80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

grubun iksiri ne arkadaşlar diğer kurallara uyacagım ben de sizlere katılmak istiyorumm

katıl cnmm. sende hoşgeldin... gurubun iksiri :

*3 litre su
*2 elma(4 e bölünmüş,çekirdekleri alınmadan ve kabuklu)
*2 limon(4 e bölünmüş,kabuklu)
*1 tatlı kaşığı tane karabiber
*1 tatlı kaşığı tane karanfil
*1 çubuk tarçın

elmalar yumuşayana kadar kaynatılıp süzülüyor.. günde en az 2 en fazla 4 bardak içiliyo... ilk gün içtiğinde artanı dolapta saklayıp tekrar ertesi gün fln.. bitene kadar kullanabilirsin... ödem attırıyomuş.. beni bol bol wc ye çıkarttı..

SELAM KIZLAR YENı GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ HOŞGELDıNıZ KIZLARa.s. BU GÜN PEK KEYFıM YOK KIZLAR YEDıKLERıMı YAZIP ÇIKICAM
SABAH---DOMATES ,SALATALIK,4 ÇATAL PATATES K,KALPER PEYNıR, ÇAVDAR EKMEK 1DıLıM
ÖYLE--1 DıLıM KEK,2DıLıM BÖREK,KAÇIRMIŞIM BıRıLERıNı SEVıNDıRıCEM:roflol:
AKŞAM----PıLAV ÜSTÜ TAVUK
SU FAZLA ıÇEMEDıM 1BARDAK ıKSıR SABAH YÜRÜYÜŞÜ BUKADAR

FATENE haftaya bekle beni geliyorum süper bir şekilde kork benden:jeyyar::jeyyar:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı[/QUOTE]

inşallah canımda zor biraz lülülülülülü

bebeg ablam büüyk gecmis olsunnn.... allah kurtarmiss

yeni gelen arkadaslar sizde hosgeldiniz
rüzgarim hg, slim fast bende kullandim burda 2 hafta.birinci hafta verdim, ikinci hafta veremedim, sonra iki katini aldim...

basarilar herkese

bugün yediklerim:

sabah: 1 h yumurta, 2 dilim ekmek, domates maydonoz salatalik, recel 2 kk peynir 2 zeytin
ara: yok
Öglen: 4-5 parca patatesli köfte, (2 köfte) 4 kasik pilav
ara: yok
Aksam: 3 parca Kanat, firinda pismis. ve patates, salata

bukadar

ben ciktim kib herkese

bebegcım Çok geÇmıŞ olsun allah korumuŞ
aylınbence sıyah beyaz olan canım bjk,lı olarak daha Çok yakıŞtırdım canım

Hoşgeldin canım sende benim gibi haziran annesisin anlaşılan üstelik sende 2tane Allah kolaylık versin canım ufaklıklar bile senin pilini bitirmeye yetiyordur.kaydirigubbakcemile3 ( bu arada 2008haziran anneleri topiğinede beklerim )
Ne güzel bebişler olsa da spor imkanında varmış bi an önce iyileşsinler de anneleri de formuna dönsün o zaman,burda hep beraber bunu başarıyoruz
Kilo bildirimi olayını sorun etme bebegciğimin de dediği gibi ben 1-2 gibi tekrar bakarım sen yazmışsan listeyi ona göre hazırlarım

Benözlemm ve house_rose sizde hoşgeldiniz kızlar,kuralları okumuşsunuzdur umarm sonuna kadar beraber gideriz devamlı olursunuz sizin de resimleri burada görmek isteriz..
Flora çayını hiç duymamıştım canım ben şu emzirmeyi kesiyim o çayalara bi el atıcam zaten..

handerya ablam, ben az önce 90 üzeri topigi gezdim biraz.
orda bide yapilan spor dakikasi sayiliyor.
1. gün, 2. gün -7. gün -> Toplam haftada kac dakika spor yapildi diye
birinci ikinci ücüncü seciliyor.

bizde öyle birsey yapalim mi yoksa yapmiyalim mì?
günde yapilan yürüyüsler dakikasi sayilip belirtilecek, bunu da pazarlari belirtiriz?
bilmiyorum faydasi olurmu......... veya gereksizmi????????

bu görevi ben üstlenebilirim sen yapamazsan???
seve seve yani

KIZLAR SIZDE SÖYLEYIN FIKIRLERINIZI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…