80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kıslarrrrrr valla okuyunca şımardım sağolun gece gece çok güzel moral oldu daha bi azim geldi bana..
Flatliners çok farketmiş tabiki canım özellikle üst kısmından süperrrrr valla...darısı hepimize olsun!

Kızlarrrrr bu arada sesim gittiiiiiiiii..Allahtan konuşmuyor,yazışıyoruz kaydirigubbakcemile3 Ayyy çıkmıyor deli olcam mırıl mırıl kendi kendime konuşuyorum resmen oğluş bile tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor napıyım ya bi akıl verin ne iyi gelir??( bu akşamüstü kendimi iyi hissettim ve yürüyüşe çıktım sanırım ondan gitti)?:çok üzgünüm:

serradeniz canım pc yi açtım kk yı da açtım bebek ağladı anca geldim sen gitmişsin yazamadım kusura bakma
handerya fıstık gibisin kııız ama tabi biraz daha var kilo onlarda gidince artık resimlerine bakmaya doyamayız
bugün hiç bir şey yemedim desem yeridir sabah kahvaltı:1 kk peynir 4 zeytin dom sltk
öğlen:bir kase çorba
bu kadar yedim bugün çünkü bugün dışarı çıktım koşturdum yemeye vakit olmadı hiç te acıkmadım zaten demekki insan evde durunca yiyor
şimdi başım ağrıyor yatmam lazım herkese iyi geceler by

[
Saol canım olmazmı heryerim fazlalık dolu halaaa daha 15 kilo var sırada..
Ama canım sen bugün napmışsın öyle hiç bişey yememişsin..Metabolizmanın çalışması için ara ara yemen lazım biliyosun küçük bi lokma da olsa at ağzına bişeyler form büsküvilerden falan koy çantana acil durum için..

Ben başlıyom tabloyaaaaaa...

FLATLıNERS ne güzel vermişsin vallahi süpersin

HANDERYA sende vermişsin az kaldı darısı benim başıma kızlar bu gün gercekten cok üzüldüm cok

Buyrunnnnnn
Mayıs ayının son listeside huzurlarınızda,kızlar artık yaz aylarına girmiş bulunuyoruz (geldi gelecek derken içindeyiz hepimiz farkındayız dimi? (liste pek öyle demiyor da...)
Sevdemer ve Merve tebrikler :hooray:a.s.size darısı diğer haftalara (aylin gibi haftaya artıya geçmeyin emi! :) sırnaşık şey)

Flatliners sormuştu sanırım benim eklediğim şekilde resim eklemek isteyenler: imageshack.us adresine girin resmi yükleyin açılan sayfada altta Hotlink for forums (1) yazan kısmı kopyalayıp buraya mesaj kısmına yapıştırın bu kadarrrr...

Kızlar topik kurallarını hazırlayacaktım ama saat çok geç oldu uykum geldi yarın yaparım artık şimdiden herkese günaydınnnn!

herkesee günaydınnn HANDERYA SAĞOL CANIMM BAYA URAŞTINNN EMEĞİNE SAĞILKKK TATLIMMM ooo bebekte burdaymışş günaydın arkadaşım

kızlaaarrr günaydınnn... benim halaa netim yokk. ve yine alt kattayım... eltim sağolsun bayaa görüştük dünden beri manayla... :))))

handeryacım ellerine sağlık kuzummm... ayy selma, cereenn napmışsınız siz öyle yaa.. bana kızmayın lütfen ama bursalılar dökülüyo resmen kızlarr yaa.. allahtan ben varım da sırnaşık şey zemuszemus
bi kişi bari oluyo şehrimizi kurtaran :)))

günaydın arkadaşım.. serracım nasılsın cnmm? özledim valla herkesi yaa... şu net solrunu da ortadan kalksa da rahat rahat girebilsem yine...

kilo çizelgemi de değiştirdim buyrunnnnnnnnn
şu ana kadar gittiii 8 kg... kaldı 12 kilooo... korkun benden hepiniz gideceksinizz... :dilcikar:

geçmişi okumaya çalışıyorumm... hergün düzenli listemi yazıyodum ben ama dünkünü yazmamıştım sanırımmm... yazayım hemen.. dünkü listem:::

sabah---------- yarın salatalık,2 şekersiz çay
ara-------------- 1 dilim k.ekmek,domates,salatalık
öğlen---------- 4 kaşık bol sebzeli kısır, 3 şekersiz çay
ara------------- -
akşam------- yarım dilim k.ekmek,3 kaşık barbunya,1 kaşık mantı
ara------------ -

kızlar tartı sonrası listeme bakın yaa.. kısır ,mantı (1 yemek kaşığı yedim gerçi) fln... sabah kahvaltıda cnm bişey istemiyo.. sonrada kaçamak oluyo tabi...

inş. düzelir cnmm... olsun allahtan alt katımda var da girebiliyorum arada... evden kovmadıkları sürece girebilirim sanıyorum... kaydirigubbakcemile3 ama bugünlerde idare edin beni kızlar... günde 1 kere girebildiğim günler olabilir... belki de evde olmazlarsa giremem.. kusuruma bakmayın emi?
listeden de çıkarmayın beni zemuszemus opuyorumnanaktan

gunaydın arkadaslar su son ıkı hafta kabus gıbı gunler gecırdım.oyuzden pek gıremedım..ve ustune ustunluk kılo almısım 83.70 gr olmusum malesef 1.70 gr almısım kendımden utanıyorum..ama aradakı farkı kısa surede kapatıcam buna emın olabılırsınız..burdayım artık..

ben gidiyorum tamm mı............:dilcikar:çok bozuğum tamam mı ........:dilcikar:kaynanamlar beni yazlığa götürüyo 2 gün kalcakmışım orda sinirim bozuk tamam mı .................:dilcikar:

ya ben delircem kızlar 2 gün orda naparım ben ufff size haber veriyim dedim 2 gün yokum gari öpüyorum herkesi hepinizi:çok üzgünüm::a015:

handeryacım bayaa farkediliyo cnm kiloların gittiği.. acık daha versen varya süper olcaksın.. alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
flatlinerscim süper görünüyosun cnmm... son foto 72 kiloydu sanırım yanlış hatırlamıyosam , valla ne 70 i 65 en fazla görüntün.. fıstık g,ibisin.. alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

elaycım üzme kendini tatlım .. gelince bol bol kaynatırız.. 2 günde olsa tatilin tadını çıkarmaya çalış.. iyi tatiller.. iyi eğlenceler... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…