allah kavuştursun yine inşallah.
istediğiniz paraya sattınız mı bari?bilgisayarcı deyince hani şu tamir falan ettirdiğimiz,parça da satan bilgisayarcı mı olacak?
deryacım ne çabuk satıldı cafe
küçük yerin nimetleri işte
inşalah herşey daha güzel olur, dualarım seninle tatlım
DERYACIMM tamam çiçeğim teşekkür ederimmanaaaaaaa kafe satılmış bilgisayarcı açılıcakmışş
valla ne yalan söyliyimmm cokkkk sevindimmmm ama inşşş. hayırlısı olsunnn gönlünüzdeki neyse öyle olsun inşşşş.
derya kafe satılmış hayırlısı olsun canım ben çok sevindim senin adına enazından eşinle evde geçireceğiniz saatler daha uzun olacak daha düzenli olur bu sefer işiniz.Rabbim yeni işinizde bol işler hayırlı kazançla versin Rabbim pişman etmesin canım.
Senin de menun cok guzel.hel boyle devam edelim canim.
Ben yatiyorum artik.sabah erken kalkacagjm.opuyorum tatlim iyi geceler
tulin ve ayse hadi nerdesiniz ya.bi geldiniz gittiniz?
Derya'cım,kafeyi satmışsınız,hayırlısı olsun.Yeni işinizde inşallah, herşey istediğiniz gibi,gönlünüzce olur...
inşşşş. canım benim inşş. hayırlısı olsun hakkında eşinde hep böyle devam eder inşşş.
Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk düşürmesin çok zorr
sorma canım kimse ugramıyo geceleri bayram dönüşü tatil dönüşü herkes bi koşuşturma içinde
yazdım menümü canım önüme neler geldi düğünde bi görrr ama agzıma bile sürmedimm:93:
arkadasım çatala almış pastayı ye nolur nolur ye yalvardı yahu minnacık nolucak dedi
sen onun minnacık olduguna bakma bütün karbon diyetimi alt üst eder dedim kusura bakma lütfen ısrar etme dedim yemedim
komsum olucak o tırlak şuan bi kahkaha atıyo duymanı isterdimm saat gecenin 2 sii bi duyman lazımmm
mahkeme subat ayında canım öyle işte anacım gökten hülya avşar yağsa, bana nuri alço düşüyo
saglık olsun vız gelir tırıs gider onun gibilerr
bu günaydını sanırım ben hak ettim sağol arkadaşım...........
günaydın kızlar..........
Evet canım, zaten mesutun kendi işi o yüzden çok güzel olacak, korkular var ama ticarette risk almadan olmuyor..
İstediğimiz paraya sattık, 2 bin lira filan düştük yakın diye, halamıza sattık..
Satılık yazısını asar asmaz 6 kişi sormuştu izlemcim, hem kafe ufak, hem ilçedeyiz, hem de burada bu işin meraklısı çok olunca çabuk oldu çok şükür..1 ay filan gelecek alan kişinin buraya gelmesi, satış yapılacak ama 1 ay daha biz işleteceğiz, akrabaya sattık zaten..
İnşallah canım, sağol..
Teşekkürler kızlar..
günaydın arkadaşlar
verdiğiniz cevaplar icin destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.
dün sabah ve öğlen neler yediklerimi yazmıştım.
akşamda: 1küçük kase tavuk suyu corba, 6 tatlı kaşıgı taze fasulye,bir kaç dalda yogurtlu semizotu,acı biber turşusu yedim.
gün içinde 3 litreye yakın su yarım litre maydanoz suyu form çayı içtim.
ama dün yürüyememiştim işte.sabah kalkınca tartıldım 82.100 den 81.700e düşmüşüm.ben her saba haynı saatte aynı yerde ac karnına ve cıplak tartılıyorum.tartılmazsam ölürüm merakımdan:18:
bu sabah 20 dk yürüdüm.100 kalori yaktım bacak hareketleride yaptım.sirkeli suyumu ve koca bardak soguk su ictim şimdi bir yandan buraya yazıyorum bir yandan kahvaltı ediyorum
kahvaltı: 1 dilim uno denge light ekmek üzerine light krem peynir.4 yeşil zeytin,1 domates 1 salatalık 1 sivribiberle salata yaptım afiyetle yiyorum.tabi yanında acı biber turşusu
hepinize kalorisiz günler
kızlar günaydın . bizde tatilden yeni döndük ve tatilden geldiğim gibide regl oldum. tartı artıda gösterdi moralim çok bozuk çünkü tatilde dikkat etmeye çalıştım. akşamları yoğurt ve karpuz yedim. dışarı gezmeye çıkınca eşim tatildeyiz beni yalnız bırakma tek başına hiç bişeyin tadı olmuyor falan dedi neyse süt ve közde mısır ve 2 top dondurma gibi akşamları kaçamaklarım oldu. o kadar da yüzdüm ama kaçamaklar erimemiş(
tabi yolculukda ödem yapıyor regl şişkinliği derken tartı 1 kilo fazla gösteriyor(
allah nasip ederse bugün çok daha dikkatli olucam gidicek bu kilolar. şu 80 i bi kıramadım ya tamam yavaş yavaş ama bi kırsam motivasyonumda artcak.
82.6 olan kilom 83.6 olmuş
başlangıç : 93
geçen hafta : 76.6
bu hafta : 78.2
gelen:2100 gr
toplamda giden 14.8
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 70 dak. parktaki aletlerle
bugunden itibaren menülerimi yazıyoreeeee.şimdi 1 lt suya 2 yeşilçay 1 form çay attım.evi ilaçlamıştık heryer ayakta.temizlik başlıyoooorrrr
geldim tatlım geldiiimmmm... 2 kg alıpta benim gibi enerji dolan yoktur herhaldeeeeben inanıyorum bu hafta prensesimde gelse en az 1kg eksi olacağıııımmmmmmmmmm
ben temizliğe kaçıyoreeee siz seviyoreeee
Günaydın,kilo bildirimim;
Başlangıç : 91.2
Geçen hafta : 68.3
Bu hafta : 68.3
Giden: 0 (sabit)
Toplamda giden : 22.9
Hedef : 57
boy : 165
Beden : 40 - 42
merhabalar arkadaşlar tatilden döndüm ne tatildi ama kzım diş çıkarmaya başladı hasta bütün tatil berbat oldu
başlangıç : 90
geçen hafta : 86.2
bu hafta : 86
giden 200
toplamda giden 4
hedef : 65
boy : 166
beden alt 46üst 44
spor : yok
bildirirmi bugün yapabildim çünkü dün akşama doğru geldik
umarım hepiiz iyisinizdir geçmişe hiç bakamadım işlerimi bitirince gelicem şimdi çamaşır temizlik vs beni bekler
merhaba.uzun süredir takip ediyorum fakat yazmak kısmet olmadı.6 ay önce doğum yaptım.hamileliğim boyunca 20kilo aldım malesef.şuanda 83.5 kiloyum.hedefim evlenmeden önceki kiloma dönmek.yani 60.emzirdiğim için diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum.23 ağustosta ilk diyetisyen randevuma gittim.bi daha ki 20 eylülde.emzirdiğim için ayda 2 kilo vermemi istiyo doktorum.böyle çok uzun sürecek zayıflamam.ayda bir kilo bildirimi yapabilicem.bu şekilde kabul ederseniz bende aranızdayım...
günaydın kızlar nasılsınız
deryacım hayırlı olsun kafeyi satmışsınız yeni işinizde allah kolaylık versin inş
aylincim hoş geldin canım nasılsın gördügüm kadarıyla mutlusun sevindim senin adına
deryacım hayırlı olsun kafeyi satmışsınız yeni işinizde allah kolaylık versin inş
aylincim hoş geldin canım nasılsın gördügüm kadarıyla mutlusun sevindim senin adına
hosbuldum ablam iyiyim sagolasin sen nasilsin?
iyiyim valla
günaydın canım iyiyim.
nurancığım gelmişsin.anlat bakalım nasıl geçti ailelerin tanışması.resim çektiniz mi koysana görelim.
aylin tatlım eskiyi hatırlatmak istemem ama o zmanlar çok sıkıntı yaşamıştın bizimle paylaşmıştın.her şey geride kalmış ve yeni biri varmış hayatında.umarım bu doğru kişidir ve senin kıymetini bilir.bi ara güzel karbon yaptın güzel de verdin.inşallah yine azminle yanımızda olursun.artık kopma bizden tamam mı?
Başarı sizden üç şey ister: Tutku, teknik ve cesaret.
Tutkuyla istemeli, tüm teknik detayı öğrenmeli ve sonra cesaretle ileri atılmalısınız!
Tutkusuz teknik yorgun, tekniksiz tutku topal, cesaretsiz teknik kördür.
bende iyyim canım seninde iyi olmana sevindim
sagol abla.... insallah dogru biridir... izmirli ve kültürlü, okuyor... tam istedigim biri... kalbide güzeldur senide ark listeme ekliyimde bak alnümüme bakalim yakistircanmi
rejimdeyim zaten abla ayni rejimi yapiyorum protein rejimi... DUKANM DIYET, fransiz diyeti... 3 haftada 6 kg verdim... 4 evreden olusuyor... koruma evresi bile var... tam benlik.. koruyamiyorumya o bakimdan...
bu mesajini okumak güzel geldi... istiyorsaniz gelirim tabi tekrar araniza..
süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?