Aaaa benim rakibemi kaçırıyorlarrrrrr.. olsun tatlım git bak 2 güncük değişiklik olur sana da hem yazlık yer temiz hava iştahın açılır bol bol yersin bende seni geçerim,git sen gitttttkaydirigubbakcemile3ben gidiyorum tamm mı............:dilcikar:çok bozuğum tamam mı ........:dilcikar:kaynanamlar beni yazlığa götürüyo 2 gün kalcakmışım orda sinirim bozuk tamam mı .................:dilcikar:
ya ben delircem kızlar 2 gün orda naparım ben ufff size haber veriyim dedim 2 gün yokum gari öpüyorum herkesi hepinizi:çok üzgünüm::a015:
bakin bakalim nasil olmusummm
birinci ve ikinci fotoda 1-2 kg fark var sadece ama belli olmuyor
beyaz pantolon sisman mi göstermis bi bakin
Merhaba ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sizin aranızda motive olarak başarabileceğime inanıyorum. 16 yaşında 177 boyunda 82-82,5 kiloyum. İdeal kilom 65 ama ben 60 olursam çok mutlu olacağım gerçekten. Yeni sene başlayana kadar (eylül ayı) kilolarımdan kurtulursam mükemmel olur. Yaz da geliyor zaten:Saruboceq: İnşallah bu kez başarırım.
Canım inşallah Allah gönlüne göre,zamanında,sağlıkla verir sana ve isteyen tüm arkadaşlara.. valla benimde karnımda bişeyler oluyordu gebeliğimin ilk günlerinde kramp gibi,iğne gibi hayırlısı olsun canım,hbr ver bize!bazen de göbişime iğne batırıp çekiyolar sanki... noluyo bana kızlar yaa... bebeiş varsa da ok.. olsun sevinirim ama allahım düşmesin bu sefer yaaa :Saruboceq: varsa bebiş rabbim korusun kucağıma almayı nasip etsin imş.. sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü evlar rabbim herkese nasip etsin... özellikle de dualarımda flatliners ve baharnaz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Canım zaten şu fotolarda olmasa ne kilo aldığımızı farkedecez ne de eskiden zayıf olduğumuzu iyi ki varlarrr :) Ben eski resimlerime bakıp kendimi kıskanıyorum yaaa manyakmıyım neyim (balayı resimlerimize bakıyorum mesela kendimi kocamın yanındaki güzel kadın olarak görüyorum ve şimdiki halime bakıp o kadını kıskanıyorum,yok iyi değilim ben! :) Sende süpermişsin canım ama sende bu irade varken bu yaz sonunda hedefinde olursun mutlaka ,zaten sonra da bebiş derken o küçük dediğin göğüsler noluyo bi gör bakalım..evet kızlar, yeni fotoları da ekleyeyim.
1. fotoda 65, 2. fotoda 58kg'yim. Hırslandım iyice valla, inicem 58'e.
Canım benim saol senin düğününde zayıf olmalıyım ondan gaza geldim..:) (bir de esk de olursa uçarak gelirim! )handeryam süpersin cok belli olmus yaaa mujuks
Nidam dün seni silerken çok üzülerek sildim nasıl azimliydin,haftanın istikrarlısı falandın yani hergün düzenli girip sohbet ederdin ama şimdilerde hiççç uğramıyorsun (zaten uğramayan herkes bilinki kilo alıp geri dönüyor ) evine hoşgeldin canım,bu sefer yarı yolda inmek yok ama..gunaydın arkadaslar su son ıkı hafta kabus gıbı gunler gecırdım.oyuzden pek gıremedım..ve ustune ustunluk kılo almısım83.70 gr olmusum malesef 1.70 gr almısım kendımden utanıyorum..ama aradakı farkı kısa surede kapatıcam buna emın olabılırsınız..burdayım artık..
inş. düzelir cnmm... olsun allahtan alt katımda var da girebiliyorum arada... evden kovmadıkları sürece girebilirim sanıyorum... kaydirigubbakcemile3 ama bugünlerde idare edin beni kızlar... günde 1 kere girebildiğim günler olabilir... belki de evde olmazlarsa giremem.. kusuruma bakmayın emi?
listeden de çıkarmayın beni zemuszemus opuyorumnanaktan
aylincim sanırım boyun uzun hiç göstermiyorsun kilonu sarı bluz daha güzel olmuş bence
beyaz pantolonda yakışmış canım
handeryacım ellerine sağlık
fleks rakibem nerdesin nasıl gidiyor
HANDERYA ELLERİNE SAGLIK CANIM TEŞEKKÜRLER YİNE UGRAŞTIN BİZİM İCİN
LAVİTA nasılsın canım
neyse kimsecikler yokk.. ben size bayaa biriktirdim bakınnn :)))
gelişim belli ama ben geldiğimde muhabbet etcek birileri olsa süper olcakk..
hııı bu arada lavitacım çok sevindim geri gelişine.. gerçi gitmedin zaten de pek katılamıyodun yaa.. umarım hep burda olursun.. ilk arkadaşlarımdansın.. bizi bırakmaa :1hug:
ben çıkıyorum kızlar.. belim kopuyoo.. yatıyım birazcık.. iyi günler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?