80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım öncelikle geçmiş olsun . regli ve normal olmayan durumlar birleşince diyete de motive olamayabilirsin. allah sağlık verdikden sonra borçda ödenir borca girmedende hiçbişey olmuyor yapcak bişey yok. hakkınızda hayırlısı olsun.

sevdacım benim de canım deli gibi fındıklı un kurabiyesi çekiyor yanına çay öyle ağızda kıyır kıyır yapcak of of of. ama daha önceden yediklerime sayıyorum ( sabretmeyi öğrendim galiba

izlem sayende yarın kahvaltıdan sonra kendimi kotona atıcam:))
ayrıca 89 dan 60 lara düşmüşsün mis gibi elbiseni giymişsin helal olsun maşşallahh maşşşallahh sana çokkk imrendim

sevda aynen bende senin gibi ev işi yapmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bugün. markete git alışveriş yap, nevresimleri yıkat yenilerini geçir, dolap içlerini katla düzelt derken hopp akşam oluverdi.

kızlar gelelim benim menüme: sabah: 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates, biber, 1dilm ekmek
ara: 1 su bardağı kadar yeşil üzüm.
akşam: 4 yk yoğurt -müsli
ara: 1 dlm karpuz ,yeşilçay

bugün ev işi yapmaktan yemek yemeye ara öğün yapmaya zaman kalmadı kızlar.
spor, sabah 1 mile akşam 2 mile leise.100 twist

kociş 80in altına düştüğümde bana çanta alıcakp.tesi tartılmıştım en son inatla tartılmıyorum bakalım cuma günü ne kadar fark etcek.
sabahları sağlam bir kahvaltı tüm gün tok tutuyor onunda çok etkisi var. neyse benden bu kadar herkeze iyi geceler kızlar

sedacım hoşgeldin canım uzun zaman oldu gelmeyeli, sen bi ara diyetisyene gitmeye başlamıştın noldu sonuç alabildinmi :26:

geçmiş olsun

işin hayırlı olsun canım

yakışır ortime :82: ayşecim negüzel iltifatlar almışsın inşş.devamı gelir

evlilik yıldönümün kutlu olsun canım, nice senelere üzülme herşey yoluna girer...

canım karbon yaparken napmışsın böyle, sana dönüşü ağır olabilir dikkat et lütfen..

annene geçmiş olsun canım çok üzüldüm, yeme düzenini, ve yemek pişirme tekniklerini deyiştirerek deneseniz, allah yardımcısı olsun...

geçmiş olsun canım, hava deyişiminden herkezde bi hastalık malesef dikkat etmek gerekiyor...

hayırlı olsun güle güle giy, takılarda çok hoş. malesef ben bu tarz takıları takamıyorum, allah öle bi et vermişki bana hemen yara oluyor alerjik bi durum yani

ellerine sağlık eminim yorulmana deymiş mis gibi olmuştur

canım menün iyi çikolata bozmuş olur okadarda yemessen ayıp olucak. nilgüncüm boşversene eminim fark etmişlerdirde söylemek istememişlerdir, yoksa uzun zaman görmediğin bi insanda 3 kg. dahi gitse fark edilir, sen moralini bozma aynen devam et görbak bi süre sonra fark etmek zorunda kalırlar tabi gözler yanlış görmüyorsa

canımmmm allah razı olsunn inşşş. sultanımmm
tavuk ızgara, bi kase yoğurt, birazda roka yedim şimdi evdeyim
şekersiz çözünebilir klasik kahve ve içine 100 ml. kadar süt (100 ml. süt 5 kb ) onu içiyom canımm
hakkını helall ett izlemimm vallahii ne sorsam ne yazsam hızır gibi yetişiyonnn
Rabbimde her ugraştığın işte hızır gibi yanında olsun inşşşş.

haklısınn ortimm dikkat edicemmmm bugün sıfır kaçamak bin şükürr

gelelimm sanaaaa; ne bu hergün menünde çikolata çikolata olmuyo amaa
nazara mı geldikk ortim yaa hadi bi silkelennn bak b-fite de baslicam inşşş. okullar açılıncaa
hadi ortim bi gayret daha demek yine bi 7-8 kilo daha gidecek demekkk
ben kaçgündür o kadar çokk iltifat aldım ki hatta zayıfladıgımı hayatta kabul etmeyen hiç dile getirmeyen arkadasım bilee bu defa cidden cok kilo vermişsin arkandan tanıyamadım dedi(yolda arkamdan geliyomuşş)
çok olumlu tepki alınca sanırım biraz cıvıtıyoruzz

dünkü menüm:
sabah:1.5 di. t.t.ekmek, 4 zeytin,peynir,
1 domatez, yarım salatalık, şekersiz çay

ara:2 gün ka. kayısı, 6 fındık
ara:1 kü. çikolata

öğlen:1 ka. soğuk ayran aşı çor. 1 kepekli galeta

ara: 1 şeftali
ara: 1 fruttare ananaslı

akşam:1 por. etli güveç, cacık,
2 di. kaşarlı patatez

ara: 1 şeftali

2 beşibiryerde
1 form çay
3 lt.su

bugünkü menüm:
sabah:2 di. ekmek, 3 zeytin, peynir,
1 bü. domatez, şekersiz çay

ara:2 ceviz, 2 gün ka. kayısı

öğlen:2 ka. bulgur, 3 ka. alinazik, cacık

ara:1 şeftali
ara: 1 kupa sade türk kahvesi

akşam:2 ka. müsli, 1 kase yoğurt( hazırladım 2 ci kaşıktan sonra midem bulandı yiyemedim)
1 salatalık, domatez

ara: yok

2 beşibiryerde çay
3 lt. su
şimdi 1 bardak süt içiyorum

kız gece gece ne ettin zaten canım tatlı istiyo mutfak çikolata gofret kurabiye kek cips dondurma daha neler nelerle doluuu biri beni tutsunnnnnn
güle güle kirlet demicem hiç kirlenmesinn inşş. mis gibi otur inşş. canımmm
eşinde cantada alır neler neler alırr sen yeter ki azim et canım benimm
emin ol kilon benim için sorun degil deselerde zayıflayınca pek hoşlarına gidiyoo
bende geçen gün benimkine alışveriş yapıyım mi dedim kii bayramdan önce neler aldımm nelerrrr
kaç çeşitt elbise zart zurt hayatta paraya acımazz ama dediki hayatım
ziyan olucaklar bak ne güzel kilo veriyosun biraz daha ver yine canın ne istiyosa alırız tabiki
bee adam hem sıkıntı yok diyoo hemde birazcık daha ver diyoo

haklısınn ortimmmm
evet canım deydi ama her yanım agrıyooo vallahii
çok yoruldumm yarında canım cıkıcak ama biticek inşş.
saglam bi temizlik sart olmuştu
nefret ediyorum bu takıntılarımdannn hiç canımın kıymetini bilmiyom canım cıkıyo bişey yaparkenn
deli gibi hiç durmuyom
sen nasılsın neler yaptın canımmm?

Son düzenleme:
kızlar ya kusura bakmayın resimler çok büyük çıkıo böleee
tatilde fotoğraf makinam bi bozuldu bi çalıştı bunlar çekebildiklerim daha çok eşimin telde var fotoğraf onları da atarım bi ara....

aman canım tatlı kurabiye nevarsa uzak dur onlardan, birazda canının kıymetini bil arkandan kovalayanmı var canım yavaş yavaş yaparsın acele etme, bende şimdi mutfakta oturmuş yazıyorum annem bende erkenden uyuttum bi geçmiş yapim dedim tüm gün girememiştim, sanırım buaralar pekte giremem annemi resmen zorla getirdim evde kalıcam diyo tek başına olurmu dedim getirdim yanlız kalmasın diye
üzgünün sanırım bende yatıcam canım, uykum geldi sana allah rahatlık versin fırsat bulursam gelirim

ayşecim çok hoş görünüyorsun aradaki fark nasılda belli
seni gelecek yazaa düşünemiyorum sakın pes etme seneye incecik bi şekilde tatil seni bekliyor

canım çok sağol ama 78 e kadar düşmüştüm ama yaz boşu boşuna gitti walla umarım dediğin gibi seneye yaz benim yazım olacak inşallahhhh

ilk iki 80

son ikisi 90- 95 civarı
maşallahhh ortimm pek güzelsinnnnnn
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
çok hoş görünüyosunnnn hatunnn
anneciğinle ilgilen canım öperim ellerinden teyzeminn
yat canım allah rahatlık versinn inşşş.
iyi gecelerrr

sewdacım hatun olmak için daha yolum uzun bi 20 kilo gitmesi lazım ama inanıyorum er geç olacak hepimiz istediğimiz kiloları mutlaka birgün göreceğiz...
bende kaçıom ii geceler....

iyiyim canım seni gördüm daha iyi oldum

canım çok sağol ama 78 e kadar düşmüştüm ama yaz boşu boşuna gitti walla umarım dediğin gibi seneye yaz benim yazım olacak inşallahhhh
innşlh.. canım sen moralini bozma önünde uzun da bi zaman var ozamana kadar hiç bi fazlalığın kalmaz, bizide çok iyi motive etti resimlerin

teşkür.... canım, baksana hala burdayım ayşeyi görüm gözüm açıldı vallahi

hepinize iyi geceler kızlarrr

sewdacım hatun olmak için daha yolum uzun bi 20 kilo gitmesi lazım ama inanıyorum er geç olacak hepimiz istediğimiz kiloları mutlaka birgün göreceğiz...
bende kaçıom ii geceler....

aşk olsun ortimm o nasıl laf şimdi
bal gibide mis gibi de hatunsun
hoşsun güzelsinn tabiki fazlan var
ama napıcaz vericezz bu kilolarııı
hadi yat bakalım sende ortim bende kocamın yanına bi gidemm
beraber film izleyelim barii
tarafımdan öpüldünüzzzzzzzzzzz

ilk iki 80

son ikisi 90- 95 civarı

ayy ayşecim harika görünüyorsun
o yırtmacına kurban olim kızz
acayip bir ilerleme var yanlızz, canım yaa biz doğumdan sonra ne hallerdeymişizz :18::18::18::18:
sakın kilo alma, bak herşey çok güzel olacak inan kiiii

hele kışın, çekeceksin blazerları, trencchoatlarıı okula gideceksinn öfff miissss

70e düştüğün günü sabırsızlıkla bekliyorumm

iyi geceler kızlar
kaçamak denemez ama saat ofsayttıı
11gibi 1 şeftali ile 2 incir yedim
misafirimiz vardı

dondurma cips çekirdek yemedim, onlar onu yerken bn iksirimi içtim
hep derdim bi geceden bişiy olmaz, ama bozmak istemiyorum diyetimi

inşallah cumaya biraz eksilme görürüm

iyi geceler canımm:80::80: bişi olmaz bugünü çok hafif geçirdin zaten
canım bişi itiraf ediyimmi
ben okullar kapandığından bu yana
kahvaltımı aksam 3-4 gibi(kaçta kalkıpta kendime gelirsem)
arada 7-8 gibi bişiler yiyom
akşam yemegim en erken 9:30
en geçini hiççç yazmiyim düşün artık
ama okul acılınca
en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyo:93::93::93:

günaydın kızlar.

menümü begenmişsiniz sagolun. izlem haklısın aksam daha agır oldu ama inan doymadan kalktım sanki hiç bişi yemedim birde ramazan sonrası birden kısmama kararı aldım. hazır mide dinlenmişken çok kısmadan düzenli ilerliyeyim diye dusundum. sonrasında cok zorlanıyorum cunku veremedikce dahada cok kısmak zor geliyor. bu sadece bi deneme ama baktım boyle gitmiyor dahada sıkıcam mecbur tam diyet devam edicem. ben artık kurbana kadar hedefime varmış olmak istiyorum. sonrasındada cocuk için ne gerekliyse yapmak
bugun regl oldum yine olmadı...

aysecigim cok guzelsin cok tatlısın canım massallah. cok guzel bi fark var. inş bi 10 kilo sonraki farkıda göstereceksin bize.

offf canım sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…