80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kg bildirimimi yapmayı ınuttum kafam kötü kilo da kötü zaten canım istemedi sanırım..perşembeye de sadece 400,500 gr artıdaydım ..bu sabah karnım taş gibi kalktım ve tartıda berbat bir rakam gördüm..geçen hafta birinci bu hafta sonuncu olcam ühühühüühühü

başlangıç:95.6
geçen hafta:85
bu hafta:86.4
gelen:1.400 gr
toplamda giden:9.2
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor:yok
yuhalanacak:nihal

sıra geldi kilo bildirimine
regl olduğum için oruç tutamadım, o yüzden erken bildirim yapıyorum
başlangıç: 92
geçen hafta: 79.1
bu hafta: 78.5
giden: 600 gram
toplamda giden: 13.500
hedef:68
beden:44
boy:1.71
spor: yok

canım işinde Allah kolaylık güç versin sana.inşallah istediğin gibi bir ortam zamanla olur.kuzey nasıl?kv nasıl oldu?ev konusunda netleşmedi mi hala bir şeyler?

yorumların için sağol.o kadar beklemeden sonra bir şeyler yapmam lazımdı.inşallah hep böyle devam ederim.fotoları biraz gölgede çektiğim için saçım koyu renk gibi görünüyor ama aslında platin balyajlar var.hani pembe gölekli fotom var ya ondan daha açık şu an saçlarım..

arkadaşlar bu forumdayken hep okurken kilo bildirimlerini kılo vermiş herkes çok guzel ama ne kadar zamanda hep merak edıyorum zamanıda eklesek olur mu mesela ben kılo verdim 28 gunde toplam 5 kılo gibi

ben 15 temmuzdan beri yaklaşık 1.5 ayda 7 kilo verdim.
çok fazla verenler genelde 9-10 ayda falan verdiler sanırım..

hu huuuu hayırlı cumalarrrr... hayırlı kandilleeerrr.. Kadir gecemiz mübarek olsun.Rabbim hayırlar getirsin hepimize ve bizlere güç versin sağlıkla kilolarımızı vermemiz için....

çooook güzel canım. bir gülümseme nelere kadirr....size kocamaaaaaaan gülümsüyoruuuummmm

ooo canım maşallah. senin bu spor azmine hayranımmmmm. yürüyüşüne twist ekledin. yetmedi şimdide callan teyzeyiii..bende bayramdan dönünce sıkı yapcam inşallah..bu hafta sporu artırdıgın için eminim çok vermişsindir. merakla bekliyorum kilo bildiriminiii
zeliş hanım 2 öğün besleniyorsunuz sanırım. arada yok zor olmuyormu. maşaalllaaaahhhhh
merhaba ben tülin. niye bıraktınız burayııı. arkadaşlarımda çook kilolar verip 60 lardalar ama bizimleler

Eki Görüntüle 247451

günaydın kızlar bir zamanlar zayıf olan resmimi paylaşmak istedim. Ahhh ahhhh bir zamnlar sevgi işte böyleydi....

şimdi ise böyle

Eki Görüntüle 247452
canım güzelliğin hala yerinde. maşalllaahhh güzel kadınsın vesselam.saçların böylede hoş ama ben senin yerinde olsam heemeeennn uzatırım saçlarımı çok yakışmışşşş

yok yyooooookkkkk dayak geliyor artık sanaaaasana bayram sonuna kadar böyle bunalımlı günlerden kurtulma şansı veriyorum. ama bayram sonrasında yok efendim ben sıkıldımmmm aman dikkat ediyorumda olmuyoo yok yemedimdeeee akıntı tersine gidiyodaaaa:44::44::44::44::44: yok yok yokkk efendimmmm.. canım sen 75800leri gördün demekki bi şişlik var. kabızlık yada gaz yapan belki bişeyler. bak ben kuru fasülyemle 77 leri gördüm ama şimdi 76 lardayım.3 gün öldüm. sende pztesi göreceksin 75 leri yine. spordada yeniden başladığın için kaslarda şişlik olabilir. hemen 1 kg artı çıktım diye yelkenler suya inemeeeezzzz. ben 82de fuuulll dikkat etmeme rağmen sporla birlikte 3 hafta kaldım. sana şimdi verdiğim kiloların listesini yazıcam tarihiyle birlikte. ozmn bak bakalım. bende unutuum beyaz ekmeğin tadını. şöyle bi tabak makarnayııı. böreğiiii....pilavdan 2 kaşık yerken korkarak sıkıntıyla yiyorum. sanki biri beni görecek kötü bi iş yapıyomusum gibiii..ben hiç bir ramazanda kilo vermedim hep aldım. ama isteyince oluyo işteeee.sende uğraşıyosun ama hatalarında çok canım. bak 2 poça yedim diyosun. elbette spor yapıyosun ama poça daki kalori hesabında yağa ne kadar dönüştüğüde önemli. aynı kalori değerinde meyve yesen yağ olmaz dimi canım yok öyle sıkıldım falaaaannnnn

01.04.2011 93 kg

01.05.2011 90 kg

12.06.2011 86.2 kg

17.06.2011 84.3

24.06.2011 82.3

01.07.2011 83.0

08.07.2011 82.5

15.07.2011 82.3

kk dan sonraaaaa

22.07.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 82.3
bu hafta : 80.2
giden : 2100 gr
toplamda giden 12.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 42 üst 44:))
spor yaklaşık 3 saat

-----------------------------------------

29.07.2011
geçen hafta : 80.2
bu hafta : 79.3
giden : 900 gr
toplamda giden 13.7
beden alt 40-42 üst 44
spor 190 dak

--------------------------------------------------------

05.08.2011
kilo bildirimim

geçen hafta : 79.3

bu hafta : 78.1

giden : 1200gr iftar öncesinde 77.8 falan olurum herhalde

toplamda giden 14.9

beden alt 40-42 üst 42

---------------------------------------------------------------------------------------

12.08.2011

geçen hafta : 78.1

bu hafta : 78.7

gelen: 600 gr

toplamda giden 14.3

beden alt 40-42 üst 42
spor : 100 dak.
-------------------------------------------------------------------------------------

19.08.2011

geçen hafta : 78.7

bu hafta : 76.6

giden : 2100 gr

toplamda giden 16.4

beden alt 40 üst 42

spor : 140 dak.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Canım yarın sabahta yapabilirsin bildirimi pazar akşamına kadar vaktin var

Filizcim özlemişim yazılarını
Bakalım canım öyle bir durumlar var ama bayramda konuşulacak detaylıca, daha belli değil
Evet devren satmayı düşünüyoruz..

o an içimden geçenleri yazarken senin ve bir kaç arkadaşımın bana çok kızacağınızı biliyordum aslında öfkem tartıya falan değil kendime ,zaten o garip ne hissediyorsa onu gösteriyor,ama böyle içimdeki kanı kini kustum ki belki rahatlarım diye,yazdıklarımdan sonra kalkıp iksir yaptım kendime 2 bardak hüplettim o arada içerken yine başarı hiakyelerini okudum ,fotolara baktım....şimdi iyiyim biliyorum ki bu regl öncesi şişkinlik çünkü ben spora başladım 3. haftam bu ve kaslarım şiş gerçekten salonda spor yaparken çok mutluyum,bide eve dönünce totişimi kaldırsam ..neyse nilgünüm dedimya kustum öfkemi kendimle yüzleştim ,yine devam yani hemde kaçamaksız söz menülerimi görüceksiniz bundan sonra büyük puntularla ,kırmızı renkle yazıcam herkes örnek alsın diye ,sizi çok seviyorum ben yaaa

bi 75 bi 77 görünce insanın psikolojim bozuldu ,sabah sabah delirdim ama haklısın kaslarım şiş benim bide su olayım azalmıştı bide kaçamaklarım çoğalmıştı bide bide bide canım benim haklısın sen ne desen ben biraz özensiz yiyiyorum sanki kilo koruma yapıyorum ama kilo vermem için daha fazlasını yapıcam göreceksiniz nilgüne de dediğim gibi örnek menülerimi görün artık yelkenleri kaldırıyor yolumuza tam gaz devam diyorummmmm

canım hemende toplanıyosun sende canım azda kızacaktıkkk nilgünümle aaaaa çok sevindim dök tabi içini bizde kızalım.ama maşallah hemen iksire başlamışsın helal sanaaaa... dur bende kilo bildirimi yapam

canım bi ara durma yaşamışsın ama kk 'dan sonra 5 kilo vermişsin tebrik ederim canım arkadaşım valla ben bunları incelerken utandım ,sadece 1 hafta artı 600 gr.var oda büyük ihtimal regl falandır..ben ise 1 kilo verdim üstelik seninle aynı anda girdik bu topike ,şimdi bariz farkı görebiliyorum,yapanla ,yapıcam diyen bir olmuyormuş....ellerine sağlık bir bir yazmışsın ...hakkınızı helal edin vallahi,çok emeğiniz var üstümde...benimde bunca zahmete birşeyler yapma vaktim geldi....kapıyı çarpıp kaçmıycam bu defa ,bu defa başka,birbirini düşünen 10 dan fazla arkadaşım var....26 ağustos tan 20 aralık olan doğum günüme kadar 4 ayda 12 kg yu verip 65 hedefimle giricem yeni yaşıma kendim söz veriyorum..

toplanmıcamda napcam be ,az önce yatağım üstünde oturdum bişi dikiyom,bi an sağımdaki aynaya baktım kat kat olmuş pijamalı bir kadın

ben gülay ,etrafına neşe saçan,bakımlı ,alımlı ,başarılı ,dünyanın en güzel evladına sahip 28 inde bir kadın...bumu yani kat kat lahana gibi...

bu yazılarımı 4 ay sonra okuyup kendime acıyacağım,kahkahalarla güleceğim..

yola gideceğim için erken bildirimimi yapıyorum
26.08.2011

geçen hafta : 76.6

bu hafta : 76.1

giden : 500 gr

toplamda giden 16.9

beden alt 40 üst 42

spor : 110 dak.

sahur menü : 2 dilim ekmekten yağsız tost / domates / 1kupa çay

kızlar akşam 6 gibi çıkıcaz evden. antepten girmeye çalışırım. menülerimide 2 3 günde toplu olarak yazarım olurmu. düzenli paylaşamayabilirim.atmayın beni sakın listeden. kilo veren ve veremeyen herkese başarılar.. Hepimize hayırlı kandiller ve hayırlı bayramlar olsun inşallahhhh..sizi seviyoreeee

hahhahahha
yaa belki seni sinirlendirmek için öyle yapıyordur
kıskanç mı bilmiyorum ama, allah kolaylık versin o zaman

film gerçekten çok güzeldi, bugünde çınar ağacını seyredicem

evet canım 1 ay hiç kg veremedim.gittim geldim. ama yılmak yok dedim elbet kırılacak bi yerde. ve bu haldeyim çok şükür. 6 aralıkta oğlumun doğum günü. birlikte verelim ozmn 12 kg yu banada uyar...çıtır bi anne olarak booooolll resimle kutlayayım oğlumun doğumgününü..çok iyi fikir.pijamalı kadın lahana demeyelimde gülün dikenleri diyelim. atıvercez dikenleri gariiii....

Bildirim

Başlangıç 90
Geçen Hafta 86,7
Bu Hafta (dün istanbulda 86.2 idi bu sabah konyada 86 ama farklı tartı olduğu için 86.2 yazıyorum haksızlık olmasın :)86.2
Giden 500
Toplamda Giden 3.8
Hedef 65
spor 30dk
Beden 44üst 46 alt malesef bu hafta gittiğim mağazalarda hiç bişey alamadım alt için tatile gidiyorum ama bir şortum dahi yok
Boy 1.69

izlemcim evet silifke taşucuya gidiyoruz pazar günü çok güzel sakin çok severim akdeniz bölgesini

Merhaba Arkadaslar
benim de bu haftaki bildirimim aşağıdaki gibidir

başlangıç : 93,6

geçen hafta : 85,2

bu hafta : 83,9

giden : 1300 gr

toplamda giden 9,7kg

hedef : 68

boy : 163

beden 44-46

spor : ------

ben haftaya bildirim yapamıycam
lütfen beni de çıkarmayın çünkü PC ye girme şansım yok ancak pazartesi sabah işe gelince bildirim yapabilirim
o da cok gec olur artık ama ne yapalım
yeter ki listeden cıkmıyım

bayram icin planım;
unlu ve ekmekli gıdalardan uzak durmak
tatlı tüketmemek
bol bol yürüyüş yapmak
sadece 1 kez çibörek kaçamak hakkı veriyorum kendime ama

83,9 la gidiyorum insallah 82 li bir sey ke ne olsa razıyım dönerim

mübarek ramazan ayı bana cok yaradı sukurler olsun

benim diyetim de 1 haziran da basladı
kk ile buyuk ivme kazandım
belki bu aksam tartıda 83, rakamını görürüm o da ben tam 10 kilo vermişim demektirrrr OLEYYYYYYYYYYYY

siizn paylasımalrınız yorumlarını ki bana değil birbirinize yaptıklarınız
o kadar güzel ve destek olucu ki
sanırım dertler hep aynı

DURMAK YOK YOLA DEVAM :)

hedefim Ocak ayına kadar 69 lu rakamları görebilmek
4 ay var önümde ayda 4 kilo versem
muhtesem olur

ama kilo verme aynı hızla gitmiyor değil mi biliyorum

tülin takipcinim insallah ben de senin rakamlarını gorurum
biraz geriden de olsa arkandan geliyorum cnm

elay hadi gayret

hep birlikte

:92:

sağol tülincim. bende saçları uzatmaya çalışıyorum. zayıf olursam bi de saçlar uzun daha da güzel olurum diye düşünüyorum. bu arada nisandan bu yana çok güzel gitmiş kilolar ayda ortalam 3.5 kilo gibi bişey olmuş çok çok iyi maaşallah. hedef benimde 55 kilo. senin bu hedef için belirlediğin bir arih var mı aceb??

bu sabah moralim çok bozuk o alt katımdaki dangalak kadın eşimi ve beni karakola şikayet etti demiştim ya( ki eşim evde zaten yoktu çocuklarla ben yatıyorduk gece ) gürültü yapıyosun diye kavga çıkardı falan neyse işte hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş dava açmıştı ikimize birden. bugün cumhuriyet savcılıgından kağıtlar geldi mahkememiz var.
ha bi suçum günahım yok Allah korusun dava sebibi kötü bişey degil neymiş gürültü varmışkadın kafayı sıyırmışş
vallahi billahi sıyırmış
ama ben ömründe böyle sebeplerden karakolun kapısından geçmiş insan degilim
heleki mahkeme hiççççççççççç degilim
ömrümde bir kere mahkemeye çıkartıldım
oda trafik kazası geçirdiğimde ayağım koptuğu zamandı.
yani çocuktum o zaman
ne biliyim bütün psikolojim alt üst vallahi
şimdi ölürmüsün öldürürmüsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…