izlem sayfa atlamış görmemişim cnm tşk ederim
bend ebugün gidicemde alayım bari yerimde yok amaa:26::26::26::26:
bi yerlerde tıkıştırcaz artıkkk kapaklıları olmuyor dgeilmi onların?
offf kızlar ya cnm çok sıkkınn
çocukları sünnet ettirelim diyordukk
bugün drla konuşmuş eşim kayra nın pipisi biraz sorunlu
peygamber sünnetli diyorlar öle işte tıp dilid ebir ismide var
ama dr bir kaç kez ameliyat olabilir ve 1 hafta yatar demiş
rica ederim kuşum ya ne dimek
kapaklıları olmuyor, ben teflon tencere setimin en büyük kapağını kapıyorum
yarıya kadar filan kapanıyor, tamamen kapanıyor ama
iyi oluyor o :82:
geçmiş olsun yaa
ee seninkiler 2 yaşı geçti, 2 ile 6 arasında yaptırmayın diyorlar ya
doktorunuz demedi mii
sorunlu olduğu için mi yaptırıyorsunuz yoksa küçükler diye mii :26::26::26::26::26:
kızlar dayımın kızı 8li rakamlardan 63 e falan kadar düştü 8 ayda galiba ama ondan duyduğum bazı şeyleri yazayım hergün işe 3-5 durak önce inip yürüyerek gidiyor
kuru kayısı
yeşilçay
form çayı
ballı sirkeli su hergün içti mutlaka
1 minik tadelleyi 7 eşit parçaya bölüp hergün kahvesinin yanında bir parça yediğini söylemişti ve ben iradesine hayran kalmıştım
eşinden ayrıldı ve çok kilo aldı şimdi 35 galiba yaşı ama 45 gibi gösteriyordu ama şimdi gelin görün 25 gibi duruyor giyim tarzı kendine güveni herşey değişti.....
o yoğurt salata yerken , arkadaşları işyerinde ekmek arası bişiler yerken evet zorlanıyormuş ama hedefine ulaştı
günaydın kızlarrrrrrrr
nilgüncüm evet cnm bi tek snesin düzenli spor yapan bend ebu sabah başladım.
senni yazıcakıtm aslında unutmuşum diyetede tam gaz devam edersenn
süper olurr bak sen bile şaşırcaksın sonuçlarına
capi yide bırakkarkadaşın umarım salata yaparr senin için cnm
ayşe
cnm karbon menüsü gibi olmamış cnm menün
biraz daha ete agırlık ver tatlım bak ozman gör sen sonuçları neler olcak
kızlar hep sorayım diyorum
aranızda çocuguna bal polen varmı?
kayra hastalıklardan sonra ice zayıfladı ve iştahsız oldu zaten yaşıtlarına göre zayıf bir çocuktu iice zayıfladı bugün giidp allayım diyorum
günaydın topiğimin fıstıkları
benim işlerim bitti şükür,bugün 12 eylül pazartesi ve ben yeni bir haftaya azimle ve yeniliklerle başlıyorum...
kızımla kreşte olucaz 12 ila 15 arası sonra da spora gidicez çünkü tam 15 gündür b-fitimin kapısından girmedim,sahibesi beni geberticek kesin..
dedim ya artık başka bir hafta sonbaharın gelişini sabahları hissediyoruz artık İzmir'imde ..bu arada kızlar izmir fuarı açıldı ,son2 gün,ama ben gidemedim işlerim dolayısıyla çok istedim ama olmadı,öyle bir geçer zamanki dizisinin son bölümünde kuğulu parkı gondolları gören oldu mu ,içim cızladı ne gezerdik küçükken
dünkü menüm düzenlimiydi bilmiyorum ama çok kötü bir şey oldu gecenin 3 ünde ben 3-4 kaşık nutella yedimneden yaptım bimiyorum bi ara her gece yapardım hatta izlem demişti yıllar önce bende yiyiyordum diye ,tam unuttum derken dün gece nutella canavarı hortladı. menüm güzel olsada bu hareket tam ofsayttı.. listemiz çok iyi değil ama kendim için güzel bi görüntü......
dedim ya bu hafta bambaşka bir kapı açıcak bana herşey düzenli olacak hayatımda ,eşyalarımla birlikte ,hayata davranış biçimim değişecek...kararlıyım bu sadece diyet konusunda değil ama diğer eksiklerim içinde aynısı geçerli...şimdi
dünkü menüme gelelim
sabah:1 bardak çay,2 dilim ev ekmekği,domates,salatalık,peynir,zeytin,reçel(dut,şeftali,çilek,vişne) annem yaptı 1 er çay kağışı yedim
ara:kahve
öğle tavuk ciğeri 1 dilim ekmek
ara:kahve
akşam 1 tabak tavuk suyuna şehriye
meyve salatası yarımşar yedim tümünden(armut,elma,şeftali,erik ,muz)
gece 3 de nutella
Günaydın kızlaaaar :92::92::92::92::92::92:
Bu sabah tartıdaaaaa tam 73'ü gördüüüüüüm
Çok şükür herşey yoluna gidiyor, en son diyeti bıraktığımda 72'yi görmüştüm tam, o rakama hızla yaklaşıyorum, ondan sonra sırada 68 var:82::82:
Çok mutluyum çok, bu arada dün 2 öğün k yemedim, sabah k yedim, öğle karpuz kavun yedim, akşam da protein..Yani karbonu meyvesi proteiniyle tam diyet menüsü oldu, belki de bu yüzden bugün böyle güzel bir rakam gördüm..O yüzden bu düzende devam edeceğim...
günaydın hanımlar
seher 2. ciyi düşünüyormussun hayırlısı olsun canım. inş gönlünüze göre.
deryacım liste için tşkrler ellerin dert görmesin. bu arada face yede yazdım ayakakabılar cok hoş olmuş gerçekten güle güle giy.
nilgün şu yeni düzeninde ipin ucunu belli bi müddet bırakmadınmı gerisi kolay senin için. diyeti yeni ortama uydurmaya adapte olmalısın. sonrasında zaten güzel devam edeceginden eminim. ama biz özledik bizim menülere kızan nilgünü
bugün kuşhan diyetine basladım bakalım sonuç ne olacak. umudum var istegim var artı zorlanmıyorum inş bu durum degişmez bana pek belli olmuyor da
günaydın mutlu sabahlar herkese :80::80::80::80::80:
günayydddıııınnn. yepyeni bi haftaya yepyeni ve spor dolu listelerle başlayalım inşallah. ben bu halimle spor yapmayı düşünüyorum belki sırt ağrımada iyi gelir...eeee hadi sizdeeee sporaaaaaaaaaa
bittim canım bittiimmm.ama bugun iyiymişim gibi davranıcammmayran çorbasıda böyle canım:
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla çorbamızı yiyeceğiz.2 kepçe kadar bir kase yani.en son saat 21-22:00 bitmiş olacak.
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) 1,5 lt ayran bile çok geliyor bitmiyor.ben 1 lt su ekleyerek ayranımı yaptım oda biraz fazla gibi oldu.sen ayarla kendine göre canım.
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı )
canım ben kuru olarak malzemeler 4 kaşık aldım ve haşladım. haşlayınca tabi miktarları çoğalıyo. ikinci gün taze nane ve maydanoz ekledim. tuz yok aslında ama ben ilk yaptıgımda kötü hissetmiştim.bu kez az tuz ve pul biberde ekledim.tam sana göre mutlkata dene canımmmm
canım eline sağlık uğraştın çok çokkkk saollll. SEVDAAAMMMMM tebrikler canım gördünmü ben nerelerdeyim..
veee GÜLAYIIIIMMMMM canım ortim helal sanaaaaaaaaaa....kilo veren arkadaşlarım hepinizeee bravooooo
veremeyenler bu hafta bizi bekliyoooooo
senden ilham aldım bende başlıyorum canımmmmmm
git canım git. 1 2 kaşık tadına bak ve salatanı yee. ama cappicunoyuda bırakırsan hoş olcak
neeee nutelllaaa hemde bensizmi yedinnnnnnnbida yok dimi canım.bak sporada başlıyoruzzzzzzzzz...
ooo çok sevindim.maşallaaaahhh canım gözün aydınnngelsin 70 leeerrrrr:81::81::81:
sevdaaaaa naberrr cnmmm
kh da kalori sınırı ve tuz sınırı yok kızlarr şeker ve un yasak birtekk
aslında puanlı yapanlarr sebze bile yemiyorr amaa
ben çekemiyorum artık o tarz kh yı valla birde geri dönüşümü kolay oluyor benim için
kızlarrr
akşam 6 dan sonra bişey yemerek zayıflamak isteyen varmııı
şimdi dgeil ama kışın yapılabilir yani 1 ay sonraa
ben deniycem denemek isteyenler buyursunnn
şimdiidee 7 de yiyorumm gerçi akşamda en fazla 1 dlm meyve yiyorum
kızlar dayımın kızı 8li rakamlardan 63 e falan kadar düştü 8 ayda galiba ama ondan duyduğum bazı şeyleri yazayım hergün işe 3-5 durak önce inip yürüyerek gidiyor
kuru kayısı
yeşilçay
form çayı
1 minik tadelleyi 7 eşit parçaya bölüp hergün kahvesinin yanında bir parça yediğini söylemişti ve ben iradesine hayran kalmıştım
eşinden ayrıldı ve çok kilo aldı şimdi 35 galiba yaşı ama 45 gibi gösteriyordu ama şimdi gelin görün 25 gibi duruyor giyim tarzı kendine güveni herşey değişti.....
o yoğurt salata yerken , arkadaşları işyerinde ekmek arası bişiler yerken evet zorlanıyormuş ama hedefine ulaştı
günaydın canım.
tamam canım cappucino yu bırakıyorum artık içmem.çorbayı da bugün yaparım yarın okula götürürüm.
ben varım çok etkili çünkü bir şey yememek belli bir saatten sonra..
tebrik ederiz selamlarımızı ilet.azmedince her şey oluyor.
ben de gezmeden geldim.bir restorana tavuklu pilav ve tavuklu keşkek yaptırmış.şok oldum.keşkek biliyordum ama pilav sürpriz oldu.ve şerbetli tatlı..
hayal kırıklığına uğradım bir şey de diyemedim.3 kaşık tavuklu pilav ve 5 kaşık keşkek yedim.tatlıya ağzımı sürmedim.zaten ikisi ağır yemek..bu kadar masrafa gerek var mıydı tartışılır yani.2 tuzlu 2 tatlı yapsa yanına da salata mis gibi menü.neyse Allah razı olsun diyelim.
akşam yaparım sporumu.6 dan sonrada yemem.salata yerim akşama zaten.ton balıklı.
bugünlerde karbona meyilim var acaba denesem mi diyorum.önce şu ayran detoksunu yapayım sonra ona başlarım belki.
inşallah canımmmm valla iple çekiom o günleri karbondanmıdır regl bitti obdanmıdır yoksa yaz boyu düzgün bir diyet yapamadım vücut diyete hazır ondanmıdır güzel bir düşüş görüyorum hergün tartıda birde bunun dewamlılığını sağladımda spora da başladımmı herşey daha güzel olacak
bravooo kuzenine, vallahi herşey kafada bitiyor
ekmek arası şeyleri oldum olasu sevmem, hep hamur yiyiyormuşum gibi gelir
mecbur kalsam, hep ekmeğin içini çıkarttırır incecik kabuğa koydururum ne yiyeceksem
psikolojik mi bilmiyorum ama, kapkalın ekmeğin içine konulan şeyi yiyemiyorum, yada kopara kopara parça pinçik yapıyorum...
mantı sevmem, pizza yiyeceksem de en ince hamurlusunu seçerim
sanırım bu ince ayrıntılar işe yarıyor
darısı başına olsun ayşee fıstığımm
öperim seni
canım selamını sölerim tabikiiitebrik ederiz selamlarımızı ilet.azmedince her şey oluyor.
ben de gezmeden geldim.bir restorana tavuklu pilav ve tavuklu keşkek yaptırmış.şok oldum.keşkek biliyordum ama pilav sürpriz oldu.ve şerbetli tatlı..
hayal kırıklığına uğradım bir şey de diyemedim.3 kaşık tavuklu pilav ve 5 kaşık keşkek yedim.tatlıya ağzımı sürmedim.zaten ikisi ağır yemek..bu kadar masrafa gerek var mıydı tartışılır yani.2 tuzlu 2 tatlı yapsa yanına da salata mis gibi menü.neyse Allah razı olsun diyelim.
akşam yaparım sporumu.6 dan sonrada yemem.salata yerim akşama zaten.ton balıklı.
bugünlerde karbona meyilim var acaba denesem mi diyorum.önce şu ayran detoksunu yapayım sonra ona başlarım belki.
sen ne zevkli hatunsun yaaaawwwwwdün kendime
beyaz şapka, siyah bir şort, kemer ve bileklik aldım
hepsini de tek tek buldum, yolda bulmuş gibi sevindim, ne zamandır aklımdaydı ama böyle
hepsi tek tek önüme serilince daha bir mutlu oluyorum
şort yaz kış kullanılabilecek bir parça kızlar, bluzu içine sokarak da kullanabilirsiniz...
giyerim en kısa zamanda, şapkamı dün kullandım bilem :))
size şöle yapalım spor yapalım diyorum amaaa benden bi yol olmaz yaa yine gitti diyetim gümeee bi adepte olamıyorum yaa artık ümidimi kestim benn
1 gr veremiycem sanırım artıkkk ne aizm var ne istekkkk
kayraya canım sıkıldı ve ekmek yedim ne alak diyceksiniz belki
ama işte bende sıkıntılı olunc ayemekten alıyorum hırsımıı
salak bennnnnnnnn
hayırlı olsun canım sözünüz.dilediğiniz gibi geçsin en özel günü kardeşininn...herkese selamlarrrrr
herşeyini hallettik, çok güzel oldu, haftaya pazarda isteme ve söz merasimi var işte
çok heyecanlıyızz
pazar günü de annemi gezdirdik, alışveriş merkezine küçük kardeşim için bişiyler almaya gittik
aile ziyareti filan derken, pazartesiyi buldu :18::18::18::18::18:
tabiki benim diyette gümledi gene
canım çok geçmiş olsun.çok üzüyorsun kendini. ama bunun bi faydası olmayacak biliyorsun. anneciğinde geliyormuş.çocukların seni böyle görmesin etkilenip korkmasınlar canım. sen güçlü bi kadınsın bitanem.rabbim yardım eder halledersiniz geçer inşallah çabucakkkk...offf kızlar ya cnm çok sıkkınn
çocukları sünnet ettirelim diyordukk
bugün drla konuşmuş eşim kayra nın pipisi biraz sorunlu
peygamber sünnetli diyorlar öle işte tıp dilid ebir ismide var
ama dr bir kaç kez ameliyat olabilir ve 1 hafta yatar demiş
maşallaahhhhh darısı başımızaaaa inşallaaahhhhh...kızlar dayımın kızı 8li rakamlardan 63 e falan kadar düştü 8 ayda galiba ama ondan duyduğum bazı şeyleri yazayım hergün işe 3-5 durak önce inip yürüyerek gidiyor
kuru kayısı
yeşilçay
form çayı
hadi canımmm bekliyoruzzz kızmalarını...sen yarın yap canım detoksu.çok motive olacaksın eminimmmm... yinede tutmuşsun kendini tebrik ederim. dediğin gibi bol salata olsaydı daha hoş olurdu ama neyse oda onun tercihi.afiyet olsunnnnbanucum cappi bırakıyorum tamam.
ben de özledim menülerimi.kızmasına kızacağım da önce kendimi düzeltmem lazım.yoksa hakkım olmaz kızmaya..
tamam canım cappucino yu bırakıyorum artık içmem.çorbayı da bugün yaparım yarın okula götürürüm.
canım harika çok güzelll. ama ben en çok çantanı beğendimmmmmmmkızlar o kadar güzel duruyor kii, lüffen bir değişiklik yapın vee
şapka alın kendinize, şapkalar bu sene en iyi zamanlarını yaşıyor
benim beyaz şapkam işte bu, cuma günü aldım
kemer ve şort da bu
kemer daha önce hiç kullanmadığım tarzda bişiy ama çok sevdim
güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum yaz kış
siz ne dersiniz :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 255253
Eki Görüntüle 255252
canım yaaa canını sıkma izlemin dediği gibi dengelersin lütfen o kadar kiloları vermişsin bu kalanlar mı gitmeyecek....size şöle yapalım spor yapalım diyorum amaaa benden bi yol olmaz yaa yine gitti diyetim gümeee bi adepte olamıyorum yaa artık ümidimi kestim benn
1 gr veremiycem sanırım artıkkk ne aizm var ne istekkkk
kayraya canım sıkıldı ve ekmek yedim ne alak diyceksiniz belki
ama işte bende sıkıntılı olunc ayemekten alıyorum hırsımıı
salak bennnnnnnnn
çok güzel çok beğendim canım güle güle kullan sen bu işi bilion derim başka bişi dimem.....kızlar o kadar güzel duruyor kii, lüffen bir değişiklik yapın vee
şapka alın kendinize, şapkalar bu sene en iyi zamanlarını yaşıyor
benim beyaz şapkam işte bu, cuma günü aldım
kemer ve şort da bu
kemer daha önce hiç kullanmadığım tarzda bişiy ama çok sevdim
güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum yaz kış
siz ne dersiniz :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 255253
Eki Görüntüle 255252
ee yeee ne olacak,
gün bitimine kadar ona göre düzenlersin
yada yemeyi bitirirsin tamam işte
canını sıkma hayatım, gergin olduğunu hissetmesin çocuk, allah şifasız dert vermesin bu ne kii
o kaçamaklarla diyetler güme gitseydi inan bir arpa boyu yol alamazdık şimdiye kadar
vücut o kadar acımasız değil allahtan
ee yeee ne olacak,
gün bitimine kadar ona göre düzenlersin
yada yemeyi bitirirsin tamam işte
canını sıkma hayatım, gergin olduğunu hissetmesin çocuk, allah şifasız dert vermesin bu ne kii
o kaçamaklarla diyetler güme gitseydi inan bir arpa boyu yol alamazdık şimdiye kadar
vücut o kadar acımasız değil allahtan
banuuuu benim karbon olmuş dimi bugünnnn bi bakıver canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?