ben aciktim... DUKAN omletimi yapayim hemen
Faydalari: WC cikartiyor ve uzun süre TOK tutuyo
Malzemeler:
2 Kasik YULAF KEPEGI
2 Yumurta
100ml light süt
maydonoz bol bol
bu karisimdan omlet oluyor. lezzetlidir
merhaba ben tülin hoşgeldin. evdeki tartında her cuma tartılıp yazman daha mantıklı. birde menün sabit bile olsa kaçamaklar vardır. sen hergün yada ertesi gün dünki menüm diye yaz canım.kolay gelsinbenim bir ay boyunca menüm sabit.sabit olan menümü mü yazayım,yoksa gün içinde yediklerimi mi.çünkü birebir uyamıyorum listeme.evdeki tartı ile doktordaki 1.1 kilo fark ediyo.sağlıklı bi bildirim olur mu bilemiyorum.doktorda 83.5 kilo çıktım.eve gelince tartıldım 84.6 yarım saat içinde yani...bu arada ismim gülizar:)
merhaba ben tülin. yeni gördüm sizi.ben listeli diyetleri pek severimmmm.iyice araştırayımda 1 ay sonra falan düşünüyorum bend.teşekkürler paylaşımın içinYENİ BAŞLAYANLAR İÇİN DUKAN DİYETİ (PROTEIN DIYETI)
diyet 4 evreden oluşur. Başarı elde edebilmek için de 4 aşamayı eksiksiz olarak uygulamak gerekir, aksi taktirde daha fazla kilo alırsınız.
1)ATAK DÖNEMİ
Bu aşamada sadece saf protein ile beslenilir.Kişinin kilo durumuna bağlı olarak 1-10 gün arası uygulanabilir.
5 kilodan az hedefi olanlar için 1 gün
10kilonun altındaki hedefler için 3 gün
10-20 kg arası için 5 gün
Çok ciddi obezite için doktor kontrolü ile 7-10 gün arası yapılabilir.
Forumda bulunan dukancıların geliştirdiği yada dukanın orijinal sitesinden alınan tariflerin yer aldığı sayfamızın linki aşağıdadır:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...ariflerim.html (Dukan diyet tariflerim)
selmacım iyi bende yalnız kalıcam sanmıştımmmm. sen 2800 ben 2100 liste başı biz olmalıyız bu haftaa..tabi sondan 1. 2...gel bu hafta verelim en az 1,5da gelelim kendimizeeeeevet gelelim asıl konuya yazıyorum dikkattttttttttttt :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
başlangıc 90
gecen hafta 85500
bu hafta 88300
inşallah her şey istediğin gibi sonuçlanır.
kararlı olman çok güzel.ben de dışarda çok güzel tutuyorum kendimi ama evde çok iradesizim.
canım çok özledim seni.iyi oldu gelmen.yedin güçlendin azcık iş yap da kalori yak.
inşallah eski düzene gireceğiz canım.
yarın da okul başlıyor bakalım millet beni fakedecek mi?okul kapandığında 86,5 tum şimdi 80,8 .spor da yapıyorum bakalım belli olur inşallah.
.
yeni işinizde bol kazançlar canım.yeni yeriniz belli mi tuttunuz mu bari?
bi de yaşadığınız yeri değiştirseniz bursa merkeze gelseniz harika olur.hem işler de fazla olur ne güzel.
aaaaaaaaaaaaa neler olmuş neler
derya hayırlı olsun canım kafeyi devretmişiniz çok sevindim yeni işinizde bol kazançlar diliyorum
nilgün canım kırşehire gidişin hakkında hayırlı olur eşinle problemlerinin yavaş yaval yoluna girmesine çok sevindim
geçmişi okumaya devam ediym sizlerin haberlerini okuyunca biran önce yazmak istedim
günaydın kızlar nasılsınız
deryacım hayırlı olsun kafeyi satmışsınız yeni işinizde allah kolaylık versin inş
aylincim hoş geldin canım nasılsın gördügüm kadarıyla mutlusun sevindim senin adına
deryacım sanada yazmıştım hayırlı olsun diye canım. eminim daha iyi olacak ve daha az yorulacaksın bilgisayar işinizde. hemen satmanız ve ne iş yapacağınızı bulmanız çok güzel.Rabbim hayırlı etsin.
gülay gülüüümmm nerelerdesin. yoksun bidenemmm
dene dene.... proteinden zarar gelmez.... ama YAGSIZ yapcan hepsini, yag yasak
kızlar ben 1 ayda 7 kilo verdim diyet falan yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim tatlımıda yedim ama aşırı değil ramazanda insan kendini tutamıyo nefsimi köreltecek kadar yedim. ama günde 4 litre su içtim. su diyorum başka bişe demiyorum. deneyin anlayacaksınız. kolay gelsin hepinize
ben aciktim... DUKAN omletimi yapayim hemen
Faydalari: WC cikartiyor ve uzun süre TOK tutuyo
Malzemeler:
2 Kasik YULAF KEPEGI
2 Yumurta
100ml light süt
maydonoz bol bol
bu karisimdan omlet oluyor. lezzetlidir
oo daha var inş güzel olur canım benim gibi alışkanlıklarını terketmek istemeyen birine çok zor gelirdi ama neyapacksın yuvan için
bakarsın çok daha mutlu olursun orada önemli olan sevdiklerinde birlikte olmak değilmi zaten ailenin yanına gittiğinde evine dönmek istemiyordun eşinin yanında mutlu olduktan sonra hangi şehirde olduğu çokta önemli olmasa gerek
canım zaten ilk diyete başlanıldığında ödemdi, suydu derken hızlı bir şekilde kilo veriliyor dediğin gibi çok zorlamaya gerek bile kalmıyor. ama bir ay sonra metabolizma alışıyor ve kilo verme ya yavaşlıyor yada duruyor . bende senin gibi ilk ayda 7 kilo verdim. ama şimdi metabolizmam alıştı daha az yememe rağmen gram gram gidiyor kilolar.
neyse bugün çok çok dikkat edicem kaçamak kesinlikle yasak
sabah kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 1kk b.peynir
3 yeşil zeytin, 1 dilm ekmek, domates-salatalık-biber
ara: yarım şeftali
şuandada bir bardak sütümü içiyorum.
naber kızlarr ?
ortilerimmmm nerelerdesinizzz huuuuuu
nilgün,filizz(canım cidden nerdesin sen yaa,,
ayşe, nurann kızlarrr hadi bakıyım çıksın herkes ortayaa :):)
canımmmm bende çok özledim seni inan.yeni eve taşınsaydım daha az yorulurdum. öldüm iş yapmaktan şimdi mola verdim bakam dedim kk ya. 6 kg luk farkı mutlaka farkedeceklerdir canım. sende sanırım yüzündende zayıflıyorsun.hemen yorumlar gelir. bizede anlat yarın ne dediklerini. bende evde daha sahibim kendime sanki. bu bayram coşturdu beni. bir iki gün sonra ayran çorbalı detoksu yapam diyorum. eşimde yapmak istiyo bakalım. bugun yemek saatlerimde şaşırdı kaçamak sadece antepten aldıgımız antep ezmesi.4 tanecikkkk..ve yeşilçay karışımımı içiyorum. bide daha önceki msjımda hayırlı olsun demiştim ama tekrar yazayım dedim. kırşehire tayin istemen sanki daha hayırlı olacak bencede canım.inşallah yuvanda daha mutlu huzurlu olacak.eşinde seni daha teşvik edici sözlerle motive ediyor belliki oda destek.daha iyi olur inşallahhhhh
deryacım sanada yazmıştım hayırlı olsun diye canım. eminim daha iyi olacak ve daha az yorulacaksın bilgisayar işinizde. hemen satmanız ve ne iş yapacağınızı bulmanız çok güzel.Rabbim hayırlı etsin.
gülay gülüüümmm nerelerdesin. yoksun bidenemmm
Yok canım hemen olmayacak, bazı şeyleri beklememiz gerekiyor, zaten kafenin satışı olsa da bir ay biz bakacağız gene.Şehirde çevre yok, tanıdık yok herşey daha zor olur, burada çevre edindik en azından..Yoksa eşim kabul etseydi ben ankara istiyordum..
Sağolun kızlar..
Yahu ne renk verebiliyorum, ne karakter yazıya, smileyler de gitmiş kk da bakım var sanırım..
Merhabalar,bugünden itibaren ben de düzenli şekilde menülerimi yazmaya başlıyorum.
Sabah:
1 yk lor
1\2 kk peyaz peynir
1 yeşil zeytin
salatalık
domates
yeşil acı biber
çörek otu,keten tohumu(toplam 2 çay kaşığı) Bunun vücut için zararı var mı?
1 ince dilim ekmek
şekersiz çaylar
Ara:
2 dilim kavun
Öğle:
közlenmiş az yağlı yoğurt salatası(dışarda en masum olanı buydu)
Akşam:
1 ızgara balık
yağsız nar ekşili bol salata
pişmiş soğan salatası
şekersiz çaylar
1 şekersiz nescafe
2 litre su
Gece tarçın çayı da yapacağım.
kızlar yazdıkklarınızı beğenmek istiyor fakat beğenemiyorum nerde benim beğen butonum((
smiley ifadeler bile yok gülemiyor ağlayamıyor kızamıyor utanamıyorum:))
neyse bugün utanılacak bişey yok kaçamak limitimi tatilde tükettiğim için uzunca bir zaman kaçamakta yokkk. bugünn maşallah dikkat ettim sabah kahvaltımı yazmıştım zaten aralarda meyve, süt, öğle yemeği niyetine yoğurtlu müsli yedim. akşam yemeğinde de 1 tabak çorbamı içtim şükür bugünüde tamamladık.
kızlar kk yemek tarifleri bölümünden almıştım çorba tarifini kesinlikle tavsiye ederim tel şehriyeli limonlu çorba. ben içine tavuk da koydum didip valla süper olmuşş şiddetle tavsiye olunur . tabi biliyor olabilirsiniz ben yeni öğrendim:))
ramazanda Allah sabrını veriyormuş bugün su içmeye doyamadım 3 litre içmişimdir nerdeyse.
maşallah canım çok güzel menü.
deryacığım keşke gidebilseydin ama dediğinde haklısın.çevre oluşturmak kolay değil.hazır çevren varken açtığın dükkan da iş yapar.herkes önce tanıdığına gider.
ben menü yazamayacağım sanırım bugün ya.çok berbat çok kötü bir menü.Allahım nasıl oruç tuttum ben ya..nasıl bir iman verdi de tuttuk boğazımızı..yedim yedim pişman oldum.
yarın ama son.lkendime söz verdim.asla kıaçamak yok eski düzene devam.spor yapmaya gidiyorum görüşürüz yine.
merhaba canım bişi sorucam elinde yulaf kepegi varsa sana zahmet bi bakarmısın karbonhidrat degeri nedir?
merhaba ben tülin hoşgeldin. evdeki tartında her cuma tartılıp yazman daha mantıklı. birde menün sabit bile olsa kaçamaklar vardır. sen hergün yada ertesi gün dünki menüm diye yaz canım.kolay gelsin
merhaba ben tülin. yeni gördüm sizi.ben listeli diyetleri pek severimmmm.iyice araştırayımda 1 ay sonra falan düşünüyorum bend.teşekkürler paylaşımın için
selmacım iyi bende yalnız kalıcam sanmıştımmmm. sen 2800 ben 2100 liste başı biz olmalıyız bu haftaa..tabi sondan 1. 2...gel bu hafta verelim en az 1,5da gelelim kendimizeeee
tamam canım bakacağım belki yaparım.
sağol bilgi için.
lezzetli bir şeye benziyor afiyet olsun.
anne ve babam bir ara boşandı sonra evlendiler tekrar ama.tüm çocukluğum ikisinin kavgalarıyla geçti.bayramlarda 3 kardeş önce babaanneme giderdik sonra annemle buluşurduk.babam eve dönerdi biz annemle 3 kardeş anneanneme giderdik.iki tarafı da çok severdik ama hiç ailece bir yere gidemedik.içimde uhde kaldı resmen.
şimdi kızlarım babanneden uzak.bayramlarda boynumuz bükük.istiyorum ki iyi ve kötü günde büyüklerimizle beraber olalım ellerini öpelim.bayramı bayram gibi yaşayalım.
benim aile ile ilişkilerim çok iyi değil.yani benim anne babam kendi halinde insanlar.ben senede bir kez oraya gidiyorum maşallah yine ikisi gezmesinden geri kalmıyor.evde oturup kzımızla ilgilenelim demiyorlar neymiş ben rahat edeyim diye.neyse..ama eşim ailesine düşkün.akrabalık ilişkileri kuvvetli.ben ailemden geçtim onlarla birarad olma derdim yok.ama eşim çok hevesli.evet çok bencil.niye şu an bana karşı iyi çünkü onun istediği oldu diye..tatil dönüşü hatırlarsan kavgalıydık ben kabul etmiyorum diye.
yaşım genç değil ha yaşlı da değilim ama ben eşimle kurduğum aileyi korumak istiyorum.sana yazlık alırız istediğin yerden gönlünce tatil de yaparsın dedi.1 sene dene eğer yapamazsan istediğin yere gideriz dedi.o da yaptığım fedakarlığın farkında.o yüzden gönlümü hoş ediyor.mekan farketmiyor gibi görünse de benim için önemli olanın evimde 4 duvar arasında nasıl olduğum.eşime de söyledim.bana güzel sözler söylersen,beni önemsersen kalbimi kırmazsan niye yanında olmayayımki dedim.
keşke demektense deneyip görmek istiyorum.zor olacak biliyorum ama kendimi de ezdirmeyeceğim.zaten az çok tanıdınız beni.
işte bu yüzden işler yolunda her anlamda.eşim sürekli ilgileniyor benimle hayaller kuruyor.ben çok katılmıyorum ona.hayırlısı olsun diyorum.tek tesellim almanyadaki amcası da köye yerleşecek.yani oraya gidersek her iş bize kalmayacak.ve yengem de tam kafa dengi.çok eğleniyoruz onunla.bana iş kalmayacak çok.
sizler de duanızı esirgemeyin.herhalde fedakarlık kısmı genelde kadına ait olduğu için "yuvayı dişi kuş yapar" diyorlar.
en sevdiğim yerde olup mutsuz olmaktansa ortamı kabul edip kendimi nasıl mutlu edeceğimi araştıracağım.zaten şimdiden isteklerimi sayıyorum o da kabul ediyor zavallı.kendi kaşındı ama :)))))
çok güzel canım devam et böyle..
ütü yapıyordum ortim.bitti çok şükür.hepsini ütülüyorum ki yarından sonra her şey elimin altında olsun..
sağol canım benim güzel sözlerin için.inşallah daha iyi olacak.Allah hepimizin yuvasını esirgesin.ellerine sağlık tertemiz olmuştur ev.
bu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii
merhaba ben tülin hoşgeldin. evdeki tartında her cuma tartılıp yazman daha mantıklı. birde menün sabit bile olsa kaçamaklar vardır. sen hergün yada ertesi gün dünki menüm diye yaz canım.kolay gelsin
merhaba ben tülin. yeni gördüm sizi.ben listeli diyetleri pek severimmmm.iyice araştırayımda 1 ay sonra falan düşünüyorum bend.teşekkürler paylaşımın için
selmacım iyi bende yalnız kalıcam sanmıştımmmm. sen 2800 ben 2100 liste başı biz olmalıyız bu haftaa..tabi sondan 1. 2...gel bu hafta verelim en az 1,5da gelelim kendimizeeee
Canlar bu hafta liste yapmasak sorun olur mu acaba..Gerçekten keyfim yok ve içimden gelmiyor hiç..Zaten çoğu kişi artıda bayramdan dolayı..Umarım haftaya daha güzel sonuçlarla yaparız listeyi..
İzlemcim sen ben yaparım dersen mailine atarım güncel listeyi..Ama bence gerek yok bu hafta, yine de siz bilirsiniz, banu da olmadığı için sana kalmış artık.
Canlar bu hafta liste yapmasak sorun olur mu acaba..Gerçekten keyfim yok ve içimden gelmiyor hiç..Zaten çoğu kişi artıda bayramdan dolayı..Umarım haftaya daha güzel sonuçlarla yaparız listeyi..
İzlemcim sen ben yaparım dersen mailine atarım güncel listeyi..Ama bence gerek yok bu hafta, yine de siz bilirsiniz, banu da olmadığı için sana kalmış artık.
canımm oh maşallahhh ütülerinide bitirmişsinn
nilgüncüm okullar 19 unda açılıyo yarın ne okulu anlamadım canım (kafam karıştı smiley) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?