80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar, yeni fotoları da ekleyeyim.
1. fotoda 65, 2. fotoda 58kg'yim. Hırslandım iyice valla, inicem 58'e.

süperrrrrrrr ablammmm
tebrikler
13 kg gitmis üüff beee kim tutar seni kaydirigubbakcemile3

karnim agriyo
sanirim yumurta patladi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaaaaaaaa tamda beyaz pantolon giycektim yaa oooooof

ay yasasinnnnnnnnn gecen hafta siyah capri giymistimm spordaa, caaart diye yirtilcak sandim dardi biraz, spor yapamadim haha
simdi giydiiim $IIIP oturduuu ay inanmiyommm :)))))))
beyazi cikardimm regl olcam sanirim

yeni iki foto simdi den

siyah pantolonla
hangi üst daha güzel olmuss sizce
ayy kusura bakmayin heveslendim secin bitanee

Eklentiler

• $100_3423.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $100_3422.webp
    29 KB · Görüntüleme: 54
ay yasasinnnnnnnnn gecen hafta siyah capri giymistimm spordaa, caaart diye yirtilcak sandim dardi biraz, spor yapamadim haha
simdi giydiiim $IIIP oturduuu ay inanmiyommm :)))))))
beyazi cikardimm regl olcam sanirim
aylincim saol bitanem beyaz pantolonda daha zayıf duruyosun bende senin gibi önceden giydiğim pantolunumu deniyip duruyom bkalım ne zaman olcak benimkide
kilo veren arkadaşlarıda tbr ediyorum buraya eklediğiniz resimleri gördükçe insan baya gaza geliyoo şöle 6 kilodan sonra bende eklerim inşş veririmde

hmmm demek beyaz.....
ama regl olcam sanirim o riski almiyim :)))
üst olarak sariliyi giydimmm

insallah verirsin ablaa

dünku listem
sabah ......1 tost 1 çay
ara.... yarım galete
öğlen .........3 kaşık ıspanak domates salatalık az yağlı 1 dilim k ekmek (dayanamadım çok severim).
.akşam... uskumru salata 1 dilim k ekmek
1.5 litresu

handeryam süpersin cok belli olmus yaaa mujuks

canim burdayim dünden beri tam gaz diyete devam ediorum
hatta abartim korse ile falan geziorum (dogru degil biliorum ama biraz toparlanmam gerekio)
sen nasilsin
nasil gidior canim

selmam haklisin bende fazla giremedim benimde sevgim sonsuz
durmak yok devam edioruz hep beraber

birincileriii tebrik ediorum
sevdemir ve merve devam edin aferin kizlaaar

handeryam ellerine saglik lsite yine süper

bu arada bütün gecmisi okuyamadim
canim kahvlati beklioru, daha yeni kalktikda.
o yüzden okuya bildim kadariyla cevapladim

800cü sayfamizda devirmisiz:) masallaaah... kilo vermemizde bu hizla gider insallah mujuks

daha sonra görüsüürz

HANDERYA ELLERıNE SAGLIK CANIM TEŞEKKÜRLER YıNE UGRAŞTIN BıZıM ıCıN

LAVıTA nasılsın canım

selam herkese..
bende dün kilo bildirmeyenlerdenim...ne yazikkki hic vaktim olmadi..evdeki tarti bozukmus,arkadaslar geldi 2 kisi tartildilar fazla gösteriyo dediler..yenisini almayada vaktim olmuyo..bugün yine yagmur var kizimla disari cikip alisveris yapacaktik.
tam herseyi okuyamasamda buraya ugramak güzel insan moral buluyo ipin ucu kacsada yeniden tutuyo..
ben bazen sayfayi tam aciom hopp kizim uyaniyo ölee sayfa acik kaliyo..o uyanikken acsam laptobun basinda beni görsün hemen kucagima atlayip tuslara basiyo bana yazdirmio okutmuyo..yinede inatla burdayim...

Merhaba ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sizin aranızda motive olarak başarabileceğime inanıyorum. 16 yaşında 177 boyunda 82-82,5 kiloyum. ıdeal kilom 65 ama ben 60 olursam çok mutlu olacağım gerçekten. Yeni sene başlayana kadar (eylül ayı) kilolarımdan kurtulursam mükemmel olur. Yaz da geliyor zaten :Saruboceq: ınşallah bu kez başarırım.

Kızlar buyrun kurallarımızzzzzz,eklemek isteyen yada değişiklik yapmak isteyenler varsa değişiklik yaparım..şimdi uçtum oğluş ağlıyo döncem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…