80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün lapa yaptım akşama misafir var onlara tavuksuyuna şehriye çorbası,kıymalı çiğ börekve ayran ikram edicem (annem-yetzem geliyor)
ama lapam bitti az yapmıştım akşama çorba içicem ama tartıda hala 77,1 görüyorum bugünkü açlığıma değecek bir halt olmadı vazgeçmiycem .elay yokken yaptıklarımın cezası bunlar ...

sabah:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:kahve
öğlen:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:1 sade soda
akşam sadece çorba içmeye özen göstericem ,börek yememeye çalıicam
dün gece bir yerlere gitik arkadaşlarla 2 kadeh içtim sanırım yanında mezeleri kaçırdım ..of allahım çıldırıcam ,noluyor ya bana ...ama vazgeçmiyorum 1 gün kaçsada 2. gün telafi ediyorum ...

filiz,banu,izlem,nilgün,tülüm,ayşe,seher,zekiye,derya ve diğer tüm arkadaşlarım çok özledim sizi ama pazartesiye kadar böyle ,Elay adapte oluyor şükür sorunsuz ama git-gel beklemek ölüm :=)

bu arada bugün bfit e tekrar başladımmmmmmmmm

Son düzenleme:
ilahiiii sen bide benim yediklerimi bilsennn
kafayı sıyırdımm kaç günlük karbon sonucuu:85::85::85::85:
paket paket kekler hamburgerler patates kızartmaları:84::84::84::84:

sen geçen haftanın birincisisiiiiiinnnn unuttun galibaaaaaaa canım bidenem ne yapıyosun yarınki menünü bekliyorum bi toplanmaaaaaaaaa karışmam cicimmmmmmmm

canım menülerin harika 2 kaşık için üzülmeye değmez bence. o kadarda hakkın olsun dimii
canım saol kararlıyım ama Rabbim utandırmaz inşallah güzel sonuçlar alırız beraberce.

canım sen yapma ozmn ya yazık midene.ilaçlık hale getirmiş seni. yapma boşver. başka listeler yaparız. ama bu çorba peşine çekirdekde iyi olmamış oda yağ kötü eder daha çok mideni.

canım sen zaten biliyosun hatalarını.ama bu böreklerde ne böyle. lahmacun,sandviç kızartmaaa..aaaaaa ne oluyo bu hafta tam toparlanıyoruz derken..dikkat et emiiiii

benim gibi kriz dönemi yaşayıp nasıl kendinize geri geldiniz
allah sukur duygusal bir duzensizlik donemi yok hamdolsun sukurler olsun
tum duzensizlik ben ve yemekelrle olan fırtınalı aşk ve nefret ilişkim
canım bende bayramda koptum ama hep devam edeceğim döndüğüm gün dedim.sende bi gün koy kendine ve listeyle bikaç gün diyet yap.kaçamak yapmamaya çalış. ancak ozmn listen olursa tutarsın kendini. akşamlarına dikkat et canım
canım maşallah. çok güzel gidiyosun. spor salonuna git ama çıkar canım koşubandını yerinden ve onunlada çalış.bende plates yapmak istedim ama arkadaşlarım erken oldugunu söylediler.bence onların dediğini dinle canım daha erken istediğin kiloya yaklaşınca plates yap olurmu.

canım liste bumu ,hergün aynımı ,bide kaçgün yapıyosun.ben severim listeleri malummm
canım bildiğim kadrıyla karbonda 50 olmalı günlük.maşallah sen yarısında bitirmişsin günü maşallah.harikaaaa

en güzeli bfite başlaman canımmmmmmm

elay kusura bakma ama snei yüksek müsadenle biraz haşlamak istiyorummm
cnm bak diyet yapıyorum diyorsunn akşamına 2 SERVİS KAŞIGI pilav yiyorsunn bu bir.

lapa yapıyorum diyorsun çorba içicem diyorsun cnm bu şok diyetler veya detoks lar tam anlamıyla yapılmalı
yani sen akşama çorba yersenn sabah ve öglen pilav yemiş olursun. bir şeyi ya tam yap yada boşver gittigi yere kadar vucuduna bari eziyet etmee bu iki.

3. de ne zmandır buradasın senden adam gbi bir kahvaltısı menüsü görmeidm ben
ya kahve ya 1 armut yada k yiyorsun başka bir rşey yok
diyetin temel taşlarından birii sıkı bir kahvaltı ile güne başlamaktır...

bu yazdıklarıma alınma lütfen amaa ciddi anlamda konsantre bozuklugun var gülay
yani olmuyor dgeil bizimd ekaçamklarımız oluyor amaa senin hep kaçamaklı menülerinn
ve inannki kendimden örnek vereyim 6 ay çok sıkı diyet yaptımm
kaçamak denilecek kaçamklrım olmadı 6 ay emeksiz ekmek olmuyor işte cnmm

daha güzel menüler bekliyorum senden ve umarım böregide yiyipp artılaraa yelken açmazsın

kızlar bugünden beri led tv araştırıyorum küçücük tv den kurtulma vakti geldi 3 d tv ler çıkınca eşimi ikna etmeyi başardım malum maçları 3 d ile izlemek başka olur
samsung da kampanya var bu ay sonuna kadar 4800 lük tv 2700 e düşmüş daha düşen varmı yokmu bakınıyoz inş ay sonuna alırız
valeybol karşılaşmasınız izledinizmi fransa ile deli oldum 3-1 malup olduk baskettede tam bi faciaydık bu sene varupa bizi mahfetti
vee tülin canım kh diyetinde 50 olması gerek diyolarda hesaplama yapmaktan bıktım canım ne çekiyorsa ona göre yapıyorum valla önemli olan 50 yi aşmıym da :)
bugünkü menüm
sabah
1çay kaşığı bal 8
domates 6
sucuklu yumurta 2
kızarmış ekmek 8

öğle
ketçap 4
tavuk

ara yoğurt 12

akşam
ızgara et 0
toplam 40

bal hergün yeme zorunluluğu getirdik ailece kayınpederim arıcılıkla ilgileniyor ve bal antibiyotik değerinde hakiki balı bulmuşken sağlık için yiyorum
birde kız kardeşimin aşırı kilolu halinden üzülüp yakınırdım bir macun keşfetmişler tasvip etmesemde kullanmaya başladı 1 hafta oldu başlayalı 3 kg kaybetmiş hem sevindim hem endişe duydum

füsuncumm
bencede iki kaşık için üzme kendinii cnm
yarın telafi edersin senn

oooohhh canımmmmm banuuummm ağzına sağlıkkkk. ne güzel yazdın. kahvaltı yapmıyo bende kızıyorum. az önce faceden bende haşladım üstüne senin sölerinde iyi oldu.çok çok haklısın canım. kaçamaklı az günümüz var. bende 5 aydır bi bayramda kaçamak yaptım. bide ayda bir yada 2 gün olmuştur. bugun gibi meselaaa

menümü yazayım
kahvaltı
2biber 1 domatesle kavurma
2dlm ekmek
4 zytn
kk peynir
çay

ara
1 minik elma 3 erik

öglen
2 haşlanmış yumurta
bol nane maydanoz
1 üçgen peynir
dom.salt
soda

ara
2 kakolu gün kurusu
2 minik hurma

akşam
yogurtlu kabak salata
3 dlm kavun

3lt su
5 fincan bitki çayı

aslında ymk ile birlikte meyve yemiyorum
ama cnm çekti bugün kavunu azcık yidim gari

canım ben her gün 1 saat yürüyorum.mutlaka kullan koşu bandını.

günaydın kızlar nasılsınız :79::79::79::79::79:

selam canım nasılsın?

çok güzel menü canım.tebrik ederim.rahat yapıyorsan ne güzel..

yapma ya aa bilemedim kiii. nese ama 84 den 83,3 olmuşum inşallah bu troid beni bu sefer yıldırmaz

süpersin sakın bırakma..

bu arada bende 69.6

oh oh ne güzel tebrikler..

tartı 78 e vurduuu

birdaha dogru düzgün beslenicemm
herşeyi yicemmm ama az az
yoksa geri dönüşü daha berbatt
moralimm sıfırrr yaaaaaaa:85::85:

üzüldüm ya ne güzel gidiyordun karbon diyetini bırakınca hemen alıyorsun yani..toparlarsın inşallah..

bugün akşam kızartmaa vvarr
özel istek üzerine bu yaz hiç yapmadımm,eşim çok sever aslnda

kendimede kabak salata yapayım diyorum
cevizli ve yogurtlu:81::81::81:

bayılırım benim yerime de ye..afiyet olsun şimdiden.

iyi eğlenceler..

bi dene bakalım faydası olursa biz de kullanalım.

çok güzel spoıra başlaman.bizim okuldakilerde topluca gidelim bir yerlere diyorlar genelde herkes b-fite gitmek istiyor.

kızlar ben sorunumu anladım.yazın geç yatsam da uykuyu telafi ediyordum.ama şimdi sürekli uykusuzum.günde 4-5 saatlik uykuyla duruyorum.ertesi gün de direncim az oluyor ve hep canım şekerli şeyler istiyor.yediklerime dikkat edemiyorum.sanırım önce uykumu en az 6 saate çıkarmalıyım.

bugunkü menüm:

sabah 1 parmak büyüklüğünde açma / 1 parmak simit / 1 küçük sosis / yarım yumurta / domates / peynir/ lor / 2 kupa çay

ara: yok

öğle: ceviz büyüklüğünde 1 tuzlu 1 tatlı kurabiye / oğlumun tostundan bir ısırık / 1 türk kahvesi

ara :yok

akşam: 1 kase mercimek çorba / 1 kaşık kavurma / 1 kaşık pilav / salata

ara meyve yesemmi diye düşünüyorum.

2,5 lt su şimdilik

yaa bence biraz örnek alınmalıı insanlardan bişeyler ögrenmelii
yanii biz varya izlem ben tülay ve bir kaç arkadaş daha vardıı
çok sıkı diyetler yaptık yaniii şimdi bakmayın böle serdigimize bişeylerii
ve hergün aramıza yeni insanlar geliyor ve işi çok sıkı tutuyor herkess

ben cidden gülayın menülerini hiç begenmiyorum
menü yokki ortadaa hep kaçamk hep kaçamakk
azda olsa bişeyler ögrenmeliydi buradann

canım eminim hepimizin buradan öğrendiği ve öğreneceği çok şey var. hergün menümüzü yazarken kaçamak yaptıgımızdaki vicdan sızımız bile ders aslında. ama herkesin bi dur noktası bence danketme noktası var. ve gülayın bugun son günü kolundan sürüklüyorum artık onu yarından itibaren....

sagol banucum. kaynatarak yapıldıgını bilmiyordum iyi oldu ögrendigim. yarın bi gireşeyim ben inş tutturum bu işler basit işler ama tutmadımı kötü oldumu emegede nimetede yazık oluyor.

bizde seni özledik canım. sen işlerini hallet. cocugun herşeyden öenmli. ancak banun söylediklerine katılıyorum. diyecek bişey bırakmamış. ne güzel bak uyarılar alıyorsun degerlendir. senden tam güzel kahvaltı bekliyoruz

durmadan aynı linki paylaşıyorum yanlış anlaşılamsın ama tülin liste bu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.html
ben anlamışım tek günlük listeyi paylaşıyorum saf gibi
listeleri seviyorsan rahatlıklala yaparsın

canım teşekkür ederim. gülayda bunu yapalım demişti. ben listeyi inceleyince simit makarna korkuttu beni. sen kaçıncı gündesin zekiyecim.nasıl gidiyor.ben listeleri severim ara olmamasıda zorlamaz beni.

canım teşekkür ederim. gülayda bunu yapalım demişti. ben listeyi inceleyince simit makarna korkuttu beni. sen kaçıncı gündesin zekiyecim.nasıl gidiyor.ben listeleri severim ara olmamasıda zorlamaz beni.

daha önce araştırmıştım. bu listede önemli bi sıralama varmış. onemli olan aynen uygulamak ve sırasını bozmamak sanırım. bu yüzden çok takmadım simitle makarnaya. benim 3. gün bitti. sonuçlar güzel. ayrıca ben bu menuye meyvada ekliyorum. normalde yok ama hızlı bi düşüş te istemiyorum haftada 2 kilo verdirsin yeter. oyle 2 haftada 8-10 verdimesi lazım degil ama baktım gitmiyor meycalarıda kaldırım. 2. hafta yapsammı yoksa 1-2 hafta sonramı tekralasam kararsız kaldım. birde bu 2 haftalık listeyi tekrar uygulamak için 45 gun ara vermek lazım.

bugünkü menüm:

sabah:
1 kepek ekmegi
peynir
yarım domates

ara:
1 armut

öglen:
2 salatalık
1 kepek ekmegi
200 gr yogurt

ara 1 kase üzüm

akşam:
ızgara et
salata

banunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:

yanlız gülay ı menüsünü yazma cesaretinden dolayı kutlamak gerekir.ben kaç gündür yazmıyorum menümü kaçamaklı diye.

hadi bu kadar lafa yazayım.bugunku kaçamak sebebim okul idaresi oldu.hem bana 29 saat ders verdiler (yani bu şu demek hafta içi 7.40 -12.30 arası aralıksız dersim var.tenefüsler 10 dk bu arada ), hem okul aile birliği başkanı yaptılar hem de neymiş iyi hocaymışım diye elimdeki en iyi sınıfı alıp sorunlu öğrencilerle dolu bir sınıf verdiler.. haksızlığa uğradım bir sürü bağırdım çağırdım ayıp ettiniz dedim.hakkımı helal etmiyorum onlara valla.eşşek gibi çalışıyorsun yine yaranamıyorsun.adamlar istediği gibi kullanıyor seni.tüm senem gitti ya.3 tane sorunlu sınıfım var.psikolojik olarak çok yıpranacağım..

neyse sıkmayayım sizi.menü yazıyordum.

sabah: 2 dilim tb ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık

ara: türk kahvesi

öğlen : tavuklu patates yemeği,yoğurt

ara: 3 kestane şekeri

ara: 7 badem

akşam: (evde sebze yoktu kahvaltı hazırladım)
2 dilim tb ekmeği, domates,5 tane patates kızartması,4 dilim salam

1 lt su
spor yaparım birazdan..

aklıma gelmişken markette unonun kepekli grisinilerini gördüm küçük paketler halinde 5 paket bir arada satılıyor.
bi de danone yoğurtlar 1 liralık küçük paketlerde satılmaya başlanmış.işte olanlar ve dışarda işi olanlar için..

canım nette 15 günde 10 kilo diyede görmüştüm. ben bu listeye benzer bi listeyle ayda 4 kg zor vermiştim. o yüzden ben anca 2 3 kg veririm 15 günde.ama oda mantıklı. makarnayıda çok özledim haniaralarda meyve eklemede iyi fikir aslında. bence 2 haftanı tamamla canım. sonuna kadar yaparsan daha iyi olur. ona göre hazırlanmıştır bence menüler.
canım menünde çokta kaçamaklı değil.sende kaçamak diyosun azcık bişey yazıyosun . okuldaki işlerinede Allah kolaylık versin canım. bende bugun çok açım. az önce ara yapmıyım diyodum ama bi kupa kuşburnu çayıyla 4 kuru kayısı , 1 cips , 1 tatlı kaşığı lor yedim.

nilgüncüm
cnm vallahi zor işin millet kendi çocuguyla ugraşamazken sen 3 sorunlu sınıfan bahsediyorsun?
iyi ögretmen olmakta işe yaramıyor demekki bu zamanda

gülayı azarlamadımm ama içimdekileride açık açık yazmak istedimm
gülayın zayıflaması bana fayda saglamaz ama gülayaa çok şey katarr
kestane şekerlerini sen koşu bantında eritmişsindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…