80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç sorun değil,zaten bu hafta bayramdan dolayı kaçamaklarla geçti,sanırım herkesin de işine gelir(bence)

nerdesinnn kuuuuu kaçak bi girdin bi çıktın kayboldun işlere daldın heralde
benim çok canım sıkılıyo tek başıma bu aralar kimse yokkk
geldim kuuuu geldimmmm..ama sen gitmişsin erkek olmak dünyada cicim erkkeeekkk (burnunu havaya kaldıran hıh smiley) benimki yedi içti peşinede söylendi hiç işin bitmez diye.sanki kendi yapıyo (kızgın smiley) :)))))))))))))
canım yazdıklarını okuyunca bikez daha hak verdim sana. acaba eşin gitmek içinmi iyi davranmaya döndü diyecektim ama içimize fesat sokmayalım diye döndürdüm düşüncemi. elbetteki buda bi sebep ama oda yuvasını korumaya çalışıyor. çok çok güzel bi davranış seninki. ha eğer bundan sonrada evlilikte sorun olursa sen zaten elinden geleni yapmış olacaksın.gerisi onun elinde. düşüncelerin ve mantığın için bi kez daha takdir ettim seni güzel arkadaşım. dilediğin gibi olsun herşey inşallahh...(öpücük konduran smiley)
bu karbon diyeti muhteşem bişey cidden Allah bu diyeti icat edenden razı olsun inşşşşş. kalp çıkaran smiley, gülen smiley,öteki smileyleride unuttum zatii
senin smileylerini yesinler emiii. senden özendim bende yazdımmmm..(öpücük atan ve kalp atan smiley)

sevdacım öldüm gülmekten smileylerine (ellerini yere vurup gülen smiley) balık yokmu bu araaaaa.benimkide pek sever balık tutmayı.gerçi tutamayız pek emmeeee

verelim tülincim bu gün regli oldum inş önümüzdeki haftanında birinçileri biz olalım

olalım şekerim olalımmm...ilk iki olalım hemdeeeee (kupayı kaldıran smiley)

bugunkü menüm :
sabah : (kahvaltı 9 gibi) 2 kupa çay / 2 dilim beyaz ekmek / 1 yumurta tavada / hellim peynir 2 parça / domates
salatalık / 2 zeytin

ara : 3 antep fıstık ezmesi / 3 dilim karpuz

öğle yok

akşam: (saat 4 gibi) 2 tavuk prizola kendi yağında / salata / 3 kaşık yoğurt / 1 dilim kepek ekmek

ara : 2 kupa çay / 15-20 fındık /4 kuru kayısı/ 1 galeta / 9 10 fıstık (kafası karışan smiley)
su çok içemedim 1 lt kadar anca
spor : en az 7 saat ev temizliğiiiii
yaptıgım yeşil çayında anca yarısı içtim tadı berbattttt

kızlar sanki diyede yeni başlamış gibi hissettim bugün. diğer günlere göre az yedim ve bol su ,egzersiz. en son 7 de yedim. şimdi başım ağrıyor diyete ilk başlarkende böyle bir ağrı olmuştu.

acaba diyorum metabolizmamı hızlandırmak için lahana diyeti yapsammı bir haftalık ?? ne yapsam acep

geldim güzelim geldim ben 3 gündür düzen oturtmaya çalışıom da bugün piniğe gittik pek istediğim gibi olmadı yarın okul başlıyor şimdi de düğünden geldik geçmiş bile yapamıcam daha biraz işim var yarına hazırlık çok stres oldum yaaa eve alışmıştım tatile kızıma..... zor gelio şimdi sabah sabah gitmekkk
hadi beşi bi yerde ha gayretttt

hepinizi öpüommmm yarın görüşürüzzz.....

hoşgeldinnn ortimmmm
yaşa be ortim dönsün beşi bi yerde geri ha gayret hayret (halay çeken smileyy)
hamd olsun bende durumlar iyi Allah bozmasınnnn(maşallahhhhh)
hadi iyi gecelerrr hepinize kızçelerrr

iyi geceler kızlar.ay okadar yorgunum ki gündüz arkadasımla gezdik akşam düğüne gittilk.tıopuklularla ayaklarım şişti.düğün güzeldi hoştu ama akrabaların "sen incecik zarif bir kızdın ne olsu böyle kilo aldın demesi moralimi bozdu biraz.üstelik kıyafet bulmakta cok zorlanıyorum ya.

yediklerimi toplu halde yazayım o zaman.daha önce dağınık yazmışım mazur görün ilk forum deneyimim.
uyanınca:sirkeli su, 2 tane kuru kayısı,1 koca bardak soğuk su

sabah;1 dilim uno denge light ekmek üzerine light krem peynir.domates salatalık sivri biber,4 yeşil zeytin,acı biber turşusu,light süt

öğle: 1 bardak ice tea şeftali,tavuk parçalı salata

akşam: 1 kase sebzeli tavuk suyu corbası,1 tabak zeytinyaglı fasulye,1 kutu ayran

sabah 20 dk yürümüştüm birde arkadasımla dolaştık dügünde yoruldum.baya hareket oldu.

ama işte cok su icemedim.artık yarın telafi ederim.iyi uykular jhepinize

hoşgeldinnn ortimmmm
yaşa be ortim dönsün beşi bi yerde geri ha gayret ha gayret (halay çeken smileyy)
hamd olsun bende durumlar iyi Allah bozmasınnnn(maşallahhhhh)
hadi iyi gecelerrr hepinize kızçelerrr

(Ha gayret hayret )yazmışım şinci fark ettim düzeltiyim dedim (utangaç smiley)
anaaaaaa smileyler burdaymış yaa geri gelmişlerrrr
dur ben bi utanıp çıkıyım
hadi bakalım iyi uykularr bu hatun kaçarrrrr:80::80::80:

Son düzenleme:
haydi kalkınnnnnn haydiiiiiii

ilk uyanan benim demekkiiii..o zmn kocamaaannnn biiii GÜNNAAAAYYYDDDIIIIINNNNNN

enerji dolu ,neşe dolu bir gün olsun inşaalllaaahhhh.
uyandım kahvaltı hazırladım eşimi yolladım geri yattım uyuyamadım.bi bakam dedim.
ve size bi söz Peyami Safa dan
""""Ancak "şimdi"ye hakimiz. "şimdilik durmak" değil "şimdiden başlamak" gerekir. """"

haydi başlayalımmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
ben geldim geçmiş bayramınız kutlu olsun nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadırrrr...

dün gece 12 d geldik evee güsel bir tatildii
ama iki çocukla zoroldu bizim içinnn
çok keyif aldık arkadaşlarla deniz havuz,akşam yemekleri akşam gezmeleir sperdi
herşeyi yedim sabah poçalarr,tatlllarrrr

otelimiz çok güsel degildi amaaa
daha önceki gittimiz otellere göre çok vasattıı

ama kalabalık oldugumuz için vee çocuklarlaa
çok görmeidk eksikleirni nereye gidersen gittt evdennn iyiiisi yok yaa
vallahi herkeisn kendiiii eviiii

şimdi ben kaçarrrr bir sürü şey götürmüşüm gereksizzzz herşeyi makinaya atıp yıkıycamm
şu tatil dönüşleri çok fena yawww(((((((((

Selam arkadaşlarrrr ben geldimmmmmmmmm
nihayet tatil bitti dün 5 gibide düqünümüz bitti hemen yola çıktık...yollarda yoqunluk olmasına raqmen hiç tıkanma olmadı rahat geldik....ohh beee ne çok özlemişim evimi....gitmeden temzliqimide yapmıştım bugün hiç işim yok sadece alışveriş yapıcam ve muhasebe kursuna kayıt yaptırıcam...tatile giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum 66.8 gibi kalmış aklımda...bu sabah tartıldıqımda tammm 69.9u gördüm....artık evdeyim yavaş yavaş vericez artık...bu arada inşallah herkesin bayramı ve tatili güzel geçmiştir Rabbim tekrarını nasip etsinnnnnnnnnnn

günaydın kızlar
artık buradayım bundan sonra bırakmak yok.
cuma gunu sabit cıkınca umursamadım ve bozuk duzenle devam ettim. ve sonuc artı yarım kg. bugunden itibaren yeniden basladım. aslında bu ara benim için iyi oldu sanırım. eskiyı sıfırladım kafamda. suanda yeni diyete baslıyorum sanki. inş. bu hevesim hiç eksilmez. bu ay sonuna kadar 76-75 i gördümek nasip olur inşşşşşşşşşş.

sizler nasılsınız. ne var ne yok görüşmeyeli herkes iyidir inş. bayram tatili sürecinde foto koyan oldumu kaçırmak istemem

günaydın arkadaşlar.

ay sabah sabah tartıldım dün fazla birşey yememe rağmen 300 gram fazla cıktı tartıda.belimdeki ve kasıklarımdaki ağrıdan anladım sebebini regl zamanı

bu arada kanal d de doktorum programında zayıflamayla ilgili bilgiler veriyorlar.haberiniz olsun. sabak sabah actım televizyonu zumba dansı yapıyorlar hemen bende attım kendimi salonun ortasına hobaa hareket oldu benim için.

canım benim bu kremin çok faydasını duydum ben biber hapını bi ara 10 gün kadar içtim resmen aizerimer oldum ..böyle insanlara mal gibi bakıyordum bu ne diyor,kimdi diye ..o yüzden kremide itici geliyor ,tamamhapta daha masum olabilir ama sonuçta aynı içerik aynı üretici..sen benim yağları al ,faydasını görmezsen ben vercem parasını :=)

arkadaşlar çok kötüyüm geçmişi 2 şer sayfa arayla okudum ,vakit yok salona gidemiyorum .evde yatak odası,oturma odası,hol laminant oluyor,her oda boyandı,eşyalar ordan oraya savruluyor.yatmaya yer yok..yanlızım ve tek başıma baş etmeye çalışıyorum ...belki 2-3 gün geçmiş okumadan sadece menü yazarım .şuan zil çaldı ustalar geldi.beni özleyin ,listeyi göremedim.

bu arada tarıya bi çıktım 72 kiloyum .1günde 5 kilo :=) tartım bile bozuldu temizlikte ben napcam şimdi yaaa hadi kaçtım

selam kizlar ben araniza yeni katildim bayada bi zayiflamam gerek) simdiye kadar pek takmiyodum ama bu kez kararliyim.ama bayada bi kilo vermem gerek ac kalmak o kadar zor oolmuyoda spora nefret ederim :2:

Tünaydınlar güzel uyudum bu gün tüm ağrılarıma inat
neden endişe ediyorsun belki işe yarar nette araştırdınmı kullanan varmı yok mu ? işe yarayacağı umuduyla yapmadığımız kalmıyr ama ya işe yararsa

Beğen butonu yok BENE BEĞENDİM AMAAAAAAAAAAAAA
ne güzel bir günaydın bu böyle enerjinden aldım azıcık canım

ohhhhhhhhhhhh sefan olsun hoş geldin foto istiyorummmm tatil dönüşünden akınıyon ama tatile çıkmamak daha fena

herkeste kopukluk oldu canım ya vasatlardayız KK yide bırakırsak başa döneceğiz ben hala kaçamaksız menülere dönemedim
bu arada k,mse foto eklemedi tatilde pek girende olmadı ki

MEvlam gönlüne göre versin canımevlenmek kolay ama devam ettirmek zor karşılıklı fedakarlıklar gerekiyor eşinde yaptığın fedakarlığın farkında şuna sinir oluyorum ama neden bu zamana kadar kabalıklarıyla seni üzdü huzursuzluk yarattı iki güzel kelimeyi esirgedi yani bu erkekleri anlamak imkansız işini yoluna koyana kadarsa bu tutumu sen onun hakkından gelirsin canım şimdi anın tadını çıkar olumsuzlukları düşünme isteklerinde sınır tanıma şimdiden sonra devir senin devrin

selamlarrrr
tatiller bitti, evde öylesine oturup tv seyretmeyi, oğlanla ilgilenmeyi, bilgisayarımı dizime koyup sıcaklamayı özlemişim

kardeşim, eşim ve ben bugünden itibaren sıkı bir diyete giriyoruz, neredeyse hergün cips çerez yedik
2 hafta çok çok sıkı geçirip mide küçültme operasyonu yapmalıyız, mideler biraz büyüdü sanırım

yapacağımız kaçamağı yaptık hanımlar, şimdi ciidiyet zamanıı

deryacım bu hafta liste yapmayalım, haftaya yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…