80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm..

sahur : 2 dilim tb ekmeği,peynr,domates,yumurta

iftar: 2 tane mücver,salata,3 kaşık mantı

ara: karpuz

yarım saat callanetics
yürüyüş yok( kadir gecesi diye ibadet ve programları izlemekle geçti gece)
2 lt su
1 şişe maden suyu

bildirim

başlangıç kilom :88
geçen hafta : 79,7
bu hafta : 80
gelen : + 300 gr
Toplam giden : 8 kg
boy 1.65
beden : 44
hedef : 65

evet gördüğünüz gibi o kadar spora rağmen artı çıktım.demek ki yediğine dikkat etmek spordan daha önemli.kaçamak yapıp sporla telafi ederim demek yanlışmış.bu hafta çok kaçamağım oldu.az da olsa dondurma yedim,fırında da olsa kızartma yedim ve en kötüsü perşembe akşamı gece 1 dew 1 dilim yaş pasta yedim.form çayına rağmen olmadı.

bi de şunu farkettim.sahurda domatesin üzerine saf zeytinyağı,tuz,kekik,pul biber döküyoruz ekmeği bana bana yiyoruz.benimki tb ekmeği de olsa sanırım bu da kilo vermemi etkiliyor.bu sabah aklıma geldi.bundan sonra yemeyeceğim onu.

aman olsun.sporumu düzenli yapıyporum 3 gündür call de yapıyorum.

veren arkadaşları tebrik ederim ve vermeyenler de inşallah haftaya güzelce veririz.

Benim de hep sayılar dikkatimi çekiyor herhalde.
Gambino siz bu hafta 1.1 değil 1.4 vermişsiniz.Bilginize...Tebrikler.

gecen haftaki kilomu yanlış yazmışım.84.6 olması lazım ben 84.9 yazmışım.o yüzden verdiğim kilo 1.100 oluyor.yanlışımı düzelltiğin için teşekkür ederim ben farketmemiştim.

nilgüncüm ,üzülme canım. yanlışları farketmişsin, telafi edersin. zeytinyağıdır bence asıl neden. kahvaltıda yesen belki bu kadar etkili olmaz. ama sahurda yedikten birkaç saat sonra yatıyoruz.

banucum, iyi eğlenceler canım

selam kızlar bu da benim ikinci haftaki kilo bildirimim.........
başlangıç:90.1
geçen hafta:87.4
bu hafta:86.5
giden:900 gr
toplamda giden:3600
hedef:63
boy:1.63

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben şu avmlerde olan tartıda vucut yağ oranına baktırdım makınadan çıkan sonuç şu vücudumda 18.3 yağ var ve normal değerlerde olduğuda not düşüldü ama benım kılom 75.400 dolayısıyla vucudumda su oranı fazla olmuş oluyo yanı ve yağ oranı &23müş buda normal ama su oranım %77 mi oluyo eğer öyleyse nette araştırdım ve %50-60dan fazlaysa vucudum su toplamış demektir. ben yağdan ziyade su vermeye çalışıcam

canım aynen benim de su oranı yüksek çıktı iyi bişeymi ödemi atmak için ne yapacağız 46kg suymuş benim yay da 23müydü ne kafam karıştı o kadar çok mu ödem var ??

selamlarrr
sayfalar hiç ilerlememiş
herkes gezmelerde sanırım
bende çıkıcam az sonra, ortanca kardeşimin bayramlık kıyafetini halledicez
bensiz bi iş yapamazlar, sen git işte diyorum illa beni de sürüklüyor ee oğlan da var
barii kapalı alışveriş merkezine gidelim serin serin en azından çok sarsmaz dedim
sıcakta gezince insan sersem oluyor yaa

belki şu eteklerden denk gelir haa ne dersiniz

canım aynen benim de su oranı yüksek çıktı iyi bişeymi ödemi atmak için ne yapacağız 46kg suymuş benim yay da 23müydü ne kafam karıştı o kadar çok mu ödem var ??

ben artık ödem söktürücü çaylar içicem hayatımdan 1 aydır beyaz ekmeği ve çayımdaki şekeri çıkarmıştım ama yeterli değilmiş anladığıma göre bol su tüketmıyordum yaklaşık 5 gundur fln tuketıyorum bol su tuketmek ve yeşil çay içmek iyiymiş ayrıca beslenme düzenı önemliymiş nette bıraz araştırdımda bide mısır püskülü ödeme birebirmiş yapıcam bakalımm ve asla şeker tatlı yemeyin dıyo yandık yandık bayramda :S:S:S:S:S:S

kızllarrrrr hu huuuuuuu ben geldimmmm... antepteyiz kızlar can ablam canım ablamdayız sonunda insanın sevdiğini yanında olması gününü bile güzel ediyoooooooo ve menüm

iftar : yolda açtıkkkk yarım lavaşlı tavuk dürüm / yarım gözleme / ayran

ara : yarım bardak kola / 2 3 galeta

sahur : 2 lokma gözleme / 1 lokma haşhaşlı çörek / domates /salatalık / peynir / 1 er çay kaşığı çilek - kayısı reçeli

haydi saldırıııınnn

ne güzel tülincim, ben de çok özledim ailemi çarşamba günü memleketimdeyim inşallah

canım süpersin valla gel uzat alnını öpücem..ne güzel de takip etmişsin..tam gaz devam....
eğildim canımm öp öp öp...devam devaamm inşallahhh...
canımmm tmm ozmn 6 aralıkta 65 kg ben 20 aralıktada sennnn.....

azminizi tebrik ediyorum maşaalllaahhh.inşallah sağlık sorununuz olmaz.arkadaşınızında yavrusu sağlıkla doğsun inşaallaahhh
canım çok şaşırdım sporu artırdığın için kesin 1,5 kg kesin verirsin demiştim.bende çok şaşırdım.ama zeytinyağını yazmamıştın hiç.yazsaydın ben seni uyarırdım.1 kaşık zeytinyağı 120 130 kalori ediyo ve direk yağ olarak depolanıyor. onunda etkisi var. bide şunu anladımki hazır gıdalar daha çok şişiryor bizi.pasta gibi.bende dün yolda aç kalcam sanıp hamura dayandım ve karnım çatlıycak yine.76700 lerdeydim saat 3 gibi ablamın tartısında. menümü gördün dimi berbat kalori bombası gibi. şimdide patates yemeği yapmaya gitiiiii..ben semizotu yoğurtladım ve salata yaptım.birer kaşık yiyip onları yemeyi düşünüyorum. bu haftamız böyle olsub üzme kendini canım. bayram sonu geliyoorruuuuzzzz

valla bende inanamadım :)

ablanın yanındasın diye kıyamıyorum sana.o şimdi neler neler yedirmek ister sana.ablanın yaptığı her şeyi ye ama dikkatli ölçülü ye.zaten dememize gerek yok.ama ablan üzülür yemezsen.içebilirsen yeşilçayını iksir falan hazırla ne olacak yabancı yer mi...form çayı bunları iç güzelce..bi sporun aksar onu da bayram sonrası telafi edersin..

ben de şaşırdım ama önceden az yiyordum yA şimdi yediklerim abartı olmasa da (zeytinyağı dışında) hemen yağa dönüşüyor demek ki..

ben zeytinyağını bugün farkettim gerek duymuyordum menüye yazmaya aklıma da gelmedi ki..niye veremedim sadece pastadan dolayı mı derken zeytinyağı aklıma geldi..

bugün de gaziantepten baklava geldi.eşim ben çok seviyorum diye sipariş etmiş arkadaşına.2 dilim yerim izin verir misiniz?kokusu bile harika...

şu gerçekki yine de ramazanda takdire değer mücadele ettik.kimse öyle korkunç kilolar almadı.ya sabittik yada verdiğimizi geri aldık.çok bi kaybımız yok.topikçe ramazanı alt ettiğimize (yani şakadan) inanıyorum.illaki bayramda da tatlılar yenecekl.börek ve sarma da cabası.kimse aklına takmasın yiyin gönlünüzce.nasıl olsa bomba gibi başlarız kaldığımız yerden..

canım ,tatlım ,şekerim vardığınıza sevindim güzelim,şimdi sen neler yedim demiştin ...bi daha de bakıyım sen hele
bunlar lavaşlı dürüm için(karbonhidratla-proteini birleştirirsin he)yapcan mı kız bi daha ..
bunlar gözlemeler için
bide neydi haşhaşlı çörek mi neydi neydi

he he he çok zevklimiş bee oh içimi rahatlattım:87::87::87::87::87:
canım benim özliyore seni ,he bide öpüyore ablana selam bol bol,Allaha emanet olun..

zeytinyağına ekmek banmak benide baştan çıkaran birşey nilgüncüm,ama malesef yasak ki sen benden çok iyi biliyosun işte ,napalım zararın nereinden dönülse kar.siz ramazana rağmen kilo almamışsınız tülinle daha ne istersiniz bre hainler :=)

baklavaya dikkat 2 den fazla olmasın aman heeee benim yerimede ye ben hayatımda 1 kere yedim antep baklavası halis onuda aşık oldum ama tanıdık yok oralarda artık ,e izmir -antep arasını düşünürsek burdan almak daha karlı herkese iyi bayramlar ,iyi tatiller ..

canım en güzel yöresel lezzetlerin olduğu harika bir memlekettesin. dün akşamda televizyonda bir programda antep mutfağından yemekler yaptılar off off harika lezzetler. yemeden gelirsen ayıp olur zaten:)) şaka bir yana azar azar yersin insan kendine eziyet etmemeli. benim canım çok çekiyorsa eziyet etmiyorum o zaman bıkıyorum diyetten çatalın ucuyla yada 1 kaşık yiyorum. olacak o kadar.

nilgüncüm zeytinyağı ve kekik dedin ya ben aşka geliyorum ekmeği bana bana süper. ama alışkanlıklarımız bizi kilolu yapmıştı şimdide alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz. arkadaşların dediği gibi sahurda değilde kahvaltıda yeseydin belki bu kadar etkilemezdi. neyse o kadarını vermişsin azcık azimle gerisinide verirsin. kilolar senden korksun.

gelelim bana:)) bu akşam tavuklu patates yemeği yapmayı planlıyordum. kocişe nasıl istersin diye sordum ben yapıyım bu akşam dedi. mutfağa bir girdi allahım bir soğan kavrulurken bu kadar mı güzel kokar:)) bir yemek bu kadarmı lezzetli iştah açıcı kokar beni eritti yani:)) çok havalanmasın diye çaktırmadım tabi:))

iftarda neler yedim: 2 kepçe çorba,
2 yk tavuk yemeği
1 havuç rendesi üzerine limon (aslında mısır ve soya filiziyle azcıkda zeytinyağıyla çok hoş olur ama evde yoktu)
1 bardak ayran.

bulaşıkları yıkadıktan sonrada yeşilçayımı içtim. gelelim asıl meseleye ara öğün olarak bu akşam meyve yerine dondurma yemek istiyorum bir yanım ye diğer yanım yeme diyor( ikilemdeyimm

bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 81.6
bu hafta 80.7
giden 900 gram
toplamda giden 10.1
beden 44
spor yok

Günün menüsü

Kalkınca; 3 sb ılık su, sirke-limon kürü

1. Öğün; 2 adet yumurta, avuç içi kadar peynir, 7 adet zeytin, 20 adet fındık, yeşil ve kırmızı biber, domates, 1'er tk pul biber, kekik ve zeytinyağıyla hazırlanmış kahvaltı salatası

2, Öğün; 1 prs. etli yeşil fasulye, sarımsaklı yoğurt, 20 adet fındık

Sıvı; 2.5 lt su, 1 sb yeşil çay

Yatarken; 2 yk naturel elma sirkesi, yarım limon suyu, tüm sarımsakla 2 sb su

Spor; Yok

merhaba arkadaşlar akşam iftar menüm

1 kepçe ama az hazır yörük çorba

1 tabak makarna mayonezli

ve 1 ıce tea

ayrıca bir dilim pasta ince değil normal

ve bol bol su 1.5 ltre oldu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…