evet kızlar, yeni fotoları da ekleyeyim.
1. fotoda 65, 2. fotoda 58kg'yim. Hırslandım iyice valla, inicem 58'e.
aylin güzelim fark ediliyo valla, aferin sana a.s.
aylincim saol bitanem beyaz pantolonda daha zayıf duruyosun bende senin gibi önceden giydiğim pantolunumu deniyip duruyom bkalım ne zaman olcak benimkideay yasasinnnnnnnnn gecen hafta siyah capri giymistimm spordaa, caaart diye yirtilcak sandim dardi biraz, spor yapamadim haha
simdi giydiiim $IIIP oturduuu ay inanmiyommm :)))))))
beyazi cikardimm regl olcam sanirim
aylincim saol bitanem beyaz pantolonda daha zayıf duruyosun bende senin gibi önceden giydiğim pantolunumu deniyip duruyom bkalım ne zaman olcak benimkide
kilo veren arkadaşlarıda tbr ediyorum buraya eklediğiniz resimleri gördükçe insan baya gaza geliyoo şöle 6 kilodan sonra bende eklerim inşş veririmde
hu hu kızlarr yeni üyeyimm benide alnmıyacak mısınız aranıza???u
handeryacım geçmiş olsun canım
kızlar bugün sohbet felaketmiş yeni kurallar konmuş filan yani
lavitacım biryere gitmiyorsun dimi buraya ilk geldiğimde ilk yazıştıklarımdan birisin sakın gitme
bebeqcim tebrik ederim ii vermişsin şişim mişim dedin ama sen varya sen -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
a.s.iyi akşamlar arkadaşlar bu gün başım agrıyordu ilşac ictim ancak girebildim KG VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMa.s. veremeyenler ve banada tabikiklava: klava: klava: hak ettik malesef
LAVİTA canım cok üzüldüm bence bizden yana bir sorun yok sen daha az girdigin icin böyle düşünüyorsun sana sevgimiz sonsuz yok öyle birşey görmemiş olabiliriz
HANDERYA
evet sopayı hak ettim kötükedihüsoklava: klava: dogru söze ne denir ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bu arada cok güzel vermişsin tebrik ediyorum canım
Buyrunnnnnn
Mayıs ayının son listeside huzurlarınızda,kızlar artık yaz aylarına girmiş bulunuyoruz (geldi gelecek derken içindeyiz hepimiz farkındayız dimi? (liste pek öyle demiyor da...)
Sevdemer ve Merve tebrikler :hooray:a.s.size darısı diğer haftalara (aylin gibi haftaya artıya geçmeyin emi! :) sırnaşık şey)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?