ilahiiii sen bide benim yediklerimi bilsennn
kafayı sıyırdımm kaç günlük karbon sonucuu:85::85::85::85:
paket paket kekler hamburgerler patates kızartmaları:84::84::84::84:
canım menülerin harika 2 kaşık için üzülmeye değmez bence. o kadarda hakkın olsun dimiiMerhabalar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
domates
salatalık
maydanoz-dereotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
1 siyah incir
Öğle:
350 gr. light yoğurt
4-5 diyet çubuk kraker
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 dilim denge ekmek
Yarım haşlama tavuk göğsü
2 yk patates salatası
acı süs biberi turşusu
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
canım saol kararlıyım ama Rabbim utandırmaz inşallah güzel sonuçlar alırız beraberce.Ayşe,Derya ve Zekiye sizleri şimdiden tebrik ediyorum.Ancak Ayşe ve Sevda lütfen dikkat edin,o kadar emek veriyorsunuz ve bir anda tüm emeklerinizi hiçe sayıyorsunuz.Yazık değil mi?Çok haklısınız hiiiiç kolay değil ama...İnce günlerimiz için sabırlı,iradeli,güçlü olmalıyız.
Tülin,sizi de çok kararlı görüyorum
Banu,ikizleriniz için şimdiden geçmiş olsun,
İzlem ,kardeşiniz için de hayırlı olsun diyorum.
Aklımda kalanlar bunlar,alıntı almadığımdan unutuyorum.
canım sen yapma ozmn ya yazık midene.ilaçlık hale getirmiş seni. yapma boşver. başka listeler yaparız. ama bu çorba peşine çekirdekde iyi olmamış oda yağ kötü eder daha çok mideni.ben yemeği bıraktım midem çok yandı.ama içenler 2 kepçe içiyor.
sanırım nohut ve bulgur beni mhvetti içemedim tülin ya..midem çok yandı.ilaç aldım.
ben yapamadım ayran detoksunu.midem çok yandı ilaç aldım.en son 7 de içtim çorbayı ama 1 kaşık yedim sadece.fakat akşam çekirdek yedim.işi bozdum yani.sabahta tartılmadım unuttum kahvaltı yaptım.
yine başaramadık yani.inşallah bugun kaçamaksız olur.
canım sen zaten biliyosun hatalarını.ama bu böreklerde ne böyle. lahmacun,sandviç kızartmaaa..aaaaaa ne oluyo bu hafta tam toparlanıyoruz derken..dikkat et emiiiiiSevgili arkadasım cok guzel bir ozet yapmıssın
aynen katılıyorumm
sevgili tülin ve banu ahh ahh keske biz hatsa olsak da onlara bir sye olmasa endiselerinizi cok iyi anlıyorumm
cok ama cok gecmisolsun
opuyorum sizleri
izlemcimm bunlar ock guzel heyecanlar ne mutlu ne guzel masallah
öğlen komsu fırından akdeniz sandviç ve limonata
akşam 2 dilim fırında kızarmıs ekmek üstünde kaşarlı sucuklu ekmek ve dom. Zeytin peynir
sabah 1 dilim kıymalı börek, 1 dilim peynirli börek , 3 kaşık karısık kızartma, acuka , lavaş
aksam 1,5 lahmacun, salata ve ayran
sabah 2 dilim börek ve kahvaltılık
öğlen zeytinyağlı taze fasulye, patates-tavuk kızartması ketçapla
ara cola zero
akşam 3 dilim börek, cacık ve kahvaltılık
sabah 1 dilim pastane pizzası
iyice kopptumm olaydann
canım bende bayramda koptum ama hep devam edeceğim döndüğüm gün dedim.sende bi gün koy kendine ve listeyle bikaç gün diyet yap.kaçamak yapmamaya çalış. ancak ozmn listen olursa tutarsın kendini. akşamlarına dikkat et canımbenim gibi kriz dönemi yaşayıp nasıl kendinize geri geldiniz
allah sukur duygusal bir duzensizlik donemi yok hamdolsun sukurler olsun
tum duzensizlik ben ve yemekelrle olan fırtınalı aşk ve nefret ilişkim
canım maşallah. çok güzel gidiyosun. spor salonuna git ama çıkar canım koşubandını yerinden ve onunlada çalış.bende plates yapmak istedim ama arkadaşlarım erken oldugunu söylediler.bence onların dediğini dinle canım daha erken istediğin kiloya yaklaşınca plates yap olurmu.selam kızlar
ben aranıza yeni katılmıştım tekrar hatırlatayım dedim pazartesi 84 idim bugün 83,3 olmuşum iyi başlangıç değilmi su fian gitmiştir ama nese
bu sabah 5 kaşık nesfit ve yarım bardak süt içtim......
sizler neler yaptınız belim çok ağrıyordu yeni iyleştim sporu o nedenle bira bekletiyorum ama yarın spor salonuna gidip plates ve yürüyüş yapıcam.
eve yürüyüş bandı almıştım küflenecekti artık motivasyonlarınızla açsam şunu diyorumm
sevgileeer
nilgün, ayşe ve tülin (soranlar sizdiniz sanırım umarım yanlış hatırlamıyorumdur.) ilk günkü menüm buydu bu menü ile -700 ancak hafta sonu artım vardı. yeni olunca hemen veriliyor biliyosunuz. ancak -400 kesin bu menü ile. 2. gün aynı kilom çünkü evde degildim ve kaçamak yaptım. bugunden sonraki sonuç ne olacak bakalım. çok güzel bi diyet hepinize tavsiye ederim ancak k.h yapanlara tavsiye etmedi arkadaşlar. birde sonuçta kilomu geri almıyacagım biliyorum 3 günlük denemede almamıştım. alırsamda inanın önemli degil. çünkü bi rakımı gördükten sonra ona tekrar inmesi kolay oluyor. diger türlü yerimde sayıyorum hem ne kadar dikkat etsemde. ayse senin k.h sonuç vermeye baslamış sevindim. azimli bi topik olduk yeniden
canım bildiğim kadrıyla karbonda 50 olmalı günlük.maşallah sen yarısında bitirmişsin günü maşallah.harikaaaaMerhabalar efem dün giremedim baya geç geldik
menümü yazıym yorum beklerim
sabah
haşlanmış yumurta 0
domates 6
kızarmış ekmek 8
peynir 1
öğle
sucuklu yumurta 1 ( arkadaşın yaptıklarının hiçbirini yemedim kendime sucuklu yaptım )
salatalık 4
kızarmış ekmek 8
yeşil çay beşibiryerde içtim bolca
akşam
haşlanmış tavuk 0
2 lt su
tebrik edyorum canım
bugün lapa yaptım akşama misafir var onlara tavuksuyuna şehriye çorbası,kıymalı çiğ börekve ayran ikram edicem (annem-yetzem geliyor)
ama lapam bitti az yapmıştım akşama çorba içicem ama tartıda hala 77,1 görüyorum bugünkü açlığıma değecek bir halt olmadı vazgeçmiycem .elay yokken yaptıklarımın cezası bunlar ...
sabah:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:kahve
öğlen:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:1 sade soda
akşam sadece çorba içmeye özen göstericem ,börek yememeye çalıicam
dün gece bir yerlere gitik arkadaşlarla 2 kadeh içtim sanırım yanında mezeleri kaçırdım ..of allahım çıldırıcam ,noluyor ya bana ...ama vazgeçmiyorum 1 gün kaçsada 2. gün telafi ediyorum ...
filiz,banu,izlem,nilgün,tülüm,ayşe,seher,zekiye,derya ve diğer tüm arkadaşlarım çok özledim sizi ama pazartesiye kadar böyle ,Elay adapte oluyor şükür sorunsuz ama git-gel beklemek ölüm :=)
bu arada bugün bfit e tekrar başladımmmmmmmmm
bugün lapa yaptım akşama misafir var onlara tavuksuyuna şehriye çorbası,kıymalı çiğ börekve ayran ikram edicem (annem-yetzem geliyor)
ama lapam bitti az yapmıştım akşama çorba içicem ama tartıda hala 77,1 görüyorum bugünkü açlığıma değecek bir halt olmadı vazgeçmiycem .elay yokken yaptıklarımın cezası bunlar ...
dün gece bir yerlere gitik arkadaşlarla 2 kadeh içtim sanırım yanında mezeleri kaçırdım ..of allahım çıldırıcam ,noluyor ya bana ...ama vazgeçmiyorum 1 gün kaçsada 2. gün telafi ediyorum ...
filiz,banu,izlem,nilgün,tülüm,ayşe,seher,zekiye,derya ve diğer tüm arkadaşlarım çok özledim sizi ama pazartesiye kadar böyle ,Elay adapte oluyor şükür sorunsuz ama git-gel beklemek ölüm :=)
elay kusura bakma ama snei yüksek müsadenle biraz haşlamak istiyorummm
cnm bak diyet yapıyorum diyorsunn akşamına 2 SERVİS KAŞIGIpilav yiyorsunn bu bir.
lapa yapıyorum diyorsun çorba içicem diyorsun cnm bu şok diyetler veya detoks lar tam anlamıyla yapılmalı
yani sen akşama çorba yersenn sabah ve öglen pilav yemiş olursun. bir şeyi ya tam yap yada boşver gittigi yere kadar vucuduna bari eziyet etmee bu iki.
3. de ne zmandır buradasın senden adam gbi bir kahvaltısı menüsü görmeidm ben
ya kahve ya 1 armut yada k yiyorsun başka bir rşey yok
diyetin temel taşlarından birii sıkı bir kahvaltı ile güne başlamaktır...
bu yazdıklarıma alınma lütfen amaa ciddi anlamda konsantre bozuklugun var gülay
yani olmuyor dgeil bizimd ekaçamklarımız oluyor amaa senin hep kaçamaklı menülerinn
ve inannki kendimden örnek vereyim 6 ay çok sıkı diyet yaptımm
kaçamak denilecek kaçamklrım olmadı 6 ay emeksiz ekmek olmuyor işte cnmm
daha güzel menüler bekliyorum senden ve umarım böregide yiyipp artılaraa yelken açmazsın
selam kızlar
ben aranıza yeni katılmıştım tekrar hatırlatayım dedim pazartesi 84 idim bugün 83,3 olmuşum iyi başlangıç değilmi su fian gitmiştir ama nese
bu sabah 5 kaşık nesfit ve yarım bardak süt içtim......
sizler neler yaptınız belim çok ağrıyordu yeni iyleştim sporu o nedenle bira bekletiyorum ama yarın spor salonuna gidip plates ve yürüyüş yapıcam.
eve yürüyüş bandı almıştım küflenecekti artık motivasyonlarınızla açsam şunu diyorumm
sevgileeer
günaydın kızlar nasılsınız :79::79::79::79::79:
nilgün, ayşe ve tülin (soranlar sizdiniz sanırım umarım yanlış hatırlamıyorumdur.) ilk günkü menüm buydu bu menü ile -700 ancak hafta sonu artım vardı. yeni olunca hemen veriliyor biliyosunuz. ancak -400 kesin bu menü ile. 2. gün aynı kilom çünkü evde degildim ve kaçamak yaptım. bugunden sonraki sonuç ne olacak bakalım. çok güzel bi diyet hepinize tavsiye ederim ancak k.h yapanlara tavsiye etmedi arkadaşlar. birde sonuçta kilomu geri almıyacagım biliyorum 3 günlük denemede almamıştım. alırsamda inanın önemli degil. çünkü bi rakımı gördükten sonra ona tekrar inmesi kolay oluyor. diger türlü yerimde sayıyorum hem ne kadar dikkat etsemde. ayse senin k.h sonuç vermeye baslamış sevindim. azimli bi topik olduk yeniden
yapma ya aa bilemedim kiii. nese ama 84 den 83,3 olmuşum inşallah bu troid beni bu sefer yıldırmaz
bu arada bende 69.6
tartı 78 e vurduuu
birdaha dogru düzgün beslenicemm
herşeyi yicemmm ama az az
yoksa geri dönüşü daha berbatt
moralimm sıfırrr yaaaaaaa:85::85:
bugün akşam kızartmaa vvarr
özel istek üzerine bu yaz hiç yapmadımm,eşim çok sever aslnda
kendimede kabak salata yapayım diyorum
cevizli ve yogurtlu:81::81::81:
herkese selam olsun
geçmişi okuyamadım, dün koca alışveriş merkezinde bütçeme ve zevkime uygun tek elbise bulamadım ne yazık kii
bugün akşamüstü nehirle buluşucaz, öpüyorum hepinizi bikaç işim var
görüşürüzz
kızlar dün nurs karışık bitki çayı aldım dmeiştim ya
kullanımı şöle
1.gün 2 poşet
2.gün 3poeşt
3.4 poşet
4.5 poşet
5.gün 4poşet
6.3 poşet
böle artırma v eksilt me yöntemi ile kullanıyorusn çok garip geldi bana :26::26::26::26:
içinde kekik,mate,funda,rezene,biberiye,adaçayı,sinemaki,kuşburnu ve ginseng,mayıs papatyası var
oooohhh canımmmmm banuuummm ağzına sağlıkkkk. ne güzel yazdın. kahvaltı yapmıyo bende kızıyorum. az önce faceden bende haşladımüstüne senin sölerinde iyi oldu.çok çok haklısın canım. kaçamaklı az günümüz var. bende 5 aydır bi bayramda kaçamak yaptım. bide ayda bir yada 2 gün olmuştur. bugun gibi meselaaa
yaa bence biraz örnek alınmalıı insanlardan bişeyler ögrenmelii
yanii biz varya izlem ben tülay ve bir kaç arkadaş daha vardıı
çok sıkı diyetler yaptık yaniii şimdi bakmayın böle serdigimize bişeylerii
ve hergün aramıza yeni insanlar geliyor ve işi çok sıkı tutuyor herkess
ben cidden gülayın menülerini hiç begenmiyorum
menü yokki ortadaa hep kaçamk hep kaçamakk
azda olsa bişeyler ögrenmeliydi buradann
cnm eger imkan vee zamanım varsa közlüyorum
kabuklarını soyup dogruyorum buzluga atıcaksam direk poşatleyip atıyorum
kışında çoıkarıp dolaptan sirke,yag ve sarımsakla sos yapıp döküyorum
ama ben dolaptan çıkınca sevmiyorum sos içine işlemiyor çünkü
geçen sene şöle yaptım;
düdüklüye atıp haşladım biberleri
sonra kabuklarını soyup blendırdan geçirdim
ve yag ,sarımsak,sirkeisni katıp tencerinin içinde kaynattım
sıcak sıcak kavonozlara koyup ters çevişridm
tabi bunu yaprken kavonozları sıkı kapatman lazım
yoks akötü olur emegin boşa gider
ege rugraşamam dersen direk közle at buzlugaa
kolay gelsin cnm
sen geçen haftanın birincisisiiiiiinnnn unuttun galibaaaaaaa canım bidenem ne yapıyosun yarınki menünü bekliyorum bi toplanmaaaaaaaaa karışmam cicimmmmmmmm
canım menülerin harika 2 kaşık için üzülmeye değmez bence. o kadarda hakkın olsun dimii
canım saol kararlıyım ama Rabbim utandırmaz inşallah güzel sonuçlar alırız beraberce.
canım sen yapma ozmn ya yazık midene.ilaçlık hale getirmiş seni. yapma boşver. başka listeler yaparız. ama bu çorba peşine çekirdekde iyi olmamış oda yağ kötü eder daha çok mideni.
canım sen zaten biliyosun hatalarını.ama bu böreklerde ne böyle. lahmacun,sandviç kızartmaaa..aaaaaa ne oluyo bu hafta tam toparlanıyoruz derken..dikkat et emiiiii
canım bende bayramda koptum ama hep devam edeceğim döndüğüm gün dedim.sende bi gün koy kendine ve listeyle bikaç gün diyet yap.kaçamak yapmamaya çalış. ancak ozmn listen olursa tutarsın kendini. akşamlarına dikkat et canım
canım maşallah. çok güzel gidiyosun. spor salonuna git ama çıkar canım koşubandını yerinden ve onunlada çalış.bende plates yapmak istedim ama arkadaşlarım erken oldugunu söylediler.bence onların dediğini dinle canım daha erken istediğin kiloya yaklaşınca plates yap olurmu.
canım liste bumu ,hergün aynımı ,bide kaçgün yapıyosun.ben severim listeleri malummm
canım bildiğim kadrıyla karbonda 50 olmalı günlük.maşallah sen yarısında bitirmişsin günü maşallah.harikaaaa
en güzeli bfite başlaman canımmmmmmm
sagol
durmadan aynı linki paylaşıyorum yanlış anlaşılamsın ama tülin liste bu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-8-10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.html
ben anlamışım tek günlük listeyi paylaşıyorum saf gibi
listeleri seviyorsan rahatlıklala yaparsın
canım teşekkür ederim. gülayda bunu yapalım demişti. ben listeyi inceleyince simit makarna korkuttu beni. sen kaçıncı gündesin zekiyecim.nasıl gidiyor.ben listeleri severimara olmamasıda zorlamaz beni.
bugünkü menüm:
sabah:
1 kepek ekmegi
peynir
yarım domates
ara:
1 armut
öglen:
2 salatalık
1 kepek ekmegi
200 gr yogurt
ara 1 kase üzüm
akşam:
ızgara et
salata
canım nette 15 günde 10 kilo diyede görmüştüm. ben bu listeye benzer bi listeyle ayda 4 kg zor vermiştim. o yüzden ben anca 2 3 kg veririm 15 günde.ama oda mantıklı. makarnayıda çok özledim hanidaha önce araştırmıştım. bu listede önemli bi sıralama varmış. onemli olan aynen uygulamak ve sırasını bozmamak sanırım. bu yüzden çok takmadım simitle makarnaya. benim 3. gün bitti. sonuçlar güzel. ayrıca ben bu menuye meyvada ekliyorum. normalde yok ama hızlı bi düşüş te istemiyorum haftada 2 kilo verdirsin yeter. oyle 2 haftada 8-10 verdimesi lazım degilama baktım gitmiyor meycalarıda kaldırım. 2. hafta yapsammı yoksa 1-2 hafta sonramı tekralasam kararsız kaldım. birde bu 2 haftalık listeyi tekrar uygulamak için 45 gun ara vermek lazım.
canım menünde çokta kaçamaklı değil.sende kaçamak diyosun azcık bişey yazıyosunbanunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:
yanlız gülay ı menüsünü yazma cesaretinden dolayı kutlamak gerekir.ben kaç gündür yazmıyorum menümü kaçamaklı diye.
hadi bu kadar lafa yazayım.bugunku kaçamak sebebim okul idaresi oldu.hem bana 29 saat ders verdiler (yani bu şu demek hafta içi 7.40 -12.30 arası aralıksız dersim var.tenefüsler 10 dk bu arada), hem okul aile birliği başkanı yaptılar hem de neymiş iyi hocaymışım diye elimdeki en iyi sınıfı alıp sorunlu öğrencilerle dolu bir sınıf verdiler.. haksızlığa uğradım bir sürü bağırdım çağırdım ayıp ettiniz dedim.hakkımı helal etmiyorum onlara valla.eşşek gibi çalışıyorsun yine yaranamıyorsun.adamlar istediği gibi kullanıyor seni.tüm senem gitti ya.3 tane sorunlu sınıfım var.psikolojik olarak çok yıpranacağım..
neyse sıkmayayım sizi.menü yazıyordum.
sabah: 2 dilim tb ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık
ara: türk kahvesi
öğlen : tavuklu patates yemeği,yoğurt
ara: 3 kestane şekeri
ara: 7 badem
akşam: (evde sebze yoktu kahvaltı hazırladım)
2 dilim tb ekmeği, domates,5 tane patates kızartması,4 dilim sala..
banunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:
yanlız gülay ı menüsünü yazma cesaretinden dolayı kutlamak gerekir.ben kaç gündür yazmıyorum menümü kaçamaklı diye.
hadi bu kadar lafa yazayım.bugunku kaçamak sebebim okul idaresi oldu.hem bana 29 saat ders verdiler (yani bu şu demek hafta içi 7.40 -12.30 arası aralıksız dersim var.tenefüsler 10 dk bu arada), hem okul aile birliği başkanı yaptılar hem de neymiş iyi hocaymışım diye elimdeki en iyi sınıfı alıp sorunlu öğrencilerle dolu bir sınıf verdiler.. haksızlığa uğradım bir sürü bağırdım çağırdım ayıp ettiniz dedim.hakkımı helal etmiyorum onlara valla.eşşek gibi çalışıyorsun yine yaranamıyorsun.adamlar istediği gibi kullanıyor seni.tüm senem gitti ya.3 tane sorunlu sınıfım var.psikolojik olarak çok yıpranacağım..
neyse sıkmayayım sizi.menü yazıyordum.
sabah: 2 dilim tb ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık
ara: türk kahvesi
öğlen : tavuklu patates yemeği,yoğurt
ara: 3 kestane şekeri
ara: 7 badem
akşam: (evde sebze yoktu kahvaltı hazırladım)
2 dilim tb ekmeği, domates,5 tane patates kızartması,4 dilim salam
1 lt su
spor yaparım birazdan..
aklıma gelmişken markette unonun kepekli grisinilerini gördüm küçük paketler halinde 5 paket bir arada satılıyor.
bi de danone yoğurtlar 1 liralık küçük paketlerde satılmaya başlanmış.işte olanlar ve dışarda işi olanlar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?