ben daha önce hiç diyet yapmadım kızlar aşırıda kilo aldım 82 kiloyum 179cm boyundayım 12 kilo fazlam var inşallah sizinle birlikte zayıflamayı başarırım:18:
derya tartılamayanlar var amaa
geçen haftaa bende en son listeye göre bildirim yaptım:26::26::26::26:
canım biçok kişi öyle yaptı hem liste yoktu ki ben hiç hatırlamıyom en son yani geçen hafta kaç kilo yazmıştım
bildirim yaparkenn:26::26:
hepten karıştı ortalıkk:26::26::26:
bi arkadasım sormuştu bende ona cevap yazmıştım en son listeyi baz almamız gerekiyo diye
yanlış bilgi vermiş oldummm özür dilerimmm
ben hem geçen cuma hemde cumartesi tartılıp bildirim yapmıştım
hangisini baz alıcam o sayfayı bulsam bile :26::26:
sabit geç dicemm bu sefer haftaya çokk kilo vermiş gibi gözükücem
çokk kafam karıştııı yemin ederimmm:26::26::26::26:
Herkes geçen hafta yazdı bildirimini yaparken, o yüzden kafam karıştı benimde :44::44:
Madem öyle son listeyi baz alırım ben de kim ne yazmış olursa olsun..
O zaman benim de bildirimi değiştirmem gerekir.Yeni bildirim;
Başlangıç 87
2 hafta önce 74.5
Bu hafta 73.8
Giden 700 gr
Toplamda giden 13.2
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
kızlarrr yarın ağırtoplar geliyor ( kayınvalidem kayınpederim)
tatlı olarak sadraazam lokumu yaptım :82: tabiki yemiycem. biraz önce kayınvalidemle konuştum yaprak sarıyormuş ben çok seviyorum diye sağolsun.
tabii benim diyette olduğumu bilmiyor. yarın akşamki menüm şimdiden hazır oldu yani 5-6 tane yaprak sarma yarn akşamki menümdür kızlar:)))
bu akşam da yarım kutu ton balığı ve karpuz yedim. akşam alışverişe çıkınca da zeytin alırken 2 tane zeytin yedim durduk yere yaa
kızlar p.tesi günü uyum haftası okul başlıyor artık miniklerim ağlaya ağlaya gelecekler:))) 7.30 iş başı hadi hayırlısı
canım sakın yanlış anlama ama her liste herkese uymaz
mesela sen 80 küsür kilosun dimi
doktor bu listeyi sana verdiğinde kaç kiloydun?
şimdi sen yapsan kilo verirsin evet mesela izlem 60 kilo falan mı tam bilemedim şimdi
o yapsa kilo alır.
o yüzden önce kişinin günlük kaç kalori alması gerekir onu bilmek gerek.
ama yaz tabiki ögün olarak yada çeşit olarak kopya çekerizz
bende 84 kiloyken diyetisyenimin bana verdiği liste duruyo fakat şuan 76. küsürüm ve o listedekileri yersem kilo alırım
çünkü doktor düzenli bi şekilde azalta azalta gidecek o listeyi
sürekli aynı listeyi yapmakta bi işe yaramaz yanii
umarım yanlış anlamadın beni[/QUOTE
yok canım yanlış anlamadım doğru söylüyorsun zaten doktorda her 10 kiloda listeyi değiştiriyor.10 kilo verdikten sonra 1400 kaloriyi 1100 indircem demişti.vücut listeye alışınca kilo verimi duruyor onun için 1 haftalık şok bir diyet yaparız sonra yeni liste verirm demişti.ben o zaman 75 kiloydum.yani 70-80 kilo arası bunu uygulayabilir.
ayşecim şu bir gerçekki spor yapınca vucut daha dinnç ve enerjik oluyor
1.5 aydır düzgün spor yapamıyorum ve gece uykumu aldıgım halde gün içinde uykum geliyor ve dahada
miskin oluyorm
bence hiç kendini yıpratma vee canını sıkma emin olki tatilde insanın düzneni bolzuyor kim düzgün kilo verdiki bu son aylarda varsada 1-2 kişidir. yaz döneminde sekteye ugraya biliyor diyorum yaaa hep kış dönemi diyet için daha verimli emin olun yani
şimdi snede kenine programm yap okul-ev ve kızın arasındaa
spor salonuna gidemesende lesile yap evde onun çok faydası var cnm
ve hiç bir yola sapmadann devam ett çünkü daha verilecke kilolların var şimidden şok diye filan yaparsan bünyen zorlanır ilerde ama metayı şaşırtmak için 3 günlük kh yapabilirisn
lütfen yılma ve yola devam ettt ,ben bukadar kiloyu verdigim halde geçen neler yeidm saysam aklınız şaşarrhem yiyorum hemd ekendimden nefret ediyorum vallahii nasıl bukadar< iradesiizm diye
vee bir daha toparlayıp diyet yapamıycm diye düşündüm o derece yedim yanii
ama 2 gündür toparladım zaten topik toparlanmaya başladı snd eyarından itibarenn toplen bakemmmmp.tesiyi beklemeee
gelin canım gelin taze kanlar hep birlikte hafifletelim bu dünyayı hoşgeldinn burdan kopma yeterrrrben daha önce hiç diyet yapmadım kızlar aşırıda kilo aldım 82 kiloyum 179cm boyundayım 12 kilo fazlam var inşallah sizinle birlikte zayıflamayı başarırım:18:
canım benim saolasın benimkide 8 öğünlük ve 1600 kalorilikti buna benzer bişi bencede ilk başlayanlar böyle bir listeyle başlamalı ben her tenefüs bişiler yerken insanlar gözüme gözüme bakardı nasıl kilo verecek diye ama ayda 4 kesin veriliyor böyle .... şimdi bu yıl onlarda evden getiririz öğle yemeğimizi yoğurdumuzu meyvemizi diyorlar hatta bi arkadaş 6 kilo vermiş yazınnn kadın resmen 3-5 yaş gençleşmişş..kızlar nihayet geçen sene gittiğim diyetisyenin verdiği listeyi buldum.kızlar bırakın karbonu falan, bu diyet uygulaması kolay ve hayatınız boyunca devam ettireceğiniz bir diyet.haftalık 1-1.5 kilo verdiriyor.6 ayda 30 kilo veren birini biliyorum. şimdi diyeceksiniz sen niye yapmadın sebep iradesizlik,devamlı olmadığı için sonuçta alınmıyor.1400 kalorilik günlük 8 öğün yiyebileceğiniz bir liste.özelliklede aycan senin için bu diyet
walla sevdacım bugün öğleyin tavada tavuk yedim yağsız akşamda ızgara balık aslında karbona uygun oldu bugün sabah dışında ... sabah müsli yemiştim okulda sene başı toplantısı vardı yarım simit yedim sıkıntıdan ama 2 yeşil çay 3 litre su ve form çayımı da içtim birde öğleyin ilkler bisküvi varya ondan iki tane yedim yarın sabaha ne yiyim canım yumurta ağırlıklı ve kaşar yenebilio die biliom öğlene de akşamdan kalan balık var ondan tırtıklarım akşama allah kerimmmSABAH: 1 tane domates,biraz peynir,1 bardak süt
ÖĞLEN:ızgara tavuk,salata ve 1 kutu zero
AKŞAM: ızgara köfte,bi tabak roka,semizotlu yoğurt,2 bardak şekersiz limonata,salata
ARA: 2-3 kaşık krem peynir
GECE: (23:30) gibi: 1 kadeh içki (ne içicemi yazıyım ki ama merak etmeyin karbona uyuyo)
bol roka,semizotlu sarımsaklı yogurt,bir parça ızgara tavuk, 2-3 çatal acılı ezme .........
karbon yaparken saatin pek önemi yok o yüzden ben hemen hemen her gece yiyorum
ama diğer diyetlerde böyle degill yanlış örnek olmıyım sakın bu saatte yimeyinnn kuuuuuuuu
canım sendemi öğretmensin demek 1 leri aldınnnn...kızlarrr yarın ağırtoplar geliyor ( kayınvalidem kayınpederim)
tatlı olarak sadraazam lokumu yaptım :82: tabiki yemiycem. biraz önce kayınvalidemle konuştum yaprak sarıyormuş ben çok seviyorum diye sağolsun.
tabii benim diyette olduğumu bilmiyor. yarın akşamki menüm şimdiden hazır oldu yani 5-6 tane yaprak sarma yarn akşamki menümdür kızlar:)))
bu akşam da yarım kutu ton balığı ve karpuz yedim. akşam alışverişe çıkınca da zeytin alırken 2 tane zeytin yedim durduk yere yaa
kızlar p.tesi günü uyum haftası okul başlıyor artık miniklerim ağlaya ağlaya gelecekler:))) 7.30 iş başı hadi hayırlısı
teşekkürler canım bi bakayım inceleyeyimmmdiyetisyen bütün kan tahlillerimi yaptı bir sağlık sorunum yok.bende kabızlık var ve metabolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi bu yüzden yavaş kilo veriyormuşum.neyse listeye gelelim.
SABAH
_7 de uyanıp 1 kuru kayısı ve 1 çay kaşığı keten tohumu 1 bardak ılık suyla içilecek.
_45 dakika yürüyüş
KAHVALTI
_ 1 bardak su
_2 ince dilim cavdar ekmeği (değişim listesi-- veya yarım simit--veya yarım yufka)
_1 dilim az yağlı peynir (değişim listesi---veya 1 yumurta-- veya 1 avuç lor peyniri--veya 1 tatlı kaşığı krem peynir)
_5 adet zeytin (değişim listesi--veya 3 adet ceviz--veya 5 adet badem---veya 1 tatlı kaşığı bal yada reçel)
_yeşillikler domates salatalık (sınırsız)
_açık şekersiz çay
ARA SAAT 10:30 da
_ 1 adet meyve
SAAT 11.00 da
_yarım bardak az yağlı süt (değişim listesi--veya 2 kaşık yoğurttan yapılmış 1 bardak ayran)
ÖĞLEN 12.30
_1 bardk su
_6 yemek kaşığı sebze yemeği
_3 kaşık az yağlı yoğurt
_2 dilim cavdar ekmeği (değişim listesi--veya 2 kepce çorba)
ARA 15.30
_1 meyva
SAAT 17.00
_1 çay bardağı yoğurt
AKŞAM 19:00
_1 bardak su
_3 ızgara köfte (değişim listesi--veya 2yumurtalı menemen--veya yarım tavuk göğsü--veya 8 kaşık baklagil--veya 1orta boy balık--veya 1 küçük kutu ton balığı
_bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
_1 dilim ekmek
_3 kaşık yoğurt
ARA
_1 meyve
_2 adet ceviz (değişim listesi---veya 1 avuç leblebi)
YATARKEN
_3 kaşık yoğurt (değişim listesi--veya 1 cay bardağı süt)
GÜNLÜK 2.5 LİTRE SU
gelin canım gelin taze kanlar hep birlikte hafifletelim bu dünyayı hoşgeldinn burdan kopma yeterrrr
canım benim saolasın benimkide 8 öğünlük ve 1600 kalorilikti buna benzer bişi bencede ilk başlayanlar böyle bir listeyle başlamalı ben her tenefüs bişiler yerken insanlar gözüme gözüme bakardı nasıl kilo verecek diye ama ayda 4 kesin veriliyor böyle .... şimdi bu yıl onlarda evden getiririz öğle yemeğimizi yoğurdumuzu meyvemizi diyorlar hatta bi arkadaş 6 kilo vermiş yazınnn kadın resmen 3-5 yaş gençleşmişş..
walla sevdacım bugün öğleyin tavada tavuk yedim yağsız akşamda ızgara balık aslında karbona uygun oldu bugün sabah dışında ... sabah müsli yemiştim okulda sene başı toplantısı vardı yarım simit yedim sıkıntıdan ama 2 yeşil çay 3 litre su ve form çayımı da içtim birde öğleyin ilkler bisküvi varya ondan iki tane yedim yarın sabaha ne yiyim canım yumurta ağırlıklı ve kaşar yenebilio die biliom öğlene de akşamdan kalan balık var ondan tırtıklarım akşama allah kerimmm
canım sendemi öğretmensin demek 1 leri aldınnnn...
bende öğretmenim bende ingilizce sınıfı oluşturuyorum haftaya sınıfımı düzenleyeceğim koşuşturma olacak bana da yoksa boş boş zaman geçmioooo...
teşekkürler canım bi bakayım inceleyeyimmm
ögretmenmisin sende cnmm ?
ilkokul ögretmenisin sanırım kolay gelsinnn
akşama sarmanın yanında bol salata yee
yogurt veya ayrann degil bol salata
saolasın canımm benim daha önce yaptığım bantla olan diyetin menülerine benziyor aslında 10 ay yapıp 16 kilo vermiştim yanlışlarıma rağmen....canım yarın sabah istediğini ye yazdıklarımdan
mesela ben 2 tane yumurta haşlıyorum
sosis,salam kızartıyorum azıcık yagda
bol zeytin (10 tane kadar)
yarım domates,yarım salatalık
bolll peynir (çeşidi fark etmez)
yada sucuklu,salamlı,sosisli yumurta yap, yanına peynir,zeytin
1 tane domates gibi..........
ben ekmegi hiç yemedimm
ama duramam dersen sadece sabahları tek dilim ye
ama mutlaka akşam ögünlerine yada öglen ögünlerine
mutlaka bol salata ekle 3 vericene 2 verirsin ama geri dönüşü kolay olmazz
ben 8 gündür karbon yapıyom arada kaçamak yaptığım oldu
fakat hiç ekmek,hiç pilav, hiç makarna, hiç baklagil,yemedimm
meyve yedim ama sınırlı
misal 2 günde bir şeftali
yada elma gibi bazen yarımmm yedim
zero serbestt, uludag limonata şekersiz serbest(karbonu 1 bile degill,)
ben hesap kitap tutmuyom fakat karbonlu oldugunu biliyon az cok neyin ne oldugunun
o yüzden ondan uzak duruyom:13::13:
her türlü sorunu sor kuşum hiç sıkılmammm hepimizz yardımcı oluruzzz
canımmm snle aynı gün gelmişiz topiğeeee......herkese selam. daha önce 104 ten 77 ye düşmüştüm, ama korumayı başaramayınca 92 kiloya geldim tekraryeniden başlamak bir türlü içimden gelmiyordu. k.k. da diyet bölümünde gezinirken Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım bölümünü gezerken çok etkilendim. sanırım ilk orada gördüm darkolive nin başarısını. onun başarısı çok etkiledi beni. 7 martta diyete tekrar başladım.bu sefer çok zor gidiyor kilolar ama zorlandıkça başarı öykülerini okuyup moral buluyorum. bugün 90.2 yim. bu bölümü birkaç gündür takip ediyorum. beni de aranıza alır mısınız? kilo çizelgesine katılmam için ne ler yapmalıyım?
canım sende vereceksin buranın çok büyük etkisi var hergün paylaşımda bulun azimli hatunları görünce hırslanmamak elde değilötekbaşıma yaptığım diyetlerim en fazla 2 hafta sürüyordu malum sonu hüsrannnn
Ortim valla zor oldu çünkü bir kupaya 4-5 tane atardım eskiden
Yavaş yavaş azalta azalta bıraktım çok şükür
Hep derdim ya nasıl içiyorsunuz şekersiz ne anlıyorsunuz diye şimdi anladım ne anladıklarını
Heheeeeyyyt tutmayın ortimi haftaya
inş canım parçalıycam yakacam yağları
hoşgeldin canım
kızzzzzzzzzzzzzzzz yaşlılar için yazı rengini koyult öldüm okurken
merakla sorulan ilk soruuuuuarkadaşlar okuldan geldim tekrar yazayım dedim... bu cuma olayını nasıl yapıyorsunuz...bende katılmak istityorum çok motive edici oluyorr.....
ilk damlalar karşılamış benii .........
kendimce nostalji yaptım işte....
Sağol canım,çok teşekkür ediyorum.Yalnız aylarda kaç kilo verdiğimi bilemiyorum.Bazen az bazen fazla oluyordu.Mesela (yanlış hatırlamıyorsam tabii) 2 hafta önce 0.2 kg,geçen hafta sabit bu hafta da 1.6 kg. gitti,belli olmuyor.
Tülin geçmiş olsun.
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor
1 yeşil zeytin
domates
salatalık
2 çk çörek otu-keten tohumu
dereotu
1/2 ev yapımı kaşarlı poaça
Öğle:
1 şeftali
1/2 ev yapımı kaşarlı poaça
Ara:
2 salatalık
1 küçük armut
5-6 yaş üzüm
3 çörekotlu bisküvi
Akşam:
15x15 pizza
2 lt su
1 sade Türk kahvesi
şekersiz çaylar
hoşgeldin ben tülin.hiç diyet yapmadıysan senin işin daha kolay.gambino-nazlının yazdıgı bi diyet listesi var ona bi göz at canımmben daha önce hiç diyet yapmadım kızlar aşırıda kilo aldım 82 kiloyum 179cm boyundayım 12 kilo fazlam var inşallah sizinle birlikte zayıflamayı başarırım:18:
canım kilomu aldınmerhaba kızlar kilo bildirimi
başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 83.5
bu hafta 84.5
gelen 1 kilo
hedef 60
boy 1.69
beden 44
spor yok
akıllı kadının hali başkaaa bende kara kara düşünüyom bu kız nasıl çıkıcak bu işin içinden diye
nasıl çözücez bu işi diye:26: tamam canım o zaman yani son kararrr
EN SON LİSTEYİ BAZ ALIYORUZ BİLDİRİM YAPARKEN ..............
valla hakkını nasıl ödicez hiç bilmiyomm
elin kolun dert görmesin, sırtın yere gelmesinn inşşşşş.
canım bende listeni inceledim. yeni başlayanlar için harika bi liste.bende 76 civarıyım ama bu kadar yemiyorum.ekmeği özellikle nerdeyse sabaha hariç hiç yemiyorum.ama yeni başlayanlara ideal bencede.teşekkürler paylaşımın için canımmmmcanım sakın yanlış anlama ama her liste herkese uymaz
mesela sen 80 küsür kilosun dimi
doktor bu listeyi sana verdiğinde kaç kiloydun?
şimdi sen yapsan kilo verirsin evet mesela izlem 60 kilo falan mı tam bilemedim şimdi
o yapsa kilo alır.
o yüzden önce kişinin günlük kaç kalori alması gerekir onu bilmek gerek.
ama yaz tabiki ögün olarak yada çeşit olarak kopya çekerizz
bende 84 kiloyken diyetisyenimin bana verdiği liste duruyo fakat şuan 76. küsürüm ve o listedekileri yersem kilo alırım
çünkü doktor düzenli bi şekilde azalta azalta gidecek o listeyi
sürekli aynı listeyi yapmakta bi işe yaramaz yanii
umarım yanlış anlamadın beni[/QUOTE
yok canım yanlış anlamadım doğru söylüyorsun zaten doktorda her 10 kiloda listeyi değiştiriyor.10 kilo verdikten sonra 1400 kaloriyi 1100 indircem demişti.vücut listeye alışınca kilo verimi duruyor onun için 1 haftalık şok bir diyet yaparız sonra yeni liste verirm demişti.ben o zaman 75 kiloydum.yani 70-80 kilo arası bunu uygulayabilir.
bende bizim topicden bi liste not almışım bu hafta onu uygulamak istiyorum. bana çok uygun geldi.listeyi kimden aldıgımı not etmemişim.kızlar bi bakında bana kaç gün uygulanacağını ve ek yapılacak bişey varmı yazarmısınız.bide hani özelmi yoksa kişi günlük yediğinimi yazdı.nette araştırdım menüyü bulamadım.yardım edin nolur. pztesi yapcam
sabah: 1 haş. yumurta / 1kase yulaf ezmesi / light süt
ara: 1 yeşil elma
öğle:ızgara et/ tavuk / salata
ara:1 yeşil elma / 2 yk tarçınlı yogurt
akşam:haşlama sebze / yoğurt
ara:1 yeşil elma/1 çayb süt
bi el atın kızllaarrrrr.....
canım kilomu aldınyok yoookkk sende bu hafta takibimdesiiinnnnnnn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?