80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar

ben 1,68 boyunda 84 kilo yılgın bıkkın 1 çocukluyum ne olur artık yapamadığım rejime yeniden başlamam için bana yardım edinnnnn.

şimdiden çok teşekkürler

bu aradada kadınlar kulübünü çok uzun yıllardır takip ediyourm ama ancak yazma fırsatım oldu.

ben kendime ait mali müşevirlik büromda çalışıyorum bir oğlum var dünya tatlısı tunammm

sizlerle tanışmak isterim sevgiler

kakılmıışşş mıı
yarıldım gülmekten, bi an sevda gözümde öyle canlandı saç baş birbiirine girmiş

aa teşekkür ederim arzucum saolasın amin inşallah..

2.sağda 1 sayıcaktın canım , yani 1-diğer taraf 2 diye değil de sağ sol 1 diyeceksin
yapmışken bi işe yarasın :82::82::82:

deryaaa 72.6 mıııı woowww alkış alkış alkışşşşşş
kızım gelsene artık topiğe yahuuu
muhabbet dönsün azıcıkk.

tülincim seninle de karşılaşamıyoruz
öperim senide

herkese selam güzel bir gün olsun inşallah

kendime elbise alıcam bugün
kardeşimin sözü için maxi elbisemi giyicektim ama
sonradan nişan olmamasına karar verdiler, ve söz için küçük bir eğlence yapıcaklar
ee bende daha şık bişiy alim istedim can kardeşim sonuçta
bulamassam zevkime göre gene onu giyerimde, kardeşimle bi çıkıcaz bakalım inşallah heyyyyooo derimm geldiğimde

öperim hepiniziiii

canım tabikiii burası uygun olmaz senden güzel fikirler çıkar die düşündümmm
saolasın gülaycım üzülme hepimiz yeni yeni düzen sağlıyoruz ama erteleme bi anda başla planlayınca olmuyor... mesela bugün akşam iki but haşla onu ye başlamış olursunnn
72.6 :92::92::92::92:

günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr

çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş
canım kaç günde oldu bu sonuç bizdemi başlasakkkkkkk
deryamm eski kilona döndün
haydi artık bitir şu işi. son 4
hızla geliyorum arkandan inşşş.
ay heycanladım herkes bi düzenen girmeye basladı

çok sevindimm zekiyecimmm oh ne güsel eski formumuzu yakalıyoruzzz
süperrrr cumaya güsel bir liste olcak inşşş

hadi bakalım birazda sporrr

selam arkadaşlar

ben 1,68 boyunda 84 kilo yılgın bıkkın 1 çocukluyum ne olur artık yapamadığım rejime yeniden başlamam için bana yardım edinnnnn.

şimdiden çok teşekkürler

canım hoşgeldin hepimiz bunun için burdayız bak ne güzel kendi işin kendi ortamın dahakolay olur diyet için ....bol su ve yeşil çay içmekle başla ekmeği şekeri azalt 1 haftada değişim başlar.....azmin daim olsun kopma bizden her yeni gelene diyorum bizede taze kan lazım buraları kasıp kavuracak......

kızlar mini kagıt kalıplarda keke yapan varmı ben bugün deneidm ama kuru olmuş
daha önce denedigimde çok koydugum için yayılmıştıı
bunun kıvamını bile n varmı?

merhabalar arkadaşlar konyada olduğum için bir türlü giremiyorum nete geçmişi de okuyamıyorum ama sizi çok özledim zaten size takılmayınca doğru düzgün diyet yapamıyorum
izlemcim Allah mesut etsin kardeşini mutluluklar dilerim canım hayırlı olsun darısı benim kardeşin başına..

ve varan 3 tebrikler ayşecimmmm
ve kaçamaklı yaptıgın haldeee sonuç bu süpersinn

banuuuuu kaçamaklı deme kuuuu aslında karbon topiğinde 60-70 e kadar alanlar var 50 en iyisi dediler hiç almamak sonucu kötü oluyormuş geri geliyormuş çoğu sabah 1 dilim ekmek yiyorum demiş ben salata bile yemedim sadece sabah yarım domates geneldee...ben hesaplamadım ama sadece dün bariz karbon çeyrek simitti....
neyse bakalım cuma görürcez sonuçları ama benlik bir diyet değil de sırf cuma gelsin die bekliommmm... yoksa gözüm kararıyo ara ara oturup kalktıkça ve bu durum bence sağlıksız olduğunu gösteriyor nihayetinde karbon demek enerji demek.... neyseeeee cuma gelir karbon biter sonra bi daha ihtiyaç duyulursa bi daha yapılır...

cnm yanlış anlama kaçamak dedigimm hani simit di birde bigün tam karon menüsü degildi
onu kasteddim cnm yani karbon diyeti denilince ben sıkı kh diyetine gidiyorr aklım
yoksa evet 50 ye kadar alınıyor diye biliyorum..
birde geri dönmesi konusunda haklısın bunu bir kaç kez yaşadım cnm verdikleirm çabucak geri geldi

önemli olan snein almış oldugun sonuç kaçamklı veya degil
cumaya daha süper olucakkk ha gayrett birinci belli şimdidennn ayşecim

canım yanlış anlarmıyım dedimya anca elimden gelen bu bugün yine geç uyandım sabah sadece öğleye kadar 1 haşlanmış yumurta yedim evden çıkmadan aslında evde olsan daha düzgün yapılır ben aç kaldım resmen ama genelde karbon yapanlar hiç aç kalmıos diolar ama öğlen sosis yumurta yaptım acısını çıkardım nasıl doydum günler sonra elim kadarda yufka ekmek yedim yanında akşama naparım bilmiommmm

birinci olmam da hiç mi hiç önemli değil 1500 bile versem razıyım aylar sonraa..... az olsun benim olsunnnnnnnn..............

Son düzenleme:
canım hoşgeldin hepimiz bunun için burdayız bak ne güzel kendi işin kendi ortamın dahakolay olur diyet için ....bol su ve yeşil çay içmekle başla ekmeği şekeri azalt 1 haftada değişim başlar.....azmin daim olsun kopma bizden her yeni gelene diyorum bizede taze kan lazım buraları kasıp kavuracak......[/QUOTE]

cçok teşekkür ederim bugün iki gün oldu dün başladım diyete

inşallah sizlerel birlikte bu sefer yarım bırakmam.

ben geçen sene gürkan kubilya gittim guatr var bande ilk başlakrda güzel kilo verdim sonra biraz listeye uymamaktan birazda geç kilo vermekten parasıda ağır gelmeye başlayınca bıraktımm.

bu sefer olur umarım...

cevabına ayrıca çok sevindim:)

aycan08 alıntı yaparak sana cevap vermeye çalışttım ama tam da olmadı sanırım .

cevabın için tekrar teşekkürler

selam canım benim de yeni akvaryumum oldu.2 tane balığım var sanırım dişi tam bilmiyorum.ne güzel bir sevinç yaşamışsındır.darısı başıma..

derya tatlım senin de varmış.ne güzel..

sağol canım.kötü de olsa menüler vazgeçme sakın.yavaş yavaş kaçamaklar azalacak..

72.6 :92::92::92::92:

keşke beğen butonu olsaydı.o kadar sevindim ki anlatamam.harikasın ya..

günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr

çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş

çok sevindim canım tebrikler.neler yedin paylaşsana..

merhaba nilgüncüm ya ben çok fazla baharat atıyorum içine pul biber filan metabolizmayı hızlandırsın diye bir de ben 2 kepçe filan içiyorum bir kepçe mi olacaktı bir kasemi unuttum ya umarım iyisindir diyete pek dikkat edemiyorum ama çok yememeye çalışıyorum

direk kaşık kaşık
kağıt kalıplara döküyorum tabii ki normal kekten birazcık koyu kıvamda olması gerekiyor.

kağıt kalıpları mutlaka biraz yağlayın kızlar yoksa çıkmaz yapışır kağıda....

metal kalıp içerisine kağıt kalıpları koyarak içerisine kek hamurunu koyun,çok güzel kabarıyo ve yapışmıyo hemde metal kaplar sayesinde yayılmıyo,sade metal kabın içerisinden kağıtları çıkarmak kafi aFıYET OLSUN...

ve mutlaka kaşıkla koyarken tam doldurmayın kalıbı yarısına kadar doldurunn...........

canım bi kaç ince ayrıntı buldum senin içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…