ilahiiii sen bide benim yediklerimi bilsennn
kafayı sıyırdımm kaç günlük karbon sonucuu:85::85::85::85:
paket paket kekler hamburgerler patates kızartmaları:84::84::84::84:
eeeeeeeeee napcaz şimdi yarın dewammııı tamam mı ben bi tuhaf oldum aslında cumaya da az var ama
sen cumaya kadar devamm et bacımmm
emeklerin heba olmasınnnn kuzumm
ha gayret iki gün kaldı canımm
bana benzeme sennn
ayşe,derya ve zekiye sizleri şimdiden tebrik ediyorum.ancak ayşe ve sevda lütfen dikkat edin,o kadar emek veriyorsunuz ve bir anda tüm emeklerinizi hiçe sayıyorsunuz.yazık değil mi?çok haklısınız hiiiiç kolay değil ama...ince günlerimiz için sabırlı,iradeli,güçlü olmalıyız.
Tülin,sizi de çok kararlı görüyorum
Banu,ikizleriniz için şimdiden geçmiş olsun,
izlem ,kardeşiniz için de hayırlı olsun diyorum.
Aklımda kalanlar bunlar,alıntı almadığımdan unutuyorum.
merhaba nilgüncüm ya ben çok fazla baharat atıyorum içine pul biber filan metabolizmayı hızlandırsın diye bir de ben 2 kepçe filan içiyorum bir kepçe mi olacaktı bir kasemi unuttum ya umarım iyisindir diyete pek dikkat edemiyorum ama çok yememeye çalışıyorum
merhabalar arkadaşlar.bendede bavul hazırlama telaşı başladı okudugum için kendi evime geçicem.eşyaları toparlıyorum.şimdiden usandım:18.
bugünkü öğünlerim;
uyanınca:sirkeli su,1 bardak dolusu su
kahvaltı: 1 dilim denge light ekmek üzerine krem peynir,1 domates,biraz çeçil peyniri,acı süs biberi turşusu,1 bardak tarcınlı light süt
ara:2 ceviz içi
öğle:6 tane minik ekmek içi eklenmemiş ızgara köfte,2 tane közlenmiş biber,küçük kase keten tohumlu yogurt
ara:1 armut
akşam: 1 kepçe domates çorbası,5-6 kaşık taze fasulye,2-3 kaşık yogurt,acı süs biberi turşusu
bu akşam yine en az 20 dk yürümeyi düşünüyorum.inşallah yarın tartıda eksik çıkarım:44:
canım elbette yoğurt ve kurular şişkinlik yapıyor. ama 2. gün geçiyor.sen herhangi birine duyarlımısın mideni yakan varmıdır içlerinde?
canım ben 1,5-2 kepçe içiyorum.bende pulbiber, nane ve gazı alsın diye kimyon koyuyordum.
Kızlaaar iyi akşamlar :92::92::92:
Tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı benden gelsin bunlar
Bugün maalesef diyeti bozdum ama bilerek yaptım, çok tatlı istedi canım çikolata yedim, akşam da eşime krep yapmıştım kahvaltılık gibi istemişti canı, ben de çok sevdiğim için eşlik ettim ben de 2 tane krep yedim..Şu an patlayacak gibi hissediyorum çok şişirdi...
Perşembe düğün var, o yüzden yarın baya sıkı tutmalıyım ki şiş bir göbekle gitmeyeyim..Bol şu ve bitki çayı içerim..Yarın çoook işim var. Perşembe sabahtan bursaya geçeceğiz çok yoğun bir gün olacak..Hani bunca emeğime rağmen cuma sabit bildirim yaparsam şaşmam hiç, ama umarım öyle olmaz, az da olsa bir fark olur inşallah
Çünkü bir de bursada yalnız döneceğim ve 3 gün dükkanda yalnız olacağım, o zamanda diyet uçup gidecek.
Umarım hepiniz iyisinizdir
selam arkadaşlar haftasonundan bu yana foruma giremiyorum okuyamıyorum misafirim var yatılı. bu hafta birde uyum haftasıydı 2 gündür öyle yorgunum ki anlatamam. miniklerim çok ağlıyorlar annesini isteyen, babasını özleyen, heyecandan kusan, neler neler. dün tam gün bugün yarım gün okuldaydım. eve gel yemek yap çay iç meyve ıvır zıvır (misafir olunca) saat 11 de baygın gibi yatıyordum. yeni liste yayınlanmıştır muhtemelen şimdi geçmişi okumaya çalışıcam dayanabildiğim kadar.
evde olduğumda çok su içiyordum şimdi okulda o düzenim bozuldu kızlar sürekli tuvalete gidemediğim için az su içiyorum akşam eve gelince telafi etmeye çalışıyorum öğlenciyim bu arada.
bugün sabah 8 buçuk 9 gibi yaptım haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynir sağlam bir kahvaltı yaptım beni tüm gün tuttu. akşam 7 ye kadar hiç birşey yemedim. akşam eve gelincede bol yeşil salata yaptım. fırın ızgarasında pişmiş 3 köfte 3 yaprak sarma ve bol salata yedim. yarın okula giderken çantamda meyve falan götürmeyi planlıyorum. aç kalarak kilo verilmiyor kızlar yiyerek veriliyor metabolizmayı hep canlı tutmak lazım. neyse çok yazdım çünkü formumu çok özledim. resmen aklım burda kalıyor kimler neler yapmış ne yemiş çok merak ediyorum uykuya dayanabildiğim kadar okuycam canım forumdaşlarım kaderdaşlarım seviyorum sizi.
keki yemedimmmm oley kendimi ve sizi tebrik ediyorum ama haşlanmış mısır yedim o bişe yapmaz heralll
kızlar ağzımın tadı yok 5 gündür ve keyifsizdim bugün menüm olmadı aralarda saçmaladım....
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
ara
1 ayran
öğle
sosisli yumurta
5 zeytin
1 domates
2-3 çatal peynir
elim kadar yufka
ara
light kola
akşam
et şiş 10 tane kadar kuşbaşı et yaniii
yarım domates
soğan yarım galiba
2 kibrit kutusu büyüklüğünde lavaş ( dayanamadım yaa çok canım çekti)
5 bisküvi
2-3 dilim acur deriz biz
4-5 tane üzüm
1 form çayı
2 litre su
2 yeşilçay
Merhabalar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
domates
salatalık
maydanoz-dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
1 siyah incir
Öğle:
350 gr. light yoğurt
4-5 diyet çubuk kraker
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 dilim denge ekmek
Yarım haşlama tavuk göğsü
2 yk patates salatası
acı süs biberi turşusu
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
menümü yazayım kızlar
sabah
1 kuru incir
tarçın çayı
kahvalttı
peynir,zeytin,dom.sal.
2dlm ekmek çay
öglen
yeşil fasulye
çoban salata
1 üçgen peynir
ara
armut
akşam
tavuk sote 4yk
3 yk fasulye
salata
ara
1 minik elma
3lt su
3 fincan yeşil çay
Ayşe,Derya ve Zekiye sizleri şimdiden tebrik ediyorum.Ancak Ayşe ve Sevda lütfen dikkat edin,o kadar emek veriyorsunuz ve bir anda tüm emeklerinizi hiçe sayıyorsunuz.Yazık değil mi?Çok haklısınız hiiiiç kolay değil ama...İnce günlerimiz için sabırlı,iradeli,güçlü olmalıyız.
Tülin,sizi de çok kararlı görüyorum
Banu,ikizleriniz için şimdiden geçmiş olsun,
İzlem ,kardeşiniz için de hayırlı olsun diyorum.
Aklımda kalanlar bunlar,alıntı almadığımdan unutuyorum.
bugünkü menüm:
sabah:
1 kepek ekmegi
peynir
yarım domates
ara:
1 kase üzüm
öglen:
2 haslama yumurta
salata
ara:
elmalı soda
akşam:
4 köfte 100gr
salata
bol su buguün ev temizledim yoruldumda şimdide çayımı koydum uzandım tv karşısına
canım mısır çok kalorili tabi keke göre daha masum.
.
selam kızlar
ben aranıza yeni katılmıştım tekrar hatırlatayım dedim pazartesi 84 idim bugün 83,3 olmuşum iyi başlangıç değilmi su fian gitmiştir ama nese
bu sabah 5 kaşık nesfit ve yarım bardak süt içtim......
sizler neler yaptınız belim çok ağrıyordu yeni iyleştim sporu o nedenle bira bekletiyorum ama yarın spor salonuna gidip plates ve yürüyüş yapıcam.
eve yürüyüş bandı almıştım küflenecekti artık motivasyonlarınızla açsam şunu diyorumm
sevgileeer
kızlar kırmızı biber turşusu yapan varmı aranızda
bu turşu için elma sirkesi kullansam olurmu. yoksa üzüm sirkesiyle mi yapılmalı?
merhaba hoşgeldin aramızaa tebrik ederimmm veridign kilo için eminim sonu gelecektir.
spor içind eplates daha önce yaptınmı bilemiyorum ama yapmadıysan şimdi
plate siçin çok erken bence sen kardio çalışmalısın kalori efor kaybettiren spor yani
zayıflayıp hedef kilo yaklaşınca platese başlarsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?