80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaar 70 leri görmeme az kaldı yaa inanamıyorum...
bu arada benim reglim dündü.. gelmedi.. acayip bel ağrım var.. gelemiyomu ne hayırlısı artık.. gelmezse salıya randevum var...

bazen de göbişime iğne batırıp çekiyolar sanki... noluyo bana kızlar yaa... bebeiş varsa da ok.. olsun sevinirim ama allahım düşmesin bu sefer yaaa :Saruboceq: varsa bebiş rabbim korusun kucağıma almayı nasip etsin imş.. sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü evlar rabbim herkese nasip etsin... özellikle de dualarımda flatliners ve baharnaz :Saruboceq: opuyorumnanaktan

merve ve sevdemer ççokk kutlarım kızlarr.. diğer kilo veren arkadaşları da tebrik ederim... devamı gelir inş.. artıda olanlara da klava: .. kızlarr dağıttınız hee... ama ellerine sağlık handeryacım tablonun bu hali çok hoşuma gitti... artıda olanlar tabloya baktıkça aldıkları kiloyu da görcekler.. belki etkilenirler...

neyse kimsecikler yokk.. ben size bayaa biriktirdim bakınnn :)))
gelişim belli ama ben geldiğimde muhabbet etcek birileri olsa süper olcakk..

hııı bu arada lavitacım çok sevindim geri gelişine.. gerçi gitmedin zaten de pek katılamıyodun yaa.. umarım hep burda olursun.. ilk arkadaşlarımdansın.. bizi bırakmaa :1hug:

ben çıkıyorum kızlar.. belim kopuyoo.. yatıyım birazcık.. iyi günler herkese...

heee ayy çıkamadım habire aklıma bişeyler geliyo... bugün belki giremem bi daha toptan yazıyom... listem belli yazayım onu da...
SABAH--------------

sabah---------- yarım salatalık,yarım dilim ekmek,2 çay(şekersiz)

ara-------------- 4 kepekli diyet bisküvi,1 kk peynir

öğlen----------- domates,salatalık, 1 incecik dilim kümbet pasta(eltimde misafir var,gece 2 de yaptım bunu ben tadına bakmasam ölürüm)

ara-------------- şekersiz çay

akşam--------- 1kepçe çorba(daha karar vermedim), 1 biber dolma,yoğurt,salata

*yürüyüşüm yok malesef.. evde koşturmaca var..misafir gelcek yaa.. 2,5 lt. su içerim bugün ancak.. aç karna su da istemiyo canımm.. iksirim var ama bişey belli olmadan içmek istemiyorum... wc den çıkamıyom içince

aylincim öğlene kadar bekledin tartılmak için ama noldu kuzuum 100 gr. artıdasın... bide sabah tartılsaydın demekki ... :jeyyar: şaka şaka... olsun haftaya verirsin cnmm. zemuszemus

bu sefer çıkıyorum amaaa :))) kızım uyandı geldi... kahvaltı hazırlıyayım... iyi günler.. öpüldünüz...

gecmisi okuyup geldim, günaydin herkese

flatliners ablam 80li fotografinda göbek migde büyümüs vaziyette, sonra sonra yok olmus tebrikler, cok iyi görünüyorsun, basaricazalkisalkisalkis

sonuyok valla bende dün gece öyle bi actim öyle bi actimki, kudurucaktim resmen, 22 de yattim, 2 de uyandim, 5 e kadar insan uyumazmi yahu Çok üzgünüm çoook sabah 9 da bi kalktim vallaaa oooh bi kahvaltimi yaptim doyurdum karnimi cok kötü oluyor aclik, ramazanda bile böle aclik hissetmedim

handerya ablam ellerine saglik böyle tablo daha iyi olmus, daha iyi anlasiliyor renkler süprizzzzz, nolmus yani 100gr aldiysaam, eskisi gibi 2 kg almiyorumya, bikerede aliyim nolmus naniknanik, hem bugün kahvalti yaparken birsey fark ettim, MIGDEM KÜCÜLMÜS, bir dilim ekmekle doydum inanamadim alkisalkisalkis, bu cok iyi benim icin. yavas yavas vericem.....

nidam034 abla nerelerdeydin ya, listeden cikardik seni hic girmion diye, haftaya handerya ablam tekrar ekler seni, lütfen bidaha ayrilma aramizdan Çok üzgünüm çoook :teytey: sorunlarini cözdün umarim

bebeg83 ablammm, artik öglenleri tartilcam diye yazdim, kimse itiraz etmedi, 2 haftadir böyle yaptigim icin, mecbur böle devam edicem, sabahin köründe idrara cikmadan tartilmiyom, cok nadir oluyor, yani idrara cikmadan tartilmak yok bana kaydirigubbakcemile3, merak etme senin yoklugunu ben göstermiyorum, toparliyorum sayfalari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öptüm ablam

merve ve sevdemer ikinizi tebrik ederimmm, mervem rakibem, haftaya ben birinci olcam gör sen kaydirigubbakcemile3naniknanik

baska birini unutmadim insallah cevap vericek CADIARZU, öyleyse eger simdiden özür, bunu bile zor hafizamda tioparladim kaydirigubbakcemile3

günaydin kizlar, ben simdi temizlik yapiyorum odamdayimmmm, aradabir bakarim
ay ayni bebeg ablam gibi oldum, beni bebeg sayin haha

nSEVDEMER MERVE tebrikler kutluyorum zizleri ve başka kg verenleri

ALNAGME CEREN AYLİN VE BEN ne yaptık biz ya bakın en zayıf halkalar secildik her ne kadar kendimiz zayıf halkalar olmasaktakaydirigubbakcemile2 haftaya başarırız inşallah

BEBEG cok haklısın bursalılar dökülüyor :mymeka::mymeka:klava:

ama dönüşümüz muhteşem olacak inşallah ALNAGME EYLİN CEREN HADİN KIZLAR BU GÜNDEN BAŞLIYORUZ SIKMAYAkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 haftaya görüşürüz

FATENE haftaya bekle beni geliyorum süper bir şekilde kork benden:jeyyar::jeyyar:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar günaydın, bebegcim ve aylincim sağolun, dediğiniz gibi göbek+mide fenaydı bende, şükür gitti sayılırla şimdi, bu sabah belim 70 cm.'di, ama kalça da küçülmesine rağmen vücut yapım gereği hep büyücük :1shok: göğüslerim çok küçük olduğundan bana öyle geliyo ya da, herneyse, bugün güzel bi foto çekineyim 69 kiloluk halimi de görün, 58kgluk halimi de koyacağım hele eşim bir eve gelsin.
dünkü menümü de yazayım:
sabah: 1 dilim kepekli ekmek+1 dilim kaşar
öğle: 4 köfte, 2 dilim kepekli ekmek
ara: 5 erik
akşam: 1 kase ezogelin çorbası
ara: 3 yk yoğurt
3lt su, 2 fincan yeşil çay, hala iksirin yenisini yapamadım
Öpüyorum...

haha kizlarrr ben güya temizlik yapicaktim dimiii
bugün ne giysem diye bakarken baktim bütün kiyafetler inmis defile yapilio haha
beyaz pantolon giydimmm :jeyyar: sigdim vallaaa
resim cekip koyacam, zayiflamismiyim bi bakin, ama eski halimi koyamam yok cünkü.......

bakin bakalim nasil olmusummm
birinci ve ikinci fotoda 1-2 kg fark var sadece ama belli olmuyor

beyaz pantolon sisman mi göstermis bi bakin

Eklentiler

• $Kopie von 100_3366.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $100_3419.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
evet kızlar, yeni fotoları da ekleyeyim.
1. fotoda 65, 2. fotoda 58kg'yim. Hırslandım iyice valla, inicem 58'e.

Eklentiler

• $1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…