80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

çokk sevindimmmm kızlarrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkk

kalıpları ikeadan almıştım çok güzel çıktı gerçekten yayılmadı birde 2 li koydum
ama kek sert lolmuştu birde yaglamak lazım dedign gibi çıkmadıı

varmı snein tam ölçülü tarifin ver bakimm

merhabalar arkadaşlar.bendede bavul hazırlama telaşı başladı okudugum için kendi evime geçicem.eşyaları toparlıyorum.şimdiden usandım:18.

bugünkü öğünlerim;

uyanınca:sirkeli su,1 bardak dolusu su

kahvaltı: 1 dilim denge light ekmek üzerine krem peynir,1 domates,biraz çeçil peyniri,acı süs biberi turşusu,1 bardak tarcınlı light süt

ara:2 ceviz içi

öğle:6 tane minik ekmek içi eklenmemiş ızgara köfte,2 tane közlenmiş biber,küçük kase keten tohumlu yogurt

ara:1 armut

akşam: 1 kepçe domates çorbası,5-6 kaşık taze fasulye,2-3 kaşık yogurt,acı süs biberi turşusu

bu akşam yine en az 20 dk yürümeyi düşünüyorum.inşallah yarın tartıda eksik çıkarım:44:

açıııımmmm tüpüm bittiiii.tüp bekliyorum. yiyeceğim zaten sebze haşlama yoğurt...açım açççççç

neee bu nasıl menü gülüümmmmm tmm simiti yarım tutmuşsunda.... okuldasın diye çubuk yedin tabi eh onada tamam diyeyim. servis kaşığı pilav nedirrrrr bide ardından dondurma hemde 3 top.yavvv ben insan değilmiyim. bak arkadaşıma yardıma gittim. onlara kahvaltılık kızartma yaptım götürdüm.kendime koydum yumurtamı yulafımı.öğlen içinde tavuk dom-salatalık ve yeşil elmamı. elim kolum doldu daha açma simit aldım. değil tadına kokusuna bakmadım.ama kızıyorum sanaaaa.aaaaaaaaaaaa bugun yapmadında belkde benim dediğim diyeti dimiiiiii

günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr

çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş

ooo harikaaaa tebriklerrrr.:81::81::81::81::81:bi kaç gün sonra bende düşünüyorum canım gülayla yapmayı.nasıl gidiyorrrrr

tülincim çok teşekkür ederim.

valla bugün şu ana kadar iyi sayılırım ama şu anda kek var çayla yemiycemmmmmmm

allahım yardım et

Kızlaaar iyi akşamlar :92::92::92:

Tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı benden gelsin bunlar
Bugün maalesef diyeti bozdum ama bilerek yaptım, çok tatlı istedi canım çikolata yedim, akşam da eşime krep yapmıştım kahvaltılık gibi istemişti canı, ben de çok sevdiğim için eşlik ettim ben de 2 tane krep yedim..Şu an patlayacak gibi hissediyorum çok şişirdi...

Perşembe düğün var, o yüzden yarın baya sıkı tutmalıyım ki şiş bir göbekle gitmeyeyim..Bol şu ve bitki çayı içerim..Yarın çoook işim var. Perşembe sabahtan bursaya geçeceğiz çok yoğun bir gün olacak..Hani bunca emeğime rağmen cuma sabit bildirim yaparsam şaşmam hiç, ama umarım öyle olmaz, az da olsa bir fark olur inşallah

Çünkü bir de bursada yalnız döneceğim ve 3 gün dükkanda yalnız olacağım, o zamanda diyet uçup gidecek.

Umarım hepiniz iyisinizdir

sevdacım teşekür ederim cnmmm.... link için
yapıyım yediriyim bebelereee

deryaa
dügün perşembe günü dimek geldi çattı dgn günü
güsel bir gün geçirirsin inşş cnm

kızlar bugünn lokman hekime gittim kayra için polen almaya
nurs bitki çayı aldım kendimede karışıkk
oradaki bayan arkadaş önerdi kilo vermem durdu filan diyincee
bi kullanıyım bakalım

selam arkadaşlar haftasonundan bu yana foruma giremiyorum okuyamıyorum misafirim var yatılı. bu hafta birde uyum haftasıydı 2 gündür öyle yorgunum ki anlatamam. miniklerim çok ağlıyorlar annesini isteyen, babasını özleyen, heyecandan kusan, neler neler. dün tam gün bugün yarım gün okuldaydım. eve gel yemek yap çay iç meyve ıvır zıvır (misafir olunca) saat 11 de baygın gibi yatıyordum. yeni liste yayınlanmıştır muhtemelen şimdi geçmişi okumaya çalışıcam dayanabildiğim kadar.

evde olduğumda çok su içiyordum şimdi okulda o düzenim bozuldu kızlar sürekli tuvalete gidemediğim için az su içiyorum akşam eve gelince telafi etmeye çalışıyorum öğlenciyim bu arada.

bugün sabah 8 buçuk 9 gibi yaptım haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynir sağlam bir kahvaltı yaptım beni tüm gün tuttu. akşam 7 ye kadar hiç birşey yemedim. akşam eve gelincede bol yeşil salata yaptım. fırın ızgarasında pişmiş 3 köfte 3 yaprak sarma ve bol salata yedim. yarın okula giderken çantamda meyve falan götürmeyi planlıyorum. aç kalarak kilo verilmiyor kızlar yiyerek veriliyor metabolizmayı hep canlı tutmak lazım. neyse çok yazdım çünkü formumu çok özledim. resmen aklım burda kalıyor kimler neler yapmış ne yemiş çok merak ediyorum uykuya dayanabildiğim kadar okuycam canım forumdaşlarım kaderdaşlarım seviyorum sizi.

canım benimm biz iyiyizz sende iyisin inşşş. yapma kuzummm nolurr sen benim gibi iradesizz olma bogazına yenik düşme, yarın sabah tartıda cıkacak benim ak koyun kara koyunn
bugün resmenn bi öküzü yedimmmm valla yedimmmm
rica ederimm kuzucummm
bizde seni seviyoruz canımm
allah kolaylık versinn tamam çok sevimliler ama çokk zor o kadar çocukla baş etmekk
kolaylıklar diliyorumm
yanında meyve, kuru kayısı badem filan götürr arada ayran iç beyaz leblebi ye
kendine ara ögün oluştur canımm:13:

ve bugunkü menüm:
sabah: 1 haş. yumurta / 4 kaşık yulaf ezmesi / tarçın / light süt / 3 bardak şekersiz çay

ara: 1 yeşil elma

öğle:3 yk kadar tavuk yağsız / yarım dom. yarım salatalık/3 4 pat.kızartma

ara:1 yeşil elma / 1 çb.süt ----yoğurt yoktu.

ara:1 kupa çay/yarım fincan şekersiz türk kahvesi/2dilim salatalık turşusu

akşam:közlenmiş patlıcan/ yoğurt/baharat-çörekotu

ara:1 yeşil elma/1 çayb süt/tarçın

spor: 6 saat ev yerleştirme
1,5 lt su

banucumun listesinde 2. gün doldu. bugun çok zorlandım. salatam yoktu. akşamı geç yedim tüp yoktu. yarın yine arkadaşıma gidicem. az yiyerek devam edicem. aslında bu listeyi 4 gün yapayım diyordum ama evde olmayınca zor oluyor. dün 75.700 düm.bu sabah 75.300 gördüm. bakalım yarın ne sonuç alıcam.

tülincim çok teşekkür ederim.

valla bugün şu ana kadar iyi sayılırım ama şu anda kek var çayla yemiycemmmmmmm

allahım yardım et
yeme canım yedir artık bize yok kek börek. sen kendini sabaha sakla. eğer çok yemek istiyorsan sabah ekmek yerine ye canım. kolay gelsin
2 tane çok olmuş canım ama sende farkındasın. yarın telafi edersin.hayırlısıyla düğününüzüde atlatın inşallah.

canım mutlaka yanına almalısın ara öğünlük bişeyler. kuru meyvede olabilir.öğlede galeta yanına meyve olur bence öğün olarak.yada ayran.misafirde zor iş canım Allah kolaylık versin. kayınvalidenler vardı sanırım.yabancı olmasada misafir misafirdir. Allah yardımcın olsun

menümü yazayım kızlar

sabah
1 kuru incir
tarçın çayı

kahvalttı
peynir,zeytin,dom.sal.
2dlm ekmek çay

öglen
yeşil fasulye
çoban salata
1 üçgen peynir

ara
armut

akşam
tavuk sote 4yk
3 yk fasulye
salata

ara
1 minik elma

3lt su
3 fincan yeşil çay

deryaa
dügün perşembe günü dimek geldi çattı dgn günü
güsel bir gün geçirirsin inşş cnm
:

İnşallah banucum, eşimle böyle güzl bir aktiviteye katılacağımız için ben de heyecanlı ve mutluyum

2 tane çok olmuş canım ama sende farkındasın. yarın telafi edersin.hayırlısıyla düğününüzüde atlatın inşallah.

Canlar bilerek yedim ya ne bileyim, pişman da olmadım açıkçası, yarın sağlam bir protein baskısıyla temizlerim ben onları

QUOTE]..

hoş geldin ben nilgün.hiç yılma asla vazgeçme.herkes kaçamak yapıyor ama yavaş yavaş düzeliyor.azimle kilo verenleri gördükçe kendinden utanıp düzene gireceksin zaten.şahsen ben öyleyim.

çok teşekkür ederim umarım alıntı yapmayı başardım eğer yapamadıysam biri bana izah edebilirmi lütfennnnn.

keki yemedimmmm oley kendimi ve sizi tebrik ediyorum ama haşlanmış mısır yedim o bişe yapmaz heralll

canım öncelikle hoşgeldin tebrik ederim yememişsin kekii:81::81:
şimdi şöyle ben senin mesajını alıntı yaptım senin mesajın yazıyo şuan benim bu yazdıklarımın üst tarafında
alıntı yaptıgın mesaj iki QUOTE yazısının arasında kalıcak sakın o yazıları ve işaretleri silme
sadece mesajı alıntı yapp
altına in yaz mesajını enter e bastıkça bi alt satıra inersin zaten
inşş. anlatabildimm:26::26:

selam canım benim de yeni akvaryumum oldu.2 tane balığım var sanırım dişi tam bilmiyorum.ne güzel bir sevinç yaşamışsındır.darısı başıma..
canım benimde iki balığım var 1 haftadır kızkardeşim kızıma almış birinin adını süleyman diğerini hürrem koyduk ve süleyman hürremi sürekli kovalıyo yaaa şaka gibi...

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

çokk sevindimmmm kızlarrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkk
canım walla sanki bugün şımardım da menüm olmadı akşam meyce yedimmm
canım hepimiz aynı düzen oturtmaya çalışıyoruz okulda kantin vardır ayran iç süt iç meyveni götür hatta dolap varsa sınıfında veya mutfakta bişiler al koy bak çok iişine yarayacak...
banucum menün gayet ii bence

kızlar ağzımın tadı yok 5 gündür ve keyifsizdim bugün menüm olmadı aralarda saçmaladım....

sabah
1 tane haşlanmış yumurta

ara
1 ayran

öğle
sosisli yumurta
5 zeytin
1 domates
2-3 çatal peynir
elim kadar yufka

ara
light kola

akşam
et şiş 10 tane kadar kuşbaşı et yaniii
yarım domates
soğan yarım galiba
2 kibrit kutusu büyüklüğünde lavaş ( dayanamadım yaa çok canım çekti)

5 bisküvi
2-3 dilim acur deriz biz
4-5 tane üzüm

1 form çayı
2 litre su
2 yeşilçay

Son düzenleme:
ilahiiii sen bide benim yediklerimi bilsennn
kafayı sıyırdımm kaç günlük karbon sonucuu:85::85::85::85:
paket paket kekler hamburgerler patates kızartmaları:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…