direk kaşık kaşık
kağıt kalıplara döküyorum tabii ki normal kekten birazcık koyu kıvamda olması gerekiyor.
kağıt kalıpları mutlaka biraz yağlayın kızlar yoksa çıkmaz yapışır kağıda....
metal kalıp içerisine kağıt kalıpları koyarak içerisine kek hamurunu koyun,çok güzel kabarıyo ve yapışmıyo hemde metal kaplar sayesinde yayılmıyo,sade metal kabın içerisinden kağıtları çıkarmak kafi aFıYET OLSUN...
ve mutlaka kaşıkla koyarken tam doldurmayın kalıbı yarısına kadar doldurunn...........
canım bi kaç ince ayrıntı buldum senin içinnn
neee bu nasıl menü gülüümmmmmgünaydın kızlar ,dün okadar yoğundu ki spora yine gidemedim
kızın okuluna gittik 12 -15 arası güneş alnında beklettiler bizi,aslında süper geçti kızım hiç zorlanmadı ama ben dışarda beklemekten geberdim,sonra arkadaş geldi 7 ye kadar bendeydi tabi o varken bi iş yhapamadım...gidince eşim gelene kadar popomdan terler akana kadar iş yaptım-yemek yaptm
sonra 10:30 du bulaşık yıkanıp yerime oturduğumda ,günler yoğun geçecek bu 1 hafta farkına vardım,okul ayrı bir meşgale...çok sık giremiycem eminim menümüyazıyım
bu arada diyeti bozdum sanırım tartı77.00 gösterdi,çok üzüldüm...
sabah:kahve-1 elma
ara:yarım simit-1 çay
öğle yarım paket çubuk kraker
eve gelince 2 cordon blue ,yarım kase yoğurt
akşam 2 tavuk baget 2 servis kaşığı bulgur pilavı,salata,yoğurt,yarım bardak kola
akşam 10 gibi 3 top dondurma
z olsun...
günaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr
çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş
canımmm yeme yeme boşver.sen sporuda artırdınmı biter bu iş seneye 60 beklesin biziiiiiioooo maşallahcanımm yaaaaa.12 günde nerdeyse 5 kiloooo .çoook hızlı bir kilo kaybı.ilk defa diyet yapıyosan normal tabi.ama çok dikkat etki geri almayasın canım. dondurmada hadi hediyen olsun diyelim. bi dahakine 1 topu geömek yok amaaaa QUOTE]
ay ben aslında her gün donudrma tüketen bir insandım.sabah kalkar kalkmaz dolaba saldırırdım.1 kutu dondurmayı bitirdiğimi bilirim
ama işte hergün söz veriyorum kendime yemicem diyorum yoksa hayatta tutamam kendimi.
aslında daha önce 3 kere diyet yaptım.ama bogazıma hakim olamadım hep geri aldım.benim bünyem kolay kilo veriyor ya aslında.tabi dikat edersem.şimdi amacım 70 kiloya düşmek.70 kiloyu gördükten sonra kış boyu 60a düşmek icin cabalayacağım.inşallah yaz sezonunu 60 kilo olarak acabilirim
ya dün yine annemle konuştuk.yiyip yiyip kilo almayan insanlar bence dünyanın en şanslı insanları.keşke bende öyle olsam:84: ama maalesef öyle değilim boğazımı kesmem ve deli gibi spor yapmam lazım.dün gece sadece 20 dk yürüyebildim.şimdi gideyimde bir 20 dk daha yürüyeyim.akşamda yürürüm artık.
canım hoşgeldin ben tülin.buradan kopma menülerini hergün yazmaya çalış.selam arkadaşlar
ben 1,68 boyunda 84 kilo yılgın bıkkın 1 çocukluyum ne olur artık yapamadığım rejime yeniden başlamam için bana yardım edinnnnn.
şimdiden çok teşekkürler
canımmmm öp öp.bende öpüyorum kocamaaaannnnkakılmıışşş mıı
yarıldım gülmekten, bi an sevda gözümde öyle canlandı saç baş birbiirine girmiş
tülincim seninle de karşılaşamıyoruz
öperim senide[/B]
hadi bende bi sevindirik yapayım sizi
cuma 80
salı 78
oo şimdiden iki kiloooo.maşallahhh birincilik garanti çok sevindimmmm.
canım bende 2 kat üstüne 2 kaşık koyuyordum. ama yinede yayılıyordu.metal kalıplardan aldım.sadece unu daha çok koyuyorum diğer keke göre. epedirde yapmadım bak hatırlattın şimdiiiiiikızlar mini kagıt kalıplarda keke yapan varmı ben bugün deneidm ama kuru olmuş
daha önce denedigimde çok koydugum için yayılmıştıı
bunun kıvamını bile n varmı?
canım elbette yoğurt ve kurular şişkinlik yapıyor. ama 2. gün geçiyor.sen herhangi birine duyarlımısın mideni yakan varmıdır içlerinde?selam canım benim de yeni akvaryumum oldu.2 tane balığım var sanırım dişi tam bilmiyorum.ne güzel bir sevinç yaşamışsındır.darısı başıma..
2 saatte bir çorbamı içiyorum çok lezzetli.ama işe yarar mı ben de emin değilim.sabah yine kaçamak yaptım.akşam yazınca menümü kızarsınız.
ama midemi de yakıyor.bu çorbayı içince rahatsız olan var mı?
canım ben 1,5-2 kepçe içiyorum.bende pulbiber, nane ve gazı alsın diye kimyon koyuyordum.merhaba nilgüncüm ya ben çok fazla baharat atıyorum içine pul biber filan metabolizmayı hızlandırsın diye bir de ben 2 kepçe filan içiyorum bir kepçe mi olacaktı bir kasemi unuttum ya umarım iyisindir diyete pek dikkat edemiyorum ama çok yememeye çalışıyorum
canım benimm biz iyiyizz sende iyisin inşşş. yapma kuzummm nolurr sen benim gibi iradesizz olma bogazına yenik düşme, yarın sabah tartıda cıkacak benim ak koyun kara koyunnKızlaaar iyi akşamlar :92::92::92:
Tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı benden gelsin bunlar
Bugün maalesef diyeti bozdum ama bilerek yaptım, çok tatlı istedi canım çikolata yedim, akşam da eşime krep yapmıştım kahvaltılık gibi istemişti canı, ben de çok sevdiğim için eşlik ettim ben de 2 tane krep yedim..Şu an patlayacak gibi hissediyorum çok şişirdi...
Perşembe düğün var, o yüzden yarın baya sıkı tutmalıyım ki şiş bir göbekle gitmeyeyim..Bol şu ve bitki çayı içerim..Yarın çoook işim var. Perşembe sabahtan bursaya geçeceğiz çok yoğun bir gün olacak..Hani bunca emeğime rağmen cuma sabit bildirim yaparsam şaşmam hiç, ama umarım öyle olmaz, az da olsa bir fark olur inşallah
Çünkü bir de bursada yalnız döneceğim ve 3 gün dükkanda yalnız olacağım, o zamanda diyet uçup gidecek.
Umarım hepiniz iyisinizdir
rica ederimm kuzucummmsevdacım teşekür ederim cnmmm.... link için
yapıyım yediriyim bebelereee
deryaa
dügün perşembe günü dimek geldi çattı dgn günü
güsel bir gün geçirirsin inşş cnm
kızlar bugünn lokman hekime gittim kayra için polen almaya
nurs bitki çayı aldım kendimede karışıkk
oradaki bayan arkadaş önerdi kilo vermem durdu filan diyincee
bi kullanıyım bakalım
bizde seni seviyoruz canımmselam arkadaşlar haftasonundan bu yana foruma giremiyorum okuyamıyorum misafirim var yatılı. bu hafta birde uyum haftasıydı 2 gündür öyle yorgunum ki anlatamam. miniklerim çok ağlıyorlar annesini isteyen, babasını özleyen, heyecandan kusan, neler neler. dün tam gün bugün yarım gün okuldaydım. eve gel yemek yap çay iç meyve ıvır zıvır (misafir olunca) saat 11 de baygın gibi yatıyordum. yeni liste yayınlanmıştır muhtemelen şimdi geçmişi okumaya çalışıcam dayanabildiğim kadar.
evde olduğumda çok su içiyordum şimdi okulda o düzenim bozuldu kızlar sürekli tuvalete gidemediğim için az su içiyorum akşam eve gelince telafi etmeye çalışıyorum öğlenciyim bu arada.
bugün sabah 8 buçuk 9 gibi yaptım haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynir sağlam bir kahvaltı yaptım beni tüm gün tuttu. akşam 7 ye kadar hiç birşey yemedim. akşam eve gelincede bol yeşil salata yaptım. fırın ızgarasında pişmiş 3 köfte 3 yaprak sarma ve bol salata yedim. yarın okula giderken çantamda meyve falan götürmeyi planlıyorum. aç kalarak kilo verilmiyor kızlar yiyerek veriliyor metabolizmayı hep canlı tutmak lazım. neyse çok yazdım çünkü formumu çok özledim. resmen aklım burda kalıyor kimler neler yapmış ne yemiş çok merak ediyorum uykuya dayanabildiğim kadar okuycam canım forumdaşlarım kaderdaşlarım seviyorum sizi.
yeme canım yedirtülincim çok teşekkür ederim.
valla bugün şu ana kadar iyi sayılırım ama şu anda kek var çayla yemiycemmmmmmm
allahım yardım et
2 tane çok olmuş canım ama sende farkındasın. yarın telafi edersin.hayırlısıyla düğününüzüde atlatın inşallah.Kızlaaar iyi akşamlar :92::92::92:
Tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı benden gelsin bunlar
Bugün maalesef diyeti bozdum ama bilerek yaptım, çok tatlı istedi canım çikolata yedim, akşam da eşime krep yapmıştım kahvaltılık gibi istemişti canı, ben de çok sevdiğim için eşlik ettim ben de 2 tane krep yedim..Şu an patlayacak gibi hissediyorum çok şişirdi...
Perşembe düğün var, o yüzden yarın baya sıkı tutmalıyım ki şiş bir göbekle gitmeyeyim..Bol şu ve bitki çayı içerim..Yarın çoook işim var. Perşembe sabahtan bursaya geçeceğiz çok yoğun bir gün olacak..Hani bunca emeğime rağmen cuma sabit bildirim yaparsam şaşmam hiç, ama umarım öyle olmaz, az da olsa bir fark olur inşallah
Çünkü bir de bursada yalnız döneceğim ve 3 gün dükkanda yalnız olacağım, o zamanda diyet uçup gidecek.
Umarım hepiniz iyisinizdir
canım mutlaka yanına almalısın ara öğünlük bişeyler. kuru meyvede olabilir.öğlede galeta yanına meyve olur bence öğün olarak.yada ayran.misafirde zor iş canım Allah kolaylık versin. kayınvalidenler vardı sanırım.yabancı olmasada misafir misafirdir. Allah yardımcın olsunselam arkadaşlar haftasonundan bu yana foruma giremiyorum okuyamıyorum misafirim var yatılı. bu hafta birde uyum haftasıydı 2 gündür öyle yorgunum ki anlatamam. miniklerim çok ağlıyorlar annesini isteyen, babasını özleyen, heyecandan kusan, neler neler. dün tam gün bugün yarım gün okuldaydım. eve gel yemek yap çay iç meyve ıvır zıvır (misafir olunca) saat 11 de baygın gibi yatıyordum. yeni liste yayınlanmıştır muhtemelen şimdi geçmişi okumaya çalışıcam dayanabildiğim kadar.
evde olduğumda çok su içiyordum şimdi okulda o düzenim bozuldu kızlar sürekli tuvalete gidemediğim için az su içiyorum akşam eve gelince telafi etmeye çalışıyorum öğlenciyim bu arada.
bugün sabah 8 buçuk 9 gibi yaptım haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynir sağlam bir kahvaltı yaptım beni tüm gün tuttu. akşam 7 ye kadar hiç birşey yemedim. akşam eve gelincede bol yeşil salata yaptım. fırın ızgarasında pişmiş 3 köfte 3 yaprak sarma ve bol salata yedim. yarın okula giderken çantamda meyve falan götürmeyi planlıyorum. aç kalarak kilo verilmiyor kızlar yiyerek veriliyor metabolizmayı hep canlı tutmak lazım. neyse çok yazdım çünkü formumu çok özledim. resmen aklım burda kalıyor kimler neler yapmış ne yemiş çok merak ediyorum uykuya dayanabildiğim kadar okuycam canım forumdaşlarım kaderdaşlarım seviyorum sizi.
deryaa
dügün perşembe günü dimek geldi çattı dgn günü
güsel bir gün geçirirsin inşş cnm
:
canım benimm biz iyiyizz sende iyisin inşşş. yapma kuzummm nolurr sen benim gibi iradesizz olma bogazına yenik düşme, yarın sabah tartıda cıkacak benim ak koyun kara koyunn
bugün resmenn bi öküzü yedimmmmvalla yedimmmm
2 tane çok olmuş canım ama sende farkındasın. yarın telafi edersin.hayırlısıyla düğününüzüde atlatın inşallah.
keki yemedimmmm oley kendimi ve sizi tebrik ediyorum ama haşlanmış mısır yedim o bişe yapmaz heralll
canım benimde iki balığım var 1 haftadır kızkardeşim kızıma almış birinin adını süleyman diğerini hürrem koyduk ve süleyman hürremi sürekli kovalıyo yaaa şaka gibi...selam canım benim de yeni akvaryumum oldu.2 tane balığım var sanırım dişi tam bilmiyorum.ne güzel bir sevinç yaşamışsındır.darısı başıma..
canım walla sanki bugün şımardım da menüm olmadı akşam meyce yedimmm
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
çokk sevindimmmm kızlarrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkk
canım hepimiz aynı düzen oturtmaya çalışıyoruz okulda kantin vardır ayran iç süt iç meyveni götür hatta dolap varsa sınıfında veya mutfakta bişiler al koy bak çok iişine yarayacak...selam arkadaşlar haftasonundan bu yana foruma giremiyorum okuyamıyorum misafirim var yatılı. bu hafta birde uyum haftasıydı 2 gündür öyle yorgunum ki anlatamam. miniklerim çok ağlıyorlar annesini isteyen, babasını özleyen, heyecandan kusan, neler neler. dün tam gün bugün yarım gün okuldaydım. eve gel yemek yap çay iç meyve ıvır zıvır (misafir olunca) saat 11 de baygın gibi yatıyordum. yeni liste yayınlanmıştır muhtemelen şimdi geçmişi okumaya çalışıcam dayanabildiğim kadar.
banucum menün gayet ii bencemenümü yazayım kızlar
sabah
1 kuru incir
tarçın çayı
kahvalttı
peynir,zeytin,dom.sal.
2dlm ekmek çay
öglen
yeşil fasulye
çoban salata
1 üçgen peynir
ara
armut
akşam
tavuk sote 4yk
3 yk fasulye
salata
ara
1 minik elma
3lt su
3 fincan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?