bugunkü menüm:
sabah: 1 haş. yumurta / 4 kaşık yulaf ezmesi / light süt
ara: 1 yeşil elma/2 kupa şekersiz çay
öğle:1 tavuk but yağsız / salata
ara:1 yeşil elma / 2 yk tarçınlı yogurt
akşam:közlenmiş patlıcan/ yoğurt/yarımın yarısı kuru soğan
ara:1 kupa çay
ara:1 yeşil elma/1 çayb süt
veeee
spor: leslie 2 mil (30 dk) + 15 dk aletli spor + 100 twist
su : 2,5 lt
kızlar sorularım var yardım edinnnn
1-banucummm bu menüde akşamla öğleni yer değiştirsem olurmuu?? yarın taşınan arkadaşımın evini yerleştirmeye gitcem.buzdolabı daha gelmedi. kahvaltılıklarıda götürcem ama tavuk bozulur akşam yesem olurmu?
2- yulaf ezmesini kaç kaşık yemeliyiz? bi kase kaç kaşık olmalı. aynı şekilde diğer müslilerde tabi. koydugumuz süt miktarınıda merak ediyorum
nette buldum.2 Çorba Kaşığı Yulaf Ezmesi 52 Kalori
100 ml Yarım Yağlı Süt 50 Kalori yazıyor. ben 4 kaşık yedim 1 bardakta süt olsa eder yaklaşık 170 kalori. çok masum olmadıgını biliyorum aslında müslilerin.ama buda çok dimi.
3- twist yaparken 200 falan sayı yazıyoruz ya. sizin aletmi sayıyo yoksa sizmii:26::26::26: benim saymıyo tek tek sayıyorum. ama bi sağa dönüşü 1,sola dönüşü 2 mi sayıyosunuz. yoksa her sağ yada sol dönüşü 1 2 diyemi sayıyosunuz? ben her sağ dönüşü 1 sayıyorum. saçma bi soru ama olsun ben merak ediyorummmm
merhaba kızlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum.
afyondan döndüm ama hala işlerimi, koşturmacayı bitirip buraya yeteri kadar zaman ayıramadım. 2 gündür evde değildim. kına düğün falan vardı. bugün de temizlik yapıyorum. geçmişe daha bakamadım. herkes iyidir umarım
oooffff bayılırım keşkeğee
ölürüm patlayana kadar yiyeceğim nadir şeylerdendir,
bu senin için fnish olsun bacımm
canın bişiy çekersee, eee yedin daha ne yiyeceksin dersin :))
faydası olur, hadi bakalım güzel bir hafta var önümüzde iyi değerlendirelim
bugün okulda iki erkek arkadaş da hocam sen gayet fit duruyon dewam edersen daha da ii olacak dedi pek bi sevindim
ama sen gel eski nilgün ol zor bir aşama biliyorum şu 10 günde zor döndüm eski ayşeye suyunu içen aklında hep dur kelimesiyle yaşamayı bilen günlerim geri geldi
sende hemen karbona başla bence nilgün sonuçlar harika heleki 2-3 kilo farkettimi insan daha bir şevkleniyor sonra normal sağlıklı beslenme düzenimize geri döneriz
aslında hadi bugün lapa yapalım hadi bugün ödül günü yapalım da diyebiliriz topikçee
zannedersem düzenlerimiz birbirine benzer
hadi eli maşalı çatır çatır söyleyen nilgünü istiyoruz bak topik olarak
size şöle yapalım spor yapalım diyorum amaaa benden bi yol olmaz yaa yine gitti diyetim gümeee bi adepte olamıyorum yaa artık ümidimi kestim benn
1 gr veremiycem sanırım artıkkk ne aizm var ne istekkkk
kayraya canım sıkıldı ve ekmek yedim ne alak diyceksiniz belki
ama işte bende sıkıntılı olunc ayemekten alıyorum hırsımıı
salak bennnnnnnnn
kızlar o kadar güzel duruyor kii, lüffen bir değişiklik yapın vee
şapka alın kendinize, şapkalar bu sene en iyi zamanlarını yaşıyor
benim beyaz şapkam işte bu, cuma günü aldım
kemer ve şort da bu
kemer daha önce hiç kullanmadığım tarzda bişiy ama çok sevdim
güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum yaz kış
siz ne dersiniz :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 255253
Eki Görüntüle 255252
hadi canımmm bekliyoruzzz kızmalarını...sen yarın yap canım detoksu.çok motive olacaksın eminimmmm... yinede tutmuşsun kendini tebrik ederim. dediğin gibi bol salata olsaydı daha hoş olurdu ama neyse oda onun tercihi.afiyet olsunnnn
sabah
çeyrek simit
biraz beyaz peynir
5 zeytin
1 ayran
öğle
haşlanmış tavuk ve suyu
2 kaşık yoğurt
salatalık
balık ızgara
biraz salata yerim ( eşim ve kızım yemek yemedi dışarda yiyecekler onlardan salata tırtıklarım ben evdeki balıktan yedim sadece)
şimdi dışarda light kola içerim
su 2 oldu dewamı da gelir
1 form çayı içtim
eve gelince de 1 yeşil çay
merhaba arkadaşlar.iyice alışkanlık oldu burası bende akşam yemeğimi yer yemez gelip yazmak istiyorum öğünlerimi
aslında bu sabah tartılınca çok mutlu oldum.çünkü tartıda 79.800 cıktım.1 eylülde başladığımda 84.500 düm. biraz hızlı oldu ama sağlıksız beslenmedim.yazdım zaten hep buraya.ekmeği,aburcuburu,pilavı makarnayı şekeri kesince gidiyor kilolar.
uyanınca: sirkeli su,1 kuru kayısı,bir kaç tane altın çilek,1 bardak dolusu su
sabah:1 dilim denge light ekmek üzerine light krem peynir,1 ince dilim kaşar,1 domates,1 sivri biber,aci süs biberi
ara: 3 top dondurma,7 tane badem( 12 gündür bu ikinci dondurma yiyişim.biraz ödül olsun dedim.fazladan yarım saat yürümeyi düşünüyorum.)
öğle: yarım kase yoğurt çorbası, 3 yemek kaşığı yoğurtlu havuç sote,6 tane ekmek içi eklenmemiş yağsız ızgara köfte.
akşam:yarım kase yoğurt çorbası, 5 yemek kaşığı yogurtlu havuç sote, 3 tane ekmek içi eklenmemiş köfte,acı süs biberi.
tüm gün 3 litreye yakın su içtim.form cayı ve biberiye-yeşilçay tükettim.
ya diyet psikolojisi yüzünden ne yesem çokmuş gibi geliyormoralim bozuluyor.3 top dondurma yedim ama sonucta 12 gündür ikinci kez yedim.3 top dondurma sadece ama off
şimdi gideyimde 1 saat yürüyeyim bari.yakayım o köfteleri ve dondurmayı.
çok yemedim dimi ama ya:44:
şaftım kaymış bi halde oturdum şuan pc nin başına
bakın yazıyım :
evdeki bütün halıları yollukları kaldırdım hava güneşli güzel güneş görüp kabarsınlar diye.
evdeki bütünn herşeyinn tek tekk tozunu aldımmm
evi komple süpürdümm
evin her yanınııı domestosla ışıldayana kadar sildimm
peşinden yüzey temizliyicisi ile sildimm peşinden
elime yer bezi alıp duru suyla sildim
sonra halıları silkeledim serdim bir daha süpürdüm halıları sererken toz olmuştur diye
sonra ufaktan bi toz aldım tekrar üstten üstten
sonra mutfaga girdim bulaşıkları hallettim ocagı sildim etrafı toparladım
zaten sabah kalkınca yatagı yorganı silkeleyip toparlamıştım
çocukları duş aldırdım kendim duş aldım
renklileri kaldırdım,şimdi beyazları toplıcam balkondan
oglumun okul kıyafetlerini asıcam
ondan sonrada kocamın gömlekleri yıkanıcak
ve cocukları uyutunca banyoyu ciflicem bugün gir cık gir cık toz ettik pislettik banyoyu
ve 1 kutu domestos yerleri temizlerken bitti
2 kutuda banyoya duşa kabine gider
şu çamaşır suyu manyaklıgımdan kurtulamadım vesselam
neyse tekrar duş alıcam banyonun da işi bitince
haaa bide balkondan toplicam beyazları halletmem gerek bu akşam
bu arada elimi sıkıştırdım parmagım şişti yüzüğüm çıkmıyo kemik gibi bişi çıktı bi çıkıntı var ve geberiyorum acısından
çokk yorgunummmmm yemin ederim çok yorgunum ama kimse anlamıyo beni
napıyosun ki bütün gün evdesin yorulcak ne var diyolar sizce yorulcak bişi yok mu
artı iki küçük çocuk
bugünkü menüm:
sabah:
1 kepek ekmegi
peynir
yarım domates
ara:
1 kase üzüm
öglen:
2 haslama yumurta
salata
ara:
elmalı soda
akşam:
4 köfte 100gr
salata
bol su buguün ev temizledim yoruldumda şimdide çayımı koydum uzandım tv karşısına
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek---biraz peynir---2 ısırık simit---3 zeytin---1 yumurta
öğlen 4 ızgara köfte----közlenmiş patlıcan---çoban salata--1 dilim ekmek
akşam 2 kaşık kızartma--1 sigara böreği
ara 1 şeftali--biraz üzüm
2 litre su
sabah ve öğlen ara yapamadım.fırsatım olmadı.
yarım saat yürüyüş
e artık sık sık girersinn o zamann özletme kendini canımmdoktorada gidicem canım inşşş. çok sağolll güzelimmm :)
biraz iyi ama yüzüğüm çıkmıyo yarın gidip kestirelim diyo eşim bende hayatta kestirmem tek taşımı diyom yürü git yahu diyooolmadı kestiricem canım acıyo cok fena şişti bi film falan mı çektirseydim zannedersem çatladı parmağımm
çok teşekkür ederimmm güzelim benimm sagolll
bugunkü menüm:
veeee
1-banucummm bu menüde akşamla öğleni yer değiştirsem olurmuu?? yarın taşınan arkadaşımın evini yerleştirmeye gitcem.buzdolabı daha gelmedi. kahvaltılıklarıda götürcem ama tavuk bozulur akşam yesem olurmu?
2- yulaf ezmesini kaç kaşık yemeliyiz? bi kase kaç kaşık olmalı. aynı şekilde diğer müslilerde tabi. koydugumuz süt miktarınıda merak ediyorum
100 ml Yarım Yağlı Süt 50 Kalori yazıyor. ben 4 kaşık yedim 1 bardakta süt olsa eder yaklaşık 170 kalori. çok masum olmadıgını biliyorum aslında müslilerin.ama buda çok dimi.
3- twist yaparken 200 falan sayı yazıyoruz ya. sizin aletmi sayıyo yoksa sizmii:26::26::26: benim saymıyo tek tek sayıyorum. ama bi sağa dönüşü 1,sola dönüşü 2 mi sayıyosunuz. yoksa her sağ yada sol dönüşü 1 2 diyemi sayıyosunuz? ben her sağ dönüşü 1 sayıyorum. saçma bi soru ama olsun ben merak ediyorummmm
izlem harika olmuş canım beğen butonu olsada çok beğensem
kızlar karbon diyetindeyim ya çiğköftenin karbonunu bilen varmı
menüm şu
domates 16
sade omlet 1 adet 1
1 dilim çavdar ek 11
yeşilçay
öğlepeynir
haşlanmış yumurta 0
5 i biryerde çay
çavdar ek 11
kaşar peyniri 2
akşam
çiğ köfte olurmu ?
şaftım kaymış bi halde oturdum şuan pc nin başına
bakın yazıyım :
evdeki bütün halıları yollukları kaldırdım hava güneşli güzel güneş görüp kabarsınlar diye.
evi komple süpürdümm
sonra halıları silkeledim serdim bir daha süpürdüm halıları sererken toz olmuştur diye
ve cocukları uyutunca banyoyu ciflicem bugün gir cık gir cık toz ettik pislettik banyoyu
bu arada elimi sıkıştırdım parmagım şişti yüzüğüm çıkmıyo kemik gibi bişi çıktı bi çıkıntı var ve geberiyorum acısından
napıyosun ki bütün gün evdesin yorulcak ne var diyolar sizce yorulcak bişi yok mu
artı iki küçük çocuk
teşekkürler tülincim kardeşim adına
kendi adıma bir teşekkür daha, çantamda güzelde vallhi yakışmıyor deme
alışık olmadığın için öyle geliyordur sana
bu modelden al demiyorum ama, hoşuna giden bir model mutlaka bulursun tatlım
ççook teşekkürler ayşe fıstığım
inşallah izmire gelsen ne güzel olur
geçen eylülde ben denizliye gelip 2 gün kalmıştım
keşke o zaman tanısaydım seni, arar bulurdum vallahi
sevindik tarafına gelmiştik düğün için
beğe butonu gelse ne güzel olacak yahuu, halaa alışamadım bende
pek olmamış canım tatlım yaa
öğlen çok az pro almışsın
birde öğlen ekmek yemeseydin keşke
akşamda çiğ köftede inşallah bulgur yoktur, varsa hiç hiç olmamış
bulgurun karbonu yüksek çünkü :82::82::82:
hayatım malesef biz o yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz
keşke öyle olsaydık, bu arada sen karbona mı başladın :26::26::26:
:
teşekkür ederim sevda kuşuummm
bloğuma koydum konser kombinimi canım
bakabilirsin ordan
günün nasıl geçti der benimki
yemeğe oturduğumuzda, hergün yaptığım işler işte rutin geçti değişiklik yoktu derim
bu yazdıklarının çoğunu hergün yaptığımı okusa ne der merak ediyorum
sende bir güne neler sığdırmışsın kuşum yaa
birazını yarın yapaydın yaa, ne garezin var kendine
yeni yeni okuyabiliyorum geçmişi aklımda kalnları yazayım
deryacım cafe satılmış, hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah herşey daha güzel olur.
sevda ve ayşe diyet konusunda kararlı gördüm sizi. pes etmek yokben de hala ramazandaki kadar azimli değilim ama epey toparladım durumu
izlemcim kıyafetler çok hoş. güle güle giy canım. model grubunu severim. bloğunda gördüm resimleri, barın girişi çok güzel. adidas ayakkabılar da çok ilginç ve ho gerçekten
banucum sağlıklı bir şekilde sünnet olurlar inşallah canım. ne kadar üzülme desem de üzülürsün mutlaka, ama inşallah korktuğunuz gibi olmaz. güçlü olmaya çalış
benimde demek istedigim bu aslında. ne oyle ne böyle yaranılmıyor işte.
geçen gün çamaşır ütü şu bu ugrastım durdum hergun bi iş çıkıyor kızlar illa.
sonra böle sıkılıyorum bunalıyorum falan. sebebpsiz...
baktım aynaya kendimden geçmişim. yok dedim noluyos az kendine vakit ayır. girdim duş aldım. bi güzelde keselendim(vücut güzelligi için tek tavsiyem) çıktım kremlerimi sürdüm sacımı düzleştirdim acık makyaj yaptım. eski zekiyeden eser yok. direk ruhunu yanısyor böyle şeyler insanın. sonra keyfim yerine geldi. hergün bakımım için kendime 1 saat ayırmaya karar verdim. yetiyorda artıyor bile.
sevda acıkdaha ayarında tut işleri kendine vakit ayır. herşey daha kolay oluyor ozaman
bugunkü menüm:
veeee
banucum sabah hergünkü saatte arkadaş alacaktı ama bugün anasınıfları başlayacaktı yaaa o ark da ansınıfı öğretmeni ve normal saatimizden 20 dakika önce aradı beni gelmek üzereyim diye ben o arada yumurta haşlıyordum hemen ocağın altını kapattım okula götürdüm zeytin peynir ve yumurtayı okulda yumurtayı bi soydum hiç pişmemiş eee öle yiyemem napiimm zeytinle peynir kaldımı önümde de poğaça simitler uçuşuyordu çeyrek kopardım yedim ...olmuş cnmda keşke sabah simitide yemeseydin çünkü kh diyetleirnde kh almasan daha iyi
bu şekildede verebilirisn tabiki kiloyu
ama diger türlü daha fazla veirm alırsın cnm
valla sevda ben okurken bile yoruldum daha 3-5 ay öncesine kadar bende öyleydim kiii sen kadar değildimde hemen hemen yakındım ama artık değilim neden mi hiç bir işe yaramıyo bu yaptıklarım olması gerektiği kadarını yap yeterrrr.... sonra eşin bile anlamıyor bide sen yapma kadın çağır demeye başladı hep ooo şimdi kadın da geliyo cam kapıyaaa... ben artık kendime bakıcam arkadaşım eşim de bunun farkında artık pijamalarla iş yaparken değil taytımla elbisemle şortumla karşılıom ve böyle daha mutluyum .... kimse 1 saat fazla uğraştım diye aferin demiyooo bilesinnn....şaftım kaymış bi halde oturdum şuan pc nin başına
bakın yazıyım :
evi komple süpürdümm
artı iki küçük çocuk
ççook teşekkürler ayşe fıstığım
inşallah izmire gelsen ne güzel olur
geçen eylülde ben denizliye gelip 2 gün kalmıştım
keşke o zaman tanısaydım seni, arar bulurdum vallahi
sevindik tarafına gelmiştik düğün için
canım iki ay sabit kalınca hiç diyet namına bişi yapmayınca seninle başlayanların senden 10 kilo daha altında olduğunu görünce evetttt daha kararlı oluyorsunnnnnyeni yeni okuyabiliyorum geçmişi aklımda kalnları yazayım
deryacım cafe satılmış, hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah herşey daha güzel olur.
sevda ve ayşe diyet konusunda kararlı gördüm sizi. pes etmek yokben de hala ramazandaki kadar azimli değilim ama epey toparladım durumu
izlemcim kıyafetler çok hoş. güle güle giy canım. model grubunu severim. bloğunda gördüm resimleri, barın girişi çok güzel. adidas ayakkabılar da çok ilginç ve ho gerçekten
banucum sağlıklı bir şekilde sünnet olurlar inşallah canım. ne kadar üzülme desem de üzülürsün mutlaka, ama inşallah korktuğunuz gibi olmaz. güçlü olmaya çalış
doğru söze ne hacetttttaman bacım ne yapıyon sen, kakılmış bile senden az iş yapıyor.bir yer 3 defa silinirmi.akşama kadar canın çıkar kendine zaman ayıramazsın sonrada eşin ev temizleyeceğine oturda kendine bak der (bendede olduğu gibi).bütün işleri 1 güne sığdırma,azar azar hergün yap hem yorulmazsın hem kendihe zaman ayırırsın.hadi kolay gelsin
zekiye de doğru yolu bulmuşşşşşş canım tebrikler waalllaa ben de kendimle uğraşıcam bundan sonraaaa...benimde demek istedigim bu aslında. ne oyle ne böyle yaranılmıyor işte.
geçen gün çamaşır ütü şu bu ugrastım durdum hergun bi iş çıkıyor kızlar illa.
sonra böle sıkılıyorum bunalıyorum falan. sebebpsiz...
baktım aynaya kendimden geçmişim. yok dedim noluyos az kendine vakit ayır. girdim duş aldım. bi güzelde keselendim(vücut güzelligi için tek tavsiyem) çıktım kremlerimi sürdüm sacımı düzleştirdim acık makyaj yaptım. eski zekiyeden eser yok. direk ruhunu yanısyor böyle şeyler insanın. sonra keyfim yerine geldi. hergün bakımım için kendime 1 saat ayırmaya karar verdim. yetiyorda artıyor bile.
sevda acıkdaha ayarında tut işleri kendine vakit ayır. herşey daha kolay oluyor ozaman
sewdaaaaaa onlar yalan şeylerrr wallaaa yap yap bitmezzzzzzzz kendine eziyet etme temizliğe ayıracak zamanı çocuğumla daha kaliteli vakit geçiririm daha ii.......canım yok iki üç günde bir yağ çözle mutfak dolaplarının kapılarını siliyorum öyle bir boşaltmıyorum komple yaniben bu çamaşır suyu yüzünden tırlatıcaktım bi ara günde kaç kutu bitiriyodum bilmiyom yeni yeni azaltıyorum inşşşşş.
yok be güzelim ne kararlılıgı dünde bugünde sapıttım resmen deli gibi yedim
sen nasılsın canım pek göremiyorum seni iyisin inşşşş.
hayyy allah iyiliğini versin güldürdün beni.....
canım ben kendimede çok bakarım evide durmadan temizlerim çocuklarımada hergün duş aldırırım biraz pimpirikliyim yaniben makyajsız bakkala bile çıkmayan cinstenim
ama moralim bozuksa veya kaşlarım çıkmışsa sallarım hiç ilgilenmem sonra yine toparlanırım hemen
sagol canım benimm
sorma zekiyembi ara belim kitleniyodu ayagım çekiliyodu kasılıyodu sırtımın agrısından duramıyodum
doktora gittim
film falan cekmek gerek büyük ihtimal boynunda sırtında ve belinde fıtık var ama muhakkak üç yerde degilse bile bi yerinde var böyle bişey anlayıp teşhis koyamayız dedi
bi daha da baktırmadımm hala çok agrıyo bazen agrıdan sabahlıyorum gözümü kırpmadann...
yok canım haftada bir iki haftada bir kaldırıyorum artık
öncedendi o şimdi nerde iki çocukla iş bitmiyoki halı kaldırıyımm vakit yokk
haklısın güzelim valla haklısın kimse madalya takmadı bugüne kadar
bu soruyu demekki hepimiz soracak olmuşuz ama unutuyordum ben de her dönüşü 1 sayıyordum demekki bizim 300 twistler oldu 150 twist.....bugunkü menüm:
veeee
gece gece güldürdünüz beni yawwwwkızzzzzz tülünnnnn allah iyiliğini versinnnn inşşşş. geçen gün ben sorucaktım aynı soruyu unuttumm
canım ben her sag 1 sol 2 sag 3 sol 4 yani her sagı ve her solu sayıyorum ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum acaba her sag sol tamamlayıp 1 mi saymak gerek?
yokkk kuuu biz sayıyozzz kendimiz
twistin kendi sayanı var mı acepp:26::26: yoktur heralde
kızz varya twist üreticilerini harekete geçirdin eger sayanı yoksa
bu gece sabaha kadar cevirdiğin sayıyı sayan göstergeli twist icat ederlerr
bugunku menüm
sabah: yarım kase k ve süt
ara: turk kahvesi,kandil simiti (küçükten 2 tane)
öğle : 3 kaşık tavuklu pilav, 5 kaşık keşkek
ara: yok
akşam : börülce salatası ve yoğurt
2 lt su
2 form çayı
1 saat spor
400 twist
sevdacım ben bilmem bidenem. eğer sayan twist yaparlarsa patenti bana ait. hem zorda değil ki bi kalori ölçer ve her turu sayan alet.bi müh. olarak çıkarsa alırım patenti karışmam heee..burayıda şahit gösteririmmmkızzzzzz tülünnnnn allah iyiliğini versinnnn inşşşş. geçen gün ben sorucaktım aynı soruyu unuttumm
canım ben her sag 1 sol 2 sag 3 sol 4 yani her sagı ve her solu sayıyorum ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum acaba her sag sol tamamlayıp 1 mi saymak gerek?
yokkk kuuu biz sayıyozzz kendimiz
twistin kendi sayanı var mı acepp:26::26: yoktur heralde
kızz varya twist üreticilerini harekete geçirdin eger sayanı yoksa
bu gece sabaha kadar cevirdiğin sayıyı sayan göstergeli twist icat ederlerr
canım yeşil mercimek yağ yakımını hızlandırıyor.ayranda günlük olarak yapılacak 1,5 lt ile. ama ben 2 günlük malzemeyi haşlayıp saklama kabında bekletiyorum.twisti dediğin gibi sayıyorum bende.artık dakika hesabıyla yapıcam say say nereye kadartatlım her seyim var bi yeşil mercimeğim yokmuş.keşke baksaydım eşime aldırırdım.yarın artık ayrana sadece bulgur ve nohut koyacağım.marketten alınca yeşil mercimeği eklerim.bu 1.5 lt lik ayranla yapacağımız çorba bir günlük müydü?2. güne yeni mi hazırlıyoruz?
çok güzel canım aferin sana. twsitte her sağda 1 sayıyorum.bir sağ bir sol 1 oluyor yani.
canım yinede tutmuşsun kendini bravo.sporda başlamışbugunku menüm
sabah: yarım kase k ve süt
ara: turk kahvesi,kandil simiti (küçükten 2 tane)
öğle : 3 kaşık tavuklu pilav, 5 kaşık keşkek
ara: yok
akşam : börülce salatası ve yoğurt
2 lt su
2 form çayı
1 saat spor
400 twist
canım teşekkürler bilgilerin için. tavugu yapmıştım 2 günlük. evden çıkarken alayım yanıma ozmn.bozulmaz artık inşallah. bardak termos iyi fikir aslında ama anneme bırakmıştım alayım bari ank. gittiğimde. twisti dediğin gibi yapıyorum bende canım.ohh rahatladım heee. teşekkürler tekrarrr1- aslında degiştirmesen iyi olur cnm gitmeden hemen önce tavugu ızgara yap
bişiy olmaz bir kaç saattenn.. termos varsa bardak termos içine koyy
2-4-5 kşk yulaf bir bardak süt koyabilirisn cnmm sorun degil
3-twisi her çeviridignizde degil her sag veya her solda 1 diyceksinizz
yani sag 1 sol 1 degilde sag 1 sag 2 diye devam etceksinizzz yavru kuşlarrrr
günaydın canım..
ayşe ingilizce sınıfı ile ilgili mailleşelim burası uygun olmaz haberleşmeye..
tulin günaydın canım.spora yeniden başlamadım hep devam ediyordum.bi düzenli yaptığım o zaten.çorbayı da çok niyetlendim artık öğlene kadar mercimeksiz içeceğim.sonra eklerim..
okul için hazırlanacağım öpüyorum..
günaydıııın
kızlar sanki yeni başlamış gibiyim ha ne acemilik teşekkürler uyarılar için bugün daha dikkat edeceğim inş demem o ki kızlar toplanacaz ama yinede dikkat edeceğim söz
ailemiz kalabalıklaştı kızlar 20 yavrumuz oldu balığımız çok verimli maşallahakvaryumdan gözlerimizi alamıyoruz ilk yavrularımız inş kimse kimseyi yemezde 20 side yaşar
evimi toparlıym protein ağırlıklı kahvaltımı yapıym akşama görüşürüz artık
72.6 :92::92::92::92:
günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr
çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?