80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirim

başlangıç 90.8
geçen hafta 81.9
bu hafta 82.5
gelen 600 gram
toplamda giden 8.3
spor yok

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bol zayiflamalar diliyorum

1. TAKIM CUMA zayiflama Yarismasinda 4 üyeye ihtiyacimiz var...
2-3 kisi de DUKAN yapiyor, ben dahil. yani protein diyeti
Takimimiz dan bir kac kisi mezun oldu... yeni kisiler lazim

1. Takim ne oldugunu bilmeyen icin anlatayim:
Her cuma tartiliyorsunuz, ve tüm CUMA takimlarinin sonuclarina bakiliyor, hangi grup birinci ikinci ücüncü vs. oldu diye...
yani BIZIM elimizde takimimizin birinci olmasi...
AZIM geliyor böyle gruplarda

Ayriyetten baska gruplara da katilabilirsiniz tabi... burdada durabilirsiniz

1 hafta deneme süresi var... bol paylasimlar sohbetler edilicek, menüler yazilicak... vs vs

Kim gelmek ister ??

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...masi-2524.html (1. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

izlem abla amacim üyelerini almak degil tabi üyeye ihtiyacimiz var sadece... burdada ayni zamanda kalabiliyorlar tabi... nasil isterseniz...
yoksa 1. takim kapanacak istemiyoruz böyle birsey...
öptüm herkesi

canım ben de hesap yapmicam öğlen ton balığı yedim sadece yanında da ne yiyim bilemedim akşama patlıcan közleme olurmu tavuk haşlıcam ne biliim alışveriş lazım önce ..... şimdilik ii gidiyor.... pazartesiye sonuç ne olur onu merak ediyorum ii sonuç verirse cumaya kadar gider inşallah...

merhaba arkadaşlar moralim birazcık bozuk sanki duraklama dönemindeyim.gerci adet şişkinliği var ama hic gr kaybı görünmüyor bugünkü menümü yazıyorum.

sabah: 1 dilim uno denge light ekmek üzerine light krem peynir,1domates,acı süs biberi turşusu

ara:nestle lifli light kahve

öğle:1 kabak 1 domatesle bir iki damla zeytinyagında sote,1 kücük kase yogurt,acı süs biberi

ara: 2 dilim şeftali,5 badem

akşam: 1kücük tabak domatesli biberli tavuk sote,1 orta boy kase karışık salata,yarım bardak light yogurttan ayran

şimdide en az yarım saat yürümeyi düşünüyorum.

arkadaşlar ya bende elle dergisinin verdiği bir diyet kitabı var.20 diyetisyenden 2 haftalık menüler.montignac diyeti var bir haftalık program vermiş iki hafta uygulanırsa 7-8 kilo kaybı oluyormuş acaba onu mu denesem diyorum.:44:

bugünkü menüm

sabah 2 dilim kepek ekmeği----2 zeytin----biraz peynir-----domates salatalık---1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi

ara 1 muz

öğlen 1 dilim ekmek----5 kaşık sebze yemeği---3 kaşık yoğurt

ara biraz üzüm

akşam 2 dilim ekmek----5 kaşık sebze yemeği---4 dilim kavun

ara 1 şeftali

sabah 45 dakika, akşam 45 dakika yürüyüş---1.5 litre su

deryam inş iyisindir ortim ayrı kaldık
netim düzeldi ama girmek gelmiyor içimden topiğe baskülüm hala bozuk pil aldım çalıştırmadı sabit geçermisin beni canım
bugün kızıma oda baktık maskoda 3000 - 5000 tlden bahsediyorlar oha yani okadar para vermem ki nerden ne alsam varmı bilginiz kızlar ikeadanda almak istemiyorum
birde eşim ve çevreden 2. çocuk baskıları var bende istemiyorum değil kızımla arasının çok olmasını istemiyorum anlayacağınız topikte çocuk sahibi olmak isteyenlere benide ekleyebilrisiniz
ve menüm
sabah
1 çay kaşığı bal
zeytin
salata
peynir
çay
çavdar ek

öğle
bir porsiyon meyva

akşam
çorba
salata
sebzeli makarna

ara
yoğurt

gün içi yeşilçay suyumu eksik etmedim
sevgiler

bugunkü menüm:
ballı tarçınlı su 1 kupa / 5 6 fındık

sabah: 1 dilim kepek ekmek/az peynir / dom-salatalık/1kupa çay / 1 küçük ceviz kadar olan halleylerden

ara:1 kuru incir/ 1 kuru kayısı

öğle: 2 küçük karnıyarık / salata / yoğurt

ara:1kupa çay / 1kuru incir / 3kuru kayısı / yarım bisküvi

akşam:1 kase mercimek çorba / 1 haşlama patates / 2 kaşık pilav
salata / 2 kaşık yoğurt
eh artık ara yapmam herhalde patates falannnnn
şimdilik 2 lt suuu

Son düzenleme:

kızlar bu ayakkabı hakkında görüşleirnizi alabilirmiyim?

ben aldım bunu tatile gitmeden tatilde giydim ama
şimdi içime sinmedi nedense ya bugünde giydim rahat ama sanki görünümü hoş dgeil gibi sizce?

tülincim
burada cvp vereyim sana cnm
liste 2 gün yapmak yeterli 4 günde yapan var ama 4 gün sıkıyor ve zaten verecegin kiloyu 2 günd yapıyorsun
bi başla bakalım istersen 2 gün daha yapr 4 ggüne tamamlarsın cnm

dogum günün müydü bugün deryoş
nice mutlu yıllara cnmm
sevgili eşin ile birlikteeee
güzel günler senin olsun

ciddi diyorsun dimi bende çok begenerek aldımda sanki o beya zkısmı ayakkabıya
kıro bi hava veriyormuş gibi geldi şimdi:26::26::26::26::26:

gayet ciddiyim canım hiç kafana takma güle güle giy güzel kombinlerle manyak durur dolgu topukları oldum olası severim zaten

Son düzenleme:
banucum açık olsam dolgu topuğu dizboyu yada dizin hemen üstü etek yada elbiseyle giyerim çok hoş duruyorlar ayrıca safari tarzı şortlarda çok çok yakışıyor paçası bol ispanyol kesim pantolonlarlada güzel oluyor
taytın altına asla yakışmıyor aynı zamanda dar pantolonlarlada asla yakıştıramıyorum
tekrar güle güle giy canım

sehercim içimi rahatlattın teşekür ederim bende begenerek aldım giyimide rahat
bugün mesela lacivert şort ve beyaz kolları salaş alt tarafı büzgülü beyaz tişörtümle giyindim ve çok begendim aslında
ama siinde fikirleirnizi almak isteidm ....

bugün ikeaya gittik seviyorum orada gezmeyi ya
favorim siyah desenli bardaklar 9.90 fiyetı dahada dştügü zmanlar oluyor
ilk fırsatta alıcam bugün çocuklara masa aldık oradan ve sandalye
mamutlardan resim yapmayı filan seviyorlar oyalanırlar dedim
ve en çokte yemek yemeleri için aldım aslında kendi başlarına yemeyi ögrensinler artık
dahacık oldular yahu

birde önceden beşiklerine yatırıyordum ve uyuyana kadar bekliyordum başlarınd aşimdi o sorunda yok
artık yatırıyorum uyuyorlar kendilerri deniz biraz mızıyor ama alışıcak başka yolu yok

yeni evime geçtigimde kendi kendine uyuyann ve yemegini yiyenn çocuklar olucaklar inşallah

canım ya sen ne zor iş altındasın. bari düzelteyimde sen yorulma dedim.bide farkalrımızı sen mi hesaplıycaksıııınnnnnnn.kıyamadım sanaaaa

Tülincim hesaplarım hiç sorun değil
Bu topik benim hayatımı değiştirdi, zaten uğrayamıyorum, bari o kadarcık faydam olsun

deryam inş iyisindir ortim ayrı kaldık

İyiyim ortim merak etme, sadece sohbet havasında değilim bu aralar, zor günlerdeyim ama geçecek inşallah hiç merak etme

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
Eki Görüntüle 254358
Bunlar sanaaa

dogum günün müydü bugün deryoş
nice mutlu yıllara cnmm
sevgili eşin ile birlikteeee
güzel günler senin olsun

Kızlar çok teşekkür ederim inanın çok mutlu ettiniz beni
Hayatımda geçirdiğim en garip doğumgünüydü, bir ağladım bir güldüm...Çok sağolun gerçekten..

başlangıç: 85
2 haf. önce: 70
bu hafta: 69.5
giden:500 gr.
toplam giden:15.5
hedef: 65
boy:1.58
beden:44-42
spor:yok

geçen hafta:70.6
giden:1.100
toplamda giden:15.5

deryacım hangisini baz alırsın bilemedim :26:
ikisini yazdım

ben iki gündür dışardayım nete geremedim. umarım herkez güzel kilolar vermiştir, geçmişede bakamadım

son sayfata gördüm deryacım doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla, huzurla nice senelere olur innşşş

kendinize iyi bakın kızlar iyi geceler :80:

Son düzenleme:
merhaba kızlar hergün menümü yazayım diyorum ama ne yediğimi unutuyorum kafam çok dalgın kız durmuyor bel ve touk ağrısı çekiyorum bir de gelen giden oluyor koşturmaların arasında bişeyler yiyorum bu benimki yemek yemek değil de tıkınmak sanki
sabah
1-2 kk peynir
3 kepekli gevrek
4zeytin
bal az kaymak
çay
ara
kflex bal süt
ara
hurma
ara
gevrek peynir
karpuz
ara incir
aradomates
akşam
domates çorbası ve iki dilim pizza bir bardak kola 1hurma
ara 2incir yarım muz 1nektarin
ara 1k dondurma
ara 10tane filan kabak çekirdeği

of ya sanırım kafam çok karışık olduğu için kendimi yemeğe verdim aslında doğru düzgün öğle yemeği yesem ara öğünleri daha azaltabilirim inş biraz yürüyüş yaptım bugün yaptığım tek iyi şey buydu galiba neyse geçmiş okuyamıyorum kızlar umarım herkes iyidir iyi geceelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…