Benim de hep sayılar dikkatimi çekiyor herhalde.
Gambino siz bu hafta 1.1 değil 1.4 vermişsiniz.Bilginize...Tebrikler.
bildirim
başlangıç kilom :88
geçen hafta : 79,7
bu hafta : 80
gelen : + 300 gr
Toplam giden : 8 kg
boy 1.65
beden : 44
hedef : 65
evet gördüğünüz gibi o kadar spora rağmen artı çıktım.demek ki yediğine dikkat etmek spordan daha önemli.kaçamak yapıp sporla telafi ederim demek yanlışmış.bu hafta çok kaçamağım oldu.az da olsa dondurma yedim,fırında da olsa kızartma yedim ve en kötüsü perşembe akşamı gece 1 dew 1 dilim yaş pasta yedim.form çayına rağmen olmadı.
bi de şunu farkettim.sahurda domatesin üzerine saf zeytinyağı,tuz,kekik,pul biber döküyoruz ekmeği bana bana yiyoruz.benimki tb ekmeği de olsa sanırım bu da kilo vermemi etkiliyor.bu sabah aklıma geldi.bundan sonra yemeyeceğim onu.
aman olsun.sporumu düzenli yapıyporum 3 gündür call de yapıyorum.
veren arkadaşları tebrik ederim ve vermeyenler de inşallah haftaya güzelce veririz.
canım aynen benim de su oranı yüksek çıktı iyi bişeymi ödemi atmak için ne yapacağız 46kg suymuş benim yay da 23müydü ne kafam karıştı o kadar çok mu ödem var ??arkadaşlar merhaba ben şu avmlerde olan tartıda vucut yağ oranına baktırdım makınadan çıkan sonuç şu vücudumda 18.3 yağ var ve normal değerlerde olduğuda not düşüldü ama benım kılom 75.400 dolayısıyla vucudumda su oranı fazla olmuş oluyo yanı ve yağ oranı &23müş buda normal ama su oranım %77 mi oluyo eğer öyleyse nette araştırdım ve %50-60dan fazlaysa vucudum su toplamış demektir. ben yağdan ziyade su vermeye çalışıcam
canım aynen benim de su oranı yüksek çıktı iyi bişeymi ödemi atmak için ne yapacağız 46kg suymuş benim yay da 23müydü ne kafam karıştı o kadar çok mu ödem var ??
kızllarrrrr hu huuuuuuu ben geldimmmm... antepteyiz kızlar can ablam canım ablamdayız sonundainsanın sevdiğini yanında olması gününü bile güzel ediyoooooooo ve menüm
iftar : yolda açtıkkkk yarım lavaşlı tavuk dürüm / yarım gözleme / ayran
ara : yarım bardak kola / 2 3 galeta
sahur : 2 lokma gözleme / 1 lokma haşhaşlı çörek / domates /salatalık / peynir / 1 er çay kaşığı çilek - kayısı reçeli
haydi saldırıııınnn
eğildim canımm öp öp öp...devam devaamm inşallahhh...canım süpersin valla gel uzat alnını öpücem..ne güzel de takip etmişsin..tam gaz devam....
canımmm tmm ozmn 6 aralıkta 65 kg ben 20 aralıktada sennnn.....:13::13: çak ortak anlaştık ,bu saatlerde sen yoldasındır eminim,Allah a emanet canım,iyi yolculuklar inşallah...
aman be sevda heryerde var böyleleri ama seninki gerçekten balatayı yakmış,versin bakalım döksün eteğinde ki taşları,dövbe tövbe mübarek gece susayım daha neler diyesim var anlattıklarından ama neyse..Allah yardımcın olsun zor canım,ama birşey yapamaz emin ol..
.[/B]
azminizi tebrik ediyorum maşaalllaahhh.inşallah sağlık sorununuz olmaz.arkadaşınızında yavrusu sağlıkla doğsun inşaallaahhhSevgili forum üyeleri, ben sağlıklı beslenmeye dayalı proğ. başlayalı daha 4 gün oldu ama yine de bir tartılayım , bildirimde bulunayım dedim.
TAvan: 6 ay önce 90
Başlangıç ( 4 gün önce): 87.6
Bu gün: 85.1:
Giden: 2500
Boy: 1.55
Beden: 46 - 48
Tabi ki ilk hafta olduğu için böyle, büyük bir miktarı mide boşluğu, su kaybı vs... Ama yine de insanı motive ediyor. Hepinize de ayrı ayrı tşk ediyorum paylaşımlarınız için... Tabiki bu iyi haberdi, kötü haber ise bu gün ben beslenmemi bozdum. İnanın bu iradesizliğimden kaynaklanmadı sadece bir can dostumu dediğim bir arkadaşımı üzmemek adına oldu ve biliyorum ki hastalanacağım ama inanın arkadaşım için değer... Aslında olayı anlatsam siz de bana hak verirsiniz ama başınızı daha fazla şişirmek istemiyorum...
Menüm: 2 dilim patlıcanlı börek, güllaç, 1 pors. meyve, 1.5 lt su, 1 sb yeşil çay
Sevgili Tülinsen, Bu düşük glisemik endeksli diyet 3 ana öğünden oluşuyor. Ara öğünler yasak fakat şu anki özel durumumdan dolayı ben iki öğün yapıyorum, bayramda üç öğüne çıkarım. Nasıl dayandığımı sormuşsunuz. Glisemik endeksi düşük diyet yaptığınızda üç gün sonra iştahınız sıfırlanıyor, canınız hiç bir şey istemiyor ve asla kendinizle mücadele etmiyorsunuz. O yüzden rahat bir diyet...
Hepinize tekrar tşk ediyorum. Başarılarımız daim olsun... Sevgilerimle...
canım çok şaşırdım sporu artırdığın için kesin 1,5 kg kesin verirsin demiştim.bende çok şaşırdım.ama zeytinyağını yazmamıştın hiç.yazsaydın ben seni uyarırdım.1 kaşık zeytinyağı 120 130 kalori ediyo ve direk yağ olarak depolanıyor. onunda etkisi var. bide şunu anladımki hazır gıdalar daha çok şişiryor bizi.pasta gibi.bende dün yolda aç kalcam sanıp hamura dayandım ve karnım çatlıycak yine.76700 lerdeydim saat 3 gibi ablamın tartısında. menümü gördün dimi berbat kalori bombası gibi. şimdide patates yemeği yapmaya gitiiiii..ben semizotu yoğurtladım ve salata yaptım.birer kaşık yiyip onları yemeyi düşünüyorum. bu haftamız böyle olsub üzme kendini canım. bayram sonu geliyoorruuuuzzzzbildirim
başlangıç kilom :88
geçen hafta : 79,7
bu hafta : 80
gelen : + 300 gr
Toplam giden : 8 kg
boy 1.65
beden : 44
hedef : 65
evet gördüğünüz gibi o kadar spora rağmen artı çıktım.demek ki yediğine dikkat etmek spordan daha önemli.kaçamak yapıp sporla telafi ederim demek yanlışmış.bu hafta çok kaçamağım oldu.az da olsa dondurma yedim,fırında da olsa kızartma yedim ve en kötüsü perşembe akşamı gece 1 dew 1 dilim yaş pasta yedim.form çayına rağmen olmadı.
bi de şunu farkettim.sahurda domatesin üzerine saf zeytinyağı,tuz,kekik,pul biber döküyoruz ekmeği bana bana yiyoruz.benimki tb ekmeği de olsa sanırım bu da kilo vermemi etkiliyor.bu sabah aklıma geldi.bundan sonra yemeyeceğim onu.
aman olsun.sporumu düzenli yapıyporum 3 gündür call de yapıyorum.
veren arkadaşları tebrik ederim ve vermeyenler de inşallah haftaya güzelce veririz.
canım çook teşekkür ederim güzel sözlerine. hayat bazen böyle... erken yaşta sınanmaya başlıyoruz. Rabbim hep güldürsün yüzünü. tavukda poşette yapıyorum ama bunu bayram sonrası deniycem bütün tavuk olarak..3 gün yerin artık.ellerine sağlık
ooohh maşalah maşallaaahhhh..bol suyla sütün azalmaz canım merak etme. 12 günde 3 kg harikasıııınnnn...
bende kaçıyoreee...kocam kötü kötü bakıyoreeee....
kızllarrrrr hu huuuuuuu ben geldimmmm... antepteyiz kızlar can ablam canım ablamdayız sonundainsanın sevdiğini yanında olması gününü bile güzel ediyoooooooo ve menüm
sahur : 2 lokma gözleme / 1 lokma haşhaşlı çörek / domates /salatalık / peynir / 1 er çay kaşığı çilek - kayısı reçeli
haydi saldırıııınnn
eğildim canımm öp öp öp...devam devaamm inşallahhh...
canımmm tmm ozmn 6 aralıkta 65 kg ben 20 aralıktada sennnn.....
azminizi tebrik ediyorum maşaalllaahhh.inşallah sağlık sorununuz olmaz.arkadaşınızında yavrusu sağlıkla doğsun inşaallaahhh
canım çok şaşırdım sporu artırdığın için kesin 1,5 kg kesin verirsin demiştim.bende çok şaşırdım.ama zeytinyağını yazmamıştın hiç.yazsaydın ben seni uyarırdım.1 kaşık zeytinyağı 120 130 kalori ediyo ve direk yağ olarak depolanıyor. onunda etkisi var. bide şunu anladımki hazır gıdalar daha çok şişiryor bizi.pasta gibi.bende dün yolda aç kalcam sanıp hamura dayandım ve karnım çatlıycak yine.76700 lerdeydim saat 3 gibi ablamın tartısında. menümü gördün dimi berbat kalori bombası gibi. şimdide patates yemeği yapmaya gitiiiii..ben semizotu yoğurtladım ve salata yaptım.birer kaşık yiyip onları yemeyi düşünüyorum. bu haftamız böyle olsub üzme kendini canım. bayram sonu geliyoorruuuuzzzz
canım ,tatlım ,şekerim vardığınıza sevindim güzelim,şimdi sen neler yedim demiştin ...bi daha de bakıyım sen helekızllarrrrr hu huuuuuuu ben geldimmmm... antepteyiz kızlar can ablam canım ablamdayız sonundainsanın sevdiğini yanında olması gününü bile güzel ediyoooooooo ve menüm
haydi saldırıııınnn
ablanın yanındasın diye kıyamıyorum sana.o şimdi neler neler yedirmek ister sana.ablanın yaptığı her şeyi ye ama dikkatli ölçülü ye.zaten dememize gerek yok.ama ablan üzülür yemezsen.içebilirsen yeşilçayını iksir falan hazırla ne olacak yabancı yer mi...form çayı bunları iç güzelce..bi sporun aksar onu da bayram sonrası telafi edersin..
ben de şaşırdım ama önceden az yiyordum yA şimdi yediklerim abartı olmasa da (zeytinyağı dışında) hemen yağa dönüşüyor demek ki..
ben zeytinyağını bugün farkettim gerek duymuyordum menüye yazmaya aklıma da gelmedi ki..niye veremedim sadece pastadan dolayı mı derken zeytinyağı aklıma geldi..
bugün de gaziantepten baklava geldi.eşim ben çok seviyorum diye sipariş etmiş arkadaşına.2 dilim yerim izin verir misiniz?kokusu bile harika...
şu gerçekki yine de ramazanda takdire değer mücadele ettik.kimse öyle korkunç kilolar almadı.ya sabittik yada verdiğimizi geri aldık.çok bi kaybımız yok.topikçe ramazanı alt ettiğimize (yani şakadan) inanıyorum.illaki bayramda da tatlılar yenecekl.börek ve sarma da cabası.kimse aklına takmasın yiyin gönlünüzce.nasıl olsa bomba gibi başlarız kaldığımız yerden..
haydi saldırıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?