80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar dogru düzgün ugrayamıyorum çok yogunum hem işte hemde evde bir sürü işim var lütfen kusura bakmayın hemen bildirimimi yapayım

Başlangıç 86.100
Geçen Hafta 62.200
Bu Hafta 62.200
Gelen-giden yok
Toplamda Giden 23.900
Hedef 60
spor yok maalesef
Beden 40
Boy 1.65

sabah çok mutlu oldum bu hafta bir sürü kaçamak yaptım üstelikte regliyim ve buna ragmen sabit çıktım.maalesef regli öncesi çok fena iştahım açılıyor.

sevdaa geçmiş olsun tatlım yaa
çok sinir bozucu tahmin edebiliyorum...
bişiy çıkmaz ama işte, canınız sıkılır biraz... düşünmemeye çalış canım

merhaba sevdacım, çok zor bir durum gerçekten. komşularla anlaşmak büyük sabır istiyor. bizim apartmandakiler de çeşit çeşit. yapmasaydı keşke. yine de aranızda halledebilirsiniz inşallah canım

canım çok güzel gidiyorsun maşallahhhhhh... gel canım gel arkamdan değil yanımdan gelllll...hep beraber inşallah....
canım yılbaşına kadar inşallah 65 leri düşünüyorum.biliyorumki 70 den aşağı indiğimde kilo vermem azalacak.o zmnlar ayda 2 kg bile versem yeter. 55 de aslında biliyorumki çok zayıf olur.ama hedefimi yüksek tutayım dedim.olsada fena olmaz hani :)) inşallah 2012 mayısda 55 olucammmmm

hahhahahha
yaa belki seni sinirlendirmek için öyle yapıyordur
kıskanç mı bilmiyorum ama, allah kolaylık versin o zaman

film gerçekten çok güzeldi, bugünde çınar ağacını seyredicem
yok bidenem yok sinirlendirmek için olur mu çokk kıskanççç önceden hele utanmasa sen hiç kapıdan dışarı çıkma dicek bana şimdi şimdi birazcık duruldu ama çok çektirdi bana bu kıskançlık mevzularından
canım benimmm amin bütün güzel duaların dileklerin içinnn nasılsın canım iyisin inşşş.
inşş. canım inşşş. seninde gönlünde ne varsa rabbim onu nasip eylesinnn

sevdaa geçmiş olsun tatlım yaa
çok sinir bozucu tahmin edebiliyorum...
bişiy çıkmaz ama işte, canınız sıkılır biraz... düşünmemeye çalış canım
offff izlem sultan offf yemin ederim içim şişti
anamm gökten HÜLYA AVŞAR yağsa bana NURİ ALÇO düşüyoo bu nasıl şanss anlamadım gitti
neyse sonuçta o beni mahkemeye verdiyse bende onu verdim oğlunu verdim
o suç duyurunda bulunduysa bende bulundum zeerre kadar bi suçumuz yokk ama onların yaptıkları
canıma yetti ya allah aşkına dul bir kadın gece sabahlara kadar bütün apartmanı hatta sitedeki birçok insanı uyandıracak kadar kahkaha atar mı hemde 5-10 adım yanında kocaaa kahvehane var adam dolu
biraz cins bi kadın işte mübarek günde rabbim herkesi bildiği gibi yapsın inşş.
kim neyi hakediyorsa onu göstersin inşşş.
merhaba sevdacım, çok zor bir durum gerçekten. komşularla anlaşmak büyük sabır istiyor. bizim apartmandakiler de çeşit çeşit. yapmasaydı keşke. yine de aranızda halledebilirsiniz inşallah canım

sorma canım aramızda hallolmaz bu saatten sonra çıkalım mahkemeye orda döksün herkes içini
Rabbim bildiği gibi yapsınnn innşşşş.

canım anlayışsız insanlarla bir arada olmak çok zor. benimde alt komşum böyle. oğlum 3,5 yaşında elbette sesi oluyor. ama onunda 2,5 yaşında bi oğlu var. insan kendi çocugundan pay biçerde anlaşıyşlı olur. bi misafirim gelse 10 dak sonra başlar aramaya ses oluyo diye. biz evde topları sakladık oğlum ses yapmasın diye ama o oğluyla bowlib oynuyo plastik topla. gelde delirme. sabret ve dua et canım.bişey olmaz merak etme üzme kendini. Allah yardımcın olsun

sesii bende uzun saçı sana daha çok yakıştırdım canım,
zor uzadığını söylemişsin zaten, inşallah gönlündeki gibi olur
ama maşallah dümdüz göbeğin, sende kalçalısın sanırım bizim gibi

Merhabalar,tüm arkadaşların Kadir Gecelerini kutluyorum.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Derya'cım ben bugün bildirim yapamayacağım,sabah unuttum ve tartılmadan almam gereken ilaçları aldım ve belki 1 lt ye yakın su içtim.Bildirimi yarın yapacağım.
Filiz,maşallah ne güzel herkes için unutmadan yorumlarda bulunuyorsun,sözlerin için de teşekkür ediyorum.Evet tatildeyken 3 kilo verdim,toplamda 22.7 kg. oldu,1/3 i gitti.İnşallah herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur.Resim için ise izin olmadığı için ekleyemiyorum,özür diliyorum.Ama duyduğum sözler,eski kıyafetlerin aşırı derecede bol olması insanı harika motive ediyor.7 yıl aradan sonra bu yıl ilk defa etek giydim.Dün önceden aldığım(kilo almadan) kıyafetleri denedim,çok çok az dar olmakla beraber hepsini giyebildim,fermuarları kapandı.Bu duyguyu anlatamam.Hedefime daha 11.5 kg. olduğu halde bu bile beni çok mutlu ediyor ve başarabileceğime inanıyorum.
Bunda sizlerin etkisi çok büyük,yediğim her lokmada aklımdan sizler geçiyorsunuz ve çoğunlukla kendimi frenliyorum,aynı zamanda da 91.2 kg. olan halimi düşünüyorum.
Sevda, geçmiş olsun ,umarım sorun en kısa zamanda biter.

Son düzenleme:
selam kızlar dün akşam annemlerdeydim bildirim yapamadım. dün akşam çorba, salata, yumurtalı ıspanak vardı menümde.
kilo bilidirimim ise şu şekilde:
başlangıç : 90

geçen hafta : 83,5

bu hafta : 82.6

giden : 900 gr

toplamda giden 7,2 kg

hedef :68

boy : 168

beden 46-48

spor : ------

kızlar spor yapmadan kilo vermeye çalışmak iğneyle kuyu kazmaya benziyor. ramazan bitince inşallah sporada başlıyorum.

Son düzenleme:

boşver be gülüm. Rabbime havale et. Canını sıkma sen böyle oldukça ona yarar . Ne öl ne de öldür sen sadece gül arkadaşım...
Bize de bu yaraşır değil mi...

kızlarrr
tatilll dilkelerinizzz için tşk ederimmm sanırım bu hafta listemiz çok parlak olmayacak
artılar ve sabitler çok fazl ben başta olmak üzereeee
tatilee 58 kilo ilee gidiyim derken neredeyse 66 kilo ile gidiyorum
68 kilo ilede dönücem sanırımmm
napalımmmmm hattataki tek dert kilollar olsun anacımmm

sevdacımmm
densiz insanlaaa kaynıyor ortalık cnm napcaksınn iştee
annemlerin binada öle ya o onu veriyor mahkeme ye o onu
allahtan annemlere pek bulaşmazlarrr
genelde çocuklu insanlarr çokk dalaşıyor oradaaa

bende bavulları hazırladım kızlarrr
birazdan gidip agda yaptırcammmm
bir kaç eksik var onları alıppp
kv yemek yiyi eve gelcez kısmet olursaaa gece çıkıcaz yola

bbu aradaaa birisi beni listeden atmayınnn bildirim yapaıycam demişş
haftaya bir çok insan bildirim yapamıycakk sanırımmm
liste yapılmayada bilir zatennn

demek beklenen gün geldi haa
süper vallaa

iyi eğlenceler canım

sana dün akşam bi link atmıştım, geçmişte kaynadı sanırım

fashiONözge

bol bol tail kombini var, fkir olur belkii
bende seneye bu otele gitmek istiyorum, o nasl bi yer yaa harika
adem ve havva oteli

canım süpersin valla gel uzat alnını öpücem..ne güzel de takip etmişsin..tam gaz devam....

Banu ,güle güle gidip gelin ve tatilin keyfini çıkartın.Gelince diyetinize devam edersiniz.O kadar kiloları verdiniz de bu birkaç kiloyu mu veremeyeceksiniz?
Ramazan Bayramınız da şimdiden kutlu olsun...

yok anam yok anlamıyorlar ki ben asla sorumsuz bi insan degilim nerde durucamı susucamı bilirim
bu konuşsanda ses var diyo sussanda ses var diyo amin canım inşşşş.
çok teşekkür ederim canım seninde inşşş.herşey gönlünce dilediğince olurrr........
boşver be gülüm. Rabbime havale et. Canını sıkma sen böyle oldukça ona yarar . Ne öl ne de öldür sen sadece gül arkadaşım...
Bize de bu yaraşır değil mi...
canım benim çok teşekkür ederimm gülücek halmi bırakıyolar yavrum insanda...
çok teşekkür ederim destegin için rabbim seninde gönlünde ne varsa onu nasip etsinnn innnşşş....

1 adet bütün piliç al
3 diş sarımsağı ez
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı salça
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı yoğurt
Yarım bardak suYeterince tuz
Biraz tuz
canım folyoda olur yanmaz fırın poşetide olur

tavugun içini kenarını köşesini bi temizle (ben aynı zamanda ocakta tütsülüyorum tavugun tüylerini)
tavugun içini dışını biraz tuzla koy kenara
yogurdu çırp biraz su ilave et içine yagını kekiğini pul biberini ne seviyosan karıştır iyice tavugun her yerine sürr
ha bide fırın poşetinde yapıcaksan yapışmasın diye biraz unlarsın poşetin içini fazlalıgını elinle dökersin silkelersin
elinle ununu
koy posete yada sar folyoya poşete koyduysan bagla agzını da.
üç beş delik aç iğneyle üstünden 200 derece falanda ısıda pişirirsin (şimdi fırınının dilinden sen anlarsın)
pişince çıkar yanına yuvarlak dilim patates garnitür yada taze fasülye (haşlanmış yada az yagda kavrulup bi bardak suyla pişmiş)diz yanına şık şık sun şık şık ye
bide öteki sadece bütün tavugu temizle koy neye koycaksan at fırına çıksın yee
öteki daha gösterişli ama ben bunu da yediğimi yiyorum yemediğimi koyuyorum dolaba kendime tavuklu salata yapıyorum kızartmaktansa (ki ben kızartılmış bişi pek sevmem ya ızgara olucak yada haşlama )
böyle ısıt accık at salatanın üstüne miss gibi yee

sevdacım üzüldüm canım ama canını sıkma..valla ben canımdann bezmiştim üst kattakilerin sesinden gürültüsünden gecenin 3 lerine kadar haftaiçi..bir kez uyarmıştım sonuç alamamıştım baktım olmuyor kapılarına gisip şikayet etmek de zoruma gidince ev sahibini aradım artık naısl konuştuysa o tarhten beri tık yok..mahkemeye vermek hiç aklıma gelmemişti valla..sen o kadar yapmadık da diyorsun demek ki kadın dengesiz..boşver bulaşma..

KIZLAR HERKESİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN GÜNAHLARINI AFFETSİN İNŞALLAH

banucum güle güle git güle güle gel canım hiç bişiyi kafana takmadan güzel bir tatil geçirirsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…