verirsin inşallah

banucum, 1-2 kiloyu dert edip hayatı kendine zehir etmeden güzel bir tatil geçir. sen zaten gerektiğinde kendini durdurmayı da bilirsin.

sağol canım iyiyim ben de , bayramın 2. günü afyona gidicem. özlemişim yazılarını. güzel dualarını Allah kabul etsin inşallah

yok canım doğru biliyorsun ben hergün İst dan İzmite geliyorum ama Çekmeköy bu tarafa İst un diğer yerlerine göre daha yakın..Bizim işyeri Leventteydi buraya taşınırken yol yüzündne yarımız işten ayrıldı..

kocaman bir aferiin sanaaaaa

iyi tatillerrr banu gülüm tatilin kötüsü olur mu eminim çok iyi geçecek kalbini temiz tut..

senin için de dua ederim nilgüncüm, Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah. pastanın bir etkisi olmaz umarım. sıkma canını, sen azimlisin artık, telafi edersin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…