80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha önce hiç diyet yapmadım kızlar aşırıda kilo aldım 82 kiloyum 179cm boyundayım 12 kilo fazlam var inşallah sizinle birlikte zayıflamayı başarırım:18:

Hoşgeldin tatlım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kilolarını verirsin. Su tüketmeyi ve spor yapmayı ihmal etme. Bende seninle yakınım. 1.74 boyundayım 83 kiloyum şu anda. 85 idim.:96:

derya tartılamayanlar var amaa
geçen haftaa bende en son listeye göre bildirim yaptım:26::26::26::26:

Herkes geçen hafta yazdı bildirimini yaparken, o yüzden kafam karıştı benimde :44::44:
Madem öyle son listeyi baz alırım ben de kim ne yazmış olursa olsun..
O zaman benim de bildirimi değiştirmem gerekir.Yeni bildirim;

Başlangıç 87
2 hafta önce 74.5
Bu hafta 73.8
Giden 700 gr
Toplamda giden 13.2
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77

SABAH: 1 tane domates,biraz peynir,1 bardak süt

ÖĞLEN:ızgara tavuk,salata ve 1 kutu zero

AKŞAM: ızgara köfte,bi tabak roka,semizotlu yoğurt,2 bardak şekersiz limonata,salata

ARA: 2-3 kaşık krem peynir

GECE: (23:30) gibi: 1 kadeh içki (ne içicemi yazıyım ki ama merak etmeyin karbona uyuyo)
bol roka,semizotlu sarımsaklı yogurt,bir parça ızgara tavuk, 2-3 çatal acılı ezme .........

karbon yaparken saatin pek önemi yok o yüzden ben hemen hemen her gece yiyorum
ama diğer diyetlerde böyle degill yanlış örnek olmıyım sakın bu saatte yimeyinnn kuuuuuuuu

kızlarrr yarın ağırtoplar geliyor ( kayınvalidem kayınpederim)
tatlı olarak sadraazam lokumu yaptım :82: tabiki yemiycem. biraz önce kayınvalidemle konuştum yaprak sarıyormuş ben çok seviyorum diye sağolsun.
tabii benim diyette olduğumu bilmiyor. yarın akşamki menüm şimdiden hazır oldu yani 5-6 tane yaprak sarma yarn akşamki menümdür kızlar:)))

bu akşam da yarım kutu ton balığı ve karpuz yedim. akşam alışverişe çıkınca da zeytin alırken 2 tane zeytin yedim durduk yere yaa
kızlar p.tesi günü uyum haftası okul başlıyor artık miniklerim ağlaya ağlaya gelecekler:))) 7.30 iş başı hadi hayırlısı

akıllı kadının hali başkaaa bende kara kara düşünüyom bu kız nasıl çıkıcak bu işin içinden diye
nasıl çözücez bu işi diye:26: tamam canım o zaman yani son kararrr
EN SON LİSTEYİ BAZ ALIYORUZ BİLDİRİM YAPARKEN ..............
valla hakkını nasıl ödicez hiç bilmiyomm
elin kolun dert görmesin, sırtın yere gelmesinn inşşşşş.

ögretmenmisin sende cnmm ?
ilkokul ögretmenisin sanırım kolay gelsinnn

akşama sarmanın yanında bol salata yee
yogurt veya ayrann degil bol salata

diyetisyen bütün kan tahlillerimi yaptı bir sağlık sorunum yok.bende kabızlık var ve metabolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi bu yüzden yavaş kilo veriyormuşum.neyse listeye gelelim.
SABAH
_7 de uyanıp 1 kuru kayısı ve 1 çay kaşığı keten tohumu 1 bardak ılık suyla içilecek.

_45 dakika yürüyüş

KAHVALTI
_ 1 bardak su
_2 ince dilim cavdar ekmeği (değişim listesi-- veya yarım simit--veya yarım yufka)
_1 dilim az yağlı peynir (değişim listesi---veya 1 yumurta-- veya 1 avuç lor peyniri--veya 1 tatlı kaşığı krem peynir)
_5 adet zeytin (değişim listesi--veya 3 adet ceviz--veya 5 adet badem---veya 1 tatlı kaşığı bal yada reçel)
_yeşillikler domates salatalık (sınırsız)
_açık şekersiz çay

ARA SAAT 10:30 da
_ 1 adet meyve

SAAT 11.00 da
_yarım bardak az yağlı süt (değişim listesi--veya 2 kaşık yoğurttan yapılmış 1 bardak ayran)

ÖĞLEN 12.30
_1 bardk su
_6 yemek kaşığı sebze yemeği
_3 kaşık az yağlı yoğurt
_2 dilim cavdar ekmeği (değişim listesi--veya 2 kepce çorba)

ARA 15.30
_1 meyva

SAAT 17.00
_1 çay bardağı yoğurt

AKŞAM 19:00
_1 bardak su
_3 ızgara köfte (değişim listesi--veya 2yumurtalı menemen--veya yarım tavuk göğsü--veya 8 kaşık baklagil--veya 1orta boy balık--veya 1 küçük kutu ton balığı
_bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
_1 dilim ekmek
_3 kaşık yoğurt

ARA
_1 meyve
_2 adet ceviz (değişim listesi---veya 1 avuç leblebi)

YATARKEN
_3 kaşık yoğurt (değişim listesi--veya 1 cay bardağı süt)

GÜNLÜK 2.5 LİTRE SU

canım sana cevap yazarken eşim geldi yemek çay aycanı uyut derken bu saat oldu söylediklerinin hepsini inan bende biliyorum ve inanıyorum da sadece eski enerjim yok ve bazen bunca ayda bu kadar mı yaptın diye kendimi sorguluyorum sadece buuu... aslında diyorum ya hep dikkat ediyorum menülerime ama arada kaçamaklar da olmuyor değil işte orda iradesizliğimi görüyorum demekki sürekli öyle gezmedir gündür dolaşsam hiç bişi yapamıcammm

spor da yapamıom e hep sporlamı zayıflayacağım zaten diyetisyenim sadece yürüyüş yapcaksın demişti o da yokkk eee nasıl olcak bu iş benimki sadece kilo koruma gibi bişi oldu son 3 aydırr... benim verilecek daha 22 kilom var hedefime kadarrr...

yolum uzun ve karanlık bu beni bazen boğuyor işte....

ben daha önce hiç diyet yapmadım kızlar aşırıda kilo aldım 82 kiloyum 179cm boyundayım 12 kilo fazlam var inşallah sizinle birlikte zayıflamayı başarırım:18:
gelin canım gelin taze kanlar hep birlikte hafifletelim bu dünyayı hoşgeldinn burdan kopma yeterrrr

canım benim saolasın benimkide 8 öğünlük ve 1600 kalorilikti buna benzer bişi bencede ilk başlayanlar böyle bir listeyle başlamalı ben her tenefüs bişiler yerken insanlar gözüme gözüme bakardı nasıl kilo verecek diye ama ayda 4 kesin veriliyor böyle .... şimdi bu yıl onlarda evden getiririz öğle yemeğimizi yoğurdumuzu meyvemizi diyorlar hatta bi arkadaş 6 kilo vermiş yazınnn kadın resmen 3-5 yaş gençleşmişş..

walla sevdacım bugün öğleyin tavada tavuk yedim yağsız akşamda ızgara balık aslında karbona uygun oldu bugün sabah dışında ... sabah müsli yemiştim okulda sene başı toplantısı vardı yarım simit yedim sıkıntıdan ama 2 yeşil çay 3 litre su ve form çayımı da içtim birde öğleyin ilkler bisküvi varya ondan iki tane yedim yarın sabaha ne yiyim canım yumurta ağırlıklı ve kaşar yenebilio die biliom öğlene de akşamdan kalan balık var ondan tırtıklarım akşama allah kerimmm

canım sendemi öğretmensin demek 1 leri aldınnnn...
bende öğretmenim bende ingilizce sınıfı oluşturuyorum haftaya sınıfımı düzenleyeceğim koşuşturma olacak bana da yoksa boş boş zaman geçmioooo...

teşekkürler canım bi bakayım inceleyeyimmm

canım yarın sabah istediğini ye yazdıklarımdan
mesela ben 2 tane yumurta haşlıyorum
sosis,salam kızartıyorum azıcık yagda
bol zeytin (10 tane kadar)
yarım domates,yarım salatalık
bolll peynir (çeşidi fark etmez)

yada sucuklu,salamlı,sosisli yumurta yap, yanına peynir,zeytin
1 tane domates gibi..........

ben ekmegi hiç yemedimm
ama duramam dersen sadece sabahları tek dilim ye
ama mutlaka akşam ögünlerine yada öglen ögünlerine
mutlaka bol salata ekle 3 vericene 2 verirsin ama geri dönüşü kolay olmazz
ben 8 gündür karbon yapıyom arada kaçamak yaptığım oldu
fakat hiç ekmek,hiç pilav, hiç makarna, hiç baklagil,yemedimm
meyve yedim ama sınırlı
misal 2 günde bir şeftali
yada elma gibi bazen yarımmm yedim
zero serbestt, uludag limonata şekersiz serbest(karbonu 1 bile degill,)
ben hesap kitap tutmuyom fakat karbonlu oldugunu biliyon az cok neyin ne oldugunun
o yüzden ondan uzak duruyom:13::13:
her türlü sorunu sor kuşum hiç sıkılmammm hepimizz yardımcı oluruzzz

ögretmenmisin sende cnmm ?
ilkokul ögretmenisin sanırım kolay gelsinnn

akşama sarmanın yanında bol salata yee
yogurt veya ayrann degil bol salata

cnm okul öncesi öğretmeniyim bizimde uyum haftamız p.tesi başlıyor.
zaten öyle güzel bir sarma ki yanında başka bişey yemeye kıyamazsın. öyle bişey yani:)) teşekkürler cnm

saolasın canımm benim daha önce yaptığım bantla olan diyetin menülerine benziyor aslında 10 ay yapıp 16 kilo vermiştim yanlışlarıma rağmen....

arkadaşlar merhaba bende 90 civarında başlamıştım bugün sabah 86 yı gördüm ben diyetisyene gittim 10 gün önce öğretmenim o yüzden çok vaktim olmuyor ama şimdi dersim boş böylelikle hemen bir bakayım dedim inanın insan verdikçe hırslanıyor... ben ayrıca haftada 3 gün spora gidiyorum step aerobik .... bende aslında düzenli katılsam bu cuma bildirimlerine...

ayyyy nihayet buldum bu benim kk da ilk mesajım tam 113 sayfa gezdim bulmak için

canımmm snle aynı gün gelmişiz topiğeeee......

Son düzenleme:
kimseler kalmadıııı bende gidip yatayımmm artık kaçamaksız bir hafta sonu olur inşallahhhh..

i i geceler....

günayyyydddııınnnnnn..haydi kalkınnn haydiiiiiiii

bennmiyim en erken uyanan hergünnnnnn.neyse hadi bugun hafta sonu kıyammaaaaammmmmm.uyuyunda dinlenin hadi ballaaarrrr

dünkü menüme yazmayı unuttum.
1 kupa ballı tarçınlı limonlu su
1,5 lt iksir karanfil tarçın ilaveli
1lt su

bide deryacım son listeye göre demişsin son karar sanırım. o zmn bende yeniden yazayım dedim canım.çünkü haksızlık olacak ben ona göre 200 gr verdim.senden çok özür dileyerek son haliyle yazıyorum canımmmmm.

09.09.2011

başlangıç : 93

2 hafta önce : 76.1

bu hafta : 75.9

giden : 200gr

toplamda giden 17.1

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : YOK

canım teşekkür ederim. ammaaaa ne oluyo bakem bu poça bisküvi bide hemde akşama pizzaaaaaa pizzayı öğle yseydin keşke canımmm

hoşgeldin ben tülin.hiç diyet yapmadıysan senin işin daha kolay.gambino-nazlının yazdıgı bi diyet listesi var ona bi göz at canımm
merhaba kızlar kilo bildirimi

başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 83.5
bu hafta 84.5
gelen 1 kilo
hedef 60
boy 1.69
beden 44
spor yok
canım kilomu aldın yok yoookkk sende bu hafta takibimdesiiinnnnnnn

canım kilomu aldın yok yoookkk sende bu hafta takibimdesiiinnnnnnn.

maalesef kilo aldım. 40 gündür bu topikteyim hala yerimde sayıyorum.1 hafta alıyom öbür hafta veriyom. 1 ay oruç, 1 hafta bayram derken düzenli yapamadım diyetimi ve 40 gündür ne yürüyüş ne egzersiz hiç birşey yapmadım.sporsuz kilo veremem zaten.bugün başladım Allaha şükür,sabah 7.30 da kahvaltımı yaptım ve parkta 45 dakika yürüdüm.akşamda yürüyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…