izlem harika olmuş canım beğen butonu olsada çok beğensem
kızlar karbon diyetindeyim ya çiğköftenin karbonunu bilen varmı
menüm şu
domates 16
sade omlet 1 adet 1
1 dilim çavdar ek 11
yeşilçay
öğlepeynir
haşlanmış yumurta 0
5 i biryerde çay
çavdar ek 11
kaşar peyniri 2
akşam
çiğ köfte olurmu ?
kızlar o kadar güzel duruyor kii, lüffen bir değişiklik yapın vee
şapka alın kendinize, şapkalar bu sene en iyi zamanlarını yaşıyor
benim beyaz şapkam işte bu, cuma günü aldım
kemer ve şort da bu
kemer daha önce hiç kullanmadığım tarzda bişiy ama çok sevdim
güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum yaz kış
siz ne dersiniz :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 255253
Eki Görüntüle 255252
şaftım kaymış bi halde oturdum şuan pc nin başına
bakın yazıyım :
evdeki bütün halıları yollukları kaldırdım hava güneşli güzel güneş görüp kabarsınlar diye.
evdeki bütünn herşeyinn tek tekk tozunu aldımmm
evi komple süpürdümm
evin her yanınııı domestosla ışıldayana kadar sildimm
peşinden yüzey temizliyicisi ile sildimm peşinden
elime yer bezi alıp duru suyla sildim
sonra halıları silkeledim serdim bir daha süpürdüm halıları sererken toz olmuştur diye
sonra ufaktan bi toz aldım tekrar üstten üstten
sonra mutfaga girdim bulaşıkları hallettim ocagı sildim etrafı toparladım
zaten sabah kalkınca yatagı yorganı silkeleyip toparlamıştım
çocukları duş aldırdım kendim duş aldım
renklileri kaldırdım,şimdi beyazları toplıcam balkondan
oglumun okul kıyafetlerini asıcam
ondan sonrada kocamın gömlekleri yıkanıcak
ve cocukları uyutunca banyoyu ciflicem bugün gir cık gir cık toz ettik pislettik banyoyu
ve 1 kutu domestos yerleri temizlerken bitti
2 kutuda banyoya duşa kabine gider
şu çamaşır suyu manyaklıgımdan kurtulamadım vesselam
neyse tekrar duş alıcam banyonun da işi bitince
haaa bide balkondan toplicam beyazları halletmem gerek bu akşam
bu arada elimi sıkıştırdım parmagım şişti yüzüğüm çıkmıyo kemik gibi bişi çıktı bi çıkıntı var ve geberiyorum acısından
çokk yorgunummmmm yemin ederim çok yorgunum ama kimse anlamıyo beni
napıyosun ki bütün gün evdesin yorulcak ne var diyolar sizce yorulcak bişi yok mu
artı iki küçük çocuk
naptın kuzum sen herşeye bi günde girişmişsin. ben bugun toz alıp ev süpürdüm yerleri sildim gün bitti. wc banyo falan bigün önceden hallettigim halde. birde 3 kat yerleri silmişin hepsine bi günde yüklenme canım bayoyu falnda yarın halledersin. hele birde o napıyosunki ne işin olcakki senin faln diyenlere hiç bakma anlamazlar canım anlamazlar. bu işlerle yaranılmıyor kimseye ya neyse.
parmagı nereye sıkıştırdın. buz faln koy canım agrısıda hafifler şişkinlikte iner. baktın geçmiyor yarın doktora git. parmagın acıyor sen hala halletmen gerekn işleri yazıyorsun. tamam temizligi bende severim ama degerimizide bilelim. çok çok geçmiş olsun
hayırlı olsun canım sözünüz.dilediğiniz gibi geçsin en özel günü kardeşininn...
canım harika çok güzelll. ama ben en çok çantanı beğendimmmmmmmşapka hiç yakışmıyo bana.
canım yaaa canını sıkma izlemin dediği gibi dengelersin lütfen o kadar kiloları vermişsin bu kalanlar mı gitmeyecek....
çok güzel çok beğendim canım güle güle kullan sen bu işi bilion derim başka bişi dimem.....
öperim seniii
allahım herkese izlem gibim bi arkadaş ver dur diyecek sakın kopma canım buralardan bak seneye yaz izmire geldimmi kesin uğramak istiyorum birde canlı canlı görmek ne güzel olurrr zayıflarsam amaaaaaaa
güzeller ben şimdi çıkıom dışarı çıkacağız 70 kiloyken aldığım bi sarı tshirtim vardı onu giydim ve bence güzel oldu altına da gri şort ben beğendim eğer foto çekersem yüklerimmmm byessssssssss
izlem harika olmuş canım beğen butonu olsada çok beğensem
kızlar karbon diyetindeyim ya çiğköftenin karbonunu bilen varmı
menüm şu
domates 16
sade omlet 1 adet 1
1 dilim çavdar ek 11
yeşilçay
öğlepeynir
haşlanmış yumurta 0
5 i biryerde çay
çavdar ek 11
kaşar peyniri 2
akşam
çiğ köfte olurmu ?
izlem ben acımasız bir bünyeye sahibimmm maleseffff
güyaa kh yapıyordum amaa ekmek yeidm oturup
ya vallahi dikkat eksikligim var benim bu ara ne yapsam bilemedim yeminle yaaa
diyetisyene gideyim diyorum ama bana bile komik geliyorrr
anlatacakları şeyi biliyorum çünküü
ne yapsam ne yapsam ayran aşımı yapsammm ne yapsam ne yapsam kh mı yapsammm
eeennnammmmm
fıstıkkkk sultannn çok güzel olmuşsunn annemmmm
maşallahh arkadasıma rabbim nazardan esirgesinn inşşş.
merak etme sen yaz da yaparsın kış da yaparsın şıkır şıkır kombinlerini anacımm
kabiliyet var yavrum tuttuğunu yakıştırıyon maşallahh:81::81::81:
bakın yazıyım :
evdeki bütün halıları yollukları kaldırdım hava güneşli güzel güneş görüp kabarsınlar diye.
evi komple süpürdümm
sonra halıları silkeledim serdim bir daha süpürdüm halıları sererken toz olmuştur diye
ve cocukları uyutunca banyoyu ciflicem bugün gir cık gir cık toz ettik pislettik banyoyu
bu arada elimi sıkıştırdım parmagım şişti yüzüğüm çıkmıyo kemik gibi bişi çıktı bi çıkıntı var ve geberiyorum acısından
napıyosun ki bütün gün evdesin yorulcak ne var diyolar sizce yorulcak bişi yok mu
artı iki küçük çocuk
sagol canım benimm deli gibi girişince işlere
kapıya sıkıştırdım ama ne sıkıştırmak
kesin ya çatladı ya kırıldı bişi olduu
sorma güzelim ben biraz takıntılıyım bu işlerin tekrarlanması hiç üç günü geçmez
iki günde bir üç günde bir baştan aşagı kaldırırım her yeri temiz olsun
çocuklarım temizliğin düzenin ne oldugunu bilsinler diye
ama haklısın yaranılmıyo daha geçen gün yazmıştım temizlik yapıyom diye okumuşundur belki
akşama kadar balkonlar mutfak dolapları banyo buzdolabı ne varsa hallettim
her yer gel gör inan mislerr gibii un ufak bişi bulamazsın
ama gel yarın görr her yer her yerde...
sıkıldım inann yoruldum bu koşuşturmadan
neyse canım benimm sagoll valla moralim bozuk ya uzattım lafı
bakın yazıyım :
evi komple süpürdümm
artı iki küçük çocuk
sagol canım benimm deli gibi girişince işlere
kapıya sıkıştırdım ama ne sıkıştırmak
kesin ya çatladı ya kırıldı bişi olduu
sorma güzelim ben biraz takıntılıyım bu işlerin tekrarlanması hiç üç günü geçmez
iki günde bir üç günde bir baştan aşagı kaldırırım her yeri temiz olsun
çocuklarım temizliğin düzenin ne oldugunu bilsinler diye
ama haklısın yaranılmıyo daha geçen gün yazmıştım temizlik yapıyom diye okumuşundur belki
akşama kadar balkonlar mutfak dolapları banyo buzdolabı ne varsa hallettim
her yer gel gör inan mislerr gibii un ufak bişi bulamazsın
ama gel yarın görr her yer her yerde...
sıkıldım inann yoruldum bu koşuşturmadan
neyse canım benimm sagoll valla moralim bozuk ya uzattım lafı
aman bacım ne yapıyon sen, kakılmış bile senden az iş yapıyor.bir yer 3 defa silinirmi.akşama kadar canın çıkar kendine zaman ayıramazsın sonrada eşin ev temizleyeceğine oturda kendine bak der (bendede olduğu gibi).bütün işleri 1 güne sığdırma,azar azar hergün yap hem yorulmazsın hem kendihe zaman ayırırsın.hadi kolay gelsin
kızlar...
iştahımı frenledim bugün çok şükür
sıcak su içiyorum önceden yani diyete ilk başladııgm dönemlerde çok içerdim
dün gece aklıma geldi başladım içmeye yine
içinede bi kabuk tarçın atıyorum .....
derya senin dediign gibi
YOLUN SONU HAREKATI olsun ve kurtulalım artıkın kalanlardann
bunlarrrr sana çiçeemmmm
http://www.resimlerii.com/wp-content/resimleri/dogum_gunun_kutlu_olsun.jpg
canım benimmmm
bu arada hadi bakalımm 73 leri gördün tebrik ederimmmm:81::81::81::81:
6 ları görmeden bırakmicaksın bu işi
ona göreee
sen mutlu ol hep emi hiç üzülme çünkü moralin bozukken hiç çekilmiyosun
şaka yapıyom canım ama evet moralin bozukken hiç buralara takılmıyosun buda beni bizi çok üzüyooo
liste için de tekrar tekrar allah razı olsun inşşşş.
yuvana dirlik düzen huzur,, işlerinize de bol kazanç bereket hayırlı iş kapıları nasip etsinn inşşşş.
banucum
deryacım doğum gününü tekrar kutlarım, tüm kalbimle sana şans getirmesini dilerim,
liste içinde ellerine sağlık tatlım :82::82::82:
kızlar o kadar güzel duruyor kii, lüffen bir değişiklik yapın vee
şapka alın kendinize, şapkalar bu sene en iyi zamanlarını yaşıyor
benim beyaz şapkam işte bu, cuma günü aldım
kemer ve şort da bu
kemer daha önce hiç kullanmadığım tarzda bişiy ama çok sevdim
güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum yaz kış
siz ne dersiniz :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 255253
Eki Görüntüle 255252
yeni yeni okuyabiliyorum geçmişi aklımda kalnları yazayım
deryacım cafe satılmış, hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah herşey daha güzel olur.
canım yok iki üç günde bir yağ çözle mutfak dolaplarının kapılarını siliyorum öyle bir boşaltmıyorum komple yani2-3 güne bir mutfak dolaplarını mı siliyorsun
manyakmısın kızım sen
canının kıymetini bil biraz, kırklıyorsun ne oluyor 10dk sonra tüy tüy tozlanıyor
kararında yap, aslaa 2 güne bir baştan aşağı temizlemem
oğlum küçük kırıntı döküyor hergün odayı süpürüp vileda ile yerleri siler toz alırım
mutfak herkesin yaptığı gibi işte ocak yemek filan
lavaboyu her gidişimde şöyle bir çeviririm zaten, çamaşır suyundan nefret ederim
ama onsuzda olmuyor haklısın tatlım
yok be güzelim ne kararlılıgı dünde bugünde sapıttım resmen deli gibi yedimyeni yeni okuyabiliyorum geçmişi aklımda kalnları yazayım
deryacım cafe satılmış, hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah herşey daha güzel olur.
sevda ve ayşe diyet konusunda kararlı gördüm sizi. pes etmek yokben de hala ramazandaki kadar azimli değilim ama epey toparladım durumu
izlemcim kıyafetler çok hoş. güle güle giy canım. model grubunu severim. bloğunda gördüm resimleri, barın girişi çok güzel. adidas ayakkabılar da çok ilginç ve ho gerçekten
banucum sağlıklı bir şekilde sünnet olurlar inşallah canım. ne kadar üzülme desem de üzülürsün mutlaka, ama inşallah korktuğunuz gibi olmaz. güçlü olmaya çalış
hayyy allah iyiliğini versin güldürdün beni.....aman bacım ne yapıyon sen, kakılmış bile senden az iş yapıyor.bir yer 3 defa silinirmi.akşama kadar canın çıkar kendine zaman ayıramazsın sonrada eşin ev temizleyeceğine oturda kendine bak der (bendede olduğu gibi).bütün işleri 1 güne sığdırma,azar azar hergün yap hem yorulmazsın hem kendihe zaman ayırırsın.hadi kolay gelsin
2-3 güne bir halılarıdamı kaldırıyorsun kıııı. nasıl silkiyosun tek basına. yok anam kaybeden sen olursun. bak yarın belin yanın sakatlanır.
sağol canım iyiyim. bayram tatili, hemen arkasına düğünler falan olunca pek giremedim.canım yok iki üç günde bir yağ çözle mutfak dolaplarının kapılarını siliyorum öyle bir boşaltmıyorum komple yaniben bu çamaşır suyu yüzünden tırlatıcaktım bi ara günde kaç kutu bitiriyodum bilmiyom yeni yeni azaltıyorum inşşşşş.
yok be güzelim ne kararlılıgı dünde bugünde sapıttım resmen deli gibi yedim
sen nasılsın canım pek göremiyorum seni iyisin inşşşş.
hayyy allah iyiliğini versin güldürdün beni.....
canım ben kendimede çok bakarım evide durmadan temizlerim çocuklarımada hergün duş aldırırım biraz pimpirikliyim yaniben makyajsız bakkala bile çıkmayan cinstenim
ama moralim bozuksa veya kaşlarım çıkmışsa sallarım hiç ilgilenmem sonra yine toparlanırım hemen
sagol canım benimm
sorma zekiyembi ara belim kitleniyodu ayagım çekiliyodu kasılıyodu sırtımın agrısından duramıyodum
doktora gittim
film falan cekmek gerek büyük ihtimal boynunda sırtında ve belinde fıtık var ama muhakkak üç yerde degilse bile bi yerinde var böyle bişey anlayıp teşhis koyamayız dedi
bi daha da baktırmadımm hala çok agrıyo bazen agrıdan sabahlıyorum gözümü kırpmadann...
yok canım haftada bir iki haftada bir kaldırıyorum artık
öncedendi o şimdi nerde iki çocukla iş bitmiyoki halı kaldırıyımm vakit yokk
haklısın güzelim valla haklısın kimse madalya takmadı bugüne kadar
oooo maşallahmerhaba arkadaşlar.iyice alışkanlık oldu burası bende akşam yemeğimi yer yemez gelip yazmak istiyorum öğünlerimi
aslında bu sabah tartılınca çok mutlu oldum.çünkü tartıda 79.800 cıktım.1 eylülde başladığımda 84.500 düm. biraz hızlı oldu ama sağlıksız beslenmedim.yazdım zaten hep buraya.ekmeği,aburcuburu,pilavı makarnayı şekeri kesince gidiyor kilolar.
uyanınca: sirkeli su,1 kuru kayısı,bir kaç tane altın çilek,1 bardak dolusu su
sabah:1 dilim denge light ekmek üzerine light krem peynir,1 ince dilim kaşar,1 domates,1 sivri biber,aci süs biberi
ara: 3 top dondurma,7 tane badem( 12 gündür bu ikinci dondurma yiyişim.biraz ödül olsun dedim.fazladan yarım saat yürümeyi düşünüyorum.)
öğle: yarım kase yoğurt çorbası, 3 yemek kaşığı yoğurtlu havuç sote,6 tane ekmek içi eklenmemiş yağsız ızgara köfte.
akşam:yarım kase yoğurt çorbası, 5 yemek kaşığı yogurtlu havuç sote, 3 tane ekmek içi eklenmemiş köfte,acı süs biberi.
tüm gün 3 litreye yakın su içtim.form cayı ve biberiye-yeşilçay tükettim.
ya diyet psikolojisi yüzünden ne yesem çokmuş gibi geliyormoralim bozuluyor.3 top dondurma yedim ama sonucta 12 gündür ikinci kez yedim.3 top dondurma sadece ama off
şimdi gideyimde 1 saat yürüyeyim bari.yakayım o köfteleri ve dondurmayı.
çok yemedim dimi ama ya:44:
canım çok geçmiş olsun.elin şimdi iyidir inşallah.soğuk tutmaya çalış. ben yazdıklarını okurken yoruldum valla. 2 çocukla nasıl becerdin bu kadar işi. hepimiz bir günde bitsin işler diyoruz ama canımıza yazık.daha gencecikken beline sırtına zarar verme canım.kolay gelsin.şaftım kaymış bi halde oturdum şuan pc nin başına
bakın yazıyım :
artı iki küçük çocuk
canım senin kadar zevkli değilim maleseffteşekkürler tülincim kardeşim adına
kendi adıma bir teşekkür daha, çantamda güzelde vallhi yakışmıyor deme
alışık olmadığın için öyle geliyordur sana
bu modelden al demiyorum ama, hoşuna giden bir model mutlaka bulursun tatlım
birazını yarın yapaydın yaa, ne garezin var kendine[/COLOR][/B]
e artık sık sık girersinn o zamann özletme kendini canımmsağol canım iyiyim. bayram tatili, hemen arkasına düğünler falan olunca pek giremedim.
ben de temizlik yaptım bugün. ama senin kadar değil. kendini bu kadar yıpratma canım. baz şeyler hemen olmuyor elbette. ama yavaş yavaş kurtul bu kadar kendini yıpratmaktan. elininin durumu da ciddi olabilir. doktora git mutlaka
oooo maşallahcanımm yaaaaa.12 günde nerdeyse 5 kiloooo .çoook hızlı bir kilo kaybı.ilk defa diyet yapıyosan normal tabi.ama çok dikkat etki geri almayasın canım. dondurmada hadi hediyen olsun diyelim. bi dahakine 1 topu geömek yok amaaaa
canım çok geçmiş olsun.elin şimdi iyidir inşallah.soğuk tutmaya çalış. ben yazdıklarını okurken yoruldum valla. 2 çocukla nasıl becerdin bu kadar işi. hepimiz bir günde bitsin işler diyoruz ama canımıza yazık.daha gencecikken beline sırtına zarar verme canım.kolay gelsin.
canım senin kadar zevkli değilim maleseffbu yaz pembe ve askeri desen iki spor şapka aldım piknik balık falan takarım diye.geçen yıllardada krem tam kenarlılardan.ama inan hiç takmadım. hep heves ediyorum ve takmadan çıkıyorum yakıştırmıyorum.heleki senin şapkan gibi şık bi şapkayı hiç takamam sanırım. o ayrı bi beceori bence. hayranım senin gibi zevkli insanlaraaaa...maşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?