nilgüncüm olmuyor öyle işte ,hergün o tane zencefil kökünü 5 dakka kaynatcan taze taze elde ettiğin suyun için 10 ar damla damlatcan bu 4 adet yağdan....10 dakka masaj yapmasanda iyice yedir göbeğine kalçana neresi sorunluysa ki bacağa bile sürüyorsun selülite bire bir bak..sonra streçle sar sporunu yap 1 saat en az kalsın .ben bi nalburdan büyük boy streç aldım içinde 700 metre var hayatta bitmez zaten 3-4 tur sarsan yeter .bak yine söylüyorum göğüs altı ile bacaklarına kadar istediğin böleye uygula kola bile olur yani ,ben gece sarar kollarıma yatardım..totom küçük ya benim kaybolucak diye ona donkudurtmuyom bilecanım bu karışıma yağların hepsini döksek olmuyor mu?merak ettim.bi de 10 dk masaj mı yapılacak yani.ben sürüp streçle sarıp sporumu yapayım diyorum yani 1 saat üzerimde duracak.bi de göbeğe süreceğim de sen totoyoda mı sürüyordun.kız streç yetmez bize :)))
sen söyle bakalım karışım bitine kadar kullanıyoruz sonra yeniden mi hazırlıyoruz yada şöyle diyelim bu ölçülerdeki karışım kaç kullanmalık oluyor?
.
ben sana yakınım aslında canım Çayırovadayım ben ama evin Çekmeköyde ben de beklerim valla her zaman..
İzlemle buluşacam zaten kısmetse kurbana gittiğimde..
İstda kimler var kızlar bayramdan sonra bir İstanbul buluşması yapsak mı ne dersiniz..Ben burdan eski üyelerden 3 kişiyle tanıştım..Ayda,Sema,süreyyayla..hepsi de çok şekerler valla..ben kaçtım kızlar
selam kızlar...
ilgüncüm güzel sözzlerin için çok teşekkürler
gerçekten de erkekler romantik komedi filmlerini kortukları için izlemekten kaçıyor olabilirler
çok doğru bir tespit
eşim biraz farklıdır, özcan denize kıza kıza bi kaldı hattaa, bırak kadın işini yapsın diye
ama o yat olayına çok güldük yaa
sana bayramdan sonraki pazar gelip gelemeyeeğini sormuştum canım ama
cevap verdin mi görmedim, kusuruma bakma
amin canım benim Rabbim cümlemizin yüzünü hep güldürsün inşşşşş.
aşk olsun kuzummm buyur başımın üstünde yeriniz var
gelin tabi Allah ne verdiyse yeriz canımmm
inşşş. canım tam istediğin planladığın bir tatil olurr
havalar güzel gider inşşş. çok eğlenirsin inşşşş.
canım bence gayet iyi ve dozunda bir menü ama dediğin dogru olabilir gece çok geç saatte sahur oldugu için
1 tatlı kaşıgıda olsa reçel v.s yemen iyi olmayabilir reçel yerine domates salatalıgı arttır biraz hee ortimm?
canım seni eksik mi bırakmışım olur mu hiçççç gel buyur bitanem başımla beraberr ahhh keşke yakın olsanda gelsenn canım fedavalla aslında tutmadım hiç canım istemedi ama bayıldılarr
valla iki kişiydiler ama dogru dürüst bişi kalmadı helali hoş olsun..... kardeşim sahurada bende
bide yarın gece sahura misafirim var yine arkadaşım gelicek kocası ve çocugu gelicek artık sabahlarız yani
benim eşim iftarda hiç evde bulunamadıgı için ben genelde hep sahurda ağırladım misafirlerimi
amin canım inşş. Rabbim dermansız dert vermesin inşşş.
canımmmm bunu benim için mi yazdınnnn???
çok teşekkür ederimmm canım arkadasım ellerine,güzel gönlüne yüregine saglıkkk inşşşşş.
valla maşallahhhh ortim gayet iyi gidiyosunn maşallahhh
accık sporda bağa yollasan olur mu kuuuuu:78::78:
canım bizde izledik iki defa filmi benimki tam tersi
aferinn sakın yollama ne işi var kadın başına kır bacaklarını otursun dizinin dibinde diyo durmadan
ben altta kalırmıyım hiççç
bee adamm sen 7/24 karını ihmal et ilgilenme işine saygı duyma
eeee olucagı bu kadın çeker gider ben olsam terketmeden önce bide döverdim falann diyorumm
hepten deliriyo benim ki yapmaa yaaa bende dedim öyle cicimmm
belliydi zaten kadının gidecegi falannn yani anam biz film izlemiyoz resmen dalaşıyozzz
selam kızlar günaydın geçmişi okuamaıdm çok yogunum
kilo bildirmi yapayım ghiçte iç açıcı degilll sabah sabahh ilk bildirim
geçen hafta:64.9
bu hafta :65.7
her geçen gün uzaklaşıyorum çizelgemden amaa
yemedimde bu hafta ya neredeyse akşam yemegi yemedim 4gün filan
reglim yakın ondan birdee su içmiyorum hhiçç ondan kaynaklıda olabilir
bu demektirkii
70 lerii görme ihtimalim yüksek yenidennn:18::18:
nilgüncüm olmuyor öyle işte ,hergün o tane zencefil kökünü 5 dakka kaynatcan taze taze elde ettiğin suyun için 10 ar damla damlatcan bu 4 adet yağdan....10 dakka masaj yapmasanda iyice yedir göbeğine kalçana neresi sorunluysa ki bacağa bile sürüyorsun selülite bire bir bak..sonra streçle sar sporunu yap 1 saat en az kalsın .ben bi nalburdan büyük boy streç aldım içinde 700 metre var hayatta bitmez zaten 3-4 tur sarsan yeter .bak yine söylüyorum göğüs altı ile bacaklarına kadar istediğin böleye uygula kola bile olur yani ,ben gece sarar kollarıma yatardım..totom küçük ya benim kaybolucak diye ona donkudurtmuyom bileama kol göbek bacaklara sürüyordum ..uygula 1 ay ya bak görcen zaten küçük şişeler sana 3 ay gider
e nihal sen izmire gelip izlem le buluşuyormuşsun..böyle bir buluşmadan haberim olmazsa
daha da bişi demiyorum ona göre
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,3kg
bu hafta 77.1 kg
gelen:800 gr.:95::95::95::95::95:
toplamda giden 5. kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 240 dak
gidiyor 3 geliyor 5 ,ben napıyorum Allah aşkına ,o kadar yapmaya çalışıyorum olmuyor,çekilen kürekler boşuna ,akıntının yönünü bulamıyorum,artık gücüm tükeniyor ,salonda attığım terler ,tadını özlediğim beyaz ekmek,ve bir sürü vazgeçtiği gıda...ne yapmalıyım anlamıyorum ben,çok sıkıldım artık gerçekten .tam bir salağım ben yeter artık gerçekten yeter yapıştılar üstüme gitmiyorlar 2 gün 75 kusur 3 gün 77 kusur.bunlardan kurtulmak istiyorum ,ama gücüm bitiyor artık tükendim uğraşmaktan
dünkü menüm
sabah:1 kase k-fleks sütlü(170 cal)
1 nescafe(60 cal)
1 hazır bardak çorba(80 cal)
2 poğaça( 300 cal)
1 peksimetve şekersiz çay(65cal)
akşam:
1 kase domatesli şehriye çorbası(200cal)
10 adet küçük mezgit(375cal)
marul salatası(50 cal)
fırında patates ,soğan 5-6 adet toplam(100 cal)
toplam 1400 kalori meraktan hesapladım sadece..akşam iftardaydık tüm gün pazarda ,sporda ,koşturdum aptal poğaçalar oyüzden ,bilmiyorum sanırım o koca boğazımı tutamıyorum.artık bişi yapmıycam sıkıldım
günaydın kıslar nasılsınız bu hafta öle çok yedimki offf kendimi firenleyemiyorum ve 1 kg artıdayım
Başlangıç 81 kg
geçen hafta 72 kg
bu hafta 73 kg
gelen:1 kg
toplamda giden 8 kg
hedef 65
boy 160
beden 42
spor yok
kızlar ben 13 ağustosta diyete başladım ve 84.4 kg ile sizin sayenizde bugün sabah tam 81.4 çıktım. ekmeği sabah hariç kestim, şekeri tamamen kestim ve tatlı yemedim her sabah 30 dk yürüdüm. ve bol su tükettim. inşallah sağlıkla ve sütüm azalmadan devam ederim :)
ii geceler kızlarrrr
nilgüncüm
bende kardeşin gibi yapıcammm sanırımmm çünküü zaten artılardayım ice fena olurum yoksamm
birdeee bir kez daha gördümmm resmini ve seninnnn azmedippp hedefe geleceginden ice emin oldum
kendinii sev ve lütfen bu kez bırakma ipin ucunu nilgünümmm baya yol kat ettin cnmm
harika görnüyorsunn zaten pozitif ve hoş bir hatunsunnnn
bi içim su olcaksın vesselammm........
sevdamm
bende gelem iştahımı açtın bacım yaaa
ne güsle menüü öleee
tülinnn
ne güzel tarif etmişsin vallahi cnm çekti kuru fasulye tatil dönüşü yapcamm bende
bendee valizleri hazırlıycammm şimdiki yarına çok işim kalmasın sonra elim ayagım dolanır biliyorummm
çok heycanlıyımm yahu çocuk gibiiii umarım hayal ettigim gibi bir tatil olur
izlemmm
sana bişiy sorcam unutuyorum
cnm sen geç yatıyorsunn ya egede mi o saattte yatıyorr
eger erken yatıyorsa nasıl ilgileniyorsunnn kalkıncaa
merak ettim kuu
günaydın kızlar sizinle sohbeti çok özlüyorummm
bu mağaza uygun olmuyor.yanımda hep birileri var ve mobilya -mutfak birarada olduğu için ihtiyacı olmadığı halde mutfak bölümünü gezip gereksiz yere meşgul eden müşteriler burada çok...fırsat buldukça girerim sabah tartıldım fakat artıdatım sahur sonrası tartılmaya bağlıyorum.67,5 çıktım....akşam iftar öncesi tartılıp ilk fırsatta bildirim yaparım.sanırım aynı kilodayım yada birazcık artıda çıkabilirim.Bayramda beyaz jean giymek hayal oldu.güya bayrama kadar 60 olurum diye hayal ediyordum fakat gülçin,fusün,nilgün ve tülin'deki irade şuan için bende yok.kızlar sizleri tebrik ediyorum....ramazan ayına rağmen çok güzel gidiyorsunuz...
adaşım filzcim teşekkürler listeyi ve nilgün'ün resimlerinii paylaşmışsın...topiğe her girdiğimde senin yorumlarını yada seni görüyorum...bende eskisi gibi sürekli burada olmak istiyorum bakalım.
Nilgün canım tebrikler maşallah tam gaz devam valla süpersin.eşin bu büyük değişim hakkında ne düşünüyor.pişman olmuştur konuştuğu olumsuz yorumlara...Nilgün saçlarına aralara platin balyaj yada daha ince röfle yaptırsan nasıl olur.hiç denedin mi?walla kilo gidince hem ölçüler küçülüyor hemde yaş..
nihalcim sana bol şanş canım ii satışlar inş.oğlumun diş kurabiyesini yapmakta sana nasip olur.kargoyla yollarsın...bende ev kurabiyelerini (tuzlu,çikolatalı,fındıklı) bu sefer kalıpla yapacağım kuzeyime özel.ikea'ya gidiyim orada belki kalıplar daha uygundur.Bebek içinde sigarayı kesin bırakmalısın...inş.gönlüne göre olur en kısa sürede...
deryacım baskülün geldi galiba sabit çıkmışsın çok ii artı olduğunu düşünüyordun...dükkanın satışı gibi bişeyle yazmışsın...hayırdır canım devretmeyi mi düşünüyorsunuz?
izlem en son paylaştığın domatesli-biberli tavuk cigerini çok iştah açıçı duruyor.sakatatı çok severim.ve bu en zararsızı ellerine sağlık...ilk fırsatta yapacağım canım çekti...
sevdacım folyaya sarılı bütün tavuk tarifini verir misin?birde folya sağlık için zararlı diyorlar.ısıyla birleşince tehlikeli oluyormuş. ben uzun süredir paketlemek için kullanıyorum.olmazsa yağlı kağıtla denerim...bizde bütün hiç yenmez kalçalı but yada kanat yenir.ama bütünün görünüşü süper oluyor...etimek tatlısını çok yaparım çok severim...oruçken bu iştah ne anlamıyorum günün bu saatinde birde diyet topiğinde....artık susuyorum tıpp:)
arzucum nasılsın?
fusün hoşgeldin?uzun bir tatil sonrası nasılsın?sanırım kilolar buradan ayrıykende verildi.önceki-sonraki resimlerini bekliyoruz....toplamda kaç kilo gitti...
gülçincim nasılsın annenin sağlığı nasıl?
banu,burcu,zeynep,ilkay,ayşe,nuran,gülay,tülin,sesi,scare,iclal,yasemin,deniz,sena....ve unuttuklarım umarım hepiniz iyisinizdir.
herkese hayırlı cumalar ve kadir gecesi tüm dualarımız kabul olur.inş.bebek isteyene bebek,ev isteyene ev,iş isteyene iş,ii bir eş isteyene eş...sağlık-huzur nasip etsin....
yok canım doğru biliyorsun ben hergün İst dan İzmite geliyorum ama Çekmeköy bu tarafa İst un diğer yerlerine göre daha yakın..Bizim işyeri Leventteydi buraya taşınırken yol yüzündne yarımız işten ayrıldı..canım ben sana bişi desem inanmazsın ben şehir ve yer konusunda resmen özürlüyüm
çayırova kocaeliye baglı çekmeköy istanbula baglı degilmi?
sen şimdi hergün evinden yani istanbuldan kocaeliye mi geliyon ? valla
dedim ya bu yer konusunda neresi nerde nereye baglı cidden felaket özürlüyüm benn
kocaman bir aferiin sanaaaaakızlar birazdan dolaşmaya çıkıcaz ayıp olmasın ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın
bu arada sadece bol tavuk, bol salata ve biraz tereyaglı erişte yedim turşuyla beraber
tatlı,dondurma,kaymak yemedim.
bezelye yemeğinden yemedim
çorba içmedim, ekmek falan yemedim
zeytin, cevizli helva, hurma yemedim
daha hatırlamıyom gerisini aklıma gelince yazarım
iyi tatillerrr banu gülüm tatilin kötüsü olur mu eminim çok iyi geçecek kalbini temiz tut..ii geceler kızlarrrr
nilgüncüm
bende kardeşin gibi yapıcammm sanırımmm çünküü zaten artılardayım ice fena olurum yoksamm
birdeee bir kez daha gördümmm resmini ve seninnnn azmedippp hedefe geleceginden ice emin oldum
kendinii sev ve lütfen bu kez bırakma ipin ucunu nilgünümmm baya yol kat ettin cnmm
harika görnüyorsunn zaten pozitif ve hoş bir hatunsunnnn
bi içim su olcaksın vesselammm........
sevdamm
bende gelem iştahımı açtın bacım yaaa
ne güsle menüü öleee
tülinnn
ne güzel tarif etmişsin vallahi cnm çekti kuru fasulye tatil dönüşü yapcamm bende
bendee valizleri hazırlıycammm şimdiki yarına çok işim kalmasın sonra elim ayagım dolanır biliyorummm
çok heycanlıyımm yahu çocuk gibiiii umarım hayal ettigim gibi bir tatil olur
izlemmm
sana bişiy sorcam unutuyorum
cnm sen geç yatıyorsunn ya egede mi o saattte yatıyorr
eger erken yatıyorsa nasıl ilgileniyorsunnn kalkıncaa
merak ettim kuu
canım sen skorları saynihalcim bu tempoya bebiş sana nasıl tutunsun, hemen istiyorsan bi süre ara verseydin :26: hakkında hayırlısı artık sen yinede maça devam et, bakarsın tutar
sağlıklı bir kadının ilk denemede hamile kalma olasılığı yüzde onbeşmiş ben kesinlikle o kadınlardan değilim bence canımçok fazla niytinde de dğeilim aslında da ff gel gitlerim var işte..zaman bıraktım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?