80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fusun menun guzel olmus.

Bugunku menum ( sabah ve ogle yazliktaydim malum kacamak oldu)

Sabah: 1 cappucino

1 yumurtali ekmek,1 milfoy borek
peynir.domates.4 tane aci biber kizartmasi

ara: turk kahvesi

ogle : 3 tane kemalpasa tatlisi.1 yemek kasigi dondurma

ara : borulce salatasi( limon az zeytinyagi ve sarimsakla)
1 kase bamya yemegi

ara: 1 kucuk kase cekirdek. 1 soda

50 dk tempolu yuruyus
2 form cayi
1,5 lt su

yarin daha iyi olacak insallah..

Tatlim ellerine saglik.benim acimdan utanc verici insallah yukariya yazdiririm adimi..

deryam
elleirne saglık cnm bi ögrenemedim şu liste işini yahuu yazık bana vallahi

nilgün
vala aynı şeyi bende sordum kendime
diyetisyen bana ne vericekkk en fazla deidign gibi özel muaynehaneye giidp bir ton para bayılırsam verim alırım
onuda bunc akilodan sonra yapmamm vallahi..:76::76::76::76::76::76:

monti yapmak isteyen bir arkadaşımız vardı snaırım ?
arkadaşım monti çok güzel bir diyet hemen sonuç alırsın ama biraz meşakatli
yasakları tam yasak aman bugün şunu yiyim yarın telafi ederim durumu yokk
yasaklı gıdalar var ve kuralları var diyetin
ama bir çok hastalıga ii geliyor ben pko için yapmıştım ve sonuçta aldım.
yardım cı olurum yapmak istediignde
nilgününde dedigi gibi linki var oraya gelirsne oradada yardmcı oluruz sana cnm

haydi kızlar sporaaaaaaaaaaaa
topikte spor nerdeyse 0 arkadaşlarr ben yarından itibaren yürüyüşleirme başlıyorum
ve en kısa mznadada platesimee kavuşucamm
lütfen herkes spor için zman ayırsın artıkkkk
kaldırın totolarıııııı olmuyor böleee

Valla haklısın banu, iyice astık spor işini, şu düğünü atlatalım da 15'inden sonra ben de leslieye başlayacağım inşallah...

canım aslında evet korkumdan menülere salata eklemedim sınırı aşarım diye bugünde aynı oldu gibi ama tartı dediğiniz gibi mucizeyi göstermeye başladı cumayı da sayarsam bugün 3 günde çokk ii sonuç verdi....
deryacım abıkkaların çok güzel olmuş güle güle giy walla ben böyle yaratıcı insanlara bayılıyorum
kızlar aranızda benim gib olan varmı ?
uzun bir aradan sonra diyet uyguluyorum vallahi zorlanıyoru ya
iilk diyete başlamış gibiyim sanki gözüm herşeyde ve heryerde kendimi kontrol edemiyorum yahu

banucum benimde iki gündür canım meyve istiyor normalde aramam ama ....

cumayıda sayıyorum artık

sucuklu yumurta
beyaz peynir
yarım domates
6 zeytin
yarım kızarmış biber
2 yk tarhana çorbası

1 kırmızı erik
1 salatalık

1 közlenmiş patlıcan
yarım közlenmiş domates
1 köfte

4-5 kaşık taze fasülye
3-4 kaşık yoğurt

1 form çayı
1 yeşil çay
3.5 litre su
3 bardak light cola

bugün sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar kardeşimlerdeydik aslında pek karbon gibi olmadı ama yarına aynı tempo dewam
gelirken markete uğradık hemen sosis yumurta ve tavuk aldım yarına hazırlıkkk

yanlız salata ne kadar yiyebilirim bişi deyin sınırı aşarım diye yemedim

Derya,elinize sağlık.Bu arada ben 2. sıradayım,çok şaşırdım.Gerçi geçen hafta sabit olmuştum ve 2 hafta önceki listede de 68.3 düm ve bu yüzden bir haftada 1.6 lık iniş olmuştu.Bir hafta az verildiğinde ya da sabit olunduğunda ve diyete de kaçamaksız devam edildiğinde,2. haftada kilo beklenilenden daha fazla gidiyor.Bende böyle oluyor sanki...Anlaşılan diğer hafta az vereceğim:82: Hayırlısı olsun,az ya da çok gitsin de,gelmesin.Biz yolumuza bakalım,hep birlikte yılmadan,sabırla...

Sevda,tebrik ediyorum canım...
Nilgün,teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

off offf bende boyleyim
yeme içme açısından cok kötü bir haftasonu geçirdim
ama utanamdım bana ufak gelen 2 beyaz bluz aldım birde kilo veririm diye
ahh ahhh
ne olacak halimiz haftasonu yoldan cıkıyorum ben
mesai biter gibi diyet olayını da aklımdan cıkarıyorumm
bu sabah tartıldıgımda 84,4 çıktım ki cumartesi sabah 83,7 idim
ben hangi karayollar gitsem
ardahan van dolassam mı ne yapsammmm

günaydın canım haklısın bi tek ben düzenli spor yapıyorum

aaa smile lerı rahatlıkla kullandım eşref saatine geldim herhalde bunların.

herkese günaydın.okula gidiyorum şimdi öğleden sonra görüşürüz.öğleden sonra gezme var arkadaş keşkek yapacakmış ama gitmem herhalde.bi yandan da çok samimiyim gönül koyar diyorum.cuma ben yemem çok kalorili değil mi deyince canım ben de diyet yapıyorum bizim için salata yaparım dedi.inşallah öyle olur.

sabah cappucino içtim kakaolu kendinden şekeri var.sanırım bunu da bırakmam lazım.

öpüyorum hepinizi..

günaydın kızlarrrrrrrr

nilgüncüm evet cnm bi tek snesin düzenli spor yapan bend ebu sabah başladım.
senni yazıcakıtm aslında unutmuşum diyetede tam gaz devam edersenn
süper olurr bak sen bile şaşırcaksın sonuçlarına
capi yide bırakk arkadaşın umarım salata yaparr senin için cnm

ayşe
cnm karbon menüsü gibi olmamış cnm menün
biraz daha ete agırlık ver tatlım bak ozman gör sen sonuçları neler olcak

kızlar hep sorayım diyorum
aranızda çocuguna bal polen varmı?
kayra hastalıklardan sonra ice zayıfladı ve iştahsız oldu zaten yaşıtlarına göre zayıf bir çocuktu iice zayıfladı bugün giidp allayım diyorum

günaydın topiğimin fıstıkları
benim işlerim bitti şükür,bugün 12 eylül pazartesi ve ben yeni bir haftaya azimle ve yeniliklerle başlıyorum...
kızımla kreşte olucaz 12 ila 15 arası sonra da spora gidicez çünkü tam 15 gündür b-fitimin kapısından girmedim,sahibesi beni geberticek kesin..
dedim ya artık başka bir hafta sonbaharın gelişini sabahları hissediyoruz artık İzmir'imde ..bu arada kızlar izmir fuarı açıldı ,son2 gün,ama ben gidemedim işlerim dolayısıyla çok istedim ama olmadı,öyle bir geçer zamanki dizisinin son bölümünde kuğulu parkı gondolları gören oldu mu ,içim cızladı ne gezerdik küçükken

dünkü menüm düzenlimiydi bilmiyorum ama çok kötü bir şey oldu gecenin 3 ünde ben 3-4 kaşık nutella yedimneden yaptım bimiyorum bi ara her gece yapardım hatta izlem demişti yıllar önce bende yiyiyordum diye ,tam unuttum derken dün gece nutella canavarı hortladı. menüm güzel olsada bu hareket tam ofsayttı.. listemiz çok iyi değil ama kendim için güzel bi görüntü......

dedim ya bu hafta bambaşka bir kapı açıcak bana herşey düzenli olacak hayatımda ,eşyalarımla birlikte ,hayata davranış biçimim değişecek...kararlıyım bu sadece diyet konusunda değil ama diğer eksiklerim içinde aynısı geçerli...şimdi
dünkü menüme gelelim
sabah:1 bardak çay,2 dilim ev ekmekği,domates,salatalık,peynir,zeytin,reçel(dut,şeftali,çilek,vişne) annem yaptı 1 er çay kağışı yedim
ara:kahve
öğle tavuk ciğeri 1 dilim ekmek
ara:kahve
akşam 1 tabak tavuk suyuna şehriye
meyve salatası yarımşar yedim tümünden(armut,elma,şeftali,erik ,muz)

gece 3 de nutella

Günaydın kızlaaaar :92::92::92::92::92::92:
Bu sabah tartıdaaaaa tam 73'ü gördüüüüüüm
Çok şükür herşey yoluna gidiyor, en son diyeti bıraktığımda 72'yi görmüştüm tam, o rakama hızla yaklaşıyorum, ondan sonra sırada 68 var :82::82:
Çok mutluyum çok, bu arada dün 2 öğün k yemedim, sabah k yedim, öğle karpuz kavun yedim, akşam da protein..Yani karbonu meyvesi proteiniyle tam diyet menüsü oldu, belki de bu yüzden bugün böyle güzel bir rakam gördüm..O yüzden bu düzende devam edeceğim...

günaydın hanımlar
seher 2. ciyi düşünüyormussun hayırlısı olsun canım. inş gönlünüze göre.
deryacım liste için tşkrler ellerin dert görmesin. bu arada face yede yazdım ayakakabılar cok hoş olmuş gerçekten güle güle giy.
nilgün şu yeni düzeninde ipin ucunu belli bi müddet bırakmadınmı gerisi kolay senin için. diyeti yeni ortama uydurmaya adapte olmalısın. sonrasında zaten güzel devam edeceginden eminim. ama biz özledik bizim menülere kızan nilgünü
bugün kuşhan diyetine basladım bakalım sonuç ne olacak. umudum var istegim var artı zorlanmıyorum inş bu durum degişmez bana pek belli olmuyor da

deyacım teş canım liste için her ne kadarda yüz karasıysamda ellerine saglık canım

bu hafta kesin kararlıyım 84900 görmek istiyorum inş görürüm kızlar

selma ablam nasılsın görüşemiyoruz uzun zmandırr??

deniz in minik kızı okullu olucaktı bugün naptı acaba:97::97::97::97::97:

deryoş sanada g,naydınn cnm ve tebirkler ayrıcadaaa

elaycım nutella kötü olmuş amaa önemli olan devamını getirmeyip devam etmek diyete
sned eböyle yapıyorsun cnm zatennn bu aizmle devam ett süpersinn
eşyalarınıd agüle güle kullan cnmm

günayydddıııınnn. yepyeni bi haftaya yepyeni ve spor dolu listelerle başlayalım inşallah. ben bu halimle spor yapmayı düşünüyorum belki sırt ağrımada iyi gelir...eeee hadi sizdeeee sporaaaaaaaaaa
bittim canım bittiimmm.ama bugun iyiymişim gibi davranıcammm ayran çorbasıda böyle canım:

1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

2 saat arayla çorbamızı yiyeceğiz.2 kepçe kadar bir kase yani.en son saat 21-22:00 bitmiş olacak.

1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) 1,5 lt ayran bile çok geliyor bitmiyor.ben 1 lt su ekleyerek ayranımı yaptım oda biraz fazla gibi oldu.sen ayarla kendine göre canım.
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı )

canım ben kuru olarak malzemeler 4 kaşık aldım ve haşladım. haşlayınca tabi miktarları çoğalıyo. ikinci gün taze nane ve maydanoz ekledim. tuz yok aslında ama ben ilk yaptıgımda kötü hissetmiştim.bu kez az tuz ve pul biberde ekledim.tam sana göre mutlkata dene canımmmm

canım eline sağlık uğraştın çok çokkkk saollll. SEVDAAAMMMMM tebrikler canım gördünmü ben nerelerdeyim..
veee GÜLAYIIIIMMMMM canım ortim helal sanaaaaaaaaaa....kilo veren arkadaşlarım hepinizeee bravooooo
veremeyenler bu hafta bizi bekliyoooooo
senden ilham aldım bende başlıyorum canımmmmmm
git canım git. 1 2 kaşık tadına bak ve salatanı yee. ama cappicunoyuda bırakırsan hoş olcak
neeee nutelllaaa hemde bensizmi yedinnnnnnn bida yok dimi canım.bak sporada başlıyoruzzzzzzzzz...

ooo çok sevindim.maşallaaaahhh canım gözün aydınnn gelsin 70 leeerrrrr:81::81::81:

iyyim banucum ne olsun işte ugraşıyorum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…