80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off ya bugün perşembe ve ben geçen hafta yaptığımı yine yaptım.klava:ablam yemeğe çağırdı bu akşam.o kadar çok şey hazırlamışki.ben yemem dedim çok kızdı.az az yedim ama yine yarın sabah basküle yansırkafamçokkarıştı. bundan sonra hiçbiryere gitmicem.anlamıyor insanlar ya neden ısrar ederler bilmem.ben sadece salata yiyecektim.kendisi 65 kilo tabii-tatlicadiarzu-

kızlar bu arada fazla katılamıyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum.kpssye hazırlanıyorum ve 10 aylık bebeğimle ilgileniyorum.o yüzden fazla vaktim olmuyor.mesela şu andada babası uyutuyor ben kk dayım:jeyyar:

günaydın kızlar kimse yok galibaaa hadi kızlar kimse tartılmadı mı benim evde baskülüm yok ondan tartılamadım ama diyete pek uymadım pskolojik kendimi kötü hissediyodum bazen hiç yemedim bazen kaçırdım derken bu hafta kötü geçti neyse inş bu hafta veririm belki vermişimdi

günaydın kızlarŞeniz ben sabah uyandım ve tartıldım fakat akşamdan regl belirtileri vardı yanılmamışım bu hafta 1 kilo vermişim ama en az 2 verdim karnın şişti hastalandığım için sanırım şişkinlik var olsun 1 de iyidir:teytey:hiç verememektense ki daha fazla verdiğimi iliyorum aslında,bugün izin verdim kızlar ben kendime abartmadan özlediğim şeyler yemeyi düşünüyorum hadi bakalım sizler ne kadar verdiniz merak ediyorum.hihoyyyt

günaydın kızlar...tam 78 olmuşumhihoyyyt.önceleri pek spor yapmaya fırsatım olmuyordu ama şimdi hergün düzenli yapıyorum sanırım ondan ..hepinizi öpüyorum...hadi yazın kiloları....

evet kızla bende sabah sabah tartılanlardanım.1 kilo gitmiş. İyi gidiyorum. 2 haftada 2 kilo.. Ayrıca regl durumu bende de mevcut. Fazla kalamayacağım.. Şimdilik hoşçakalın .. handerya'cım listeyi bekliyoruz.Umarım sana da fazla yük olmuyoruzdur. Herkese iyi diyetler arkadaşlar..

kızlar ben sun haftalarda boşlayıp 84,5 olmuştum karbonhidrat diyetine başladım buraya daha sık girip motive oldum sayenizde tekrar girdim diyet psikolojisine

offfff ya biliyordum bu hafta kilo veremediğimi :çok üzgünüm:85.700olmuşum.ama hata benim kendime çok kızıyorum çokÇok üzgünüm çoook.halada gözümcokacimcoook

86 kilo olaraktan benide aranıza alır mısınız ?? 1 kasım da düğünüm var ve ben tombiş gelin olmak istemiyorum =(

Kendime kocaman bir sıfırrrrr veriyorum aynıyım ya hiççç gitmemiş çok gıcık oldum kendime klava::tomato: Halbuki bu hafta nispeten dikkat etmiştim .Ben çok katı diet yapamıyorum ,ee yürüyüş falan da yok bebekle evde ne kadar hareket edebilirsem o kadar! Eskiden (şu kilolu olup bebeksiz olduğum günler) niye diet yapmamışım,niye rahat rahat zaman kısıtlaması olmadan spor,yürüyüş yapmamışım diyorum kendi kendime.. Hepinizi kutlarım kızlar ,tabloyu gece güncellerim ama bugünkü kilonuzu ve verdiğinizi de yazarsanız bana da kolaylık olur ok..

canım üzme kendini bende oğlum 6 aylıkken diyetisyene gitmiştim 2 ayda 12 kilo falan vermiştim emzirdiğim için hızla gitmişti kilolar spor yapmasanda emziriyosan o sana spor kadar iyi gelir o zaman diyetisyen emzirmek 500 kalori yakar demişti

kızlar adet dönemindeydim ama 500 gr vermişim bu hafta 82 ile hedefe doğru ilerliyorum yani 82 kg olmuşum

86 kilo olaraktan benide aranıza alır mısınız ?? 1 kasım da düğünüm var ve ben tombiş gelin olmak istemiyorum =(

canım hoşgeldin..azim ve sabırla sende başaracaksın eminim...bir düşünsene düğününde bembeyaz gelinliğin içinde bir kuğu gibi süzülmek varken çuval gibi bir gelinlik giymek istemezsin heralde...daha vaktin var sık biraz dişini..bende buraya geldiğimde 86 kiloydum henüz iki ay olmadı bu sabah 78 kilo geldim..daha çok yolum var tabi ama burası o kadar güzelki eminim onuda başarıcam...sanada kolay gelsin..bir söz vardır.SABIR KÖKÜ ACI BİR AĞAÇTIR AMA YEMİŞLERİ ÇOK TATLIDIR..

canım bu sefer benide eklemeyi unutma başlangıç kilom 86.800 aslında ama 86 dedim ben şu anda 78 kiloyum ve hedefim 60 ..:dance:

evet kızlar hepimiz için yeni tertemiz bir hafta başlıyo kaçamaksız , daha zayıf ,sporla dolu bir hafta diliyorum herkese :lepi:

iyi geceler kızlar,ben bugün izinliydim uf neler yedim nelerkaydirigubbakcemile3yarına tekrar başlıyoruz hadi bakalım böyle bir hediyeye önümüzdeki ay kilo vermiş bi şekilde kavuşurum inşallah:roflol:bu ayki hedefim 5 kilo nasipse bu hafta yürüyüşe başlıyorum daha etkili olacağını düşünüyorum herkese iyi gecelerkaydirigubbakcemile5a.s.

iyi geceler arkadaşlar,ben aranıza katılalı daha 2 gün oldu bu nedenle kilomu yazmam çok doğru olmaz.şimdi büyük bir umutla önümüzdeki cumayı bekliyorum.yinede bugüm kü kilomu yazayım81,400 benim hala umudum var.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…