80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç denemedim gerçekten. Acı biber fikrini deneyeceğim. Teşekkür ederim cornella.

onlar hepimizin derdi canım ilk defa bu kadar karalıyım er geç hayallerime kavuşacağım...

kız aycan sen ne güzel bir hatunsun öyle. bin kere maşallah yüzün bebek gibi.valla cok beğendim seni. iyide kilo vermişsin bi 10-15 kilo daha versen tam bir afet olcan yani.tü tü tü tü maşallah

Kızlar merhaba,
uzun zamandır giremiyordum siteye çok yoğundum sayfalar çok ilerlemiş. nasıl okuyacağım bilmiyorum doğrusu. işler çok yoğun bu ara evde de vakit bulamıyorum bakmaya. hepinizi çok özledim nasılsınız kilolar gittimi kaldımı noldu ? ben 87 oldum yine anlamadım gitti. kaçamakta çok yapmadım ama sanırım stresten şiştim kendimi patlayacak gibi hissediyorum. iksirimiz 1 ya da 1,5 lt suya 3-4 yeşil çay atıp 3 dak dinlendirip 1 limon sıkıp akşama kadar bitiriyorduk değil mi?
off ya göya 1 ekime kadar 75 olurum diyodum ama nerdeee.... nişan resimlerinde tombul elti olarak gözükecem yaaa...

kız aycan sen ne güzel bir hatunsun öyle. bin kere maşallah yüzün bebek gibi.valla cok beğendim seni. iyide kilo vermişsin bi 10-15 kilo daha versen tam bir afet olcan yani.tü tü tü tü maşallah

canım çok küçük fotolar nasıl gördün yüzümüüüü çok saol inşallah en az 20 kilo gitcekkk daha....

dünkü menüm

sabah 2 bardak su--2 tane sosis

ara 1 muz

öğlen 1 neskafe---2 hurma----1 muz

ara 1 şeftali

akşam 3 orta boy dolma---1 kase cacık----3 dilim kavun

ara biraz üzüm---1 şeftali

canım çok küçük fotolar nasıl gördün yüzümüüüü çok saol inşallah en az 20 kilo gitcekkk daha....

önceki fotoğraflarındaki 3. fotoğrafında yüzün çok net ordan gördüm.son fotoğraflar gerçekten küçük pek anlaşılmıyor büyük koyarsan inceliycem seni bacıııııııımm

geçen sene diyetisyene gitmiştim bana 1400 kalorilik bir liste vermişti bulursam paylaşcam sizinle kızlar ve de uygulayacam tabiii.. haftada 1-1.5 kilo verdiriyordu

geçen sene diyetisyene gitmiştim bana 1400 kalorilik bir liste vermişti bulursam paylaşcam sizinle kızlar ve de uygulayacam tabiii.. haftada 1-1.5 kilo verdiriyordu
benimkide 1600 kalorilik idi aslında sen bulsan da bi baksak olur....

bu arada arkadaşlar doğru söylüyor aycan maaşallah güzel hatunsun. zayıfla lütfen yüzün bebek gibi. herkes görsün komple mükkemmel olursun.:90:

teşekkür ederim canım inşallah hedefim bu zaten.....

ama ben o kızı yerim yerim yutarımmm maşallah kızıma, onlar bizim arkadaşlarmız artık büyüyorlar yahuu
bebekle ttail zor olmadı mı tatlım, uyku saatleri filan nasıl oldu
eğlenebildiniz mii :26::26::26:

aferin kız sana, koca koca çuval gibi kıyafetlere hapsolmamışsın
çok da güzel görünüyorsun, tabiki fazlalık var ama hiç göze batmıyor
kendine güvenen bir anne görüyorum her karede
gerçekten çok samimi söylüyorum tatlım...

hadi bakalımm bekliyoruzz... :82::82::82::82::82::82:

cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk kötü başım agrıyo
çıldırmak üzereyimmm
utanmasam bagıra bagıra ağlicammmmm:84::84::84::84:

bölük börçük geçmişi okuyabildikten sonra aklımda kalanları yazıyorum kuzudan zaman olmadığı için kusura bakmayın canlarım

öncelikle aycancım maşallah çok farketmiş inş bi an önce istediin kilolara ulaşırsın bu halin de çok tatlı; bebek yüzlü olman saçının rengi ve özellikle de bakımlılığın kilolarını maskeliyor ah keşke ben de bakımlı olabilsem yaf.. neyse izlemi takip ediyom inş ondan bana da bulaşır

adın geçmişken izlemciğim elbisen takıların çok hoş.. takipçinim.. vallahi bravo kuu.. bir de bakım ürünlerinde norveç ve isveç ürünlerini kullanmamızı ve de pahalı ürünlere boşuna para saçmamızın anlamsız olduğunu bir de neutrogenayı okulun kozmetik bölümünde tavsiye ediyorlardı aklında bulunsun canım geçen bende greyfurtlu peeling aldım arada yapıyorum gerçi peeling cildin çizilmesiye sebep oluyor diye pek önermiyorlardı ama ben hafifçe masaj yapıyom yüzüme bir de en az spf (güneş koruma faktörü)15 içren gündüz kremi kullanıyorum aynı markanın..belki bunlarda sizin işinize yarar bir de senin yazıları görünce bende bugün e vitamini ampulü kırıp yüzüme sürdüm kendi için bişeler yapmak mutlu ediyor insanı.. çok tşkler izlemcimmmm.... kotona da uğrayacağm inş

tülinim nilgünüm filizim(juu) ve yine izlemim annem için söylediklerinize tşkler gitmeden ara öğün kavramına alıştırabilirsem çok iyi olacak inşşş.. bi de kflex bal süt benm tatlı isteğini azaltmıştı ona da yedircem..

tülin kilo vermene çok sevindim tebrikler canım

ah canım ya ben sulu az ve sporlu dönemlerimdede aynıyım. bu sindirim bizdeyken hiçbişey olmaz bizdeennnn sindirim olarak yaniii
evet şekerim nerelerdesinnnn.. bayramda hep kilo aldık canım ama bu hafta başladık hepimiz.sende devam bizimle yine dimi. iksirde tam dediğin gibi canım. ben içine karanfil ve kabuk tarçında atıyorummmm

canım sabah hiç bişey yok.muz biliyosun kalorisini. neden meyveye yüklendin bu kadar???keşke 2 dolma öğle - 1 dolma akşam yeseydin canım.

ben kıyafetlerine daha çok baktım canımmm maşallah çeşit çeşit giyip çıkarmışsın.ooohhh sefan olsun çokda yakışmış. fıstıgını öp yerime maşallah pek tatlıııı
çıldırmak üzereyimmm
geçmiş olsun canım. şakaklarına masaj yap bolca.yada bi ağrı kesici al bence
canım teşekkür ederim. yarınada böyle olsam keşke.ama bugun kaçamak yaptım ecccüüükkkk

bugunkü menüm

sabah: 2 kuru kayısı - 2 dilim kadar tandır ekmeği / yarım tavada yumurta / domates / salatalık / penir / 1 kupa çay

13:00 2 kepçe çorba--------bugun az sulu ve bol taze nane maydonozla yaptım

16:00 2 kepçe çorba / 2 çatal sade makarna

18:15 : 2 kepçe çorba / 2 küçük köfte

18:45 oğlum puding istemişti kek üzerine döktüm. ondan 2 kibrit kutusu kadar yedim.

20:30 gibi son kepçemi yiycem

1 kupa ballı tarçınlı limonlu su

1 kupa ıhlamur

1,5 lt iksir

1,5 lt yakın su

bugun wc den çıkamadım amaaaa iç iç iç

olsun bacım yine de iyi bence inşallah birinci olursun..
bu arada unutmadan lionesse hoşgeldin ben özlem umarm istediğin kilolara inersin bir de sinameki 11 günden fazla kullanmak sakıncalı bu yüzden diyet çaylarında bulunması da iyi bir şey değil..
kabızlık için diyetisyen bana kuru kayısı ve inciri rondoda çekip öğütülmüş keten tohumu ve hatırlarsam çörek otunu karıştırıp streçe sarıp buzluğa koy hergün sabah bir dilim kes ye demişti tatlı ihtiyacı için de iyi olur fakat keten tohumunu gebeler emzirenler yememli ve de öğütüldükten sonra uzunsüre beklemeden tüketilmeli ben yaptım ama yemedim tembellikten zaten diyetisyene giden para daboşa gitmişti diyetteyim diye daha da çok yemiştim..

izlemcim tatil çocukla tabiki farklı normalde benim cadı 11 den önce asla uyumaz veya dahasıııı amaaaa tatilde haşama kadar havuzda ve bi de başında kolluk taktırmadı bizde yanından ayrılamadık birde hiç türk yoktu yani konuşup pynayabileceği... akşam da 9 da uyuklamaya başladı tabi 10 a kadar zor oyaladık ve kucağımızda dalıyordu artıkkkk ve biz 10:30 da odada....

evet artık öle bol bol kıyafet almıyorum daha modern daha cici şeyler baktım bu sefer hep.. dahası da gelecek izlemcim 29 yaşına kadar annem gibi giyindim her ne kadar zevkli olduğumu düşünsemde vücudum buna izin vermedi ama artık bu böyle dewam etmeyecek senden de öğreneceğimiz çok şey var tabikiiii

kolye takmam ama tam küpe ve bilezik hastasıyım kotona da uğradım tatilden önce 3 tane almıştım küpe...
yanii izlem artık kendime zaman ayırmaya başladım kendim için ve tabiki cücük cadım için...
canım çok teşekkürler ama kilo işte ne bebek yüzü kalıyor ne güzellik... kilolu olunca gözler yumulup gidiyor kayboluyor gıdı çıkıyooo ayyy bir gün kızımı ayağımda sallarken aynadaki yandan görüntümden tiksinmiş ve bu iş böyle gitmez demiştim....
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun birde eşimle 4 yılı bitirmemize rağmen ilk defa tatile çıkabildik ondan da çok özendim ....
çıldırmak üzereyimmm
sewdammmmmm bişi dicem hevesini kırmasın ama karbondaki şeker ve enerji olmayınca baş ağrısı normal gibi geliyo gel eski düzeninde dewam et bence yinede sen bilirsin herşeyden ye ama az az ye ... sağlık daha önemli değilmi gülüm.....

çıldırmak üzereyimmm

canım geçmiş olsun. dayanamıycak durumdaysan bi agrı kesici al.
birde karbona devam ediyormusun ondanda olabilir bu agrı. ben yaparken kafamın arkasında hafif agrı olmustu. bigün birden bi kasıldıki agladım korkumdan. o dönem hem temizlik hem karbon yapıyordum ondan oldu sanırım. normal zamnlarda cok yasamadım ama. eger agrı kesici işe yaramazsa bi hobby al ye karbonu 9 falan ben oyle yapmıştım ve rahatlamıştım.

tülin ve aysecim cok sagolun desteginiz için. takmıyordum hala da takmıyorum diyorum ama içten içten bişeyler gidiyor benden. dün hesapladımda 1 yıl olmus kızlar ben normal muayeneden gectim bi sorun cıkmadı cok sukur. ancak farklı muayenelrdende gecmem geriyor artık. işin kötüsü doktor sıkıntısı. karsıma gecipte beni bilgilendiren konusan bi doktor lazım bana ama nerde. özel hastanede bile ben cıkmadan baska hastanın içerde oldunu biliyorum. neyse konumuzla alakalı degil bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…