ah tatlım gelmedi bi türlü açtım az önce tel yatak odası gelicek ama koltuklar yarına kaldı ,üstelik getirenler montaj bilmiyorlar bırakıp gitcekler ..kuru tahtada yatmaktan bıktımdenizicmm
cnm kolay gelsin hepsi üst üste gelmiş
umarım en kısa zmanda herşey yoluna girer cnm
sakın hırısını yemekten alma bend eöle yapıyorum ama sonunda üzülüyoruz....
bende 1 hafta tatil yaptım ama burnumdan geldi vallahi yaa
bi tafartan çamaşır yıka bir taraftan dneizlşe ilgilen
kayrayada gecicekk 2 gün sonraaa
gülay
eşyaların geldi mi cnm
g,le güle kullann...
kıyammam sana ben helal olsun napıyorum ki..o paraya değer mi,değer canım sadece ben 140 verdiğim için 251 çok geldi.. bak 250 deseler hadi neyse de bu çok oldu beeevalla ne biliyim canım dalga geçer gibi 3 aylık pakete üye olursanız 251 lira dedi iştee
inşşş. kaçamak yapmicam diyom ama tatlısızlık kötü ediyoo yavrum ya
bu arada o kadar zahmet ettin sorularıma tek tek cevap verdin hakkını helal et
bu arada shaggy ler daha az kir gösteriyor ve 3 gün süpürmesen kimse anlamıyo pırıl pırıl duruyo vallahi kuuu
haklısın canım dikkat etmek gerekiyorr
senin kuzucuklara rabbim şifalar versin inşşş. çok geçmiş olsunn
canım 10 tane yeşil zeytin 2 karbon
siyah zeytinin ki dahada düşükk
kuzucuguna maşallahh canımmm
evet kuzum kız bana naptım bende bilmiyom ama yerken bi görr
gülmekten ölürmüsün halime acırmısın bilmemm
ımmmmmmmm ımmmmmm ımmmmmmmmmm bi görr sankimm kurabiye degilll hazine sandıgı
benimki görse dicek sen karbon yapmıyonmu yine mi bozdun
gerçi ben itiraf ettim aşk olsun hem diyosun sakın bana izin verme hem git ben uyurken kurabiyeleri hüplet
çok utandım amaasagol kuşumm menüm iyiyse böyle devam ediyim accık
maşallahh arkadasımaa
aldır kuzum bin tabi sanki süslük aldık anam müzeye kaldıracaz tarihi eser diye
benimkilerde daha düne kadar kuzu kuzu yatıyolardı köselerde..
izlem sen göbek sıfır diyon ohh maşallahh canımm
basen var diyon ya kuzum
LEG MAGİC ( diger adıylada sihirli bacaklar sihirli kalçalar diye geçiyo)
fiyatıda uygun hani ben almıştım duruyo evde yakın olsak keşkem sana verirdim kuzum çok iş görüyoo
ama durumun uygunsa al bi tane hayatım inan cok dua edersin banaa
deneriz kuzum evdeki bitsin bundan alıyım bakimm:97::97:
tekrar geçmiş olsun canım yaa
hele bi kuzular iyi olsun bekliyoruz resimlerinii
hadi ben kaçıyımmmm
öldüm açlıktannn ben yemek yemeye gidiyorum dükkana
hadinn görüşürükkk
85 kiloyum. 1 ay içinde en az 5 kilo vermeliyim. metodlarınızı paylaşırmısınız lütfen. ben 3 sene önce 97 kiloydum sıkı bir diyetle iki ayda 83 e düşmüştüm bu kadar kalabildim. ama artık çok rahatsız oluyorum selülitlerim gitmiyor. bacaklarım kalın. vücudum orantılı ama göbek ve baldırlarım hoş durmuyor =2:
canım gözlerime inanamadım
son ikisi 90- 95 civarı
85 kiloyum. 1 ay içinde en az 5 kilo vermeliyim. metodlarınızı paylaşırmısınız lütfen. ben 3 sene önce 97 kiloydum sıkı bir diyetle iki ayda 83 e düşmüştüm bu kadar kalabildim. ama artık çok rahatsız oluyorum selülitlerim gitmiyor. bacaklarım kalın. vücudum orantılı ama göbek ve baldırlarım hoş durmuyor =2:
GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNN
2 günlük detoksumun sonunda 77.6 dan bu sabah 76.3 göründüüüüüüüüühemde prensesimle.
hoşgeldin ben tülin. geçmişte yazdıklarımızı oku canım. ne güzel 2 ayda 14 kg vermişsin çok hızla. neden tekrar veremiyesinki. devaammmm et bizimle..
Merhaba hoşgeldinnn
buraya devam
benim daha bir metodum olamadı maalesef bende 93lerden 83lere düştüm ama ağır aksak deva mediyor
diğer arkadaslar sana cok ayrıntıl ısyeler soyleyecketir
ayran corbası fikri çok hosuma gitti benim geçmişe biraz göz at
aslında son 20 sayfa cok iyi hep diyet ve yöntemler üzerine yazılmıs
bol bol oku bence mutlaka ordan bir sürü fikir alacaksın
pişmalıklar var mutluluklar var başarıyorum diyen var mutlaka başaracağım diyenler var
her çeşit ve renk bu topikte
GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNN
2 günlük detoksumun sonunda 77.6 dan bu sabah 76.3 göründüüüüüüüüühemde prensesimle.
ben bu haftanın birincisiyim kızlar. ilk 3 e değil birinciliğe diktim gözümü haberiniz olaaaaaa geliyorumhemde prensesli birinci olcam. bayramda birden alınca 2 kg bu hafta daha şimdiden 2400 verdim. yarına sabit kalsam yeter banaaaa...az önce 2kuru kayısımla ballı tarçınlı limonlu suyumu içtim. yeşil çayımı yaptıııımmmm..eeee hadi uyanında sizde yapın napıyııımmmm sizii seviyoreeeeee
TÜLİNCİMMMM
merhaba
tebrikler kim tutar seni
dur su ayran olayını annemle bende bir yapalım bakalım
sabah normal kahvaltı diyorsun
sonra öğlen itibariyle yatana kadar ayran çorbası
ben işe de getirebilirim diye düşündüm aslında çok çok pratik
hadi bakalım
haftasonu uygulayamam dısarıda oluruz da
p.tesi salı denemek istiyorum bende
canım gözlerime inanamadımmaşallaaaahhhh.çok çok farketmişsin. yüzün küçülmüş daha hoş olmuşsun. bu saç rengi daha çok yakışmış sana. ama elindeki kum kovan daha çoooookkkkk sende benim gibisin. ben parka giderken komşular rastlıyo oyunamı gidiyosun diye gülüşüyoruz.artık poşete koyuyorummmm
hoşgeldin ben tülin. geçmişte yazdıklarımızı oku canım. ne güzel 2 ayda 14 kg vermişsin çok hızla. neden tekrar veremiyesinki. devaammmm et bizimle..
ya burada sevgili aycan 33
gercekten masallah cok sekersin cok pozitifsin
resimlerinde cok guzel
ciddi farketmis bence de
haydi durmak yok yola devam
AVM ler bizi bekler
iyi geceler canımm:80::80: bişi olmaz bugünü çok hafif geçirdin zaten
canım bişi itiraf ediyimmi
ben okullar kapandığından bu yana
kahvaltımı aksam 3-4 gibi(kaçta kalkıpta kendime gelirsem)
arada 7-8 gibi bişiler yiyom
akşam yemegim en erken 9:30
en geçini hiççç yazmiyim düşün artık
ama okul acılınca
en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyo:93::93::93:
günaydın kızlar.
menümü begenmişsiniz sagolun. izlem haklısın aksam daha agır oldu ama inan doymadan kalktım sanki hiç bişi yemedimbirde ramazan sonrası birden kısmama kararı aldım. hazır mide dinlenmişken çok kısmadan düzenli ilerliyeyim diye dusundum. sonrasında cok zorlanıyorum cunku veremedikce dahada cok kısmak zor geliyor. bu sadece bi deneme ama baktım boyle gitmiyor dahada sıkıcam mecbur tam diyet devam edicem. ben artık kurbana kadar hedefime varmış olmak istiyorum. sonrasındada cocuk için ne gerekliyse yapmak
bugun regl oldum yine olmadı...
aysecigim cok guzelsin cok tatlısın canım massallah. cok guzel bi fark var. inş bi 10 kilo sonraki farkıda göstereceksin bize.
offf canım sıkkın.
selam kızlar, benim bayram tatili yeni bitti
ailemin yanından dün döndüm. geçmişe bakmaya fırsatım olmadı. bildiğim kadarıyla geçen cuma liste yapılmayacaktı:26::26:
umarım hepiniz iyisinizdir. çok özledim sizi
herkese selaammm
güzeell kaçamaksız enerji dolu bir gün diliyorum kızlarrr
öğle yemeğimi yiyim barimm, birazda ütü yapıcam kimse yok gene
izleeemmm ne yiycen öglene ya. ben ne yesem bulamadım senden kopya cekim dedim
kız gece gece ne ettinzaten canım tatlı istiyo mutfak çikolata gofret kurabiye kek cips dondurma daha neler nelerle doluuu biri beni tutsunnnnnn
güle güle kirlet demicem hiç kirlenmesinn inşş. mis gibi otur inşş. canımmm
eşinde cantada alır neler neler alırr sen yeter ki azim et canım benimm
emin ol kilon benim için sorun degil deselerde zayıflayınca pek hoşlarına gidiyoo
bende geçen gün benimkine alışveriş yapıyım mi dedim kii bayramdan önce neler aldımm nelerrrr
kaç çeşitt elbise zart zurt hayatta paraya acımazz ama dediki hayatım
ziyan olucaklar bak ne güzel kilo veriyosun biraz daha ver yine canın ne istiyosa alırız tabiki
bee adam hem sıkıntı yok diyoo hemde birazcık daha ver diyoo
canım benimde bağırsaklarım sorunlu.bende neleeer denedim neler. ilaçlar bile kurtaramadı beniteşekkür ederim arkadaşlar. inşallah olur ya. o kadar bıktım ki bir hafta dikkat ediyorum mesela, sanki hiç gitmiyor gibi ne bileyim ümitsiz oldum ama sabır lazım biliyorum. inşallah başarırım. istikrar gerek. bir de benim sindirim sistemimde sorun var. ırsi bir durum bağırsaklarım ağır çalışıyor bu da beni çok etkiliyor. şişkinlik bende strese sebep oluyor. daha önce sinameki çayları kullanmıştım ilk zamanalr iyileştim ama bırakınca daha kötü oldu herşey.:96:
canım yap yap.çok motive edecek senideee...ilk yazdıklarım silinmiş
tülincim yoğurt çorbanı bende yapacvağım ins
ama pazartesi salı
hatta söz yapacağım
birincimiz sensin kim tutar seni
ama çıkmışsınneyse ben bi dolanayım mutfagı bişiler bulurum.
can sıkıntımın sebebi regl olmam. bu ayada bebiş yok yani. hiç böyle yapmazdım ama bu sefer cok canım sıkıldı. bi yandan bi kaç aydaha iyi olacak birazdaha zayıflayacaksın diyorum kendime. bi yandanda işte sıkılıyor böyle canım. neyseki simdi iyiyim geçti gitti
canım benim saolasın aslına o yırtmaç pek hoş durmuyo biliom üst bacaklardan dolayı ama kasmadım sayenizde... inan hergün etek giyiyom okula bugünde elbise giydim herkes çok beğendi...
ayy ayşecim harika görünüyorsun
o yırtmacına kurban olim kızz
acayip bir ilerleme var yanlızz, canım yaa biz doğumdan sonra ne hallerdeymişizz :18::18::18::18:
sakın kilo alma, bak herşey çok güzel olacak inan kiiii
hele kışın, çekeceksin blazerları, trencchoatlarıı okula gideceksinn öfff miissss
70e düştüğün günü sabırsızlıkla bekliyorumm
canım kalkınca mutlaka bişiler ye az da olsa... bu yıla kadar 1-2 den önce kahvaltı yapmazdım su içmezdim ve böyleyim hatamız zaten bu....iyi geceler canımm:80::80: bişi olmaz bugünü çok hafif geçirdin zaten
canım bişi itiraf ediyimmi
ben okullar kapandığından bu yana
kahvaltımı aksam 3-4 gibi(kaçta kalkıpta kendime gelirsem)
arada 7-8 gibi bişiler yiyom
akşam yemegim en erken 9:30
en geçini hiççç yazmiyim düşün artık
ama okul acılınca
en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyo:93::93::93:
ayşecim maşallah canım sana
zekiyecim canımm bebek olayını lütfen stres yapma psikolojin bozulur rahat ol.... allahım doğru zamanda nasip etsin inşallah....günaydın kızlar.
menümü begenmişsiniz sagolun. izlem haklısın aksam daha agır oldu ama inan doymadan kalktım sanki hiç bişi yemedimbirde ramazan sonrası birden kısmama kararı aldım. hazır mide dinlenmişken çok kısmadan düzenli ilerliyeyim diye dusundum. sonrasında cok zorlanıyorum cunku veremedikce dahada cok kısmak zor geliyor. bu sadece bi deneme ama baktım boyle gitmiyor dahada sıkıcam mecbur tam diyet devam edicem. ben artık kurbana kadar hedefime varmış olmak istiyorum. sonrasındada cocuk için ne gerekliyse yapmak
bugun regl oldum yine olmadı...
aysecigim cok guzelsin cok tatlısın canım massallah. cok guzel bi fark var. inş bi 10 kilo sonraki farkıda göstereceksin bize.
offf canım sıkkın.
hepimiz aynı durumdayız canım burdan ayrılma yeter gerisi kendiliğinden er geç geliyor... hoşgeldin aramıza...85 kiloyum. 1 ay içinde en az 5 kilo vermeliyim. metodlarınızı paylaşırmısınız lütfen. ben 3 sene önce 97 kiloydum sıkı bir diyetle iki ayda 83 e düşmüştüm bu kadar kalabildim. ama artık çok rahatsız oluyorum selülitlerim gitmiyor. bacaklarım kalın. vücudum orantılı ama göbek ve baldırlarım hoş durmuyor =2:
son cümleni çok beğendimmmmmmmmmmMerhaba hoşgeldinnn
buraya devam
benim daha bir metodum olamadı maalesef bende 93lerden 83lere düştüm ama ağır aksak deva mediyor
diğer arkadaslar sana cok ayrıntıl ısyeler soyleyecketir
ayran corbası fikri çok hosuma gitti benim geçmişe biraz göz at
aslında son 20 sayfa cok iyi hep diyet ve yöntemler üzerine yazılmıs
bol bol oku bence mutlaka ordan bir sürü fikir alacaksın
pişmalıklar var mutluluklar var başarıyorum diyen var mutlaka başaracağım diyenler var
her çeşit ve renk bu topikte
canım zaten tatili kızım yaptı biz bakıcı modundaydık ama değdi kızm çok şey öğrendi ve eğlendi....GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNN
ben bu haftanın birincisiyim kızlar. ilk 3 e değil birinciliğe diktim gözümü haberiniz olaaaaaa geliyorumhemde prensesli birinci olcam. bayramda birden alınca 2 kg bu hafta daha şimdiden 2400 verdim. yarına sabit kalsam yeter banaaaa...az önce 2kuru kayısımla ballı tarçınlı limonlu suyumu içtim. yeşil çayımı yaptıııımmmm..eeee hadi uyanında sizde yapın napıyııımmmm sizii seviyoreeeeee
canım gözlerime inanamadımmaşallaaaahhhh.çok çok farketmişsin. yüzün küçülmüş daha hoş olmuşsun. bu saç rengi daha çok yakışmış sana. ama elindeki kum kovan daha çoooookkkkk sende benim gibisin. ben parka giderken komşular rastlıyo oyunamı gidiyosun diye gülüşüyoruz.artık poşete koyuyorummmm
inşalahhhhh ne güzel şeyler söylemişsinnnnnya burada sevgili aycan 33
gercekten masallah cok sekersin cok pozitifsin
resimlerinde cok guzel
ciddi farketmis bence de
haydi durmak yok yola devam
AVM ler bizi bekler
ama çıkmışsınneyse ben bi dolanayım mutfagı bişiler bulurum.
can sıkıntımın sebebi regl olmam. bu ayada bebiş yok yani. hiç böyle yapmazdım ama bu sefer cok canım sıkıldı. bi yandan bi kaç aydaha iyi olacak birazdaha zayıflayacaksın diyorum kendime. bi yandanda işte sıkılıyor böyle canım. neyseki simdi iyiyim geçti gitti
canım daha öncedende yapmışsın zaten diyet bilirsin ki diyete başladığın ilk ay hızlı kilo verirsin. kişinin kilosu ne kadar fazlaysa kilo vermeside o kadar çok olur bunu ender saraçta söylüyor gürkan kubilayda. fazla suydu ödemdi derken vücut hafifliyor. ama 1 aydan sonra asıl iş başlıyor yağlar gram gram gidiyor sporla desteklenmezse tabi. ben bunu deneyip gördüm . ramazanda spor yapmadım ve kilo vermem çok çok az oldu. ama bu bayramdan sonraki hafta da hem spor hem diyet kilo olarak tartılmadım ama azcık da olsa inceldiğimi kendim farkediyorum. kişi kendini kilo aldıran şey neyse onu kesmeli ben tv karşısında akşamdan sonra elimden çekirdekti, cipsti, ekmek arası bişeylerdi eksik olmazdı gece yatana kadar. artık yoklar hayatımda bu alışkanlıktan vazgeçmek hiç kolay olmadı ama adı üstünde alışkanlık zamanla yememeye de alışıyor insan. diyet listelerine uyabiliyorsan kendine uyan bir diyet listesi dene.uyamıyorsan ara öğünlerinde meyve ye yada yoğurt ye. akşam yemekelrinde sebze ye 5 yk. öğlenleri haşlama tavuk ye sabah kahvaltını sağlam yap. ben diyete bu şekilde bir listeyle başladım ve ilk ay 5-6 kilo falan verdim (ramazanla beraber)şimdi midem mi küçüldü nedir bişey yiyemiyorum doğru dürüst. ama herzaman sabah kahvaltılarımı sağlam yapıyorum. kolay gelsin cnm çok uzun oldu kusura bakma:))
canım benimde bağırsaklarım sorunlu.bende neleeer denedim neler. ilaçlar bile kurtaramadı benibağırsak tembelliği var bendede. şimdi keten tohumu denemeyi düşünüyorum. 2 yk yoğurda karıştırıp sabah aç karna yiycem bakalım.sende dene istersennn
hepimiz aynı durumdayız canım burdan ayrılma yeter gerisi kendiliğinden er geç geliyor... hoşgeldin aramıza...
Onuda denedim tülin. Sinameki denedim kayısı denedim mateli çay da denedim neler neler. Çok titiz bir yaşam tarzı gerektiriyor bu bağırsak çok önemli bir şey farkındayım. Benim aslında sulu tüketen az yiyen spor yapan bir insan olmam gerekiyordu. Bilsen bazen çok sancı yapıyor strese sokuyor insanı daha Allah izin verirse önümüzde ömrümüz var bu yaştan başladım ya sindirim problemlerine. Önerin için teşekkür ederim bu arada.. :97::96:
neden turşuyu denemıyorsunu gıdın bim den şu ınce süs bıberlerınden alın suyunu salataya dökun bıberıde yıyın bakın bakalım sonra noluyor ....cıkarken bıraz yanıyo tabı ama hıc önemlı degıl tv dede ızlemıstım acı bıber cok faydalı cıkarken yanmasıda sorun degıl demişlerdı doktorlar......ben de kayısı vs hep yerım ama biberden baskası pek fayda etmez......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?