oooo maşallahcanımm yaaaaa.12 günde nerdeyse 5 kiloooo .çoook hızlı bir kilo kaybı.ilk defa diyet yapıyosan normal tabi.ama çok dikkat etki geri almayasın canım. dondurmada hadi hediyen olsun diyelim. bi dahakine 1 topu geömek yok amaaaa QUOTE]
ay ben aslında her gün donudrma tüketen bir insandım.sabah kalkar kalkmaz dolaba saldırırdım.1 kutu dondurmayı bitirdiğimi bilirim
ama işte hergün söz veriyorum kendime yemicem diyorum yoksa hayatta tutamam kendimi.
aslında daha önce 3 kere diyet yaptım.ama bogazıma hakim olamadım hep geri aldım.benim bünyem kolay kilo veriyor ya aslında.tabi dikat edersem.şimdi amacım 70 kiloya düşmek.70 kiloyu gördükten sonra kış boyu 60a düşmek icin cabalayacağım.inşallah yaz sezonunu 60 kilo olarak acabilirim
ya dün yine annemle konuştuk.yiyip yiyip kilo almayan insanlar bence dünyanın en şanslı insanları.keşke bende öyle olsam:84: ama maalesef öyle değilim boğazımı kesmem ve deli gibi spor yapmam lazım.dün gece sadece 20 dk yürüyebildim.şimdi gideyimde bir 20 dk daha yürüyeyim.akşamda yürürüm artık.
oooo maşallahcanımm yaaaaa.12 günde nerdeyse 5 kiloooo .çoook hızlı bir kilo kaybı.ilk defa diyet yapıyosan normal tabi.ama çok dikkat etki geri almayasın canım. dondurmada hadi hediyen olsun diyelim. bi dahakine 1 topu geömek yok amaaaa QUOTE]
ay ben aslında her gün donudrma tüketen bir insandım.sabah kalkar kalkmaz dolaba saldırırdım.1 kutu dondurmayı bitirdiğimi bilirim
ama işte hergün söz veriyorum kendime yemicem diyorum yoksa hayatta tutamam kendimi.
aslında daha önce 3 kere diyet yaptım.ama bogazıma hakim olamadım hep geri aldım.benim bünyem kolay kilo veriyor ya aslında.tabi dikat edersem.şimdi amacım 70 kiloya düşmek.70 kiloyu gördükten sonra kış boyu 60a düşmek icin cabalayacağım.inşallah yaz sezonunu 60 kilo olarak acabilirim
ya dün yine annemle konuştuk.yiyip yiyip kilo almayan insanlar bence dünyanın en şanslı insanları.keşke bende öyle olsam:84: ama maalesef öyle değilim boğazımı kesmem ve deli gibi spor yapmam lazım.dün gece sadece 20 dk yürüyebildim.şimdi gideyimde bir 20 dk daha yürüyeyim.akşamda yürürüm artık.
o yiyip yiyip de kilo almayanlara nasıl özeniyorum anlatamam ya. onlardan biride benim eşim. bi ara 80 kilo idi diyordum önce seni gecicem gecen bi cıktı 77 olmuş. bana inadınamı yapıyon sen dedim. görseniz nasıl ekmek tüketir. börek delisidir. yeri gelir gece yer yemek. onu bekleyip gec saatlerde yemek yemekten şiştim daha cok ben. alışverişte abur cubur alur her aksam bi an önce bitsin diye getiririm önüne onlarıda yer ama gel görki kilo almaz. hep diyorum cocuklarımızın metobolizması sana ceksin inş. gülüyor tabi bilmiyor ne kadar zor oldugunun bu işlerin.
o yiyip yiyip de kilo almayanlara nasıl özeniyorum anlatamam ya. onlardan biride benim eşim. bi ara 80 kilo idi diyordum önce seni gecicem gecen bi cıktı 77 olmuş. bana inadınamı yapıyon sen dedim. görseniz nasıl ekmek tüketir. börek delisidir. yeri gelir gece yer yemek. onu bekleyip gec saatlerde yemek yemekten şiştim daha cok ben. alışverişte abur cubur alur her aksam bi an önce bitsin diye getiririm önüne onlarıda yer ama gel görki kilo almaz. hep diyorum cocuklarımızın metobolizması sana ceksin inş. gülüyor tabi bilmiyor ne kadar zor oldugunun bu işlerin.
sorma sorma benim abimde öyle.gecenin 12sinde sucuklu yumurta patates kızartması yer.asla ama asla kepek ekmeği yemez nefret eder. hadi erkeklerin metabolizması 2 kat hızlı çalışıyor da yiyip yiyp kilo almayan dişiler hic çekilmiyor ya.ve mutlaka çevremde öyle insan olmuştur.dünyayı yer ama kilo almaz.gelde sinir olma.
keşke 50li 60lı yıllarda yaşasaydık o zaman balık etli olmak makbulmüş
aman bacım ne yapıyon sen, kakılmış bile senden az iş yapıyor.bir yer 3 defa silinirmi.akşama kadar canın çıkar kendine zaman ayıramazsın sonrada eşin ev temizleyeceğine oturda kendine bak der (bendede olduğu gibi).bütün işleri 1 güne sığdırma,azar azar hergün yap hem yorulmazsın hem kendihe zaman ayırırsın.hadi kolay gelsin
düşündükçe geliyor akılma yazacaklarım. yazayım dediğim birkaç şeyi unutmuşum. filiz ne güzel hiçbir ayrıntıyı unutmuyor.
kardeşinin sözü şimdiden hayırlı olsun izlemcim. Allah tamamına erdirsin inşallah
deryacım liste için teşekkürler tatlım.
kızzzzzz tülünnnnn allah iyiliğini versinnnn inşşşş. geçen gün ben sorucaktım aynı soruyu unuttumm
canım ben her sag 1 sol 2 sag 3 sol 4 yani her sagı ve her solu sayıyorum ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum acaba her sag sol tamamlayıp 1 mi saymak gerek?
yokkk kuuu biz sayıyozzz kendimiz
twistin kendi sayanı var mı acepp:26::26: yoktur heralde
kızz varya twist üreticilerini harekete geçirdin eger sayanı yoksa
bu gece sabaha kadar cevirdiğin sayıyı sayan göstergeli twist icat ederlerr
canım tabikiii burası uygun olmaz senden güzel fikirler çıkar die düşündümmmgünaydın canım..
ayşe ingilizce sınıfı ile ilgili mailleşelim burası uygun olmaz haberleşmeye..
tulin günaydın canım.spora yeniden başlamadım hep devam ediyordum.bi düzenli yaptığım o zaten.çorbayı da çok niyetlendim artık öğlene kadar mercimeksiz içeceğim.sonra eklerim..
okul için hazırlanacağım öpüyorum..
saolasın gülaycım üzülme hepimiz yeni yeni düzen sağlıyoruz ama erteleme bi anda başla planlayınca olmuyor... mesela bugün akşam iki but haşla onu ye başlamış olursunnngünaydın kızlar ,dün okadar yoğundu ki spora yine gidemedim
kızın okuluna gittik 12 -15 arası güneş alnında beklettiler bizi,aslında süper geçti kızım hiç zorlanmadı ama ben dışarda beklemekten geberdim,sonra arkadaş geldi 7 ye kadar bendeydi tabi o varken bi iş yhapamadım...gidince eşim gelene kadar popomdan terler akana kadar iş yaptım-yemek yaptm
sonra 10:30 du bulaşık yıkanıp yerime oturduğumda ,günler yoğun geçecek bu 1 hafta farkına vardım,okul ayrı bir meşgale...çok sık giremiycem eminim menümüyazıyım
bu arada diyeti bozdum sanırım tartı77.00 gösterdi,çok üzüldüm...
sabah:kahve-1 elma
ara:yarım simit-1 çay
öğle yarım paket çubuk kraker
eve gelince 2 cordon blue ,yarım kase yoğurt
akşam 2 tavuk baget 2 servis kaşığı bulgur pilavı,salata,yoğurt,yarım bardak kola
akşam 10 gibi 3 top dondurma
herşey kötüye gidiyor bi çeki düzen vermem lazım..
banucum çok geçmiş olsun ,ve sünnet işi içinde iyi bir genel cerrahi uzmanı ile oturup karar verin...umarım sorunsuz hallolur...
izlem kombinlerin güzel,özellikle şapkanın tarzına bayıldım
öğretmen arkadaşlarım yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun,bol ek dersli ve iyi huylu öğrencileriniz olsun...
72.6 :92::92::92::92:
canım kaç günde oldu bu sonuç bizdemi başlasakkkkkkkgünaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr
çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş
deryamm eski kilona döndün
haydi artık bitir şu işi. son 4
hızla geliyorum arkandan inşşş.
ay heycanladım herkes bi düzenen girmeye basladı
çok sevindimm zekiyecimmm oh ne güsel eski formumuzu yakalıyoruzzz
süperrrr cumaya güsel bir liste olcak inşşş
hadi bakalım birazda sporrr
selam arkadaşlar
ben 1,68 boyunda 84 kilo yılgın bıkkın 1 çocukluyum ne olur artık yapamadığım rejime yeniden başlamam için bana yardım edinnnnn.
şimdiden çok teşekkürler
bu aradada kadınlar kulübünü çok uzun yıllardır takip ediyourm ama ancak yazma fırsatım oldu.
ben kendime ait mali müşevirlik büromda çalışıyorum bir oğlum var dünya tatlısı tunammm
sizlerle tanışmak isterim sevgiler
hadi bende bi sevindirik yapayım sizi
cuma 80
salı 78
ve varan 3 tebrikler ayşecimmmm
ve kaçamaklı yaptıgın haldeee sonuç bu süpersinn
banuuuuu kaçamaklı deme kuuuu aslında karbon topiğinde 60-70 e kadar alanlar var 50 en iyisi dediler hiç almamak sonucu kötü oluyormuş geri geliyormuş çoğu sabah 1 dilim ekmek yiyorum demiş ben salata bile yemedim sadece sabah yarım domates geneldee...ben hesaplamadım ama sadece dün bariz karbon çeyrek simitti....
neyse bakalım cuma görürcez sonuçları ama benlik bir diyet değil de sırf cuma gelsin die bekliommmm... yoksa gözüm kararıyo ara ara oturup kalktıkça ve bu durum bence sağlıksız olduğunu gösteriyor nihayetinde karbon demek enerji demek.... neyseeeee cuma gelir karbon biter sonra bi daha ihtiyaç duyulursa bi daha yapılır...
cnm yanlış anlama kaçamak dedigimm hani simit di birde bigün tam karon menüsü degildi
onu kasteddim cnm yani karbon diyeti denilince ben sıkı kh diyetine gidiyorr aklım
yoksa evet 50 ye kadar alınıyor diye biliyorum..
birde geri dönmesi konusunda haklısın bunu bir kaç kez yaşadım cnm verdikleirm çabucak geri geldi
önemli olan snein almış oldugun sonuç kaçamklı veya degil
cumaya daha süper olucakkk ha gayrett birinci belli şimdidennn ayşecim
günaydıııın
kızlar sanki yeni başlamış gibiyim ha ne acemilik teşekkürler uyarılar için bugün daha dikkat edeceğim inş demem o ki kızlar toplanacaz ama yinede dikkat edeceğim söz
ailemiz kalabalıklaştı kızlar 20 yavrumuz oldu balığımız çok verimli maşallahakvaryumdan gözlerimizi alamıyoruz ilk yavrularımız inş kimse kimseyi yemezde 20 side yaşar
evimi toparlıym protein ağırlıklı kahvaltımı yapıym akşama görüşürüz artık
günaydın kızlar ,dün okadar yoğundu ki spora yine gidemedim
kızın okuluna gittik 12 -15 arası güneş alnında beklettiler bizi,aslında süper geçti kızım hiç zorlanmadı ama ben dışarda beklemekten geberdim,sonra arkadaş geldi 7 ye kadar bendeydi tabi o varken bi iş yhapamadım...gidince eşim gelene kadar popomdan terler akana kadar iş yaptım-yemek yaptm
sonra 10:30 du bulaşık yıkanıp yerime oturduğumda ,günler yoğun geçecek bu 1 hafta farkına vardım,okul ayrı bir meşgale...çok sık giremiycem eminim menümüyazıyım
bu arada diyeti bozdum sanırım tartı77.00 gösterdi,çok üzüldüm...
sabah:kahve-1 elma
ara:yarım simit-1 çay
öğle yarım paket çubuk kraker
eve gelince 2 cordon blue ,yarım kase yoğurt
akşam 2 tavuk baget 2 servis kaşığı bulgur pilavı,salata,yoğurt,yarım bardak kola
akşam 10 gibi 3 top dondurma
herşey kötüye gidiyor bi çeki düzen vermem lazım..
banucum çok geçmiş olsun ,ve sünnet işi içinde iyi bir genel cerrahi uzmanı ile oturup karar verin...umarım sorunsuz hallolur...
izlem kombinlerin güzel,özellikle şapkanın tarzına bayıldım
öğretmen arkadaşlarım yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun,bol ek dersli ve iyi huylu öğrencileriniz olsun...
72.6 :92::92::92::92:
günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr
çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş
asla vazgeçme canım.bugun 20 yarın 40 olur.gün geçtikçe artacak ayırdığın vakit.
aynı benimki..
selam arkadaşlar
ben 1,68 boyunda 84 kilo yılgın bıkkın 1 çocukluyum ne olur artık yapamadığım rejime yeniden başlamam için bana yardım edinnnnn.
şimdiden çok teşekkürler
hoş geldin ben nilgün.hiç yılma asla vazgeçme.herkes kaçamak yapıyor ama yavaş yavaş düzeliyor.azimle kilo verenleri gördükçe kendinden utanıp düzene gireceksin zaten.şahsen ben öyleyim.
herkese selam güzel bir gün olsun inşallah
kendime elbise alıcam bugün
kardeşimin sözü için maxi elbisemi giyicektim ama
sonradan nişan olmamasına karar verdiler, ve söz için küçük bir eğlence yapıcaklar
ee bende daha şık bişiy alim istedim can kardeşim sonuçta
bulamassam zevkime göre gene onu giyerimde, kardeşimle bi çıkıcaz bakalım inşallah heyyyyooo derimm geldiğimde
öperim hepiniziiii
güzel telaşlar kolay gelsin.
hadi bende bi sevindirik yapayım sizi
cuma 80
salı 78
mükemmel harikasın.
kızlar mini kagıt kalıplarda keke yapan varmı ben bugün deneidm ama kuru olmuş
daha önce denedigimde çok koydugum için yayılmıştıı
bunun kıvamını bile n varmı?
hiç yapmadım fikrim yok.
merhabalar arkadaşlar konyada olduğum için bir türlü giremiyorum nete geçmişi de okuyamıyorum ama sizi çok özledim zaten size takılmayınca doğru düzgün diyet yapamıyorum
izlemcim Allah mesut etsin kardeşini mutluluklar dilerim canım hayırlı olsun darısı benim kardeşin başına..
sen kk ya giremesen de yediğine içtiğine dikkat et canım.
2 saatte bir çorbamı içiyorum çok lezzetli.ama işe yarar mı ben de emin değilim.sabah yine kaçamak yaptım.akşam yazınca menümü kızarsınız.
ama midemi de yakıyor.bu çorbayı içince rahatsız olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?