Canlar bu hafta liste yapmasak sorun olur mu acaba..Gerçekten keyfim yok ve içimden gelmiyor hiç..Zaten çoğu kişi artıda bayramdan dolayı..Umarım haftaya daha güzel sonuçlarla yaparız listeyi..
İzlemcim sen ben yaparım dersen mailine atarım güncel listeyi..Ama bence gerek yok bu hafta, yine de siz bilirsiniz, banu da olmadığı için sana kalmış artık.
geldim kuuuu geldimmmm..ama sen gitmişsin erkek olmak dünyada cicim erkkeeekkk (burnunu havaya kaldıran hıh smiley) benimki yedi içti peşinede söylendi hiç işin bitmez diye.sanki kendi yapıyo (kızgın smiley) :)))))))))))))nerdesinnn kuuuuu kaçak bi girdin bi çıktın kayboldun işlere daldın heralde
benim çok canım sıkılıyo tek başıma bu aralar kimse yokkk
canım yazdıklarını okuyunca bikez daha hak verdim sana. acaba eşin gitmek içinmi iyi davranmaya döndü diyecektim ama içimize fesat sokmayalım diye döndürdüm düşüncemi. elbetteki buda bi sebep ama oda yuvasını korumaya çalışıyor. çok çok güzel bi davranış seninki. ha eğer bundan sonrada evlilikte sorun olursa sen zaten elinden geleni yapmış olacaksın.gerisi onun elinde. düşüncelerin ve mantığın için bi kez daha takdir ettim seni güzel arkadaşım. dilediğin gibi olsun herşey inşallahh...(öpücük konduran smiley)tamam canım bakacağım belki yaparım.
anne ve babam bir ara boşandı sonra evlendiler tekrar ama.tüm çocukluğum ikisinin kavgalarıyla geçti.bayramlarda 3 kardeş önce babaanneme giderdik sonra annemle buluşurduk.babam eve dönerdi biz annemle 3 kardeş anneanneme giderdik.iki tarafı da çok severdik ama hiç ailece bir yere gidemedik.içimde uhde kaldı resmen.
şimdi kızlarım babanneden uzak.bayramlarda boynumuz bükük.istiyorum ki iyi ve kötü günde büyüklerimizle beraber olalım ellerini öpelim.bayramı bayram gibi yaşayalım.
benim aile ile ilişkilerim çok iyi değil.yani benim anne babam kendi halinde insanlar.ben senede bir kez oraya gidiyorum maşallah yine ikisi gezmesinden geri kalmıyor.evde oturup kzımızla ilgilenelim demiyorlar neymiş ben rahat edeyim diye.neyse..ama eşim ailesine düşkün.akrabalık ilişkileri kuvvetli.ben ailemden geçtim onlarla birarad olma derdim yok.ama eşim çok hevesli.evet çok bencil.niye şu an bana karşı iyi çünkü onun istediği oldu diye..tatil dönüşü hatırlarsan kavgalıydık ben kabul etmiyorum diye.
yaşım genç değil ha yaşlı da değilim ama ben eşimle kurduğum aileyi korumak istiyorum.sana yazlık alırız istediğin yerden gönlünce tatil de yaparsın dedi.1 sene dene eğer yapamazsan istediğin yere gideriz dedi.o da yaptığım fedakarlığın farkında.o yüzden gönlümü hoş ediyor.mekan farketmiyor gibi görünse de benim için önemli olanın evimde 4 duvar arasında nasıl olduğum.eşime de söyledim.bana güzel sözler söylersen,beni önemsersen kalbimi kırmazsan niye yanında olmayayımki dedim.
keşke demektense deneyip görmek istiyorum.zor olacak biliyorum ama kendimi de ezdirmeyeceğim.zaten az çok tanıdınız beni.
işte bu yüzden işler yolunda her anlamda.eşim sürekli ilgileniyor benimle hayaller kuruyor.ben çok katılmıyorum ona.hayırlısı olsun diyorum.tek tesellim almanyadaki amcası da köye yerleşecek.yani oraya gidersek her iş bize kalmayacak.ve yengem de tam kafa dengi.çok eğleniyoruz onunla.bana iş kalmayacak çok.
sizler de duanızı esirgemeyin.herhalde fedakarlık kısmı genelde kadına ait olduğu için "yuvayı dişi kuş yapar" diyorlar.
en sevdiğim yerde olup mutsuz olmaktansa ortamı kabul edip kendimi nasıl mutlu edeceğimi araştıracağım.zaten şimdiden isteklerimi sayıyorum o da kabul ediyor zavallı.kendi kaşındı ama :)))))
sağol canım benim güzel sözlerin için.inşallah daha iyi olacak.Allah hepimizin yuvasını esirgesin.ellerine sağlık tertemiz olmuştur ev.
senin smileylerini yesinler emiii. senden özendim bende yazdımmmm..(öpücük atan ve kalp atan smiley)bu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii
sevdacım öldüm gülmekten smileylerine (ellerini yere vurup gülen smiley) balık yokmu bu araaaaa.benimkide pek sever balık tutmayı.gerçi tutamayız pek emmeeeecanımm oh maşallahhh ütülerinide bitirmişsinn
nilgüncüm okullar 19 unda açılıyo yarın ne okulu anlamadım canım (kafam karıştı smiley) :)
nedenmiş cicim o yaz menünü olur mu öyle sen demedinmi dün bugünden itibaren herkes menüsünü yazacak diye
ne oldu (kızgın smiley) ortim tatiller bozdu bizi ama toparlandım şükür sıra sende hadi bakalım ortimmm herkesi şaşırt oldumu ortimm(göz kırpan smileyy)
ben bi sporumu yapıyım, tvistimi çeviriyim sonra duşuma dalıyım
sonra geliyimm olur mu kızlarrrrrr (tek eliyle bay bay yapan smileyyy)
verelim tülincim bu gün regli oldum inş önümüzdeki haftanında birinçileri biz olalım
kızlar birazdan bi arkadasımın oglunun sünneti var düğüne gidicem ve yemekli düğün
ama ben sadece karbon menüsüne uygun bişi varsa yerim yoksa agzıma bile sürmemmm
rabbimmm bu azmimi bu istikrarımı hiç eksiltme hiç yokolmasın içimdennn aminnnnnnnnnnn
ve tüm arkadaslarıma da azim ver kararlılık ver inşşşşş. aminnnnnnn
özellikle ortilerimmm filizimm, ayşemm,nilgünümm, nuranımmm sizden çok iyi şeylerr bekliyorumm
beşi bi yerde dönsün geri be yaa
geldim güzelim geldim ben 3 gündür düzen oturtmaya çalışıom da bugün piniğe gittik pek istediğim gibi olmadı yarın okul başlıyor şimdi de düğünden geldik geçmiş bile yapamıcam daha biraz işim var yarına hazırlık çok stres oldum yaaa eve alışmıştım tatile kızıma..... zor gelio şimdi sabah sabah gitmekkk
hadi beşi bi yerde ha gayretttt
hepinizi öpüommmm yarın görüşürüzzz.....
hoşgeldinnn ortimmmm
yaşa be ortim dönsün beşi bi yerde geri ha gayret ha gayret (halay çeken smileyy)
hamd olsun bende durumlar iyi Allah bozmasınnnn(maşallahhhhh)
hadi iyi gecelerrr hepinize kızçelerrr
dün sabah gülay ın verdiği tarif üzerine aromatik yağları almaya aktara gittim.selülit için mi istiyorsunuz dedi ben de hayır karın inceltmek için dedim.bi ürün önerdi biber hapının kremi ..ben de kullanıyorum kullananlar da memnun kaldılar dedi.yatarken yada spor yaparken yada gün içerisinde sürüyorsun streçle kaplıyorsun yandığınızı hissedeceksiniz dedi.ben de ya beğenmezsem dedim beğenmezseniz getirin alacağınız yağları size %75 daha ucuza satacağım paranın kalanını da iade edeceğim dedi.dün koşu bandındayken kullandım.sürdüm streç filmle kapladım.aman allahım cayır cayır yanıyorum.bi ara korktum acaba derim tahriş mi oldu diye ama yok bir şey görünmüyor.duşta da bir güzel duruladım o kremi.ama acabalar kafamda..
mübarek hala hissediyorum etkisini.içim de rahat değil.pazartesi okula gittiğimde uğrayıp geri vereceğim kremi.alacağım yağları.nasıl kandım aldım anlamadım.
bi yandan da krem bu nilgün kullan ne olacak diyorum karar veremedim yani..
dün sabah gülay ın verdiği tarif üzerine aromatik yağları almaya aktara gittim.selülit için mi istiyorsunuz dedi ben de hayır karın inceltmek için dedim.bi ürün önerdi biber hapının kremi ..ben de kullanıyorum kullananlar da memnun kaldılar dedi.yatarken yada spor yaparken yada gün içerisinde sürüyorsun streçle kaplıyorsun yandığınızı hissedeceksiniz dedi.ben de ya beğenmezsem dedim beğenmezseniz getirin alacağınız yağları size %75 daha ucuza satacağım paranın kalanını da iade edeceğim dedi.dün koşu bandındayken kullandım.sürdüm streç filmle kapladım.aman allahım cayır cayır yanıyorum.bi ara korktum acaba derim tahriş mi oldu diye ama yok bir şey görünmüyor.duşta da bir güzel duruladım o kremi.ama acabalar kafamda..
mübarek hala hissediyorum etkisini.içim de rahat değil.pazartesi okula gittiğimde uğrayıp geri vereceğim kremi.alacağım yağları.nasıl kandım aldım anlamadım.
bi yandan da krem bu nilgün kullan ne olacak diyorum karar veremedim yani..
Beğen butonu yok BENE BEĞENDİM AMAAAAAAAAAAAAAhaydi kalkınnnnnn haydiiiiiii
ilk uyanan benim demekkiiii..o zmn kocamaaannnn biiii GÜNNAAAAYYYDDDIIIIINNNNNN
enerji dolu ,neşe dolu bir gün olsun inşaalllaaahhhh.
uyandım kahvaltı hazırladım eşimi yolladım geri yattım uyuyamadım.bi bakam dedim.
ve size bi söz Peyami Safa dan
""""Ancak "şimdi"ye hakimiz. "şimdilik durmak" değil "şimdiden başlamak" gerekir. """"
haydi başlayalımmmmmm
ohhhhhhhhhhhh sefan olsun hoş geldin foto istiyorummmm tatil dönüşünden akınıyon ama tatile çıkmamak daha fenagünaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
ben geldim geçmiş bayramınız kutlu olsun nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadırrrr...
dün gece 12 d geldik evee güsel bir tatildii
ama iki çocukla zoroldu bizim içinnn
çok keyif aldık arkadaşlarla deniz havuz,akşam yemekleri akşam gezmeleir sperdi
herşeyi yedim sabah poçalarr,tatlllarrrr
otelimiz çok güsel degildi amaaa
daha önceki gittimiz otellere göre çok vasattıı
ama kalabalık oldugumuz için vee çocuklarlaa
çok görmeidk eksikleirni nereye gidersen gittt evdennn iyiiisi yok yaa
vallahi herkeisn kendiiii eviiii
şimdi ben kaçarrrr bir sürü şey götürmüşüm gereksizzzz herşeyi makinaya atıp yıkıycamm
şu tatil dönüşleri çok fena yawww(((((((((
günaydın kızlar
artık buradayım bundan sonra bırakmak yok.
cuma gunu sabit cıkınca umursamadım ve bozuk duzenle devam ettim. ve sonuc artı yarım kg. bugunden itibaren yeniden basladım. aslında bu ara benim için iyi oldu sanırım. eskiyı sıfırladım kafamda. suanda yeni diyete baslıyorum sanki. inş. bu hevesim hiç eksilmez. bu ay sonuna kadar 76-75 i gördümek nasip olur inşşşşşşşşşş.
sizler nasılsınız. ne var ne yok görüşmeyeli herkes iyidir inş. bayram tatili sürecinde foto koyan oldumu kaçırmak istemem
MEvlam gönlüne göre versin canımevlenmek kolay ama devam ettirmek zor karşılıklı fedakarlıklar gerekiyor eşinde yaptığın fedakarlığın farkında şuna sinir oluyorum ama neden bu zamana kadar kabalıklarıyla seni üzdü huzursuzluk yarattı iki güzel kelimeyi esirgedi yani bu erkekleri anlamak imkansız işini yoluna koyana kadarsa bu tutumu sen onun hakkından gelirsin canım şimdi anın tadını çıkar olumsuzlukları düşünme isteklerinde sınır tanıma şimdiden sonra devir senin devrinanne ve babam bir ara boşandı sonra evlendiler tekrar ama.tüm çocukluğum ikisinin kavgalarıyla geçti.bayramlarda 3 kardeş önce babaanneme giderdik sonra annemle buluşurduk.babam eve dönerdi biz annemle 3 kardeş anneanneme giderdik.iki tarafı da çok severdik ama hiç ailece bir yere gidemedik.içimde uhde kaldı resmen.
şimdi kızlarım babanneden uzak.bayramlarda boynumuz bükük.istiyorum ki iyi ve kötü günde büyüklerimizle beraber olalım ellerini öpelim.bayramı bayram gibi yaşayalım.
benim aile ile ilişkilerim çok iyi değil.yani benim anne babam kendi halinde insanlar.ben senede bir kez oraya gidiyorum maşallah yine ikisi gezmesinden geri kalmıyor.evde oturup kzımızla ilgilenelim demiyorlar neymiş ben rahat edeyim diye.neyse..ama eşim ailesine düşkün.akrabalık ilişkileri kuvvetli.ben ailemden geçtim onlarla birarad olma derdim yok.ama eşim çok hevesli.evet çok bencil.niye şu an bana karşı iyi çünkü onun istediği oldu diye..tatil dönüşü hatırlarsan kavgalıydık ben kabul etmiyorum diye.
yaşım genç değil ha yaşlı da değilim ama ben eşimle kurduğum aileyi korumak istiyorum.sana yazlık alırız istediğin yerden gönlünce tatil de yaparsın dedi.1 sene dene eğer yapamazsan istediğin yere gideriz dedi.o da yaptığım fedakarlığın farkında.o yüzden gönlümü hoş ediyor.mekan farketmiyor gibi görünse de benim için önemli olanın evimde 4 duvar arasında nasıl olduğum.eşime de söyledim.bana güzel sözler söylersen,beni önemsersen kalbimi kırmazsan niye yanında olmayayımki dedim.
keşke demektense deneyip görmek istiyorum.zor olacak biliyorum ama kendimi de ezdirmeyeceğim.zaten az çok tanıdınız beni.
işte bu yüzden işler yolunda her anlamda.eşim sürekli ilgileniyor benimle hayaller kuruyor.ben çok katılmıyorum ona.hayırlısı olsun diyorum.tek tesellim almanyadaki amcası da köye yerleşecek.yani oraya gidersek her iş bize kalmayacak.ve yengem de tam kafa dengi.çok eğleniyoruz onunla.bana iş kalmayacak çok.
sizler de duanızı esirgemeyin.herhalde fedakarlık kısmı genelde kadına ait olduğu için "yuvayı dişi kuş yapar" diyorlar.
en sevdiğim yerde olup mutsuz olmaktansa ortamı kabul edip kendimi nasıl mutlu edeceğimi araştıracağım.zaten şimdiden isteklerimi sayıyorum o da kabul ediyor zavallı.kendi kaşındı ama :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?