sevdacım üzüldüm canım ama canını sıkma..valla ben canımdann bezmiştim üst kattakilerin sesinden gürültüsünden gecenin 3 lerine kadar haftaiçi..bir kez uyarmıştım sonuç alamamıştım baktım olmuyor kapılarına gisip şikayet etmek de zoruma gidince ev sahibini aradım artık naısl konuştuysa o tarhten beri tık yok..mahkemeye vermek hiç aklıma gelmemişti valla..sen o kadar yapmadık da diyorsun demek ki kadın dengesiz..boşver bulaşma..
sevda uzun saç sana yakışıyorrr eski kilona ulaşacaksın canım yeterki azmini koru
dahada geçmişten bişey aklımda kalmamış
Kandiliniz mubarek olsun rivayetlere göre bu gece olan ama ramazanın son 10 gecesinde aranması gereken Kadir gecesini ihya edenlerden oluruz
dunızda benide unutmayın
Tebrikkkkkkkk ederimmmmmmmm:81::81::81::81::81::81::81:bildirim
başlangıç:86.5
geçen hafta:69.8
bu hafta:69.5
giden:300 gr
hedef:65
boy:1.67
beden:42-44
spor:140 dak
arkadaşlar çok mutluyum artı çıkacağıma emin olarak basküle çıktım ve çok şükürettim 6 lı haneleri görmek bambaşka mutluluk darısı sizlerin başına
canım sevda benim o sevgi
aşk olsun kuuu o kadar foto koydumm benim olmadığımı anlayamadın mı
şaka yapıyom çiçemm o foto koyan arkidiş sevgi(SESİ)
canım tebrik ederim ortimmmm maşallahhhhhbaşlangıç:85
geçen hafta:71
bu hafta:70
giden:1
toplam giden:15
hedef:65
boy:1.58
beden:44
spor: yok
çok şasırdım regli şişkinliği olmasına rağmen eksi
hatta yanlışlık olmasın diye bikaç defa tartıldım, ama şimdi çok yorgunum ve susadımsonra geçmişe bakarım çok merak ediyorum bildirimleri :26:
aşk olsunn canımm ne pardonu şakasına takıldımmm
pardon canım yaaaaaaaaaa nası karıştırdım
hayyyyy agzını öpiyim cidden manyak çokkk yaniizlemcim özgenin kombinlerine bayıldım çok severim renkli giyimi çok yakıştırmış ve dantel en çok istediğim şey ekru dantel elbise mini olabilir altına sandalet yada kısa kovboy çizmesi:)güzel şeyler var.teşekkürler...paylaşım için...
banucum şimdiden ii eğlenceler bol bol resim çekil çok çabuk geçiyor tatil...kayra ve denizi öp benim için...kiloları hiç düşünme sen bu iradeyle dönünce hepsinden kurtulursun...
nilgün gülay'a ne güzel şeyler söylemişsin...bunların farkında olman demek okullar açılınca bu nilgün devam edecek yemekli toplantılara son verecek demek...inş.eşinle gönlünde huzuru mutluluğu bulursun canım....oğlum ii ablası iki tane dişi var ısırıp duruyor.enne enne diyor minik kuzum.tutunmadan iki adım attı yaşına girmeden yürür inş.anne ii kiloları verdi eski kıyafetlerine giriyor pek mutlu abla kardeş gibi geziyoruz.kv. ise ii bişeyi kalmamış bence kuzey'e bakmak ona zor geldi birde yorgan köpüyor birikmiş teslim edilmesi gereken 10 yorgan vardı.onları yapamadığı için bahane etmiş olabilir.çünkü kuzey'e bakamıyorsan yorganlarıda iade et yapamazsın dedi eltim bakalım demişti.hepsini yapmış.....iade etmemiş.artık yorum yapmak istemiyorum canım sıkılıyor.eşim evi taşımak istemiyor inadı tuttu...
sevdacım insanları anlamak zor böyle bişeyden mahkemelik mi olunur.yazık kadın hasta demek ki:)hiç canını sıkma canım mahkemede hiç bişey olmaz...bizim alt komşu ali abiler sürekli kavga gürültü allahım küfürler havalarda uçuşuyor.torunlarına bakıyor ağlama sesleri vs.tüm apartman huzursuz hatta karakoldan uyarıya gelmişler ama adam düzelmiyor.kırık...neyse benim minik kuş emekliyor tutunarak yürüyor ya sandalyeleri sürüklemeye başladı daha ikincisini sürüklemeden hemen mutfaktan geldim sabah 8,30 gibi tuttum şikayet gelecek dedim annem ne şikayeti çok ses çıkmadı demeden kapı çaldı.ali abi o kadar sinirlendim ki üstüm uygun değildi annem konuştu cevap veremedim.akşam iş dönüşü dayanamadım.kapıda karşılasınca eşine derken ali abide geldi bu binada en sessiz çift biziz ne gürültüler kavgalar oluyor ama kimsenin kapısına gitmiyoruz elbet susar diye siz iki tıngırtıda kapıya dayandınız.sonuçta kuzey artık büyüyor illaki gürültü olacak biz zaten ebeveyn olarak dikkat ediyoruz lütfen bir daha kapıma gelmeyin.her seste bende sizi uyarmak zorunda kalırım dedim.çok sinirimi bozdular...tabii çocuk büyüyecekler falan demeye başladılar.ii akşamlar dedim çıktım.yani manyak çok boşver...
fusüncum yasak varsa bişey diyemem ama menülerini paylaşırsan bakıp kopya çekerim.örnek olur.inş.istediğin kiloya kadar iner ve tekrar almazsın...kızlar bu hepimiz için geçerli inş.amacımıza kavuşuruz...
ayy lafa daldım geç kaldım:))ben çıkıyım yolum uzun hepinizi öpüyorummm....daha toparlanacağım...
tebrik ederim zekiyecimmmm:81::81::81: devamı gelsin inşşşş.kilo bildirimi:
baslangıç:90,2
geçen hafta: 79,6 (emin olamadım kafam durdu. bi indim bi cıktım zaten sapıttım)
bu hafta: 78,7
giden: 900
toplamda giden: 11,5
hedef:70
boy:178
beden:42
spor yok
derya su 90 nın yanındaki 2 yi kaldırayımmı ki. onu bile kaldırmaya kıyamıyorum ama bianda sacma geldi grm.
bu sabah moralim çok bozuko alt katımdaki dangalak kadın eşimi ve beni karakola şikayet etti demiştim ya( ki eşim evde zaten yoktu çocuklarla ben yatıyorduk gece ) gürültü yapıyosun diye kavga çıkardı falan neyse işte hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş dava açmıştı ikimize birden. bugün cumhuriyet savcılıgından kağıtlar geldi mahkememiz var.
ha bi suçum günahım yok Allah korusun dava sebibi kötü bişey degil neymiş gürültü varmışkadın kafayı sıyırmışş
vallahi billahi sıyırmış
ama ben ömründe böyle sebeplerden karakolun kapısından geçmiş insan degilim
heleki mahkeme hiççççççççççç degilim
ömrümde bir kere mahkemeye çıkartıldım
oda trafik kazası geçirdiğimde ayağım koptuğu zamandı.
yani çocuktum o zaman
ne biliyim bütün psikolojim alt üst vallahi
şimdi ölürmüsün öldürürmüsünn
kızlarrr
tatilll dilkelerinizzz için tşk ederimmm sanırım bu hafta listemiz çok parlak olmayacak
artılar ve sabitler çok fazl ben başta olmak üzereeee
tatilee 58 kilo ilee gidiyim derken neredeyse 66 kilo ile gidiyorum
68 kilo ilede dönücem sanırımmm
napalımmmmm hattataki tek dert kilollar olsun anacımmm
sevdacımmm
densiz insanlaaa kaynıyor ortalık cnm napcaksınn iştee
annemlerin binada öle ya o onu veriyor mahkeme ye o onu
allahtan annemlere pek bulaşmazlarrr
genelde çocuklu insanlarr çokk dalaşıyor oradaaa
bende bavulları hazırladım kızlarrr
birazdan gidip agda yaptırcammmm
bir kaç eksik var onları alıppp
kv yemek yiyi eve gelcez kısmet olursaaa gece çıkıcaz yola
bbu aradaaa birisi beni listeden atmayınnn bildirim yapaıycam demişş
haftaya bir çok insan bildirim yapamıycakk sanırımmm
liste yapılmayada bilir zatennn
kilo bildirimi:
baslangıç:90,2
geçen hafta: 79,6 (emin olamadım kafam durdu. bi indim bi cıktım zaten sapıttım)
bu hafta: 78,7
giden: 900
toplamda giden: 11,5
hedef:70
boy:178
beden:42
spor yok
derya su 90 nın yanındaki 2 yi kaldırayımmı ki. onu bile kaldırmaya kıyamıyorum ama bianda sacma geldi grm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?