80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tskler kızlar güle güle zayıflaya zayıflaya kullanalım...kaydirigubbakcemile3 artık en azından yeni arkadaşlar bocalamaz,herşey kurallarda açık ona uysunlar yeter!

Aaaa benim rakibemi kaçırıyorlarrrrrr.. olsun tatlım git bak 2 güncük değişiklik olur sana da hem yazlık yer temiz hava iştahın açılır bol bol yersin bende seni geçerim,git sen gitttttkaydirigubbakcemile3
bakin bakalim nasil olmusummm
birinci ve ikinci fotoda 1-2 kg fark var sadece ama belli olmuyor

beyaz pantolon sisman mi göstermis bi bakin

Aylincim beyaz pantolon aksine zayıf göstermiş sanki.. siyah-beyaz olan kıyafet de zayıf göstermiş canım (ya sende şu 86 kilonu nereye saklıyosun şaşıyorum hala)

Aramıza hoşgeldin canım..

valla bende bilmiyorum nereye sakliyorum :))

Canım inşallah Allah gönlüne göre,zamanında,sağlıkla verir sana ve isteyen tüm arkadaşlara.. valla benimde karnımda bişeyler oluyordu gebeliğimin ilk günlerinde kramp gibi,iğne gibi hayırlısı olsun canım,hbr ver bize!
evet kızlar, yeni fotoları da ekleyeyim.
1. fotoda 65, 2. fotoda 58kg'yim. Hırslandım iyice valla, inicem 58'e.
Canım zaten şu fotolarda olmasa ne kilo aldığımızı farkedecez ne de eskiden zayıf olduğumuzu iyi ki varlarrr :) Ben eski resimlerime bakıp kendimi kıskanıyorum yaaa manyakmıyım neyim (balayı resimlerimize bakıyorum mesela kendimi kocamın yanındaki güzel kadın olarak görüyorum ve şimdiki halime bakıp o kadını kıskanıyorum,yok iyi değilim ben! :) Sende süpermişsin canım ama sende bu irade varken bu yaz sonunda hedefinde olursun mutlaka ,zaten sonra da bebiş derken o küçük dediğin göğüsler noluyo bi gör bakalım..
handeryam süpersin cok belli olmus yaaa mujuks
Canım benim saol senin düğününde zayıf olmalıyım ondan gaza geldim..:) (bir de esk de olursa uçarak gelirim! )
Nidam dün seni silerken çok üzülerek sildim nasıl azimliydin,haftanın istikrarlısı falandın yani hergün düzenli girip sohbet ederdin ama şimdilerde hiççç uğramıyorsun (zaten uğramayan herkes bilinki kilo alıp geri dönüyor ) evine hoşgeldin canım,bu sefer yarı yolda inmek yok ama..

Sence ben seni silermiyim yaaaaa!

Son düzenleme:
aylincim sanırım boyun uzun hiç göstermiyorsun kilonu sarı bluz daha güzel olmuş bence
beyaz pantolonda yakışmış canım
handeryacım ellerine sağlık
fleks rakibem nerdesin nasıl gidiyor

handeryacımm kurallar süperrr olmuşş bende tam böyle yapmak istiyordum ama bilmdeğim için kalıyorduuu sağoll canımm

aylincim sanırım boyun uzun hiç göstermiyorsun kilonu sarı bluz daha güzel olmuş bence
beyaz pantolonda yakışmış canım
handeryacım ellerine sağlık
fleks rakibem nerdesin nasıl gidiyor

tsk ederimm mucuxx
beyazi giyemicem yumurta patladi kaydirigubbakcemile3
siyahla sariyi giydimzemuszemus

mujuk sende benim icin özelsin canim mujuk mujukşakkıdı

kızlaarr geçmişi okuyamadan çıkmak zorundayımm.. sabah elayın olayı bende de yaşanıyo aynen... eşim aradı şimdi... kayınvalidemler aramış.. eşimin köyünde yarın hıdrellez için mevlüt,yemek varmış.. oraya gidicekmişiz... birazdan çıkıcaz.. yarın akşam döneriz ama pazartesi girebilirim ancak...

kendinize iyi bakın... iyi haftasonları... öpüldünüz...

benim hayatımda neler değişiyoo siz daha uğramamışınz bile buraya kızlar hee :1closedeyes:

yazdığım gibi köye fln gidemiyoruz.. eşim eve geç kalınca aradım kaza yapmışş.. allaha şükür kendinde bişey yok.. olayın ayrıntılarını tam bilemiyorum ortam karışık konuşamıyorum dedi.. ama önden arkadan çarpmışlar... suç karşı taraftaymış... neyse burdayım yani...

ama malum net yok arada burdan girebilirim.. idare edin arkadaşlar kusuruma bakmayın nolur Çok üzgünüm çoook

Selam kizlar benide araniza alin tekrardan.Tekrar diyorum cunku daha once yaziyordum sonra kilo veremeyince cok moralim bozulmustu bu arada Turkiyeye gittim ve 1 ayda 4 kilo aldim dondugumde 88 kiloydum ama kendi cabamla sadece yemeklerimi az yiyerek 4 kilo verdigimi gorunce burda spor salonuna yazildim.duzenli olarak her gun gidiyorum yaklasik 1.5 saat kaliyorum.Ikizlerim var benim henuz 1 yasindalar daha dogrusu 4 haziranda 1 olucaklar ve tek basina bakiyorum oglanlar 4 gundur hastayadi cok gidemedim spora ama bu haftada vermisim bir sekilde 84 kilo ile basladim simdi 82 kiloyum iki haftada ancak bu kadar verdim.hedefim 55 kilo olmak umarim basaririm esimde benle birlikte zayiflamay calisiyor.Hayatim boyunca hep zayiftim ben ikizlere hamile kalinca yaklasik 40 kilo aldim. sanirim.93 kiloyla doguma girdim ciktigimda 78 kiloydum ama saolsun annem yaptigi yemeklerle kilo almaya devam ettim.
1- haftamda 1.400 gr verdim
2-haftamda ise 900 gr verdim.

Simdi kurallara bakiyordum ben genelde cumartesi gunleri tartiliyordum ama bunu cuma gunune kaydiricam.birde Amerikada yasiyorum ve 8 saat sizden geriyiz.Ustelik sadece aksamlari nete girebiliyorum esim eve gelince buda sizin saatinizle gece 1 oluyor.uf ya nasil bildiricem ben kilomu evde net yok cok nadir enim bilgisayar komsulardan cekiyor ama oda sans eseri ama esimin biligisayrnda tam cekiyor zaten evde net olsa da kucuk canavarlardan vkit bulamiyorum.

Ben sabahlari genelde slim fast diye bir icicek iciyorum sfir yagli sute bir olcek katiyorum tadi cikolata gibi boylece hem tatli istahimi gideriyor hemde beni bir sure tok tutuyor.oglen yemeginden once biraz meyve yiyorum.
oglende kalorisi az olan bir yemek yiyorum
arda gene meyve yada yogurt
Aksam yemegim az kalorili vede kesinlikle 6 dan sonra yemiyorum
aksamlari spora gidiyorum yaklasik 1.5 saat bir programa yazildim bana gunluk yapmam gereken seyleri soylediler birde aletlere calsiyorum ozellikle kol karin ve bacak
Birde hafta da Zumba diye latin danslari esliginde 55 dakika grupla dans ediyorum cok zevlik ve yaklasik 720 kalori birden gidiyor.Ccouklar hasta olmadan once sabahlari cocuklari oranin ucretsiz kresine birakip zumba yapiyordum aksamda spora gdiiyrodum ilk ama gecen hafta olmadi.

merhaba
bendeniz 81 kiloyu gördükten sonra,burada zayıflayanların
azimlrini ve verdikleri kiloları görünce ,ben neden yapamayayım dedim kendime..ve 1 mayıs günü zayıflamak için yemin ettim ...kilomu halimi kabullenmek yok dedim..fakat bu kadar süre içinde sadece gramla kilo verdiğimi gördüğümde moralim bozuldu..tartıda çok az vermiş görünürken,beden ölçümde küçülmeler oldu bu süre içinde.ama anlamıyorum.
ölçümdeki incelme niye tartıya yansımıyor..
ya birde flora zayıflama çayını öğrendim..15 günde 5 kilo çok değilmi..gerçekten fayda ediyormu merak ediyorum..ayrıca içindeki püren otunun diğer adı funda değilmi..

rüzgarım hoşgeldin aramıza... zayıflama çaban güzell.. hem şu kilo bildirimi konusunda da sorun olmaz... saat konusu problem değil zaten arkadaşımız listeyi gece 3 den sonra yapabiliyo.. senin türkiye saatiyle 1 de bildirim yapman sorun olmaz sanırım... yeterki sık sık girmeye çalış.. bide cuma günleri saat kaç olursa olsun bildirmeye çalışş.. yani kaç olursa olsun derken çok da geç olmadan.. liste yapılmadan yani :)))
ayrıca yavrularına sağlıklı ömürler diliyorum :)) tekrar hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…