80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım nostalji olmuş.acaba ben neler yazmıştım?değişmeyen tek şey kilomdur kesin.yazdıklarını okudum.aynı durumdayız diyordum ki karbona başlamışsın.pes etmeyip çabalamak çok güzel canım.ben de pes etmiyorum yine gerekirse sizin kulağınızı çekecek ve size örnek olacak nilgün olacağım canım.

gözün aydın kızına kavuşmuşsun.evdeki işin de azalıyor yavaş yavaş kolay gelsin canım.dikkat et kendine.
kızın okula başlıyormuş hayırlı olsun o günleri dün gibi hatırlıyorum.zaman çok çabuk geçiyor.

canım sanırım vücut direniyor vermemeye sıkma canını.devam et aynen birden gidecektir.

selam kızlar..........
kilo bildirimim
başlangıç:90.100
geçen hafta:86.500
bu hafta:86.100
giden:400 gr
toplamda giden:4000 gr
hedef:63
boy:1.63
spor yok
geçen haftadan 1 gr bile veremedim.............

tebrikleer..

canım iş ortamına alıştıkça alternatifleri bulacaksındır.yani kepekli sandviç ekmeği alsan içine peynir domates koysan 2 tane hazırlasan yanına diyet kola şişirir seni akşama az da yersin.aklıma bu geldi.patates yemeği yapıyormuş ya salata yapmıyor mu hiç?rica etsen slata yaptığında fazla yapsın sen de kutu ton balığı al bir tabak salata ayır dök ton balığını belki yapabilirsin ha.yani koy onun buzdolabına.olur muki acaba..sen imkansızlıktan yapamıyporsun ben de dertleniyorum yapamıyorum diye yuh olsun bana..

inşallah düzenini oturtursun canım.

ton balığı yanına salata en güzeli bu canım.aferin sana çok güzel gidiyorsun.ben de geliyorum yanına merak etme..

monti harika bir diyet.banu bu konuda uzmandır.kaçamak yapmazsan harika verdiriyor.sakın bırakma bak biz ne hallerdeyiz.harikasın canım böyle devam et..
sporunu da yap ohhh gitsin kilolar..

ekmek çok fazla canım azaltmaya çalış istersen.bi de muz ve üzüm kalorili meyveler.başka meyveler ye istersen.

süpersin.nasılsın canım.bebiş istiyormuşsun hayırlısı olsun bakalım.Allah gönlüne göre versin.istikbal bellona buralara baktın mı çok güğzel genç odaları var fiyatları da bu kadar uçuk değil.

bravo bana azimli diyordun asıl azimli sensin.face den mesajını okudum.sağol.merak etme pes etmedim.yarın gezme var yine bi de keşkek yapacakmış.gitmiyorum bi mazeret uyduracağım.madem görünce yiyorum o zaman gitmeyeceğim.sen de kuru meyveleri arttırmışsın çok güzel.evde ramazandan kalma bi sürü var ben de değerlendireyim bari.

ama senin çorbaya niyetlendim bakim malzemem varsa onu hazırlayayım akşamdan yarın termosa koyayıp içeyim okulda.ablan harika sonuç almış.gözleri faltaşı gibi açılmıştır sanırım sonucu görünce.hem ona da şevk gelmiştir zayıflamak için..

gayet güzel güle güle kullan..

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
Eki Görüntüle 254358
Bunlar sanaaa

derya tatlım yazlıktayım diye bakamamıştım nete.yani internet yoktu orada.doğum günün kutlu olsun canım.Allah her şeyi gönlüne göre versin.

tebrikler tatlım.

ay o iltifatları duyunca insanın iştahı kesilir zaten.çok sevindim senin adına.bizim de okulda telaş var.anasınıfları çok tatlılar ya.her sene yeni öğrenci senin için çok zevkli herhalde.benim kızım çok güzel alışkanlıklar kazandı.öğrenciye ilk dokunuşu siz yapıyorsunuz ve harikalar yaratıyorsunuz iyi ki varsınız tatlım.adın deniz miydi başka mıydı yoksa?

hoş geldin canım.sen iyi ol da başka şey istemeyiz.

çok yaratıcısın güzel olmuş.güle güle giy.

aman sen ben misin halledersin eminim..

kızlar aranızda benim gib olan varmı ?
uzun bir aradan sonra diyet uyguluyorum vallahi zorlanıyoru ya
iilk diyete başlamış gibiyim sanki gözüm herşeyde ve heryerde kendimi kontrol edemiyorum yahu

benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.midem yemeğe alıştı ya yemek yedim hala açım.bu bir kaç gün zor geçecek benim için.
aşacağız herhalde bu sıkıntıları..

yazamadığım varsa kusura bamya...sık sık girmeye çalışacağım hatta yarından itibaren daha sık girerim.laptopum yapılmış yarın alıyorum..

olsun canım yeni evine geçince onlarada oda olur odasını yavaş yavaş döşüyoruz şimdiden çok hevesli çok daha rahat ettim evdede olsa tepemdeydi sürekli şimdi odasına koymuyo kız odası görmesin sürekli dergilere bakınıyor
henüz 3.5 yaşında hayırlısı olsun düşünüyoruz bakalım nasip olursa gebede kalsam sağlıklı besleneceğim inş.

kızlar aranızda benim gib olan varmı ?
uzun bir aradan sonra diyet uyguluyorum vallahi zorlanıyoru ya
iilk diyete başlamış gibiyim sanki gözüm herşeyde ve heryerde kendimi kontrol edemiyorum yahu

ben ben ben herşeyi yemek istiyorum bu ne ya suyu gene azalttım onun etkisi olsa gerek

nilgünnnn selam cnm
evet bir kaç gün zor geçiyor ama alışıyorsun
ben yemekleirn hemn ardındna kkoca bi kupa yeşil çay içiyorum iştahı keisyor zaten

bend eidyetisyene bile gitmeyi düşünüyorum ya vallahi..

slm kızlar nasılsınız

deryacım dogum günün kutlu olsun mutluluklar canım ayakkabında süper olmuş

bu gün yediklerim işte

KAHVALTI BİR DİLİM ETİMEK BİRAZ PEYNİR DOMATES YEŞİL BİBER IKI ÜÇ TANE

ÖGLEN DÖRT KÖFTE BİR KASE ŞEHRİYE CORBAI SALATA

ARA BİR ŞEFTALİ BİR ARMUT

AKŞAM SALATA VE HAŞLANMIŞ KABAK

SU 3 LT SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

kızlar dün ikea ya gimtiştik
bi bardak takımı var cam kısa geniş ve siyah beyaz desenli ve süper bir takım
ondan alıcma bidahaki gidişime yeni evimde kullanmak için tabüü

birde wok tava almak istiyorumm İZLEMMM sen almıştın cnm
kullanışlımıı tavsiye edersen alayım bende yarın gidip

birde bi rende var sogan filan için sanırım içine koyup bastırıyorsun 1 2lira fiyatı aranızda kullanan varmı?

kızlar sabah dayak yemiş gibiydim.şimdi ise üzerimden tır geçmiş gibiyimmmm bu halimle 3 erkek çocuk tepemdeydi. ay bi ara bayılcam sandım. ufaklık 3 kez hatta birinde halıya yaptı kakasını..evim 5.kat ve asansör yok.dışarı indirdim 4 5 kez indim çıktım.bitttim bittimmmm..menüyü kaçırmamaya çalıştım.hastayım ya salmıyım dedim.hatta yarın için tavugumuda çıkardım pişirip öyle yatcam inşallahh..
bugunkü menüm

sabah:1,5 yağsız tost/1kupa çay / 2 zeytin

ara:1 yeşil elma

öğle:1kase mercimek çorba / 3 kaşık pilav/1 elma dilimi büyüklüğünde patates / salata / 2 kaşık yoğurt

ara:1kupa ıhlamur

akşam: 1 küçük karnıyarık

ara:1 kupa kuşburnu
1 lt su

canım harika olmuuuuşşş. ay nerden bulmuş o malzemeleri. ben ankarada biraz buluyordum ama kayseride hiç yok yaaa.bende senin gibi bi ayakkabımın öndeki tokası düşünce bi takı aralarına koyulan sahte gümüşlerden koydum ve eskittim. takıda yaparım.çok beğendim ellerine sağlık.fiyonkuda başka yerde kullanırsın artık.çokçok değişik ağır bi hava katmışsın eline sağlık
canım hoşgeldin. azmediyorum ama arada pilava dayanamıyorum.5 ay önceki tülinle çok farklıyım şimdi.bende dışarıda dayanamazdım ama hastanede bile etiform yiyince aferin dedim kendime.bu iş engeç nisanda bitecek inşaalllaaahhh.kurularıda seviyorum daha uzun şeker istemiyo vücut. meyveyle çok aram yok benim. bağısaklar içinde kuru iyi olur diye birazda. çorbayıda ablam 2400 le tamamladı demiştim ya ertesi gün sabah az ekmek pizzası ,öğlen az pilav ,akşamda az makarna yemiş. ama 2 kaşık kadar diyooooo.kızdım . bugun 700 800 fazla çıktı tabi. şaşkınlık içindeydi ilk gün 1700 farketti.ben olmasam bişey yapmıycak kızdırcak beni.bundan sonra dikkat etmek gerekiyo. sen kesiiiinn çok güzel yaparsın.termosa koy götür yanına.oh mis gibi dene canımmm

harika menü maşallaahhhh

deryacım
ayakkabıların çok şık olmuşş
güle güle kullannn cnm ablanda hissetti sanırsammm

ayakkabılarda genelde kurdele oluyor
minik yan tarafında filan

Ablamla hep hayaller kurarız, bir takı tasarım dükkanımız varmış yapıp satıyormuşuz filan, ikimizde tutkulu şekilde severiz takı tasarımı..Kursuna da gideceğim inşallah işleri yoluna koyunca..

Ay kıyamam ona da alın annesi hem kendi odasını sevmesi açısından güzel olur aslında..
Şimdi yapmaya başlayacağım listeyi ortim, bak bayram seyran bitti artık ağlamak sızlanmak yok azim var sadece azim

derya tatlım yazlıktayım diye bakamamıştım nete.yani internet yoktu orada.doğum günün kutlu olsun canım.Allah her şeyi gönlüne göre versin.

Sağolasın nilgünüm
Sen nasıl oldun, lütfen bir iki kaçırdın diye hemen düşme umutsuzluğa, zor zamanda başarmak daha kıymetlidir, ben tatilde yaptıklarını yine başaracağına eminim, bu sadece geçiş dönemi, elbet biraz sancılı olacak

slm kızlar nasılsınız

Sağolasın selmacım

Kızlar bu beğen butonu gelmeyecek mi ya, bilgisi olan var mı

Son düzenleme:

Ah tülincim çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum yorumunu okuyunca çünkü istediğimde ağır bir hava katmaktı zaten, kurdela hem uymuyordu hem de ağırdan ziyade şirindi, abiyenin altına hiç olmamıştı

Ablam bir kutu hazırlamış allahım neler yollamış deli oldum mutluluktan, genelde alışverişini eminönünden yapar ama bunlar apolet yapması için ona verilenler...Bir firmaya apolet yapıyor onlar veriyor malzemeyi bol bol kalanlar onun oluyor..Seneye istanbula gidince daha çok şey alacağız birlikte şimdiden hayal kuruyoruz

Senin de günün çok zor geçmiş, neden halıya yaptı, yeni tuvalet eğitimi mi veriyorsun, o yaştalar mı yani, allah sabır versin...

canım ağır hava istediysen gerçekten ağır olmuş güle güle giyyyy. bende çok isterdim bi yer açmayı senin gibi canım yaaa. saatlerce boncuk , aparat bakarım ank. gidince.tabi fırsat olursa.ama istanbul başka yaaa. halam yollamıştı bana ordan bişeyler.rüyada gibi olmuştum. apolet malzemesi demek hiç görmemem doğal yaniii. herşeye olur.çantaya , kıyafete , saça çok beğendimmm.
deryam benim bücürük 3,5 yaşında onu atlattık diğer ikisi taşınan arkadaşımın. 8 ve 3 yaş.3 olan alışmadı bi türlü.bugun 3 defa temizledim dünde 3. bari bi seferde yapda kurtulayım dimievindede yapmıyo.inan lazımlığı salonun ortasına getirdim. arada derde yaptı yine halıya.burnum kırıldı resmennnn. ama atllattım çok şükür.

Ah yavrum ya, tekrar tekrar söylüyorum annelik zor zanaat, arkadaşın ne kadar şanslı senin gibi kendi evladı yerine koyan bir arkadaşı var :)
Allah boool bol sabır ve güç versin, bir de bunca dert içinde diyet ha? Sizi gördükçe utanıyorum kendimden :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün benim küçük kuzenim beren bizdeydi.onunla uğraştım tüm gün.tam bir cadı peşinde dolaştım durdum buradaki çocuklu anneleri tebrik ederim valla ben bir taneyle uğraşamadım çok tatlı çok şeker ama durmuyorki yerinde.ama canım o benim ya yerim

neyse beren hanımın yüzünden pek düzenli olmadı öğünlerim.

uyanınca:sirkeli su,4 tane altın çilek,koca bir bardak su

sabah:1 dilim kızarmış denge light ekmek üzerine light krem peynir,ince dilim kaşar,1 do mates,1 sivri biber,süs biberi turşusu

öğle: 1 tabak az yağlı domatesli biberli tavuk sote,bir kaç kaşık yogurtlu havuc sote,limonlu soda

ara: 1 dilim şeftali,2 incir

öğleyi geç yediğim için akşam yemeği yiyemedim.tavuk soteden 2 yemek kaşığı vardı onu yedim sadece.
ayrıca gün içinde yeşilçay-biberiye-kiraz sapı çayı ve form cayı ictim.bol bol da su tükettim.

sabah tartıldım 500 gram eksik çıktım sonunda.inşallah böyle devam eder..

monti harika bir diyet.banu bu konuda uzmandır.kaçamak yapmazsan harika verdiriyor.sakın bırakma bak biz ne hallerdeyiz.harikasın canım böyle devam et..
sporunu da yap ohhh gitsin kilolar...

ben iyice bir araştırayım canım şu monti diyetini.bakalım yarın başlarım olmazsa 1 haftada ne kadar gidecek bakalım.

vallahi zor zanaat canım.inan oda benim oğluma aynı bakar.belkide daha iyi.elimden geleni yaptım işte teşekkür ederiimmmm.diyetide artık ben böyle yaşayacağım diye düşünerek yapmaya başladım. sadece kaçamaklar var gibi. bayram bana yetti galiba.çok kaçırdım ve çok zorlandım sonrasında canım. oğlum uyuycam diyo ben kaçıyorreeeee...iyi gecelerrrrr

Son düzenleme:
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
domates
salatalık
4 acı süs biberi
dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Öğle:
2 yk patates salatası
2 yk yoğurtlu közlenmiş biber salatası
Ara:
1 küçük yeşil elma
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 ızgara balık
karışık salata(yağsız)
pişmiş soğan salatası(yağsız)
1 sb şalgam suyu

2 lt su
1 Türk kahvesi
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

hayatta inanmam.diyetisyen ne verebilirki sana.ancak ozel muayenehaneye gidersen haftalik degisen listelerle sonuc alirsin.yada ogrenebilirsen metabolizma hizini olctur ona gore davranirsin

yesil cayi da uygulayacagim canim.

slm kızlar nasılsınız

iyiyim canim cok guzel bir menu..

vok cok kullanisli al mutlaka ama digerleri hakkinda bir bilgim yokk.

ne guzel yardimci olmussun arkadasina ama bitmissin kiyamam.menun kotu degil.iyibile kacirmamissin fazla.corbanin tarifini bulamiyorum bi da verir misin tarifi.banu senin corbandi bu sanirim tarif versene bi daha sana zahmet.

yok yok merak etme pes etmiyorum.azcik tokezledik diyelim.

ben iyice bir araştırayım canım şu monti diyetini.bakalım yarın başlarım olmazsa 1 haftada ne kadar gidecek bakalım.

diyet yontemleri ve deneyimleri bolumunde monti grubu var incele istersen.

Canlar yeni listemiz farklı bildirim yapanlar için sürpriz olabilir
Ama geçen haftaki kiloları en son listeye göre alma kararı almıştık, ben de onu uyguladım ve doğal olarak bazı bildirimler farklı oldu :26:

Ayrıca umarım bu son artılı listemiz olur, ramazan boyunca zaten dağılmıştık, buna da bayram rehaveti diyelim artık ve bir an önce toparlanalım inşallah

Sevdacım çok çok tebrikler canım
Bir de bu hafta aşklarımdan birini koymak geldi içimden..Kedi fotoğrafları koleksiyonumdan, umarım beğenirsiniz

Bir de bu arada bildirim yapmayanları listeyi biraz ferahlatmak adına sildim, haftaya gelirlerse gene yazarız, 36 kişi olmuştuk yazılar küçülüyordu iyice hepsini yazınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…