Canlar yeni listemiz farklı bildirim yapanlar için sürpriz olabilir
Ama geçen haftaki kiloları en son listeye göre alma kararı almıştık, ben de onu uyguladım ve doğal olarak bazı bildirimler farklı oldu :26:
Ayrıca umarım bu son artılı listemiz olur, ramazan boyunca zaten dağılmıştık, buna da bayram rehaveti diyelim artık ve bir an önce toparlanalım inşallah
Sevdacım çok çok tebrikler canım
Bir de bu hafta aşklarımdan birini koymak geldi içimden..Kedi fotoğrafları koleksiyonumdan, umarım beğenirsiniz
haydi kızlar sporaaaaaaaaaaaa
topikte spor nerdeyse 0 arkadaşlarr ben yarından itibaren yürüyüşleirme başlıyorum
ve en kısa mznadada platesimee kavuşucamm
lütfen herkes spor için zman ayırsın artıkkkk
kaldırın totolarıııııı olmuyor böleee
canım aslında evet korkumdan menülere salata eklemedim sınırı aşarım diye bugünde aynı oldu gibi ama tartı dediğiniz gibi mucizeyi göstermeye başladı cumayı da sayarsam bugün 3 günde çokk ii sonuç verdi....günaydın kızlarrr
gombinooo bende erkenciyim cnm 7-8 arası uyanıyorum hep
işlerimi birz toparlayım sabah yürüyüşleirme başlıycma bende çok özledimmis gibi havada yürümeyi
iyi bir temilik yapmam lazım ama öle 1 günde bitecek cinsten degil
önce dolap çekmece dökücemm
daha sonrada halılar yıkancakk vs vs
bugündne başlıycma dolap çekmece işine
banyo dan başlayım diyorum
halıllarımı yıkamaya veririmm
sonrada bi kadın tutarrım temizlik işini hallederim diye düşünüyorum
ayşecimm
ögünleri tam yemedigin için olabilir açlık hissi tam derken
mesela ton balıgının yanında salata birde kola içseydin daha ii olurdu
birde kaşardan yinede uzak dur derim içinde patates nişastası bvar hem hemde yaglı bir peynir
bizde menüleirmizi yazarsak sana fikir olur zaten
şimdi banu kaçarrr
deryacım abıkkaların çok güzel olmuş güle güle giy walla ben böyle yaratıcı insanlara bayılıyorumKızlar yine merhaba, pazar günü olduğu için in cin top oynuyor gene ama benim mesai devam ediyor, tabi 1 aya kadar inşallah
Canlar şimdi ben sivri burun bir babet arıyordum abiyenin altına giyilebilecek türde. Aradım taradım az da olsa sivri burun buldum ama maalesef illa üzerinde bir tokası, taşı oluyordu..Ben de tokasını da beğendiğim bir babeti aldım ve ablamın doğun günüm diye yolladığı takı tasarım malzemelerini de kullanarak yeniden tasarladım.
Yani içinde öyle bir parça vardı ki ablamla anlaşsak bu kadar anlatıp da bunu yolla diyemezdim, o da benim şansım sanırım nasıl sevindim
Yorumlarınızı almak için buraya da koyayım dedim, elbisemin yakasında güller vardı, o yüzden kurdela hiç içime sinmemişti, bence böyle çok daha uyumlu oldu
Aralarına parlak siyah boncuk da işlemeyi düşünüyorum bakacağım evde.
Ayaklarımda bu kadar kaba durmuyor normalde, fotolarda böyle çıkmış
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 254600 Eki Görüntüle 254601 Eki Görüntüle 254602 Eki Görüntüle 254603 Eki Görüntüle 254604 Eki Görüntüle 254605 Eki Görüntüle 254606
kızlar aranızda benim gib olan varmı ?
uzun bir aradan sonra diyet uyguluyorum vallahi zorlanıyoru ya
iilk diyete başlamış gibiyim sanki gözüm herşeyde ve heryerde kendimi kontrol edemiyorum yahu
Canlar yeni listemiz farklı bildirim yapanlar için sürpriz olabilir
Ama geçen haftaki kiloları en son listeye göre alma kararı almıştık, ben de onu uyguladım ve doğal olarak bazı bildirimler farklı oldu :26:
Ayrıca umarım bu son artılı listemiz olur, ramazan boyunca zaten dağılmıştık, buna da bayram rehaveti diyelim artık ve bir an önce toparlanalım inşallah
Bir de bu hafta aşklarımdan birini koymak geldi içimden..Kedi fotoğrafları koleksiyonumdan, umarım beğenirsiniz
ah nilgünüm ahhh bende geçen kışki halimi hatırlıyorum okuldan gel spora git akşam kızınla ilgilen gece uyuma bu 4 ay hep böyleydi ve şimdi geriye dönüp bakınca şaşıyorum nasıl enerjim yetmiş die ve nasıl iradeliymişim die ki buna rağmen diyorum 10 iloda takılı kaldım dam 7 li rakamlara geçtim misafir üstüne misafir 1 ay böyle geçti tatilde sen iskenderunda yrüyorum yazdıkça kahroluyordum ben neden yapamıyorum die ne zamanım ne de enerjim vardı arkasından 15 gün mersin ve tatil ve bayram hepsi arka arkayaaa... hemen hemen aynı döndüm eylüle ve 2 ayım boşu boşuna gittiiiiii......
1 haftadır toparlanmaya çalışıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi alışamadım okula git annene git eve gel bişiler hazırla temizlik yap çocuğa bak ayyyyyy böle dewam eder gider inan bende arayış içindeyim farklı bişiler yapmak istiyom ama metabolizmamı da çok bozmak istemiyorum farklı diyetlerle....
spor salonuna başlayayım diyorum ama bide akşamüstü gitsem kızım bu yıl da bizden bişiler alamayacak kendi ilgilenmen gibi olmuyor annen bile olsa..... bu hafta huyu değişti ağlayarak uyanıyor uykusundan birde wc eğitimine başladım içinden çıkabilecekmiyim bilmiyorum sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor......
her seferinde bundan sonra 75 kiloda foto ekleyeceğim diyorum ama olmuyor inmiyor ümitsiz değilim ama süreç uzadıkça enerjim ve sabrım kalmıyor.....
allahtan çok gezme olayım da yok ama yinede az da yesem küçük kaçamaklar oluyor eeee hiç mi olmayacak nasıl verilecek bu kilolarrrr..
banu da demiş yaaaa spor ve diyet olmayınca herşey geri mi gelecek diye bende bazen yılıyorum inanınnn..
hayallerim var ama bazen korkularım da oluyor....
bu hafta gelince eve hep uyudum kızım uyuyunca dayanamıyorum aslında mantığım uyuma spor yap diyo git işine gücüne bak diyor ama napıyorum kendime yenilip gidip tekrar uyuyorummmmm...
ortim bir ah et bin ah işit gördünmüü...
hadi çözün bu durumuuuuu......
pes etmek değil doluymuşum galiba
haydi kızlar sporaaaaaaaaaaaa
topikte spor nerdeyse 0 arkadaşlarr ben yarından itibaren yürüyüşleirme başlıyorum
deryacım abıkkaların çok güzel olmuş güle güle giy walla ben böyle yaratıcı insanlara bayılıyorum
bittim canım bittiimmm.ama bugun iyiymişim gibi davranıcammmne guzel yardimci olmussun arkadasina ama bitmissin kiyamam.menun kotu degil.iyibile kacirmamissin fazla.corbanin tarifini bulamiyorum bi da verir misin tarifi.banu senin corbandi bu sanirim tarif versene bi daha sana zahmet.
diyet yontemleri ve deneyimleri bolumunde monti grubu var incele istersen.
canım eline sağlık uğraştın çok çokkkk saollll. SEVDAAAMMMMM tebrikler canım gördünmü ben nerelerdeyim..Canlar yeni listemiz farklı bildirim yapanlar için sürpriz olabilir
]
senden ilham aldım bende başlıyorum canımmmmmmhaydi kızlar sporaaaaaaaaaaaa
git canım git. 1 2 kaşık tadına bak ve salatanı yee. ama cappicunoyuda bırakırsan hoş olcakgünaydın canım haklısın bi tek ben düzenli spor yapıyorum
herkese günaydın.okula gidiyorum şimdi öğleden sonra görüşürüz.öğleden sonra gezme var arkadaş keşkek yapacakmış ama gitmem herhalde.bi yandan da çok samimiyim gönül koyar diyorum.cuma ben yemem çok kalorili değil mi deyince canım ben de diyet yapıyorum bizim için salata yaparım dedi.inşallah öyle olur.
sabah cappucino içtim kakaolu kendinden şekeri var.sanırım bunu da bırakmam lazım.
öpüyorum hepinizi..
neeee nutelllaaa hemde bensizmi yedinnnnnnngünaydın topiğimin fıstıkları
benim işlerim bitti şükür,bugün 12 eylül pazartesi ve ben yeni bir haftaya azimle ve yeniliklerle başlıyorum...
kızımla kreşte olucaz 12 ila 15 arası sonra da spora gidicez çünkü tam 15 gündür b-fitimin kapısından girmedim,sahibesi beni geberticek kesin..
dedim ya artık başka bir hafta sonbaharın gelişini sabahları hissediyoruz artık İzmir'imde ..bu arada kızlar izmir fuarı açıldı ,son2 gün,ama ben gidemedim işlerim dolayısıyla çok istedim ama olmadı,öyle bir geçer zamanki dizisinin son bölümünde kuğulu parkı gondolları gören oldu mu ,içim cızladı ne gezerdik küçükken
dünkü menüm düzenlimiydi bilmiyorum ama çok kötü bir şey oldu gecenin 3 ünde ben 3-4 kaşık nutella yedimneden yaptım bimiyorum bi ara her gece yapardım hatta izlem demişti yıllar önce bende yiyiyordum diye ,tam unuttum derken dün gece nutella canavarı hortladı. menüm güzel olsada bu hareket tam ofsayttı.. listemiz çok iyi değil ama kendim için güzel bi görüntü......
dedim ya bu hafta bambaşka bir kapı açıcak bana herşey düzenli olacak hayatımda ,eşyalarımla birlikte ,hayata davranış biçimim değişecek...kararlıyım bu sadece diyet konusunda değil ama diğer eksiklerim içinde aynısı geçerli...şimdi
dünkü menüme gelelim
sabah:1 bardak çay,2 dilim ev ekmekği,domates,salatalık,peynir,zeytin,reçel(dut,şeftali,çilek,vişne) annem yaptı 1 er çay kağışı yedim
ara:kahve
öğle tavuk ciğeri 1 dilim ekmek
ara:kahve
akşam 1 tabak tavuk suyuna şehriye
meyve salatası yarımşar yedim tümünden(armut,elma,şeftali,erik ,muz)
gece 3 de nutella
Günaydın kızlaaaar :92::92::92::92::92::92:
Bu sabah tartıdaaaaa tam 73'ü gördüüüüüüm
Çok şükür herşey yoluna gidiyor, en son diyeti bıraktığımda 72'yi görmüştüm tam, o rakama hızla yaklaşıyorum, ondan sonra sırada 68 var:82::82:
Çok mutluyum çok, bu arada dün 2 öğün k yemedim, sabah k yedim, öğle karpuz kavun yedim, akşam da protein..Yani karbonu meyvesi proteiniyle tam diyet menüsü oldu, belki de bu yüzden bugün böyle güzel bir rakam gördüm..O yüzden bu düzende devam edeceğim...
selma ablam nasılsın görüşemiyoruz uzun zmandırr??
deniz in minik kızı okullu olucaktı bugün naptı acaba:97::97::97::97::97:
deryoş sanada g,naydınn cnm ve tebirkler ayrıcadaaa
elaycım nutella kötü olmuş amaa önemli olan devamını getirmeyip devam etmek diyete
sned eböyle yapıyorsun cnm zatennn bu aizmle devam ett süpersinn
eşyalarınıd agüle güle kullan cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?