80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar misafirlerim var anca yazabiliyorum bugün yazılanları okuyamadım. kaynanam ve kayınpederim hemen kilo verdiğimi farkettiler çok iyi olmuşsun belin incecik kalmış kenarların gitmiş falan dedi kaynanam tabi ben havalara uçtum. mis gibi yaprak sarma yapmış ben seviyorum diye.
akşam 6buçuk gibi yedik yemeği 6 tane sarma yedim. fırın poşetinde tavuk baget yapmıştım yağsız bir tanede baget yedim. akşama kadar su ve salatalıkla günü geçiştirdim akşam yiycem nasılsa diye.

yarında gezmeye eminönüne sultanahmete falan götürücez onları yine gece girerim herhalde. lebtabın şarjının elverdiği ölçüde geçmişi okuycam herkeze iyi geceler..

Derya'cım,yeni geldim ve şimdi gördüm.Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle sağlıklı mutlu yıllar...

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
domates
salatalık
dereotu
2 çay kaşığı keten tohumu-çörek otu
4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
1/4 kavun (3 ince kayık dilimi)
Ara:
2 küçük yeşil elma
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak kabak yemeği (yemekleri, 1 kg. sebzeye 1 yk zeytinyağ ile yapıyorum)
125 gr.light yoğurt

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

İyi geceler

sucuklu yumurta
kaşar beyaz peynir
3 çatal domates
1 ceviz
7-8 zeytin

ton balığı

1 salatalık

2 kaşık patlıcan domates közleme
3 kaşık yoğurt

5 adet üzüm

haşlama tavuk ve suyu
3 yemek kaşığı patlıcan domates közleme
3 kaşık yoğurt

aralarda 3 küp kaşar

4.5 litre su
2 yeşil çay
1 form çayı

genel olarak ağzımın tadı yoktu bugün ve bi mutsuzluk bi ağırlık hissettimmm bi ara başım ağrır gibi oldu ama tahminim ii atlattım bu günü ...
ama hep aç gibiydimm...

banucum sewdacım bi bakın olmuşmuu....

günaydııııınn kızlar

sabah kahvaltımı yaptım şimdi yürüyüşe çıkacam. 1 saat sonra görüşürüz diyecem ama yine uyanmazsınız bugün pazar,yatın dinlenin bakalım

Merhabaaa
Artık Eskisi Gibi Giremiyorum Topiğe Kusura Bakmayın Olurumu Ablacıklarım
Okulum Açılıyor Ben lise 3e Geçtim Eskisi Gibi Giremiyorum Bu Yüzden
Sizlerde İyisinizdir Umarım
Bildirim Yapamadım Aama Cumadan Cumaya Artık Yaparım
Siz Hep Aklımdasınız Ama Giremiyorum
Kendinize İyi Bakınnn
----------------------------------------------------------
DERYA ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
EŞİNLE AİLENLE SEVDİKLERİNDE NİCE MUTLU YAŞLARA İNŞALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrr
gombinooo bende erkenciyim cnm 7-8 arası uyanıyorum hep
işlerimi birz toparlayım sabah yürüyüşleirme başlıycma bende çok özledimmis gibi havada yürümeyi
iyi bir temilik yapmam lazım ama öle 1 günde bitecek cinsten degil
önce dolap çekmece dökücemm
daha sonrada halılar yıkancakk vs vs
bugündne başlıycma dolap çekmece işine
banyo dan başlayım diyorum
halıllarımı yıkamaya veririmm
sonrada bi kadın tutarrım temizlik işini hallederim diye düşünüyorum

ayşecimm
ögünleri tam yemedigin için olabilir açlık hissi tam derken
mesela ton balıgının yanında salata birde kola içseydin daha ii olurdu
birde kaşardan yinede uzak dur derim içinde patates nişastası bvar hem hemde yaglı bir peynir
bizde menüleirmizi yazarsak sana fikir olur zaten

şimdi banu kaçarrr

zeynepcimm
zaten snein için şuan öncelik okulun ve dersleirn olmalı tatlımm
cumaları gelip birldirim yaparsın
arada birde merhaba dersen yeter cnm

başarılar sana tatlım

günaydın kızlar. bugun bende pek iyi değilim. heryerim ağrıyor dayak yemişim gibi. içim pır pır ediyo sanki kalp atışlarımı duyuyoruz üşüyorum terliyorum.galiba oğlumdan banada geçti.karnımda çok kötü. ay tavsiyeleriniz varsa yazında yapayım.sırt ağrısı öldürcek dik bile duramıyorum ağrıdan.arkadaşımda bugun taşınıyo.dün oğlu bendeydi.tuvalet alışkanlığına yeni başlıyor.3 kez kakasını çamaşırına kaçırdı .evindede yapmıyo.bugunde bakmam gerek inşallah öğleye toplarım yaaa...

canım dolgu topuğu çok beğenirim bende ama doğumdan beri özel günler hariç hiç topuklu giyemedim.4 yıldır.modelide rengide çok güzel.hele bide rahatsa daha ne olsun.sakın değiştirmeyi düşünme canım.iyi günlerde kullan.
banucum çok teşekkür ederim canım. yarın inşallah başlıycam.mazlemeler tamam.saol canım
deryacımmm nice sağlıklı mutlu yıllara canım.doğum günün kutlu olsunnnnn. Rabbim sıkıntılarını gidersin ferahlık versin canım..iyiki varsınnnn
gözün aydın canım gelmiş misafirlerin.ne güzel canım motive etmişler seni. demekki çok farketmişsin..devam devaammmm

canım çok karışık olmuş dediğin gibi. akşam pizza kola , meyve çok.sende biliyosun zaten canımmm.bıkmak yılmak yok dimiiiiiii

son sayfata gördüm deryacım doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla, huzurla nice senelere olur innşşş

Derya'cım,yeni geldim ve şimdi gördüm.Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle sağlıklı mutlu yıllar...

doğum günün kutlu olsun deryacım sağlıklı mutlu huzurlu nice nice senelere

DERYA ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
EŞİNLE AİLENLE SEVDİKLERİNDE NİCE MUTLU YAŞLARA İNŞALLAH

deryacımmm nice sağlıklı mutlu yıllara canım.doğum günün kutlu olsunnnnn. Rabbim sıkıntılarını gidersin ferahlık versin canım..iyiki varsınnnn

Teşekkürler kızlar
İyi ki varsınız

Kızlar günaydın, bu sabah bir kez daha proteinin mucizesine şahit oldum...Dün biraz depresif olduğum için menüm çok kötüydü..Sabah k-flakes, öğlen dondurma ve çikolata yemiştim..Ben de akşam toparlayayım diye 2 büyük but haşladım akşam onları yedim zorla hani bol protein gitsin ki telafi etsin diye. Pasta alındığından haberim yoktu, e doğumgünüm nasıl olsa diyet mi yapacağım diye düşünerek üstüne 2 kocaman dilim pasta yedim, ince de değildi yani...
Ve sonuç bu sabah cumaya göre 100 gram eksiyim
İnanamadım sabah tekrar tekrar çıktım..Tamam pastalar direk belli etmez belki kilosunu ama en azından şişliği olurdu, bir yarım kilo farkederdi o da en az....

Kızlar bir öğününüze proteini sokun mutlaka ama mutlaka...Gerçekten ondan daha mucize bir şey yok şu diyette bunu anladım..

deryoşşş biraz keyifler yerine gelmiş sanırsammm yazılarındna anlaşılıyorr

evet cnm protein gerçekten mucize gibii bakalım bende sarıldım sevgili procuguma bu hafta sonuçlar ne olcek

deryoşşş biraz keyifler yerine gelmiş sanırsammm yazılarındna anlaşılıyorr

evet cnm protein gerçekten mucize gibii bakalım bende sarıldım sevgili procuguma bu hafta sonuçlar ne olcek

Hemen yansıyor değil mi insanın yazılarına bile
Çok şükür dünden sonra çok daha iyiyim

Kızlar yine merhaba, pazar günü olduğu için in cin top oynuyor gene ama benim mesai devam ediyor, tabi 1 aya kadar inşallah

Canlar şimdi ben sivri burun bir babet arıyordum abiyenin altına giyilebilecek türde. Aradım taradım az da olsa sivri burun buldum ama maalesef illa üzerinde bir tokası, taşı oluyordu..Ben de tokasını da beğendiğim bir babeti aldım ve ablamın doğun günüm diye yolladığı takı tasarım malzemelerini de kullanarak yeniden tasarladım.

Yani içinde öyle bir parça vardı ki ablamla anlaşsak bu kadar anlatıp da bunu yolla diyemezdim, o da benim şansım sanırım nasıl sevindim

Yorumlarınızı almak için buraya da koyayım dedim, elbisemin yakasında güller vardı, o yüzden kurdela hiç içime sinmemişti, bence böyle çok daha uyumlu oldu
Aralarına parlak siyah boncuk da işlemeyi düşünüyorum bakacağım evde.
Ayaklarımda bu kadar kaba durmuyor normalde, fotolarda böyle çıkmış
Üzerine tıklarsanız büyür.

Son düzenleme:
banyo ve ayakkabılıktaki dolap paklandıı
amaa her yer tıkış tıkış yaa çocuklar yokken çok etkilemiyordu bu durum
ama çocuklardan sonra her yer doldu vallahi
evime geçmeyi dört göz degil 8 gözle bekliyorm
hayırlısıyla tabi

deryoş evet cnm ya hemen anlaşılıyor insanın yazılarında bile
iş durumunuzda degişiklik mi olacak ?
ben kaçırıdm sanırım :26::26::26::26:

deryacım
ayakkabıların çok şık olmuşş
güle güle kullannn cnm ablanda hissetti sanırsammm

ayakkabılarda genelde kurdele oluyor
minik yan tarafında filan

kızlar diyet listeleri bölümünde 2.5 ayda 17 kilo verdiğim listem adlı başlığı bir inceleyin.sizde yapılabilrmi yani sağlıklımı

deryam sıkıntılar paylaştıkça azalır mevlam dert tasa kederden uzak etsin hepimizi inş . zaman zaman her insan yaşar ruhsal değişimler
oldu ve bitti diyelim sen iyi ol yeter ki
alakasız ama facedeki ayına kızım imrendi aynında istiyo :90: bir kaç gün önce şöyle bir diyalog eçmişti aktarıym oda yapmaya çalışıyoruz artık ayrılsın yalnız yatmaya alışsın geç bile kaldım ayırmakta neysem benim kızda anne bana ayı alın diyo ona sarılıp uyurum sen yoksun ya diyo :84: cadıııııııııııııııııııııııııııı

bu arada baskülüm tamir oldu liste hazır değilse bildirim yapıym

bayram öncesi 69.5
sabah 70.9 çıktım
sıkasım geliyor boğazımı

seher
bizde dün ikeadan köpek aldık 2 tane önce küçükler vardı onları aldık sonra bıraktık büyükleir aldık
ama keşkeküçük alsaydım diyorum pek bi suratsız bu büyükler dgeiştircem valla sinir oldum
sevimli degiller

benimkiler malesef benim odamda yatıyorlar hala başka şansımız yok
bi odam mutfakla beraber amerikan mutfak
dige rodma salonun içinde hemde çok soguk oluyor kışın

ya aynı odada yatmaya razı olcam yada hergün yatak açcamm
aman oda uzun iş yahu yatsınlar bu yıld aidyorum
ama imkanım olsa çoktan ayırırdım

bende başlarını bekliyordum uyumalrı için
3 gündür onu bıraktım kendileir uyuyorlar
deniz biraz mızıyor ama alışıcakkk

birde ikinic çocuk planları var sanırım dün okumuştum
hayırlısı olsun bakalım kaç yaşında kızın?

kızlar aranızda benim gib olan varmı ?
uzun bir aradan sonra diyet uyguluyorum vallahi zorlanıyoru ya
iilk diyete başlamış gibiyim sanki gözüm herşeyde ve heryerde kendimi kontrol edemiyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…