80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim tabiki hatırlıyorum seni canım nasılsın iyimisin ne güzel 6 kilo atmışsın devamıda gelir inşallah kendine haksızlık yapma ben sana inanıyorum birgün mutlaka mutlu sona ulaşacaksın bu senin elinde tatlım

kızlar çok fena hastayım ateş basıyor terliyorum bu kuru öksürük beni mahvetti.ilaçta bi işe yaramıyor gibi doktora gitmek şart oldu.bayramda açılan bogazım hala kapanmadı canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyor bütün gün miskinlik yaptım.hareket yok kaçamak bol Allahım senden irade azim istiyorummmmmm yoksa bunun sonu hiç iyi olmayacak

cok iyiyim abla sagolasin, haftaya okullar aciliyor okula basliyorum 4 yil calisma aradan sonra... seneye de mimarlik okuycam insallah, bide zayiflarsam baska mutlu kisi yoktur herhalde.... sözlümden ayrilmistim tam 1 sene olcak haftaya... hatirliyormusun? ben yeni biriyle tanistim... 5 aydir beraberiz... cok mutluyumda. allahim hayirlisini versin... sadece kilo derdim kaldi ki o tert etmiyor cok sükür hiiic SIKMIYOR beni...
basaricam insallah, kendime haksizlik da etmicem... böylede güzelim benn demi ama

aylin ne güzel senin adına sevindim .eskiyi boşver canım ne güzel güzel bir ilişkin varmış HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH

canım çok geçmiş olsunnn
çok üzüldüm güzelim rabbim şifa versin inşşş.
azminde biran önce geri gelsinn inşşşş.
bencede git doktora görün güzelimm olmaz öyle ama kendine çok dikkat et salep iç kuzum
ıvır zıvır yicene hem şeker ihtiyacınıda keser atar bogazınıda miss gibi temizlerrr

selam kızlar bayram tatili derken anca gelebildim..........
kilo bildirimim
başlangıç:90.100
geçen hafta:86.500
bu hafta:86.100
giden:400 gr
toplamda giden:4000 gr
hedef:63
boy:1.63
spor yok

1 kiloya yakın vermiştim malum bayramda aldım neyseki fazla almadım..........

gecmis olsun ablam yaa... bende hasta oldugumda istahim acilirrr... 1 tencere tarhana yiyesim gelir ve marul

1 saat kadar önce bunları yazmıştım fakattt benn neee yaptımmm
gittimm koşu bandında 2.5 kilometre yürüdümm
veeeee 200 tane twist çevirdim
koşu bandındayken sauna kemerimi taktım(elektriksiz terletme özelliği var)
vee koşu bandında hiç tutunmadan tempolu yürüdüm son 10 dakikasında ise kol hareketleri yaptım sag kol uzat çek uzat çek
sol kol uzat çek uzat çekk
gidecek bu göbek gidecekkkk

aylin ne güzel senin adına sevindim .eskiyi boşver canım ne güzel güzel bir ilişkin varmış HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH

AMIN ablam AMIN... herseyin hayirlisi...
insallah basarili olurum...
gecmis olsun tekrar...
toparlan

gecmis olsun ablam yaa... bende hasta oldugumda istahim acilirrr... 1 tencere tarhana yiyesim gelir ve marul

sagolsun kızlar inşallah hemen geçer pazartesi iş günü ve benim bomba gibi başlamam lazım birsürü iş beni bekliyor saglık gibisi yok gerçekten zum salebi deneyeceğim umarım işe yarar canım

sagolsun kızlar inşallah hemen geçer pazartesi iş günü ve benim bomba gibi başlamam lazım birsürü iş beni bekliyor saglık gibisi yok gerçekten zum salebi deneyeceğim umarım işe yarar canım

inşş. denizcimm faydasını görürsün eski çaglarda bu tarz rahatsızlıkları saleple tedavi ederlermiş..
bu arada banyon yapılıyodu dimi canım bitince resim çeker koyarım demiştim eminim çok güzell olmuşturr
güle güle huzurla kullanırsın inşşşşş.önce bi iyileşş sonra resimlerini isterizz inşşş.

tatlim bu sene tayin senesi ve esim kirsehir isteyecek.evliligimi kurtarmak icin mecburdum kabul etmeye.hayirlisi olsun diyorum.

gecmis olsun canim.o azim icin ben de dua ediyorum.insallah biran once gelir.surekli yemek istiyorum.

ne mutlu sana vermissin.darisi bize.

Aferin ortim harikasin.

canım hakkında hayırlısı olsun inşşşş.
ama dogru karar yıkma yuvanı Rabbim eşine sana yavrularına daima huzur versin inşşş.
sen demedin mi ortimm her akşam o sporu görücem yazıcaksın diyeee
tuttum sözünüü :93::93:
hadi bakalım sıra sende hemmenn toparlanıyosun
yok öyle durmadan yemek canım istiyo olduuuu canım
nerde benim kaçamak yaptıgımızda kızan nilgünümm
yarından tezi yokk full motivasyon görmek istiyorum ortimm
ben karbona basladım bile canım iyi gidiyo hamd olsun memnunum yani.
ve sanırım uzunncaa bi süre yapıcam bu defa Rabbim izin verirse
bu sefer bitirelim şu işi hadi ortimmm
sana güvenim sonsuzz:13::13:

Son düzenleme:
İzlem iyiyim tatlim sagol...

Kizlar hadi bakalim artik menulerimizi yaziyoruz.ancak boyle duzene girecegiz..
Bugunku menum

sabah: 1 tane capucino.bir parca cikolata

ara: 5 kasik borulce salatasi

ogle : uzerine acika surulmus 2 tam bugday ekmegi.cay

aksam: sut ve k flakes.biraz cikolata

1 er kupa form.biberiye ve yesil cay
3 lt su
1 saat spor
400 twist

cikolatayi insallah yemeyecegim.inanin ugrasiyorum.

Hadi bakalim sira sizde .menulerinizi goreyim guzeller...

Sevda kuzum sadece biz mi ugrasiyoruz ne zayiflamaya..bizim hatunlarin hic ugradigi yok buraya..olsun nasil olsa hesap soracagiz.

Evt canim yazdigim gibi deneyecegim kirsehiri.esim de uzerine duseni yaparsa evliligimiz cok guzel olacak.su an cok iyiyiz beni onemsiyor iltifat ediyor.1 sene dene dedi.eger kirsehirde yapamazsan istedigin yere gideriz dedi.

Dedim ya hayirlisi olsun.

Sen de menunu yaz lutfen.

Bana bak senin o manyak komsun ne oldu mahkeme falan??

canım menün gayet iyiiii (çikolata dışında)
bende yazıyım madem
MENÜM:
sabah: 2 yumurtadan yapılmış omlet
biraz peyaz peynir
biraz dil peyniri
5-6 zeytin, biraz acı biber turşusu
ÖĞLEN : biraz peynir
AKŞAM: biraz kırmızı et(kuşbaşı dogranmış kavrulmuş)
1 kutu ayran
GECE: biraz dil peyniri ( 1 parmagım kadar)
1 litre su
1 litre iksir
200 twist
yarım saat tempolu yürüyüş
yarım saat düğünde hopladık zıpladık
sevdadan inciler....................

Senin de menun cok guzel.hel boyle devam edelim canim.

Ben yatiyorum artik.sabah erken kalkacagjm.opuyorum tatlim iyi geceler

tulin ve ayse hadi nerdesiniz ya.bi geldiniz gittiniz?

inşşşş. canım benim inşş. hayırlısı olsun hakkında eşinde hep böyle devam eder inşşş.
Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk düşürmesin çok zorr
sorma canım kimse ugramıyo geceleri bayram dönüşü tatil dönüşü herkes bi koşuşturma içinde
yazdım menümü canım önüme neler geldi düğünde bi görrr ama agzıma bile sürmedimm:93:
arkadasım çatala almış pastayı ye nolur nolur ye yalvardı yahu minnacık nolucak dedi
sen onun minnacık olduguna bakma bütün karbon diyetimi alt üst eder dedim kusura bakma lütfen ısrar etme dedim yemedim
komsum olucak o tırlak şuan bi kahkaha atıyo duymanı isterdimm saat gecenin 2 sii bi duyman lazımmm
mahkeme subat ayında canım öyle işte anacım gökten hülya avşar yağsa, bana nuri alço düşüyo
saglık olsun vız gelir tırıs gider onun gibilerr

bende yatıyım nilgüncüm sanada iyi geceler canımm

yarın sabah ilk geleneee bendennnn kocamannnnnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr
GÜ-NAY-DINNNNNNNNNNNN

bende yatıyım nilgüncüm sanada iyi geceler canımm

yarın sabah ilk geleneee bendennnn kocamannnnnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr
GÜ-NAY-DINNNNNNNNNNNN

bu günaydını sanırım ben hak ettim sağol arkadaşım...........

günaydın kızlar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…