bide deryacım son listeye göre demişsin son karar sanırım. o zmn bende yeniden yazayım dedim canım.çünkü haksızlık olacak ben ona göre 200 gr verdim.senden çok özür dileyerek son haliyle yazıyorum canımmmmm.
günayyyydddııınnnnnn..haydi kalkınnn haydiiiiiiii
bennmiyim en erken uyanan hergünnnnnn.neyse hadi bugun hafta sonu kıyammaaaaammmmmm.uyuyunda dinlenin hadi ballaaarrrr
dünkü menüme yazmayı unuttum.
1 kupa ballı tarçınlı limonlu su
1,5 lt iksir karanfil tarçın ilaveli
1lt su
bide deryacım son listeye göre demişsin son karar sanırım. o zmn bende yeniden yazayım dedim canım.çünkü haksızlık olacak ben ona göre 200 gr verdim.senden çok özür dileyerek son haliyle yazıyorum canımmmmm.
09.09.2011
başlangıç : 93
2 hafta önce : 76.1
bu hafta : 75.9
giden : 200gr
toplamda giden 17.1
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : YOK
canım teşekkür ederim. ammaaaa ne oluyo bakem bu poça bisküvi bide hemde akşama pizzaaaaaapizzayı öğle yseydin keşke canımmm
hoşgeldin ben tülin.hiç diyet yapmadıysan senin işin daha kolay.gambino-nazlının yazdıgı bi diyet listesi var ona bi göz at canımm
canım kilomu aldınyok yoookkk sende bu hafta takibimdesiiinnnnnnn
canım bende listeni inceledim. yeni başlayanlar için harika bi liste.bende 76 civarıyım ama bu kadar yemiyorum.ekmeği özellikle nerdeyse sabaha hariç hiç yemiyorum.ama yeni başlayanlara ideal bencede.teşekkürler paylaşımın için canımmmm
bende bizim topicden bi liste not almışım bu hafta onu uygulamak istiyorum. bana çok uygun geldi.listeyi kimden aldıgımı not etmemişim.kızlar bi bakında bana kaç gün uygulanacağını ve ek yapılacak bişey varmı yazarmısınız.bide hani özelmi yoksa kişi günlük yediğinimi yazdı.nette araştırdım menüyü bulamadım.yardım edin nolur. pztesi yapcam
sabah: 1 haş. yumurta / 1kase yulaf ezmesi / light süt
ara: 1 yeşil elma
öğle:ızgara et/ tavuk / salata
ara:1 yeşil elma / 2 yk tarçınlı yogurt
akşam:haşlama sebze / yoğurt
ara:1 yeşil elma/1 çayb süt
bi el atın kızllaarrrrr.....
günaydınlarrr efem........
tülincim bu benim yaptıgım bir liste kesinlikle yagdan veriyorsunn çok verimliyani
ve dogru bir liste ama 0 yag kullancaksın et veya tavugu ızgara yap
sebzeyide ya ızgara yada haşlama
kolay gelsin cnm
olalım canım destek inş dedigim gibi şu 80 kurtuluruz beraber bu hafta kesin kararlıyım 84 görecegim kesin karar verdimselmacımm hadi biz destek olalım birbirimize
sende bende cok kacırıyoruz
biraz gayret edelim
su 80 lerden kurtulalım
eylülün bitmesine son cuma bildirimine tam 3 hafta var
hadi biraz gayret edip
şu 79,9 rakamını görelim tartıda
3 haftada yapabiliriz gibime geliyor gercekten istersen
böylece sonbahara ciddi bir hafifleme ile girebiliriz
ha gayrettt yapalımm
bu haftasonu
başlangıç:95.6
bayramdan önce:86.4
bu hafta:87.2
gelen:800 gr.
toplamda giden:8.4(giderek azalıyor ühühühühü)
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor yok..
bugün dukanı araştırdım biraz kızlar..yarın atağa başlıyorum..dukanın uk sitesinde hesaplama yaptım buna göre 5 gün atak 137 gü
n seyir yapmam gerekmiş .ideal kilom 67.4 çıktı (hayret genelde 59 falan çıkardı)..vee bu hesaplamaya göre aynen yapar ve yarın başlarsam 30.01.2012 de ideal kilom olan 67.4 e iniyormuşum şaka gibi dğeil mi..ah keşkem..
selmacım 700 gr gelmiş 1 kg değil ki...yine geçtin beni hadi yine iyisin..
allahm bir miskinlik var üzerimdee inanamazsınız bugünden tezi yok
başlıyorum yürümeye pazarteside platese merhaba diycem yeniden
sevdacımm bende sana katılmaya karar verdim ama katı bir kh diyeti degilde
seningibi sebzeli yapıcam çünkü o zaman kilo dönüşü çok olmuyor
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/13.gif
dünki yeidgim karpuzun devamında neler yedim saymıyorum bile
mahvettim güzel gidne bir günü hep sıkıntıdan vallahi birde miskinlikten
bu sabahta saçma sapan şeylerle kahvaltı ettim ama bugün ögleden itibaren başlıyorum
kh diyetinee bakalım perşembeye ne degişicek
canım teşekkür ederim. ammaaaa ne oluyo bakem bu poça bisküvi bide hemde akşama pizzaaaaaapizzayı öğle yseydin keşke canımmm
Selam Kizlar Nasilsiniz ...
Derya Ablam Beni Yine Sabit Gec Lütfen .. Gecen Haftada 75.Dim Ondan Önceki Haftada .. Bu Haftada 75'im ..
Ve Delirceeem :95:
Bütün Hafta Kosturmakla Gecti Günüm .. 3.Katli Huzur Evinde Calisiyorum Ve Asansör Yerine Merdivenleri Kullandim Hep ..
Sabahlari Sirf Müsli Yedim Ara Ögünlerde Bir Gün Üzüm Bi Gün Elma Ve Aksam Yemegimi en son saat 16.00 Da Yaptim Hep
Öglen isten dönüs saatim oldugu icin bisey yeme imkanim yoktu eve gelip hemen yatiyordum .. vee ona ragmen hala 75.kiloyum ..
Vucudumu anlamiyorum artik, istedigimi yapayim 1.ay sabit kaliyorum bi kiloda ..
8.ekimde dügün var ve ben hala kilo veremedim , elbise bakmam lazim hala 40.bedenim ve bisey bulamiyorum
70.olmakti hayalim o dügüne kadar ama nerde .. sinirden agladim bu sabah
artik lapami$ kh mi$ da yapamiyorum i$e ba$ladim , off ya off defolun gidin hain kilolar
maalesef kilo aldım. 40 gündür bu topikteyim hala yerimde sayıyorum.1 hafta alıyom öbür hafta veriyom. 1 ay oruç, 1 hafta bayram derken düzenli yapamadım diyetimi ve 40 gündür ne yürüyüş ne egzersiz hiç birşey yapmadım.sporsuz kilo veremem zaten.bugün başladım Allaha şükür,sabah 7.30 da kahvaltımı yaptım ve parkta 45 dakika yürüdüm.akşamda yürüyecem.
oh gözün aydın kuzucunda gelmişşş. sporu unuttuk evet canım benimde oğluşum bugun çok daha iyi ateş yok ama ishal devam. yemiyoda tabii.ayyy demek kreşe gidecek fıstıgım hadi hayırlısı....tülüm günaydın bebem ,nasılsın bugün ?oğluşun nasıl oldu?
benim elay kız da geldi şuan yatağında mışıl mışıl uyuyor,evladıma kavuştum şükür...
koltuklargelmedi ya kafayı yicem ,hala işlerim var bakalım ,p.tesiye kadar toplamam lazım
farkındaysanız 2 haftadır b-fite uğramıyorum.hakkım yanıyor ,p.tesi başlamam lazım
bu arada kızım okullu oluyor ,p.tesi kreşe başlıyor ....
çok değişik bir duygu ya ,dün kundaklarda sarılıydı ,bugün okula başlıcak
canım ya sen ne zor iş altındasın. bari düzelteyimde sen yorulma dedim.bide farkalrımızı sen mi hesaplıycaksıııınnnnnnn.kıyamadım sanaaaaTülincim hiç gerek yoktu yeniden yazmana ben bu haftaki kilonuzu alacağım sadece, geçen haftaya listeden bakacağım, yani herkes için sürpriz olabilir..
Kızlar yeniden yazmanıza gerek yok bildirimleri..
canım yapmayı düşünüyorum ama kaç gün yapıcam..çay falan içmiycemmi hiç. bide ekmek hiç yok dimi canım...günayyyydddııınnnnnn..haydi kalkınnn haydiiiiiiii
günaydınlarrr efem........
tülincim bu benim yaptıgım bir liste kesinlikle yagdan veriyorsunn çok verimliyani
ve dogru bir liste ama 0 yag kullancaksın et veya tavugu ızgara yap
sebzeyide ya ızgara yada haşlama
kolay gelsin cnm
ooo maşallahhh gözünüz aydınnnnnnngünaydın kızlarrrr!!!!!!
bu sabah kalkar kalmaz neti açıp kızımın girdiqi sınav sonuçlarına baktık...6da 6 yapmışş yavrumhepimiz sevinçten uçtuk havalara....ne güzel birgünnnnnn :92::92::92::92:
canım bende dün hastanedeyim diye mecburen yedim. ama evdeyken yemiyelim hiç değilse canımm.pizzada elbette tadına bakılmalı canımmmmEvet Tülin çok haklısın,çörekotlu olan bisküvi diyet olandı ama neticede o da bisküvi.Hatta pizzada az daha 2. dilimi de yiyecektim.Bir keresinde 2 büyük tepsi pizza yapmıştım da bir lokma bile yememiştim ama dün...
Burcu merhaba,moralini bozma,sen diyetine devam et,vücudun direnci mutlaka kırılacaktır,pes etme sakın.Eminim ki diyete devam edersen diğer hafta çok güzel bir rakam göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?