80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar...
iştahımı frenledim bugün çok şükür
sıcak su içiyorum önceden yani diyete ilk başladııgm dönemlerde çok içerdim
dün gece aklıma geldi başladım içmeye yine
içinede bi kabuk tarçın atıyorum .....

derya senin dediign gibi

YOLUN SONU HAREKATI olsun ve kurtulalım artıkın kalanlardann

Günaydın canım saat 11 de kalktım ne tembellik ama ohhhh bi güzel oldu bende karbon diyetine başladım canım değişiklik diyete yeni başlamış görünümü eriyor

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inş
çok güzel olmuş canım liste emeğine sağlık
canım ben kullanmadım ama ikeanın mutfak bölümünden çıkamıyorum girince geçen hafta bende ikeadaydım görsem alırdım denemek açısından

bilmeyenler için :
Karbonhidrat diyeti: diyet yapmakta zorlanan; açlığa çok fazla dayanamayan kişilerin, uyguladıklarında aç kalmadan ve çok fazla zorlanmadan kolay bir şekilde kilo verebilecekleri, uygulaması oldukça kolay olan bir diyet programıdır. Bu diyet yemek yedirerek zayıflatan ender diyetlerden biridir. Yani aç kalmadan kilo vermenize olanak sağlar.

Yapılması gereken tek şey bir hafta süresince alınan günlük karbonhidrat ve kalori miktarını azaltmak; çünkü gereğinden fazla alınan karbonhidrat vücutta yakılamaz ve yağ olarak depolanır. Karbonhidrat diyetiyle amaçlanan, vücut dengesinin altında karbonhidrat alımını sağlayarak, vücutta yağa dönüşen karbonhidratı yakmak ve böylelikle kilo verimini sağlamaktır.

Aldığımız günlük kalori miktarını 1300′lere indirmemiz bir haftada ortalama 2 kilo vermemiz için yeterlidir.
Hazırlanan programlarda süt ve süt ürünlerine; deniz mahsullerine fazlalıkla yer vermeliyiz. Tabi her diyetin bir kısıtlaması olduğu gibi bu programında bazı kısıtlamaları var. Bu diyette şeker, un ve tuzdan kesinlikle uzak durmamız gerekiyor.

Çok fazla kısıtlamamasının olmaması karbonhidrat diyetini cazip kılan en büyük özelliği, belki de uygulaması en kolay olan diyetlerden biri. Çok fazla kilo problemi olmayan ve açlığa fazla dayanamayan kişiler için en ideal diyet programıdır.

canım bu bilgiyi nerden buldun?
yanlış anlama kuzum sakın beni
ama ben bu diyetin araştırmadığım noktası kalmadı
bu karbonhidrat diyetin de alınan kalorinin hiç ama hiç önemi yok
çünkü zaten yediğimiz şeyler çok kalorili şeyler(et gibi misal)
bizim sadece tek yapmamız gereken alınan karbonhidrat miktarını en aza indirgemek ki
vücut karbonhidrat ihtiyacını biriktirdiklerinden yaksın ...
yanlız bu diyette evet şeker ve un konusunda haklısın fakat kalori ile bi işimiz yok bu diyette
ve tuz da kesinlikle yasak degil annem
tuzu her diyette oldugu gibi çok aşırı kullanırsak zararı büyük (normaldede böyle yani)
ama k.b de tuz yasagı yok yanii:13::13:

canım yeni yapmaya ugrasanlar var kafaları karışmasın canım
daha bilir kişiler aydınlık getirir bu konuyaa(izlem,banu gibi) kızlar belki bende yanlış olabilirim siz dogrusunu yazarsınız inşşş.
sakın yanlış anlaşılmak istemem canımcım:93::93:

Son düzenleme:
bunlarrrr sana çiçeemmmm
http://www.resimlerii.com/wp-content/resimleri/dogum_gunun_kutlu_olsun.jpg
canım benimmmm

bu arada hadi bakalımm 73 leri gördün tebrik ederimmmm:81::81::81::81:
6 ları görmeden bırakmicaksın bu işi
ona göreee
sen mutlu ol hep emi hiç üzülme çünkü moralin bozukken hiç çekilmiyosun

şaka yapıyom canım ama evet moralin bozukken hiç buralara takılmıyosun buda beni bizi çok üzüyooo

liste için de tekrar tekrar allah razı olsun inşşşş.
yuvana dirlik düzen huzur,, işlerinize de bol kazanç bereket hayırlı iş kapıları nasip etsinn inşşşş.

yok canım benimde net bildiğim bir şey değildi netten araştırdığım bir bildi yani tecrubeli değilim uzun zaman oldu k yapmayalı tekrar bakınmıştım nette onu paylaştım yalnış olabilir onedenle düzelttiğin içi,n teşekkürler bende yalnış öğrenmişim

herkese selamlarrrrr

cuma günü bir gittim bi daha giremedim
cumartesi günü annemler geldi, kardeşimin söz alışverişine çıktık, yorgunluktan bittik desem yeridir yanii
herşeyini hallettik, çok güzel oldu, haftaya pazarda isteme ve söz merasimi var işte
çok heyecanlıyızz
pazar günü de annemi gezdirdik, alışveriş merkezine küçük kardeşim için bişiyler almaya gittik
aile ziyareti filan derken, pazartesiyi buldu :18::18::18::18::18:
tabiki benim diyette gümledi gene
hafta sonu hele de cumartesi felaket geçti diyet açısından, ama 6 saat durmaksızın yürüdük, kaç kalori yakmışımdır bilemiyorum

cumadan konsere gittik tabiki, allahım o kadar çok eğlendik kii, kesinlikle tavsiye ederim model grubunu
bloğa koyucam fotoları takip etmek isteyen görebilir, buraya koymam sanırım :82::82::82::82:
en çok foto koyanlar listesinin en başında yer alıyorum artık yeter

sizler nasılsınızz....

sevdaaaaa naberrr cnmmm

kh da kalori sınırı ve tuz sınırı yok kızlarr şeker ve un yasak birtekk
aslında puanlı yapanlarr sebze bile yemiyorr amaa
ben çekemiyorum artık o tarz kh yı valla birde geri dönüşümü kolay oluyor benim için

kızlarrr
akşam 6 dan sonra bişey yemerek zayıflamak isteyen varmııı
şimdi dgeil ama kışın yapılabilir yani 1 ay sonraa
ben deniycem denemek isteyenler buyursunnn
şimdiidee 7 de yiyorumm gerçi akşamda en fazla 1 dlm meyve yiyorum

ben teşekkür ederimmm güzel gönüllü arkadaşımm

sağol anlayışın için evet nette her yerde bişi yazıyo

biri sakın yapmayın derken diğeri evet cok uzun süre yapılmadığı sürece

hiçbir sakıncası yoktur ve gerçekten güzel kilo kaybettirir diyo

banucum, son sayfayı okuyabildim, senin yaznı alıntıda gördüm
ben vook tavadan çok çok memnunum, et, tavuk, ciğer soteleri hep onda yapıyorum
biraz büyük geliyor tabiki ama, pişirmesi çok zevkli, birde etraf hiç batmıyor, sıçrama olayı en ez bunda
tavsiye ederim yanii...

sevda kuşum evet verdiğin bilgiler doğru, kalori ve tuz kısıtlaması yok
tabiki şeker, un içermedii sürece

başka kim vardı :26::26::26:

deryacım doğum gününü tekrar kutlarım, tüm kalbimle sana şans getirmesini dilerim,
liste içinde ellerine sağlık tatlım :82::82::82:

hayırlı olsun canım tatlı telaşeler bunlar diyetinde gümleyi versin gariii bloğuna baktım az önce konser resimlerini görmedim takipteyim canım ekle ekle bakması harika

evet bir sakıncası yok fakat, suya dikkat edin, bol bol için
2lt nin altına düşmemeye çalışın kızlar
böbrekleriniz yorulmasın

izlemm
geçmişte sormuştumda belki kaçırabilirisn yine sorayaım
ikea dan wok tava alıcam tavsiye edermisinn

kullanımı nasıl ? neler yapıyorusn?

izlem sayfa atlamış görmemişim cnm tşk ederim
bend ebugün gidicemde alayım bari yerimde yok amaa:26::26::26::26:
bi yerlerde tıkıştırcaz artıkkk kapaklıları olmuyor dgeilmi onların?

canımmm biz iyiyiz şükür sen nasılsınnn?
çok sevindim kardeşin adına ayrıca konserde eglenmenede cok sevindimmm
fotoları bekliyoruz dört gözlee
iyiyim canımm sen nasılsınnn güzelimm?
bende öyle biliyorum izlem kuşum tuz ve kalori ile ilgili bi durum yok
seker (kurabiye,cikolata kek,pasta) v.s ve un içeren şeyler genelde cok k.b li ve o yüzden yasak.........

offf kızlar ya cnm çok sıkkınn
çocukları sünnet ettirelim diyordukk

bugün drla konuşmuş eşim kayra nın pipisi biraz sorunlu
peygamber sünnetli diyorlar öle işte tıp dilid ebir ismide var
ama dr bir kaç kez ameliyat olabilir ve 1 hafta yatar demiş

canım biliom ama evde olmayınca olmadı birazzz bugün şimdi okuldan gelince haşlanmış tavuk ve suyunu yedim içtimmm akşama da yine protein alacağım sonuçlar güzel şimdilik dayanabildiğim kadar devam edeceğim inşallahhhh
bu arada polen ben kıştan beri veriodum ama yazın vermedim sütünün içine bal ve polen koyuyordum haftada 3-5 kez faydası ıldumu bilmiom ama bıldırcın yumurtası da verdik biz haftada 3-4 haşlayıp sabahları kahvaltıda yedirebilirsin benimki normalde yemesi çok problemli ama kilosu ii yani belki onlar toparlamıştır... bilgin olsun canımmm
hep birlikte canım artmasında bu meret kilolar azar azar gitsin ben 6 aya süre verdim kendime inşallah gidecek balaımmm kış boyu plates spor birazda dikkat etsen bile gider bence sıkma kendini ama salmada çünkü çok çabulk geliyo .....
bende öle biliom canım önemli olan karbon miktarı ......

canım geçmişler olsun allahım dermansız dert vermesinnn....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…