80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:13::13: çak ortak anlaştık ,bu saatlerde sen yoldasındır eminim,Allah a emanet canım,iyi yolculuklar inşallah...
aman be sevda heryerde var böyleleri ama seninki gerçekten balatayı yakmış,versin bakalım döksün eteğinde ki taşları,dövbe tövbe mübarek gece susayım daha neler diyesim var anlattıklarından ama neyse..Allah yardımcın olsun zor canım,ama birşey yapamaz emin ol..
bu arada elaycım seni unutur muyum canım menemendeydin sen değil mi geleceğim zaman haberleşiriz görüşürüz..
tebi menemen deyim ama bi tel istediğiniz yerdeyim...mutlaka görüşelim yaa

valla eğer doğrusa bu tartı yağ oranın çok iyi çünkü benim kilo 81,5 ken yağ oranı %39 du.şanslısın ödem falandır belki,ramazan sonrası belli olur iyice..

Ben Geldimmm
Bildirimi Yapıp Çıkmam Gerek Geçmişe Bakamıyorum Bile
Bildirimim Öyle İç Açıcı Değil
Sıkıldım Artık 500 Gr Verip Diğer Hafta 1 2 Almaktan Ve Artık Canıma Yetti
Kurban Bayramına 69 Olmazsam Bitti Yani Sıkıldım Bu 7li Rakamlardan Püfffffffff :2:

Başlangıç : 100
Geçen hafta : 77
Bu Hafta : 79
Gelen : 2 Kg
Toplamda Giden : 21 Kg
Hedef : 69
Boy : 1.76
Beden : 42
Spor : Yokk

menüm
uyanınca iksir
sabah:1 kase k-fleks-süt
ara:kahve sade -10 badem-iksir-1bardak taze sıkılmış üzüm suyu(ben yaptım kızıma içmeyince dökmedim)
öğle:5 adet kırmızı köz biber yoğurtlu (yağ-tuz yok)
ara: orta kahve-10 badem-iksir
akşam 2 kase (küçük çerez kaselerinden) yağsız tuzsuz bol limonlu mercimek çorbası
1 dilim esmer ekmek
marul salatası 1 kaşık nar ekşili, 1 k.zeytin yağı ile
ara:iksir

su:2 lt.
iksir:1lt

Sevgili forum üyeleri, ben sağlıklı beslenmeye dayalı proğ. başlayalı daha 4 gün oldu ama yine de bir tartılayım , bildirimde bulunayım dedim.

TAvan: 6 ay önce 90

Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6

Bu gün: 85.1:

Giden: 2500

Boy: 1.55

Beden: 46 - 48

Tabi ki ilk hafta olduğu için böyle, büyük bir miktarı mide boşluğu, su kaybı vs... Ama yine de insanı motive ediyor. Hepinize de ayrı ayrı tşk ediyorum paylaşımlarınız için... Tabiki bu iyi haberdi, kötü haber ise bu gün ben beslenmemi bozdum. İnanın bu iradesizliğimden kaynaklanmadı sadece bir can dostumu dediğim bir arkadaşımı üzmemek adına oldu ve biliyorum ki hastalanacağım ama inanın arkadaşım için değer... Aslında olayı anlatsam siz de bana hak verirsiniz ama başınızı daha fazla şişirmek istemiyorum...

Menüm: 2 dilim patlıcanlı börek, güllaç, 1 pors. meyve, 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay

Ayrıca bu hafta incelen arkadaşların hepsini de tek tek tebrik ediyorum.

Tüm forum üyelerinin kandilini kutluyorum.

Bu arada Sevgili Zum, yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. Bunun sizin yaptığınız veya yapmadığınız bir olayla bir ilgisi yoktur. Bu tarz insanlar psikolojik sorunu olan kişilerdir. Takıntı oluştururlar, bazıları da senin komşun gibi sese takıntı yaparlar. Yapabilecekleri hiç bir şey yok. Siz sadece mahkemeye gittiğinizle, sinirlerinizin bozulmasıyla kalırsınız. Abimgil de buna benzer bir olay yaşamıştı, evden taşınmakta çözümü buldular ancak öyle kurtuldular. Hoş onların mahkemelik bir olayı olmamıştı ama oturmaya devam etselerdi eminim ki olurdu. Sabır diliyorum..

Sevgili Tülinsen, Bu düşük glisemik endeksli diyet 3 ana öğünden oluşuyor. Ara öğünler yasak fakat şu anki özel durumumdan dolayı ben iki öğün yapıyorum, bayramda üç öğüne çıkarım. Nasıl dayandığımı sormuşsunuz. Glisemik endeksi düşük diyet yaptığınızda üç gün sonra iştahınız sıfırlanıyor, canınız hiç bir şey istemiyor ve asla kendinizle mücadele etmiyorsunuz. O yüzden rahat bir diyet...

Hepinize tekrar tşk ediyorum. Başarılarımız daim olsun... Sevgilerimle...

selamm... bugün dışardaydım ve çok sıcaktı resmen bittim iftara kadar uzandım fakat baş ağrım geçmedi, ama şimdi iyiyim...
canım şu bayram geçsin bi düzene oturturum sporla birlikte ne güzel iftar telaşın olmaz sahur daha rahat olur
rica ederim canım aklıma geldi ve paylaşmak istedim...

Eki Görüntüle 247451

günaydın kızlar bir zamanlar zayıf olan resmimi paylaşmak istedim. Ahhh ahhhh bir zamnlar sevgi işte böyleydi....

şimdi ise böyle

Eki Görüntüle 247452
sevgicim arkadaşlar söylemiş ama bende söylim uzun saç çok yakışıyor hemen uzatmalısın, uzun saç yüzü daha ince gösterir..

hayırlı yolculıklar senacım...

rica ederim canım lafı bile olmaz, bende seni daha sık görmek isterim, ve yazılarını büyük bi keyifle okuyorum. güzel dileklerin içinde teşekkürler, inşşş. bugünün hatrına hepimizin duaları kabul olur..

canım haftada bir kaçamak sorun deyil, üzülme sporla telafi edersin.. tabiki dualarımız hepimiz için...

ortim kimmiş bakim seni bukadar sinirlendirip üzen getirde bi elden geçirim canım gerçekten komşuyla sorun yaşamak, kötü bi durum belliki sorun sen deyilsin ve kimde olduğuda önemli deyil, anlaşılan kadın problemli, boşver sende takma değmez onun seviyesine düşme, sende mahkemeye gider gelirsin, oda hiiççç bişey yapamazz.
canım tebrik ederim ortimmmm maşallahhhhh ben yarın sabah yapıcam bildirimi inşşş.
teşekkür edrim canım inşş. sende iyi bi sonuç alırsın

hayırlı yolculuklar banu, gülegüle git gel tatilinde keyfini çıkar...

hoşgeldin canım üzülme bayramdan sonra halledersin, bana kalırsa bedenini dinlendirmek daha iyi olacaktır.

mşallah canım 4 günde 2500 çok iyi, seni takip edicem devamı gelirse denemek isterim..
desene hatır için çiğ tavuk yedin canım sağlığını etkiliyorsa arkadaşın nasıl izin verdi
:26:ben olsam ve bilgim varsa izin vermem..

Son düzenleme:
sahur:
2 di. tamta. ekmek 1 yu. yağsız tava, 3 zeytin,
peynir,1 tat ka. çi. reçeli, domatez salatalık, 3 bar. çay
1 lt. su

iftar: 1 ka. çorba
2 parmak ge. 1 in.di. pizza,
kabak salatası yoğurtlu

ara: küçük bi kase sütlaç
ara: 1 şeftali

1 beşibiryerde çay
2.5 lt. su

spor: yok( dışarda 3 saat yürüdüm)
:90::90:

canımmmmm topikimmmmm
kendinizeee çok iyi bakın hoşçakalın demek için
giriverdim hemencik birazdan yola çıkıcazzz
iyi dilekleriniz için tşk ederimmm
yarın girebilirim belkimmmm neteee gidecegimiz evde
pc götürmüyorummm otelden girememm

hepinizi iyi bayramlarrrr
beni özleyin anacımmmmmmmmm

izlemcimmm şimdi inceledim otel herbiden süperr
hatun ve kombinlerdee hoşşşş

Duasız üşürmüs yürekler bil!
Sana bir dua eden olsun,
Seninde bir dua ettiğin!.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,
sana ummadık Kapılar açan.. Bilmezsin kimin için ettigin duadır, seni böyle ayakta tutan!

cnm iyi tatiller . aynen yazdığın gibi haftaya bizde tatildeyiz cuma günü tatilde olacağız.
topikte yeniyim bir hafta oldu haftaya bildirim yapamıycam. bende zor bulduğum topiğimden atılmak istemiyorum:))

cnm aminn . yüce rabbim kadir gecesini yakalamayı nasip etsin. dualarımız kabul olsun.

cnm pardon iksir nedir? sirkeli su mu ? topikte yeni olduğum için bilemiyorum cnm.

kızlar son 3 gün. sonra metabolizmalar tekrar hızlanacak inşallah. kilo vermelerimiz daha hızlanacak.
bu akşam ki iftar menüm; 2kepçe çorba, 1 yk mantar sote, 1 kase yoğurt.
yeşilçay. 2 saat sonra 1 tane şeftali (bağırsaklar için çok yararlıymı diye okudum)

güle güle banucum özliyecegiz iyi tatiller :80::80::80::80::80::80:

Canım arkadaşım ta ünv. yıllarından beri can dostum olan birisi, 5-6 kez tüp bebek denemişlerdi bebek için, ve 6 haftalık gebeymiş, teyze oluyorum......... Evde yatmaktan canı sıkılmış, eşine benim canım patlıcanlı börek istiyor, beni sabah işe girmeden Zelişe götür, ben orda yatarım o da bana börek yapar, demiş. Ben çok sevindim ama diyetteyim, yiyemem demedim çünkü biliyordum ki çok üzülür, kendine kızardı. Sana koktu, canın çekmiştir vs diye. Zaten psikolojisi çok hassas o yüzden söylemedim. Tşk Sevgiyle kalınız........

bugünkü menüm

sahur elim kadar pide
kk kadar peynir
3 zeytin
3 kaşık yoğurt
domates salatalık
şekersiz çay
2 bardak su

iftar 1 kepçe çorba
1 tabak kıymalı menemen
1 kase yoğurt

3 bardak su
1 şeftali
2 taze incir

İnanın bu gün yorgunluktan kafam karışmış, özür diliyorum. Hatamı şimdi farkettim, düzeltiyorum...

Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6

Bu gün: 85.5

Giden: 2100

bugünkü menüm:

sahur:
3 kızartılmış çavdar ekmegi
1 üçgen 1 k.k beyaz peynir
1 domates
3 zeytin
2 biber

iftar:
2 kepçe tarhana
yarım kase z. yaglı fasulye
salata, yogurt
2 çatal kızartma

bosver canim ya haftaya insallah guzel sonuclar aliriz.

zor bi durum mahkeme falan.hakkiniza hayirlisi olsun.sorunsuz hallolur insallah..

iyi yolculuklar ve iyi tatiller canim.

bildirimi yarin yapacagim telefondan zor oluyor.iyi geceler aslinda gunaydin.5 olmus yatayim bari...

merhaba arkadaşlar

ben listede fln değilim ama bildirim yapmak istedim

başlangıç (28.07.2011): 80.500

geçen hafta 76.900
bu hafta 75.400
toplam giden 5.100
hedef :66-68 ( ekim sonuna kadar )
beden: 40-42
spor yok

akşamki menüm biraz abarttım ama ramazanda kahvaltı yapmayı çok özlemiştim

2 avuç içi kadar peksimet
1 mercimekli börek
2-3 zeytin
1 üçgen eritme peynir
domates
çay şekersiz

1-1.5 lt su

ve 1 adet mısır

sahur
1 kase k flex ve yağsız süt tabıkı listenize girmeyi çok isterim artık bildirim yapmaya dıkkat edicem menulerımıde

Son düzenleme:
tatlım sirkeli su değil iksir,bu izlemin 3 adet yeşil çay pakedini 1 litre suya ,1 adet limonu attığı ve buzla soğuk soğuk içtiği iksir.(ben yeşil çaydan nefret ediyorum sıcakken)ama soğukken harika bi tat oldu hem yeşil çay içtim hem ödem attım bu sabah 76,5 gördüm düşün ki dün 77,1 idim.hepsi atılan su sayesinde..

bacummm Allah içine sindirsin,güle güle gidip gelesin..çok eğlen ,hiç bişi takma ,özliyciğizzz kuzu seni .byessssss:=)

Filiz, güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum,inşallah hepimiz de şu kilolardan kurtulur ve bir daha da almayız.
Filiz'cim menülerimi çok düzensiz olduğu için şimdilerde yazmıyorum ama bayramdan sonra düzene oturacak ve hergün bildirim yapacağım.Zaten siz de maşallah bayağı kilo vermişsiniz,benim menülere bile ihtiyacınız yok Baktım da hedef için ikimizin de aynı kiloyu vermemiz gerekiyor.Menüleri yazalım ve birbirimizden örnek alalım.

Benim de hep sayılar dikkatimi çekiyor herhalde.
Gambino siz bu hafta 1.1 değil 1.4 vermişsiniz.Bilginize...Tebrikler...

Bemim çizelgeye gelince;

başlangıç kilom 91.2
geçen hafta 68.5
bu hafta 68.3
giden 0.2
Toplam giden 22.9
boy 1.65
beden 40-42
hedef 57

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar bildirimi yaptım da dünki menümü yazmamışım onu farkettim :
sabah 5zeytin 1kkpeynir bir dilim karpuz 2yumurta sarısı 2biber 3 bardak çay 1 parça ekmek
ara rezene çayı 1hurma
öğle yağsız biber domates sote bir parça ekmek
ara 2yk dondurma
akşam 2k patlıcan 2-3k pilav çorba
ara karışık meyve toplam iki porsiyon filandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…