80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülüm günaydın bebem ,nasılsın bugün ?oğluşun nasıl oldu?
benim elay kız da geldi şuan yatağında mışıl mışıl uyuyor,evladıma kavuştum şükür...
koltuklargelmedi ya kafayı yicem ,hala işlerim var bakalım ,p.tesiye kadar toplamam lazım
farkındaysanız 2 haftadır b-fite uğramıyorum.hakkım yanıyor ,p.tesi başlamam lazım
bu arada kızım okullu oluyor ,p.tesi kreşe başlıyor ....
çok değişik bir duygu ya ,dün kundaklarda sarılıydı ,bugün okula başlıcak

Tülincim hiç gerek yoktu yeniden yazmana ben bu haftaki kilonuzu alacağım sadece, geçen haftaya listeden bakacağım, yani herkes için sürpriz olabilir..
Kızlar yeniden yazmanıza gerek yok bildirimleri..

allahm bir miskinlik var üzerimdee inanamazsınız bugünden tezi yok
başlıyorum yürümeye pazarteside platese merhaba diycem yeniden

sevdacımm bende sana katılmaya karar verdim ama katı bir kh diyeti degilde
seningibi sebzeli yapıcam çünkü o zaman kilo dönüşü çok olmuyor
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/13.gif
dünki yeidgim karpuzun devamında neler yedim saymıyorum bile
mahvettim güzel gidne bir günü hep sıkıntıdan vallahi birde miskinlikten
bu sabahta saçma sapan şeylerle kahvaltı ettim ama bugün ögleden itibaren başlıyorum
kh diyetinee bakalım perşembeye ne degişicek

günaydın kızlarrrr!!!!!!
bu sabah kalkar kalmaz neti açıp kızımın girdiqi sınav sonuçlarına baktık...6da 6 yapmışş yavrum hepimiz sevinçten uçtuk havalara....ne güzel birgünnnnnn :92::92::92::92:

merhaba arkadaşlar

iki gündür evde değildim yazamadım yediklerimi. zaten koşturmacadan dogru düzgün beslenemedim ki:2:

08.09.2011 perşembe

uyanınca:sirkeli su 1 kuru kayısı 1 hurma 1 bardak dolusu su

sabah:1 yumurta, 1 dilim uno denge light ekmek üzerine light krem peynir,1 domates,acı süs biberi

ara ve öğle yiyemedim maalesef okula gittim kayıt yenileme olayları yüzünden aşagı yukarı koşturup durdum.

saat 5.30 gibi akşam yemeği: 1 simit peynir ve domates, 1 küçük kutu ayran

7.30 gibi: damla sakızlı türk kahvesi,ufacık bir lokum,1-2 tane ufacık kahveli draje

spor yapamadım ama feci bir şekilde yürüdüm 3-4 kat merdiven inip cıktım bir kaç kez.

(kızlar bu arada kahve dünyası'nda damla sakızlı türk kahvesini mutlaka deneyin bağımlısı olacaksınız )

09.09.2011 cuma

sabah: yarım simit, simit sarayında satılan küçük kutu labnelerden bir tane,1 tane küçük kutu tahin pekmez,1yeşil zeytin

öğle: 1 kepce mercimek corbası, 3 kaşık etli pilav,biraz yogurt ve domates salatalık.

akşam: 1 yeşil elma, birkaç tane çubuk kraker. 1-2 tane fındık

dışarıda oldugum için yine spor yapamadım ama yine çok yürüdüm merdiven inip cıktım akşamda kına vardı tüm kurtlarımı döktüm

olalım canım destek inş dedigim gibi şu 80 kurtuluruz beraber bu hafta kesin kararlıyım 84 görecegim kesin karar verdim

selmacım 700 gr gelmiş 1 kg değil ki...yine geçtin beni hadi yine iyisin..

iki ileri bir geri nihal ama kesin gececegim seni

ooooooo günaydın günaydıııınnnnnnn
hadi bakalım karboncularrrrrrr
bende başladım dün öğleden beri ama bugünü başlangıç sayıyorummmm
sabah
sucuklu yumurta
7-8 zeytin
3 çatal domates
biraz kaşar peyniri
biraz beyaz peynir
şekersiz çayyy

banucum sen bu konuda tecrübelisin ne yer ne içersen yaz canım ya bizede örnek olsunnn....

hesap yapmıcam sadece a2z karbonlulardan yemeyi planlıyorum....
haydi bakalım hafta sonu hazır evdeyekn gitsin kilolar ödemler....

canım teşekkür ederim. ammaaaa ne oluyo bakem bu poça bisküvi bide hemde akşama pizzaaaaaa pizzayı öğle yseydin keşke canımmm

Evet Tülin çok haklısın,çörekotlu olan bisküvi diyet olandı ama neticede o da bisküvi.Hatta pizzada az daha 2. dilimi de yiyecektim. Bir keresinde 2 büyük tepsi pizza yapmıştım da bir lokma bile yememiştim ama dün...

Selam Kizlar Nasilsiniz ...

Derya Ablam Beni Yine Sabit Gec Lütfen .. Gecen Haftada 75.Dim Ondan Önceki Haftada .. Bu Haftada 75'im ..
Ve Delirceeem :95:
Bütün Hafta Kosturmakla Gecti Günüm .. 3.Katli Huzur Evinde Calisiyorum Ve Asansör Yerine Merdivenleri Kullandim Hep ..
Sabahlari Sirf Müsli Yedim Ara Ögünlerde Bir Gün Üzüm Bi Gün Elma Ve Aksam Yemegimi en son saat 16.00 Da Yaptim Hep
Öglen isten dönüs saatim oldugu icin bisey yeme imkanim yoktu eve gelip hemen yatiyordum .. vee ona ragmen hala 75.kiloyum ..

Vucudumu anlamiyorum artik, istedigimi yapayim 1.ay sabit kaliyorum bi kiloda ..
8.ekimde dügün var ve ben hala kilo veremedim , elbise bakmam lazim hala 40.bedenim ve bisey bulamiyorum
70.olmakti hayalim o dügüne kadar ama nerde .. sinirden agladim bu sabah

artik lapami$ kh mi$ da yapamiyorum i$e ba$ladim , off ya off defolun gidin hain kilolar

Burcu merhaba,moralini bozma,sen diyetine devam et,vücudun direnci mutlaka kırılacaktır,pes etme sakın.Eminim ki diyete devam edersen diğer hafta çok güzel bir rakam göreceksin.

Diyet, kavitasyon, ozon vb. bir çok yöntem denememe rağmen göbek ve basen bölgesinde bulunan yağlanmalardan hiç bir şekilde kurtulamadım. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine hypoxi ile tanıştım. Bana söylenenler gerçekten muciyeti tarif ediyorlardı. Biraz tereddüt etmedim değil, çünkü 1 ayda bir beden incelme ancak ameliyatla alınabilecek bir sonuç, ancak hypoxi terapisti konusunda deneyimli çok nazik ve çok kibar bir kızımızdı. Beni ikna etmeyi başardı. Seansalara başladık ilk 6 seanasa kadar pek bir değişiklik olmadı diyebilirim. Çok küçük incelmeler sağlandı. Ancak son 6 seanstaki fark inanılmaz dı diyebilirim. İşletme bir paket program sonunda bana sunduklarının üzerinde bir başarı elde ettiler. Bir ayda 5 kilo verdim, ancak sonuçlar verilen kilo ile ilgili değildi. Basen bölgesinden 40 cm., göbek bölgesinden 15 cm. kayıp yaşadım. Dedikleri gibi bir ay sonunda bir beden incelmiştim. Ardından heman ikinci pakete başladım. Sonuç gerçekten harikaydı şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Plajda hiç bir yerimi saklamak zorunda kalmadan ilk defa bikini giymenin keyfini yaşamaya başladım. Bana karşı bakışların değiştiğini erkeklerin beni fark etmeye başladıklarını hissetmenin insana verdiği duygu hiç bir şeyle değişilmez. Birde hypoxi den sonra gardrobumu yenilemek verdiğim paranın yanında, hypoxi studio'ya verdiğim para devede kulak kaldı. Tüm kadınlara şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç bir kimyasal madde enjekte etmiyorlar, hiç bir ışın veya ses dalgası kullanılmıyor, hiç bir şekilde canınızı acıtacak bir uygulama yok. Yağ hücrelerini parçalamadan sadece yağ asitlerinin yakılmasını sağlıyorlar. Üstelik selüleitlerin giderilmesi ve vücudun sıkılışması yönünde mucize etkileri var. Bölgesel incelme metodları arasında tek tercihim ve vazgeçilmezim Hypoxi. Artık başkada bir şey demiyorum.

canım bende veremiyordum ama şu ara ev temizliğim sporumu geçti sanırım çok şükür bayramdakileri attım. hadi başlayalım artııkkkk sporaaaa
oh gözün aydın kuzucunda gelmişşş. sporu unuttuk evet canım benimde oğluşum bugun çok daha iyi ateş yok ama ishal devam. yemiyoda tabii.ayyy demek kreşe gidecek fıstıgım hadi hayırlısı....

Tülincim hiç gerek yoktu yeniden yazmana ben bu haftaki kilonuzu alacağım sadece, geçen haftaya listeden bakacağım, yani herkes için sürpriz olabilir..
Kızlar yeniden yazmanıza gerek yok bildirimleri..
canım ya sen ne zor iş altındasın. bari düzelteyimde sen yorulma dedim.bide farkalrımızı sen mi hesaplıycaksıııınnnnnnn.kıyamadım sanaaaa

Burcu merhaba,moralini bozma,sen diyetine devam et,vücudun direnci mutlaka kırılacaktır,pes etme sakın.Eminim ki diyete devam edersen diğer hafta çok güzel bir rakam göreceksin.

Tatlim zaten diyetime tam gaz devam ediyorum , cikolataymis tatliymi$ ivir zivirmis elimi dahi sürmüyorum
o yüzden bukadar moralim bozuluyor ya
Sürsem vesselam bukadar takmam kafaya sunu sunu yedim ondan oldu derim , ama okadar dikkat etmeme ragmen
hareketli olmama ragmen verememek beni delirtiyor , daha nereden neyden kescem bilmiyorum ..

tüm hafta elimi ekmege sürmedim , wc sorunumda yok sabahlari müsli yedigim icin cok sükür ,,
ama durakliyorum veremiyorum .. bu gidisle 2.sene 3.sene sürcek benim 65-60 kilo olmam galiba

selam kızlar..........
kilo bildirimim
başlangıç:90.100
geçen hafta:86.500
bu hafta:86.100
giden:400 gr
toplamda giden:4000 gr
hedef:63
boy:1.63
spor yok
geçen haftadan 1 gr bile veremedim.............

Merhaba Kızlar

Uzun süredir giremiyorum bildirimde yapamadım....

Deryacım kilom sabit 69,3 maalesef

burada pek giremiyorum aklım burada kalıyor fakat iş ortamı uygun değil uygun olunca int.bağlantısında hata oluyor...giremiyorum....umarım herkes iyidir.hepinizi çok özledim...kilo verememek beni çıldırtıyor.bir türlü düzene giremedim...evde sürekli kalamıyorum kvlerde yada onlar bizde misafir öncesi bayram ramazan derken takılıp kaldım69 kiloda .....kendimi hazır hissedemiyorum hep bişey çıkıyor ya yemekli davetler ya bize gelenler dün annanemin ölüm yıldönümü mevlüt yapıldı...20 sinde oğlumun doğum günü....birde burası evden yemek getirip yemeye uygun değil aperatif hafif ne yiyebilirim öğlen müsli yiyince akşam fazla yiyorum....dengeleyemedim.kv hep patatesli şeyler pişiriyor yad akızartma tarzı bunlar kilo yapıyor.az yiyorum ama yiyorum....1'er 2'şer gün arayla gidiyoruz diyet süreklilik kazanmıyor bünye şaşıyor bu pis boğazım durmuyor...herkes iyisin diyor ama değilim beyaz kot tayt gibi oldu bacaklaımın üstü bitişik altlar aşağı toğru açılıyor kuş gibi iğrenç oluyor baldır popo bacak göbek hala var.
geçen müşterim annelik havan gitmiş fakat hala vermen gereken kilo var arkadan baktımda çok kötü gözüküyor hele oturunca göbeğin dedi...haklı 38 bedeb giyiyor hala yediklerine

filizcim
hoşggeldin cnm bende snei merak eidyordum iyi olmana sevindim
cnm diyet süreklilik istiyor deidign gibi bir yere gidince yada birileir gelince bozluyor malesef
annen gelmeyecekmi mersin den
evde olsann akşamları daha düzenli olursun

öglen içinde evden götürememen kötü olmuş
dışardan salata,ızgaraköfte veya tavuk yiyebilirisn cnm

sıkma canınıı bak yol kattentin 6 lı rakamları gördünn
kalanlarda gider cnm şu ara hiç birimizin düzeni yok cnm
hepimiz yeni yeni toparlanıyoruz...

ayşecim
cnm ben kh yapıcam ama sırf kh yada puan hesaplaması yapmıycam
çünkü öyle kilo veriyorum ama aynı hızla tekrar alıyorum

sabah yumurta,peynir
öglen protein,yogurt veya ayran
akşamda yumurtalı sebze yemeyi düşünüyorum
yada kıymalı sebze filan

ama ekmek yemiycem cumaya kadar
bence sende karbonlu bişiy yee cnm
senin bünyen daha ii sonuç verebilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…