arkadaşlar merhaba bende 90 civarında başlamıştım bugün sabah 86 yı gördüm ben diyetisyene gittim 10 gün önce öğretmenim o yüzden çok vaktim olmuyor ama şimdi dersim boş böylelikle hemen bir bakayım dedim inanın insan verdikçe hırslanıyor... ben ayrıca haftada 3 gün spora gidiyorum step aerobik .... bende aslında düzenli katılsam bu cuma bildirimlerine...
ayyyy nihayet buldum bu benim kk da ilk mesajım tam 113 sayfa gezdim bulmak için
tatlım nostalji olmuş.acaba ben neler yazmıştım?değişmeyen tek şey kilomdur kesin.yazdıklarını okudum.aynı durumdayız diyordum ki karbona başlamışsın.pes etmeyip çabalamak çok güzel canım.ben de pes etmiyorum yine gerekirse sizin kulağınızı çekecek ve size örnek olacak nilgün olacağım canım.
tülüm günaydın bebem ,nasılsın bugün ?oğluşun nasıl oldu?
benim elay kız da geldi şuan yatağında mışıl mışıl uyuyor,evladıma kavuştum şükür...
koltuklargelmedi ya kafayı yicem ,hala işlerim var bakalım ,p.tesiye kadar toplamam lazım
farkındaysanız 2 haftadır b-fite uğramıyorum.hakkım yanıyor ,p.tesi başlamam lazım
bu arada kızım okullu oluyor ,p.tesi kreşe başlıyor ....
çok değişik bir duygu ya ,dün kundaklarda sarılıydı ,bugün okula başlıcak
gözün aydın kızına kavuşmuşsun.evdeki işin de azalıyor yavaş yavaş kolay gelsin canım.dikkat et kendine.
kızın okula başlıyormuş hayırlı olsun o günleri dün gibi hatırlıyorum.zaman çok çabuk geçiyor.
Selam Kizlar Nasilsiniz ...
Derya Ablam Beni Yine Sabit Gec Lütfen .. Gecen Haftada 75.Dim Ondan Önceki Haftada .. Bu Haftada 75'im ..
Ve Delirceeem :95:
Bütün Hafta Kosturmakla Gecti Günüm .. 3.Katli Huzur Evinde Calisiyorum Ve Asansör Yerine Merdivenleri Kullandim Hep ..
Sabahlari Sirf Müsli Yedim Ara Ögünlerde Bir Gün Üzüm Bi Gün Elma Ve Aksam Yemegimi en son saat 16.00 Da Yaptim Hep
Öglen isten dönüs saatim oldugu icin bisey yeme imkanim yoktu eve gelip hemen yatiyordum .. vee ona ragmen hala 75.kiloyum ..
Vucudumu anlamiyorum artik, istedigimi yapayim 1.ay sabit kaliyorum bi kiloda ..
8.ekimde dügün var ve ben hala kilo veremedim , elbise bakmam lazim hala 40.bedenim ve bisey bulamiyorum
70.olmakti hayalim o dügüne kadar ama nerde .. sinirden agladim bu sabah
artik lapami$ kh mi$ da yapamiyorum i$e ba$ladim , off ya off defolun gidin hain kilolar
canım sanırım vücut direniyor vermemeye sıkma canını.devam et aynen birden gidecektir.
selam kızlar..........
kilo bildirimim
başlangıç:90.100
geçen hafta:86.500
bu hafta:86.100
giden:400 gr
toplamda giden:4000 gr
hedef:63
boy:1.63
spor yok
geçen haftadan 1 gr bile veremedim.............
tebrikleer..
Merhaba Kızlar
Uzun süredir giremiyorum bildirimde yapamadım....
Deryacım kilom sabit 69,3 maalesef
burada pek giremiyorum aklım burada kalıyor fakat iş ortamı uygun değil uygun olunca int.bağlantısında hata oluyor...giremiyorum....umarım herkes iyidir.hepinizi çok özledim...kilo verememek beni çıldırtıyor.bir türlü düzene giremedim...evde sürekli kalamıyorum kvlerde yada onlar bizde misafir öncesi bayram ramazan derken takılıp kaldım69 kiloda .....kendimi hazır hissedemiyorum hep bişey çıkıyor ya yemekli davetler ya bize gelenler dün annanemin ölüm yıldönümü mevlüt yapıldı...20 sinde oğlumun doğum günü....birde burası evden yemek getirip yemeye uygun değil aperatif hafif ne yiyebilirim öğlen müsli yiyince akşam fazla yiyorum....dengeleyemedim.kv hep patatesli şeyler pişiriyor yad akızartma tarzı bunlar kilo yapıyor.az yiyorum ama yiyorum....1'er 2'şer gün arayla gidiyoruz diyet süreklilik kazanmıyor bünye şaşıyor bu pis boğazım durmuyor...herkes iyisin diyor ama değilim beyaz kot tayt gibi oldu bacaklaımın üstü bitişik altlar aşağı toğru açılıyor kuş gibi iğrenç oluyor baldır popo bacak göbek hala var.
geçen müşterim annelik havan gitmiş fakat hala vermen gereken kilo var arkadan baktımda çok kötü gözüküyor hele oturunca göbeğin dedi...haklı 38 bedeb giyiyor hala yediklerine
canım iş ortamına alıştıkça alternatifleri bulacaksındır.yani kepekli sandviç ekmeği alsan içine peynir domates koysan 2 tane hazırlasan yanına diyet kola şişirir seni akşama az da yersin.aklıma bu geldi.patates yemeği yapıyormuş ya salata yapmıyor mu hiç?rica etsen slata yaptığında fazla yapsın sen de kutu ton balığı al bir tabak salata ayır dök ton balığını belki yapabilirsin ha.yani koy onun buzdolabına.olur muki acaba..sen imkansızlıktan yapamıyporsun ben de dertleniyorum yapamıyorum diye yuh olsun bana..
inşallah düzenini oturtursun canım.
canım ben de hesap yapmicam öğlen ton balığı yedim sadece yanında da ne yiyim bilemedim akşama patlıcan közleme olurmu tavuk haşlıcam ne biliim alışveriş lazım önce ..... şimdilik ii gidiyor.... pazartesiye sonuç ne olur onu merak ediyorum ii sonuç verirse cumaya kadar gider inşallah...
ton balığı yanına salata en güzeli bu canım.aferin sana çok güzel gidiyorsun.ben de geliyorum yanına merak etme..
merhaba arkadaşlar moralim birazcık bozuk sanki duraklama dönemindeyim.gerci adet şişkinliği var ama hic gr kaybı görünmüyorbugünkü menümü yazıyorum.
sabah: 1 dilim uno denge light ekmek üzerine light krem peynir,1domates,acı süs biberi turşusu
ara:nestle lifli light kahve
öğle:1 kabak 1 domatesle bir iki damla zeytinyagında sote,1 kücük kase yogurt,acı süs biberi
ara: 2 dilim şeftali,5 badem
akşam: 1kücük tabak domatesli biberli tavuk sote,1 orta boy kase karışık salata,yarım bardak light yogurttan ayran
şimdide en az yarım saat yürümeyi düşünüyorum.
arkadaşlar ya bende elle dergisinin verdiği bir diyet kitabı var.20 diyetisyenden 2 haftalık menüler.montignac diyeti var bir haftalık program vermiş iki hafta uygulanırsa 7-8 kilo kaybı oluyormuş acaba onu mu denesem diyorum.:44:
monti harika bir diyet.banu bu konuda uzmandır.kaçamak yapmazsan harika verdiriyor.sakın bırakma bak biz ne hallerdeyiz.harikasın canım böyle devam et..
sporunu da yap ohhh gitsin kilolar..
bugünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği----2 zeytin----biraz peynir-----domates salatalık---1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
ara 1 muz
öğlen 1 dilim ekmek----5 kaşık sebze yemeği---3 kaşık yoğurt
ara biraz üzüm
akşam 2 dilim ekmek----5 kaşık sebze yemeği---4 dilim kavun
ara 1 şeftali
sabah 45 dakika, akşam 45 dakika yürüyüş---1.5 litre su
ekmek çok fazla canım azaltmaya çalış istersen.bi de muz ve üzüm kalorili meyveler.başka meyveler ye istersen.
deryam inş iyisindir ortim ayrı kaldık
netim düzeldi ama girmek gelmiyor içimden topiğe baskülüm hala bozuk pil aldım çalıştırmadısabit geçermisin beni canım
bugün kızıma oda baktık maskoda 3000 - 5000 tlden bahsediyorlar oha yani okadar para vermem ki nerden ne alsam varmı bilginiz kızlar ikeadanda almak istemiyorum
birde eşim ve çevreden 2. çocuk baskıları var bende istemiyorum değil kızımla arasının çok olmasını istemiyorum anlayacağınız topikte çocuk sahibi olmak isteyenlere benide ekleyebilrisiniz
ve menüm
sabah
1 çay kaşığı bal
zeytin
salata
peynir
çay
çavdar ek
öğle
bir porsiyon meyva
akşam
çorba
salata
sebzeli makarna
ara
yoğurt
gün içi yeşilçay suyumu eksik etmedim
sevgiler
süpersin.nasılsın canım.bebiş istiyormuşsun hayırlısı olsun bakalım.Allah gönlüne göre versin.istikbal bellona buralara baktın mı çok güğzel genç odaları var fiyatları da bu kadar uçuk değil.
bugunkü menüm:
ballı tarçınlı su 1 kupa / 5 6 fındık
sabah: 1 dilim kepek ekmek/az peynir / dom-salatalık/1kupa çay / 1 küçük ceviz kadar olan halleylerden
ara:1 kuru incir/ 1 kuru kayısı
öğle: 2 küçük karnıyarık / salata / yoğurt
ara:1kupa çay / 1kuru incir / 3kuru kayısı / yarım bisküvi
akşam:1 kase mercimek çorba / 1 haşlama patates / 2 kaşık pilav
salata / 2 kaşık yoğurt
eh artık ara yapmam herhalde patates falannnnn
şimdilik 2 lt suuu
bravo bana azimli diyordun asıl azimli sensin.face den mesajını okudum.sağol.merak etme pes etmedim.yarın gezme var yine bi de keşkek yapacakmış.gitmiyorum bi mazeret uyduracağım.madem görünce yiyorum o zaman gitmeyeceğim.sen de kuru meyveleri arttırmışsın çok güzel.evde ramazandan kalma bi sürü var ben de değerlendireyim bari.
ama senin çorbaya niyetlendim bakim malzemem varsa onu hazırlayayım akşamdan yarın termosa koyayıp içeyim okulda.ablan harika sonuç almış.gözleri faltaşı gibi açılmıştır sanırım sonucu görünce.hem ona da şevk gelmiştir zayıflamak için..
gayet güzel güle güle kullan..
derya tatlım yazlıktayım diye bakamamıştım nete.yani internet yoktu orada.doğum günün kutlu olsun canım.Allah her şeyi gönlüne göre versin.
başlangıç: 85
2 haf. önce: 70
bu hafta: 69.5
giden:500 gr.
toplam giden:15.5
hedef: 65
boy:1.58
beden:44-42
spor:yok
geçen hafta:70.6
giden:1.100
toplamda giden:15.5
deryacım hangisini baz alırsın bilemedim :26:
ikisini yazdım
tebrikler tatlım.
kızlar misafirlerim var anca yazabiliyorum bugün yazılanları okuyamadım. kaynanam ve kayınpederim hemen kilo verdiğimi farkettiler çok iyi olmuşsun belin incecik kalmış kenarların gitmiş falan dedi kaynanam tabi ben havalara uçtum. mis gibi yaprak sarma yapmış ben seviyorum diye.
akşam 6buçuk gibi yedik yemeği 6 tane sarma yedim. fırın poşetinde tavuk baget yapmıştım yağsız bir tanede baget yedim. akşama kadar su ve salatalıkla günü geçiştirdim akşam yiycem nasılsa diye.
yarında gezmeye eminönüne sultanahmete falan götürücez onları yine gece girerim herhalde. lebtabın şarjının elverdiği ölçüde geçmişi okuycam herkeze iyi geceler..
ay o iltifatları duyunca insanın iştahı kesilir zaten.çok sevindim senin adına.bizim de okulda telaş var.anasınıfları çok tatlılar ya.her sene yeni öğrenci senin için çok zevkli herhalde.benim kızım çok güzel alışkanlıklar kazandı.öğrenciye ilk dokunuşu siz yapıyorsunuz ve harikalar yaratıyorsunuz iyi ki varsınız tatlım.adın deniz miydi başka mıydı yoksa?
Merhabaaa
Artık Eskisi Gibi Giremiyorum Topiğe Kusura Bakmayın Olurumu Ablacıklarım
Okulum Açılıyor Ben lise 3e Geçtim Eskisi Gibi Giremiyorum Bu Yüzden
Sizlerde İyisinizdir Umarım
Bildirim Yapamadım Aama Cumadan Cumaya Artık Yaparım
Siz Hep Aklımdasınız Ama Giremiyorum
Kendinize İyi Bakınnn
----------------------------------------------------------
DERYA ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
EŞİNLE AİLENLE SEVDİKLERİNDE NİCE MUTLU YAŞLARA İNŞALLAH
hoş geldin canım.sen iyi ol da başka şey istemeyiz.
Kızlar yine merhaba, pazar günü olduğu için in cin top oynuyor gene ama benim mesai devam ediyor, tabi 1 aya kadar inşallah
Canlar şimdi ben sivri burun bir babet arıyordum abiyenin altına giyilebilecek türde. Aradım taradım az da olsa sivri burun buldum ama maalesef illa üzerinde bir tokası, taşı oluyordu..Ben de tokasını da beğendiğim bir babeti aldım ve ablamın doğun günüm diye yolladığı takı tasarım malzemelerini de kullanarak yeniden tasarladım.
Yani içinde öyle bir parça vardı ki ablamla anlaşsak bu kadar anlatıp da bunu yolla diyemezdim, o da benim şansım sanırım nasıl sevindim
Yorumlarınızı almak için buraya da koyayım dedim, elbisemin yakasında güller vardı, o yüzden kurdela hiç içime sinmemişti, bence böyle çok daha uyumlu oldu
Aralarına parlak siyah boncuk da işlemeyi düşünüyorum bakacağım evde.
Ayaklarımda bu kadar kaba durmuyor normalde, fotolarda böyle çıkmış
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 254600 Eki Görüntüle 254601 Eki Görüntüle 254602 Eki Görüntüle 254603 Eki Görüntüle 254604 Eki Görüntüle 254605 Eki Görüntüle 254606
çok yaratıcısın güzel olmuş.güle güle giy.
deryam sıkıntılar paylaştıkça azalır mevlam dert tasa kederden uzak etsin hepimizi inş . zaman zaman her insan yaşar ruhsal değişimler
oldu ve bitti diyelim sen iyi ol yeter ki
alakasız ama facedeki ayına kızım imrendi aynında istiyo :90: bir kaç gün önce şöyle bir diyalog eçmişti aktarıym oda yapmaya çalışıyoruz artık ayrılsın yalnız yatmaya alışsın geç bile kaldım ayırmakta neysem benim kızda anne bana ayı alın diyo ona sarılıp uyurum sen yoksun ya diyo :84: cadıııııııııııııııııııııııııııı
bu arada baskülüm tamir oldu liste hazır değilse bildirim yapıym
bayram öncesi 69.5
sabah 70.9 çıktım
sıkasım geliyor boğazımı
aman sen ben misin halledersin eminim..
kızlar aranızda benim gib olan varmı ?
uzun bir aradan sonra diyet uyguluyorum vallahi zorlanıyoru ya
iilk diyete başlamış gibiyim sanki gözüm herşeyde ve heryerde kendimi kontrol edemiyorum yahu
benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.midem yemeğe alıştı ya yemek yedim hala açım.bu bir kaç gün zor geçecek benim için.
aşacağız herhalde bu sıkıntıları..
yazamadığım varsa kusura bamya...sık sık girmeye çalışacağım hatta yarından itibaren daha sık girerim.laptopum yapılmış yarın alıyorum..