- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
aylincim tabiki hatırlıyorum seni canım nasılsın iyimisin ne güzel 6 kilo atmışsın devamıda gelir inşallah kendine haksızlık yapma ben sana inanıyorum birgün mutlaka mutlu sona ulaşacaksın bu senin elinde tatlım
kızlar çok fena hastayım ateş basıyor terliyorum bu kuru öksürük beni mahvetti.ilaçta bi işe yaramıyor gibi doktora gitmek şart oldu.bayramda açılan bogazım hala kapanmadı canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyor bütün gün miskinlik yaptım.hareket yok kaçamak bol Allahım senden irade azim istiyorummmmmm yoksa bunun sonu hiç iyi olmayacak
kızlar çok fena hastayım ateş basıyor terliyorum bu kuru öksürük beni mahvetti.ilaçta bi işe yaramıyor gibi doktora gitmek şart oldu.bayramda açılan bogazım hala kapanmadı canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyor bütün gün miskinlik yaptım.hareket yok kaçamak bol Allahım senden irade azim istiyorummmmmm yoksa bunun sonu hiç iyi olmayacak
evett evett evetttt
pilavlar, yaş pastalar,kuru yemişler dört döndü masamızda ama ben sadece iki üç çatal et yedim
1 tanede ayran içtimm
şimdi evimdeyim ve iksirimi doldurdum bardagıma birazda peynir aldım yanıma
ohhhh missss gibi yiyorummm
veeee düğünde bir güzel ter attım bi oynadık bi oynadık bugün spor yapamamıştım ama iyi ter attırdı bu düğün bana
DERYACIMM tamam çiçeğim teşekkür ederimmanaaaaaaa kafe satılmış bilgisayarcı açılıcakmışş
valla ne yalan söyliyimmm cokkkk sevindimmmm ama inşşş. hayırlısı olsunnn gönlünüzdeki neyse öyle olsun inşşşş.
İZLEMM canım tebrik ederim kardeşini çokk sevindimm bu kadar eğlenmene mutlu olmanaa Rabbim hep mutlulugunu daim etsin inşşşş.
eee kızlarr bi değişiklik olan varmı kaçırdığımm?:26::26:
aylin ne güzel senin adına sevindim .eskiyi boşver canım ne güzel güzel bir ilişkin varmış HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH
canım çok geçmiş olsunnn
çok üzüldüm güzelim rabbim şifa versin inşşş.
azminde biran önce geri gelsinn inşşşş.
bencede git doktora görün güzelimm olmaz öyle ama kendine çok dikkat et salep iç kuzum
ıvır zıvır yicene hem şeker ihtiyacınıda keser atar bogazınıda miss gibi temizlerrr
gecmis olsun ablam yaa... bende hasta oldugumda istahim acilirrr... 1 tencere tarhana yiyesim gelir ve marul
sagolsun kızlar inşallah hemen geçer pazartesi iş günü ve benim bomba gibi başlamam lazım birsürü iş beni bekliyor saglık gibisi yok gerçekten zum salebi deneyeceğim umarım işe yarar canım
izlem kızkardeşin sözleniyormuş Allah hayırlısıyla inşallah tamamına erdirsin canım ne güzel telaşlar bunlar
derya kafe satılmış hayırlısı olsun canım ben çok sevindim senin adına enazından eşinle evde geçireceğiniz saatler daha uzun olacak daha düzenli olur bu sefer işiniz.Rabbim yeni işinizde bol işler hayırlı kazançla versin Rabbim pişman etmesin canım.
nilgün kırşehiremi gidiyorsun canım tam olarak geçmişe bakamadım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
selam kızlar bayram tatili derken anca gelebildim..........
kilo bildirimim
başlangıç:90.100
geçen hafta:86.500
bu hafta:86.100
giden:400 gr
toplamda giden:4000 gr
hedef:63
boy:1.63
spor yok
1 kiloya yakın vermiştim malum bayramda aldım neyseki fazla almadım..........
1 saat kadar önce bunları yazmıştım fakattt benn neee yaptımmm
gittimm koşu bandında 2.5 kilometre yürüdümm
veeeee 200 tane twist çevirdim
koşu bandındayken sauna kemerimi taktım(elektriksiz terletme özelliği var)
vee koşu bandında hiç tutunmadan tempolu yürüdüm son 10 dakikasında ise kol hareketleri yaptım sag kol uzat çek uzat çek
sol kol uzat çek uzat çekk
gidecek bu göbek gidecekkkk
tatlim bu sene tayin senesi ve esim kirsehir isteyecek.evliligimi kurtarmak icin mecburdum kabul etmeye.hayirlisi olsun diyorum.
gecmis olsun canim.o azim icin ben de dua ediyorum.insallah biran once gelir.surekli yemek istiyorum.
ne mutlu sana vermissin.darisi bize.
Aferin ortim harikasin.
İzlem iyiyim tatlim sagol...
Kizlar hadi bakalim artik menulerimizi yaziyoruz.ancak boyle duzene girecegiz..
Bugunku menum
sabah: 1 tane capucino.bir parca cikolata
ara: 5 kasik borulce salatasi
ogle : uzerine acika surulmus 2 tam bugday ekmegi.cay
aksam: sut ve k flakes.biraz cikolata
1 er kupa form.biberiye ve yesil cay
3 lt su
1 saat spor
400 twist
cikolatayi insallah yemeyecegim.inanin ugrasiyorum.
Hadi bakalim sira sizde .menulerinizi goreyim guzeller...
Sevda kuzum sadece biz mi ugrasiyoruz ne zayiflamaya..bizim hatunlarin hic ugradigi yok buraya..olsun nasil olsa hesap soracagiz.
Evt canim yazdigim gibi deneyecegim kirsehiri.esim de uzerine duseni yaparsa evliligimiz cok guzel olacak.su an cok iyiyiz beni onemsiyor iltifat ediyor.1 sene dene dedi.eger kirsehirde yapamazsan istedigin yere gideriz dedi.
Dedim ya hayirlisi olsun.
Sen de menunu yaz lutfen.
Bana bak senin o manyak komsun ne oldu mahkeme falan??
bende yatıyım nilgüncüm sanada iyi geceler canımm
yarın sabah ilk geleneee bendennnn kocamannnnnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr
GÜ-NAY-DINNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?