grubun iksiri ne arkadaşlar diğer kurallara uyacagım ben de sizlere katılmak istiyorumm
yeni iki foto simdi den
siyah pantolonla
hangi üst daha güzel olmuss sizce
ayy kusura bakmayin heveslendim secin bitanee
bebegm icim allah kormusum canim.. büyük gecmis olsun...
fatene ve fleks nabersiniz
iyidir lavitacım senden
arastirma yapiorum kizlar
sizce hangisi daha güzel
kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun
Selam kizlar benide araniza alin tekrardan.Tekrar diyorum cunku daha once yaziyordum sonra kilo veremeyince cok moralim bozulmustu bu arada Turkiyeye gittim ve 1 ayda 4 kilo aldim dondugumde 88 kiloydum ama kendi cabamla sadece yemeklerimi az yiyerek 4 kilo verdigimi gorunce burda spor salonuna yazildim.duzenli olarak her gun gidiyorum yaklasik 1.5 saat kaliyorum.Ikizlerim var benim henuz 1 yasindalar daha dogrusu 4 haziranda 1 olucaklar ve tek basina bakiyorum oglanlar 4 gundur hastayadi cok gidemedim spora ama bu haftada vermisim bir sekilde 84 kilo ile basladim simdi 82 kiloyum iki haftada ancak bu kadar verdim.hedefim 55 kilo olmak umarim basaririm esimde benle birlikte zayiflamay calisiyor.Hayatim boyunca hep zayiftim ben ikizlere hamile kalinca yaklasik 40 kilo aldim. sanirim.93 kiloyla doguma girdim ciktigimda 78 kiloydum ama saolsun annem yaptigi yemeklerle kilo almaya devam ettim.
1- haftamda 1.400 gr verdim
2-haftamda ise 900 gr verdim.
deryam hosgeldin canim
bencede ama canimin icine sinmedi yaaa
Hoşbulduk canım,niye sinmedi ki ne güzel gözlük..
merhaba
bendeniz 81 kiloyu gördükten sonra,burada zayıflayanların
azimlrini ve verdikleri kiloları görünce ,ben neden yapamayayım dedim kendime..ve 1 mayıs günü zayıflamak için yemin ettim ...kilomu halimi kabullenmek yok dedim..fakat bu kadar süre içinde sadece gramla kilo verdiğimi gördüğümde moralim bozuldu..tartıda çok az vermiş görünürken,beden ölçümde küçülmeler oldu bu süre içinde.ama anlamıyorum.
ölçümdeki incelme niye tartıya yansımıyor..
ya birde flora zayıflama çayını öğrendim..15 günde 5 kilo çok değilmi..gerçekten fayda ediyormu merak ediyorum..ayrıca içindeki püren otunun diğer adı funda değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?