canım dolgu topuğu çok beğenirim bende ama doğumdan beri özel günler hariç hiç topuklu giyemedim.4 yıldır.modelide rengide çok güzel.hele bide rahatsa daha ne olsun.sakın değiştirmeyi düşünme canım.iyi günlerde kullan.
banucum çok teşekkür ederim canım. yarın inşallah başlıycam.mazlemeler tamam.saol canımtülincim
burada cvp vereyim sana cnm
liste 2 gün yapmak yeterli 4 günde yapan var ama 4 gün sıkıyor ve zaten verecegin kiloyu 2 günd yapıyorsun
bi başla bakalım istersen 2 gün daha yapr 4 ggüne tamamlarsın cnm
deryacımmm nice sağlıklı mutlu yıllara canım.doğum günün kutlu olsunnnnn. Rabbim sıkıntılarını gidersin ferahlık versin canım..iyiki varsınnnnTülincim hesaplarım hiç sorun değil
Bu topik benim hayatımı değiştirdi, zaten uğrayamıyorum, bari o kadarcık faydam olsun
İyiyim ortim merak etme, sadece sohbet havasında değilim bu aralar, zor günlerdeyim ama geçecek inşallah hiç merak etme
Kızlar çok teşekkür ederim inanın çok mutlu ettiniz beni
Hayatımda geçirdiğim en garip doğumgünüydü, bir ağladım bir güldüm...Çok sağolun gerçekten..
gözün aydın canım gelmiş misafirlerin.ne güzel canım motive etmişler seni. demekki çok farketmişsin..devam devaammmmkızlar misafirlerim var anca yazabiliyorum bugün yazılanları okuyamadım. kaynanam ve kayınpederim hemen kilo verdiğimi farkettiler çok iyi olmuşsun belin incecik kalmış kenarların gitmiş falan dedi kaynanam tabi ben havalara uçtum. mis gibi yaprak sarma yapmış ben seviyorum diye.
akşam 6buçuk gibi yedik yemeği 6 tane sarma yedim. fırın poşetinde tavuk baget yapmıştım yağsız bir tanede baget yedim. akşama kadar su ve salatalıkla günü geçiştirdim akşam yiycem nasılsa diye.
yarında gezmeye eminönüne sultanahmete falan götürücez onları yine gece girerim herhalde. lebtabın şarjının elverdiği ölçüde geçmişi okuycam herkeze iyi geceler..
canım çok karışık olmuş dediğin gibi. akşam pizza kola , meyve çok.sende biliyosun zaten canımmm.bıkmak yılmak yok dimiiiiiiimerhaba kızlar hergün menümü yazayım diyorum ama ne yediğimi unutuyorum kafam çok dalgın kız durmuyor bel ve touk ağrısı çekiyorum bir de gelen giden oluyor koşturmaların arasında bişeyler yiyorum bu benimki yemek yemek değil de tıkınmak sanki
sabah
1-2 kk peynir
3 kepekli gevrek
4zeytin
bal az kaymak
çay
ara
kflex bal süt
ara
hurma
ara
gevrek peynir
karpuz
ara incir
aradomates
akşam
domates çorbası ve iki dilim pizza bir bardak kola 1hurma
ara 2incir yarım muz 1nektarin
ara 1k dondurma
ara 10tane filan kabak çekirdeği
of ya sanırım kafam çok karışık olduğu için kendimi yemeğe verdim aslında doğru düzgün öğle yemeği yesem ara öğünleri daha azaltabilirim inş biraz yürüyüş yaptım bugün yaptığım tek iyi şey buydu galiba neyse geçmiş okuyamıyorum kızlar umarım herkes iyidir iyi geceelr
son sayfata gördüm deryacım doğum günün kutlu olsun canımsağlıkla, huzurla nice senelere olur innşşş
Derya'cım,yeni geldim ve şimdi gördüm.Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle sağlıklı mutlu yıllar...
doğum günün kutlu olsun deryacım sağlıklı mutlu huzurlu nice nice senelere
DERYA ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
EŞİNLE AİLENLE SEVDİKLERİNDE NİCE MUTLU YAŞLARA İNŞALLAH
deryacımmm nice sağlıklı mutlu yıllara canım.doğum günün kutlu olsunnnnn. Rabbim sıkıntılarını gidersin ferahlık versin canım..iyiki varsınnnn
Kızlar günaydın, bu sabah bir kez daha proteinin mucizesine şahit oldum...Dün biraz depresif olduğum için menüm çok kötüydü..Sabah k-flakes, öğlen dondurma ve çikolata yemiştim..Ben de akşam toparlayayım diye 2 büyük but haşladım akşam onları yedim zorla hani bol protein gitsin ki telafi etsin diye. Pasta alındığından haberim yoktu, e doğumgünüm nasıl olsa diyet mi yapacağım diye düşünerek üstüne 2 kocaman dilim pasta yedim, ince de değildi yani...
Ve sonuç bu sabah cumaya göre 100 gram eksiyim
İnanamadım sabah tekrar tekrar çıktım..Tamam pastalar direk belli etmez belki kilosunu ama en azından şişliği olurdu, bir yarım kilo farkederdi o da en az....
Kızlar bir öğününüze proteini sokun mutlaka ama mutlaka...Gerçekten ondan daha mucize bir şey yok şu diyette bunu anladım..
deryoşşş biraz keyifler yerine gelmiş sanırsammm yazılarındna anlaşılıyorr
evet cnm protein gerçekten mucize gibii bakalım bende sarıldım sevgili procuguma bu hafta sonuçlar ne olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?