gecmisi okuyup geldim, günaydin herkese
flatliners ablam 80li fotografinda göbek migde büyümüs vaziyette, sonra sonra yok olmus tebrikler, cok iyi görünüyorsun, basaricazalkisalkisalkis
sonuyok valla bende dün gece öyle bi actim öyle bi actimki, kudurucaktim resmen, 22 de yattim, 2 de uyandim, 5 e kadar insan uyumazmi yahu Çok üzgünüm çoook sabah 9 da bi kalktim vallaaa oooh bi kahvaltimi yaptim doyurdum karnimi cok kötü oluyor aclik, ramazanda bile böle aclik hissetmedim
handerya ablam ellerine saglik böyle tablo daha iyi olmus, daha iyi anlasiliyor renkler süprizzzzz, nolmus yani 100gr aldiysaam, eskisi gibi 2 kg almiyorumya, bikerede aliyim nolmus naniknanik, hem bugün kahvalti yaparken birsey fark ettim, MIGDEM KÜCÜLMÜS, bir dilim ekmekle doydum inanamadim alkisalkisalkis, bu cok iyi benim icin. yavas yavas vericem.....
nidam034 abla nerelerdeydin ya, listeden cikardik seni hic girmion diye, haftaya handerya ablam tekrar ekler seni, lütfen bidaha ayrilma aramizdan Çok üzgünüm çoook :teytey: sorunlarini cözdün umarim
bebeg83 ablammm, artik öglenleri tartilcam diye yazdim, kimse itiraz etmedi, 2 haftadir böyle yaptigim icin, mecbur böle devam edicem, sabahin köründe idrara cikmadan tartilmiyom, cok nadir oluyor, yani idrara cikmadan tartilmak yok bana kaydirigubbakcemile3, merak etme senin yoklugunu ben göstermiyorum, toparliyorum sayfalari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öptüm ablam
merve ve sevdemer ikinizi tebrik ederimmm, mervem rakibem, haftaya ben birinci olcam gör sen kaydirigubbakcemile3naniknanik
baska birini unutmadim insallah cevap vericek CADIARZU, öyleyse eger simdiden özür, bunu bile zor hafizamda tioparladim kaydirigubbakcemile3