dukanı filiz yapıyordu bizde.ama şu an işte çok yoğun bıraktı yapmayı.sanırım ekmek ve meyve yok.ekmek aramam da meyve de tereddüt ediyorum.ama çok güzel kilo verdiriyormuş.kolay gelsin.bizimle de paylaş menülerini faydalanalım.
bi dk aklıma geldi zelişçe yapıyor şu an dukanı.ara ara giriyor hatta biz pek bir şey anlamadığımız için fazla yorum da yazamıyoruz.onunla paslaşırsınız artık menülerinizle.
senin gönlün ve gözün sevdikten sonra biz yakıştırırız sizi merak etme.
selmacığım çok güzel sözler.nereden buluyorsun bunları sen mi yazıoyorsun yoksa?
dukanı filiz yapıyordu bizde.ama şu an işte çok yoğun bıraktı yapmayı.sanırım ekmek ve meyve yok.ekmek aramam da meyve de tereddüt ediyorum.ama çok güzel kilo verdiriyormuş.kolay gelsin.bizimle de paylaş menülerini faydalanalım.
bi dk aklıma geldi zelişçe yapıyor şu an dukanı.ara ara giriyor hatta biz pek bir şey anlamadığımız için fazla yorum da yazamıyoruz.onunla paslaşırsınız artık menülerinizle.
senin gönlün ve gözün sevdikten sonra biz yakıştırırız sizi merak etme.
selmacığım çok güzel sözler.nereden buluyorsun bunları sen mi yazıoyorsun yoksa?
evet gelelim asıl konuya yazıyorum dikkattttttttttttt :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
başlangıc 90
gecen hafta 85500
bu hafta 88300
benim bir ay boyunca menüm sabit.sabit olan menümü mü yazayım,yoksa gün içinde yediklerimi mi.çünkü birebir uyamıyorum listeme.evdeki tartı ile doktordaki 1.1 kilo fark ediyo.sağlıklı bi bildirim olur mu bilemiyorum.doktorda 83.5 kilo çıktım.eve gelince tartıldım 84.6 yarım saat içinde yani...bu arada ismim gülizar:)
tsk ederim
cok kolay bir diyet aslinda et balik tavuk süt yogurt sebze sevenler icin... ben sana özetini yapistirayim buraya... oku...
hatta herkese öneririm, metapolizmayi sasirtmak icin 5 gün boyunca SIRF YAGSIZ ET TAVUK yiyin... ve light süt yogurt... bak nasil veriyon
nerde bende o marifet nilgümcüm mümin sekmanın kitabından canım kişisel gelişim uzmanı
tünaydınlarrr
canlarım özledim sizleri netimde problem var kesilip duruyor geçmişe bakabildiğim kadarıyla bayram kg kaybı açısından bende dahil kimselere yaramamış
toparlanalım artık nolurrrrrrrrrrrrrrr biri bizi durdursun
kilo bildirimimi yapamadım baskülüm çalışmıyor ya pilimi bitti ne
evdeki oda planlarını tamamen değiştirdim kızıma oda yapabilmek için 2 gündür evde herşey karışmış durumda bugünde kızımın odasına boya yapacağız nete giremem kendinize iyi bakın
gülizarcığım sen akşamları gün içinde ne yediysen onu yaz lütfen.tartı olarak da evdekini baz al .dr a ayda bir gideceksin çünkü.her zaman aynı tartının bildirimini yaparsan bize sorun olmaz.
bi düşüneyim deneyebilirim belki..
not ettim verdiğin bilgileri sağol canım.
bayılıyorum o adama.bende de "her şey seninle başlar" kitabı var.atalet ve öğrenilmiş çaresizlikten bahsediyor.tam bize göre yani..
kolay gelsin canım..
evet gelelim asıl konuya yazıyorum dikkattttttttttttt :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
başlangıc 90
gecen hafta 85500
bu hafta 88300
hep beraber vereceğiz merak etme.
sehercim mayısta tayin isteyeceğiz haziran da belli olur diyor eşim.daha buradayım yani..tayin çıkarsa seminer sonu yani temmuz başı taşınırım.
kızlar ben 1 ayda 7 kilo verdim diyet falan yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim tatlımıda yedim ama aşırı değil ramazanda insan kendini tutamıyo nefsimi köreltecek kadar yedim. ama günde 4 litre su içtim. su diyorum başka bişe demiyorum. deneyin anlayacaksınız. kolay gelsin hepinize
kızlar ben 1 ayda 7 kilo verdim diyet falan yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim tatlımıda yedim ama aşırı değil ramazanda insan kendini tutamıyo nefsimi köreltecek kadar yedim. ama günde 4 litre su içtim. su diyorum başka bişe demiyorum. deneyin anlayacaksınız. kolay gelsin hepinize
canım zaten ilk diyete başlanıldığında ödemdi, suydu derken hızlı bir şekilde kilo veriliyor dediğin gibi çok zorlamaya gerek bile kalmıyor. ama bir ay sonra metabolizma alışıyor ve kilo verme ya yavaşlıyor yada duruyor . bende senin gibi ilk ayda 7 kilo verdim. ama şimdi metabolizmam alıştı daha az yememe rağmen gram gram gidiyor kilolar.
neyse bugün çok çok dikkat edicem kaçamak kesinlikle yasak
sabah kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 1kk b.peynir
3 yeşil zeytin, 1 dilm ekmek, domates-salatalık-biber
ara: yarım şeftali
şuandada bir bardak sütümü içiyorum.
Metapolizmayi sasirtmak isteyenler OKUSUN ACIL!!
sana bir önerim olucak.... aslinda simdi tam zamani DUKAN DIYETI yapmaya. benim yaptigimdan...
ilk hafta 2-4 kg vermen mümkün...
sunlari ye yarindan itibaren:
sabah:
2 yumurta, biraz süt ve maydonoz ile omlet yap teflon tavada. 1 damla yag damlatip kagitla yay.
(yulaf kepegi alma sansin varsa, rossmann veya real den, 2 kasik kat, bulursan süper olur, tok tutuyor ve wc cikiyon, hemde lezzetli omlet oluyor)
öglen:
tavuk but haslayabilirsin, derisiz! sogan katabilirsin
yada izgara yapabilirsin... teflonda yapacaksan 1 damlacik yag sadece, kagitla yayiyorsun
aksam da:
0,1 yagli yogurt dan ayran yapabilirsin, light süt icebilirsin, salatalik tursusu 2-3 tane yiyebilirsin... veya tavuk gögsü teflonda kusbasi dograyip tavukl baharatiyla soganla kavurabilirsin, veya yagsiz kiymayi teflonda kavurup soganli maydonozla tat verebilirsin, salca da mümkün...
böyle 1 hafta dayan bakalim gör sonucu3 litre su!!!!!!!!!! unutma! yapabilirsen yürüyüs
cnm bende bugün dukan diyetini araştırıyorum hakkındaki yorumları okuyorum araştırmadayım yani. sağol cnm ama ben 3 öğün yerine 3+3 besleniyorum aralarda süt, meyve , yoğurt hiç eksik etmem. araları uzun tutunca halsizleşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?