Günaydın kızlaaaar :92::92::92::92::92::92:
Bu sabah tartıdaaaaa tam 73'ü gördüüüüüüm
Çok şükür herşey yoluna gidiyor, en son diyeti bıraktığımda 72'yi görmüştüm tam, o rakama hızla yaklaşıyorum, ondan sonra sırada 68 var:82::82:
Çok mutluyum çok, bu arada dün 2 öğün k yemedim, sabah k yedim, öğle karpuz kavun yedim, akşam da protein..Yani karbonu meyvesi proteiniyle tam diyet menüsü oldu, belki de bu yüzden bugün böyle güzel bir rakam gördüm..O yüzden bu düzende devam edeceğim...
teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşgünaydın hanımlar
seher 2. ciyi düşünüyormussun hayırlısı olsun canım. inş gönlünüze göre.
deryacım liste için tşkrler ellerin dert görmesin. bu arada face yede yazdım ayakakabılar cok hoş olmuş gerçekten güle güle giy.
nilgün şu yeni düzeninde ipin ucunu belli bi müddet bırakmadınmı gerisi kolay senin için. diyeti yeni ortama uydurmaya adapte olmalısın. sonrasında zaten güzel devam edeceginden eminim. ama biz özledik bizim menülere kızan nilgünü
bugün kuşhan diyetine basladım bakalım sonuç ne olacak. umudum var istegim var artı zorlanmıyorum inş bu durum degişmez bana pek belli olmuyor da
çok güzel olmuş canım liste emeğine sağlıkCanlar yeni listemiz farklı bildirim yapanlar için sürpriz olabilir
Ama geçen haftaki kiloları en son listeye göre alma kararı almıştık, ben de onu uyguladım ve doğal olarak bazı bildirimler farklı oldu :26:
Ayrıca umarım bu son artılı listemiz olur, ramazan boyunca zaten dağılmıştık, buna da bayram rehaveti diyelim artık ve bir an önce toparlanalım inşallah
Sevdacım çok çok tebrikler canım
Bir de bu hafta aşklarımdan birini koymak geldi içimden..Kedi fotoğrafları koleksiyonumdan, umarım beğenirsiniz
canım ben kullanmadım ama ikeanın mutfak bölümünden çıkamıyorum girince geçen hafta bende ikeadaydım görsem alırdım denemek açısındankızlar dün ikea ya gimtiştik
bi bardak takımı var cam kısa geniş ve siyah beyaz desenli ve süper bir takım
ondan alıcma bidahaki gidişime yeni evimde kullanmak için tabüü
birde wok tava almak istiyorumm İZLEMMM sen almıştın cnm
kullanışlımıı tavsiye edersen alayım bende yarın gidip
birde bi rende var sogan filan için sanırım içine koyup bastırıyorsun 1 2lira fiyatı aranızda kullanan varmı?
bilmeyenler için :
Karbonhidrat diyeti: diyet yapmakta zorlanan; açlığa çok fazla dayanamayan kişilerin, uyguladıklarında aç kalmadan ve çok fazla zorlanmadan kolay bir şekilde kilo verebilecekleri, uygulaması oldukça kolay olan bir diyet programıdır. Bu diyet yemek yedirerek zayıflatan ender diyetlerden biridir. Yani aç kalmadan kilo vermenize olanak sağlar.
Yapılması gereken tek şey bir hafta süresince alınan günlük karbonhidrat ve kalori miktarını azaltmak; çünkü gereğinden fazla alınan karbonhidrat vücutta yakılamaz ve yağ olarak depolanır. Karbonhidrat diyetiyle amaçlanan, vücut dengesinin altında karbonhidrat alımını sağlayarak, vücutta yağa dönüşen karbonhidratı yakmak ve böylelikle kilo verimini sağlamaktır.
Aldığımız günlük kalori miktarını 1300′lere indirmemiz bir haftada ortalama 2 kilo vermemiz için yeterlidir.
Hazırlanan programlarda süt ve süt ürünlerine; deniz mahsullerine fazlalıkla yer vermeliyiz. Tabi her diyetin bir kısıtlaması olduğu gibi bu programında bazı kısıtlamaları var. Bu diyette şeker, un ve tuzdan kesinlikle uzak durmamız gerekiyor.
Çok fazla kısıtlamamasının olmaması karbonhidrat diyetini cazip kılan en büyük özelliği, belki de uygulaması en kolay olan diyetlerden biri. Çok fazla kilo problemi olmayan ve açlığa fazla dayanamayan kişiler için en ideal diyet programıdır.
canım bu bilgiyi nerden buldun?
yanlış anlama kuzum sakın beni
ama ben bu diyetin araştırmadığım noktası kalmadı
bu karbonhidrat diyetin de alınan kalorinin hiç ama hiç önemi yok
çünkü zaten yediğimiz şeyler çok kalorili şeyler(et gibi misal)
bizim sadece tek yapmamız gereken alınan karbonhidrat miktarını en aza indirgemek ki
vücut karbonhidrat ihtiyacını biriktirdiklerinden yaksın ...
yanlız bu diyette evet şeker ve un konusunda haklısın fakat kalori ile bi işimiz yok bu diyette
ve tuz da kesinlikle yasak degil annem
tuzu her diyette oldugu gibi çok aşırı kullanırsak zararı büyük (normaldede böyle yani)
ama k.b de tuz yasagı yok yanii:13::13:
canım yeni yapmaya ugrasanlar var kafaları karışmasın canım
daha bilir kişiler aydınlık getirir bu konuyaa(izlem,banu gibi) kızlar belki bende yanlış olabilirim siz dogrusunu yazarsınız inşşş.
sakın yanlış anlaşılmak istemem canımcım:93::93:
yok canım benimde net bildiğim bir şey değildi netten araştırdığım bir bildi yani tecrubeli değilim uzun zaman oldu k yapmayalı tekrar bakınmıştım nette onu paylaştım yalnış olabilir onedenle düzelttiğin içi,n teşekkürler bende yalnış öğrenmişim
herkese selamlarrrrr
cuma günü bir gittim bi daha giremedim
cumartesi günü annemler geldi, kardeşimin söz alışverişine çıktık, yorgunluktan bittik desem yeridir yanii
herşeyini hallettik, çok güzel oldu, haftaya pazarda isteme ve söz merasimi var işte
çok heyecanlıyızz
pazar günü de annemi gezdirdik, alışveriş merkezine küçük kardeşim için bişiyler almaya gittik
aile ziyareti filan derken, pazartesiyi buldu :18::18::18::18::18:
tabiki benim diyette gümledi gene
hafta sonu hele de cumartesi felaket geçti diyet açısından, ama 6 saat durmaksızın yürüdük, kaç kalori yakmışımdır bilemiyorum
cumadan konsere gittik tabiki, allahım o kadar çok eğlendik kii, kesinlikle tavsiye ederim model grubunu
bloğa koyucam fotoları takip etmek isteyen görebilir, buraya koymam sanırım :82::82::82::82:
en çok foto koyanlar listesinin en başında yer alıyorum artık yeter
sizler nasılsınızz....
ben teşekkür ederimmm güzel gönüllü arkadaşımm
sağol anlayışın için evet nette her yerde bişi yazıyo
biri sakın yapmayın derken diğeri evet cok uzun süre yapılmadığı sürece
hiçbir sakıncası yoktur ve gerçekten güzel kilo kaybettirir diyo
izlemcim
hayırlıı olsun kardeşinin sözü şimdiidenn cnm
izlemm
geçmişte sormuştumda belki kaçırabilirisn yine sorayaım
ikea dan wok tava alıcam tavsiye edermisinn
kullanımı nasıl ? neler yapıyorusn?
canımmm biz iyiyiz şükür sen nasılsınnn?herkese selamlarrrrr
cuma günü bir gittim bi daha giremedim
cumartesi günü annemler geldi, kardeşimin söz alışverişine çıktık, yorgunluktan bittik desem yeridir yanii
herşeyini hallettik, çok güzel oldu, haftaya pazarda isteme ve söz merasimi var işte
çok heyecanlıyızz
pazar günü de annemi gezdirdik, alışveriş merkezine küçük kardeşim için bişiyler almaya gittik
aile ziyareti filan derken, pazartesiyi buldu :18::18::18::18::18:
tabiki benim diyette gümledi gene
hafta sonu hele de cumartesi felaket geçti diyet açısından, ama 6 saat durmaksızın yürüdük, kaç kalori yakmışımdır bilemiyorum
cumadan konsere gittik tabiki, allahım o kadar çok eğlendik kii, kesinlikle tavsiye ederim model grubunu
bloğa koyucam fotoları takip etmek isteyen görebilir, buraya koymam sanırım :82::82::82::82:
en çok foto koyanlar listesinin en başında yer alıyorum artık yeter
sizler nasılsınızz....
iyiyim canımm sen nasılsınnn güzelimm?sevdaaaaa naberrr cnmmm
kh da kalori sınırı ve tuz sınırı yok kızlarr şeker ve un yasak birtekk
aslında puanlı yapanlarr sebze bile yemiyorr amaa
ben çekemiyorum artık o tarz kh yı valla birde geri dönüşümü kolay oluyor benim için
kızlarrr
akşam 6 dan sonra bişey yemerek zayıflamak isteyen varmııı
şimdi dgeil ama kışın yapılabilir yani 1 ay sonraa
ben deniycem denemek isteyenler buyursunnn
şimdiidee 7 de yiyorumm gerçi akşamda en fazla 1 dlm meyve yiyorum
bende öyle biliyorum izlem kuşum tuz ve kalori ile ilgili bi durum yokbanucum, son sayfayı okuyabildim, senin yaznı alıntıda gördüm
ben vook tavadan çok çok memnunum, et, tavuk, ciğer soteleri hep onda yapıyorum
biraz büyük geliyor tabiki ama, pişirmesi çok zevkli, birde etraf hiç batmıyor, sıçrama olayı en ez bunda
tavsiye ederim yanii...
sevda kuşum evet verdiğin bilgiler doğru, kalori ve tuz kısıtlaması yok
tabiki şeker, un içermedii sürece
başka kim vardı :26::26::26:
deryacım doğum gününü tekrar kutlarım, tüm kalbimle sana şans getirmesini dilerim,
liste içinde ellerine sağlık tatlım :82::82::82:
canım biliom ama evde olmayınca olmadı birazzz bugün şimdi okuldan gelince haşlanmış tavuk ve suyunu yedim içtimmm akşama da yine protein alacağım sonuçlar güzel şimdilik dayanabildiğim kadar devam edeceğim inşallahhhhgünaydın kızlarrrrrrrr
nilgüncüm evet cnm bi tek snesin düzenli spor yapan bend ebu sabah başladım.
senni yazıcakıtm aslında unutmuşum diyetede tam gaz devam edersenn
süper olurr bak sen bile şaşırcaksın sonuçlarına
capi yide bırakkarkadaşın umarım salata yaparr senin için cnm
ayşe
cnm karbon menüsü gibi olmamış cnm menün
biraz daha ete agırlık ver tatlım bak ozman gör sen sonuçları neler olcak
kızlar hep sorayım diyorum
aranızda çocuguna bal polen varmı?
kayra hastalıklardan sonra ice zayıfladı ve iştahsız oldu zaten yaşıtlarına göre zayıf bir çocuktu iice zayıfladı bugün giidp allayım diyorum
hep birlikte canım artmasında bu meret kilolar azar azar gitsin ben 6 aya süre verdim kendime inşallah gidecek balaımmm kış boyu plates spor birazda dikkat etsen bile gider bence sıkma kendini ama salmada çünkü çok çabulk geliyo .....kızlar...
iştahımı frenledim bugün çok şükür
sıcak su içiyorum önceden yani diyete ilk başladııgm dönemlerde çok içerdim
dün gece aklıma geldi başladım içmeye yine
içinede bi kabuk tarçın atıyorum .....
derya senin dediign gibi
YOLUN SONU HAREKATI olsun ve kurtulalım artıkın kalanlardann
bende öle biliom canım önemli olan karbon miktarı ......canım bu bilgiyi nerden buldun?
yanlış anlama kuzum sakın beni
ama ben bu diyetin araştırmadığım noktası kalmadı
bu karbonhidrat diyetin de alınan kalorinin hiç ama hiç önemi yok
çünkü zaten yediğimiz şeyler çok kalorili şeyler(et gibi misal)
bizim sadece tek yapmamız gereken alınan karbonhidrat miktarını en aza indirgemek ki
vücut karbonhidrat ihtiyacını biriktirdiklerinden yaksın ...
yanlız bu diyette evet şeker ve un konusunda haklısın fakat kalori ile bi işimiz yok bu diyette
ve tuz da kesinlikle yasak degil annem
tuzu her diyette oldugu gibi çok aşırı kullanırsak zararı büyük (normaldede böyle yani)
ama k.b de tuz yasagı yok yanii:13::13:
canım yeni yapmaya ugrasanlar var kafaları karışmasın canım
daha bilir kişiler aydınlık getirir bu konuyaa(izlem,banu gibi) kızlar belki bende yanlış olabilirim siz dogrusunu yazarsınız inşşş.
sakın yanlış anlaşılmak istemem canımcım:93::93:
offf kızlar ya cnm çok sıkkınn
çocukları sünnet ettirelim diyordukk
bugün drla konuşmuş eşim kayra nın pipisi biraz sorunlu
peygamber sünnetli diyorlar öle işte tıp dilid ebir ismide var
ama dr bir kaç kez ameliyat olabilir ve 1 hafta yatar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?