:13::13: çak ortak anlaştık ,bu saatlerde sen yoldasındır eminim,Allah a emanet canım,iyi yolculuklar inşallah...evet canım 1 ay hiç kg veremedim.gittim geldim. ama yılmak yok dedim elbet kırılacak bi yerde. ve bu haldeyim çok şükür. 6 aralıkta oğlumun doğum günü. birlikte verelim ozmn 12 kg yu banada uyar...çıtır bi anne olarak booooolll resimle kutlayayım oğlumun doğumgününü..çok iyi fikir.pijamalı kadın lahana demeyelimde gülün dikenleri diyelim. atıvercez dikenleri gariiii....
aman be sevda heryerde var böyleleri ama seninki gerçekten balatayı yakmış,versin bakalım döksün eteğinde ki taşları,dövbe tövbe mübarek gece susayım daha neler diyesim var anlattıklarından ama neyse..Allah yardımcın olsun zor canım,ama birşey yapamaz emin ol..bu sabah moralim çok bozuko alt katımdaki dangalak kadın eşimi ve beni karakola şikayet etti demiştim ya( ki eşim evde zaten yoktu çocuklarla ben yatıyorduk gece ) gürültü yapıyosun diye kavga çıkardı falan neyse işte hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş dava açmıştı ikimize birden. bugün cumhuriyet savcılıgından kağıtlar geldi mahkememiz var.
ha bi suçum günahım yok Allah korusun dava sebibi kötü bişey degil neymiş gürültü varmışkadın kafayı sıyırmışş
vallahi billahi sıyırmış
ama ben ömründe böyle sebeplerden karakolun kapısından geçmiş insan degilim
heleki mahkeme hiççççççççççç degilim
ömrümde bir kere mahkemeye çıkartıldım
oda trafik kazası geçirdiğimde ayağım koptuğu zamandı.
yani çocuktum o zaman
ne biliyim bütün psikolojim alt üst vallahi
şimdi ölürmüsün öldürürmüsünn
tebi menemen deyim ama bi tel istediğiniz yerdeyim...mutlaka görüşelim yaabu arada elaycım seni unutur muyum canım menemendeydin sen değil mi geleceğim zaman haberleşiriz görüşürüz..
kızlar ya bugün avm deki tartıda çıkan sonuçlar kafamı karıştırdı
kilo 87.2 (tok olduğum akşam saati)
boy 166 (168-169dum şimdi benim boyum kısalmış olabilir mi bi kere daha 166çıkmıştı başka bir yerde :S
vücut yağ oranı %27.5 normali 17-24
yağ miktarı 23.9 normali 13-20
yağsız vücut ağırlığı 63.3
vücut suyu 46.3
vücut yüzey direnci 44ohm ??
BMI 31.7
şimdi bu iyi bir şeymi yağ oranı az görünüyor ödem mi var iki hafta sora tekrar tartılıcam bakalım ne olacak
canım şu bayram geçsin bi düzene oturturum sporla birliktecanım bence gayet iyi ve dozunda bir menü ama dediğin dogru olabilir gece çok geç saatte sahur oldugu için
1 tatlı kaşıgıda olsa reçel v.s yemen iyi olmayabilir reçel yerine domates salatalıgı arttır biraz hee ortimm?
canım seni eksik mi bırakmışım olur mu hiçççç gel buyur bitanem başımla beraberr ahhh keşke yakın olsanda gelsenn canım fedavalla aslında tutmadım hiç canım istemedi ama bayıldılarr
valla iki kişiydiler ama dogru dürüst bişi kalmadı helali hoş olsun..... kardeşim sahurada bende
bide yarın gece sahura misafirim var yine arkadaşım gelicek kocası ve çocugu gelicek artık sabahlarız yani
benim eşim iftarda hiç evde bulunamadıgı için ben genelde hep sahurda ağırladım misafirlerimi
amin canım inşş. Rabbim dermansız dert vermesin inşşş.
canımmmm bunu benim için mi yazdınnnn???
çok teşekkür ederimmm canım arkadasım ellerine,güzel gönlüne yüregine saglıkkk inşşşşş.
sevgicim arkadaşlar söylemiş ama bende söylim uzun saç çok yakışıyor hemen uzatmalısın, uzun saç yüzü daha ince gösterir..Eki Görüntüle 247451
günaydın kızlar bir zamanlar zayıf olan resmimi paylaşmak istedim. Ahhh ahhhh bir zamnlar sevgi işte böyleydi....
şimdi ise böyle
Eki Görüntüle 247452
hayırlı yolculıklar senacım...hayırlı cumalar arkadaşlar Kadir Geceniz Mübarek Olsun...
arkadaşlar 2 gündür izmirden misafirlerim var geçmişe bakamadım...akşam sahurdan sonra bayram tatili için yola çıkıcaz..vodemi yanıma alıyorum arada girer bakarım..hepiniz Allaha emanet olun...görüşürz..
kilo bildirimi
bşlngç 90
gçn hafta 64.6
bu hafta 66.2
gelen 1.600
toplamda 23.800
hedef 60...
rica ederim canım lafı bile olmaz, bende seni daha sık görmek isterim, ve yazılarını büyük bi keyifle okuyorum. güzel dileklerin içinde teşekkürler, inşşş. bugünün hatrına hepimizin duaları kabul olur..günaydın kızlar sizinle sohbeti çok özlüyorummm
bu mağaza uygun olmuyor.yanımda hep birileri var ve mobilya -mutfak birarada olduğu için ihtiyacı olmadığı halde mutfak bölümünü gezip gereksiz yere meşgul eden müşteriler burada çok...fırsat buldukça girerim sabah tartıldım fakat artıdatım sahur sonrası tartılmaya bağlıyorum.67,5 çıktım....akşam iftar öncesi tartılıp ilk fırsatta bildirim yaparım.sanırım aynı kilodayım yada birazcık artıda çıkabilirim.Bayramda beyaz jean giymek hayal oldu.güya bayrama kadar 60 olurum diye hayal ediyordum fakat gülçin,fusün,nilgün ve tülin'deki irade şuan için bende yok.kızlar sizleri tebrik ediyorum....ramazan ayına rağmen çok güzel gidiyorsunuz...
adaşım filzcim teşekkürler listeyi ve nilgün'ün resimlerinii paylaşmışsın...topiğe her girdiğimde senin yorumlarını yada seni görüyorum...bende eskisi gibi sürekli burada olmak istiyorum bakalım.
Nilgün canım tebrikler maşallah tam gaz devam valla süpersin.eşin bu büyük değişim hakkında ne düşünüyor.pişman olmuştur konuştuğu olumsuz yorumlara...Nilgün saçlarına aralara platin balyaj yada daha ince röfle yaptırsan nasıl olur.hiç denedin mi?walla kilo gidince hem ölçüler küçülüyor hemde yaş..
nihalcim sana bol şanş canım ii satışlar inş.oğlumun diş kurabiyesini yapmakta sana nasip olur.kargoyla yollarsın...bende ev kurabiyelerini (tuzlu,çikolatalı,fındıklı) bu sefer kalıpla yapacağım kuzeyime özel.ikea'ya gidiyim orada belki kalıplar daha uygundur.Bebek içinde sigarayı kesin bırakmalısın...inş.gönlüne göre olur en kısa sürede...
deryacım baskülün geldi galiba sabit çıkmışsın çok ii artı olduğunu düşünüyordun...dükkanın satışı gibi bişeyle yazmışsın...hayırdır canım devretmeyi mi düşünüyorsunuz?
izlem en son paylaştığın domatesli-biberli tavuk cigerini çok iştah açıçı duruyor.sakatatı çok severim.ve bu en zararsızı ellerine sağlık...ilk fırsatta yapacağım canım çekti...
sevdacım folyaya sarılı bütün tavuk tarifini verir misin?birde folya sağlık için zararlı diyorlar.ısıyla birleşince tehlikeli oluyormuş. ben uzun süredir paketlemek için kullanıyorum.olmazsa yağlı kağıtla denerim...bizde bütün hiç yenmez kalçalı but yada kanat yenir.ama bütünün görünüşü süper oluyor...etimek tatlısını çok yaparım çok severim...oruçken bu iştah ne anlamıyorum günün bu saatinde birde diyet topiğinde....artık susuyorum tıpp:)
arzucum nasılsın?
fusün hoşgeldin?uzun bir tatil sonrası nasılsın?sanırım kilolar buradan ayrıykende verildi.önceki-sonraki resimlerini bekliyoruz....toplamda kaç kilo gitti...
gülçincim nasılsın annenin sağlığı nasıl?
banu,burcu,zeynep,ilkay,ayşe,nuran,gülay,tülin,sesi,scare,iclal,yasemin,deniz,sena....ve unuttuklarım umarım hepiniz iyisinizdir.
herkese hayırlı cumalar ve kadir gecesi tüm dualarımız kabul olur.inş.bebek isteyene bebek,ev isteyene ev,iş isteyene iş,ii bir eş isteyene eş...sağlık-huzur nasip etsin....
canım haftada bir kaçamak sorun deyil, üzülme sporla telafi edersin.. tabiki dualarımız hepimiz için....
hep söyleniyordum uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor diye..halbuki hata bendeydi.kör gözüm görmüyordu yada görmek istemiyordum.bak 15 temmuzda başladım diyete düzenli spora 7 kilo verdim.o söylenen nilgün de aynıydı şimdiki nilgün de aynı.ne değişti?sadece yediklerime dikat ettim ve spor yaptım.sen de spor yok yemem kaçamaklarla dolu ..sonra niye zayıflayamıyorum diyorsun?bak benim menülere nasıl zayıflanıyor gör...
kızıyorum çok kızıyorum çünkü benim hatalarımı yapıyorsun.lütfen artık yeme şunları ve ben yapamıyorumu bırak.
zamanında söylenirken izlem banu demiştiki sen sabahın köründe kalkıp gece yatıyorsun,az uyuyorsun,işe gidiyorsun,2 çocukla uğraşıyorsun..bu kadar şeyi başaran nilgün 2 lokmayla mı baş edemiyor demişlerdi?
bilmem anlatabildim mi canım?kaçamaklarla zayıflanmaz.yani ara sıra yap nefsin körelsin ki diyet ağır gelmesin.1 gün belirle kendine o zmaan abartmadan yap ve ye.
ben salak nilgün ne yaptım?menümü yazdım suyumu içiyordum gece 1 de..kızım anne yaş pasta istiyorum dedi.ona koyarken 1 dilim de ben hüplettim hem de bugünün cuma olduğunu unutarak..
siz de bana kızın bari..zaten illaki bir fire vermesem ölürüm keşke bu dün olmasaydı..bakalım kaç çıkacağım.iftardan 1 saat önce tartılır söylerim..
mübarek kadir gecemiz kutlu olsun.inşallah ettiğimiz tüm dualar kabul olur.ben hepiniz için dua edeceğim.siz de beni dualarınızda anarsanız (özellikle evliliğim konusunda) memnun olurum.çok öpüyorum hepinizi...
ortim kimmiş bakim seni bukadar sinirlendirip üzen getirde bi elden geçirimyavrum evde iki tane küçük cocuk var tabiki arasıra gürültümüz oluyo
ama öyle paldır küldür degil yani
oglan bilgisarda oynar,ders yapar,kitap oku,
kız bişeyler karalar durur,çizgi film izler müzik dinler
ben desen varsa işim işimi yaparım sonra otururum yani at koşturuyoruz sanki evde
kii olayın olduğu gece bizim evde in cin top oynuyo tık yok tıkk
kapı birr vuruldu eşimde işte evde yok aklım başımdan gitti
uzun lafın kısası kadın manyakkkk
bizim siteden bi arkadasa huzur vermedi o arkadasın annesi tek başına yaşlı bi kadıncıgaz
bi ev buluyo kiralık taşınıyo apartmana
meger önceden o teyzenin taşındıgı dairede moldovyalı iki tane kadın oturuyomuş
Allahım önüne gelene anası gitti nereye taşındı duydunuz mu
bilerek tutmuştur oo
yok öyledir yok böyledir sataşıcak kapı arıyo kendine
ama deli damarım bi atarsa kimse alamaz elimdenn
sagol bitanem çok teşekkür ederim ilgin için
teşekkür edrim canımcanım tebrik ederim ortimmmm maşallahhhhhben yarın sabah yapıcam bildirimi inşşş.
hayırlı yolculuklar banu, gülegüle git gel tatilinde keyfini çıkar...kızlarrr
tatilll dilkelerinizzz için tşk ederimmm sanırım bu hafta listemiz çok parlak olmayacak
artılar ve sabitler çok fazl ben başta olmak üzereeee
tatilee 58 kilo ilee gidiyim derken neredeyse 66 kilo ile gidiyorum
68 kilo ilede dönücem sanırımmm
napalımmmmm hattataki tek dert kilollar olsun anacımmm
sevdacımmm
densiz insanlaaa kaynıyor ortalık cnm napcaksınn iştee
annemlerin binada öle ya o onu veriyor mahkeme ye o onu
allahtan annemlere pek bulaşmazlarrr
genelde çocuklu insanlarr çokk dalaşıyor oradaaa
bende bavulları hazırladım kızlarrr
birazdan gidip agda yaptırcammmm
bir kaç eksik var onları alıppp
kv yemek yiyi eve gelcez kısmet olursaaa gece çıkıcaz yola
bbu aradaaa birisi beni listeden atmayınnn bildirim yapaıycam demişş
haftaya bir çok insan bildirim yapamıycakk sanırımmm
liste yapılmayada bilir zatennn
hoşgeldin canım üzülme bayramdan sonra halledersin, bana kalırsa bedenini dinlendirmek daha iyi olacaktır.Ben Geldimmm
Bildirimi Yapıp Çıkmam Gerek Geçmişe Bakamıyorum Bile
Bildirimim Öyle İç Açıcı Değil
Sıkıldım Artık 500 Gr Verip Diğer Hafta 1 2 Almaktan Ve Artık Canıma Yetti
Kurban Bayramına 69 Olmazsam Bitti Yani Sıkıldım Bu 7li Rakamlardan Püfffffffff :2:
Başlangıç : 100
Geçen hafta : 77
Bu Hafta : 79
Gelen : 2 Kg
Toplamda Giden : 21 Kg
Hedef : 69
Boy : 1.76
Beden : 42
Spor : Yokk
Sevgili forum üyeleri, ben sağlıklı beslenmeye dayalı proğ. başlayalı daha 4 gün oldu ama yine de bir tartılayım , bildirimde bulunayım dedim.
TAvan: 6 ay önce 90
Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6
Bu gün: 85.1:
Giden: 2500
Boy: 1.55
Beden: 46 - 48
Tabi ki ilk hafta olduğu için böyle, büyük bir miktarı mide boşluğu, su kaybı vs... Ama yine de insanı motive ediyor. Hepinize de ayrı ayrı tşk ediyorum paylaşımlarınız için... Tabiki bu iyi haberdi, kötü haber ise bu gün ben beslenmemi bozdum. İnanın bu iradesizliğimden kaynaklanmadı sadece bir can dostumu dediğim bir arkadaşımı üzmemek adına oldu ve biliyorum ki hastalanacağım ama inanın arkadaşım için değer... Aslında olayı anlatsam siz de bana hak verirsiniz ama başınızı daha fazla şişirmek istemiyorum...
Menüm: 2 dilim patlıcanlı börek, güllaç, 1 pors. meyve, 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay
Ayrıca bu hafta incelen arkadaşların hepsini de tek tek tebrik ediyorum.
Tüm forum üyelerinin kandilini kutluyorum.
Bu arada Sevgili Zum, yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. Bunun sizin yaptığınız veya yapmadığınız bir olayla bir ilgisi yoktur. Bu tarz insanlar psikolojik sorunu olan kişilerdir. Takıntı oluştururlar, bazıları da senin komşun gibi sese takıntı yaparlar. Yapabilecekleri hiç bir şey yok. Siz sadece mahkemeye gittiğinizle, sinirlerinizin bozulmasıyla kalırsınız. Abimgil de buna benzer bir olay yaşamıştı, evden taşınmakta çözümü buldular ancak öyle kurtuldular. Hoş onların mahkemelik bir olayı olmamıştı ama oturmaya devam etselerdi eminim ki olurdu. Sabır diliyorum..
Sevgili Tülinsen, Bu düşük glisemik endeksli diyet 3 ana öğünden oluşuyor. Ara öğünler yasak fakat şu anki özel durumumdan dolayı ben iki öğün yapıyorum, bayramda üç öğüne çıkarım. Nasıl dayandığımı sormuşsunuz. Glisemik endeksi düşük diyet yaptığınızda üç gün sonra iştahınız sıfırlanıyor, canınız hiç bir şey istemiyor ve asla kendinizle mücadele etmiyorsunuz. O yüzden rahat bir diyet...
Hepinize tekrar tşk ediyorum. Başarılarımız daim olsun... Sevgilerimle...
Yemyeşil cennet vadileri sizlerin olsun inşallahh
Kalbiniz nur,gönlünüz huzur dolsun inşallahh
Melekler dostunuz,
Peygamber efendimiz (sav) şefaatçiniz olsun inşallahh
Rabbim kalbinizde her ne arzunuz varsa,
nasip eylesin inşallahh.....
Yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli,
paranız bereketli olsun inşallahhh......
Dualarınız kabul,günahlarınız affolunsun inşallahh
Kadir geceniz mübarek olsunn inşallahhh.........
kızlarrr
tatilll dilkelerinizzz için tşk ederimmm sanırım bu hafta listemiz çok parlak olmayacak
artılar ve sabitler çok fazl ben başta olmak üzereeee
tatilee 58 kilo ilee gidiyim derken neredeyse 66 kilo ile gidiyorum
68 kilo ilede dönücem sanırımmm
napalımmmmm hattataki tek dert kilollar olsun anacımmm
sevdacımmm
densiz insanlaaa kaynıyor ortalık cnm napcaksınn iştee
annemlerin binada öle ya o onu veriyor mahkeme ye o onu
allahtan annemlere pek bulaşmazlarrr
genelde çocuklu insanlarr çokk dalaşıyor oradaaa
bende bavulları hazırladım kızlarrr
birazdan gidip agda yaptırcammmm
bir kaç eksik var onları alıppp
kv yemek yiyi eve gelcez kısmet olursaaa gece çıkıcaz yola
bbu aradaaa birisi beni listeden atmayınnn bildirim yapaıycam demişş
haftaya bir çok insan bildirim yapamıycakk sanırımmm
liste yapılmayada bilir zatennn
Yemyeşil cennet vadileri sizlerin olsun inşallahh
Kalbiniz nur,gönlünüz huzur dolsun inşallahh
Melekler dostunuz,
Peygamber efendimiz (sav) şefaatçiniz olsun inşallahh
Rabbim kalbinizde her ne arzunuz varsa,
nasip eylesin inşallahh.....
Yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli,
paranız bereketli olsun inşallahhh......
Dualarınız kabul,günahlarınız affolunsun inşallahh
Kadir geceniz mübarek olsunn inşallahhh.........
menüm
uyanınca iksir
sabah:1 kase k-fleks-süt
ara:kahve sade -10 badem-iksir-1bardak taze sıkılmış üzüm suyu(ben yaptım kızıma içmeyince dökmedim)
öğle:5 adet kırmızı köz biber yoğurtlu (yağ-tuz yok)
ara: orta kahve-10 badem-iksir
akşam 2 kase (küçük çerez kaselerinden) yağsız tuzsuz bol limonlu mercimek çorbası
1 dilim esmer ekmek
marul salatası 1 kaşık nar ekşili, 1 k.zeytin yağı ile
ara:iksir
su:2 lt.
iksir:1lt
canımmmmm topikimmmmm
kendinizeee çok iyi bakın hoşçakalın demek için
giriverdim hemencik birazdan yola çıkıcazzz
iyi dilekleriniz için tşk ederimmm
yarın girebilirim belkimmmm neteee gidecegimiz evde
pc götürmüyorummm otelden girememm
hepinizi iyi bayramlarrrr
beni özleyin anacımmmmmmmmm
izlemcimmm şimdi inceledim otel herbiden süperr
hatun ve kombinlerdee hoşşşş
selamm... bugün dışardaydım ve çok sıcaktı resmen bittimiftara kadar uzandım fakat baş ağrım geçmedi, ama şimdi iyiyim...
canım şu bayram geçsin bi düzene oturturum sporla birliktene güzel iftar telaşın olmaz sahur daha rahat olur
rica ederim canım aklıma geldi ve paylaşmak istedim...
sevgicim arkadaşlar söylemiş ama bende söylim uzun saç çok yakışıyor hemen uzatmalısın, uzun saç yüzü daha ince gösterir..
hayırlı yolculıklar senacım...
rica ederim canım lafı bile olmaz, bende seni daha sık görmek isterim, ve yazılarını büyük bi keyifle okuyorum. güzel dileklerin içinde teşekkürler, inşşş. bugünün hatrına hepimizin duaları kabul olur..
canım haftada bir kaçamak sorun deyil, üzülme sporla telafi edersin.. tabiki dualarımız hepimiz için...
ortim kimmiş bakim seni bukadar sinirlendirip üzen getirde bi elden geçirimcanım gerçekten komşuyla sorun yaşamak, kötü bi durum belliki sorun sen deyilsin ve kimde olduğuda önemli deyil, anlaşılan kadın problemli, boşver sende takma değmez onun seviyesine düşme, sende mahkemeye gider gelirsin, oda hiiççç bişey yapamazz.
teşekkür edrim canıminşş. sende iyi bi sonuç alırsın
hayırlı yolculuklar banu, gülegüle git gel tatilinde keyfini çıkar...
hoşgeldin canım üzülme bayramdan sonra halledersin, bana kalırsa bedenini dinlendirmek daha iyi olacaktır.
mşallah canım 4 günde 2500 çok iyi, seni takip edicem devamı gelirse denemek isterim..
desene hatır için çiğ tavuk yedincanım sağlığını etkiliyorsa arkadaşın nasıl izin verdi :26:ben olsam ve bilgim varsa izin vermem..
Sevgili forum üyeleri, ben sağlıklı beslenmeye dayalı proğ. başlayalı daha 4 gün oldu ama yine de bir tartılayım , bildirimde bulunayım dedim.
TAvan: 6 ay önce 90
Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6
Bu gün: 85.1:
Giden: 2500
Boy: 1.55
Beden: 46 - 48
Tabi ki ilk hafta olduğu için böyle, büyük bir miktarı mide boşluğu, su kaybı vs... Ama yine de insanı motive ediyor. Hepinize de ayrı ayrı tşk ediyorum paylaşımlarınız için... Tabiki bu iyi haberdi, kötü haber ise bu gün ben beslenmemi bozdum. İnanın bu iradesizliğimden kaynaklanmadı sadece bir can dostumu dediğim bir arkadaşımı üzmemek adına oldu ve biliyorum ki hastalanacağım ama inanın arkadaşım için değer... Aslında olayı anlatsam siz de bana hak verirsiniz ama başınızı daha fazla şişirmek istemiyorum...
Menüm: 2 dilim patlıcanlı börek, güllaç, 1 pors. meyve, 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay
Ayrıca bu hafta incelen arkadaşların hepsini de tek tek tebrik ediyorum.
Tüm forum üyelerinin kandilini kutluyorum.
Bu arada Sevgili Zum, yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. Bunun sizin yaptığınız veya yapmadığınız bir olayla bir ilgisi yoktur. Bu tarz insanlar psikolojik sorunu olan kişilerdir. Takıntı oluştururlar, bazıları da senin komşun gibi sese takıntı yaparlar. Yapabilecekleri hiç bir şey yok. Siz sadece mahkemeye gittiğinizle, sinirlerinizin bozulmasıyla kalırsınız. Abimgil de buna benzer bir olay yaşamıştı, evden taşınmakta çözümü buldular ancak öyle kurtuldular. Hoş onların mahkemelik bir olayı olmamıştı ama oturmaya devam etselerdi eminim ki olurdu. Sabır diliyorum..
Sevgili Tülinsen, Bu düşük glisemik endeksli diyet 3 ana öğünden oluşuyor. Ara öğünler yasak fakat şu anki özel durumumdan dolayı ben iki öğün yapıyorum, bayramda üç öğüne çıkarım. Nasıl dayandığımı sormuşsunuz. Glisemik endeksi düşük diyet yaptığınızda üç gün sonra iştahınız sıfırlanıyor, canınız hiç bir şey istemiyor ve asla kendinizle mücadele etmiyorsunuz. O yüzden rahat bir diyet...
Hepinize tekrar tşk ediyorum. Başarılarımız daim olsun... Sevgilerimle...
kızlar kg bildirimimi yapmayı ınuttum kafam kötü kilo da kötü zaten canım istemedi sanırım..perşembeye de sadece 400,500 gr artıdaydım ..bu sabah karnım taş gibi kalktım ve tartıda berbat bir rakam gördüm..geçen hafta birinci bu hafta sonuncu olcam ühühühüühühü
başlangıç:95.6
geçen hafta:85
bu hafta:86.4
gelen:1.400 gr
toplamda giden:9.2
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor:yok
yuhalanacak:nihal
bu sabah moralim çok bozuko alt katımdaki dangalak kadın eşimi ve beni karakola şikayet etti demiştim ya( ki eşim evde zaten yoktu çocuklarla ben yatıyorduk gece ) gürültü yapıyosun diye kavga çıkardı falan neyse işte hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş dava açmıştı ikimize birden. bugün cumhuriyet savcılıgından kağıtlar geldi mahkememiz var.
ha bi suçum günahım yok Allah korusun dava sebibi kötü bişey degil neymiş gürültü varmışkadın kafayı sıyırmışş
vallahi billahi sıyırmış
ama ben ömründe böyle sebeplerden karakolun kapısından geçmiş insan degilim
heleki mahkeme hiççççççççççç degilim
ömrümde bir kere mahkemeye çıkartıldım
oda trafik kazası geçirdiğimde ayağım koptuğu zamandı.
yani çocuktum o zaman
ne biliyim bütün psikolojim alt üst vallahi
şimdi ölürmüsün öldürürmüsünn
canımmmmm topikimmmmm
tatlım sirkeli su değil iksir,bu izlemin 3 adet yeşil çay pakedini 1 litre suya ,1 adet limonu attığı ve buzla soğuk soğuk içtiği iksir.(ben yeşil çaydan nefret ediyorum sıcakken)ama soğukken harika bi tat oldu hem yeşil çay içtim hem ödem attım bu sabah 76,5 gördüm düşün ki dün 77,1 idim.hepsi atılan su sayesinde..cnm pardon iksir nedir? sirkeli su mu ? topikte yeni olduğum için bilemiyorum cnm.
kızlar son 3 gün. sonra metabolizmalar tekrar hızlanacak inşallah. kilo vermelerimiz daha hızlanacak.
bu akşam ki iftar menüm; 2kepçe çorba, 1 yk mantar sote, 1 kase yoğurt.
yeşilçay. 2 saat sonra 1 tane şeftali (bağırsaklar için çok yararlıymı diye okudum)
canımmmmm topikimmmmm
fusüncum yasak varsa bişey diyemem ama menülerini paylaşırsan bakıp kopya çekerim.örnek olur.inş.istediğin kiloya kadar iner ve tekrar almazsın...kızlar bu hepimiz için geçerli inş.amacımıza kavuşuruz...
merhaba kızlar
mübarek kadir geceniz duayla,ibadetle geçsin inşallah.Allah gönlünüzden geçen bütün dualarınızı tez zamanda kabul eder inşallah.
kilo bildirimi
başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 84.9
bu hafta 83.5
giden 1.100 gr
bugüne kadar giden 2 kilo
boy 1.69
beden 44
hedef 60
spor yok
not: Kızlar ben bu kiloya inanmıyorum dün 1 kilo + çıkıp bugün 1 kilo düşmek bana mantıklı gelmiyor.herhalde şişlikten kaynaklanıyor.oruç biter bitmez suyu bol sporu bol bir diyet yapmak için sabırsızlanıyorum.bayağı da istekliyim yani. 70 li rakamları görsem daha azimli olurum bakalım görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?