80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunkü menüm:

sabah: 1 haş. yumurta / 4 kaşık yulaf ezmesi / light süt

ara: 1 yeşil elma/2 kupa şekersiz çay

öğle:1 tavuk but yağsız / salata

ara:1 yeşil elma / 2 yk tarçınlı yogurt

akşam:közlenmiş patlıcan/ yoğurt/yarımın yarısı kuru soğan

ara:1 kupa çay
ara:1 yeşil elma/1 çayb süt

veeee
spor: leslie 2 mil (30 dk) + 15 dk aletli spor + 100 twist

su : 2,5 lt

kızlar sorularım var yardım edinnnn

1-banucummm bu menüde akşamla öğleni yer değiştirsem olurmuu?? yarın taşınan arkadaşımın evini yerleştirmeye gitcem.buzdolabı daha gelmedi. kahvaltılıklarıda götürcem ama tavuk bozulur akşam yesem olurmu?

2- yulaf ezmesini kaç kaşık yemeliyiz? bi kase kaç kaşık olmalı. aynı şekilde diğer müslilerde tabi. koydugumuz süt miktarınıda merak ediyorum
nette buldum.2 Çorba Kaşığı Yulaf Ezmesi 52 Kalori
100 ml Yarım Yağlı Süt 50 Kalori yazıyor. ben 4 kaşık yedim 1 bardakta süt olsa eder yaklaşık 170 kalori. çok masum olmadıgını biliyorum aslında müslilerin.ama buda çok dimi.

3- twist yaparken 200 falan sayı yazıyoruz ya. sizin aletmi sayıyo yoksa sizmii:26::26::26: benim saymıyo tek tek sayıyorum. ama bi sağa dönüşü 1,sola dönüşü 2 mi sayıyosunuz. yoksa her sağ yada sol dönüşü 1 2 diyemi sayıyosunuz? ben her sağ dönüşü 1 sayıyorum. saçma bi soru ama olsun ben merak ediyorummmm

kızzzzzz tülünnnnn allah iyiliğini versinnnn inşşşş. geçen gün ben sorucaktım aynı soruyu unuttumm
canım ben her sag 1 sol 2 sag 3 sol 4 yani her sagı ve her solu sayıyorum ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum acaba her sag sol tamamlayıp 1 mi saymak gerek?
yokkk kuuu biz sayıyozzz kendimiz
twistin kendi sayanı var mı acepp:26::26: yoktur heralde
kızz varya twist üreticilerini harekete geçirdin eger sayanı yoksa
bu gece sabaha kadar cevirdiğin sayıyı sayan göstergeli twist icat ederlerr

ellerine sağlık canım.ben iyiyim sağol sen de iyisin umarım..

inşallah canım değerlendireceğim gezmeler bitti zaten.

demek öyle söylediler ha..çok sevindim senin adına.insan daha motive oluyor valla.ben de bugün bizim kızları haşladım 7 kilo verdim biriniz de tebrik etmediniz diye.hepsi yok valla farkettik de arada kaynadı galiba kusura bakma diye.ben de ya bu gezmeleri yapmayalım yada menüde en az 2 salata olsun dedim.emeklerimi harcamak istemiyorum dedim.okulca karar aldık ara öğünleri evden getirip yediklerimizi kontrol eddceğiz diye.

ben de senin gibi eksile rakamları görsem daha motive olacağım aslında.2-3 gün dişimi sıkmam lazım.karbon güzel fikir.

hepimizin başına geliyor telafi edersin.

çok güzeller güle güle giy.

tatlım her seyim var bi yeşil mercimeğim yokmuş.keşke baksaydım eşime aldırırdım.yarın artık ayrana sadece bulgur ve nohut koyacağım.marketten alınca yeşil mercimeği eklerim.bu 1.5 lt lik ayranla yapacağımız çorba bir günlük müydü?2. güne yeni mi hazırlıyoruz?

sanırım simit hiç olmamalı canım.

güzel menü tebrikler..

sen manyak mısın desem ayıp olur mu?kızım canına kastın mı var senin?şimdi bu yaşlarda böyle yıpratırsan kendini ilerde nasıl yapacaksın?Allah esirgesin bir hastalığın olursa elden ayaktan düşersen için içini yiyecek.3 günlük dünya.hiç mi canını düşünmüyon sen.o ciğerlerine ne kadar zarar veriyorsun sen.hiç çocuklarını düşünmüyorsun galiba.ciğerler o kadar çamaşır suyuna mahvolur be güzelim.aman dikkat et kendine..

çok güzel canım.

tebrikler ekmeği de azalt azaltabilirsen..

geçmiş olsun canım..

çok güzel canım aferin sana. twsitte her sağda 1 sayıyorum.bir sağ bir sol 1 oluyor yani.

bugunku menüm

sabah: yarım kase k ve süt

ara: turk kahvesi,kandil simiti (küçükten 2 tane)

öğle : 3 kaşık tavuklu pilav, 5 kaşık keşkek

ara: yok

akşam : börülce salatası ve yoğurt

2 lt su
2 form çayı
1 saat spor
400 twist

seherrr bu nasıl menüü kuuu bence hiç kh menüsü olmamışş cnm

deli deli delii delimisin sen yaaa kızım yıpratma kendinii bukadarr yahu
burada bi nazo vardı o gese sana eşlik ederrr
kavanoz kapaklarınıı yıkamış ,bulaşık makinasına atmış,sonrada yag sökücü döküp
tekrar yıkamışş şok geçirmiştim bunları anlattıgındaa
şaka bir yanada gerçekten bu kadar yormayın kendinizi ya
haftada bir kaldırıpp yaparım heryerii
ama oturdugum yerii ve koridoru süpürürümm hergünn:86::86::86:
wc yıkarım ,toz alırımm klasik mutfak işleri işte

izlemmm kombin süper olmuş bu arada ben görmedim şinci gördüm
ya sayfa atladı yada dalgınlıgıma geldiii
şapkayı bend etakamıyorum yaaaa sanki alakasız bişiy giymişimde herkes bana bakıyormuş gibi geliyor
bu arada kh yapıyorum güya ama beceremiyorum artık hiç bir şeyi izlemm

nisancım hoşgeldin teşekür edeirm bu arada cnm .inşş kolayca geçerr

aynenn cnm ya kenine zaman ayırması laızm insanınn
ben çocuklar dogdugunda manyamıştım vary
pijamayla gezerdm akaşama kadarrr vakit yoktukii
ama biraz palazlanınca bebelerrr kendimee zamn ayırmaya başladım

1- aslında degiştirmesen iyi olur cnm gitmeden hemen önce tavugu ızgara yap
bişiy olmaz bir kaç saattenn.. termos varsa bardak termos içine koyy

2-4-5 kşk yulaf bir bardak süt koyabilirisn cnmm sorun degil

3-twisi her çeviridignizde degil her sag veya her solda 1 diyceksinizz
yani sag 1 sol 1 degilde sag 1 sag 2 diye devam etceksinizzz yavru kuşlarrrr

çok garip bi alışveriş yaptıkkk yaa çıldırcaktım ki özgür çıldırdıı

geçen gün özgür çocuklaraa ikea dan köpek almış
ama okadar sevimsiz ki görmniz lazım bende dedim ki bu çok negatif bir oyuncakk degiştirelimm
bugün gittikk degiştirmeye

20 lira kaldı ne alalımm derken 6 lı bardak aldım siyah beyaz desenlii
kalana bakarken kasnın önüne glmişizz siz bekleyin ben bişiy bakıp geleyim dedimm
allahımm bir ton reyon geçippp geldim bardak reyonunaa

bazılarının fiyatı çok yüksektii begendimgimden 6 tane seçip kutuladım 2 dk da yanii
biliyorumki özgür çıldırcakkk sıraya girdikk kasayaa geldimm bardakların tanesi 4.95 demezmii aminin çık sırada gerii çünkü degmezzz ben 6 lısı o fiyat diye almıştım
sonra ne alsak derkenn dedim wok tava alayımm zaten alamk istiyordumda yerim yok diye vaz geçmiştim
aldım sıraya geçtik kasaya geldikkk amaninn iade kagıdı yokkkkk aaaaaaaaaa diye bagırmak istedim
sıradan çıktık kagıdı aradık düşürmüşüzzz bu arada çocuklar durmuyor sıkıldılarr

bütün hepsini özgüre verdim dışarı çıktım kendimiii kipayaaa zor attımmm

olmuş cnmda keşke sabah simitide yemeseydin çünkü kh diyetleirnde kh almasan daha iyi
bu şekildede verebilirisn tabiki kiloyu
ama diger türlü daha fazla veirm alırsın cnm

banucum sabah hergünkü saatte arkadaş alacaktı ama bugün anasınıfları başlayacaktı yaaa o ark da ansınıfı öğretmeni ve normal saatimizden 20 dakika önce aradı beni gelmek üzereyim diye ben o arada yumurta haşlıyordum hemen ocağın altını kapattım okula götürdüm zeytin peynir ve yumurtayı okulda yumurtayı bi soydum hiç pişmemiş eee öle yiyemem napiimm zeytinle peynir kaldımı önümde de poğaça simitler uçuşuyordu çeyrek kopardım yedim ...
yani o simitin hikayesi böleeeee
valla sevda ben okurken bile yoruldum daha 3-5 ay öncesine kadar bende öyleydim kiii sen kadar değildimde hemen hemen yakındım ama artık değilim neden mi hiç bir işe yaramıyo bu yaptıklarım olması gerektiği kadarını yap yeterrrr.... sonra eşin bile anlamıyor bide sen yapma kadın çağır demeye başladı hep ooo şimdi kadın da geliyo cam kapıyaaa... ben artık kendime bakıcam arkadaşım eşim de bunun farkında artık pijamalarla iş yaparken değil taytımla elbisemle şortumla karşılıom ve böyle daha mutluyum .... kimse 1 saat fazla uğraştım diye aferin demiyooo bilesinnn....

canım keşke tanışmış olaydıkkkk... sevindikte geçti bütün gençliğim diyebilirim lise bitti ondan sonra taşınmıştıkk.
ama izmire gelirsek mutlakaaaaa bi kahve içeriz gibime geliyor...

canım iki ay sabit kalınca hiç diyet namına bişi yapmayınca seninle başlayanların senden 10 kilo daha altında olduğunu görünce evetttt daha kararlı oluyorsunnnnn
doğru söze ne hacettttt
zekiye de doğru yolu bulmuşşşşşş canım tebrikler waalllaa ben de kendimle uğraşıcam bundan sonraaaa...
sewdaaaaaa onlar yalan şeylerrr wallaaa yap yap bitmezzzzzzzz kendine eziyet etme temizliğe ayıracak zamanı çocuğumla daha kaliteli vakit geçiririm daha ii.......
bu soruyu demekki hepimiz soracak olmuşuz ama unutuyordum ben de her dönüşü 1 sayıyordum demekki bizim 300 twistler oldu 150 twist.....
gece gece güldürdünüz beni yawwww

bu arada sewdacım geçmiş olsun bi doktora git benceee...

nilgüncümmmm ingilizce sınıfı yapıyorum da daha hiç bi hazırlık yapmadım aydın fikirlerine ihtiyacım var zümremmm
bu arada 15 eylül bölge zümresi var ve bizim okulda ben yapıom toplantıyı geçen yıldan berii telaşlı bişi yaaa hazırlık yap misafir okulları ağırla memnuniyetle gönder oooo hep aynı teranelerrr....

bu arada börülce en sewdiğim sebzelerden biridir nasıl canım çekti varyaaaaa gece gece

ben kaçar saat 3.... ve 8 de kalkacağım tam tamına 5 ssaaat kaldı

bye öpüldünüz.....

Son düzenleme:
günayyyddııııınnnnnnn en erkenci olarakkkkkkkk kocamaaannnn GÜÜÜÜÜNNNAAYYYDDDIIIINNNNN
arkadaşa gideceğimya kahvaltılık hazırlayıp anca toplanırım dedim eşim gidincede uyumadım. herkese huzurlu , mutlu,sağlıklı,spor dolu bir gün diliyorummmmmm

sevdacım ben bilmem bidenem. eğer sayan twist yaparlarsa patenti bana ait. hem zorda değil ki bi kalori ölçer ve her turu sayan alet.bi müh. olarak çıkarsa alırım patenti karışmam heee..burayıda şahit gösteririmmm senin hesaba göre ben 2 katı yapmış oluyorum.bencede mantıklı olan tam tur. banucumda öyle dedi. hatta dakika tuttum tek tek saymıyım diye. 3 dakikada 100 ü az geçiyo

canım yeşil mercimek yağ yakımını hızlandırıyor.ayranda günlük olarak yapılacak 1,5 lt ile. ama ben 2 günlük malzemeyi haşlayıp saklama kabında bekletiyorum.twisti dediğin gibi sayıyorum bende.artık dakika hesabıyla yapıcam say say nereye kadar

Kurubaklagiller
Kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek, soya fasulyesi, bakla, barbunya bitkisel protein içeren ve demirden zengin besinlerdir. Protein olarak etle kıyaslandığında yağ miktarı daha az ve kan şekerini yükseltme etkisi daha düşüktür. Soya ayrıca kolin denilen bir enzimden de zengindir, kolin karaciğerden yağ atımını hızlandırmaktadır.
Tarçın
Günde tüketilen yarım çay kaşığı kadar tarçının en başta şekeri dengelediği artık bilinmekte, bunun yanı sıra tarçın tükettiğiniz yiyeceklerin yağa dönüşümünü de azaltmaktadır. Tarçını tek başına tüketmek biraz zor olabilir, günlük tüketmeniz gereken süt veya yoğurt içerisine katarak daha rahat tüketebilirsiniz.
Acı biber
Acı biber içerisinde bulunan kapsaisin adlı madde metabolizmayı %23 hızlandırmaktadır. Günlük aynı kaloriyi alıp ama yemeklerine acı biber ilave edenlerin etmeyenlere göre daha hızlı kilo verdiği yapılan araştırmalarca da desteklenmekte.

canım yinede tutmuşsun kendini bravo.sporda başlamış maşallahhh.tam gaz geliyoruuuzzz
canım teşekkürler bilgilerin için. tavugu yapmıştım 2 günlük. evden çıkarken alayım yanıma ozmn.bozulmaz artık inşallah. bardak termos iyi fikir aslında ama anneme bırakmıştım alayım bari ank. gittiğimde. twisti dediğin gibi yapıyorum bende canım.ohh rahatladım heee. teşekkürler tekrarrr

facede hoşuma giden bi kaç cümleeee

‎" Bir Kadının Elinden Hayallerini Almak;
Bir Kaplanın Yanından Yavrusunu Almak Kadar Tehlikelidir! ... "

"Dostum, güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak; fakat, arkana bakma... Kimin geldiği önemli değil, kimin gelmediği de."

''Mutlu olmak için, hayatta kimseyi kendin gibi görme. Çünkü sen gibi olan tek kişi, aynadaki yüzündür...''

"Sen beni Okeydeki ortagın mı zannettin sevgili ; 'bit' dediginde biteyim, 'dön' dediginde döneyim !"

"Samimiyetin belirtisi GÖZLER, dürüstlüğün ifadesi de tutulan SÖZLERDİR... !!"

işte bu söz kızlaarrr hadi verdiğimiz sözlere yaklaşma zamanımız geldide geçiyorrrr...hedeflerimiz neredee..yetti gari bu kilolar.

ne güzel şöylemiş Mevlana" Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım” diye haydi yeni güne merhaabbaaaaaa...

çoştum tutmayın beniiiiiiii

günaydın canım..

ayşe ingilizce sınıfı ile ilgili mailleşelim burası uygun olmaz haberleşmeye..

tulin günaydın canım.spora yeniden başlamadım hep devam ediyordum.bi düzenli yaptığım o zaten.çorbayı da çok niyetlendim artık öğlene kadar mercimeksiz içeceğim.sonra eklerim..

okul için hazırlanacağım öpüyorum..

maşallah canım zaten sporda hiçbirimiz yetişemeyiz senin azmine. mercimeği ekle canım mutlaka.zaten kahvaltıda yok.unutma 2 saatte bir iç canımmm iyi dersler canım kolay gelsin

günaydıııın
kızlar sanki yeni başlamış gibiyim ha ne acemilik teşekkürler uyarılar için bugün daha dikkat edeceğim inş demem o ki kızlar toplanacaz ama yinede dikkat edeceğim söz
ailemiz kalabalıklaştı kızlar 20 yavrumuz oldu balığımız çok verimli maşallah akvaryumdan gözlerimizi alamıyoruz ilk yavrularımız inş kimse kimseyi yemezde 20 side yaşar
evimi toparlıym protein ağırlıklı kahvaltımı yapıym akşama görüşürüz artık

günaydın kızlarrr
sabah yürüdüm geldimm sonbahar kendini hissettiriyor artık kış geliyor sanırım.
ben seviyorum kışı yani yazıda kışıdaa seviyorum
her mevsimin güzelligi başka

nevresimleri degiştirdim sabah sabah
çorba yaptımm sevgili wok tavamla tavuk sote yapıcam bugün birdee

tarçınlı ballı su içmeye başladımm bugün sabahtan itibaren
birde kızlar yeşil kahve diye bir şey var duydunuzmu daha önce bugün aktara gidebilirisem
sormak istiyorum varmı acaba tr de? bide onu deneyekkk

birde bişiy sormak istiyorumm dün ikeadan minik kagıt kek kalıplarından aldım
ama daha önce denedikleirmde yayılıyordu keklerr aranızda yapan varmı bu keklerde
miktarı ne kadar olmalı?

günaydın kızlar ,dün okadar yoğundu ki spora yine gidemedim
kızın okuluna gittik 12 -15 arası güneş alnında beklettiler bizi,aslında süper geçti kızım hiç zorlanmadı ama ben dışarda beklemekten geberdim,sonra arkadaş geldi 7 ye kadar bendeydi tabi o varken bi iş yhapamadım...gidince eşim gelene kadar popomdan terler akana kadar iş yaptım-yemek yaptm
sonra 10:30 du bulaşık yıkanıp yerime oturduğumda ,günler yoğun geçecek bu 1 hafta farkına vardım,okul ayrı bir meşgale...çok sık giremiycem eminim menümüyazıyım
bu arada diyeti bozdum sanırım tartı77.00 gösterdi,çok üzüldüm...

sabah:kahve-1 elma
ara:yarım simit-1 çay
öğle yarım paket çubuk kraker
eve gelince 2 cordon blue ,yarım kase yoğurt
akşam 2 tavuk baget 2 servis kaşığı bulgur pilavı,salata,yoğurt,yarım bardak kola
akşam 10 gibi 3 top dondurma

herşey kötüye gidiyor bi çeki düzen vermem lazım..

banucum çok geçmiş olsun ,ve sünnet işi içinde iyi bir genel cerrahi uzmanı ile oturup karar verin...umarım sorunsuz hallolur...
izlem kombinlerin güzel,özellikle şapkanın tarzına bayıldım
öğretmen arkadaşlarım yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun,bol ek dersli ve iyi huylu öğrencileriniz olsun...

Bizimde bıdıklar pek verimli..Bir ay önce 20-25 tane doğurdular, bir ay oldu allahım nasıl büyüdüler biz bile şaşırdık..
Aralarda yenenler olmuştur mutlaka, bizim 2 balık doğurmuştu çünkü

günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr

çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş

günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr

çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş

çok sevindimm zekiyecimmm oh ne güsel eski formumuzu yakalıyoruzzz
süperrrr cumaya güsel bir liste olcak inşşş

hadi bakalım birazda sporrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…