- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bu sabah moralim çok bozuko alt katımdaki dangalak kadın eşimi ve beni karakola şikayet etti demiştim ya( ki eşim evde zaten yoktu çocuklarla ben yatıyorduk gece ) gürültü yapıyosun diye kavga çıkardı falan neyse işte hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş dava açmıştı ikimize birden. bugün cumhuriyet savcılıgından kağıtlar geldi mahkememiz var.
ha bi suçum günahım yok Allah korusun dava sebibi kötü bişey degil neymiş gürültü varmışkadın kafayı sıyırmışş
vallahi billahi sıyırmış
ama ben ömründe böyle sebeplerden karakolun kapısından geçmiş insan degilim
heleki mahkeme hiççççççççççç degilim
ömrümde bir kere mahkemeye çıkartıldım
oda trafik kazası geçirdiğimde ayağım koptuğu zamandı.
yani çocuktum o zaman
ne biliyim bütün psikolojim alt üst vallahi
şimdi ölürmüsün öldürürmüsünn
canım çok güzel gidiyorsun maşallahhhhhh... gel canım gel arkamdan değil yanımdan gelllll...hep beraber inşallah....Merhaba Arkadaslar
benim de bu haftaki bildirimim aşağıdaki gibidir
başlangıç : 93,6
geçen hafta : 85,2
bu hafta : 83,9
giden : 1300 gr
toplamda giden 9,7kg
hedef : 68
boy : 163
beden 44-46
spor : ------
tülin takipcinim insallah ben de senin rakamlarını gorurum
biraz geriden de olsa arkandan geliyorum cnm
elay hadi gayret
hep birlikte
:92:
canım yılbaşına kadar inşallah 65 leri düşünüyorum.biliyorumki 70 den aşağı indiğimde kilo vermem azalacak.o zmnlar ayda 2 kg bile versem yeter. 55 de aslında biliyorumki çok zayıf olur.ama hedefimi yüksek tutayım dedim.olsada fena olmaz hani :)) inşallah 2012 mayısda 55 olucammmmmsağol tülincim. bende saçları uzatmaya çalışıyorum. zayıf olursam bi de saçlar uzun daha da güzel olurum diye düşünüyorum. bu arada nisandan bu yana çok güzel gitmiş kilolar ayda ortalam 3.5 kilo gibi bişey olmuş çok çok iyi maaşallah. hedef benimde 55 kilo. senin bu hedef için belirlediğin bir arih var mı aceb??
Canım yarın sabahta yapabilirsin bildirimi pazar akşamına kadar vaktin var
tmm cnm yarın sabah yaparım ozmn :)) nasıl akıl edemediysem
yok bidenem yok sinirlendirmek için olur mu çokk kıskanççç önceden hele utanmasa sen hiç kapıdan dışarı çıkma dicek bana şimdi şimdi birazcık duruldu ama çok çektirdi bana bu kıskançlık mevzularındanhahhahahha
yaa belki seni sinirlendirmek için öyle yapıyordur
kıskanç mı bilmiyorum ama, allah kolaylık versin o zaman
film gerçekten çok güzeldi, bugünde çınar ağacını seyredicem
canım benimmm amin bütün güzel duaların dileklerin içinnn nasılsın canım iyisin inşşş.günaydın kızlar sizinle sohbeti çok özlüyorummm
bu mağaza uygun olmuyor.yanımda hep birileri var ve mobilya -mutfak birarada olduğu için ihtiyacı olmadığı halde mutfak bölümünü gezip gereksiz yere meşgul eden müşteriler burada çok...fırsat buldukça girerim sabah tartıldım fakat artıdatım sahur sonrası tartılmaya bağlıyorum.67,5 çıktım....akşam iftar öncesi tartılıp ilk fırsatta bildirim yaparım.sanırım aynı kilodayım yada birazcık artıda çıkabilirim.Bayramda beyaz jean giymek hayal oldu.güya bayrama kadar 60 olurum diye hayal ediyordum fakat gülçin,fusün,nilgün ve tülin'deki irade şuan için bende yok.kızlar sizleri tebrik ediyorum....ramazan ayına rağmen çok güzel gidiyorsunuz...
adaşım filzcim teşekkürler listeyi ve nilgün'ün resimlerinii paylaşmışsın...topiğe her girdiğimde senin yorumlarını yada seni görüyorum...bende eskisi gibi sürekli burada olmak istiyorum bakalım.
Nilgün canım tebrikler maşallah tam gaz devam valla süpersin.eşin bu büyük değişim hakkında ne düşünüyor.pişman olmuştur konuştuğu olumsuz yorumlara...Nilgün saçlarına aralara platin balyaj yada daha ince röfle yaptırsan nasıl olur.hiç denedin mi?walla kilo gidince hem ölçüler küçülüyor hemde yaş..
nihalcim sana bol şanş canım ii satışlar inş.oğlumun diş kurabiyesini yapmakta sana nasip olur.kargoyla yollarsın...bende ev kurabiyelerini (tuzlu,çikolatalı,fındıklı) bu sefer kalıpla yapacağım kuzeyime özel.ikea'ya gidiyim orada belki kalıplar daha uygundur.Bebek içinde sigarayı kesin bırakmalısın...inş.gönlüne göre olur en kısa sürede...
deryacım baskülün geldi galiba sabit çıkmışsın çok ii artı olduğunu düşünüyordun...dükkanın satışı gibi bişeyle yazmışsın...hayırdır canım devretmeyi mi düşünüyorsunuz?
izlem en son paylaştığın domatesli-biberli tavuk cigerini çok iştah açıçı duruyor.sakatatı çok severim.ve bu en zararsızı ellerine sağlık...ilk fırsatta yapacağım canım çekti...
sevdacım folyaya sarılı bütün tavuk tarifini verir misin?birde folya sağlık için zararlı diyorlar.ısıyla birleşince tehlikeli oluyormuş. ben uzun süredir paketlemek için kullanıyorum.olmazsa yağlı kağıtla denerim...bizde bütün hiç yenmez kalçalı but yada kanat yenir.ama bütünün görünüşü süper oluyor...etimek tatlısını çok yaparım çok severim...oruçken bu iştah ne anlamıyorum günün bu saatinde birde diyet topiğinde....artık susuyorum tıpp:)
arzucum nasılsın?
fusün hoşgeldin?uzun bir tatil sonrası nasılsın?sanırım kilolar buradan ayrıykende verildi.önceki-sonraki resimlerini bekliyoruz....toplamda kaç kilo gitti...
gülçincim nasılsın annenin sağlığı nasıl?
banu,burcu,zeynep,ilkay,ayşe,nuran,gülay,tülin,sesi,scare,iclal,yasemin,deniz,sena....ve unuttuklarım umarım hepiniz iyisinizdir.
herkese hayırlı cumalar ve kadir gecesi tüm dualarımız kabul olur.inş.bebek isteyene bebek,ev isteyene ev,iş isteyene iş,ii bir eş isteyene eş...sağlık-huzur nasip etsin....
offff izlem sultan offf yemin ederim içim şiştisevdaa geçmiş olsun tatlım yaa
çok sinir bozucu tahmin edebiliyorum...
bişiy çıkmaz ama işte, canınız sıkılır biraz... düşünmemeye çalış canım
merhaba sevdacım, çok zor bir durum gerçekten. komşularla anlaşmak büyük sabır istiyor. bizim apartmandakiler de çeşit çeşit. yapmasaydı keşke. yine de aranızda halledebilirsiniz inşallah canım
bu sabah moralim çok bozuko alt katımdaki dangalak kadın eşimi ve beni karakola şikayet etti demiştim ya( ki eşim evde zaten yoktu çocuklarla ben yatıyorduk gece ) gürültü yapıyosun diye kavga çıkardı falan neyse işte hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş dava açmıştı ikimize birden. bugün cumhuriyet savcılıgından kağıtlar geldi mahkememiz var.
ha bi suçum günahım yok Allah korusun dava sebibi kötü bişey degil neymiş gürültü varmışkadın kafayı sıyırmışş
vallahi billahi sıyırmış
yani çocuktum o zaman
uleyn selma yine geçtin beni yaaaaa...başlangıc 90
gecen hafta 85500
bu hafta 85500
giden yok malşesef
vallahi billahi sıyırmış
yani çocuktum o zaman
kızlarrr
tatilll dilkelerinizzz için tşk ederimmm sanırım bu hafta listemiz çok parlak olmayacak
artılar ve sabitler çok fazl ben başta olmak üzereeee
tatilee 58 kilo ilee gidiyim derken neredeyse 66 kilo ile gidiyorum
68 kilo ilede dönücem sanırımmm
napalımmmmm hattataki tek dert kilollar olsun anacımmm
sevdacımmm
densiz insanlaaa kaynıyor ortalık cnm napcaksınn iştee
annemlerin binada öle ya o onu veriyor mahkeme ye o onu
allahtan annemlere pek bulaşmazlarrr
genelde çocuklu insanlarr çokk dalaşıyor oradaaa
bende bavulları hazırladım kızlarrr
birazdan gidip agda yaptırcammmm
bir kaç eksik var onları alıppp
kv yemek yiyi eve gelcez kısmet olursaaa gece çıkıcaz yola
bbu aradaaa birisi beni listeden atmayınnn bildirim yapaıycam demişş
haftaya bir çok insan bildirim yapamıycakk sanırımmm
liste yapılmayada bilir zatennn
01.04.2011 93 kg
01.05.2011 90 kg
12.06.2011 86.2 kg
17.06.2011 84.3
24.06.2011 82.3
01.07.2011 83.0
08.07.2011 82.5
15.07.2011 82.3
kk dan sonraaaaa
22.07.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 82.3
bu hafta : 80.2
giden : 2100 gr
toplamda giden 12.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 42 üst 44:))
spor yaklaşık 3 saat
-----------------------------------------
29.07.2011
geçen hafta : 80.2
bu hafta : 79.3
giden : 900 gr
toplamda giden 13.7
beden alt 40-42 üst 44
spor 190 dak
--------------------------------------------------------
05.08.2011
kilo bildirimim
geçen hafta : 79.3
bu hafta : 78.1
giden : 1200gr iftar öncesinde 77.8 falan olurum herhalde
toplamda giden 14.9
beden alt 40-42 üst 42
---------------------------------------------------------------------------------------
12.08.2011
geçen hafta : 78.1
bu hafta : 78.7
gelen: 600 gr
toplamda giden 14.3
beden alt 40-42 üst 42
spor : 100 dak.
-------------------------------------------------------------------------------------
19.08.2011
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 76.6
giden : 2100 gr
toplamda giden 16.4
beden alt 40 üst 42
spor : 140 dak.
--------------------------------------------------------------------------------------------
yok anam yok anlamıyorlar ki ben asla sorumsuz bi insan degilim nerde durucamı susucamı bilirimcanım anlayışsız insanlarla bir arada olmak çok zor. benimde alt komşum böyle. oğlum 3,5 yaşında elbette sesi oluyor. ama onunda 2,5 yaşında bi oğlu var. insan kendi çocugundan pay biçerde anlaşıyşlı olur. bi misafirim gelse 10 dak sonra başlar aramaya ses oluyo diye. biz evde topları sakladık oğlum ses yapmasın diye ama o oğluyla bowlib oynuyo plastik topla. gelde delirme. sabret ve dua et canım.bişey olmaz merak etme üzme kendini. Allah yardımcın olsun
çok teşekkür ederim canım seninde inşşş.herşey gönlünce dilediğince olurrr........Merhabalar,tüm arkadaşların Kadir Gecelerini kutluyorum.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Derya'cım ben bugün bildirim yapamayacağım,sabah unuttum ve tartılmadan almam gereken ilaçları aldım ve belki 1 lt ye yakın su içtim.Bildirimi yarın yapacağım.
Filiz,maşallah ne güzel herkes için unutmadan yorumlarda bulunuyorsun,sözlerin için de teşekkür ediyorum.Evet tatildeyken 3 kilo verdim,toplamda 22.7 kg. oldu,1/3 i gitti.İnşallah herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur.Resim için ise izin olmadığı için ekleyemiyorum,özür diliyorum.Ama duyduğum sözler,eski kıyafetlerin aşırı derecede bol olması insanı harika motive ediyor.7 yıl aradan sonra bu yıl ilk defa etek giydim.Dün önceden aldığım(kilo almadan) kıyafetleri denedim,çok çok az dar olmakla beraber hepsini giyebildim,fermuarları kapandı.Bu duyguyu anlatamam.Hedefime daha 11.5 kg. olduğu halde bu bile beni çok mutlu ediyor ve başarabileceğime inanıyorum.
Bunda sizlerin etkisi çok büyük,yediğim her lokmada aklımdan sizler geçiyorsunuz ve çoğunlukla kendimi frenliyorum,aynı zamanda da 91.2 kg. olan halimi düşünüyorum.
Sevda, geçmiş olsun ,umarım sorun en kısa zamanda biter.
canım benim çok teşekkür ederimm gülücek halmi bırakıyolar yavrum insanda...boşver be gülüm. Rabbime havale et. Canını sıkma sen böyle oldukça ona yarar . Ne öl ne de öldür sen sadece gül arkadaşım...
Bize de bu yaraşır değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?