80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem sayfa atlamış görmemişim cnm tşk ederim
bend ebugün gidicemde alayım bari yerimde yok amaa:26::26::26::26:
bi yerlerde tıkıştırcaz artıkkk kapaklıları olmuyor dgeilmi onların?

rica ederim kuşum ya ne dimek
kapaklıları olmuyor, ben teflon tencere setimin en büyük kapağını kapıyorum
yarıya kadar filan kapanıyor, tamamen kapanıyor ama
iyi oluyor o :82:

geçmiş olsun yaa
ee seninkiler 2 yaşı geçti, 2 ile 6 arasında yaptırmayın diyorlar ya
doktorunuz demedi mii
sorunlu olduğu için mi yaptırıyorsunuz yoksa küçükler diye mii :26::26::26::26::26:

sorunlu oldugu için yaptırıyoruz izlemm
aslınd ageç bile kaldık dogdugundan beir bilioyruz alsınd amaa
fıtık ameliyatı oldu 2 kez üzeirnd ebile durmadık büyüyünc eolur diye
ama çok pişmanım ya şimdi büyüdü ve en önemliside ayakladı daha bi zor olcak

valla aglıyorum ya sabahtan beriii hastanede yatabilir 1 hafta demiş dr durmuna göre
hadi yatsn dert degilde denizimm kalacak arada yaa hem ayrı kalacaklar off yaa

allahtan annem geliyor çarşamba sabahı

kızlar dayımın kızı 8li rakamlardan 63 e falan kadar düştü 8 ayda galiba ama ondan duyduğum bazı şeyleri yazayım hergün işe 3-5 durak önce inip yürüyerek gidiyor
kuru kayısı
yeşilçay
form çayı
ballı sirkeli su hergün içti mutlaka

1 minik tadelleyi 7 eşit parçaya bölüp hergün kahvesinin yanında bir parça yediğini söylemişti ve ben iradesine hayran kalmıştım

eşinden ayrıldı ve çok kilo aldı şimdi 35 galiba yaşı ama 45 gibi gösteriyordu ama şimdi gelin görün 25 gibi duruyor giyim tarzı kendine güveni herşey değişti.....

o yoğurt salata yerken , arkadaşları işyerinde ekmek arası bişiler yerken evet zorlanıyormuş ama hedefine ulaştı

bravooo kuzenine, vallahi herşey kafada bitiyor
ekmek arası şeyleri oldum olasu sevmem, hep hamur yiyiyormuşum gibi gelir
mecbur kalsam, hep ekmeğin içini çıkarttırır incecik kabuğa koydururum ne yiyeceksem
psikolojik mi bilmiyorum ama, kapkalın ekmeğin içine konulan şeyi yiyemiyorum, yada kopara kopara parça pinçik yapıyorum...
mantı sevmem, pizza yiyeceksem de en ince hamurlusunu seçerim
sanırım bu ince ayrıntılar işe yarıyor

darısı başına olsun ayşee fıstığımm
öperim seni

banucum cappi bırakıyorum tamam.çocuk ameliyat olacakmış galiba.allah şifa versin.başka sıkıntı vermesin.zor olacaktır sanırım ama allhtan annen de geliyormuş.birbirinbize destek olursunuz.keşke orada olsak da sana yardımcı olabilsek.

b-fit sonuçları harikaydı.en kısa zamanda dön canım.

çok sevindim tebrikler..

ben de özledim menülerimi.kızmasına kızacağım da önce kendimi düzeltmem lazım.yoksa hakkım olmaz kızmaya..

günaydın mutlu sabahlar herkese :80::80::80::80::80:

günaydın canım.

tamam canım cappucino yu bırakıyorum artık içmem.çorbayı da bugün yaparım yarın okula götürürüm.

ben varım çok etkili çünkü bir şey yememek belli bir saatten sonra..

tebrik ederiz selamlarımızı ilet.azmedince her şey oluyor.

ben de gezmeden geldim.bir restorana tavuklu pilav ve tavuklu keşkek yaptırmış.şok oldum.keşkek biliyordum ama pilav sürpriz oldu.ve şerbetli tatlı..

hayal kırıklığına uğradım bir şey de diyemedim.3 kaşık tavuklu pilav ve 5 kaşık keşkek yedim.tatlıya ağzımı sürmedim.zaten ikisi ağır yemek..bu kadar masrafa gerek var mıydı tartışılır yani.2 tuzlu 2 tatlı yapsa yanına da salata mis gibi menü.neyse Allah razı olsun diyelim.

akşam yaparım sporumu.6 dan sonrada yemem.salata yerim akşama zaten.ton balıklı.
bugünlerde karbona meyilim var acaba denesem mi diyorum.önce şu ayran detoksunu yapayım sonra ona başlarım belki.

merhaba kızlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum.
afyondan döndüm ama hala işlerimi, koşturmacayı bitirip buraya yeteri kadar zaman ayıramadım. 2 gündür evde değildim. kına düğün falan vardı. bugün de temizlik yapıyorum. geçmişe daha bakamadım. herkes iyidir umarım

Geçmiş olsun banu çok üzüldüm canım benim arkadaşın çocuğuda böyle bir sıkıntı yaşamıştı erken doğumundan ötürü olmuştu ama şimdi hiçbirşeyi yok çok zor olacak ameliyat devresi ama keşke erken yapsaydın
birde akşam 6 dan sonra yemek yemeyeceğini söylemişsin bende varım inş başarabilirsem

dün kendime
beyaz şapka, siyah bir şort, kemer ve bileklik aldım
hepsini de tek tek buldum, yolda bulmuş gibi sevindim, ne zamandır aklımdaydı ama böyle
hepsi tek tek önüme serilince daha bir mutlu oluyorum

şort yaz kış kullanılabilecek bir parça kızlar, bluzu içine sokarak da kullanabilirsiniz...

giyerim en kısa zamanda, şapkamı dün kullandım bilem :))

oooffff bayılırım keşkeğee
ölürüm patlayana kadar yiyeceğim nadir şeylerdendir,
bu senin için fnish olsun bacımm
canın bişiy çekersee, eee yedin daha ne yiyeceksin dersin :))
faydası olur, hadi bakalım güzel bir hafta var önümüzde iyi değerlendirelim

inşallah canımmmm valla iple çekiom o günleri karbondanmıdır regl bitti obdanmıdır yoksa yaz boyu düzgün bir diyet yapamadım vücut diyete hazır ondanmıdır güzel bir düşüş görüyorum hergün tartıda birde bunun dewamlılığını sağladımda spora da başladımmı herşey daha güzel olacak

bugün okulda iki erkek arkadaş da hocam sen gayet fit duruyon dewam edersen daha da ii olacak dedi pek bi sevindim
bu senin sevmediklerini ben sewiommm izlemm tamam hergün değil aklıma da gelmez ama bulursam da affetmem ama artıkkkkk yokkkkk
hep acıktığım anlarda o kriz geldiinde diyorum kendime ayşe abur cubur yedinde ne oldu süt iç yoğurt ye salatalık yeee....
ama iki gün önce çay içiodum aklıma nerden düştüyse şu ülkerin içi kremalı yuvarlak bisküvileri varyaa ondan canım çekti bi ana karbon bitince 2-3 ödüllendircem kendimi.

canım selamını sölerim tabikiii
ama sen gel eski nilgün ol zor bir aşama biliyorum şu 10 günde zor döndüm eski ayşeye suyunu içen aklında hep dur kelimesiyle yaşamayı bilen günlerim geri geldi
sende hemen karbona başla bence nilgün sonuçlar harika heleki 2-3 kilo farkettimi insan daha bir şevkleniyor sonra normal sağlıklı beslenme düzenimize geri döneriz
aslında hadi bugün lapa yapalım hadi bugün ödül günü yapalım da diyebiliriz topikçee
zannedersem düzenlerimiz birbirine benzer

hadi eli maşalı çatır çatır söyleyen nilgünü istiyoruz bak topik olarak
sen ne zevkli hatunsun yaaaawwwww

size şöle yapalım spor yapalım diyorum amaaa benden bi yol olmaz yaa yine gitti diyetim gümeee bi adepte olamıyorum yaa artık ümidimi kestim benn
1 gr veremiycem sanırım artıkkk ne aizm var ne istekkkk

kayraya canım sıkıldı ve ekmek yedim ne alak diyceksiniz belki
ama işte bende sıkıntılı olunc ayemekten alıyorum hırsımıı

salak bennnnnnnnn

kızlar o kadar güzel duruyor kii, lüffen bir değişiklik yapın vee
şapka alın kendinize, şapkalar bu sene en iyi zamanlarını yaşıyor

benim beyaz şapkam işte bu, cuma günü aldım
kemer ve şort da bu
kemer daha önce hiç kullanmadığım tarzda bişiy ama çok sevdim
güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum yaz kış
siz ne dersiniz :26::26::26::26::26:

ee yeee ne olacak,
gün bitimine kadar ona göre düzenlersin
yada yemeyi bitirirsin tamam işte
canını sıkma hayatım, gergin olduğunu hissetmesin çocuk, allah şifasız dert vermesin bu ne kii

o kaçamaklarla diyetler güme gitseydi inan bir arpa boyu yol alamazdık şimdiye kadar
vücut o kadar acımasız değil allahtan

hayırlı olsun canım sözünüz.dilediğiniz gibi geçsin en özel günü kardeşininn...
canım çok geçmiş olsun.çok üzüyorsun kendini. ama bunun bi faydası olmayacak biliyorsun. anneciğinde geliyormuş.çocukların seni böyle görmesin etkilenip korkmasınlar canım. sen güçlü bi kadınsın bitanem.rabbim yardım eder halledersiniz geçer inşallah çabucakkkk...
maşallaahhhhh darısı başımızaaaa inşallaaahhhhh...
hadi canımmm bekliyoruzzz kızmalarını...sen yarın yap canım detoksu.çok motive olacaksın eminimmmm... yinede tutmuşsun kendini tebrik ederim. dediğin gibi bol salata olsaydı daha hoş olurdu ama neyse oda onun tercihi.afiyet olsunnnn

canım harika çok güzelll. ama ben en çok çantanı beğendimmmmmmm şapka hiç yakışmıyo bana.

canım yaaa canını sıkma izlemin dediği gibi dengelersin lütfen o kadar kiloları vermişsin bu kalanlar mı gitmeyecek....
çok güzel çok beğendim canım güle güle kullan sen bu işi bilion derim başka bişi dimem.....
öperim seniii

allahım herkese izlem gibim bi arkadaş ver dur diyecek sakın kopma canım buralardan bak seneye yaz izmire geldimmi kesin uğramak istiyorum birde canlı canlı görmek ne güzel olurrr zayıflarsam amaaaaaaa

güzeller ben şimdi çıkıom dışarı çıkacağız 70 kiloyken aldığım bi sarı tshirtim vardı onu giydim ve bence güzel oldu altına da gri şort ben beğendim eğer foto çekersem yüklerimmmm byessssssssss

izlem harika olmuş canım beğen butonu olsada çok beğensem
kızlar karbon diyetindeyim ya çiğköftenin karbonunu bilen varmı
menüm şu
domates 16
sade omlet 1 adet 1
1 dilim çavdar ek 11
yeşilçay

öğlepeynir
haşlanmış yumurta 0
5 i biryerde çay
çavdar ek 11
kaşar peyniri 2

akşam
çiğ köfte olurmu ?

sabah
çeyrek simit
biraz beyaz peynir
5 zeytin
1 ayran

öğle
haşlanmış tavuk ve suyu
2 kaşık yoğurt

salatalık

balık ızgara
biraz salata yerim ( eşim ve kızım yemek yemedi dışarda yiyecekler onlardan salata tırtıklarım ben evdeki balıktan yedim sadece)

şimdi dışarda light kola içerim
su 2 oldu dewamı da gelir
1 form çayı içtim
eve gelince de 1 yeşil çay

izlem ben acımasız bir bünyeye sahibimmm maleseffff

güyaa kh yapıyordum amaa ekmek yeidm oturup
ya vallahi dikkat eksikligim var benim bu ara ne yapsam bilemedim yeminle yaaa
diyetisyene gideyim diyorum ama bana bile komik geliyorrr
anlatacakları şeyi biliyorum çünküü

ne yapsam ne yapsam ayran aşımı yapsammm ne yapsam ne yapsam kh mı yapsammm

banuuuu benim karbon olmuş dimi bugünnnn bi bakıver canım yaaa

olmuş cnmda keşke sabah simitide yemeseydin çünkü kh diyetleirnde kh almasan daha iyi
bu şekildede verebilirisn tabiki kiloyu
ama diger türlü daha fazla veirm alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…